Találatok a következő kifejezésre: 22 évesen lenni (67 db)

Tetszett már nektek idősebb férfi, mármint pl te vagy 15-16 ő meg 26, de úgy néz ki mintha 20-22 éves lenne?

Legjobb válasz: Szerintem ezen minden kamasz lány átesik. Igazából valószínûleg annyiról van szó, hogy a "férfiassága" tetszik. Mármint látod hogy idõsebb, felnõtt férfi, nem olyan kisfiú mint a környezeted. Ez általában nem tart sokáig, elmúlik, keresgélj inkább a saját korosztályodból. 10 év korkülönbség nem olyan sok, ha a megfelelõ korosztályból kerül ki a két fél. 20-30-as még necces, de a 30-40, 40-50 stb. teljesen elfogadott manapság. De ha az egyik fél még kamasz korban van sokan nem nézik jó szemmel az efféle kapcsolatokat.

Szerintem ezen minden kamasz lány átesik. Igazából valószínûleg annyiról van szó, hogy a "férfiassága" tetszik. Mármint látod hogy idõsebb, felnõtt férfi, nem olyan kisfiú mint a környezeted. Ez általában nem tart sokáig, elmúlik, keresgélj inkább a saját korosztályodból. 10 év korkülönbség nem olyan sok, ha a megfelelõ korosztályból kerül ki a két fél. 20-30-as még necces, de a 30-40, 40-50 stb. teljesen elfogadott manapság. De ha az egyik fél még kamasz korban van sokan nem nézik jó szemmel az efféle kapcsolatokat.
igen, tetszett
Én 22 vagyok és 17-nek nézek ki, ezért egy csomó 14-17 éves lánynak bejövök.
Igen. Volt pasim kb. 13 éves korom óta kiszemelt. Õ 21, én 15 voltam amikor összejöttünk. Majdnem 3 évig voltunk együtt, el is jegyzet, de sajna én még fiatal voltam egy ilyen komoly elkötelezettséghez. A mai napig bánom, hogy elhagytam.. Nincs még egy olyan pasi.. :/

Ha 22 évesen lenne komoly kapcsolatotok, lakásotok, munkátok, belevágnátok a gyerekvállalásba?

A barátommal 4 éve vagyunk együtt, 2 éve egy lakásban élünk, Õ már lediplomázott, én meg most fogok. Neki jó munkája van, én is dolgozom már 3 éve. Amióta együtt vagyunk, sokat utazgattunk, buliztunk, ilyen szempontból azt hiszem, kiéltük magunkat. Mindig mozgalmas az életünk, mindketten szeretünk új dolgokba belevágni. 2-3 barátunknak már van gyereke, köztük a barátom legjobb barátjának. Mióta megszülettek az ikreik, a barátom mindig meghatottan nézi ?ket, játszik velük. Talán az ? születésük hozta ki bel?le ezt a vágyat, ugyanis gyakran felhozta a témát az utóbbi pár hónapban, hogy mennyire szeret engem, és a vele korabeli pasiknak már van gyerekük, így lenne teljes az életünk. Én nem gondolkodtam ezen egészen tavalyig, bennem valahogy sosem volt meg az, hogy szeretnék fiatal anyuka lenni, fiatalon elkötelezni magam vagy ilyesmi, de mivel a barátommal együtt vagyok 4 éve és úgy érzem, nála tökéletesebbet nem találhatnék (helyes, okos, vicces, édi), végül is miért ne lehetne gyerekünk. Ha elképzelem apaként, látom magam el?tt, ahogy ügyetlenkedik, ciki helyzetekbe kerül, de azt is, hogy mennyire szeretné a gyerekét és maximálisan megtenne érte mindent. Nekem csak anyukám van, Õ viszont nincs olyan jóban a szüleivel (a szülei utazgatnak, kirakták 18 évesen otthonról és csak félévente keresik), de azért szerintem támogatnának ebben a helyzetben minket, ami az érzelmi részt jelenti. Nem most azonnal gondoltuk, el?bb még le kéne diplomáznom. Nektek mi a meglátásotok? Érdemes belevágni?

Legjobb válasz: Szerintem ha komolyan gondoljátok (úgy látom, igen) vágjatok bele, és ne hallgassatok senkire, aki korainak tartja, csak ti tudhatjátok, hogy készen álltok-e már rá anyagi szempontból és lelkileg is. Mondjuk én elõbb házasodnék, mégis csak úgy az igazi, ha "hagyományos" családba születik a baba férjnek és feleségnek, nem barátnak meg barátnõnek.

Szerintem ha komolyan gondoljátok (úgy látom, igen) vágjatok bele, és ne hallgassatok senkire, aki korainak tartja, csak ti tudhatjátok, hogy készen álltok-e már rá anyagi szempontból és lelkileg is. Mondjuk én elõbb házasodnék, mégis csak úgy az igazi, ha "hagyományos" családba születik a baba férjnek és feleségnek, nem barátnak meg barátnõnek.
Én 23 vagyok, de bevallom õszintén, hogy nagyon irigyellek és én a helyedben biztosan belevágnék, amint lediplomáztam. De ha te még nem érzed úgy, csak akkor dönts úgy, ha szívbõl jön. Bár nekem már megvan a diplomám, a páromnak még nincs, van 1, 5 éve a suliból, én éppen munkát keresek, házunk bele sem merek gondolni mikor lesz. Ha abban a helyzetben lennék, mint te, már este megpróbálnánk összehozni a porontyot még ma este.:) Sok boldogságot! 23N
22 éves korodra elértél mindent, amiért az átlag 30 éves koráig harcol.szerintem ma este kezdjetek gyereket csinálni!)
Én nem gondolkodnék a helyedbe ezen, naná, hogy belevágnék!!!
igen
És mégis min gondolkozol? :)
én pont most vagyok ott, hogy igen és én is 22 vagyok
Ezen nem kell ennyit gondolkozni. Azért születnek manapság késõbb a gyerkõcök, mert a mai ember jobban elõtérbe helyezi önmagát és várja, hogy majd amikor jó lesz na majd akkor ! Aztán mire észbe kapnak 30 felett járnak és elfelejtettek már gyerek aggyal gondolkozni... Szóval ezen nem kell gondolkozni. Bele kell vágni és kész. Sosem lesz könnyebb! Ez butaság. Egyetlen dologtól kell megválni, mégpedig az egótól... Attól is csak addig lesz nehéz, míg a gyerkõc meg nem születik! Utána már nem fog fájni és pár éven belül konstatálod is, hogy életed legjobb döntése volt az, hogy akkor bevállaltátok õt/õket... Még akkor is, ha esetleg szétesne a kapcsolatod a pároddal. A gyerekek mindig ott lesznek mellettetek !
iGEN
Hát én a helyedben várnék még 3 évet. De te tudod.
Ha itt kérdezed meg ezt, akkor még nem vagy kész rá, ez egyértelmû. Csak akkor lehet vállalni egy gyereket, ha azt gondolkodás nélkül , szívbõl akarod.
Mint ahogy már más is írta a gyerekvállaláshoz nem elég az anyagi háttér, ez másodlagos. A születendõ gyereked érdekében csak akkor szülj, ha már Te úgy érzed, hogy nagyon vágyódsz a gyerek után. A gyereknek fõleg anyára van szüksége, aki az egyszerû lakást is palotává tudja varázsolni a szeretetével, gondoskodásával.Az élet sok mindent hozhat, de a gyerekednek Te mindig ott kell, hogy legyél.Úgy érzem, ha így meditálsz, akkor még nem vagy elég érett gyerekvállalásra.
A kérdező hozzászólása: Igazából arra voltam kíváncsi, hogy hogyan vélekedtek errõl, ti belevágnátok-e, nem arra, hogy én most mit tegyek, szüljek-e azonnal. Ha nem akarnék, akkor nem érdekelne senkinek a rábeszélõ válasza, de mivel a barátommal mostanában errõl beszélgetünk és kezd bennem is egyre élénkebb lenni a vágy, gondoltam, megkérdezem, hogy idegenek mit gondolnak errõl. Valaki kérdezte, hogy esküvõt nem akarunk-e. Igazából mindketten felesleges hercehurcának tartjuk, nagyon szeretjük egymást, együtt élünk és ez elég.
Igen, zokszó nélkül.
22 evesen biztos nem vállalnék gyereket...fiatal vagy még , inkabb orulj neki hogy mindened megvan es elvezzétek az eletet kettesbe...ha megszuletik a gyerek nem lesz 1 nyugott pillanatotok se egymasra....persze ez csak a en velemenyem....:-D 21/l
Igen, és bele is vágtunk! Szép, kertes ház, kocsi, biztos munkahely volt nálunk. Mondjuk a párom 10 évvel idõsebb nálam. Nagyon jó dolog fiatal anyának lenni. Én legalábbis élvezem nagyon, egyáltalán nem hiányzik semmi az életembõl. Szóval mindent bele!
Természetesen belevágnék, fõleg azért, mert az én esetembe több, mint 15 év a korkülönbség, pont ezért én is huszonévesen szeretnék édesanya lenni! :-)
én is 22 éves vagyok, de sehol sem állok hozzátok képest! a helyetekben gondolkodás nélkül belevágnék!
Ha a lakás a sajátom, vagy bérlem de nem hiteles, továbbá nem panel, és ha van legalább 2 millióm tartalékba akkor gond nélkül! Így az sem lehet gond ha esetleg a párodat baleset éri, te meg nem tudsz éppen dolgozni a szülés miatt..
1-2 évet még várnék tudatosan készülhetnétek rá anyagilag te pedig lediplomázhatnál.
Ha én így állnék, akkor simán belevágnék.. de mondjuk én tudom is, hogy szeretnék gyereket a Páromtól.. :) Ezt leginkább Neked kell érezni, nem lehetünk a helyedben. A körülmények viszont adottak, ez biztos, már csak a Te anyai érzéseid kell, hogy életre keljenek.. :)
most biztos sokan le fognak hurrogni de én a helyedben addig várnék vele míg nem neten kérnél tanácsot hanem AKARNÁL annyira babát, hogy ne érdekeljen mások véleménye :) hidd el, hamar el fog jönni. a körülmények adottak ahogy leírod, tanuljál, bulizzatok még kicsit aztán hajrá! Gyönyörû dolog az anyaság, a legszebb dolog a világon de messze a legnehezebb! Én 26 évesen szültem, szerintem ha sokkal fiatalabban szültem volna nem lett volna annyi türelmem hozzá. persze nem azt mondom, hogy ne szülj ilyen fiatalon, Te ismered magad csak ahogy írod azt érzem, még nem vagy rá teljesen felkészülve
A diplomáról meg annyit, hogy ha most fogsz nyáron lediplomázni, akkor nyugi, sokan diplomáznak pár hónapos várandósan :)
A leírtak alapján igazán adott minden az új családtag érkezéséhez. Diploma után õ lenne a legszebb ajándék.
Esküvõt nem szeretnétek??? Én még azt szeretnék, a baby elõtt. De ha nem szeretnétek, akkor szerintem vágjatok bele!:)
Én a helyedbe akkor kezdeném el miután lediplomáztam. Szerintem nyugodtan vágjatok bele ebbe a dologba ha nincs semmi akadálya szerintem ilyenkor a legmegfelelõbb pillanat hajrá:)
Az anyagiakkal nincsen gond.Mostmár csak az kell, hogy nagyon akard és biztos legyél magadban. Ez legalább olyan fontos, mint az anyagi háttér megléte:) Ha te még nem érzed elérkezettnek az idõt, akkor sincsen semmi baj, fiatal vagy, várhattok is pár évet ha úgy szeretnétek.
Munkaviszony nélkül gyereket szülni? Ezt jól meggondoltad?
Szerintem is úgy néz ki hogy adott minden ahhoz hogy családot alapítsatok és nincs is annál szebb amikor egy fiatal pár boldog és van egy pici gyerekük. A múltkor láttam épp egy bevásárlóközpontban egy fiatal párt, a nõ lehetett vagy 24 éves a pasi meg vagy 25-26 és már volt egy 1.5-2 éves gyerkõcük. De azért én a helyedben még várnék egy picit, nem sokat max 1-2 évet ha már tényleg ennyire akarjátok. Ha lenne egy gyereketek gondolj bele azért minden a gyerek körül forogna! Én a helyedben még élnék 1-2 évet, akkor is még csak 24 éves leszel!
a környezet az meg van adva, az a kérdés, h te szeretnél-e igazán?
Utolsó: A kérdezõ irta h már 3éve dolgozik.
Már hogyafenébene!:) De csak akkor, ha úgy érezném, hogy már csak egy közös gyerek hiányzik, semmi más!!!

Sajnos 22 évesen tudok csak érettségizni, így tudok esti tagozaton valami ingyenes OKJ-s képzést tanulni ha az első OKJ-s képzésem lenne?

Linket tudnátok a képzésről küldeni esetleg?

Legjobb válasz: 1. Az érettségi nem OKJ tehát ezzel nem lenne probléma. 2. Viszont ha összecsúsztatod valami OKJ-vel nem biztos, hogy bírni fogod. 3. Ha mégis azt akarod akkor ugyanabban a suliba kell megoldanod /akkor talán engedik/ mert két helyen jogviszonyod nem lehet. /igazgatónkkal beszéltük ezt a témát nem régen/ 3. Az ilyen intenzív érettségi tagozat 2-3 évesek szoktak lenni. Úgy van a kikötés, hogy az 1. tanév Decemberéig ha nem töltöd be a 22-t. /úgy emlékszek/ 4. Ha van szakmunkásban szerzett szakmád az is egy OKJ. Tehát akkor neked az volt az elsõd.

1. Az érettségi nem OKJ tehát ezzel nem lenne probléma. 2. Viszont ha összecsúsztatod valami OKJ-vel nem biztos, hogy bírni fogod. 3. Ha mégis azt akarod akkor ugyanabban a suliba kell megoldanod /akkor talán engedik/ mert két helyen jogviszonyod nem lehet. /igazgatónkkal beszéltük ezt a témát nem régen/ 3. Az ilyen intenzív érettségi tagozat 2-3 évesek szoktak lenni. Úgy van a kikötés, hogy az 1. tanév Decemberéig ha nem töltöd be a 22-t. /úgy emlékszek/ 4. Ha van szakmunkásban szerzett szakmád az is egy OKJ. Tehát akkor neked az volt az elsõd.
A kérdező hozzászólása: De úgy értem hogy most 22 évesen érettségizek le és utána?

16 évesen lenne esélyem egy 21-22 éves lánynál?

Az a nagy helyzet ,hogy igen csak tetszik egy lány. Csak ,hogy jóval idősebb nálam.megvan egy 4 év is köztünk . hogyan kelthetném fel az érdeklődését irántam? megvan a facebook címe és gondoltam ott írok neki valamit (mivel egy kicsit félénk vagyok. Főleg ,hogy egy bevásárló központban dolgozik ahol alapól neccesebb a leszólítása) Szóval akkor mit írjak neki? ami nem túl nyomulós

Legjobb válasz: van akinek bejönnek a kisebb fiúk. 22/L

van akinek bejönnek a kisebb fiúk. 22/L
Szerintem ne add fel!!!:) 22/L
Én elvbõl körberöhögnélek...Gyerekekkel ne kezdenék ki..még 1 évvel fiatalabbal sem.... 23N
Semmi esélyed! Még ha te lennél a lány, és õ a fiú, akkor lenne! De így..
Faterom 20 volt, mikor összejött muterommal, aki 26 volt. Mondjuk akkor még más idõk jártak.
hat szerintem nem a ferfit fogja latni benned, de megcsak nem is a pasit hanem a kisfiut.en 19evesen nem allnek ossze egy 16eves fiuval, nem h 21evesen.a fiuk kesobb ernek mint a lanyok ez biologiai teny, es lehet most tetszik de sztem neki mar egesz mas a ralatasa a vilagra, ha 20F 25L ahogy elottem irtak az meg csak oke lenne de igy, sztem nincs sok eselyed nala.bocsi :/ inkabb a fiu legyen idosebb sztem :)
Most mért kell lepontozni a normális válaszokat?! A 3#ra, és a 7#re gondolok.. 3# voltam
Igazabol ilyen korban meg sok ez a korkulonbseg. En 21 evesen mar tartos kapcsolatot, vagyis eletre szolot kerestem (ugy tunik, sikerult is). 21 evesen le nem alltam volna egy 16 eves sraccal. Parom es en koztem majd 7 ev van, de az o javara. Meg most eretlen vagy hozza, ha te lennel 20 eves, o meg 25, akkor mar oke.
Nemhiszem.Keress mást!
Esélyed nincs.
Én 22 vagyok, de 17 a határvonal, mert a 16 év az még fiatal csikó a szemeben. Nem venném férfiszámba.
21:04 Ha a lány lenne fiatalabb, akkor is ugyanilyen lenne a helyzet. 22:07 16 évesen minden lány gyerek. De te még most is az vagy. 22:56 Hibásan tudod a dolgokat, mert a fiúk nem érnek késõbb.

Egy 22-éves fiúnak hány cm-nek kell lennie a péniszének nem merev állapotban?

Csak azért kérdem mert az enyémet kicsinek látom és nem tudom hogy csak nekem látszik kicsinek.

Legjobb válasz: Most jöhetne a levezetés a vér meg a húspéniszrõl de aki 22 éves korában ezen parázik, az agyilag még nem nõtt fel ennyi...

Most jöhetne a levezetés a vér meg a húspéniszrõl de aki 22 éves korában ezen parázik, az agyilag még nem nõtt fel ennyi...
egy 22 éves fiúnak már elégséges méretû agyának kellene lennie, h ilyen kérdéseket ne tegyen fel.
Ez elég fail :D Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudod-e használni.. ;]
A véleményem: Sok pornót nézel és kevésszer jársz olyan helyekre, ahol át kell öltöznie egymás elõtt a ffiaknak.. Ezenfelül, ha tisztában vagy azzal, hogy van vér és van hús farok, akkor minden frankó lesz. Nincs kedvem tovább magyarázni. Amúgy ha 15 centinél nagyobb, akkor baj nem lehet belõle. De amúgy is a vastagság számít.
nyugodj meg nem csak kicsinek látszik, az is!
Ha kicsinek találod akkor gyúródeszka és nyújtófa. Dolgozz velük.
Hõmérséklet függõ.

Hogyan öltözködjek úgy hogy fiatalabbnak tűnjek? 22 éves fiú vagyok, és szeretnék fiatalosabb lenni.

frizura, ruha, és egyéb tanácsokat várok!

Legjobb válasz: Mivel már tolódnak ki a határók és mindenkinek ez kell, ezért hordj csönadrágot, lehetöleg nöit, mert az jobban tapad és nem b*zis, hanem divatos. Hordj valami ótvaros adidas deszkásbakancsos cipöt vagy converset. Lila, rózsaszín pólók domináljanak, abból sem baj, ha egy párat a nöi részregröl szedsz össze. Sminkelj, járj kozmetikushoz és ami a legfontosabb vasald a hajad! Ez kell a mai fiataloknak. Vagy egyszerüen maradj olyan amilyen vagy, mert nem hinném, hogy 22 évesen azzal kellene füzködnöd, hogy fiatalabbnak nézz ki.

Mivel már tolódnak ki a határók és mindenkinek ez kell, ezért hordj csönadrágot, lehetöleg nöit, mert az jobban tapad és nem b*zis, hanem divatos. Hordj valami ótvaros adidas deszkásbakancsos cipöt vagy converset. Lila, rózsaszín pólók domináljanak, abból sem baj, ha egy párat a nöi részregröl szedsz össze. Sminkelj, járj kozmetikushoz és ami a legfontosabb vasald a hajad! Ez kell a mai fiataloknak. Vagy egyszerüen maradj olyan amilyen vagy, mert nem hinném, hogy 22 évesen azzal kellene füzködnöd, hogy fiatalabbnak nézz ki.
Nem kell a nõi osztályról öltözködni! Az elsõ válaszolónak igaza van: szûk nadrág magasszárú cipõvel tuti nyerõ. Pl. ez: http://www.nucleus-online.com/uploads/photos/nike-6.0-air-mo.. Pólóknak egyszerû, de élénk színes, esetleg mesefigurás. Hozzá és cpizáros kapucnis pulóver. Hajad igazából akkor a legjobb, ha egy kicsit hosszabb, és tényleg próbálhatod vasalni. Ha ez nem jön be, esetleg nézd meg ezt: http://a0.twimg.com/profile_images/1158910676/j_twitterprofi.. Remélem, tudtam segíteni, sok sikert!
22 évesen miért akarsz fiatalosabbnak tûnni? Ha 50 évesen mondanád, megérteném, de így... (: Mindenesetre, ha tényleg fiatalabbnak akarsz tûnni, akkor tényleg csõnadrág, deszkáscsuka... (Brr... Még egy ilyen pasi. -.-) Nem tudom, alapból milyen stílusú vagy - mert ahhoz azért hûnek kellene maradni valamennyire... Nincs is annál rosszabb, amikor valakirõl lerí, hogy az öltözködése és a jelleme nincs összhangban. Úgyhogy csak okosan. (: 22L

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

35 éves nő vagyok van egy 17 éves fiam. Egy 22 éves srác akart velem lenni amit persze elutasítottam, de azóta úgy érzem mintha megbántam volna. Nagyon perverz dolog ez?

Legjobb válasz: Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.

Én ezt nem érezném perverziónak. Természetes, hogy vonz a fiatalabb kategória. És azt is gondolom, hogy azért gondolod perverznek a gondolatmenetedet, merthogy majdnem egyidõs a srác a fiaddal, és ez hogy néz ki?! Nos, végülis jogos kérdésként merülhet fel benned ez, de felfogástól függõen, elfogadástól függõen lehet ezt rossznak is tekinteni, meg elfogani is. Gondold át, hogy téged zavar-e? És ne azt gondold át, hogy más mit gondol.
egyik bartánõm 20 éves a pasija 37 és a pasijának a fia 16. jo itt forditott az eset hogy a srác fiatalabb, de ez a mai világban már egyáltalán nem számit. hidd el nem számit. csak az számit hogy megértsétek egymást és szeressétek egymást, szerintem ha gondolod nyugodtan legyél vele, és ha esetleg gond lesz belöle, akkor még mindig szakithatsz vele, de hülyeség lenne nem adnod arra egy eélyt hogy boldog legyél. mert lehet õ lenne életed szerelme, és te elhalasztod csak a kor miatt.
Egyáltalán nem perverz dolog.Nekem 45 a párom én meg 25 vagyok(nõ), neki is van egy 20 éves lánya és jól kijövünk.Nem az számít hogy ki hány éves hanem hogy hogyan viselkedik.Ha tetszik a srác akkor vágj bele, aztán ha nem mûködik(ami nem is biztos a kor miatt lesz) akkor abbahagyod.Sok sikert!
SZERELEM MINDENKOR A SZERELEMBEN NINCSEN KOR HAJRÁÁ!:p

Az nagyon gáz lenne, ha gyerek görkorit vennék? Van a méretemben, és 22 éves vagyok.

olcsóbb is, és kezd? vagyok. Nagyon gáz, ha magamnak kérek a boltban, gyerek korit, nem fognak valamit szólni? vagy ez szokásos egyébként, hogy feln?tt használhat gyerekkorit?

Legjobb válasz: Dehogy gáz, ha tényleg jó rád. Mondjuk az kicsit furcsaa lenne ha rikító rózsaszín lenne Barbiekkal, de nem hiszem hogy olyat akarsz. :)

Dehogy gáz, ha tényleg jó rád. Mondjuk az kicsit furcsaa lenne ha rikító rózsaszín lenne Barbiekkal, de nem hiszem hogy olyat akarsz. :)
A kérdező hozzászólása: Nem olyat akarok, hanem szürkét, fiúknak valót. Azt olvastam hogy 60kg-ig terhelhetõek, én nem vagyok annyi. Csak lehet furán fognak nézni a boltban:) Köszönöm a válaszod!:)
lányok esetében nem gáz :D

Szerintetek mit kellene csinálnom, ha 22 évesen kaptam el a bárányhimlőt? Nagyon aggódom, mert ilyenkor általában az emberek túl szoktak lenni már rajta.

Bárányhiml?

Legjobb válasz: Én orvostól kértem igazolást és élveztem a szabadságot :D 17 éves voltam. Igen, ez gyerekbetegség, de ha semmi különösebb bajod, akkor miért baj, ha késõn jött? Nekem személy szerint fertõzõ bõrhibaként jelentkezett, egyébként remekül éreztem magam, aggódni eszembe se jutott.

Én orvostól kértem igazolást és élveztem a szabadságot :D 17 éves voltam. Igen, ez gyerekbetegség, de ha semmi különösebb bajod, akkor miért baj, ha késõn jött? Nekem személy szerint fertõzõ bõrhibaként jelentkezett, egyébként remekül éreztem magam, aggódni eszembe se jutott.
Igen, többek között a Telviranra. És ha jobban elolvasod, amit írtam, akkor kiderül belõle, hogy a gyorsabb gyógyulás érdekében írják fel :) Bárányhimlõre is. Az övsömört (ha már említetted) is a varicella zoster okozza, de ezt is nyilván tudod. Szóval "van rá gyógyszer". Vírusra ható gyógyszer. Kérdezõ, jobbulást neked!
Vannak immunerõsítõ tabletták, amiket érdemes használni és olyan gyógyszer, ami a vírusok szaporodását gátolja ezzel segíti agyorsabb gyógyulást. Ilyen pl. a Telviran tbl.De ezeket általában genitális-, ajakherpesz, övsömör esetén használják.Nem tudom az elõzõ hozzászóló milyen gyógyszerre gondol, de a vírusok ellen a tudomány ma még nem ismer gyógyszert! Jó is lenne! Nem lenne gond az influenza, AIDS, stb.
Én 20 éve semmit se kaptam rá, csak hintõport. Hol tart már a tudomány...
* gyorsabban és szövõdménymentesen túl legyünk rajta.
"Sajnos a bárányhimlõt vírus okozza, ezért gyógyszer nincs rá" Be is baxna, ha a vírusok ellen nem lenne gyógyszerünk... Rengeteg tablettás készítmény van felnõttek részére, amik a vírusra hatnak, nem a tünetekre. És azért írják fel a háziorvosok, hogy gyorsabban túl legyünk rajta.
Sajnos a bárányhimlõt vírus okozza, ezért gyógyszer nincs rá, csak a tüneteket lehet csökkenteni(viszketés, láz). Sajnos (fõleg) idõsebb korban a bárányhimlõnek rengeteg szövõdménye lehet (szívizomgyull., izületi-, agyhártyagyull), ezért nagyon fontos az ágynyugalom!
Nekem harmincon túl ütött be :) Szedd a gyógyszert, amit a doki írt fel, és nem lesz semmi baj. Mást egyébként se nagyon tehetsz. Gondolom nem vagy még anyuka, úgyhogy ebbõl a szempontból jobb is, ha most túl leszel rajta (ha már eddig nem). A terhesség elsõ harmadában elkapott barihimlõ ugyanis súlyosan károsíthatja a magzatot.
Ilyen korban meddõséget okozhat, szval ne vedd fél vállról. Gyógyulj ki belõle mielõbb.
Ok! Akkor egyre gondoltunk :) De, ezt most a kérdezõnek írom: FONTOS AZ PIHENÉS!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!