Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, a barátom (32 db)

Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

Keresztények! Én 20 éves vagyok, a barátom 22. Szerintetek jorai lenne a házasság? 3 éve vagyunk együtt.

Szeretjük egymást, de azért(is) akarunk hamarosan összeházasodni, mert én megyek el egy másik városba tanulni, és ? meg velem szeretne lenni. Azt meg nem akarjuk, hogy keresztények lévén már házasság el?tt összeköltözzünk. Lehet nem ide kellett volna irnom, de én keresztények véleményére vagyok kiváncsi els?sorban. Egy kicsit félek attól is, hogy ha elkezdem az egyetemet, és már els? év végén megházasodok, akkor belémkötnek majd, meg cikiznek. Mit lehet az ilyen támadásokra egyáltalán mondani?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem korai. Öröm látni, hogy vannak még fiatalok, akik úgy gondolkodnak még te! Látod, nincs veszve az a mai világ. Abszolút helyes a gondolatmeneted, mi ugyanígy csináltuk, és az idõ minket igazolt, nem pedig azokat, akik ránk legyintettek, és finoman hülyének néztek minket (voltak egy páran). Házasodjatok össze, ha így látjátok jónak! Ne költözzetek össze semmi szín alatt, mielõtt összeházasodnátok! Kötekedõk és cikizõk lesznek, de ha nyugodtan és egyszerûen megmondod nekik a frankót, le fognak állni. Mondd meg bátran, hogy nektek fontos a házasság, és az, hogy az Úrnak tetszõ életet éljetek. Bizonyára sokan lesznek, akik furcsán fognak rátok nézni, de gondolj arra, hogy mi fontosabb: az, hogy mit gondolnak rólatok mások, vagy pedig az, hogy boldog és harmonikus életetek legyen? Õk így csinálják, ti meg úgy. Ti boldogok lesznek, õk meg nem. Az én volt gimis osztálytársaim közül rajtam kívül egyetlenegy embernek van már gyereke, és õ is vallásos. A többi dolgozik, bulizik, piál, néha van kapcsolata, néha "depis". És még õk néztek hülyének engem. Köszönöm, de egy icipicikét sem bántam meg, hogy ezt az utat választottam, és nem azt, amelyet õk! Hajrá, mindent bele, én támogatlak! :)

Egyáltalán nem korai. Öröm látni, hogy vannak még fiatalok, akik úgy gondolkodnak még te! Látod, nincs veszve az a mai világ. Abszolút helyes a gondolatmeneted, mi ugyanígy csináltuk, és az idõ minket igazolt, nem pedig azokat, akik ránk legyintettek, és finoman hülyének néztek minket (voltak egy páran). Házasodjatok össze, ha így látjátok jónak! Ne költözzetek össze semmi szín alatt, mielõtt összeházasodnátok! Kötekedõk és cikizõk lesznek, de ha nyugodtan és egyszerûen megmondod nekik a frankót, le fognak állni. Mondd meg bátran, hogy nektek fontos a házasság, és az, hogy az Úrnak tetszõ életet éljetek. Bizonyára sokan lesznek, akik furcsán fognak rátok nézni, de gondolj arra, hogy mi fontosabb: az, hogy mit gondolnak rólatok mások, vagy pedig az, hogy boldog és harmonikus életetek legyen? Õk így csinálják, ti meg úgy. Ti boldogok lesznek, õk meg nem. Az én volt gimis osztálytársaim közül rajtam kívül egyetlenegy embernek van már gyereke, és õ is vallásos. A többi dolgozik, bulizik, piál, néha van kapcsolata, néha "depis". És még õk néztek hülyének engem. Köszönöm, de egy icipicikét sem bántam meg, hogy ezt az utat választottam, és nem azt, amelyet õk! Hajrá, mindent bele, én támogatlak! :)
Mindig lesznek, akik belédkötnek. Ha fiatalon mész férjhez, akkor azért, ha késõn, akkor azért.
Az egyetem nem középiskola, ott dedós cikizéssel próbálkozni sokkal nagyobb visszatetszést kelt a többiekben, mint bármi, ami a cikizésre okot adhatott. Viszont természetesen sokan nem fognak megérteni titeket, és azt fogják gondolni, hogy meggondolatlanul és éretlenül ugrottatok fejest a házasságba - nyilván aki majd megismer titeket közelebbrõl, az meg látni fogja, hogy mi az igazság. De a többiek véleménye nem kellene, hogy egy ilyen kérdésben befolyásoljon téged, hiszen a te legbelsõbb magánéletedrõl van szó. És ezt mellesleg általában még azok is így gondolják, akik amúgy nem tartják jó ötletnek a házasságot ennyi idõsen.
19 vagyok, a barátom 20... Mi sem akarunk összeköltözni vagy szeretkezni házasság elõtt. Azt írod, szereted, három éve vagytok együtt... Hát akkor meg kit érdekel, mit fognak mondani/gondolni mások? Ha ott tartotok a kapcsolatotokban, ahol, akkor senki ellenvéleménye nem számíthat! Házasodjatok össze, és legyetek még nagyon sokáig nagyon, de nagyon boldogok!
A kérdező hozzászólása: elirtam: korai
A kérdező hozzászólása: Ahogy irtam, én kezdem az egyetemet egy másik városban, és õ is jönne velem. Szóva nem a szülõkkel leszünk remélhetõleg. Köszönöm a HASZNOS válaszokat, és jókivánságokat!:)
A kérdező hozzászólása: NemVagyoknak: Lehet igazad van, de azért nehogy úgy gondold, hogy ha más azt mondané, hogy nem házasodj össze mert az gáz iyen korban, meg ilyenek akkor tényleg megfogadnám a tanácsukat. Tudom, hogy ez elég nagy hibám még mindig, hogy igy tartok a fiatal társaimtól, de remélem ezt is le tudom majd tenni idõvel. Nemcsak ebben a kérdéskörben tartok tõlük. Nem tzdom miért van ez. Lehet azért, mert itt gimiben is mikor megtértem, meg ha csináltam valami olyat ami szerintük nem mindennapos akkor úgy néztek rám mint egy földönkivülire. Na ez hosszúra sikerült, ez már egy másik kérdés kéne legyen, hogy hogyan kezeljem az ilyen támadáskat. Köszi a te válaszodat is!
Katolikus hívõ vagyok, de én korainak mondanám. Mégpedig azért, mert a házasság nem csak azt jelenti, hogy szeretjük egymást és ezért együtt vagyunk, hanem komoly kötelezettség is. Így már ti együtt egy család lesztek, magatokra vagytok utalva, ha úgy tetszik. Gondolom a barátodnak sincs még önálló keresete, ha igen, akkor bocsánat. Amíg nem dolgozik legalább az egyikõtök, én nem házasodnék. Az összeköltözést amúgy én sem támogatom.
A rossz házasság mindig korai, a jó házasság mindig késõ.
Mi lett veletek?? :)
A kérdező hozzászólása: Húú, sok minden történt. Otthagytam az egyetemet, elõtte külön-külön lakásban laktunk a városban. Most pedig eljöttem onnan, külföldre. Úgy néz ki, hogy ezt már nem bírja ki ez a kapcsolat(nem hajlandó meglátogatni SEMMI esetben sem). Szóval szerintem nemsokára vége lesz ennek. :(
Szerintem nem. Sok boldogságot nektek! :)
Azok alapján, amit írtál, nem gondolnám korainak a házasságot! Ám mindenképpen érdemes olyan atyához menni jegyesoktatásra, aki ismer Titeket, õ megmondja korai-e vagy sem, mert ugye minden helyzet és minden ember más. Sok boldogságot!
Szia három év alatt semmi nem volt köztetek?:D
"elsõ év végén megházasodok, akkor belémkötnek majd, meg cikiznek" Én inkább ezért nem ajánlom ha ilyeneken parázol nem lehetsz elég érett egy házassághoz. A jaj kinevetnek a pajtásaim az iskolába szindrómán már 16 évesen kikellet volna nõni. "Mit lehet az ilyen támadásokra egyáltalán mondani?" Semmit. Esetleg kérdezz rájuk milyen az élet magányosan vagy milyen érzés amikor olyannal jön össze aki nem szereti. Az ilyen emberek általában irigységbõl beszélnek. Tudom, hogy az én véleményem csak másodlagos de azért leírtam, nem kötelezõ hallgatni rám.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Szerintem sem korai, ha igazán szeretitek egymást, és mindketten ilyen fontosnak tartjátok a keresztény elveiteket, nagyon helyesen cselekedtek. Mi is viszonylag korán (23-23 évesen) házasodtunk össze, anyósom munkahelyén volt egy-két érdekes vélemény, teljesen ismeretlenül persze, hogy mi tuti egy év után el fogunk válni, meg hogy még nem is éltünk együtt, meg hasonló hülyeségekkel jöttek. Nem attól lesz jó egy házasság, hogy elõtte már 10 évig együtt, SÕT! Szóval sok boldogságot kívánok Nektek!
Sok más extrémebb ember jár egyetemre, nem hiszem, hogy ezen fennakadnának.
Egyetemen nem szokás kötekedni. Sokféle ember van ott, olyan is lesz akinek már gyereke is van. Szerintem összeköltözés elõtt elég egy eljegyzés is, meg egy folyamatos szándék, hogy lesz egyházi esküvõ. Én diplomaosztó után raknám. Szerencsére a normálisabb egyházak már nem akadnak fenn ilyeneken. A pap nálunk még örült is a jegyesoktatáson, hogy sok pár már szerzett tapasztalatot az együttélésrõl.
Neeeeee :( Sajnálom, ha így lesz, és drukkolok, hogy ne legyen így!!!

21 éves vagyok a barátom 22. Nem sok ideje vagyunk együtt, de mindketten érezzük hogy nekünk egymás mellett van a helyünk. Mit csináljak? Szüljek vagy várjak még vele?

Most még tanulok,és van még hátra 2 évem hogy meglegyen az érettségim.Szakmám már van.Már nagyon régóta szeretnék egy kis babát,és a barátom azt mondta ha jönne akkor örülne neki.Szerintetek merjem igy válalni? A párom dolgozik. Egy héten csak 2x kell suliba mennem.A többi nap szabad.Van egy osztálytársam és ? most fog szülni májusba.Mit csináljak? Merjek bele fogni? Vagy birjam ki amig vége a sulinak? (de nem tudom h menni fog-e) mert nagyon vágyom/vágyunk rá.Segitsetek kérlek!! köszi

Legjobb válasz: Ezt a döntést neked kell meghozni,nem könnyû,én a helyedben megpróbálnék várni a suli végéig,addig bele tudtok húzni az anyagiakba,mire jön a picur,minden ok legyen.De ha úgy érzed, hogy mindenetek megvan és a párod is maximálisan szeretné, végül is miért ne.Mondjuk az anyagiakra mindig lehetne várni,mert hol ez kell, hol az.Reméljük sikerül jól döntened!

Ezt a döntést neked kell meghozni, nem könnyû, én a helyedben megpróbálnék várni a suli végéig, addig bele tudtok húzni az anyagiakba, mire jön a picur, minden ok legyen.De ha úgy érzed, hogy mindenetek megvan és a párod is maximálisan szeretné, végül is miért ne.Mondjuk az anyagiakra mindig lehetne várni, mert hol ez kell, hol az.Reméljük sikerül jól döntened!
Szerintem jobb, ha kicsit több idõt töltötök együtt. Én is egy ideálisnak tûnõ kapcsolatban vállaltam babát, most pereskedünk, hogy az xem fizessen gyerektartást. A másik: ha nem dolgozol, GYED-et sem kapsz a baba után. Az oké, hogy ketten megvagytok egy fizuból, de hárman... Szerintem várjatok, tapasztalatból mondom.
Így van nem késtél, és jobb érzés hogy fel tudtok anyagilag készülni rá, és a kapcsolatotok is erõsödik, nagyobb lesz a kötöttség, jobban megismeritek egymást.
Szerintem maradjatok még egy kicsit kettesben. Késõbb Ez egy életre szól.... Nem késtek le semmirõl, két év múlva sem. Max tapasztaltabbak lesztek, minden téren...:-)))
Szia! Szeritem nem muszáj várni, én 20 éves vagyok és fõiskolára járok. Párom (férjem) dolgozik és mi január óta próbálkozunk sajna még nem sok sikerrel. Az iskolán nem múlik semmi, addig amíg be kell menned a suliba biztos lesz valaki aki vugyáz a picire. Egyébként én úgy hallotam hogy ha valakinek akkor születik babája amíg suliba jár, bár amikor megszületik akkor még nappalin, akkor neki jár a gyed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Mindenesetre át gondoljuk még.Végülis két évérõl van szó...és akkor sem késtem vele még:)
Rosszul hallottad, nem jár. A fizetésbõl számolják, tehát nincs mibõl kiszámítani. Nem tudom, ki terjesztette el ezt a hülyeséget, de nagyon sokan csak utólag néznek utána.
Szerintem nézz utána elõször te is mert az Oep.hu-n is írják hogy jár.
Bocsi, én ott dolgozom (OEP), lehet, hogy van róla valami halvány sejtésem :)

22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?

Legjobb válasz: 1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?

1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?
Te még nem vagy érett egy párkapcsolatra...
legközelebb tizet tagadj le, annak van értelme...
Csak, ne reggel mondd el neki ... mert, ez egész napra szét viszi az agyát :D Én, ha tisztán emlékeznék rá, hogy azt mondtad 21 éves vagy és 22 lennél késõbb, akkor megkérdõjelezném, hogy én vagyok a hülye, vagy te......
De most tényleg ennek mi értelme volt?
Csak akkor haragszik meg ha azt is hazudtad, hogy lány vagy, pedig fiú.
Szopóka-nyalóka, én a diplomámat titkolnám, meg a volt csajaim számát. Egyébként eléggé szívás, nagyon rosszul veszi ki magát. Megoldás: Egyszer hozd fel a témát, és természetesen valahogy mondd neki, hogy de hát én már egy évvel idõsebb vagyok, mint te stb. Rákérdez, elmondod, hogy 22 vagy, nem 21, így max. félreértésnek tûnik majd.
Nõ vagy. Nálatok letagadni 1-2 évet csak az átlag duma. Persze csak ha le is lehet.
Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek.. nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is. De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D
1 év az semmi... Azon senki nem akad ki. Én lassan 10 éve ünneplem a 30-dik születésnapomat..:)
De miért tagadtál le egy évet?
A kérdező hozzászólása: Amikor még nem jártunk, csak egy baráti körben voltunk, mindenki 20-21 éves volt, akkor még õ sem töltötte be a 22-t. Én már nyár óta 22 vagyok de gyarló ember voltomra, valahogy kényelmesebb volt letagadni 1 évet. Majd késõbb járni kezdtünk, a korom felhozódott néhányszor és mindig mondta, hogy 21 és a végén már nem mondtam el neki hogy: 'amúgy én...' Elég kínos és idétlen szitu! Valószínûleg vmelyik tippeteket alkalmazom majd! Kösz!
Nyilván az élet nagy problémája ez ... Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D
Bocsi, ez a 22 meg 21 megzavart. Szóval azt akartam elõször írni, hogy mondd azt, hogy megszoktad a 21-et mondani és nem is gondolkoztál mikor megkérdezte csak ezt mondtad mert ezt szoktad mondani.
Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettõl függõen néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthetõ, amit most leírtam. Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy õ emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: Naa ne már, nem gondoltok arra, hogy kissebségi komplexusom van vagy hogy pszichikai problémák állnak a háttérben? Belátom, hogy furcsa eset de megoldásokat vártam srácok!
ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dõl De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinézõ 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...
A kérdező hozzászólása: Hát én vagyok a nem komplett ez nyilvánvaló! Azt hiszem szívom is majd a levét!
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Azt fogom tenni, hogy elmondom : mindig letagadok 1 évet a koromból! Vagy teljes hülyének néz, vagy a dolog abszurditása miatt elnézi a hülyeségem!
A kérdező hozzászólása: Haha jogos! Éppen azért mert totálisan abszurd, kérdezem, hogy megharagszik-e ha elmondom ... :/
mond azt hogy kicsit zavarba voltál elõtte és véletlenül 21-et mondtál. sztem el fog ájulni tõled xD

22 éves lány vagyok, a barátom pedig 33 éves. Hogyan tudnám ezt itthon "beadagolni"?

Nem hiszem, hogy a szüleim maradi felfogásuak lennének, de egy kicsit tartok ett?l az egészt?l.

Legjobb válasz: Szerintem csak egyszerûen mond meg,hogy nálad idõsebbet szeretsz,ha megértõek a szüleid és jót akarnak neked elfogadják és nem szólnak bele és különben is te már felnõtt vagy jogod van dönteni a saját életedrõl.Az én barátom meg köztem 13 év a korkül. én 20 õ 33 és még van egy fia is.Eleinte persze próbáltak lebeszélni,de belátták,hogy mi a jó nekünk és nem dönthetnek helyettünk.Sok sikert

Szerintem csak egyszerûen mond meg, hogy nálad idõsebbet szeretsz, ha megértõek a szüleid és jót akarnak neked elfogadják és nem szólnak bele és különben is te már felnõtt vagy jogod van dönteni a saját életedrõl.Az én barátom meg köztem 13 év a korkül. én 20 õ 33 és még van egy fia is.Eleinte persze próbáltak lebeszélni, de belátták, hogy mi a jó nekünk és nem dönthetnek helyettünk.Sok sikert
ne hagyd, h lebeszéljenek. felnõtt nõ vagy, saját akarattal. ennyi idõsen már csak és kizárólag te tudhatod, hogy neked mi a jó. ha szereted, hát szeresd; ebben nem akadályozhatnak meg a szüleid!
Ha félsz, akkor egyelõre próbáld meg elkerülni, hogy rákérdezzenek, hogy hány éves. Elõször ismerjék meg, és ha szimpatikus lesz nekik, akkor már könnyebben lenyelik.
az én nõvéremnek 22 évesen 33 éves pasija volt pont mint neked. összeházasodtak, szüleimet smemi nem zavarta ebben.
ez azért nem olyan vészes korkülönbség...de komolyan 10 év?..csak bátran mondd el, neked kell szeretnedõt, a szüleidnek meg az a fontos, h.te boldog legyél...sablonos, de igaz..
Ez csak 10 év!!! És nem tizenévesek vagytok!!! Miért gond ez???
Szüleidtõl függõen, de valószínûleg nehezen :P
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a segítséget! Én is ettõl félek egy picit, hogy lebeszélés lesz majd a dologból.
köztünk 15 év volt (van), ráadásul elvált és van 2 gyereke. Én megmondtam anyuéknak, h ez van, õt szeretem és kommentekre nem vagyok kiváncs. Húzták a szájukat, meg h engem is el fog hagyni stb, aztán megismerték, és most már tök jóban vannak. Jobb a párom kapcsolata velük, mint a saját szüleivel.
Ezzel nincs semmi gáz. Ha tini lennél, akkor gáz lenne, de így nem az. Én 21 vagyok, barátom 32. Vannak lányok, akik a kicsit idõsebb pasikat szeretik. Ez ellen szerintem nem lesz kifogásuk a szüleidnek. Az én szüleimet legalább is nem zavarta. Az volt a ciki, amikor 15 évesen 31 éves barátom volt, na azt nehéz volt beadni, pedig 3 évig együtt voltunk. De mostmár azt mondom, hogy nem volt túl jó döntés belemenni ebbe, de mégis sokat tanultam abból a kapcsolattal. Csak akkor még nem volt helyes. Vagy ami még ciki lenne, ha ötven-hatvan éves pasid lenne. De ez ilyen korban nem sok korkülönbség.
ha le tudnak róla beszélni, akkor nem szereted...
Pont régen, a "maradiak korában" volt a divat az idõsebb férfi-fiatalabb nõ felállás. A helyzetetek egyenesen ideálisnak kell hogy tûnjön a számukra!
nekem is ilyen gondom van. csak az a kulombseg, hogy en 19eves vagyok a fium pedig 14evvel idosebb es van neki egy fia. en is tanacsot kertem itt, es azt kaptam, hogy mondjam meg a szuleimnek az igazat. ha probalnak lebeszelni teged, akkor ne engedd, legyel kitarto, ha nagyon szereted, ne engedd meg a szuleidnek hogy lebeszeljenek rola. amugy meg ismerjek meg a fiud szemelyessen es meglatjak hogy milyen veled szemben es ha jot akarnak neked akkor elfogadjak.

22 éves vagyok, több, mint 3 éve van barátom, szeretem, de nem jövök ki a barátaival, sajnos ők nem az én világom, sokszor próbáltam alkalmazkodni, de nem megy. Mit tegyek, h végre "normális" legyen a párkapcsolatom?

Az a lényeg, h kb. 1 éve tartanak a viták köztünk a párommal a barátai miatt, ezen kivül az élet minden területén ellenkezik a véleményünk, többször szakitottunk, de mégis mindig kibékülünk, most nemrég is igy volt, örülnöm kellene, h ? van nekem, de folamatosan rossz a kedvem és lehangolt vagyok, mert ugy gondolom, h a szerelem kevés egy kapcsolathoz, bizalom, ?szintéség, tolerancia is kell. Se veled, se nélküled ez jellemzi a kapcsolatunkat. Nemtudom mit tegyek, mert lassan heti szinten veszekedünk, utána szünet a nagy kibékülés és a probléma ujra és ujra ismétli önmagát. Szakítanom kellene?

Legjobb válasz: Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!

Hát ha nemtudjátok megbeszélni a dolgokat, nem tudtok ezeken a problémákon változtatni, nem illetek össze :( Valószínüleg vége lesz elõbb vagy utóbb, sajnálom..Mondd meg a barátodnak hogy még utóljára próbáljatok változtatni, így elég nehéz lenne elmondani min és hogy, mert nem tudom az elõzményeket, ha nem megy akkor sajnos vége..De lehet egyszer jó barátok lesztek!
Ülj le a barátoddal beszélgetni! Nem mehet tovább ez a fajta huza-vona, mert az nemcsak a kapcsolatodra, hanem az idegeidre is rámehet. Beszéljétek meg, hogy a haverok nem a te világod. A kapcsolatotok ne a barátokról hanem rólatok szóljon. Ha õ mégis a haverokat választja add ki az útját. Gondold végig! Kell ez neked? Kell a veszekedés és fõként egy ilyen társ? Gondold végig, hogy valóban õ-e a szõke herceg. Lehet, hogy fájni fog de az újrakezdés a te lelki békédet hozhatja majd. Az igazi társnak te vagy az elsõ nem pedig a vélemények és a környezet!
Nem tünik túl ideális kapcsolatnak...Ha ennyire nem egyezik a véleményetek és ennyire mások vagytok, lehet nem kellene ezt eröltetni, mert hosszútávon semmi jó nem lenne belöle.Max.szakítás idõvel, amikor már még nehezebb lesz.Keress inkább olyan fiút szerintem, akivel nem csak szerelem van, hanem megértitek egymást, akivel tudsz beszélgetni és hasonlóképpen gondolkodtok.
A kérdező hozzászólása: A barátom zárkózott tipus, ha kezdeményeztem Mélyebb beszélgetést nagy nehezen megnyilt, de pár dolgot tudtunk csak helyretenni, már elmondtam neki, h nõbõl vagyok és néha kell ez a "nyálas beszélgetés", õt idéztem.... Nagyon nehéz elengednem, ha most is erre gondolok könnyezik a szemem. Barátnõim és családom véleményét is kikértem és egyöntetûen az volt a válasz: Nem illetek össze. Csak ha róla van szó elvesztem a határozottságom, birom pár hétig a különlétet, de ha keres, nem tudom azt mondani, h nem... Õ is igy van ezzel, azt mondta, h nagyon szeret és nem akar elengedni, a sok gond ellenére sem

22 éves vagyok és a szüleim ellenzik a 25 éves barátommal való kapcsolatot. Szerintetek nem röhej?

Azt mondják korombelit kellene találnom, de hát egy 25 éves abszolút korombeli...

Legjobb válasz: Érdekes.

Érdekes.
Nevetséges, hogy 3 év korkülönbségen problémáznak. Az semmi, fõleg huszonévesen. Még ha az lenne, hogy te 15 vagy, a srác meg 18, akkor talán megérteném, mert ott még számít. De így? Felnõttek vagytok mindketten.
Vigyél haza egy 50 éves aggastyánt... és szemléltesd, hogy õ az öreg. Az lenne nagy korkülönbség. Hátha így megértik! :) Amugy, ha erõs a szerelem akkor ezt az akadályt is átvészeli, szüleid meg idõvel hozzászoknak!
Közölted velük, hogy 22 éves vagy? Lehet lemaradtak valahol 12-nél.. A barátod abszolút korodbeli, inkább nevess rajtuk, és kérdezd meg hol szedték össze a jópofa humorérzéküket.
Hülyeség. Nekem 9 évvel idõsebb a párom, persze elötte, ment a szöveg, ha véletlen 2-3 évvel idõsebbel jártam, most bezzeg annyira bejön szüleimnek, hogy meg sem említették, hogy milyen sok a korkülönbség(nem is sok, de a szüleim mindig filozófálnak).
A szüleidnek ez a mondàsa nevetséges. Nem lehet, hogy màs kifogàsuk van, csak nem akarjàk megmondani neked.
Felnõtt vagy!!! (Agybajt kapok ezektõl a kérdésektõl) Álj ki magadért!!! A válaszolók nagytöbbsége ugyis azt fogja mondani, hogy ez a korkülömbség ideális.stb. Nem tudom mit vársz ettõl, attól még a szüleid ugyan ugy ellenezni fogják. Odaálsz szüleid elé és megmondod: "Õ a párom, õt választottam, õt akarom, egyáltalán nem sok a korkülönbség és kész"...ennyi
Még ha 35 éves lenne akkor azt mondom.. Ez tényleg röhej
De, röhej.Fõleg hogy még a hülye is tudja hogy a fiuk érettségben 2-3 évvel el vannak maradva alányok mögött, ugyhogy a korodbeli 22 évesek agyilag még 18-19 éves suhancok.
A kérdező hozzászólása: Én kiállok magamért, nem tudnak minket elszakítani egymástól, de érdekel mások mit gondolnak a szüleim véleményérõl.
Apud és anyud közt mennyi a korkülönbség?
én 21 vagyok, aki tetszik most 25. 3 és fél év van köztünk... nem tartom sokkolónak a korkülönbséget... nem hiszem, h problémát okozna az élet bármely területén...
Kifogás, csak kelett találni valamit, épp a kora volt az ürügy, de tuti, hogy más van mögötte.
De igen röhej. Ha szeretitek egymást nehogy engedd hogy közéd álljanak mert azt örökre bánnád. Felnõtt vagy neked kell az életedrõl döntened véleményük lehet de ennyi nem tilthatnak el a fiútól. Ez nem a közép kór.

Mit kéne tennem? 17 éves lány vagyok féléve vagyok a barátommal, aki 22. Mióta járunk mindig szokott néha beszélni a volt barátnőjéről, de ez eddig nem zavart. Most viszont kezd idegesíteni néha.

Az anyja ráadásul még mindig össze akarja hozni ?ket, most épp elhívta a csaj szalagavatójára, azzal h ? nem tudja hova kell menni. :/a csaj már hat hónapja sír utána, de eddig nem nagyon tör?dött vele, most viszont a csaj közölte vele h nem akarja elveszíteni, mire a barátom válasza az volt h ? se nagyon szeretné. Ebb?l nekem az jön h nem képes túllépni rajta. (3 évig jártak)

Legjobb válasz: nagyon is jól látod a dolgokat. ebbõl, amit leírtál, nekem az jön le, hogy a pasi nem szeret téged, a volt barátnõje hiányzik neki, a párod anyja sem szeret téged(mondjuk ez a legkevesebb) lapát.

nagyon is jól látod a dolgokat. ebbõl, amit leírtál, nekem az jön le, hogy a pasi nem szeret téged, a volt barátnõje hiányzik neki, a párod anyja sem szeret téged(mondjuk ez a legkevesebb) lapát.
lépj olajra, szívódj fel- jobbat érdemelsz, most 3 embernek állsz az útjába. állj ki onnan és szabadabb, boldogabb leszel a bunkóságaik nélkül
másik pasit keress baby :) nem kellesz neki ezek szerint igazán, max csak dugásra.
Micsodaaa? "õ se nagyon szeretné" elvesziteni?? Hat akkor te megis mi vagy neki? Lapatra vele de nagyongyorsan... feleves kapcsolat utan?? Erre egy korrekt valasz lett volna, megpedig az, hogy "sajnalom, mar elveszitettel, fel eve massal vagyok". Barmi egyeb valasz eseten hajitsd ki. Ami meg a masik reszt illeti, jobban is jarsz ha kidobod, egy felelotlen hulyegyerek.
A kérdező hozzászólása: azt mondja, h próbál még jobban elszakadni tõlem és megkérdezte, h akk most mit akarok?hogy minden kapcsolatot megszakítson vele, ne is beszéljenek néha?most erre mondjam neki h igen?nem akarom korlátozni a szabadságát..... meg ezzel a szex üggyel kapcsolatban csak annyit, h õ mondta h ált a lányok 3 hónap után engedik meg de azt is elmondta h a volt csaja mennyi idõ után engedte.....nem sürgetett..meg amúgy jó vele, nincs gond "csak" ez....lehet hogy már nem tudom megítélni mi rossz és mi a jó?

22 éves vagyok, még szűz. Elmondjam a barátomnak? Félek, hogy kifog nevetni.

Még sosem volt barátom, most Õ az első. Már együtt vagyunk egy jó ideje, szeretnék már vele szexelni. Viszont, ha odakerül a sor, szívem szerint elmondanám neki, hogy még szűz vagyok, de valahogy még is bennem van ez a gátlásosság, hogy hülyének fog nézni, hogy itt vagyok 22 évesen és még életemben nem csináltam, semmi intimitásom nem is volt egy fiúval sem. Ráadásul ő 24 éves, nem akarom, hogy a "dedóba" érezze magát, hogy a 22 éves barátnőjének épp veszi el a szüzességét. Viszont, az megint gáz lenne, ha hazudnék neki, hogy már nem vagyok az, de biztos észrevenné, hogy tapasztalatlan vagyok, ilyenkor meg biztos azt gondolná, hogy már szexeltem, még is pancser vagyok az ágyban, és nem jó velem. Nagyon szeretem őt, ő is engem. Rosszul esne, ha meghátrálna...

Legjobb válasz: Szia! Ezzel nincs semmi probléma, h még szûz vagy. Viszont mindenképp mond el neki, mert lehet azt hiszi, h már rég elvesztetted és ugy fog bele kezdeni a "dologba" az viszont számodra nagyon rossz és fájdalmas lesz elsõre. Ha tényleg szeret téged akkor nem fog kinevet, hanem oda fog figyelni rád, az elsõ alkalomnál. Üdv. 22F

Szia! Ezzel nincs semmi probléma, h még szûz vagy. Viszont mindenképp mond el neki, mert lehet azt hiszi, h már rég elvesztetted és ugy fog bele kezdeni a "dologba" az viszont számodra nagyon rossz és fájdalmas lesz elsõre. Ha tényleg szeret téged akkor nem fog kinevet, hanem oda fog figyelni rád, az elsõ alkalomnál. Üdv. 22F
Nem hiszem hogy emiatt kiröhögne.Ha igazán szeret akkor segíteni fog, és idõvel olyan tapasztalt leszel hogy éjjel-nappal az ágyban lenne veled. :D
SZerintem értékelni fogja, hogy neki tartogattad magad. Persze csak ha igazán szeret. Meg érteni és türelmes lesz. Valamint a büszkesének is jót tesz. Bátran mondd el neki, nehogy azt gondolja, hogy nem érdekled szexuálisan. Vagy éppen túl hevesen kezdjen bele
Szia! Ne félj! :) én 23 vagyok és szintén nem voltam még fiúval. Hogy miért? Mert undorodom a macsó gyerekektõl, rágódzó selyemfiúktól, idegesítõ divatmajmoktól, önfényképezõ egó barmoktól, gizda magamutogatóktól, pózoló görcsöktõl! Vidéken lakom és sajnos korlátozottak a lehetõségeim az ismerkedésben. De amint találok egy normális férfit, akit megszeretek, nem fogok hezitálni. Kicsit nekem is ciki, hogy így alakult a helyzet de ha arra gondolok, hogy a szomszéd lányban hány farok járt a fent említett kategóriákból... hát a hányás kerülget. Inkább maradok szûz még egy jó pár évig, hogy annak adhassam oda magam, akit szeretek. Lehet maradinak vagy prûdnek nevezni nyugodtan. De nem állok be a kacsaszájú, plázaribancok sorába és olyannal sem fogok kezdeni, aki kinevet ezért. Ha a barátod tényleg szeret, akkor büszke lesz rád, és nem dedónak fogja tartani! Hidd el... :)
de én azt nem értem, hogy ez miért probléma neked?? engem biztos nem érdekelne, hogy mi volt a múltjában a páromnak.. ezerszer fontosabb dolgok vannak. na mind1. remélem, hogy nem sok ilyen pasi van :S
Mi a fenét számít ez? Az én párom is szûz pedig 27 éves, na és? Aki emiatt elhagy azzal komoly gondok vannak és jobb is tõle megszabadulni. Egy értelmes pasi értékelni fogja hogy szûz vagy még.
nem hiszem, hogy kinevetne... a helyedben inkább attól félnék amit a 3. mondott :// legalábbis én attól félek, hogy ilyen pasit találok, aki elhagyna amiatt mert szûz vagyok. de ha igazán szeret nem hiszem, hogy elhagyna.. szerintem még a 3. se hagyná ott a barátnõjét, ha szerelmes, attól mert tapasztalatlan. ha meg igen, akkor tényleg jobb is. 20L
Én örülnék neki hogy ha lenne egy szûz barátnõm akit bevezethetek a szex rejtelmeibe! Volt már szûz barátnõm és fantasztikus volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!