Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok. Egy (153 db)

Halálosan szerelmes vagyok egy 17 éves lányba és ő is belém.22 éves vagyok, de úgy érzem magam mintha pedofil lennék. Normális ez, vagy valóban sok ez a körkülönbség?

Legjobb válasz: A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.

A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.
Dehogy sok...
Nekem kicsit soknak tünik, de azert nem olyan horribilis.
Én is 17 vagyok, az elõzõ barátom 24 volt, még azt sem éreztük soknak, a szakításunkhoz a korkülönbségnek semmi köze sem volt.
nem sok
én meg 26 vagyok és szeretek egy 16 éves lányt, akkor én mit érzek szerinted, hogy megagigaultra pedofil vagyok? :DDD hát nem, azt érzem, h mekkora szerencsém van, hogy találtam egy lányt akivel kijövök, eddig sokkal jobban mint az elõzõekkel. sosem hittem volna, h bele fogok szeretni egy ennyivel fiatalabb nõbe, de megtörtént, és õ is szeret engem. persze kívülrõl könnyû ítélkezni, hogy mekkora pedofil vagyok meg biztos csak kihasználni akarom, de ez nincs így. amíg valaki nem volt ilyen helyzetben, addig könnyû azt mondani, h én biztos nem ezt tettem volna, meg tudtam volna parancsolni magamnak stb stb, de amikor érzelmek vannak, akkor máris egész más a szitu, mint kívülrõl nézve.
Ez az 5 év ebben a korban már nem sok, és pedofil sem vagy, egy 17 éves lány már testileg is elég fejlett meg lelkileg is ahhoz, hogy nõként tekints rá. Inkább legyetek boldogok és örüljetek ennek a szerelemnek.
Annyira nem sok, hogy pedofilnak kelljen érezned magad.

22 éves vagyok. Tetszik egy 13 éves lány és nagyon bejön. Mit csináljak? Az szerintetek gáz, hogy egy 13 éves lány tetszik korombeli srácnak?

Legjobb válasz: Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.

Hát, amilyenek a mai tizenhárom éves lányok...végül is nem ciki csak büntetik.
Nem gáz, csak ne dugd meg, mert az büntetendõ! Egyébként a szerelem nincs korhoz kötve. Bár azért ne verd nagydobra!
várd meg, míg 14 lesz, aztán mehet a buli. komolyan... bár, már most is lehet nyomulni, csak szex ne legyen, mert azért levágják a f*rkadat és lehúzzák a klotyón. de amint betölti a 14et, tolhatod is, mint szegénygyerek a trabantot. sok sikert.
Bocsi, de szerintem gáz. És ne csinálj semmit. 22/L
Miért lenne gáz, ha bejön? Azért sok 13 évesrõl már nem az jut az eszünkbe, hogy milyen kislányos...
Lúzer vagy, hogy nem tudsz korodbeli lánnyel kezdeni. Ha nem lúzer, akkor pedig beteg.
Annyira idióta módon áll itt hozzá egy-egy válaszoló...Nem arról szólt a kérdés, hogy az gáz-e, hogy akar tõle valamit, hanem csak az, hogy gáz-e, ha tetszik neki! Ne akarjatok már mindenben rosszat látni! Kérdezõnek, ha csak tetszik, az nem gond, tetszeni tetszhet bárki, csak egyébre nem szabad gondolni ;)
Te atya jó úr Isten!!! Mindenki abberált aki azt írja hogy nem gáz?? 02-52-esnek van igaza és csatlakoznék is!! Ne vicceljetek már!!! 13 éves!! az még gyerek! Kérdezõ te meg egy láma gekkó vagy. Maszatolnál inkább a saját korosztályodban, csak ahhoz meg lúzer vagy. Jól pofán kéne verni, hogy megtanuld...de remélem kikezdesz vele és akkor a faterja kitapossa a beled...
Szerintem , ha a csaj jófej meg tök norma akkor nincs gáz. De ha lehet adj meg róla több infót. Sok sikert nála!
Nem gáz. A mai 13 évesek 80-90 százaléka úgy néz ki és úgy öltözködik, hogy már simán elmegy sokkal idõsebbnek is. http://pedomaci.hu/ Az itt lévõ 16 év alatti lányok sem épp annyi évesnek néznek ki, amennyik valójában.
te már suliba jártál amikor õ a faszban lengedezett, amikor 5éves baba volt te már verted a fäszod. Nem vagy tiszta.... Nekem a 3 évvel fiatalabb is durva volt 20 évesen. Mit akarnál? meg nem dughatod, 15-18 korára annyit változik a gondolkodása és még a teste is hogy rá sem ismersz. Komoly kapcsolat kilõve, dugás kilõve. Tedd azt mint amikor még 5 éves volt... Verd a fäszod
nem kínos mert lehet már felnõtt a teste, és felnõtt a gondolkodása. Csak azt ugye tudod hogy 14 alatt tiprod a liliomot?!
Igen, gáz. Te már felnõtt vagy, õ még nem. Felnõtt meg ne kezdjen gyerekkel. Várj rá kb 4 évet, de te addigra már 26 leszel, õ meg még mindig tini.
Akkor inkább válogass közülük. :D
én vmennyire megtudom érteni, mert énis ismerek olyan lányokat, akik pár éve voltak 13 évesek, de 18nak néztek ki....én el se hittem, amikor megtudtam hány évesek, szóval mai fiatalok nemtudom milyen anyatejen nõnek fel.....
várd meg amíg 17 lesz
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam, hogy szerelmes vagyok belé, hanem hogy bejön és tetszik. Amúgy nincsen bajom a korombeli csajokkal.
ha nem aza ritka-13 éves, aki még 13 évesnek néz ki, haenm aza tipikus mai-13 éves, akor nem gáz. nekem is van egy-két osztálytársam, akik néznek ki kb 15 évesnek és csak 13 évesek. meg van egy aki télleg egy kis [email protected], és 12 éves, de úgy néz ki mint vmi 20 éves, és kb két naopnta lehet rólla ilyen sztorikat hallani hogy most épp ki dugta meg a sineken, ki ujjazzta meg a mokorban, meg ilyenek ;) 13L

Szerintetek egy 15 éves felnőttként tekint egy 22 évesre vagy pont hogy magukat tartják felnőttnek?

Sokaktól hallom hogy mondják h milyen kicsik még a 15 évesek meg sok huszonéves még gyerekként kezeli őket. 22 éves vagyok és beszélgettem 15 éves lányokkal és azt vettem észre hogy nem úgy tekintenek rám mint egy felnőttre. Pont úgy beszélgetnek velem a korukbeliekkel. Egyáltalán jellemző az a tizenévesekre hogy szeretik a 20-on évesek társaságát?

Legjobb válasz: A tizenévesek még nem biztosak abban mit is keresnek vagy mit is szeretnek igazán.

A tizenévesek még nem biztosak abban mit is keresnek vagy mit is szeretnek igazán.
15 éves lányokkal akarsz szexuális kapcsolatot létesíteni?
Szia, én ugyan 16 vagyok, nemsokára 17. A felnõtt nekem kb 27-28 év körül kezdõdik, de nagyban függ az illetõ személyiségétõl. Szóval egy 22 évessel úgy beszélnék, mint egy korombelivel.
A kérdező hozzászólása: Kössz Ezüstkolloid!
A két legjobb barátom 23 éves. Tavaly bepróbálkozott egy 22 éves pasi (én mást szeretek, így sajna nem tudtam viszonozni) Úgy beszélek velük, mint egy korombelivel. 17/L vagyok amúgy.
Én 17 vagyok, a nõvérem 21. Pontosan ugyan úgy el tudok vele beszélgetni, mint a korombeliekkel. Talán a veszekedések, amik az osztályban mennek, azokat neveti ki, mert õ már kinõtt belõle. Egyébként teljesen igaza van.
15 éves és 22 éves közt nincs akkora különbség már a mai világban. Azért már messze nem csecsemõ, hogy öregnek érezd magad mellette. :D Lehetõleg még ne szexuális kapcsolat kérdésében keressék egymást az a lényeg, de semmi furcsa nincs abban, ha két ennyi idõs barátkozik.
én is 17évesen úgy beszéltem mondjuk 27 évessel is mint a haverommal. ma én vagyok 24, és ugyanígy beszélnek velem. jó ez így, egymást fiatalként tartjuk :D

Egy 40 év körüli érettebb hölgyet szemeltem ki magamnak, én 22 éves vagyok. Hogyan lenne érdemes udvarolnom?

Õ egy elvált, gyerekes anyuka, de a gyerekei nélkül él. Nagyon magányos, nem is olyan régen lett vége egy kapcsolatának (ami el sem kezd?dött), elég csalódott, véleményem (és mások véleménye szerint is) szüksége lenne már egy megbízható társra.Nemsokára olyan helyzetbe kerülök, hogy el tudom hívni valahová, lehet?leg kettesben. Hozzá képest én elég fiatal vagyok, talán majd nem is vesz komolyan. Nem a visszautasítástól félek, hanem attól, hogy esetleg nem ismeri meg a valós szándékaimat. Szóval...hogyan is kellene egy érettebb n?nek csapni a szelet?

Legjobb válasz: Hát...Ha egyáltalán nem ismer,akkor ne ronts ajtóstul a házba szerintem.Ezt egy 40 éves nõ nem értékelné..Hívd meg egy kávéra egy kávézóba,és ott "körbeírhatod",hogy komolyabb szándékaid vannak..Meglátod a reakcióját...Ha tetszeni fogsz/tetszesz neki,akkor viszonozza az érzelmeid/szavaid...Ha nem akkor felejtsd el,mert egy 40éves nõ nem olyan mint egy 14éves,hogy egyik nap kell neki X a másiknap meg már nem..Szóval ha egyszer kosarat kapsz tõle,akkor hagyd!Írtad,hogy csalódott..Ilyenkor vigasztalás címszó alatt lehetsz kicsit gonosz,és kihasználhatod az alkalmat...Amúgy a kávézóban is "bármi" megtörténhet...De azért arra figyelj,hogy viselkedj éretten,de ne játszd meg magad,és a késõbbiekben ha esetleg kialakul valami,mutasd meg neki,hogy a korod ellenére komolyan gondolod...Szóval ne az az "elejénmindenjólmegy,deutánaelmegyekmindennapahaverokkalésle sz*romanõm...Sok sikert!Egy próbát megér!

Hát...Ha egyáltalán nem ismer, akkor ne ronts ajtóstul a házba szerintem.Ezt egy 40 éves nõ nem értékelné..Hívd meg egy kávéra egy kávézóba, és ott "körbeírhatod", hogy komolyabb szándékaid vannak..Meglátod a reakcióját...Ha tetszeni fogsz/tetszesz neki, akkor viszonozza az érzelmeid/szavaid...Ha nem akkor felejtsd el, mert egy 40éves nõ nem olyan mint egy 14éves, hogy egyik nap kell neki X a másiknap meg már nem..Szóval ha egyszer kosarat kapsz tõle, akkor hagyd!Írtad, hogy csalódott..Ilyenkor vigasztalás címszó alatt lehetsz kicsit gonosz, és kihasználhatod az alkalmat...Amúgy a kávézóban is "bármi" megtörténhet...De azért arra figyelj, hogy viselkedj éretten, de ne játszd meg magad, és a késõbbiekben ha esetleg kialakul valami, mutasd meg neki, hogy a korod ellenére komolyan gondolod...Szóval ne az az "elejénmindenjólmegy, deutánaelmegyekmindennapahaverokkaléslesz*romanõm...Sok sikert!Egy próbát megér!
Voltam ilyen kapcsolatban. 25 éves fiú vagyok, 21 éves voltam akkor, a nõ pedig 39, kis híján egy évig voltunk együtt. Igaza van annak, aki elõttem azt mondta, hogy hosszú távra szinte biztosan nem számíthatsz - viszont erre a "középtávra" egy felbecsülhetetlen tapasztalat, rendkívüli élmény, nagyon sokat tanulhatsz belõle, és õt is boldoggá teheted. Ahogy látom, a hozzáállásod stimmel, ez már jó. Az alapszituáció eleinte nálunk is hasonló volt, bár én amikor megismerkedtem vele, még csak nem is gondoltam arra, hogy bármi is lehetne köztünk. Egyszerûen csak azt láttam, hogy ezer közös dolog van bennünk: érdeklõdési köreink, zenei ízlésünk, kedvenc olvasmányaink... nagyon sokminden egyezett, nagyon sokmindenrõl tudtunk beszélni, és eleinte leginkább csak ezért találkoztunk, mert rokon lelket láttunk egymásban, mert jó volt a másik társasága, és mert remekül megértettük egymást. Késõbb aztán kiderült, hogy párkapcsolati válság van nála (egy gyereke volt/van, férje kacsintgatott elfele). Még ekkor se gondoltam semmire (tényleg) - próbáltam is segíteni neki, hogy lehetne esetleg helyretenni a dolgot... De nem vált be semmi, csak õk el. Elõbb lélekben, aztán papíron is. Még a papír-válás elõtt, de már a lelki-válás után jöttünk össze, és nem én kezdeményeztem, hanem õ. Komolyan meglepett, és egy darabig nem is tudtam hova tenni a dolgot, de végsõ soron nem volt ellenemre, mert a lelki tényezõkrõl már írtam, és külsõre is nagyon szép, szóval miért ne...? És hát érdekes egy (majdnem) év volt, a maga örömeivel és bánataival, magaslataival és mélységeivel, de ahogy írtam is fentebb, nagyon tanulságos. Összegezve tehát: van rá esély, hogy ha egyszerûen megismerkedtek és meglátja benned a rokon lelket, érzi az õszinte segítõ szándékot, odafordulást, szeretet, még az is lehet, hogy õ maga fog kezdeményezni. De ha nem, akkor szépen lassan rávezetheted. Elõször ismerd meg, derítsd ki, mi a közös bennetek (remélem, minél több minden), és akkor már lesz min elindulni. A barátság az alapja mindennek, és az, hogy jól érezzétek magatokat egymás társaságában. Innen már minden más adja magát.
Bingó, ezt mondom. :) Tanácsokat meg lásd eggyel feljebb: ismerkedés, barátkozás... és akkor már azt is tudod, mit szeret, hol vannak azok a billentyûi, amiken lehet zongorázni.
leginkább probálj meg vele öszintén beszélni arról amit érzel és amit szeretnél tõle.. valószínüleg értékelni fogja és öszinte választ fog adni rá
A kérdező hozzászólása: De ez már majdnem a végsõ 'stádium' lenne, már ami az udvarlást illeti, azért itt még nem tartunk. Arra gondoltam, (mivel egyáltalán nem ismer) , hogy az ismerkedés kezdeti fázisában milyen dolgokat eszközöljek annak érdekében, hogy ne a gyereket, hanem a felnõtt férfit lássa bennem, akinek komolyak a számdékai?
Kezeld õt igazi nõként. Ja és szerintem tuti bejön ha kedves vagy a gyerekeivel, bár nem tudom mennyi idõsek és lesz-e alkalmad velük találkozni az elején. Mindenképpen kedvesen közeledj hozzá, tényleg ne ronts ajtóstul a házba. Ja és ha õszinte vagy az mindig jó. :) Viszont ha nem haragszol elmondanád nekem akár privátban is hogy miért döntöttél egy idõsebb nõ mellett? Nem ítéllek el, csak szeretném érteni.Vagy ez csak úgy jön?
Lehetséges, hogy a hölgy szándékai nem a legkomolyabbak. Már csak azért is, hogyha szorult belé egy kis realizmus, akkor tudja, hogy pl. soha nem fog neked gyereket szülni, így soha nem lesztek egy család. A gyerekei amúgy is mindig elsõbbséget fognak élvezni úgy, hogy neked soha semmibe nem lesz beleszólásod, mert nem vagy senkijük. Ez az egész csak úgy mûködhet, ha ez max. egy középtávú kapcsolat. Ha egy kis becsület is szorult a nõbe, akkor ezt meg is mondja neked, hogy nem életre szóló. Szerintem te nem minõsülsz megbízható társnak. A megbízhatóság itt nem azt jelenti, hogy tudatosan vagy megbízhatatlan, hanem hogy még alakulsz, nem vagy kész ember.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt sem bánnám, ha nem lenne hosszútávú a dolog, de ettõl függetlenül tényleg mellette állnék, ha szükség lenne rá, ha meg egyszer vége, akkor vége, de szerintem hihetetlen mennyiségû tapasztalattal járna a dolog. További tanácsokat is szívesen veszek..

22 éves vagyok, gimnáziumi érettségivel, meg egy félbehagyott infó szakos fősulival. Az angoltudásom szerintem tűrhető. Érdemes kimennem külföldre?

Viszont a képzettséggel vannak dilemmáim. Ha kimegyek valahova (Anglia, Írország, Skócia, Kanada esetleg Ausztrália, szóval valami olyan hely, ahol angolul beszélnek), akkor van esélyem valami olyan munkára, ami nem ilyen szállodai takarítás vagy meki féle éttermi meló?

Legjobb válasz: Hát az tuti hogy egybõl nem lesz ilyen király komoly melód, lentrõl kell kezdeni, meg hát valjuk be nincs is valami nagy végzettséged, ezzel itthon sem találni komoly melót nemhogy külföldön. Na de nem kell elkeseredni. Ismerõsöm érettségi után ment ki amerikába elõször mososgatott és hasonló melóket végzett, közben mikor már gyûjtött valamennyit akkor elkezdett suliba járni, majd gyerekeket tanított úszni és másodd állásban elkezdett egy futárcégnek melózni. NA most már ott lépked felfelé a ranglétrán, van egy háza, terepjárója, hajója és egy felesége, most 23 éves. Szóval neki sikerült, mondjuk ketten tuti jobban megy, mert ugye õ a feleségével együtt gyûjtögetett, persze a feleségének is van egy mercije aszem, meg jó cuccai, jó melója van. Nem lehetetlen, de küzdeni kell, nem szabad feladni és a ranglétrát végig kell járni, azért 5 év alatt sokat elért, szerintem.

Hát az tuti hogy egybõl nem lesz ilyen király komoly melód, lentrõl kell kezdeni, meg hát valjuk be nincs is valami nagy végzettséged, ezzel itthon sem találni komoly melót nemhogy külföldön. Na de nem kell elkeseredni. Ismerõsöm érettségi után ment ki amerikába elõször mososgatott és hasonló melóket végzett, közben mikor már gyûjtött valamennyit akkor elkezdett suliba járni, majd gyerekeket tanított úszni és másodd állásban elkezdett egy futárcégnek melózni. NA most már ott lépked felfelé a ranglétrán, van egy háza, terepjárója, hajója és egy felesége, most 23 éves. Szóval neki sikerült, mondjuk ketten tuti jobban megy, mert ugye õ a feleségével együtt gyûjtögetett, persze a feleségének is van egy mercije aszem, meg jó cuccai, jó melója van. Nem lehetetlen, de küzdeni kell, nem szabad feladni és a ranglétrát végig kell járni, azért 5 év alatt sokat elért, szerintem.
Tudom ajánlani Skandináviát: nagyon harapnak mostanában az infósokra, rengeteg rendszergazdát, informatikust, programozót keresnek. Igaz, ahhaz nem ártana legalább levelezõ diploma, de ha nincs, viszont van ütõképes tudásod, azt is értékelik! A nyelv miatt ne aggódj: a skandináv államokban mindenki beszél angolul, az óvodásoktól a nagymamákig, az északi nyelvek pedig nagyon könnyûek, majdnem mint az angol (fél évi tanulással középfokra mehetsz, ráadásul a bevándorlási hivatal állja a nyelvtanfolyam költségeit). A mentalitás nagyon modern, nagyon európai, és pl. Angliával vagy Írországgal ellentétben itt megbecsülik a külföldi munkavállalókat, és nem csak takarító- meg utcaseprõ-munkákat adnak nekik!

Nyomul rám egy 24 éves nõ, én 22 éves vagyok. Hagyjam? Vagy mi legyen?

Igazából annyira nem az esetem, de minden kivánságomat lesi, és ha akarnám se tudnám levakarni magamról. Hagyjam? vagy mi legyen? 22F

Legjobb válasz: Ja és hozzáteszem, hogy a lány külföldi.

A kérdező hozzászólása: Ja és hozzáteszem, hogy a lány külföldi.
ha nem csapda, akkor hagyd, hogy magáévá tegyen
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy csapda, mert már többször próbáltam lerázni magamról, de esélytelenül.
Minel jobban probalnad tavol tartani, annal jobban a rögeszmejeve vallnal. Dölj hatra es elvezd! Vard meg mig eloszlik a rozsaszin köd. De ne add ala a lovat! Ne hazudj neki erzelmeket es ne is kedveskedj neki amolyan apro figyelmessegekkel. Neked is jo igy a lany meg megnyugszik, hogy "megszerzett" es utana derül ki, hogy megsem vagy olyan, amilyennek latott. Tapasztalatbol mondom, hogy egy no egojat kevesbe serti, ha kihasznaltnak erzi magat, mint hogy nöi bajai nem bizonyulnak elegendönek, hogy megbolonditson egy ferfit!
zöldkártya XD
hagyd, ha már így adja magát. ne mutass ki olyat felé, ami nem igaz és ha szerencséd is van, talán meg is döntheted. :D
Ismered személyesen? Ha igen, hagyd magad, ha "megszerzett", esélyesen továbblép. (bizonyos ismerõseim ro^^dt mázlistának neveznének :) :) )
EZ CSAPDA! BIRODALMI CIRKÁLÓK JOBB OLDALRÓL! VISSZAVONULUNK!

22 éves vagyok de még mindig nem tudok anyám előtt a magánéletemről beszélni, viszont most elmondtam neki hogy van egy barátnőm, hogy tudom magam ezen túl tenni?

Sose beszéltem vele semmiről ami a magánéletemet illeti, nem mint ha lett volna mit, de azt a kicsit se vele tárgyaltam meg. Sok idő után először van barátnőm, az ő szülei már egész jól ismernek, és szép lassan testvéreim előtt is kiderült a dolog. Most már nem rejtegethettem, és elmondtam neki. Kértem ne mondjon semmit szóval nagyon nem mondott semmit és elment, azóta is forgok hogy mi lesz ha haza ér. Annyit mondott hogy hívjam át, de nem a közelben lakik, a sulimhoz közel, persze majd el akarom hívni, de még most korai. Szóval nem tudom miért de mindig is kényelmetlen volt anyám előtt ilyenekről beszélni, pedig amúgy jó fej lenne. Bátyámnak 100 meg 100 barátnője volt már. De nekem ez az első...

Legjobb válasz: És mi a kérdésed tulajdonképpen? Amúgy nem kell kellemetlenül érezned magad,felnõtt ember vagy ,teljesen normális,hogy barátnõd van,szerintem ezen anyád sem akad fent,csak te reagálod így túl. Az meg,hogy a bátyádnak volt már több bnõje,neked meg nem..és? valahol mindent el kell kezdeni. Nem 40 éves vagy,és ha annyi lennél akkor sem tartozolnál magyarázattal emiatt,a saját anyádnak sem. Ez a te privát életed

És mi a kérdésed tulajdonképpen? Amúgy nem kell kellemetlenül érezned magad, felnõtt ember vagy , teljesen normális, hogy barátnõd van, szerintem ezen anyád sem akad fent, csak te reagálod így túl. Az meg, hogy a bátyádnak volt már több bnõje, neked meg nem..és? valahol mindent el kell kezdeni. Nem 40 éves vagy, és ha annyi lennél akkor sem tartozolnál magyarázattal emiatt, a saját anyádnak sem. Ez a te privát életed
Nincs min túltenni magad. Anyádnak kell elfogadnia, hogy bizony nálad is beköszöntött ez az idõszak. 22/L
Most mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: az hogy zsigerbõl rosszul vagyok, ha ilyenrõl kell vele beszélni, pedig nem kéne, ráadásul most elkerülhetetlen volt, hogy tudnám ezen túl tenni magam?

22 éves vagyok, és egy 37 éves nővel tartok viszonyt. Még nem mondtam neki, de kezdek belé szerelmesedni, és nem tudom mi lesz ennek a vége?

Nem szeretnék egy 37 éves nővel élni, ez csak szexpartner kapcsolatnak indult, de úgy érzem hogy hihetetlen módon, főleg BENNE létrejött valami erősebb és igazság szerint bennem is.. nem tudom mit csináljak. szerintetek?? egyébként gyönyörű nő ápolt, egyetemet végzett, és kár hogy sokkal idősebb nálam.. úgy érzem ezt be kell fejezni de nehéz lesz mert imádom mindenét.. :(

Legjobb válasz: a nap elején még 34 volt a nõ.... :D

a nap elején még 34 volt a nõ.... :D
Ugyan ebben a cipõben, ugyan ilyen idõsen. Úgy vagyok vele, hogy majd az idõ eldönti mi lesz.
Èn is lennèk most a helyedbe .
Éjjelre meg már 40 lesz:xD
A kérdező hozzászólása: nem vicces ez :( eléggé kivagyok már egy ideje készülve emiatt.. a tanulás sem megy úgy ahogy kellene.. most is be vagyok pialva.. jól gondolja meg mindenki az ilyen szexpartner kapcsolatokat mert kisülhet más is belõle .. :/
az én szexpartner kapcsolatom is lassan kisiklik, én már totál belezúgtam a pasasba :(
Jézusom! A szexpartnerségbõl aztán semmi sem sülhet ki jól! Elment az eszetek (már bocsánat)! Annak sosincs jó vége, ha fiatal a másik fél, ha nem. Egyszerûen nem tudom, h lehet ilyenbe bele menni?! Fõleg ha bele szerettek a másik félbe... hát nem igaz. Abból csak az jön ki jól, akit szeretnek és nem az aki szeret! Basszus gyerekek! Mindenki fejezze be az ilyen kapcsolatát de nagyon gyorsan...

Bécsbe mennyibe kerül egy heti vagy pár napos bérlet buszra és/vagy metróra? 22 éves vagyok, nem vagyok diák.

Legjobb válasz: 72 órás jegy 14,50 euró, hetijegy 15 euró (de ez hétfõtõl hétfõig érvényes, nem a vétel napjától egy hétig), ezek minden közlekedési eszközre érvényesek Bécsen belül.

72 órás jegy 14, 50 euró, hetijegy 15 euró (de ez hétfõtõl hétfõig érvényes, nem a vétel napjától egy hétig), ezek minden közlekedési eszközre érvényesek Bécsen belül.
Én csak havi jegyet szoktam venni, az 45 euro.

Nő a mellem egy hónapja és érzékenyek a bimbóim, mitől lehet? 22 éves vagyok

A menzeszem másfél hete múlt el, és ezt az érzést mindig akkor éreztem miel?tt megjött volna, olyankor mindig nagyobb egy picit a mellem, nagyon érzékeny és a mellbimbóim is érzékenyek. Most viszont ez a folyamat egy hónapja nem állt le tehát már dupla akkorák mint voltak. Fogamzás gátlót nem cseréltem, 2 éve ugyan azt szedem szabályosan, az étkezésemen nem változtattam, minden a szokásos. Csináltam terhességi tesztet de negatív lett (ha csak nem tévedett) Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szerintem csinálj még egy terhességi tesztet és ha az is negatív, menj el nõgyógyászhoz, hogy mi lehet. Az egyik barátnõm volt így 9 hónappal ezelõtt. És elvileg lehet vérzésed, akár az is elõfordulhat, hogy a terhesség alatt végig lesz vérzésed, erre is volt példa. Az hogy egy van, amikor már terhes vagy pedig nem ritkaság.

Szerintem csinálj még egy terhességi tesztet és ha az is negatív, menj el nõgyógyászhoz, hogy mi lehet. Az egyik barátnõm volt így 9 hónappal ezelõtt. És elvileg lehet vérzésed, akár az is elõfordulhat, hogy a terhesség alatt végig lesz vérzésed, erre is volt példa. Az hogy egy van, amikor már terhes vagy pedig nem ritkaság.
Szerintem menj el orvoshoz, ha nem vagy terhes, lehet egy kis hormonzavarod van(ha szedsz fog. attol is lehet amiben gestoden van), en is epp ugy vagyok, van egy kis hormonzavarom, es a melleim nagyobbak, mintha vizes is lennek, a combjaim vastagabbak, es a hasamon is eszrevettem.
A nödokim szerint a hormonok ingadoznak, ha stresszes vagy stb., ilyenkor van amelyik alacsonyabb, van amelyikböl több van, lehet nalad is ez van, ha kizart a terhesseg, ilyenkor tünetek lepnek fel amik elmulnak, de hogy megnyugodj menj el orvoshoz jol atvizsgalni magad.A teszt sem lehet meg pontos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! nagyon rendesek vagytok picit megnyugodtam! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!