Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok. Egy 18 (7 db)

22 éves fiú vagyok. Egy 18 körüli lánynak lehet baja az életkorommal?

Egy helyes lány elkezdett velem beszélgetni a buszpályaudvaron, majd a buszon folytattuk, egész értelmesnek t?nt, és volt legalább 17, mert az érettségire tanult, és a fogalmazása is volt annyira értelmes, meg olyan szavakat használt. Megkérdezte, hogy hány éves vagyok, mire én: "Találdd ki!" 17t?l kezdte a találgatást (!!!), és amikor kitalálta, onnantól mintha vízbe folytották volna a kommunikációs kézsségét, és a megbeszélt találkára se jött el. Megkeresni nem tudom többé, de utólag tudni szeretném, hogy szerintetek tényleg baja lehetett ezzel a 4-5 év különbséggel, vagy lehet hogy más nem tetszett neki?

Legjobb válasz: ..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?

..lehet, hogy egy elõrehozott érettségire gondolt.a lányok egyébként hamarabb érnek, és ha tényleg olyan értelmes, mint ahogy írtad, akkor nem biztos, hogy mindent megkapna egy vele egykorútól.[itt a komoly beszélgetésekre gondolok például.] én tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz, és már két éve nagyon jól megvagyunk, szóval nem ezzel nem lehet olyan nagy probléma.nem lehet, hogy beszélgetés közben mondtál valami hülyeséget, és az vette el a kedvét?
Szerintem nem lehet baja, én is 21 vagyok barátnõm pedig 17 szóval meg van az a 4 év de tökéletes az összhang. Vannak olyan párok ahol a még nagyobb, akár tíz év különbség is bejön. Egy szóval nagyon valószinûtlen hoyg ez lenne a gond
lehet nem nézett annyinak csak mondjuk 19-nek ami jo mert 30évesen is 25nek fogsz kinézni:D és 40en is 35nek:DDmondjuk.. amugy lehet megrémült a korodtol.H te már 22 vagy és ö teszemaz 17.és h te már biztos többet tudsz az életrõl.vagy mondtál vmi oyat ami nem tetszett neki.esetleg flegmán közölted a korod.leht egyiksem.
Ez nem egy nagy korkülönbség, szerintem valami más miatt lehet...
Szerintem ez nem nagy korkülönbség, én 16 voltam amikor beszélgetésbe elegyedtem egy pasival, aki szintén mondta hogy találjam ki a korát, na a végén kiderült hogy 23. Nem igazán érdekelt, beszélgettünk tovább, aztán õ hozta fel, hogy ez nem fura nekem meg ilyesmi, de nekem egyébként is voltak idõsebb pasi ismerõseim, akik a huguknak tekintettek, szóval beszélgettünk tovább, rendesnek tûnt. NA mindegy 6 éve vagyunk együtt, szóval nem hiszem hogy a korod miatt nem találkozott veled.
nem lehet, h a kiscsajnak te lettél volna az elsõ pasija, s kicsit megijedt, h egy 22 éves az már mindent megtapasztalt, haboskanállal eszi az életet, õ meg.... nem tom, én most lettem 19, s ha most kezdeményezne egy 22-23 éves, akkor örömmel fogadnám, de a 25-26évestõl én is balra index 90 fokot vennék:) szal, nem benned van a hiba, hanem alaptermészet... próbálkozz 19-20évesekkel, biztos a siker:) ! hAJRÁÁÁ! sZIA
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azelõtti nap szakított, és mondta, hogy szeret ismerkedni. Nem tapasztalatlan, és nem is flegmán beszéltem vele. Valami más lehetett. Netalán elfelejtette a találkát... Vagy a beszélgetéskor meg lehet hogy fáradt volt és azért volt szótlan... ki tudja. Azért örültem neki akkor, mert engem ritkán szólítanak le lányok, és tetszhettem is neki, mert azt kérdezte, hogy Maroslelére megy-e a busz, amikor ló betûkkel ki volt írva rá :) Aztán meg hogy én is oda megyek-e.
Szerintem megijedt, hogy te idõsebb, tapasztaltabb pasi vagy (a korod alapján), talán õ még szûz, vagy valami. Tudom, hogy nem akartad te lerohanni, dehát magyarázd meg ezt egy csajnak.. :)
lehet nem volt még 17 sem vagy megkérdezted? tudod lehet tenni elõrehozott érettségit is pár tantárgyból, nálunk is anno a háromnegyed osztály tett vmibõl
22, mert az érettebben tud gondolkodni.
Tök mindegy. Egyáltalán semmi jelentõsége.
mivel több a tiszt ezért teljesen mindegy . ha elvégezted a zrínyit és 22 éves kopasz hadnagy vagy mindegy mintha beállsz õrvezetõnek 18 évesen és kiküldenek a mezõre lõni. nem örülnek neked tisztként többet keresel de szerintem inkább ne menj katonának.

22 éves lány vagyok, szerelmes lettem egy 18-19 éves fiúba. Ez most ciki?

Õ idősebbnek néz ki a koránál, első látásra azt hittem van legalább annyi, mint én. Ráadásul mentalitásilag is teljesen rendben van, érett, kedves és... ahh. Mintha nem is tizenéves lenne... ő is nagyon szimpatizál felém, mindig mosolyog rám.

Legjobb válasz: miért lenne ez most "ciki" ? nem, nem az.

miért lenne ez most "ciki" ? nem, nem az.
Nem, nem ciki. Miért kell naponta ennyi buta kérdést kiírni, hogy ciki vagy nem ciki, hogy gáz vagy nem gáz. Az a ciki, hogy te is beáltál a sorba a sok buta kérdezõhöz.
És ha mondjuk összejönnétek és valaki leszólna érte, akkor elhagynád?
Legalább nem a gázt használod. Nem ciki.
Nem!
Nem!
Az én fiam is 19 éves, és a barátnõje 22. Nekem nem ciki, de mástól sem hallottam, hogy az lenne.
7esnek igaza van, paradicsom, te pedig ne oszd itt az észt, a hülye 17 éves kis szûz fejeddel.
ne tessek mar mindenkit oltani. elvileg azert van ez az oldal, hogy ha valakinek problemaja van, megoldast talaljon ra. meg ha naponta tobbszor ki is irjak a kerdest, miert faj az nektek? nem kell elolvasni es valaszolni ra. ennyi :) kerdezo, valaki mar irta, hogy ne foglalkozz azzal, hogy masok mit mondanak. igazat adok ennek a valaszolonak. ha en szeretek valakit, vagy valamirol velemenyem van, akkor amellett kiallok. meghallgatom masok velemenyet, de nem hagyom hogy befolyasoljanak. csinald azt, amit helyesnek gondolsz. ha tetszik a srac es o is viszonozza, akkor kezdjetek egymassal valamit. aztan meglatjatok, mi lesz belole. hagyjatok figyelmen kivul masok velemenyet, mert itt a ti eletetekrol van szo, nem masokerol :)
Ja, ciki, hozzád inkább egy 14 éves illene. -.-
A kérdező hozzászólása: Csak mert én idõsebb vagyok, hátha megszólnának érte...
sztem nem, ez még nem nagy kor különbség, fõ a szeret :)
miért lenne ciki?? egyáltalán nem az;)!!!! az viszonyt sokkal cikibb, hogy nem tudod, hogy hány éves:DDDDD/18-19/ csak vicceltem, szóval sok sikert!:) ))


18 éves srác vagyok, megismertem egy 22 éves lányt, viszont már van párja, de nekem nagyon tetszik, mit tegyek szerintetek?

Egy kis presszóban dolgozik pultosként a lány, ahova én is rengeteget járok, de mikor elsőnek megláttam, már akkor tudtam, hogy kell nekem. Viszont van egy bökkenő, hogy a presszó tulaja a barátja a lánynak, és a tulajjal is jóban vagyok. Haverommal gondoltuk egyszer hogy menjünk el a szomszéd városba kicsit iszogatni, bulizgatni, kikapcsolódni, és elhívtuk a lányt is, és el is jött velünk titokban. Nagyon jól érezte magát velünk/velem, ahogyan én is. Aranyos, kedves, csinos, de még azt se nagyon tudtam leszűrni, hogy bejövök-e neki. Azóta mindennap csak rá tudok gondolni. Segítsetek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Annyit még hozzá tennék, hogy a lány nagyon sok bizalmas dolgába beavatott, elmondta hogy sok a vita a párjával, és már nem nagyon bírja. Jelent ez valamit?

A kérdező hozzászólása: Annyit még hozzá tennék, hogy a lány nagyon sok bizalmas dolgába beavatott, elmondta hogy sok a vita a párjával, és már nem nagyon bírja. Jelent ez valamit?
A kérdező hozzászólása: Na, ez az amire nem vagyok hajlandó csak úgy. Ha mégis lett volna esélyem, akkor késõbb meg majd azon forognék egész nap, hogy miért nem próbáltam meg.
Talán semmit. Talán hagyd a francba az egészet.
A kérdező hozzászólása: Hát, még a szüleimmel lakok, igaz, hogy lenne hely nálunk, mert nem kicsi a lakás, meg szerintem a szüleim is befogadnák, mert jó fejek, viszont a lány kérdéses, hogy jönne-e. De még egyelõre ott tartok vele, hogy jókat tudunk beszélgetni. Még szerintem azt se tudja, hogy bejön nekem. Szerintem elfogom hívni megint egyszer valahova, de akkor már csak kettesben, és ha eljön, akkor kitálalok neki mindenrõl, és lesz ami lesz alapon véget vetek ennek a bizonytalanságnak.
Hozzád tud költözni?
A kérdező hozzászólása: Na látod ez egy nagyon jó rávilágítás a dologra... A pláne az az egészben, hogy, ha mégis megtudnám szerezni a lányt, akkor biztos, hogy tényleg elvesztené az állását, engem kitiltanának egy életre arról a helyrõl, és ami még fontosabb, hogy biztos hogy haza kellene költöznie, ugyanis nem idevalósi, most csak a barátja miatt költözött ide. Amúgy meg valami 100-150 km-rel arrébb lakik. Szóval akkor én se sokszor láthatnám õt.
Legyen miattad munkanélküli?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok híve annak, hogy kapcsolatokat romboljak szét csak azért, hogy megszerezzem a lányt, bár, igaz, hogy 2 volt barátnõmet is úgy szereztem meg, hogy mikor a pasijával veszekedtek, akkor én mellettük voltam, és a végén már a karjaimban kötöttek ki, viszont ez nekem rosszul esett, mert történetesen a lányok barátjai mind a haverjaim voltak. Hát, megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, reméljük sikerül. Vagy legalábbis tisztázni mindenképpen kell, mert ez így nem megy tovább. Mindenrõl õ jut eszembe, mindig csak rá gondolok, és ez elveszi mindentõl a kedvem. :(
Adj neki munkát!
ha széttúrod másik emberek kapcsolatát az önzõ céljaidért, hosszútávon ugysem leszel boldog. ezt lásd be.
Légy mellette, mint barát. Egy kapcsolat sem tart örökké, legalábbis ebben a korban nem. Ha a barátja bántja, te légy ott megvigasztalni. De ha bármi gáz van, adj neki rossz tanácsokat, hogy mindenképp szakítsanak. Haverkodj össze a pasival, hogy minél többet megtudj a hibáiról, illetve a kapcsolatuk minõségérõl.
A kérdező hozzászólása: Megvan, megszereztem a lányt! :D Hihetetlen ;)

22 éves pasi vagyok, tetszik nagyon egy 18 éves csaj. Ti ebben az esetben, hogy csinálnátok?

Szóval, a helyzet az, hogy a csajnak már egy 4 éves kapcsolata van egy szintén 22 éves sráccal. (Ezeket az adatokat facebook-ról tudom, hivatalosan nem) Viszont folyton szemezik velem amikor csak elmegyünk egymás mellett az utcán. Nemrég leültem mellé a buszon és el is kezdte a beszélgetést, adott pár bókot és érdeklődés jelzést, viszont előkerült beszélgetés során a barátja is. Mivel most érettségizik, ezért nyilván nagy nyomás nehezedik rá, most nyilván nem kedvező az idő, de majd nyáron hogy közelíthetnék felé, úgy, hogy amellett tiszteletben tartom a párkapcsolatát? (ami szerintem már elég unalmas, szóval van esély, hogy váltani akar)

Legjobb válasz: [email protected]ám, mi mást?

[email protected]ám, mi mást?
Elõször gyõzõdj meg, hogy biztos vbn-e esélyed! Addig pedig ne kerülj barátzónába!!!!

22 éves férfi hogyan tudna úgy kinézni mint egy 18? arcápolás, borotva, és haj? Vagy van valami trükk?

egyik barátomnak nagyon kéne ez, mert szeretne fiatalosnak látszani. légyszí segítsetek.

Legjobb válasz: Mindenképp meg kell válni az arcszõrzettõl, és valami vagány frizurát kell vágatni, pl. ilyet: http://www.ukhairdressers.com/style/full_pic.asp?pic=9460#Ha.. Az öltözködésnél a következõ darabokat érdemes elõnyben részesíteni: deszkás vagy BMX-es cipõ: http://ferficipok.hu/images/item_image/original/12856.jpg http://media.impericon.com/media/catalog/product/e/t/etnies_.. csõnadrág (nem kell az abszolút feszülõ, hanem pl. ilyen: http://4.bp.blogspot.com/_odQXtGWyzfU/R5vXhh1UfwI/AAAAAAAAAV.. ), élénk színû póló mintával, színes kapucnis pulóver. A legfontosabb, hogy merd vállalni az élénk színeket, ahogy a fiatalok teszik. Mit gondolsz?

Mindenképp meg kell válni az arcszõrzettõl, és valami vagány frizurát kell vágatni, pl. ilyet: http://www.ukhairdressers.com/style/full_pic.asp?pic=9460#Ha.. Az öltözködésnél a következõ darabokat érdemes elõnyben részesíteni: deszkás vagy BMX-es cipõ: http://ferficipok.hu/images/item_image/original/12856.jpg http://media.impericon.com/media/catalog/product/e/t/etnies_.. csõnadrág (nem kell az abszolút feszülõ, hanem pl. ilyen: http://4.bp.blogspot.com/_odQXtGWyzfU/R5vXhh1UfwI/AAAAAAAAAV.. ), élénk színû póló mintával, színes kapucnis pulóver. A legfontosabb, hogy merd vállalni az élénk színeket, ahogy a fiatalok teszik. Mit gondolsz?
hát az arcon nem sokat lehet már változtani, de ápolja, viszon ha a szakállát levágná az sokat számítana. és persze a haj fazon is
Még egy szemöldökszedés is csodákra képes! Kozmetikussal csináltasd, bátran szedesd ki vele formára és vékonyítson is rajta egy kicsit, de úgy, hogy fiús maradjon. Én is így szedetem rendszeresen, és nagyon sokat fiatalít ha látszik hogy szépen igényesen formára van szedve. Másik trükk: pihend ki magad, aludj sokat. Igyál sok folyadékot! 28F
Miért mi lenne az akadálya, a születési dátumod? Na ne marháskodj! :)
Még fiatal vagy, ha azt vesszük, kortól függetlenül jöhet a szerelem, elõtted meg még mindig ott van az Élet!Simán beleszerethetsz valakibe, akár egy kamasz.Fõleg, hogy mi, nõk (feltételezem, az vagy) sokkal érzelmesebb lények vagyunk a pasiknál, így aztán ennek elég nagy a valószínûsége.
Ja, igen, persze, ühüm....miért ne? 35 évesen öregnek érzed magad vagy mi? Az a jó ha mindezt egy ember iránt érzed:) )
Ajjaj de még mennyire lehetsz szerelmes ebben a korban. Tudod ez a szerelem sokkal màsabb, mint ami 10-en20-on évben esik meg velünk.En 42 éves koromban, olyan szerelmes lettem ùjra, hogy azt elmondani nem lehet.Soha életemben nem éreztem igy ezt az érzést. Csak vigyàzz, mert ebben a korban sokkal fàjdalmasabb lehet, ha nem sikerûl.
Miért ne? Nem értem, a szerelem miért a fiatalok privilégiuma lenne, mondom ezt 20 éves fejjel:D
anyám 40 évesen lett olyan szerelmes mint 6 ágyú :) röhögtem is rajta, de azért persze örültem, h boldog. már 10 éve tart :) ha csak aggodalmaskodsz, akkor elcseszed. éld meg az érzelmeidet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!