Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, a párom (21 db)

Régebben is volt ilyen problémád?-Vannak nagyon jó sikositok, és még izgis is.
Síkosító.
A kérdező hozzászólása: SOHA..eleg volt egy helyes sracra neznem , vagy a szexre gondolni es totalisan benedvesedtem , ugyhogy majdhogynem a labamon folyt le ... de komolyan !!! egy erzeki csok... de most sehogyse megy ....
Lemaradt:Más partnerrel sem nedvesedtel, nem a technikája rossz?
Akkor nem veled van a baj.(37F)
Nem vonzódsz a párdohoz. Azt írtad több mint kétszer annyi mint te szóval minimum 45 éves, akkor meg ne csodálkozz.
Túl öreg hozzád, gondold el, ha te annyi leszel, mint most õ. Akkor õ már rég nyugdíjas lesz, vagy halott.
Nem azon múlik, hogy hány éves.Ha te kívánod mint férfit.Jól csinálni a dolgokat?(elõjáték, stb)
én 26 vagyok voltam 48 évessel, de én a viselkedése miatt nem birtam végül lefeküdni vele, mert túl sok volt amit csinált, illetve erõsebb is volt a szaga lent ami nagyon nem jött be..nem tudom a kora miatt e...na mindegy

Kétségbe vagyok esve 22 éves vagyok a párom 28 másfél éve próbálkozunk és semmi! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: kezdjétel el a kivizsgálást és akkor remélhetöleg kiderül. a meddöségi probléma egyáltalán nem kor függõ.

kezdjétel el a kivizsgálást és akkor remélhetöleg kiderül. a meddöségi probléma egyáltalán nem kor függõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettél belevágunk az biztos! :)
nem valószinü hogy ebfoylásolja de ettöl függetlenül lehet nála a baj, de nálad is lehet petevezeték elzáródás. De olyan is létezik hogy valamiért nem termékenyiti meg magától pont a te petesejteted ilyen estebne mindkét féle gészsges csak ismeretlen okból nem találnak egymársa, ezen a petesejtbe való sperma fecskendezés segit csak. ezt ICSI eljárásnak hiják. Elsö körben párod menjen el kivizgsálásra ez a legegyszerüb aztán te is kezdheted a hormon sort és az átjárhatósági vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: a ciklusom mindig figyelem pontos 28-as peteérésem is van sokszor volt má pozi a peteérés tesztem talán a páromnál lehet a baj régen sajnos elég sokat ivott szereintetek befolyásolhatja?
Te csak szimpla kérdést tettél fel, amiben nem tudunk következtetni, hogy pontos e a menstruációd .Figyeled e a saját szervezeted.stb.Erre még egy orvos sem tudna pontosabb választ adni.El kellene kezdeni a kezelést.Lehet nálad van probléma, de ugyanugy a párodnál is.
Én 30éves vagyok párom 31, nálunk sincsen semmi probléma, mégis 2éve várunk a csodára...
Én 29 vagyok és lassan 5 éve küzdünk babáért. nekem van hormon problémám.
Mi 27, 30 évesek vagyunk. Másfél évig próbálkoztunk. Teljes körû kivizsgálás megvolt, semmit sem találtak. Pedig tényleg örültem volna ha van valami baj és orvosolják. Most vagyok 17 hetes kismama, és mikor megfogant a babánk, abban a hónapban sem csináltunk semmit másként. Szóval nem biztos hogy gond van!
A kérdező hozzászólása: pedig azt gondoltam fiatal vagyok majd hamar megy hiszen mindenhol azt lehet olvasni h. 30 év alatt max fél év vagy egy szal biztos van valami baj :(
Nekünk van 2 gyermekünk és a harmadikért küzdünk 8 hónapja, mert hormonproblémáim vannak, de attól függetlenül a doki elküldött minket spermamintára, hál istennek minden rendbe, mert ahogy megy az idõ a spermák is lassan, de öregszenek.viszont egy probléma kilõve.

Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni. Többi lent?

Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.

Legjobb válasz: Én nem igazán értem a kérdést. Az a baj, hogy nem használod a kocsit? Vagy az a baj, hogy anyukád nem örül, hogy a párodhoz mész? Vagy hogy nem visz el anyukád, vagy mi van?

Én nem igazán értem a kérdést. Az a baj, hogy nem használod a kocsit? Vagy az a baj, hogy anyukád nem örül, hogy a párodhoz mész? Vagy hogy nem visz el anyukád, vagy mi van?
Én is felrobbannék ha 22 évesen anyámnak kellett volna a pasimhoz vinnie kocsival :D
Most nem azért de 4 km nem a világ vége...Ha annyira fontos, fogod magad és elsétálsz vagy félúton találkozol a pasiddal. Ez legyen a legnagyobb bajod...
Mi van? Anyádnak kéne elvinnie a barátodhoz? Telefon nincs?
tömegközlekedés?
Menjel busszal!
és most azt várod h anyud vigyen el hozzá? vagy én sem értem:D
Én sem értem. Anyád parádézik, mert nem enged ki kocsival az utcára nyári gumival (ami jogos) vagy mert nem visz el a pasidhoz? Különben is mit futsz a pasi után? Ha 4 km-t nem hajlandó jönni érted, akkor?
lány létedre te futsz a pasi után?? ha annyira szeretne akkor akár el is gyalogolna 4 kmt!!!
A kérdező hozzászólása: Na jó sértegetés helyett inkább máshova válaszoljatok!!! 15 11!! Neked lehet volt munkád h el tudtál költözni. De sokszor még el se olvassák az önéletrajzot! Na mindegy ez más téma. Az meg h mi viszeket és mi nem ez is más téma!! Ugyhogy ha ilyen bunkó vagy akkor másnak irkálj!!!
Most nem azért, de nehogy már itt hisztizz. Ha tied az autó, akkor vegyél rá téligumit. Mi értelme úgy autót tartani, hogy majdnem fél évig nem használod? Ezért nem érdemes fenntartani (mûszaki, biztosítás, adó, karbantartás, stb.) Négy km nem sok, én mindennap gyaloglok ennyit a munkába oda-vissza. Amúgy meg a barátod miért nem jön át hozzád? Most nem azért, de ha te is annyira hiányoznál neki, akkor ennyit megtenne érted, az én barátom szakadó hóban is gyalogolt már 12 km-t, hogy lásson, mert nem jártak a vonatok, és nem akarta megvárni, amíg elindulnak.
Menjen át a barátod vagy öltözz fel jól és sétálj át hozzá
Hát mennynel busszal, taxival vagy vonattal.
Mégis mit vársz? Szapuljuk anyádat, hogy mekkora tetû, hogy nem visz el? Már leírták mit csinálj, azóta is itt ücsörögsz, nemhogy a busz menetrendet nézegetnéd.
Sok szánalmas bunkó sz.r ember...Nem is isemritek a helyzetünket...Barátnõm kiírt 3-4 mondatot.és ez alapján ossztáok az észt??ha tudnátok mindent h min mentünk keresztül nem osztogatnátok itt az észt. sok hülye barom. Tisztelet a kivételnek.
nem vagy már tini hogy mindenbe beleszóljon. viszont akkor old meg magad a problémát, önállló vagy saját bevallásod szerint. van ám tömegköz, nem harap buszsöfõr bácsi ;)
Nahát te is itt vagy ? :D Akkor válaszold már meg neki te a kérdést, hogy neked nyafogjon.
Nem értem, miért nem ülsz be a kocsiba és mész??? Én beülnék. Régen senkinek nem volt téli gumija és mégis elmentünk mindenhová. Most van egy Toyotánk, téli gumival és egy Trabink, amin nincs téli gumi (feltripláznám az árát az autónak :-)). Ha nincs kéznél a Toyota, megyek a Trabanttal és a gyûrû se esik le az ujjamról. Balesetem se volt soha. Menj, ülj be az autóba, vezess óvatosan és ne lesz semmi baj. Utolsónak: tényleg nem ismerjük a helyzetet, mivel NEM IRTÁTOK MEG! Tán többet kellett volna irni, jelenleg 3 sor alapján próbálja mindneki megérteni, mi a szitu. Van itt hely, irjatok bátran, akkor mi is okosabbak leszünk...
Szerintem pedig a sztori szerint van a kérdezõnek is kocsija meg az anyjának is, és az anyja kocsiján van csak téli gumi és nem viszi el vele a pasijához a kérdezõt, értelemszerûen pedig nyári gumival a sajátjával nem mehet. A téli gumi is megcsúszik és a csúszó autóval több éves gyakorlattal rendelkezõ emberek sem bírnak el, szóval én sem engedném. Viszont nem is hurcolásznám, menjen a két lábán.
22 évesen már rég egy másik országban laktam, nem anyuci szoknyája alatt. Ahelyett, hogy itt rinyálnál miért nem egy buszon ülsz inkább? Csak azt ne találd ki, hogy nincs busz. Vagy miért nem megy a barátod ha annyira szeret? Vagy ha annyira viszket a... indulj gyalog, ne itt nyafogj, találd már fel magad. Szánalom vagy :D 26/N
A kérdező hozzászólása: Ez így mind. Télen nem szoktam vele menni a nyári gumi miatt így csak anyámra számithatok. (városon kívül lakunk) és szombat óta nem láttam a barátom és most anyám itt parádézik.
Hú én piszkosul nem irigylem a hapsidat , sõt....
1. menj biciklivel 2. menj gyalog 3. menj busszal 4. jöjjön a barátod (3 napja nem láttad, azért még nem kell összeroppanni) Lesülne a képemrõl a bõr, ha anyám furikázna a pasimhoz. Ezek szerint a fickó nem szenved annyira ahiányodtól, hogy leküzdje valahogy azt a kemény 4 kilómétert!
A kérdező hozzászólása: Miért is?
A kérdező hozzászólása: Ez az mikor magam megyek is huzza a száját. Pedig nem vok már tini h mindenbe bele kelljen szolni.
22 helyett véletlenül nem 12-õt akartál írni? Csak mert úgy viselkedsz! :) Hisztis liba vagy, mert: 1. nyári gumival még jó, hogy nem enged el; 2. a pasid miért nem látogat meg, ha annyira hiányzol neki? 3. 4km nem sok még, ha gyalogolni kell akkor se Kezded kapisgálni?
Kedves elõzõ válaszolók (legalábbis a többség)! Olvassátok már el a kérdést! :D Az autó a kérdezõé, nem az anyukáé! Tehát valószínûleg nem az anyukának kellene a kérdezõt fuvaroznia, hanem csak nem engedi ilyen idõben vezetni, mert nincs a kocsin téli gumi. Érthetõ az aggódása, bár 4 km tényleg nem nagy távolság, na nincs jégpáncél az utakon és óvatosan vezetsz, nem lehet baj. Azért ne haragudj anyukádra, szerintem csak félt téged. Ha már végképp veszni látszik, hogy elengedik hogy használd a kocsit (bár nem tudom, hogy lehet ez, ha felnõtt ember vagy és az autó a tiéd) nincs valami tömegközlekedési eszköz, amivel el tudnál menni a barátodhoz? Esetleg õ jöhetne hozzád, ahogy már javasolták az elõttem szólók.
Nézd, nekem húgom van, 18 éves, én 21 vagyok. Én is k*rva mérges vagyok, amikor egy nap hatszor jön oda, hogy légyszi vigyél ide vigyél oda. Állj fel és menj el. Én is hisztirohamot tudnék kapni, amikor nem a saját dolgaimmal van tele a napom. Ja és a húgomat is a pasijához kell néha vinni, az meg aztán fõleg felháborító számomra. Szóval én megértem anyukádat.
Ha fenn tudod tartani a saját pénzedbõl a kocsid (mert gondolom nem anyuci fizeti, ha a "tiéd"), akkor nyugodtan vehettél volna rá egy garnitúra téli gumit...cirka 16-20 ezerbõl meglett volna, és nem kellene itt sírni anyunak. De marha fontos lehetsz annak a pasinak, ha nem képes elmenni érted vagy átmenni hozzátok...én ilyen után nem szaladnék.
Ami azt illeti a helyzet pontosan nem volt megadva, mindenki az alapján választ, amit a kérdezõ, tehát a barátnõd leírt. Késõbb sem pontosított a sztorin semmit. Ne a válaszolókat hibáztassátok, hanem akkor mondjatok többet a helyzetrõl, hogy használhatóbb válaszokat kapjatok.

22 éves lány vagyok, a párom 23 éves. Fiatalok vagyunk a gyerekhez?

Lassan 7 éve vagyunk együtt és még mindig IMÁDJUK egymást!Úgy döntöttünk babát szeretnénk!A körülmény meglenne!biztos munkahely mindkett?nknek és idén költözünk az új házba(remélem :-))

Legjobb válasz: Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :))

Szerintem ez egyén függõ, de én nem tartom korainak. Ha elég érettnek tartjátok magatokat, és tényleg megvan a kellõ biztonságos háttér, akkor próbáljátok meg nyugodtan! Sok sikert! :) )
Amennyiben mindketten õszintén szeretnétek, akkor hajrá!!!! Szerintem elég régen vagytok együtt és ha tényleg jó a kapcsolatotok, akkor fölösleges várni, ha szeretnétek. Ráadásul manapság kevés az olyan a Ti korotokban, aki rendezett anyagi körülmények között él és már a lakás is megvan! Sok sikert!
Abból amit leírtál, szerintem minden körülmény adott és ha együtt dontöttetek így az a legjobb:) :) :) :) örülök neki:D a barátnõd csak óvni akar a felelõsségtõl de ha úgy érzitek a pároddal hogy készek vagytok egy pici babára akire mindig vigyázzni kell és ott kell vele lenni mindenhol és sehol se lehetsz anélkül hogy ne rá gondolj:) akkor hajrá!!! és szorítok nektek!!! és õszintén örülök hogy ilyen fiatalon így gondolkodtok!!! sok pussz!!!
Szerintem nem korai, mind ketten felnõttek vagytok és ahogy leírtad hogy meglenne a megfelelõ otthon a pénz a babának így szerintem nyugodtam vállalhattok gyereket.Ha valami bizonytalanság van benned akkor inkább abba gondolj bele hogy biztosan szeretnél-e már gyereket.És ha igen akkor nem lehet semmi baj:)

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, Volina-t szedek már 2 éve. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal az együttlét kezd megnehezülni, mert amikor belém hatol, fáj és ég. Valamikor utána pár órán belül enyhe barnás vérzést tapasztalok! Ez miér

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, Volina-t szedek már 2 éve. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal az együttlét kezd megnehezülni, mert amikor belém hatol, fáj és ég. Valamikor utána pár órán belül enyhe barnás vérzést tapasztalok! Ez miért lehet? Vannak esetek, amikor minden zökkenőmentesen megy. Ez mitől függ? Várom segítő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés okának megállapításához feltétlenül szükséges a nőgyógyászati vizsgálat! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés okának megállapításához feltétlenül szükséges a nőgyógyászati vizsgálat! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, Volina-t szedek már 2 éve. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal az együttlét kezd megnehezülni, mert amikor belém hatol, fáj és ég. Valamikor utána pár órán belül enyhe barnás vérzést tapasztalok! Ez miér

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, Volina-t szedek már 2 éve. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a párommal az együttlét kezd megnehezülni, mert amikor belém hatol, fáj és ég. Valamikor utána pár órán belül enyhe barnás vérzést tapasztalok! Ez miért lehet? Vannak esetek, amikor minden zökkenőmentesen megy. Ez mitől függ? Várom segítő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés okának megállapításához feltétlenül szükséges a nőgyógyászati vizsgálat! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az együttlét után jelentkező vérzés okának megállapításához feltétlenül szükséges a nőgyógyászati vizsgálat! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

22 éves anyuka vagyok. A párom külföldön dolgozik.2 hónaponta jár haza 1-2 napra. Nagyon ki vagyok készülve. Mit tehetnék?

Félek, hogy a babának is ártok vele. Annyira stresszes vagyok, magányos és depressziós. Teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Járjatok el sokat otthonról,barátnõzz,ismerkedj.Ne hagyd hogy eluralkodjon a rossz érzés rajtad.Lesz ez még így sem:))

Járjatok el sokat otthonról, barátnõzz, ismerkedj.Ne hagyd hogy eluralkodjon a rossz érzés rajtad.Lesz ez még így sem:) )
miert nem koltoztok ki oda ti is?
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Az anyagi biztonság meg van, de kapcsolat nincs. A babának csak anyukája van. Próbáltam beszélni a párommal, de állandóan ott kötünk ki, hogy csak értünk teszi... Pedig dehogy, ellenünk.
Nekem emiatt lett vége egy kapcsolatomnak, hogy kinn dolgozott és ritkán láttam.És ráadásul a baba sem jött össze.De utólag, hogy a mostani párommal nehezen, de megélünk és itt a pici, azt mondom örülök, hogy nem jött össze a baba az exemmel, mert már úgy vélekedek, apa kell a gyerekemnek és nem sok pénz.Nekem többet ér, hogy itt az apja, mint hogy mindent meg tudjak neki venni.Le kell foglalni magad, mert ez így rosszabb lesz csak.De egyet értek azzal, aki azt írja, keressen kinn akkor fix munkát, mert ez igy nem különösebben kapcsolat/házasság, ha nem is látod a másikat.Neked küldi a pénzt, te meg neveled a gyereket magadba és kb ennyi.
Szia! Hát el kéne gondolkodni a párodnak azon, hogy ha minden külföldön akar dolgozni keressen egy "nem utazó" állás, hogy utána tudjatok költözni! Én is hasonló cipõben járok. És szerény meglátásom szerint ez hosszú távon nem mûködik. A pénz nagyon csábító az tény és való, de erre hosszú távon rámehet az ember kapcsolat. És a gyerek is rettentõen fogja hiányolni az apukáját. Szintén tapasztalatból... sajnos
Idõvel megszokod, belejössz ebbe az életformába. Én 7 hónapja élek távol a férjemtõl, eddig kétszer láttuk csak. Az eleje borzasztó, de aztán napról-napra jobb.
A kérdező hozzászólása: Mert állandóan máshol dolgozik, ahol munka van oda megy... mi meg nem követhetjük a kicsivel :( Köszi az eddigi válaszokat!
Mozduljatok ki. Keress a neten nagy játszótereket (pl. máltais játszóterek, fõleg a 3. kerületben, ha nem vagy Budapesti akkor a környéken keress játszóteret) - baba-mama klubok - baba mama torna - nagymama, szomszéd, barátnõ vigyázhatna a picire addig te kimozdulhatnál - játszóházak - keress programokat - kérdezd meg a védõnõt tud e ajánlani valami kikapcsolódást, esetleg tud e olyan kismamáról aki hasonló helyzetben van mint te "barátnõt keres"
Szia, nálunk is ez a helyzet, de az én párom havonta jár haza. Tudom mennyire nehéz. 3 éves lányunk van, ahogy egyre nagyobb lesz egyre jobban hiányzik neki az apja. Nyugodj meg, mert a stressz nem tesz jót a babának.
A pénz vonzó - csak az embernek el dönteni, hogy jól élnek és ezzel mindent kockára tesznek - vagy együtt éltek! Én még mindig a költözést javasolnám! Az nem mondom, hogy olyan jól fogtok élni, mint itthon, de ha csak egy fizetésbõl éltek is szerintem simán meg lehet élni! Költözz Te is abba városba/faluba ahol Õ dolgozik.... persze hõ is szeretné, mert ha õ ellene van és még is külföldön akar dolgozni megette a fene az egészet. Én férjem is azt mondta, hogy értünk dolgozik, hogy nekünk jobb legyen. Ennek ellenére most felmondott, mert tudja hogy nagyon hiányzik nekünk, és mi is neki. Most van annyi pénzünk, hogy a telet simán kihúzzuk anyagi gondok nélkül, jövõ tavasszal meg szerintem újra vissza fog menni. De legalább addig is itthon lesz velünk - aztán meg Õ is azt mondta költözünk vele. Az baj, ahogy másik is írták ha ezen rágódsz a magány csak egyre rosszabb lesz - én pont ezért mentem vissza dolgozni mikor a lányom betöltötte a 2 évet

22 éves vagyok, Svájcban élek, már 10 hónapja. Van egy svájci párom, aki Állítólag nagyon szeret, én biztosan szeretem! Kb.3 hónap együttlét után megkérte a kezem, amikor itthon voltunk nyaraláson. Szerintetek lehet ebből tartós házasság?

Az igazság az, hogy félek, hogy csak ámít, és érdekből kaptam a gyűrűt! Szerintetek csak a pénzemért szeret? Vagy tényleg érez is irántam? Kérlek, írjatok véleményt, tanácsot, de a baromságoktól kíméljetek! Köszönöm!

Legjobb válasz: Írjatok házassági szerzõdést. Ha aláírja, akkor tuti nem érdekbõl kért meg.

Írjatok házassági szerzõdést. Ha aláírja, akkor tuti nem érdekbõl kért meg.
Õ dolgozik? Neki van pénze? Tedd próbára! Mondd neki, hogy haza akarsz költözni Mo-ra, és tartson veled. :) Itt aztán tuti nem a pénzedért szeretne! :)
Ha ennyi kétséged van, akkor NEM VAGY szerelmes :D
A kérdező hozzászólása: a baj a nyelvvel van igazán, az eltérõ kultúrákról nem is beszélve! azt hallottam, hogy ez váláshoz vezethet, beszéltem párommal, de õ ezt tagadja!
A kérdező hozzászólása: szeretem, de már annyit csalódtam, hogy sok idõbe telik minden!!
Nézd egy dolgot jegyezz meg: Ha szeretsz valakit, ha valakibe szerelmes vagy (és ez kölcsönös) lehetnek apró vitáitok, de semmi komoly. Ha képesek vagytok komolyan vitatkozni, aztán elválni az mindegy mire van kenve, legyen az vallás, kultúra, benzinár, politikai berendezkedés, család....ha szétmentek akkor nem kölcsönös a szerelem vagy nincs. Amúgy meg ha szereted akkor semmi sem lehetetlen! Nekem a barátnõm 250km-re él tõlem, egy másik országban! Mégis megoldjuk és boldogok vagyunk, és leszünk is örökké! Nehogy már ebbõl bajt csinálj;)
gazdagabb vagy mint a svájci párod? vagy csak én értettem félre?
A kérdező hozzászólása: kb egálban vagyunk!
addig tart ameddig tart, a szerelem kiismerhetetlen. (de van egy olyan érzésem, hogy te 22 éves vagy a pasi, de javíts ki ha tévedek) Az egyetlen gáz és ezt mindenki meg tudja neked mondani aki nagy korkülönbséggel volt a párjával és nem akart gyereket (mert gyerek elég macerásan, de sokszor kilõve), hogy a párodat nem biztos, de sokan elveszítették így 40-50 éves korukban. Akkor egy nagyon nagy leejtõn mennél végig, fõleg azért, hogy az utolsó években látod, hogy a szerelmed mennyire kezd leépülni, lelassulni, nyugdíjba menni és unatkozni otthon amíg te lehet karriered csúcsán vagy, stb. Nekem mindig is megvolt ez az együtt megöregszünk, együtt átélünk dolgokat, együtt nyugdíjba megyünk és hasonló álmodozásom, ezért nekem nagyon ki van lõve egy idõsebb partner. Jelenleg egykorúval vagyok, és eddig ez a legjobb. Együtt szerezzük azokat az élményeket amik a korral jönnek. Az idegesítene, hogy a párom már átélt mindent amit egy felnõtt ember átélni tud és én csak most kezdem átélni õket. De hát pap és papné...
A névbõl arra gondolok, hogy a kérdezõ a pali. Hogy meddig tart, az rajtatok múlik, mi azt nem tudhatjuk, sem téged, sem partneredet nem ismerünk.
szerintem itt most kivételesen fiú a kérdezõ, csak a nevébõl sejtem Ricsi23 szerintem addig amíg a nõ elég öreg lesz ahhoz hogy már ne jöjjön be neked, , MERT most azért nem hiszem hogy túl sok más tarhat egy ilyen kapcsolatban, én is örülnék ha lenne egy MILF-em akivel szexelünk, de azért nem tervezném az életem valakivel aki 25 évvel idõsebb nálam, és mire 50 leszek õ már félig halott.
ha te vagy a lány, akkor szánalmas. márkönyvelem is a 0% omat, a sok idps "érett" pasira vágyó nõtõl. csak elfeljtik, hogy utánna ha szakítanak, vagy tönkremegy a kapcsolat, és emgcsalják õket, akkor ide jönnek sírni, és én (mi azok páran) öntünk beléjük lelket. ha tevagy a srác, ugy más a szitu. ha tetszik, egészségedre.
Gondolom legalább gazdag a pali
Ízlések és pofonok, én is szeretem a milfeket, de nálam ez a jóféle 30-asokban kimerül, egy 47 éves nõ már nem igazán kellene. Tart ameddig tart, élvezd ki. 26F
Bármeddig
asszem megint elírtad, 13/17esnek köszönöd nem? :D :D :D
A kérdező hozzászólása: A 11/15-nek üzenjük, hogy igen fogjuk egymás kezét az utcán és meg is csókoljuk egymást.
A kérdező hozzászólása: Az elõbb elírtam A 13/14es-nek üzenem hogy köszönjük és úgy legyen.
A kérdező hozzászólása: A 13/13 as nak üzenjük hogy köszönjük és reméljük úgy lesz ! !
Ha minden jól alakul, sokáig tarthat :) A lényeg, hogy szeressétek egymást.
Ne számolgass, - de amúgy se tart semmi örökké. (hogy leálltak a kis p.cs.k a cikizéssel, mert kiderült, hogy te vagy a srác :) )
és az utcán mászkáltok kézenfogva?
lol utolsó hát akkor ebben már semmi extra nincs, egy felnõtt van egy felnõttel, , azért ha 30-on túl vagy ott már eléggé elmosódik ez a korhatár. Szóval kb a saját korosztályommal vagyok együt!!...juhuu bravó hurrá -_-(ásít) De igen, a különbség persze számít, de nem úgy hogy wow idõsebb nõvel van
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten elég extrémek vagyunk és élvezzük a helyzetet.
Komolyan egy 47 éves nõvel vagy? Respect man. Én egy 49évessel vagyok, bár csak alkalmanként, de csak azért mert én nem akarok többet, mert engem eléggé zavar a korkülönbség. Pedig én már elmúltam 30 is.
A kérdező hozzászólása: A 2/3 as-nak üzenem én vagyok a pasi és szerelmes. (és ez kölcsönös)
A kérdező hozzászólása: Ricsi vagyok és 22 éves. A párom sem gazdag, de én sem
A kérdező hozzászólása: :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!