Találatok a következő kifejezésre: 22 évesen még a (120 db)

Gyerekesnek tartotok-e egy olyan lanyt, aki 22 evesen meg a cartoon networkrol mesel?

Van egy 14 eves fiu tesoja. Sokaig azt gondoltam, "o fiatalitja meg", de most mar kezdek besokallni a szamomra tul gyerekes viselkedestol Mit gondoltok errol?

Legjobb válasz: Én is 22 éves vagyok, lány, és igenis ugyanúgy nézek meséket. Oké, nem mesecsatornákat, inkább Walt Disney mesefilmeket. Anyukám 45 éves fejjel még mindig megnézi ezeket a meséket. Szerintem nem ettõl gyerekes valaki. Lehet, hogy alapból gyerekes, pluszban pedig még meséket is néz, mert mondjuk szereti õket. A lényeg, hogy az, hogy valaki meséket néz, még nem válik automatikusan infantilissé.

Én is 22 éves vagyok, lány, és igenis ugyanúgy nézek meséket. Oké, nem mesecsatornákat, inkább Walt Disney mesefilmeket. Anyukám 45 éves fejjel még mindig megnézi ezeket a meséket. Szerintem nem ettõl gyerekes valaki. Lehet, hogy alapból gyerekes, pluszban pedig még meséket is néz, mert mondjuk szereti õket. A lényeg, hogy az, hogy valaki meséket néz, még nem válik automatikusan infantilissé.
Nem az a baj, ha néz meséket (szerintem mindenki szokott :) ), hanem, ha CSAK ez a témája, mindig, vagy legalábbis nagyon gyakran. De nekem van ilyen negyven év feletti ismerõsöm is... Elég fura szerintem is. Nem ítélem el, mindenki azt csinálja, amit szeret, de nem szívesen beszélgetek vele, mert nem érzem közösnek a témát. Olvasni is csak ilyen fantasztikus tinikönyveket szokott (vámpírok, vérfarkasok, stb...) - mondjuk legalább olvas.
Mi párommal (30F) nézünk meséket, bár a régebbi walt disney-sek jobbak :) gyerekes vagy sem, nem érdekel 25/N
Én 30F, és én is simán nézem a meséket, de csak a jobbakat.
A CN-en sok olyan rajzfil megy, amit felnõttfejjel is lehet élvezni, sõt van amit gyerekek nem is érthetnek teljesen. Bátor a gyáva kutya, Görcs ikrek stb.
Ha találkoznék ilyen lánnyal, megkérném a kezét :) ).
nekem is ilyen lány kellene :)
A kérdező hozzászólása: Hmm... es kedves utolso valaszolok! Mi vonz benneteket egy ilyen leanyzoban? Kivancsiva tettetek. :-)
Engem az vonz, hogy bármikor gyereknek érezhetném magam egy ilyen lány mellett. Soha nem szeretnék egy begyepesedett férfi lenni, aki csak a fos valóságot látja. Mindazok mellett, hogy tudom, hogy nehéz meg szar az élet, tudok és szeretek optimistán, reménykedve tekinteni a dolgokra. A # 6/8 voltam aki megkérné a kezed.

Lehet úgy még esélyem normális párkapcsolatra, ha 22 évesen még a kezemet sem fogta meg lány?

Most azokat direkt nem számoltam bele, amikor véletlenül nekimennek, és hozzáérnek, vagy a pénztáros, amikor visszaad, véletlenül hozzáér.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Ilyen sokan vagyunk? Én is 22 éves vagyok. Múltkor a karácsonyi vásáron, mikor a párok kéz a kézben sétáltak, gondolkoztam el azon, hogy mit akarok én az élettõl, ha még csak kézen fogva sem sétáltam lánnyal.
Lehet, de ne várd a csodát, hanem tegyél érte.
Ezt a kérdést mintha csak én írtam volna... Ugyanez van velem is, és a kor is stimmel.
Dettó 25F
ennyire félénk vagy? nem jársz sehova? amúgy persze hogy lehet normális párkapcsolatod, fiatal vagy :)
Miért ne lehetne? Csak épp nem érdemes belemenni...
Nem is emlékszem rá, hogy kiírtam ezt a kérdést. Vagy, ez valaki más kérdése?
Lehet simán.
Lehet. :) A volt barátom sem volt tapasztalt, és nem jelentett gondot nekem ez. Sõt, még örültem is neki, kár, hogy nem tartott sokáig a dolog. 18/L

Mi lehet az oka annak, ha valakinek 21-22 évesen még fogalma sincs a való életről, teljesen önállótlan, nincs semmiről véleménye, úgy viselkedik, mint egy 12-13 éves kiskamasz?

Közeli barátnőm ilyen eléggé elkényeztetett csaj,egész nap csak szappanoperákat néz,más nem is érdekli,vizsgákra,zhk-ra nem készül.Általában ha társaságba hívom,nem jön el,mert a mi témáinkhoz nem tud hozzászólni,mert eléggé gyerekes a viselkedése,nincs semmiről véleménye,nem érdekli semmi,célok,tervek nélkül él,való életről fogalma sincs.Ha szóba kerül munka,a jövőbeli tervek,inkább lehajtja a fejét,unott képet vág.Féltékeny azokra,akik elértek,vagy el akarnak éreni az életben.

Legjobb válasz: Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.

Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.
Depressziós és motiváció hiányos
A kérdező hozzászólása: bocsánat, lemaradt:akik el akarnak érni valamit az életben
Az a gáz hogy nincs célja.A legtöbb embernek van célja amit el akar érni.A cél adhat motivációt.Pl meg akar valaki venni egy Honda Civicet vagy nyaralni akar japánban , akar családot gyerekeket stb....Ha a célra gondolunk az az motivációt.Nem tudom elképzelni azt hogy valakinek nincs célja az életben...
A kérdező hozzászólása: rajta kívül én se ismerek más cél nélkül élõ embert, õ beéri az egész napos heverészéssel, barátok közt nézéssel
Biztosan van célja, max. te nem tudsz róla. Pl.ha fõsulira jár, gondolom az a célja, hogy végigjárja és befejezze (most függetlenül attól, tanul-e vagy sem). Nemtudhatod milyen problémái vannak a családban, nemtudhatod miért nem jár veletek sehová! Mondhatja õ azt, hogy ezért meg ezért nem megy, talán csak nem akarja elmondani a gondjait! Te meg szép barát vagy, hogy így gondolkodsz róla.
Valószínúleg önbizalomhiányos. Ez lehet attól, hogy az anyuka mindig mindent jobban tud. Próbáld motiválni ha tényleg közeli barátnõd.
A kérdező hozzászólása: õt lehetetlen motiválni, egyre rosszabb vele

Miért érdeklem a 25-30 éves nőket a 18-22 éveset meg miért nem?

20 éves srác vagyok,és a kb velem egykorú lányokat nem érdeklem. Viszont az 25-30 éves korosztály észre vesz.Volt aki oda jött hozzám.Elég sokan flörtölnek velem. De nem tudom miért.Sosem volt kapcsolatom.Egy fiatalabb barátnőt szeretnék. Mit láthatnak bennem ők?Amit a velem egykorúak nem?

Legjobb válasz: Nem vagy koravén egy kicsit?

Nem vagy koravén egy kicsit?
Komoly vagy, vagy szakállas?
*Javítva: szakállas, "vagy" nélkül. :)
A kérdező hozzászólása: Borostám van. Hogy koravén lennék?Nem tudom :/Az látszik, hogy nem "szimpla" fiatal férfi.Kicsit komolyabb.
Vagy túl komoly vagy, vagy külsõre tûnsz idõsebbnek.:) Vagy rossz helyen keresel, vagy fogalmam sincs, ahhoz nem ismerlek meg eléggé ennyibõl, hogy eldöntsem, mi a gond. 17L
Küldesz magadról egy képet priviben?
Növessz szakállat. Igaz, még idõsebbnek fogsz kinézni, de sok elõnye is van.
Mutass képet. :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Képet max hétvégén tudok küldeni.Meg amúgy se tudtam soha normálisat csinálni :/ Nem nagyon ismerkedek sehol.Ha útközben megtetszik valaki felfigyelek rá, de általában fordítva szokott lenni.Rám figyelnek fel. Valahol régen láttam egy mûsort, hogy az igazi domináns férfi milyen. Egyenes tartás, határozottság stb..Ezeket próbálom alkalmazni.Talán hatásosan. Nincs bajom az idõsebb nõkkel, csak az nekem már nagyon komolynak tûnne kezdésnek :(

Baj ha 22 évesen még nem állt be a menstruációm?

vagy valakinek soha nem lesz rendszeres?

Legjobb válasz: 27 vagyok és még mindig össze-vissza jön meg :$ néha 2 hónap is kimarad, aztán úgy félek, hogy útban van egy kisbaba :D

27 vagyok és még mindig össze-vissza jön meg :$ néha 2 hónap is kimarad, aztán úgy félek, hogy útban van egy kisbaba :D
Ha nagyon rendszertelen, akkor baj, mert azt jelenti, hogy valami nagyon nincs egyensúlyban a szervezetedben, 1-2 nap eltérés még normális. Cikluszavar jelezhet komolyabb bajt, úgyhogy érdemes kivizsgáltatnod magad: nemi hormonok, pajzsmirigy, stb. Ezeken kívül számos más, külsõ oka is lehet, hogy miért rendszertelen a mensesed, pl. kóros soványság, elhízás - anorexiásoknak sokszor egyáltalán nincs mensesük és a sportolóknak is nagyon gyakran rendszertelen a ciklusuk. Bármilyen más panaszod van mellette? Pl. egyszer hasmenéses-székrekedéses gondok, ingerültség esetleg fásultság, érzed folyamatosan úgy, hogy be vagy lassulva? Ezek mind utalhatnak pajzsmirigy-problémára, az pedig kihat a ciklusod szabályozására is. Pattanások, túlzott szõrnövekedés, depressziós hangulat, libidócsökkenés utalhatnak például a nõi nemi hormonjaid hiányára. Háziorvos tud kivizsgálásra küldeni és egy egyszerû, de specifikusan megkért vérvételbõl kiderül, hogy áll-e hormonáli sprobléma a háttérben. Érdemes menstruációs naplót vezetned, ha még nem tetted volna meg. Szándékosan hagytam a legvégére a stresszt, de ez is okozhat cikluszavart. Mivel 22 éves vagy, így elképzelhetõ (bár ritka), hogy "késõn érõ típus" vagy: a teljes nemi érés kb. 24 éves korra fejezõdik be, de ez egyénenként eltérõ lehet - eddig még kismértékben változhatnak a másodlagos nemi jellegek és így ezzel "párhuzamosan" a menstruációs ciklusod is.
Anyám azt mondta neki 40 éves korára állt be XD nõvéremé is olyan elcseszett, mint anyumnak, van h fél évig!!! nem menstruál.
A kérdező hozzászólása: hú köszönöm ezt a részletes választ :) ezek alapján lehet hogy nem ártana utána járni a dolognak ... és a többiek válaszát is köszönöm :)
Igen, tényleg "normál" fogamzásgátlót szoktak felírni csak cklusszabályozásra is, de ha más ok áll a háttérben, akkor ezzel csak elfednéd a tüneteket. Ha a pajsmirigyhormonjaid rendben vannak és a nemi hormonjaid is, akkor viszont a nõgyógyász is ezt fogja javasolni, hacsak nem áll fenn más kizáró ok (pl. mélyvénás trombózisra való hajlam).
A kérdező hozzászólása: aham lehet hogy segítene nekem is :D eddig még nem szedtem
Amúgy a fogamzásgátló is beállítja, hormon mjuk abban is van :) Anya mondta h neki addig ok volt amíg szedte amikor abbahygta visszaállt az abnormálisra
A kérdező hozzászólása: akkor nagyon nem vagyok egyedül vele :/ nincs mit tenni, kivárom hátha helyre rázódik , vagy marad így :D csak jó lenne ha kiszámíthatóbb lenne, nem ilyen "most vagy jön vagy nem , vagy most vagy 2 hét múlva..." össze vissza :/ úgy hallottam hogy valami hormonos gyógyszerrel be lehet állítani? ezt esetleg próbálta valaki?
22 vagyok én is! SOHA nem jön meg pontosan :/ most május óta késik, de így van ez 12 éves korom óta... mikor meg megjön akkor tök normális, tûrhetõ hasfájással, és normál 5 napos vérzéssel... anyát kérdem mindig h nem baj-e, de neki is szülés után állt be...
A kérdező hozzászólása: háziorvosnál voltam érdeklõdni, de azt mondta ez normális a koromban, igaz ez 2 éve volt kb.. de most egy olyan embertõl hallottam errõl a hormonos dologról aki miatt elgondolkoztam, hogy lehet mégis baj emögött :/
Régebben is volt ilyen problémád?-Vannak nagyon jó sikositok, és még izgis is.
Síkosító.
A kérdező hozzászólása: SOHA..eleg volt egy helyes sracra neznem , vagy a szexre gondolni es totalisan benedvesedtem , ugyhogy majdhogynem a labamon folyt le ... de komolyan !!! egy erzeki csok... de most sehogyse megy ....
Lemaradt:Más partnerrel sem nedvesedtel, nem a technikája rossz?
Akkor nem veled van a baj.(37F)
Nem vonzódsz a párdohoz. Azt írtad több mint kétszer annyi mint te szóval minimum 45 éves, akkor meg ne csodálkozz.
Túl öreg hozzád, gondold el, ha te annyi leszel, mint most õ. Akkor õ már rég nyugdíjas lesz, vagy halott.
Nem azon múlik, hogy hány éves.Ha te kívánod mint férfit.Jól csinálni a dolgokat?(elõjáték, stb)
én 26 vagyok voltam 48 évessel, de én a viselkedése miatt nem birtam végül lefeküdni vele, mert túl sok volt amit csinált, illetve erõsebb is volt a szaga lent ami nagyon nem jött be..nem tudom a kora miatt e...na mindegy
nincs ilyen.:D
Finanszírozott helyekre az eredményeid alapján kerülsz be, nem a korod alapján. Apám próbálkozott hasonlóval, õ azt találta ki, hogy mivel dolgozok, ezért biztos, hogy nem lehetnék államilag finanszírozott, majd jól ki fog jönni utólag egy csomó tandíj.. vannak idióták, ne dõlj be nekik :)
Felsõoktatásról beszélsz? Ott nincs korhatár. OKJ-s képzéseknél van korhatár.
Te az okj iskolában lévõ nappali iskolarendszerû szakképzést keverted össze a felsõoktatásban lévõ finanszírozott félévek fogalmával. A kettõ nincs összefüggésben egymással. Igen okj szakképzõ iskolában 21 éves korig lehet nappalin tanulni, és ekkor ingyenes a képzés. (21 éves kor után már csak esti iskolarendszerû képzés lesz ingyenes, ha még valakinek nincs okj szakmája amit az állam finanszírozott) Felsõoktatásban 12 állami félév jár amit az állam finanszíroz (orvosira járóknak 14 félév mert hosszabb a képzésük) A felhasználható féléveid nincsenek korhoz kötve..akár 80 éves is lehet valaki akkor is jár neki a támogatás. Csak a felvételi követelményeknek kell megfelelni..és utána tanulni rendesen.
Engem nem zavarna, még örülnék is neki. :)
Ha nekem megnyerõ, férfias, akkor randiznék vele továbbra is.
Hát én meg 19 múltam, és se kapcsolatom nem volt, se szexuális tapasztalatom nincs, szóval én nem úgy lennék vele, hogy jaj de cuki a bizonytalansága, meg én vagyok a tanítónéni, meg ilyenek :D Szóval ez kb ilyen "bénázzunk együtt" típusú dolog tudna lenni, de végülis nem baj. És attól még, hogy eddig nem kerested a lányok társaságát, simán lehetsz férfias, nem a nõk teszik azzá a férfiakat, annak belülrõl kell jönni.
Én azért elgondolkodnék, hogy eddig miért nem kereste lányok társaságát? Valami gond azért csak lehet a hormonjaival! No meg az is, hogy fiú létére szûznek vallja magát? (Tudod, a lányoknál is az elsõ BEHATOLÁS ami elveszi a szüzességet)Szimpatikusabb lenne, ha csak "nem volt még szex nõvel" vagy valami hasonló.
én örülnék neki... randiznék vele ugyan úgy tovább nem tennék különbséget egy szûz és egy nem szûz férfi között :) nevetséges lenne ez miatt dobni...
én örülnék neki.kifejezetten tettszene a tanító néni szerep :-) az meg, h nem kereste a lányok társaságát?mindenki más ritmusban érik gondolom õ most érett meg rá, h el kezdjen csajozni
Az unokaöcsém 18 éves.Nagyon helyes, értelmes srác, és lehet vele normálisan beszélgetni.Még nem volt barátnõje, de nem azért mert nyuszi lenne, vagy valami nem stimmelne nála. Egész egyszerûen csak az van, hogy neki nem tetszenek a "mûlányok"..Szinte mindenki egyforma, és a sok smink alatt nem látja az igazi arcát..Minden második lánynak ugyanolyan a haja, a sminkje, és a viselkedése...Õ nem akar a 35-dik csávó lenni aki lefekszik a lánnyal.Inkább arra vár, hogy egyszer úgyis találkozik egy olyan lánnyal aki a szemében különleges...szerintem ez nagyon jó tulajdonság... 19/N
legalább nem kellene attol tartanom, hogy minden második szembejövö csaj rámutat, hogy "õ az enyém is volt"... (volt már szûz pasim, 2 is, irtó cuki tud lenni a bizonytalanságuk:D)
olyan szó nincs, h férfiatlan.. :DD amugy meg mi van akkor, ha szûz még? legalabb nem ment rajta át a környék összes ribije, ami a pasik 98 % - ról nem mondható el!!!!!!
Kitartás! S szex az élet értelme. Ezért háborúk, mert a hatalom=nõt jelent. Valószínûleg, nem tudta elhitetni a 22 éves szûz a csajokkal, hogy hatalma van.

A munkáltatók rossz néven veszik, ha 22 évesen még csak alkalmi munkáim voltak?

Nem gondolják azt, hogy csak nem akartam dolgozni?

Legjobb válasz: Nem miért venné. Én 27 leszek mire befejezem az egyetemet, akkor énrám mit mondana.

Nem miért venné. Én 27 leszek mire befejezem az egyetemet, akkor énrám mit mondana.
Sok mindentõl függ. De egyébként ha jól írod meg az önéletrajzod, akkor nem lesz gáz.
Nem.
Azért 27 évesen ne nagyon hangoztasd, hogy te nem dolgoztál, még akkor se ha "egyetemre" jársz. 27 évesen már az embernek dolgoznia kellene, családot alapítani, nem egyetemre járni, na de a te dolgod.
Én meg 29 vagyok és még egyetemre járok.Ja és ELTE TTK szóval nem büfészak.Mivel 26 évesen kezdtem 31 leszek mire befelyezem.Akkor én is kössem fel magam?Elõtte az exem cégében melóztam, de annak semmi köze nem volt a szakmához.
befejezem, bocs

22 évesen még kérhetek a kozmetikusnál tini-arckezelést?

Vagy inkább a simát? Mi a különbség a kettő között? Amúgy elég pattanásos az arcom, azért gondoltam a tinisre.

Legjobb válasz: Persze, olyat kérj amire szükséged van. Ha pattanásos vagy akkor tini-arckezelés biztos jobb mint egy sima.

Persze, olyat kérj amire szükséged van. Ha pattanásos vagy akkor tini-arckezelés biztos jobb mint egy sima.
Igen, de õ úgyis látja melyikre van szükséged.
Csak annyi a különbség hogy a tini kezelésben nincs massszázs. ha gyulladt a bõröd nem lehet maszírozni, ha nem az lehet nyugodtan még hs vannak is pattanások, miteszerek. Nekem van olyan 40-es vendégem aki utálja az arcmasszázst igy csak tinit kér. De ez a kevesebb mivel a masszázs a legjobb az egészben:)
Semmi különbség a kettõ között ez csak fantázia név...
4-es mint irtam van különbség, az egyikben van arcmasszázs is a másikban nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!