Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, a párom 23 (2 db)

22 éves lány vagyok, a párom 23 éves. Fiatalok vagyunk a gyerekhez?

Lassan 7 éve vagyunk együtt és még mindig IMÁDJUK egymást!Úgy döntöttünk babát szeretnénk!A körülmény meglenne!biztos munkahely mindkett?nknek és idén költözünk az új házba(remélem :-))

Legjobb válasz: Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :))

Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :) )
Amennyiben mindketten õszintén szeretnétek, akkor hajrá!!!! Szerintem elég régen vagytok együtt és ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor fölösleges várni, ha szeretnétek. Ráadásul manapság kevés az olyan a Ti korotokban, aki rendezett anyagi körülmények között él és már a lakás is megvan! Sok sikert!
Abból amit leírtál, szerintem minden körülmény adott és ha együtt dontöttetek így az a legjobb:) :) :) :) örülök neki:D a barátnõd csak óvni akar a felelõsségtõl de ha úgy érzitek a pároddal hogy készek vagytok egy pici babára akire mindig vigyázzni kell és ott kell vele lenni mindenhol és sehol se lehetsz anélkül hogy ne rá gondolj:) akkor hajrá!!! és szorítok nektek!!! és õszintén örülök hogy ilyen fiatalon így gondolkodtok!!! sok pussz!!!
Szerintem nem korai, mind ketten felnõttek vagytok és ahogy leírtad hogy meglenne a megfelelõ otthon a pénz a babának így szerintem nyugodtam vállalhattok gyereket.Ha valami bizonytalanság van benned akkor inkább abba gondolj bele hogy biztosan szeretnél-e már gyereket.És ha igen akkor nem lehet semmi baj:)

Mit adjak születésnapi ajándékként a páromnak, aki most lesz 23 éves? /4 éve vagyunk együtt/ Egyidősek vagyunk. Fiúk, ti minek örülnétek? (20-25éves korúak) Normális válaszokat várok. Lány, 22 éves.

Legjobb válasz: Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.

Megmondom minek nem: nõk által jó ajándéknak tartott, valójában felesleges giccses, haszontalan baromságok, mint például: közös fotóval ellátott bögre, póló, párna stb, idétlen szivecskés szarok pl, nyaklánc, amibe fényképet kell tenni. Ha négy éve ismered, akkor elvileg tudnod kéne már róla pár dolgot. Bizonyára van valami kedvenc idõtöltése, így valami ahhoz kapcsolót, esetleg valami olyasmit, amire szüksége van és még említette is korábban.
Guminõ, péniszpumpa, mellimplantátum(neked)aztán csöcsörészés, dugás, pénisz-pumpa, egy csomag óvszer, egy felköthetõ mûpénisz(neked, és akkor dughatjátok egymást pénisszel)és egyéb szexuális játékszerek
A 2. válaszolónak igaza van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!