Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok. Egy 18 körüli (1 db)

22 éves fiú vagyok. Egy 18 körüli lánynak lehet baja az életkorommal?

Egy helyes lány elkezdett velem beszélgetni a buszpályaudvaron, majd a buszon folytattuk, egész értelmesnek t?nt, és volt legalább 17, mert az érettségire tanult, és a fogalmazása is volt annyira értelmes, meg olyan szavakat használt. Megkérdezte, hogy hány éves vagyok, mire én: "Találdd ki!" 17t?l kezdte a találgatást (!!!), és amikor kitalálta, onnantól mintha vízbe folytották volna a kommunikációs kézsségét, és a megbeszélt találkára se jött el. Megkeresni nem tudom többé, de utólag tudni szeretném, hogy szerintetek tényleg baja lehetett ezzel a 4-5 év különbséggel, vagy lehet hogy más nem tetszett neki?

Legjobb válasz: ..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?

..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?
Szerintem nem lehet baja, én is 21 vagyok barátnõm pedig 17 szóval meg van az a 4 év de tökéletes az összhang. Vannak olyan párok ahol a még nagyobb, akár tíz év különbség is bejön. Egy szóval nagyon valószinûtlen hoyg ez lenne a gond
lehet nem nézett annyinak csak mondjuk 19-nek ami jo mert 30évesen is 25nek fogsz kinézni:D és 40en is 35nek:DDmondjuk.. amugy lehet megrémült a korodtol.H te már 22 vagy és ö teszemaz 17.és h te már biztos többet tudsz az életrõl.vagy mondtál vmi oyat ami nem tetszett neki.esetleg flegmán közölted a korod.leht egyiksem.
Ez nem egy nagy korkülönbség, szerintem valami más miatt lehet...
Szerintem ez nem nagy korkülönbség, én 16 voltam amikor beszélgetésbe elegyedtem egy pasival, aki szintén mondta hogy találjam ki a korát, na a végén kiderült hogy 23. Nem igazán érdekelt, beszélgettünk tovább, aztán õ hozta fel, hogy ez nem fura nekem meg ilyesmi, de nekem egyébként is voltak idõsebb pasi ismerõseim, akik a huguknak tekintettek, szóval beszélgettünk tovább, rendesnek tûnt. NA mindegy 6 éve vagyunk együtt, szóval nem hiszem hogy a korod miatt nem találkozott veled.
nem lehet, h a kiscsajnak te lettél volna az elsõ pasija, s kicsit megijedt, h egy 22 éves az már mindent megtapasztalt, haboskanállal eszi az életet, õ meg.... nem tom, én most lettem 19, s ha most kezdeményezne egy 22-23 éves, akkor örömmel fogadnám, de a 25-26évestõl én is balra index 90 fokot vennék:) szal, nem benned van a hiba, hanem alaptermészet... próbálkozz 19-20évesekkel, biztos a siker:) ! hAJRÁÁÁ! sZIA
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azelõtti nap szakított, és mondta, hogy szeret ismerkedni. Nem tapasztalatlan, és nem is flegmán beszéltem vele. Valami más lehetett. Netalán elfelejtette a találkát... Vagy a beszélgetéskor meg lehet hogy fáradt volt és azért volt szótlan... ki tudja. Azért örültem neki akkor, mert engem ritkán szólítanak le lányok, és tetszhettem is neki, mert azt kérdezte, hogy Maroslelére megy-e a busz, amikor ló betûkkel ki volt írva rá :) Aztán meg hogy én is oda megyek-e.
Szerintem megijedt, hogy te idõsebb, tapasztaltabb pasi vagy (a korod alapján), talán õ még szûz, vagy valami. Tudom, hogy nem akartad te lerohanni, dehát magyarázd meg ezt egy csajnak.. :)
lehet nem volt még 17 sem vagy megkérdezted? tudod lehet tenni elõrehozott érettségit is pár tantárgyból, nálunk is anno a háromnegyed osztály tett vmibõl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tetszik egy szép lány, mit csináljak?

Tetszik az osztálytársam, a suliban sokat beszélekk vele néha mellette ülök. Az a nagy problémám hogy nem tudom hogyan mondjam el neki, hogy tetszik nekem, és szerelmes vagyok belé. Az osztalytarsaim szerint latszik rajtam hogy tetszik nekem. Szerintetek mit csináljakk? Én 15fiu vagyok ö pedig 15 éves lány

5

Van egy barátnőm akivel most jöttünk össze 1 hete. Mindkettőnknek az első. Tényleg nem vagyok még benne jártas. Azért kérdezem, hogy az teljesen normális e hogy még csak ölelkezünk és kézen fogva járunk?

normálisakat kérem

6

Egyszerű megcsókolni egy lányt?

7

Van egy fiú a gimiből, aki sokat keresi a társaságom?

Szóval igen, az egyik fiú sokat keresi a társaságom, szoktunk beszélgetni. Lehet hogy tetszem neki? Én nem tudom hogy nekem tetszik-e. Jófej, kedves.. Lehet hogy egy idő után kialakul hogy jobban megtetszik?

5

Mire gondoljon az ember? Mire számíthat az ember?

Van egy lány akivel ismerkedünk. Most a találkozó előtt lemondta a dolgokat, munkára hivatkozva.

1

Csajok! Ti hogy derítitek ki egy fiúról, hogy tetszetek e neki?

4

Vannak ilyen 18-23 közötti lányok, vagy ez marad csak képzelgés?

Talán ez fura kérdés, de tényleg annyira nincsen ilyen 18-23 közötti lány?

Vannak olyan lányok, akik Rendes, barátságos, jó kedélyű, őszinte, szép, nem duci,optimista, szereti e gyerekeket?
Ami még nekem fontos, hogy ne legyenek barátai/barátnői, tudjon úszni, biciklizni, ne legyen tériszonyos, szeresse a kutyákat, tudjon előre gondolkozni, tervezni a jövővel, legyen életcélja. Esetleg szeresse a mozgást/valamilyen sportot, és ne legyen számítógép analfabéta.

És mind e mellett a csillagjegye szűz, bika, rák, skorpió,(esetleg halak, oroszlán), és nem ítéli el az ezoteriát(praktika szinten, nem fanatikus szinten).

És adott esetben nem zavarja, hogy ha mondjuk kicsit fiatalabb a fiú.

Én egy 20F vagyok.

24

4. randi végén lassú, majd heves, szenvedélyes csókolózás. Ezt most minek lehet venni a pasi részéről? Honnan tudom, ha csak a szexre hajtana?

2

Nem akar, vagy nem mer elhívni?

Tetszik egy fiú, azt nem tudom, hogy neki tetszem-e. Nem hívott még el konkrétan sehova, de megszokta kérdezni, hogy "te jössz XY szórakozóhelyre pénteken? jó buli lesz!" vagy: "te is ott leszel, nem?". Ezt mire véljem?

3

Szerintetek egyes fiúk mért nem mernek elhívni konkrétan egy lányt valahová, mért mindig csak utalnak rá?

PL. hétvégén merre leszel? Vagy majd beszélünk személyesen(valamikor)..

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!