Találatok a következő kifejezésre: 22 évesen még (251 db)

Gyerekesnek tartotok-e egy olyan lanyt, aki 22 evesen meg a cartoon networkrol mesel?

Van egy 14 eves fiu tesoja. Sokaig azt gondoltam, "o fiatalitja meg", de most mar kezdek besokallni a szamomra tul gyerekes viselkedestol Mit gondoltok errol?

Legjobb válasz: Én is 22 éves vagyok, lány, és igenis ugyanúgy nézek meséket. Oké, nem mesecsatornákat, inkább Walt Disney mesefilmeket. Anyukám 45 éves fejjel még mindig megnézi ezeket a meséket. Szerintem nem ettõl gyerekes valaki. Lehet, hogy alapból gyerekes, pluszban pedig még meséket is néz, mert mondjuk szereti õket. A lényeg, hogy az, hogy valaki meséket néz, még nem válik automatikusan infantilissé.

Én is 22 éves vagyok, lány, és igenis ugyanúgy nézek meséket. Oké, nem mesecsatornákat, inkább Walt Disney mesefilmeket. Anyukám 45 éves fejjel még mindig megnézi ezeket a meséket. Szerintem nem ettõl gyerekes valaki. Lehet, hogy alapból gyerekes, pluszban pedig még meséket is néz, mert mondjuk szereti õket. A lényeg, hogy az, hogy valaki meséket néz, még nem válik automatikusan infantilissé.
Nem az a baj, ha néz meséket (szerintem mindenki szokott :) ), hanem, ha CSAK ez a témája, mindig, vagy legalábbis nagyon gyakran. De nekem van ilyen negyven év feletti ismerõsöm is... Elég fura szerintem is. Nem ítélem el, mindenki azt csinálja, amit szeret, de nem szívesen beszélgetek vele, mert nem érzem közösnek a témát. Olvasni is csak ilyen fantasztikus tinikönyveket szokott (vámpírok, vérfarkasok, stb...) - mondjuk legalább olvas.
Mi párommal (30F) nézünk meséket, bár a régebbi walt disney-sek jobbak :) gyerekes vagy sem, nem érdekel 25/N
Én 30F, és én is simán nézem a meséket, de csak a jobbakat.
A CN-en sok olyan rajzfil megy, amit felnõttfejjel is lehet élvezni, sõt van amit gyerekek nem is érthetnek teljesen. Bátor a gyáva kutya, Görcs ikrek stb.
Ha találkoznék ilyen lánnyal, megkérném a kezét :) ).
nekem is ilyen lány kellene :)
A kérdező hozzászólása: Hmm... es kedves utolso valaszolok! Mi vonz benneteket egy ilyen leanyzoban? Kivancsiva tettetek. :-)
Engem az vonz, hogy bármikor gyereknek érezhetném magam egy ilyen lány mellett. Soha nem szeretnék egy begyepesedett férfi lenni, aki csak a fos valóságot látja. Mindazok mellett, hogy tudom, hogy nehéz meg szar az élet, tudok és szeretek optimistán, reménykedve tekinteni a dolgokra. A # 6/8 voltam aki megkérné a kezed.

22 évesen még sose volt komolyabb kapcsolatom és reálisnak érzem, hogy örökké egyedül is maradok. Igazam lehet?

Össz-vissz 1 hónapig volt egyszer barátom, de azt se nevezném azért igazi kapcsolatnak...

Legjobb válasz: Egy jó kapcsolathoz - amit nem igazán tudsz kiszámolni, hogy mikor jön el az életedben - nem feltétel, hogy elõtte rengeteg kapcsolatod legyen, abból néhány több éves. 22 évesen még egyáltalán nem vagy idõs, tulajdonképpen most vagy a legjobb formádban. Ismerkedj, járj bulizni. Azért vannak a 20-as évek....

Egy jó kapcsolathoz - amit nem igazán tudsz kiszámolni, hogy mikor jön el az életedben - nem feltétel, hogy elõtte rengeteg kapcsolatod legyen, abból néhány több éves. 22 évesen még egyáltalán nem vagy idõs, tulajdonképpen most vagy a legjobb formádban. Ismerkedj, járj bulizni. Azért vannak a 20-as évek....
Foglaljuk akkor össze: "Csúnya vagyok és gebe." == önértékelésed 0 "örökké egyedül is maradok" + "Nagyon el vagyok már keseredve" == Itt látszik, hogy fel is adtad már. "Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni." == Nyitott sem vagy a dologra. "nem szeretek (...) privát beszélgetéseket folytatni." == Tényleg? :) Ne haragudj, de ilyen hozzáállással mit vársz? Hogy ebbõl a helyzetbõl ki tudj mozdulni neked kell megtenni az elsõ lépést. Az pedig sajnos nem más, mint ezeknek a gondolatoknak az elhessegetése. Lepontozhatsz, de attól még igaz. Változnod kell, ha ki akarsz ebbõl törni. Nem egy egyszerû dolog.
nekem pont te kellesz
Nem azért fogsz egyedül maradni, mert nem kellesz senkinek, hanem mert ezt TE így gondolod. Erre próbáltam rámutatni, nem pedig a sarokban gubbasztást sugallani. Mivel erre asszociáltál, a valódi problémát nem látod. #18 voltam.
Én már 23 vagyok, és nem volt egyáltalán kapcsolatom. Kezdeményezõk kb. 3-4-en voltak, azok is 19 éves koromtól felfele, évente kb. 1, de igazából nyitni a fiúk felé csak 22 éves koromban tudtam, és meg is kedveltek ekkor 2-3-an. Egyet leszámítva egyik sem jött annyira be, hogy egy kapcsolattól való félelmeimet félre tudjam tenni, és azzal sem jött össze semmi. Így hát továbbra is egyedül vagyok, pedig már nagyon kéne legalább 1-2 igazi jó barát legalább, ha nem is párkapcsolat. Szóval hajrá, nem maradtál le semmirõl, lehet csak most fogsz te is virulni. Viszont ahhoz kell egy kis önbizalom, és határozottság, hogy megnyílj. Szomorú arc, tekintet és lógós, rendezetlen öltözet senkinek sem fogja felhívni a figyelmét.
Szerelmi bánat? Mert a lányok szerintem ritkán panaszkodnak ilyenekrõl csak úgy.
A kérdező hozzászólása: Nem szerelmi bánat, csak kilátástalannak látom, hogy ennyi idõsen, minden tapasztalat nélkül normális férfi összeálljon velem, mikor nálam kevésbé selejtet is kaphat.
Ne mondj ilyet, mert hasonló helyzetben vagyok, és a végén még elhiszem, hogy nincs esélyem :D Az, hogy nem szerelmi bánat, az azt jelenti, hogy nincs is kiszemelted? Sokat számít, hogy valakiért kicsit össze tudod magad szedni testileg-lelkileg. Egy fiúk is másképp tekintenének rád, ha nem egy érzelmi roncsot látnának. Csak pozitívan, akkor is ha minden kötél szakad! :)
A kérdező hozzászólása: Nincs senki. Ha lenne, lehet másképp látnám a dolgokat, bár a tapasztalataim alapján a reménykedés is sokszor csak önámítás. Ráadásul még aki ránézésre ismeretlenül szimpatikus is lenne, azoktól is mindig kartávolságban van a barátnõjük (nem képletesen), szóval azt sem tudom már egyáltalán érdemes lenne-e valamiben reménykedni...
Szerintem a te esetedben még a hamis remény is ezerszer jobb a mostani állapotnál. Nyisd ki a szemed, láss, és ha van valaki, aki nagyon megtetszik, akkor képzeld el, hogy esetleg lehet nála esélyed. Nézd meg, hogy mit vált ki belõled a dolog, próbálj meg tenni valamit érte. Minden fejben dõl el, és neked nagyon nagy szükséged van arra, hogy kicsit változtass a gondolkodásmódodon.
A kérdező hozzászólása: Mondom, teljesen felesleges azoknál próbálkoznom, akik tetszenének, mert az elsõ perctõl tiszta, hogy foglaltak.
Sportolj, táplálkozz egészségen, öltözz csinosan/r*ibancosabban, járj el társaságba akár egyedül is, találj valami hobbit amit szívesen csinálsz, és tutira elõbb utóbb összejön. Neten pedig szerintem ismerkedhetnél, ha nem is itt, mert a neten sokkal több társat keresõ ember van fenn általában, mint a közvetlen ismeretségi körödben.
rosszul állsz a dolgokhoz. Amíg a gondolkodásod ilyen negatív marad addig ne is várd, hogy bármelyik pasival összejössz komoly kapcsolat szintjén. A férfiak nem szeretik a negatív kisugárzással bíró lányokat.(kivéve ha eszméletlenül jó nõk, de azok is inkább csak a szex miatt kell nekik) Gondold végig a pozitív(külsõ-belsõ) tulajdonságaidat és minden reggel dicsérd magad. Ha egyedül vagy a lakásban akár a tükörnek is mondhatod. Szuggeráld saját magad és idõvel észreveszed, hogy van önbizalmad. Szebbnek látod magad és nyugi jönni fog a férfi magától. Szóval elõször fejben tegyél rendet.
Nem vagy elkésve. Hol szoktál ismerkedni? Nincsenek-e nagy elvárásaid? Lehet, hogy rossz partnereket fogtál ki. Nekem is 24 éves fejjel 1 hosszabb volt.
A kérdező hozzászólása: Beszélgettem már egy jópár emberrel itt, hidd el, mostmár nem véletlenül nem szeretnék.
menj apácának akkor
A kérdező hozzászólása: Tényleg ne haragudj, de nem szeretek ezen az oldalon privát beszélgetéseket folytatni.
Nem hinném, hogy igazad lehet.
Lány vagy, nem fiú, szóval nem kell parázni. Én 20 éves vagyok, és még annyim sem volt, mint neked. Pedig nincs rá okom, hogy egyedül legyek. Szóval aki igazán komoran láthatná a világot, az nem te vagy.
lehet valami oka van akkor.
Nem kezdeményeznek nálad a fiúk?
Az ember átlagos életkora 70 év, ez egy átlag, ami azt jelenti, élhetsz akár 90 vagy 100 évig is. Neked ebbõl eltelt 22... És ennyi idõ után már elkeseredsz. Hol fogsz így tartani 20 év múlva?
Majd el jön a te idõd is, csak a lényeg, hogy járj minél több ember közé, és légy nyitott. Meg ne erõltesd... nekem sem volt még, bár nekem megvannak az okai 20l
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak kezdeményezni egyáltalán.
Kezdeményeztem
Miért? Nem vagy elég vonzó?
A kérdező hozzászólása: Csúnya vagyok és gebe.
miért nem válaszolsz a privire?
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni.
dumálni?
ez hulyeseg ha nem is probalkozol azoknal aki tetszik neked akor mar biztosan nem is sikerul oszejoni veluk mert meg sem probalod lehet hogy az egyikuknek epen tetszel csak epen o is ugyanigy al a dolgokhoz mint te . egyszeruen csak szard le hogy mi lesz csakprobald meg mar bocs a kifejezesert de az meg mindig job ha elutasitanak mint azon ragodni hogy mi lenne ha ......sok szerencset

22 évesen meg lehet tanulni gitározni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Most mrie szeretnél váalszt kapni? Hogy lehet-e gitározni tanulni 22 évesen? Miért ne lehetne? A többire meg neked kellene tudnod a választ. Nekem fogalmam sincs arról, hogy neked mennyi pénzed van, illetve milyen gitár tetszik. Ugyanígy tõeld függ, hogy hogyan szeretnél megtanulni. (egyedül vagy tanárral)

Most mrie szeretnél váalszt kapni? Hogy lehet-e gitározni tanulni 22 évesen? Miért ne lehetne? A többire meg neked kellene tudnod a választ. Nekem fogalmam sincs arról, hogy neked mennyi pénzed van, illetve milyen gitár tetszik. Ugyanígy tõeld függ, hogy hogyan szeretnél megtanulni. (egyedül vagy tanárral)
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Rosszul tettem fel a kérdést. Nos akkor helyesen: Egyedül meg- e tudok tanulni gitározni? És ha igen, akkor hogyan kezdjek hozzá? Mik szükségesek?
én egy hónapig jártam tanárhoz, épphogy megtanultam néhány akkordot, azután egyedul tanultam tovább...elõszöris leszedtem az akkordtáblázatot a netrõl azután kerestem néhány dalt akkordostul amit meg szerettem volna tanulni aztán megnéztem néhány videót és hozzákezdtem a gitározáshoz...ennyi...már naggyából tudok gitározni, úgyhogy a kérdésedre a válaszom a következõ: igen, meg lehet tanulni egyedül gitározni!
Au, elírtam a Google-t :D
Én 23 évesen kezdtem el, egyedül tanulok a justinguitar.com -on, és nagyon örülök, hogy belefogtam. A Cort akusztikus gitárjait én is melegen ajánlom, mivel nekem is olyanom van és nagyon elégedett vagyok vele, kitûnõ ár/érték arány!

Mi lehet az oka annak, ha valakinek 21-22 évesen még fogalma sincs a való életről, teljesen önállótlan, nincs semmiről véleménye, úgy viselkedik, mint egy 12-13 éves kiskamasz?

Közeli barátnőm ilyen eléggé elkényeztetett csaj,egész nap csak szappanoperákat néz,más nem is érdekli,vizsgákra,zhk-ra nem készül.Általában ha társaságba hívom,nem jön el,mert a mi témáinkhoz nem tud hozzászólni,mert eléggé gyerekes a viselkedése,nincs semmiről véleménye,nem érdekli semmi,célok,tervek nélkül él,való életről fogalma sincs.Ha szóba kerül munka,a jövőbeli tervek,inkább lehajtja a fejét,unott képet vág.Féltékeny azokra,akik elértek,vagy el akarnak éreni az életben.

Legjobb válasz: Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.

Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.
Depressziós és motiváció hiányos
A kérdező hozzászólása: bocsánat, lemaradt:akik el akarnak érni valamit az életben
Az a gáz hogy nincs célja.A legtöbb embernek van célja amit el akar érni.A cél adhat motivációt.Pl meg akar valaki venni egy Honda Civicet vagy nyaralni akar japánban , akar családot gyerekeket stb....Ha a célra gondolunk az az motivációt.Nem tudom elképzelni azt hogy valakinek nincs célja az életben...
A kérdező hozzászólása: rajta kívül én se ismerek más cél nélkül élõ embert, õ beéri az egész napos heverészéssel, barátok közt nézéssel
Biztosan van célja, max. te nem tudsz róla. Pl.ha fõsulira jár, gondolom az a célja, hogy végigjárja és befejezze (most függetlenül attól, tanul-e vagy sem). Nemtudhatod milyen problémái vannak a családban, nemtudhatod miért nem jár veletek sehová! Mondhatja õ azt, hogy ezért meg ezért nem megy, talán csak nem akarja elmondani a gondjait! Te meg szép barát vagy, hogy így gondolkodsz róla.
Valószínúleg önbizalomhiányos. Ez lehet attól, hogy az anyuka mindig mindent jobban tud. Próbáld motiválni ha tényleg közeli barátnõd.
A kérdező hozzászólása: õt lehetetlen motiválni, egyre rosszabb vele

22 évesen még lehet legjobb barátnõm?

Régebben volt egy legjobb barátnõm de aztán megszakadt a legjobb barátnõség és neki más lett a legjobb barátnõje. Most is van pár barátnõm de õk nem tekintenek rám legjobb barátnõként. Tudom majd jönnek oltani, hogy én már kinõttem ebbõl de én igenis szeretnék egy legjobb barátnõt. 22/L

Legjobb válasz: Szia. :) Persze, hogy lehet. Én anyut tudom felhozni példának. Nagyjából 50 éves volt, mikor megismerte a már legjobb barátnõjét. :)

Szia. :) Persze, hogy lehet. Én anyut tudom felhozni példának. Nagyjából 50 éves volt, mikor megismerte a már legjobb barátnõjét. :)
Teljesen átérzem a helyzetet és azt kell, hogy mondjam, ne aggódj, persze, hogy lehet! Nekem a gyermekkori barátnõmmel egyszerûen eltávolodtunk , tartjuk a kapcsolatot, de már inkább csak egy barátomnak emlegetném, aztán a középiskolai legjobb barátnõmmel megszakadt a kapcsolat. Vannak barátnõim, illetve 2 nagyon közeli barátnõm is, de egyik sem tartott soha az egyetlen és utánozhatatlan legjobb barátnõének. Nagyon nagyon hiányzott mindig valaki, aki tényleg az én legjobb barátnõm lehet. Aztán a munkahelyemen 3éve megismertem azt a lányt, akinél jobb barátnõt nem is kívánhattam volna. Imádom õt, már két éve nagyon erõs a barátságunk és elmondhatom, hogy õ a legjobb barátnõm. Õ lesz a kislányom keresztanyukája is, minden nap beszélünk, mindent tudunk egymásról és ha egy napig valamiért mégsem hallanék felõle már nagyon hiányzik. Kitartás, megtalál majd téged is A BARÁTNÕ. :) 25l
Én szívesen megismernélek, mert az én életembõl is hiányzik a legjobb barátnõ! :) 20/N

Miért érdeklem a 25-30 éves nőket a 18-22 éveset meg miért nem?

20 éves srác vagyok,és a kb velem egykorú lányokat nem érdeklem. Viszont az 25-30 éves korosztály észre vesz.Volt aki oda jött hozzám.Elég sokan flörtölnek velem. De nem tudom miért.Sosem volt kapcsolatom.Egy fiatalabb barátnőt szeretnék. Mit láthatnak bennem ők?Amit a velem egykorúak nem?

Legjobb válasz: Nem vagy koravén egy kicsit?

Nem vagy koravén egy kicsit?
Komoly vagy, vagy szakállas?
*Javítva: szakállas, "vagy" nélkül. :)
A kérdező hozzászólása: Borostám van. Hogy koravén lennék?Nem tudom :/Az látszik, hogy nem "szimpla" fiatal férfi.Kicsit komolyabb.
Vagy túl komoly vagy, vagy külsõre tûnsz idõsebbnek.:) Vagy rossz helyen keresel, vagy fogalmam sincs, ahhoz nem ismerlek meg eléggé ennyibõl, hogy eldöntsem, mi a gond. 17L
Küldesz magadról egy képet priviben?
Növessz szakállat. Igaz, még idõsebbnek fogsz kinézni, de sok elõnye is van.
Mutass képet. :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Képet max hétvégén tudok küldeni.Meg amúgy se tudtam soha normálisat csinálni :/ Nem nagyon ismerkedek sehol.Ha útközben megtetszik valaki felfigyelek rá, de általában fordítva szokott lenni.Rám figyelnek fel. Valahol régen láttam egy mûsort, hogy az igazi domináns férfi milyen. Egyenes tartás, határozottság stb..Ezeket próbálom alkalmazni.Talán hatásosan. Nincs bajom az idõsebb nõkkel, csak az nekem már nagyon komolynak tûnne kezdésnek :(

Lehet úgy még esélyem normális párkapcsolatra, ha 22 évesen még a kezemet sem fogta meg lány?

Most azokat direkt nem számoltam bele, amikor véletlenül nekimennek, és hozzáérnek, vagy a pénztáros, amikor visszaad, véletlenül hozzáér.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Ilyen sokan vagyunk? Én is 22 éves vagyok. Múltkor a karácsonyi vásáron, mikor a párok kéz a kézben sétáltak, gondolkoztam el azon, hogy mit akarok én az élettõl, ha még csak kézen fogva sem sétáltam lánnyal.
Lehet, de ne várd a csodát, hanem tegyél érte.
Ezt a kérdést mintha csak én írtam volna... Ugyanez van velem is, és a kor is stimmel.
Dettó 25F
ennyire félénk vagy? nem jársz sehova? amúgy persze hogy lehet normális párkapcsolatod, fiatal vagy :)
Miért ne lehetne? Csak épp nem érdemes belemenni...
Nem is emlékszem rá, hogy kiírtam ezt a kérdést. Vagy, ez valaki más kérdése?
Lehet simán.
Lehet. :) A volt barátom sem volt tapasztalt, és nem jelentett gondot nekem ez. Sõt, még örültem is neki, kár, hogy nem tartott sokáig a dolog. 18/L

Mégis miért van az, hogy manapság még egy 16 éve kiskölyöknek is van esélye szexelni fiatal lányokkal, de nekem 22 évesen meg még egy barátnő sem jött össze? Tényleg ennyire csúnya lennék?

Pedig állítólag olyan könny? megfektetni tini lányokat a bulikban. Én nem ezt tapasztaltam, max a ronda kövéreket, de ?k meg kinek kellenek?

Legjobb válasz: Mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Hallottad már ezt? Addig nem is lesz barátnõd, amíg nem teszel érte. Viszont lerí a kérdésedbõl, hogy neked csak egy p1na kell! Így viszont sose lesz csajod, ha nem tiszteled és nem szereted a nõket! Így csak egy ostoba lúzer leszel!

Mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Hallottad már ezt? Addig nem is lesz barátnõd, amíg nem teszel érte. Viszont lerí a kérdésedbõl, hogy neked csak egy p1na kell! Így viszont sose lesz csajod, ha nem tiszteled és nem szereted a nõket! Így csak egy ostoba lúzer leszel!
toljál képet magadról föl :D (ide)
Elõttem írónak, ha fiú/férfi vagy hidd el nem kell vigyáznod.
Akkor mostantól vigyázok a kozépkorú pasikkal.
Nehogy el hidd ezt a sok zagyvaságot.Egy férfi éppen csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél.A kisugárzásod, humorod, dumád az ami egy lányt levesz a lábáról.Kezdeményezz, légy magabiztos maximum kikosaraznak, de akkor meg nem dõl össze a világ.Ha 10-böl egyszer jön össze, már jó vagy.Én 30-évesen csak 20-éves csajokat fektettem meg, szerintem a legkönnyebb pálya az a korosztály.Egy kis odafigyelés, elõzékenység, humor és a tiéd a csaj.
Nézz már korul magad korul.Ne pár divatb.zi tinilány alapján alkoss véleményt, akiknek annyi az IQ-juk mint két szem sultkrumlinak. Igenis vannak értelmes, szép lányok is, akik nem csak azért jonnek ossze egy babaarcu, izmos, agyhalott, beképzelt, onzo pasival, hogy a barátnoiknek mmutodathassák oket. Rossz helyen keresgélsz. De talán ha nem a géped elott siránkoznál álladnóan, akkor megismerkedhetnél párral. De ha te lenézel másokat: , , ronda kövéreket, de õk meg kinek kellenek?, , akkor, te sem vagy sokkal kulonb azoknál, akik téged néznek le.
Hagyjuk mar ezt a butasagot, hogy a kisugarzas meg a szemelyiseg a fontos. Tegnap feltettem egy kerdest, hogy bejon e a csajoknak vadocz krisztian es erdekes modon mind igennel felelt. Ha ilyen a kulsod akkor a belso mar nem erdekli oket, mert nyert ugyed van. Mindent a kulso dont el. Ha egy ronda ember magabiztis azt kirohogik, de ha egy ilyen vadocz krisztian magabiztis akoor magneskent tapadnak ra a csajok. Kerdezo azert tudjak a 16 evesek megfektetni a szep tiniket mert nagyon lanyos az arcuk. Ilyen j biebet tipusu. Sajnos a legtobb lanynak meg az kell. Hiaba a jo test vagy a jo duma ha nem helyes az arcod akkor 10 bol 9 lany le fog irni mint pasir. Csakis z arc szamit nekik, minnel inkabb hasonlitasz egy jared letora, brad pittre, annal tobb lany fog tapadni rad. Az arcon sajnos nem tudsz valtoztatni, bele kelk torodnod hogy eleted soran max ketto neked tetszi lannyal lesz dolgod, es nem szabad hibazni. Ha elrontod akkor egyedul maradsz mert nem helyes a pofikad.
22 évesen már pont ideje lenne szexelned.Keress egy örömlányt, feküdj le vele, attól megjön az önbizalmad.Most már csipkedd magad, mert 22 évesen már nem itt kellene tartanod, a szexben bénázgatni 15-17 évesen kell.Bocsi, ez nem rosszindulat, de tényleg húzz bele, vagy csinálj valamit ha nem vagy annyira ronda mint írod akkor összejön.
Ismerkedj, járjál el. Amúgy meg ha valaki megszeret, nem a kinézetedért fog, hanem a belsõd miatt. 20/l
Bazzeg, nem veszed észre, hogy a fo hiba a fejedben van, nem a kinézeteddel.
Talán ha nem csak tini lànyt keresenél, nem te vagy az aki mindig kiírja, hogy gàz ha 22 évesen 15-16 éves lànyok tetszenek? Hagyd már meg õket a korosztàlyuknak.
Én egyáltalán nem a kulso alapján választok párt, sokkal inkább a személyisége fog meg.
A csábítás, vonzalom nem mindig a szépségen múlik.Sokkal inkább azon, hogy mennyire eros a szexuális kisugárzásod, mennyire vagy magabizots, határozott, ellenálhatatlan személyiség. Ha te nem fogadod el onmagad, akkor ne várd, hogy mások elfogadjanak.Mert a kornyezeted észreveszi rajtad a gátlásaidat, és nem is fognak komolyan venni. Tudd, hogy mit akarsz, és legyél biztos benne, hogy meg is kapod.
Ne azt nezd, hogy masoknak mi hogyan megy (legalabbis ne irigysegbol, hanem maximum azert, hogy esetleg leszurd a kovetkezteteseket, hogy mit csinalhatsz rosszul es min tudnal valtoztatni), hanem magadat fejlesztgesd! Probalkozni kell, ismerkedni kell es elobb-utobb biztos talalkozol valakivel, akivel koclsonos a szimpatia. Mast nem nagyon tehetsz, mint hogy a sikertelensegek ellenere is ujra meg ujra probalkozol, valtoztatsz kicsit a hozzallasodon, esetleg a megjeleneseden, aztan hajra!
A kérdező hozzászólása: Ide biztos nem teszek fel képet, hogy kiröhögjenek a kárörvendõ emberkék. MÁsodik meg könnnyen pofázik, nem tudja milyen [email protected] huszonévesen szûznek lenni és folyton vágyaktól kínozva élni.
Igen ennyire scsúny lennél, ráadásul hülye is.
lány vagyok

Baj ha 22 évesen még nem állt be a menstruációm?

vagy valakinek soha nem lesz rendszeres?

Legjobb válasz: 27 vagyok és még mindig össze-vissza jön meg :$ néha 2 hónap is kimarad, aztán úgy félek, hogy útban van egy kisbaba :D

27 vagyok és még mindig össze-vissza jön meg :$ néha 2 hónap is kimarad, aztán úgy félek, hogy útban van egy kisbaba :D
Ha nagyon rendszertelen, akkor baj, mert azt jelenti, hogy valami nagyon nincs egyensúlyban a szervezetedben, 1-2 nap eltérés még normális. Cikluszavar jelezhet komolyabb bajt, úgyhogy érdemes kivizsgáltatnod magad: nemi hormonok, pajzsmirigy, stb. Ezeken kívül számos más, külsõ oka is lehet, hogy miért rendszertelen a mensesed, pl. kóros soványság, elhízás - anorexiásoknak sokszor egyáltalán nincs mensesük és a sportolóknak is nagyon gyakran rendszertelen a ciklusuk. Bármilyen más panaszod van mellette? Pl. egyszer hasmenéses-székrekedéses gondok, ingerültség esetleg fásultság, érzed folyamatosan úgy, hogy be vagy lassulva? Ezek mind utalhatnak pajzsmirigy-problémára, az pedig kihat a ciklusod szabályozására is. Pattanások, túlzott szõrnövekedés, depressziós hangulat, libidócsökkenés utalhatnak például a nõi nemi hormonjaid hiányára. Háziorvos tud kivizsgálásra küldeni és egy egyszerû, de specifikusan megkért vérvételbõl kiderül, hogy áll-e hormonáli sprobléma a háttérben. Érdemes menstruációs naplót vezetned, ha még nem tetted volna meg. Szándékosan hagytam a legvégére a stresszt, de ez is okozhat cikluszavart. Mivel 22 éves vagy, így elképzelhetõ (bár ritka), hogy "késõn érõ típus" vagy: a teljes nemi érés kb. 24 éves korra fejezõdik be, de ez egyénenként eltérõ lehet - eddig még kismértékben változhatnak a másodlagos nemi jellegek és így ezzel "párhuzamosan" a menstruációs ciklusod is.
Anyám azt mondta neki 40 éves korára állt be XD nõvéremé is olyan elcseszett, mint anyumnak, van h fél évig!!! nem menstruál.
A kérdező hozzászólása: hú köszönöm ezt a részletes választ :) ezek alapján lehet hogy nem ártana utána járni a dolognak ... és a többiek válaszát is köszönöm :)
Igen, tényleg "normál" fogamzásgátlót szoktak felírni csak cklusszabályozásra is, de ha más ok áll a háttérben, akkor ezzel csak elfednéd a tüneteket. Ha a pajsmirigyhormonjaid rendben vannak és a nemi hormonjaid is, akkor viszont a nõgyógyász is ezt fogja javasolni, hacsak nem áll fenn más kizáró ok (pl. mélyvénás trombózisra való hajlam).
A kérdező hozzászólása: aham lehet hogy segítene nekem is :D eddig még nem szedtem
Amúgy a fogamzásgátló is beállítja, hormon mjuk abban is van :) Anya mondta h neki addig ok volt amíg szedte amikor abbahygta visszaállt az abnormálisra
A kérdező hozzászólása: akkor nagyon nem vagyok egyedül vele :/ nincs mit tenni, kivárom hátha helyre rázódik , vagy marad így :D csak jó lenne ha kiszámíthatóbb lenne, nem ilyen "most vagy jön vagy nem , vagy most vagy 2 hét múlva..." össze vissza :/ úgy hallottam hogy valami hormonos gyógyszerrel be lehet állítani? ezt esetleg próbálta valaki?
22 vagyok én is! SOHA nem jön meg pontosan :/ most május óta késik, de így van ez 12 éves korom óta... mikor meg megjön akkor tök normális, tûrhetõ hasfájással, és normál 5 napos vérzéssel... anyát kérdem mindig h nem baj-e, de neki is szülés után állt be...
A kérdező hozzászólása: háziorvosnál voltam érdeklõdni, de azt mondta ez normális a koromban, igaz ez 2 éve volt kb.. de most egy olyan embertõl hallottam errõl a hormonos dologról aki miatt elgondolkoztam, hogy lehet mégis baj emögött :/
Engem nem zavarna, még örülnék is neki. :)
Ha nekem megnyerõ, férfias, akkor randiznék vele továbbra is.
Hát én meg 19 múltam, és se kapcsolatom nem volt, se szexuális tapasztalatom nincs, szóval én nem úgy lennék vele, hogy jaj de cuki a bizonytalansága, meg én vagyok a tanítónéni, meg ilyenek :D Szóval ez kb ilyen "bénázzunk együtt" típusú dolog tudna lenni, de végülis nem baj. És attól még, hogy eddig nem kerested a lányok társaságát, simán lehetsz férfias, nem a nõk teszik azzá a férfiakat, annak belülrõl kell jönni.
Én azért elgondolkodnék, hogy eddig miért nem kereste lányok társaságát? Valami gond azért csak lehet a hormonjaival! No meg az is, hogy fiú létére szûznek vallja magát? (Tudod, a lányoknál is az elsõ BEHATOLÁS ami elveszi a szüzességet)Szimpatikusabb lenne, ha csak "nem volt még szex nõvel" vagy valami hasonló.
én örülnék neki... randiznék vele ugyan úgy tovább nem tennék különbséget egy szûz és egy nem szûz férfi között :) nevetséges lenne ez miatt dobni...
én örülnék neki.kifejezetten tettszene a tanító néni szerep :-) az meg, h nem kereste a lányok társaságát?mindenki más ritmusban érik gondolom õ most érett meg rá, h el kezdjen csajozni
Az unokaöcsém 18 éves.Nagyon helyes, értelmes srác, és lehet vele normálisan beszélgetni.Még nem volt barátnõje, de nem azért mert nyuszi lenne, vagy valami nem stimmelne nála. Egész egyszerûen csak az van, hogy neki nem tetszenek a "mûlányok"..Szinte mindenki egyforma, és a sok smink alatt nem látja az igazi arcát..Minden második lánynak ugyanolyan a haja, a sminkje, és a viselkedése...Õ nem akar a 35-dik csávó lenni aki lefekszik a lánnyal.Inkább arra vár, hogy egyszer úgyis találkozik egy olyan lánnyal aki a szemében különleges...szerintem ez nagyon jó tulajdonság... 19/N
legalább nem kellene attol tartanom, hogy minden második szembejövö csaj rámutat, hogy "õ az enyém is volt"... (volt már szûz pasim, 2 is, irtó cuki tud lenni a bizonytalanságuk:D)
olyan szó nincs, h férfiatlan.. :DD amugy meg mi van akkor, ha szûz még? legalabb nem ment rajta át a környék összes ribije, ami a pasik 98 % - ról nem mondható el!!!!!!
Kitartás! S szex az élet értelme. Ezért háborúk, mert a hatalom=nõt jelent. Valószínûleg, nem tudta elhitetni a 22 éves szûz a csajokkal, hogy hatalma van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!