Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok. Egy 18 körüli (1 db)

22 éves fiú vagyok. Egy 18 körüli lánynak lehet baja az életkorommal?

Egy helyes lány elkezdett velem beszélgetni a buszpályaudvaron, majd a buszon folytattuk, egész értelmesnek t?nt, és volt legalább 17, mert az érettségire tanult, és a fogalmazása is volt annyira értelmes, meg olyan szavakat használt. Megkérdezte, hogy hány éves vagyok, mire én: "Találdd ki!" 17t?l kezdte a találgatást (!!!), és amikor kitalálta, onnantól mintha vízbe folytották volna a kommunikációs kézsségét, és a megbeszélt találkára se jött el. Megkeresni nem tudom többé, de utólag tudni szeretném, hogy szerintetek tényleg baja lehetett ezzel a 4-5 év különbséggel, vagy lehet hogy más nem tetszett neki?

Legjobb válasz: ..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?

..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?
Szerintem nem lehet baja, én is 21 vagyok barátnõm pedig 17 szóval meg van az a 4 év de tökéletes az összhang. Vannak olyan párok ahol a még nagyobb, akár tíz év különbség is bejön. Egy szóval nagyon valószinûtlen hoyg ez lenne a gond
lehet nem nézett annyinak csak mondjuk 19-nek ami jo mert 30évesen is 25nek fogsz kinézni:D és 40en is 35nek:DDmondjuk.. amugy lehet megrémült a korodtol.H te már 22 vagy és ö teszemaz 17.és h te már biztos többet tudsz az életrõl.vagy mondtál vmi oyat ami nem tetszett neki.esetleg flegmán közölted a korod.leht egyiksem.
Ez nem egy nagy korkülönbség, szerintem valami más miatt lehet...
Szerintem ez nem nagy korkülönbség, én 16 voltam amikor beszélgetésbe elegyedtem egy pasival, aki szintén mondta hogy találjam ki a korát, na a végén kiderült hogy 23. Nem igazán érdekelt, beszélgettünk tovább, aztán õ hozta fel, hogy ez nem fura nekem meg ilyesmi, de nekem egyébként is voltak idõsebb pasi ismerõseim, akik a huguknak tekintettek, szóval beszélgettünk tovább, rendesnek tûnt. NA mindegy 6 éve vagyunk együtt, szóval nem hiszem hogy a korod miatt nem találkozott veled.
nem lehet, h a kiscsajnak te lettél volna az elsõ pasija, s kicsit megijedt, h egy 22 éves az már mindent megtapasztalt, haboskanállal eszi az életet, õ meg.... nem tom, én most lettem 19, s ha most kezdeményezne egy 22-23 éves, akkor örömmel fogadnám, de a 25-26évestõl én is balra index 90 fokot vennék:) szal, nem benned van a hiba, hanem alaptermészet... próbálkozz 19-20évesekkel, biztos a siker:) ! hAJRÁÁÁ! sZIA
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azelõtti nap szakított, és mondta, hogy szeret ismerkedni. Nem tapasztalatlan, és nem is flegmán beszéltem vele. Valami más lehetett. Netalán elfelejtette a találkát... Vagy a beszélgetéskor meg lehet hogy fáradt volt és azért volt szótlan... ki tudja. Azért örültem neki akkor, mert engem ritkán szólítanak le lányok, és tetszhettem is neki, mert azt kérdezte, hogy Maroslelére megy-e a busz, amikor ló betûkkel ki volt írva rá :) Aztán meg hogy én is oda megyek-e.
Szerintem megijedt, hogy te idõsebb, tapasztaltabb pasi vagy (a korod alapján), talán õ még szûz, vagy valami. Tudom, hogy nem akartad te lerohanni, dehát magyarázd meg ezt egy csajnak.. :)
lehet nem volt még 17 sem vagy megkérdezted? tudod lehet tenni elõrehozott érettségit is pár tantárgyból, nálunk is anno a háromnegyed osztály tett vmibõl


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem érdeklem de szívesen levelezget velem. Miért?

Tetszik egy srác és ezt tudja is.Bejelölt ismerősnek és írtam neki én. Elkezdtünk levelezni. Sok olyan mondata volt amiből az jön le hogy érdeklem, meg bejövök neki. De mégsem történt semmi, randira sem hívott. Aztán nem is leveleztünk tovább. De egy ürüggyel megint írtam neki és megint előadta mintha érdekelném, akkor már több napig folyamatosan levelezgetünk. Érdeklődő volt, kedves, humoros stb. De megint csak ennyi. Miért ilyen ha nem érdeklem? Akkor miért nem pattint le, miért cseveg velem?

5

Átlagos testalkatú és vicces, pozitiv szemléletű vagy kidolgozott testű és komolyabb, kevésbé aktív (csendes) pasi?

A kérdés azért merült fel bennem, mert én már mindkét verzió voltam. Az egyik a bulizós, mindenhol középpontban lévő de testével annyit nem törődő, másik pedig a "testépítő" szemléletű, egészségesen élő. Azt vettem észre, hogy mióta abbahagytam az edzést, és nem folyamatosan azzal törődök, hogy jajj még nem tökéletes még ezen meg azon dolgoznom kell, vonzóbbá váltam.
Esküszöm, az önbizalmam is nagyobb, mióta már csak néha kedvtelésből járok el edzeni. Az utolsó két mondat azért megdöbbentő, mert ellentmond az elméletnek: Elég szépen pocakot eresztettem, mégis..:D
Mi állhat szerintetek a háttérben?:D

12

Mit tegyek, hogy ez az érzés elmúljon?

Nekem hiányzik egy olyan barátnő, aki nem megcsal, hanem szeret, aki törődne velem, hiányoznék neki, bíztatna stb. Nagyon bánt, hogy nem tudok egy ilyen barátnőt találni. Mindenki mondja, hogy majd jön majd jön, de ez nálam nem így van.

3

Mit tegyek? Próbálkozzak tovább?

Van egy lány akibe első látásra beleszerettem!Körülbelül 3 hónapig üzenetezgettünk,mire sikerült összeegyeztetnünk egy találkát!Természetesen többet akartam mint barátság.Irtam neki sms-t,de nem válaszolt és el se jött a megbeszélt helyre.Mit utóbb kiderült aznap este összejött ismét a volt barátjával!Azóta csak rá tudok gondolni nem megy a tanulás és még a barátaimmal is összevesztem!Szerintetek mit tegyek?Próbálkozzak tovább legyek vele jóban vagy inkább próbáljam elfelejteni mert úgyse fog semmi összejönni? 17f

5

Csajok, randi? Szex.

6

Hova vigyek egy olyan csajt akivel netten ismerkedtem meg személyesen még nem ismerem csak egyszer kétszer láttam de nagyon tetszik és ezért hivtam ki csak még nem tudom merre vigyem?

5

Randi program, SURGÖS?

Péntek este lesz az elsö randink a csajjal.
De nem tudom mit csináljunk, hova vigyem. :/
Tudnátok segíteni?
Csajok, ti minek örulnétek? :D

16/F

6

Szégellyős vagyok (többi lent)? !

Az lenne a bajom, hogy járok egy lánnyal, egy osztályba járunk, de ott mindketten félünk kimutatni érzéseinket, egy csókot nem merek neki adni, ha többen ottvannak.Pl a buszmegállóba sem merem, meg úgy egyáltalán, nem is tudom mikor kéne.Tudnátok segíteni?

7

Punk, rocker vagy emo srácok, ti összejönnétek egy olyan tipikus lányos lánnyal?

7

Van egy lány ismerösöm 14 éves és 21 évesekkel meg ilyen korúakkal jár szerintetek ez normális vagy nem?

De nem is jár mindegyikkel sokáig szoval may 2 hónapot de max.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!