Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, a (317 db)

Régebben is volt ilyen problémád?-Vannak nagyon jó sikositok, és még izgis is.
Síkosító.
A kérdező hozzászólása: SOHA..eleg volt egy helyes sracra neznem , vagy a szexre gondolni es totalisan benedvesedtem , ugyhogy majdhogynem a labamon folyt le ... de komolyan !!! egy erzeki csok... de most sehogyse megy ....
Lemaradt:Más partnerrel sem nedvesedtel, nem a technikája rossz?
Akkor nem veled van a baj.(37F)
Nem vonzódsz a párdohoz. Azt írtad több mint kétszer annyi mint te szóval minimum 45 éves, akkor meg ne csodálkozz.
Túl öreg hozzád, gondold el, ha te annyi leszel, mint most õ. Akkor õ már rég nyugdíjas lesz, vagy halott.
Nem azon múlik, hogy hány éves.Ha te kívánod mint férfit.Jól csinálni a dolgokat?(elõjáték, stb)
én 26 vagyok voltam 48 évessel, de én a viselkedése miatt nem birtam végül lefeküdni vele, mert túl sok volt amit csinált, illetve erõsebb is volt a szaga lent ami nagyon nem jött be..nem tudom a kora miatt e...na mindegy
Gondolom nem voltál még nõvel...Ha arra gondolsz, hogy mit tudsz tenni, hogy megnõjön-hát ezzel semmit.Ekkora és kész.Mindenkinek azzal kell ügyesnek lennie, amije van! Szerezz tapasztalatokat, és legyen önbizalmad.
Merev állapotba ennyi ?
Használd a nyelved.A csajok ujja még kisebb és mégis önkielégítenek vele sikeresen.
Ha lesz olyan lány aki szeret az nem a farkad méretét fogja figyelni :)
uristen ezt a kérdést hányszor fogják még feltenni??????
Legyél meleg, akkor használhatod a segglyukadat helyette.
sajnos a nõk igencsak ez alapján osztályoznak.sokkal inkább számít nekik a méret mint a férfiaknak.nagy kocsi, nagy ház, nagy (erõs, magas) pasi, nagy f..z. minden legyen nagy és erõs mert az a jó, kényelmes, biztonságos.az orgazmusnak ehhez nem sok köze van. szóval ha találsz egy rendes lányt aki végleges, akkor nem számít a dolog, de ha mondjuk elválsz késõbb, és nem lesz sok pénzed(nagy bankszámla), akkor sok esélyed nem lesz a nõknél, úgyhogy én mindenképpen a nyújtást javaslom. ez van, valójában ilyenek a nõk, és ezért van annyi meleg. az még a másik alternatíva.:-)
Az elõbb átkódolót akartam írni és nem árkódolót. :)
Ezen egy percig se izgasd magad! Ne dõlj be a túlszexualizált társadalom elvárásainak! Egyébként miért is függne a mérettõl a szexuális élvezet? Sokkal fontosabb a megfelelõ péniszkeménység a merevedés beállta után. A lány nem attól élvezi jobban a szexet, hogy nagyobb a péniszed (habár a szánalmas pornófilmek gyakran ezt a látszatot keltik), hanem ha technikásan szeretkezel (tudsz elõjátszani; tudod, hova kell nyúlni; tudsz bánni a csiklóval stb.).
Olvasva a válaszokat csodálkozom, hogy ennyi hozzászólásból nem érkezett semmi gyakorlatias. Van lehetõség növeszteni a méreted! 1. a mûtét. Ezt semmiképpen ne válaszd! számtalan mellékhatással jár. 2. nyújtás! ez nagyon hatékony és egészséges is. Igaz kitartó munkával jár, de meglesz az eredménye. 3. agykontroll, vagy más speciális árkódoló meditáció. a 2. és 3. együttesen a leghatékonyabb. Már 2-3 hónap után lesz eredménye, de a célodtól függõen évekig is tarthat.
Szerintem nyugodj bele, mert nem tudsz változtatni rajta! Akkor meg minek idegeskedni miatta? Tudom, hogy mondani könnyû, de hidd el, jó szívvel és más irányú, személyes tapasztalatokkal mondom ezt neked!
A vagina átlagos "mélysége" 8cm.Olvass utána nyugodtan.Minden, ami ennél nagyobb, az kárt okozhat ebben a bonyolult nõi berendezésben.Én is törpef...ú vagyok, és mégis egy nagyon kis tip-top csajszit tartok karban.Nyugodj meg, nem ezen múlik.
Nem a meret szamit, hanem az hogy menyire jatekos... ezt az emberek nem hiaba mondogatjak. 1 kis + tesztoszteron csodakra kepes :D , ajalom a sportolast, ha cigizel akkor arrol mondjal le, mert atol csak kisebb lesz. 1 kis biologia: - a huvely kb. 8-10 cm, az elso egyharmad erzekenyebb mint a hatso ketharmad - a penisz.... hat 3 forasbol 3 fele atlagos meretekrol olvastam, kb 12-18 cm.
A méret egyáltalán nem számít. Ha szeret a párod, akkor teljesen mindegy, hogy mekkora, nem azért lesz veled, hanem azért, mert mondjuk kedves, romantikus, humoros...stb vagy. A nõk a mellük méretével bajlódnak, de Te is azt mondanád egy lánynak, hogy mindegy, hogy mekkora a melle. Egyébként nem baj, ha kicsi, csak játékos legyen :)
Merev állapotban 13 cm? És elernyedtben pedig 11? Akkor az elég jó...És a szerelemben nem fontos a méret. Ha valaki szeret, akkor nem fog a méret alapján megfigyelni. Én 13 éves vagyok és 15 cm mereven, 9 cm elernyedten. Az orvos azt mondta, hogy ez átlagon felüli ilyen korban. A titok: sok maszturbálás. Azzal izmosítod a farkad lokális izmaid. És vastagodik/hosszabbodik.
Épp elég, hogy elérje ama bizonyos G pontot. Csak viszonylag sovány nõvel kezdj, mert a nagy, húsos ajkak távol tarthatnak. Szégyenkezésre semmi okod, de a primitívebbje alázni fog, erre készülj fel... Amúgy a mûszer körül van egy bõrredõ, ami kicsinek mutathatja. Ha azt hátratolod ütközésig, jóval hosszabb lehet. ;)
Draki válaszához . Jelenleg semmilyen olyan lehetõség nincs ami a méretet jelentõsen befolyásolná .Mûtéti eljárásnál is csak 1-2cm lehet.De ennek megvan a hátránya is .Úgyanis mûtétnél azokat az izmokat vágják el, amelyek most a megfelelõ helyen tartják.Az izmok elvágásakor ezért 1-2cm rel lejjebb csúszhat a has alsó részébõl, hisz a belsõ hossza legalább ekkora, illetve hosszabb is.A nagy hátránya, ezután merev állapotban is lefelé fog nézni, hisz pontosan azok az izmok vannak elvágva , amelyek a merevedéskor a felfelé állást biztositsák.Mert hogy ezért vannak .Nem ér meg annyit !A többi egyéb dolog, reklámok meg egy nagy szélhámosság.Jó lehetõség pénz szerzésre.Akinek ezek a csodaszerek nem jönnek be, mehet a teremtõhöz panaszra .Persze a pontos mérést sem sokan tudják hogy kell csinálni.A legtöbb mérés többet mutat a valóságnál .Ha kicsit kövérkés lennél, és beljebb nyomod a rád rakódott zsiradékot, máris hoszabbnak tünik.Méreted még nem tartozik a kóros kis mérethez.Mindenki elégedjen meg azzal, amivel a teremtõ megmáldotta .A fent leirtakat nem én találtam ki, csak olvastam egy urológus prof.véleményét errõl a dologról.A magam véleményét meg osztom azokkal , akik azt irták nem a 11 cm múlik . Ettõl ne legyen neked kisebbségi érzésed .Aki meg nem tud normálisan válaszolni az huzzon innen el .Nem szükséges más gondja baját kihumorizálni , netán élvezkedni rajt !
Szia! Ne keseredj el! Semmi gond nincsen ezzel. Nekem is a méret a lényeg, de nem ilyen téren :) Inkább testalkatban :) a szerszám mérete egy esetben zavarna engem: ha akkora lenne, hogy 1. nem lehet normálisan lesz.pni, mert öklendezek 2. ha akkora lenne, hogy fáj ha teljesen bennem van. Miután nálad egyik sem áll fent ezek szerint, én inkább kellemes és nem ciki méretnek gondolnám a tiedet. Párom is középkategória, nem mondanám, hogy nagy neki, mégsem cserélném el akkor sem, ha lehetne. Imádom! Nem fáj, nem öklendezek! Tökéletes! Jobban kielégít, mint eddig bárki :) fel a fejjel!! :)
Ne parázz ezen, a nõk kielégítése ekkora mérettel is gond nélkül megy. Egyszer, évekkel ezelõtt egy csaj blogját olvastam, õ azt írta, hogy még mindig sokat gondol egy volt pasasára a farka miatt. A csaj életében központi szerepet töltött be a szex, úgyhogy szakításuk után is volt bõven szexkapcsolata, mégis úgy érezte, hogy csak azzal a pasassal volt az igazi, mert amikor ráült, néhány másodperc múlva már jött is az orgazmus, illetve bármilyen pózban így volt. És nem a mérete miatt, hiszen az utána következõ farkak sem voltak kisebbek, ezt is megírta. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy jóval összetettebb a nõi orgazmus elérése, mint gondolnád. Valószínûleg méretfüggõ is tud lenni, valakinek csak az extrabráner a megfelelõ, nem véletlenül gyártanak akkora mûf**zt. És már csak azért se idegesítsd magad emiatt, mert a legfontosabb nem is te vagy, hanem a csaj, aki képes kell hogy legyen a hüvelyi orgazmusra. (Az meg megint más kérdés, hogy sok csajból 30-as vagy 40-es nõ lesz, mire rájönnek, hogy képesek orgazmust elérni, addigra lesznek gátlások nélküli játékosok) Tehát befejezem azzal, hogy a téma jóval komplexebb a méretnél. Mint ahogy valahol feljebb is írták, dolgozz az önbizalmadon, kommunikációdon inkább, a lányoknak (asszonyoknak is) erõs férfiváll kell (ez nem feltétlenül izmot jelent vagy vállszélességet), ez a legfontosabb.
Imi te kis b*zi xD
A kérdező hozzászólása: Menj a pi*****
A kérdező hozzászólása: 13cm
Most akkor mennyi? 10-11 cm, vagy 13 cm?
A kérdező hozzászólása: Kérem hülyék kíméljenek! Köszönöm. Volt néhány jó komment.
A kérdező hozzászólása: Rendben:( Köszönöm
Ha majd úgy igazán, nagyon szerelmesek lesztek egymásba egy aranyos kislánnyal, nem fog a méreteddel törõdni. Úgy fog szeretni, amilyen vagy! Nyilván meg kell keresni majd azokat a pózokat, amiket így is remekül meg lehet csinál- ni, de ez még a távoli jövõ! Addig meg ne idegeskedj! Nem tesz jót, hidd el!
A kérdező hozzászólása: ok. köszönöm
Tedd a [email protected] a satuba és nyújtsd meg
Miért muszály, hogy minden fiúnak akkora legyen a bránere mint egy lónak? Ha találsz majd magadnak egy lányt és szeret úgy sem azt fogja nézni, hogy csak 11cm a farkad. Az a lényeg hogy játékos legyen:-)
Átlagos a méreted. Nincsen semmi baj ezzel.
Megcáfolnám, ez átlag alatti, de még az egészséges kategória. A világon nagyon sokan élnek ezzel a mérettel boldogan.
Küld képet így nem tudok nyilatkozni XD.
A kérdező hozzászólása: Imi! Te meleg vagy?
A 33/34 es 8.40 kor írt válaszomat még kiegészítemem a következõkkel. A méret nagyságát hozzuk magunkal, örököljük valamejik õsûnktõl. Ez van a génjeinkben .Lehet hogy apudnak is pont ekkora van, és gondolom nem a postást kéri meg a házastársi dolog elvégzésére .Sokan kérkednek a méretük nagyságával, amit butaságnak tartok .Ha egyet lapoznának csak "biosz" könyvben , máris láthatnák ennél sokkalta fontosabb a herék nagysága , meg az egyéb nemi szervek müködése .Mert ha ezek nem termelik meg a müködéshez fontos hormonokat pl ( tesztoszteron), bizony fekve marad a nagy "müszer". A sexuális vágy eléréséhez is kevés lesz, nem még egyéb tevékenységhez .Maradjunk annyiban, amit a régi öregjeink is mondtak " tökében erõs a magyar "

22 eves vagyok a keresztanyam miert nem erdeklodik felolem?

10evbe egyszer beszelunk,igaz van 7 gyereke de nincsenek gondjai meg ilyenek

Legjobb válasz: Mi honnan tudjuk?! [email protected] szerintem....

Mi honnan tudjuk?! [email protected] szerintem....
7 gyerek épp elég gond. Érdeklõdj t õfelõle. Ha a hegy nem megy Mohamedhez...
Velem sem foglalkozik az enyém, tesómat meg egyenesen utálja az õ keresztanyja- megjegyzem, ok nélkül. Vannak olyanok, akik nem megfelelõek a keresztanya szerepre, csak nem tudom, minek vállalják el.
Utánam Apum sem érdeklõdik, még telefonon sem... egyszerûen nem férek bele az életébe (elváltak a szüleim) , szóval szerintem ez nem akkora tragédia, fõként, hogy soha nem is volt szoros a kapcsolatotok.
22 évesen ezen aggódni? Igazán.. ha szeretnél vele kapcsolatot elég nagy vagy, hogy meglátogasd .. De egyébként ez ma már nem olyan nagy dolog. miért kéne veled törõdjön tán árva vagy? Én a kerszetszüleim közül két keresztanyán 5 évente 1x ha látom és semmi gáz.
Az enyém szerintem több mint 10éve nem látott. De simán lehet, hogy több, a gyerekei sem ismernek meg, nemhogy õ.. Sosem érdeklõdött felõlem. Jól esne ha néha érdeklõdne. Bár már nem érdekel ennyi idõ után. Valahogy így alakult a mi családunkban. Pedig nincs harag köztünk.

22 éves vagyok. A terhességi teszt pozitívot mutatott. Lehet hogy terhes vagyok?

Délután vettem egy terhességi tesztet mert nagyon rosszul éreztem magamat. És amikor kipróbáltam a tesztet akkor pozitívat mutatott.Most mit csináljak? Elmenjek a n?gyógyászomhoz??

Legjobb válasz: Szia Gratulálok! Keresd fel a nõgyógyászod!

Szia Gratulálok! Keresd fel a nõgyógyászod!
Én is 22 éves vagyok, ma vagyunk 38 hetesek.:) Valószínûleg igen terhes vagy, szerintem is menj dokihoz. sok sikert!:)
Szia! Az számomra sem derült ki, hogy örömmel és várakozással telt vagy-e, vagy pedig ijedt vagy. Mindenesetre, ha a teszt pozitívat mutat, az nem lehet véletlen. Pozitív irányba nem szokott tévedni. Keresd fel a nõgyógyászod, vele alaposan meg tudsz beszélni mindent. Minden jót kívánok neked. Remélem minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd!
Nem "lehet", hanem TUTI BIZTOS!!! GRATULÁLOK!!!
szia!! elõször is nyugodj meg!! én is 22 évesen maradtam babás, bár nálunk tervezett kisbaba volt. nálad mi a helyzet?? véletlenül jött?? és a párod tudja már?? mert ezek fontos kérdések. dokihoz én a pozitív teszt után 1 hétre mentem, akkor 5 hetes volt a picink, és a petezsákot látta az orvos. 37 hetes kismami
Szija!!En egy 21 eves 25 hetes kismama vagyok es 22 eves leszek mire meglesz a picim.Mi nekunk veletlen csuszot be csinaltam 4 tesztet es mind pozitiv lett :) Azonnal menj orvoshoz sztem!!
SOK GRATULA!!! Lesz egy édes kisbabád, akit nagyon fogsz szeretni!!!! :D Én is 22 éves vagyok és nekem is babám lesz! Sok boldogságot!!! 6 hónapos kismamci
szia.én 21 éves vagyok, és 5hónapba lépek két hét múlva.Szeretnéd a babát? vagy nem várt baba lenne?
én is 22voltam mikor szültem az elsöt, nem bántam meg ma se csinálnám máshogy!!most a 3ikat várjuk és érdekes mert ez a tervezett baba a másik 2meglepi volt
Irigyellek! Én 24 vagyok és már nagyon szeretnénk kisbabát! Persze nem tudom hogy tervezett volt-e, de remélem hogy minden úgy alakul ahogy szeretnéd! Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm és igen terhes vagyok!!:D

22 éves vagyok a palim 38 mit tegyek? Szexőrült lettem?

csak alkalmi kapcsolat van köztünk mert én nem akarom magam lekötni, neki meg amúgy csaja van, de velem szexel a kérdésem az lenne, hogy mindig hatalmas orgazmusaim vannak, nem tudom magam visszafogni, sokszor élvezek el, ez beteges? nagyon kívánom ?t, bár érzelmileg semmit nem érzek iránta..figyel rám jó vele lenni, de ez már nálam ugye beteges? nem tudok betelni vele és ? is sokat élvez.. szex?rült vagyok?

Legjobb válasz: Tudod az a gáz, hogy neki barátnoje/jegyese van. Te meg csak arra vagy jo, hogy megdugjon. Utánna meg hazamegy a párjához.

Tudod az a gáz, hogy neki barátnoje/jegyese van. Te meg csak arra vagy jo, hogy megdugjon. Utánna meg hazamegy a párjához.
kit érdekel hogy ismeretlen e vagy nem ide ireta le a kiscsaj a tényeket.. ez amiket leirt szerittem is kielégiti a ribanc fogalmát..
van nõje a srácnak? nem is szereted csak összejársz vele dugni? és büszke is vagy erre? nem rédekel hogy azzal a szegény másik lánnyal mit csinálsz? ráadásul a fazon sokkal sokkkal idõsebb nálad? SZERINTEM EGY K*URVA VAGY!!
Értelmetlen másokat - ismeretlenül - így minõsíteni...
"ha jó tested van lehet" akkor biztos nem vagy k*urva?
Az nincs, de ettõl még egyszer élünk :D
Nem beteges... Sõt:) Én is a pasig korosztályához tartozom, és szívesen besegítek:)
A kérdező hozzászólása: ha jó tested van lehet
Miért, ez csak szex, és ugye egyszer élsz ;)
Szerintem a qrvák nem nézik a kuncsaft testét. A lényeg, hogy fizessen.
anyád büszke lehet rád
Kis ribanc írjál ha nem bírsz magaddal oszt jól megduglak.
Azt akartam írni elsõre, hogy nincsen ezzel különösebb probléma, amíg jól érzed így magad. Aztán, végigolvastam a válaszokat és az azokra érkezõ reakció(i)dat, kicsit változott a véleményem. Szimplán egy fiatal, kis hülye p!csa vagy. :)
Szia, Ugy látom sokan irigykednek Rád:) Én 38 éves vagyok, és imádok a párommal szeszelni, és nagyokat élvezni. Igaz mi függetlenek vagyunk, de ez csak szex köztünk. Ettõl még élvezzük, éjjel-nappal, mindig mindenhol örülten kívánjuk egymást. Az nem a Te problémád, hogy a barátnõje nem tudja kielégíteni. Te csak egy Nõ vagy, férfi mentalitással:) , a többiekkel ne törödj. Jó élvezkedést::)
idióták, most irigylitek a csajt a palitól ? :) )
A kérdező hozzászólása: nana
Engem is bevállalnál? O:)
Egy rossz szuka vagy:) Én is imádom az ilyeneket :) )))))9 37 / F
A kérdező hozzászólása: nem vagyok az mert nekem õ az egyetlen akivel szexelek a kort meg leszarom...
A kérdező hozzászólása: tanulj meg helyesen írni Teréz anya!
A kérdező hozzászólása: nem jegyese csak nõje..akivel havi egyszer talizik mint a menszesz...
11:20 Ez aztán marha nagy büntetés annak, aki semmit nem érez a másik iránt.. Ez nem gáz, ha a lánynak így jó.. Egyébként nem vagy szexõrült, egyszerûen csak találtál egy szexben tökéletesen hozzád illõ pasit.
BICS! isten nem ver bottal majd megcsalnak téged iss:) )
A kérdező hozzászólása: egyszer élünk mami!
szerintem is, egyszer élsz, használj minden farkat ami a kezed ügyébe kerül, a korral meg ne törõdj, amikor te leszel 38, már a f*sznak se kellesz majd. Most meg egy szerethetõ édes kis ribanc vagy, akit valljunk be minden 30+ pasi meghúzna szívesen, én is. Hajrá élvezd az életet amíg lehet. :-)
miért kell bántani ezt a kis édes szexõrûlt csajt? itt tényleg mindenki olyan tisztességes és jóravaló becsületes ember? soha semmi rosszat nem csináltatok úgy érzitek? hát már hogy a ló.aszba nem. csak el sem meritek mondani. majd felnõttök aztán ha szerencsétek van ti is csinálhattok ilyesmiket.
A kérdező hozzászólása: speedway köszi
Ha kell egy kis változatosság irj privit 31/f

Kétségbe vagyok esve 22 éves vagyok a párom 28 másfél éve próbálkozunk és semmi! Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: kezdjétel el a kivizsgálást és akkor remélhetöleg kiderül. a meddöségi probléma egyáltalán nem kor függõ.

kezdjétel el a kivizsgálást és akkor remélhetöleg kiderül. a meddöségi probléma egyáltalán nem kor függõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segítettél belevágunk az biztos! :)
nem valószinü hogy ebfoylásolja de ettöl függetlenül lehet nála a baj, de nálad is lehet petevezeték elzáródás. De olyan is létezik hogy valamiért nem termékenyiti meg magától pont a te petesejteted ilyen estebne mindkét féle gészsges csak ismeretlen okból nem találnak egymársa, ezen a petesejtbe való sperma fecskendezés segit csak. ezt ICSI eljárásnak hiják. Elsö körben párod menjen el kivizgsálásra ez a legegyszerüb aztán te is kezdheted a hormon sort és az átjárhatósági vizsgálatot.
A kérdező hozzászólása: a ciklusom mindig figyelem pontos 28-as peteérésem is van sokszor volt má pozi a peteérés tesztem talán a páromnál lehet a baj régen sajnos elég sokat ivott szereintetek befolyásolhatja?
Te csak szimpla kérdést tettél fel, amiben nem tudunk következtetni, hogy pontos e a menstruációd .Figyeled e a saját szervezeted.stb.Erre még egy orvos sem tudna pontosabb választ adni.El kellene kezdeni a kezelést.Lehet nálad van probléma, de ugyanugy a párodnál is.
Én 30éves vagyok párom 31, nálunk sincsen semmi probléma, mégis 2éve várunk a csodára...
Én 29 vagyok és lassan 5 éve küzdünk babáért. nekem van hormon problémám.
Mi 27, 30 évesek vagyunk. Másfél évig próbálkoztunk. Teljes körû kivizsgálás megvolt, semmit sem találtak. Pedig tényleg örültem volna ha van valami baj és orvosolják. Most vagyok 17 hetes kismama, és mikor megfogant a babánk, abban a hónapban sem csináltunk semmit másként. Szóval nem biztos hogy gond van!
A kérdező hozzászólása: pedig azt gondoltam fiatal vagyok majd hamar megy hiszen mindenhol azt lehet olvasni h. 30 év alatt max fél év vagy egy szal biztos van valami baj :(
Nekünk van 2 gyermekünk és a harmadikért küzdünk 8 hónapja, mert hormonproblémáim vannak, de attól függetlenül a doki elküldött minket spermamintára, hál istennek minden rendbe, mert ahogy megy az idõ a spermák is lassan, de öregszenek.viszont egy probléma kilõve.

22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?

Legjobb válasz: 1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?

1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?
Te még nem vagy érett egy párkapcsolatra...
legközelebb tizet tagadj le, annak van értelme...
Csak, ne reggel mondd el neki ... mert, ez egész napra szét viszi az agyát :D Én, ha tisztán emlékeznék rá, hogy azt mondtad 21 éves vagy és 22 lennél késõbb, akkor megkérdõjelezném, hogy én vagyok a hülye, vagy te......
De most tényleg ennek mi értelme volt?
Csak akkor haragszik meg ha azt is hazudtad, hogy lány vagy, pedig fiú.
Szopóka-nyalóka, én a diplomámat titkolnám, meg a volt csajaim számát. Egyébként eléggé szívás, nagyon rosszul veszi ki magát. Megoldás: Egyszer hozd fel a témát, és természetesen valahogy mondd neki, hogy de hát én már egy évvel idõsebb vagyok, mint te stb. Rákérdez, elmondod, hogy 22 vagy, nem 21, így max. félreértésnek tûnik majd.
Nõ vagy. Nálatok letagadni 1-2 évet csak az átlag duma. Persze csak ha le is lehet.
Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek.. nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is. De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D
1 év az semmi... Azon senki nem akad ki. Én lassan 10 éve ünneplem a 30-dik születésnapomat..:)
De miért tagadtál le egy évet?
A kérdező hozzászólása: Amikor még nem jártunk, csak egy baráti körben voltunk, mindenki 20-21 éves volt, akkor még õ sem töltötte be a 22-t. Én már nyár óta 22 vagyok de gyarló ember voltomra, valahogy kényelmesebb volt letagadni 1 évet. Majd késõbb járni kezdtünk, a korom felhozódott néhányszor és mindig mondta, hogy 21 és a végén már nem mondtam el neki hogy: 'amúgy én...' Elég kínos és idétlen szitu! Valószínûleg vmelyik tippeteket alkalmazom majd! Kösz!
Nyilván az élet nagy problémája ez ... Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D
Bocsi, ez a 22 meg 21 megzavart. Szóval azt akartam elõször írni, hogy mondd azt, hogy megszoktad a 21-et mondani és nem is gondolkoztál mikor megkérdezte csak ezt mondtad mert ezt szoktad mondani.
Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettõl függõen néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthetõ, amit most leírtam. Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy õ emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: Naa ne már, nem gondoltok arra, hogy kissebségi komplexusom van vagy hogy pszichikai problémák állnak a háttérben? Belátom, hogy furcsa eset de megoldásokat vártam srácok!
ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dõl De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinézõ 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...
A kérdező hozzászólása: Hát én vagyok a nem komplett ez nyilvánvaló! Azt hiszem szívom is majd a levét!
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Azt fogom tenni, hogy elmondom : mindig letagadok 1 évet a koromból! Vagy teljes hülyének néz, vagy a dolog abszurditása miatt elnézi a hülyeségem!
A kérdező hozzászólása: Haha jogos! Éppen azért mert totálisan abszurd, kérdezem, hogy megharagszik-e ha elmondom ... :/
mond azt hogy kicsit zavarba voltál elõtte és véletlenül 21-et mondtál. sztem el fog ájulni tõled xD
Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.
22 évesen errõl sajnos lecsúsztál...
A kérdező hozzászólása: Mivel nem profi csapathoz szeretnék menni, ezért szerintem nem csúsztam le semmirõl...a háttér munka és a erõnlét még mindig nagyon jó, nem a nulláról kezdem ezt a sportot, hiába 22 vagyok...csak most a futsal-t akarom kipróbálni, nem Falcao akarok lenni , csak megközelíteni õt:)

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!