Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok. Egy 18 körüli (1 db)

22 éves fiú vagyok. Egy 18 körüli lánynak lehet baja az életkorommal?

Egy helyes lány elkezdett velem beszélgetni a buszpályaudvaron, majd a buszon folytattuk, egész értelmesnek t?nt, és volt legalább 17, mert az érettségire tanult, és a fogalmazása is volt annyira értelmes, meg olyan szavakat használt. Megkérdezte, hogy hány éves vagyok, mire én: "Találdd ki!" 17t?l kezdte a találgatást (!!!), és amikor kitalálta, onnantól mintha vízbe folytották volna a kommunikációs kézsségét, és a megbeszélt találkára se jött el. Megkeresni nem tudom többé, de utólag tudni szeretném, hogy szerintetek tényleg baja lehetett ezzel a 4-5 év különbséggel, vagy lehet hogy más nem tetszett neki?

Legjobb válasz: ..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?

..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?
Szerintem nem lehet baja, én is 21 vagyok barátnõm pedig 17 szóval meg van az a 4 év de tökéletes az összhang. Vannak olyan párok ahol a még nagyobb, akár tíz év különbség is bejön. Egy szóval nagyon valószinûtlen hoyg ez lenne a gond
lehet nem nézett annyinak csak mondjuk 19-nek ami jo mert 30évesen is 25nek fogsz kinézni:D és 40en is 35nek:DDmondjuk.. amugy lehet megrémült a korodtol.H te már 22 vagy és ö teszemaz 17.és h te már biztos többet tudsz az életrõl.vagy mondtál vmi oyat ami nem tetszett neki.esetleg flegmán közölted a korod.leht egyiksem.
Ez nem egy nagy korkülönbség, szerintem valami más miatt lehet...
Szerintem ez nem nagy korkülönbség, én 16 voltam amikor beszélgetésbe elegyedtem egy pasival, aki szintén mondta hogy találjam ki a korát, na a végén kiderült hogy 23. Nem igazán érdekelt, beszélgettünk tovább, aztán õ hozta fel, hogy ez nem fura nekem meg ilyesmi, de nekem egyébként is voltak idõsebb pasi ismerõseim, akik a huguknak tekintettek, szóval beszélgettünk tovább, rendesnek tûnt. NA mindegy 6 éve vagyunk együtt, szóval nem hiszem hogy a korod miatt nem találkozott veled.
nem lehet, h a kiscsajnak te lettél volna az elsõ pasija, s kicsit megijedt, h egy 22 éves az már mindent megtapasztalt, haboskanállal eszi az életet, õ meg.... nem tom, én most lettem 19, s ha most kezdeményezne egy 22-23 éves, akkor örömmel fogadnám, de a 25-26évestõl én is balra index 90 fokot vennék:) szal, nem benned van a hiba, hanem alaptermészet... próbálkozz 19-20évesekkel, biztos a siker:) ! hAJRÁÁÁ! sZIA
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azelõtti nap szakított, és mondta, hogy szeret ismerkedni. Nem tapasztalatlan, és nem is flegmán beszéltem vele. Valami más lehetett. Netalán elfelejtette a találkát... Vagy a beszélgetéskor meg lehet hogy fáradt volt és azért volt szótlan... ki tudja. Azért örültem neki akkor, mert engem ritkán szólítanak le lányok, és tetszhettem is neki, mert azt kérdezte, hogy Maroslelére megy-e a busz, amikor ló betûkkel ki volt írva rá :) Aztán meg hogy én is oda megyek-e.
Szerintem megijedt, hogy te idõsebb, tapasztaltabb pasi vagy (a korod alapján), talán õ még szûz, vagy valami. Tudom, hogy nem akartad te lerohanni, dehát magyarázd meg ezt egy csajnak.. :)
lehet nem volt még 17 sem vagy megkérdezted? tudod lehet tenni elõrehozott érettségit is pár tantárgyból, nálunk is anno a háromnegyed osztály tett vmibõl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek miért nem kapok visszajelzéseket a nőktől?

Amíg nem kezdeményezek valakinél teljesen semlegesek felém! Utána már van, aki szívesen elbeszélget stb, de azelőtt, hogy nem szólok hozzá semmi.

5

Szerintetek lehet még esélyem?

Nyáron ráírtam facebookon egy évfolyamtársamra. De neki kiderült hogy más tetszik. :( Aztán megbeszéltük hogy barátok leszünk de én még mindig nem tudtam elfelejteni. Szoktam neki írni facebookon. Szoktunk beszélni kb másfél órát. Amikor suliban találkozunk akkor mindig előre köszön és mosolyog. Lehet hogy mégis tetszem neki és csak átvert?
15F

3

Ha izgulok vagy picit idegesebb vagyok el kezd korogni a gyomrom, de ilyen elég hangosan. Ez szerintetek gáz? Vagy egy fiút zavarna? És lehet ellene tenni egyáltalán valamit?

5

Első sorban a 16 17 éves lányok véleményét várom. A kérdés mikor? A többi lenn.

Nemrég megismertem egy velem egykorú lányt azonnal beleszerettem.
Randizni hívtam es elarultam èrzéseimet. Azóta is szeretjük egymást.
A valódi kérdés: mennyi időre van szüksége egy 16 éves lánynak ahhoz hogy a csókolozáson kívül más is szóba jöhessen??? a nyeltan tanároknak a suliba a helyük !!!!
Előre is köszi

4

Lányok, ez jó taktika, vagy inkább rossz?

Alapvetően jól tudok szemezni, ez már régóta kiderült. A kérdés inkább arra utalna, hogy ha ti mondjuk egy bizonyos napon mindig jöttök le a lépcsőn, és valaki szemez veletek (többször is), akkor ez nálatok elindulásnak jó, vagy inkább negatívum?

Tudom, hogy most az a kérdés merül fel, hogy helyes-e a pasi vagy sem, de pont az a kérdés, hogy hogy viselkedtek ha nem teszik, ha meg tetszik, akkor mit tennétek/várnátok, na meg szintén hogy viselkednétek.

Azt semmiféleképpen nem szeretném, hogy csak random leszólítom, mert ahhoz kell már valami kontaktus, ellenben csupa negativum lenne mindkét fél számára.

10

Mennyire jelenthet problémát ismerkedésnél, párkapcsolat kialakításnál egy nőnek az, hogy már jó ideje munkanélküli?

7

Elhívnátok így randira egy lányt?

Fiúk! Elhívnátok úgy randira egy lányt, ha már évekkel korábban, a múltban kiderült, hogy nem vagytok belé szerelmesek?

1

Hova jár különösen sok dögös rendőrsrác szórakozni?

13

Mondanátok olyan helyet, ahol CSAK kettesben vagyunk, meleg hely és nem zavar senki?

A csajjal nem ez lesz az első randi, de most az volt a kérése, hogy olyan helyen legyünk, ahol csak kettesben vagyunk és nem fázik, vagyis zárt tér... Tudnátok mondani pár helyszínt, ami a kritériumoknak megfelel??

22

Szerintetek hogyan vegyem rá?

Az egyik legjobb barátnőmről van szó, aki 1 hónapja szakított a pasijával. 1 évig voltak együtt, de kiderült hogy a srác egész végig csalta őt, nem is egy nővel. Barátnőm még mindig szereti, haragszik rá, de hiányzik neki a srác. Van egy másik srác, akinek nagyon bejön a barátnőm, egyszer-kétszer találkoztak már futólag, és facebookon szoktak chatelni. A srác többször hívta már a barátnőmet hogy menjenek el valahová csak beszélgetni, egyet sütizni, vagy meginni valamit, moziba is hívta már, de mindig azt mondja neki, hogy még nem tudja, meg nem felejtette el a volt pasiját. Barátnőm azt mondja nagyon rendes, és szimpatikus is a srác, de nem az ő esete külsőleg, meg amúgy is még nem akar randizni. Én beszéltem a sráccal, és azt mondta nem akar rámenős lenni, és amúgy sem azért akar vele talizni, hogy egyből lerohanja, hanem hogy ismerkedjenek, és kicsit kimozdítsa otthonról, hogy ne gondolkozzon mindig az ex pasiján. Úgy érzem én is hiába beszélek neki, mert mindig ezen a hülye gyereken jár az esze. Szeretném ha kicsit kimozdulna ezzel a sráccal, de nem tudom hogyan vegyem rá!?? VAlami ötlet?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!