Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, 1 (26 db)

Mi a véleményetek? 16 éves vagyok, 1 éve szerelmes lettem egy 22 éves srácba és ő is szeret engem. Én Jehova Tanúja vagyok, ő nem. Már évek óta odavagyok érte. Háromnegyed éve kapcsolatban vagyunk.

A szüleim nem tudtak róla, egészen pár hónappal ezel?ttig, ugyanis kiderült. A szüleim ismerték a srácot 2 éve, és nem kedvelik, mert úgy vélik a bátyámat is elhúzta a "világba". Meglátott minket az utcán egy Tanú és kénytelen voltam elmondani.Én már nem értek egyet a szüleim gondolkodásával, és nem akarom eldobni magamtól egy ilyen férfit. A szüleim szerint nem vagyok kész egy kapcsolatra, f?leg nem egy ilyenre. Ha kés?bb kapcsolatba kerülnék vele megint, nem támogatnák, mert úgy gondolják, hogy ha elvetem Isten tanácsát evvel kapcsolatban, akkor magát Istent vetem el és ez helytelen és áldásmentes életet eredményez.

Legjobb válasz: Mivel házasulási szándékkal ismerkedhetnek a vallásodbeliek, és a fiú valószínûleg nem venne feleségül, nehéz a helyzet. Tiltott a házasságon kívüli szex is a Tanúknak, ám nem tiltott egy kívülállóval házasodni. Csak nem tanácsos. Ha már nem hiszel, mondd meg kerek perec. Egyébként is ha kilépsz eme hit közösségébõl max mi várhat? Nem támadsz fel? Az miért lenne áldásmentesség, ha a tudomány szerinti álláspont úgyis az. Legalább fel tudsz rá készülni.

Mivel házasulási szándékkal ismerkedhetnek a vallásodbeliek, és a fiú valószínûleg nem venne feleségül, nehéz a helyzet. Tiltott a házasságon kívüli szex is a Tanúknak, ám nem tiltott egy kívülállóval házasodni. Csak nem tanácsos. Ha már nem hiszel, mondd meg kerek perec. Egyébként is ha kilépsz eme hit közösségébõl max mi várhat? Nem támadsz fel? Az miért lenne áldásmentesség, ha a tudomány szerinti álláspont úgyis az. Legalább fel tudsz rá készülni.
"Én egy ideig hittem Isten létezésében, de amikor egy nagyon fontos, hozzám közel álló személy meghalt, megtagadtam." Ezt azért nem értem, mert te úgy voltál istenhívõ, hogy arra számítottál, hogy nem fogsz elveszíteni senkit, aki kedves a szívednek? Melyik vallás tanítja, hogy ha hiszel Istenben, akkor senkid sem fog meghalni?
Te NEM vagy Jehova Tanúja, kár volt így bemutatkoznod - ugyanis Tanúnak lenni nem a név viselésbõl áll! Õket nyugodtan ki is hagyhattad volna a történetedbõl... Ugye érted? Hát ennyi. (Esetleg provokáció akar lenni a kérdés?) Még valamit. Lehet, hogy nem veszed rossz néven, de Pál szavaival válaszolnák: "mindent szabad nékem, de nem minden használ..." Ha akarsz, elgondolkozol rajta.
Nem sok értelmes dolog jut eszembe azon kívül, hogy jó nagy h*lye vagy, ha emiatt feláldozod a kapcsolatod a fiúval. Szereted, és õ is téged. Nehogy már a vallásod, és helyetted mások döntsék el, hogy mitõl leszel TE boldog! Egy életed van, használd ki, és ne fecséreld ostobaságokra! Háromnegyed éve kapcsolatban vagytok, amit elvileg el kellett titkolnod a szüleid elõl, aminek meglátásom szerint az egyetlen módja a hazugság. Az nálatok nem számít bûnnek? Vagy ennyire más világban éltek?
Szerintem szánalmas, és nevetséges, hogy vannak olyanok, akik egy tündérmese miatt képesek tönkretenni az életüket, ostoba szabályokat követni, és a megváltást várni egész életükben. Mondok valamit, nincs isten, se jehova, se mennyország, se pokol, se megváltás, se újjászületés, se örök élet. Ez az egy életed van, amit te irányítasz, te alakítasz, és szerintem ostobaság egy ilyen agyament szekta miatt tönkretenni az egészet.
noé idejében is ezt mondták "az igazságosság prédikálójának", aztán meg mi lett a végük.
Isten nincs, csak ember van. Ha van Isten, akkor miért történik annyi rossz a világban? Abszurd. Én egy ideig hittem Isten létezésében, de amikor egy nagyon fontos, hozzám közel álló személy meghalt, megtagadtam. Nem hiszek sem Istenben, sem Ördögben. És pokolra jutok? Nem. Magunknak irányítjuk a sorsunkat - nincs semmiféle felsõbb hatalom, fejlettebb civilizáció. Nincs mennyország, s nincs pokol. Csak a tündérmesékben. Sajnálom, téged így neveltek, satöbbi, én csak leírtam a saját szubjektív véleményemet, de az ember ösztönlény, ezért hallgass a szívedre! Amúgy...Mondd meg a szüleidnek, hogy Isten szabad akaratot is adott, és abba leszel szerelmes, akibe akarsz.;) Egy ateista lány
23.52 vagyok - azt szoktam mondogatni, hogy csak a gyenge emberek kapaszkodnak Istenbe, és mert fáj nekik, hogy a való világ nem idilli, hanem lehetne pokolnak is nevezni. Nem vagyok vallástörténész, vagy hasonló, egyszerûen csak olvastam a Bibliát, és a világtörténelem legnagyobb parasztvakításának tartom.
a mi gyülekezetünkbe jár egy 89 éves néni, aki hasonlóan hozzád, igen fiatalon a szülei tíltása ellenére férjhez ment egy nem tanúhoz. 47 év múlva halt meg a férje, és a néni véleménye szerint ez volt az az idõ, ami alatt minden nap belátta azt, hogy a szüleinek igaza volt, és õ egy túlfûtött, önfejû, akaratos liba volt. szerinted a szüleid rosszat akarnak neked? szerinted e világ istene nem sátán? szerinted nem létezik Jehova? szerinted nincsennek mindenkinek próbái? szerinted nem visszatetszõ, hogy itt akarod csiklandoztatni a füledet, és olyanokat találni, akik szerint te helyesen gondolkodol? meg fogod bánni.
Szerintem az lesz minden szempontból a legjobb megoldás, ha fokozatosan eltávolodsz az Õrtorony Társulattól, meg attól, ami odaköt. Õk nem "Isten szervezete", még ha pillanatnyilag sok logikusnak tûnõ érv is kering a fejedben ez ügyben. Olvasd el ezeket: http://bikbak.uw.hu/index2.htm http://www.omega-3.hu/files/04_Jehova-Tanui_(Sz.A).pdf http://www.exjt.hu/Barna_Zoltan_BTA_Mit_tanit_valojaban_a_Bi.. http://bitflow.dyndns.org/hungarian/LotharGassmann/Hungarian.. http://apologia.hu/religion/jw.html http://www.lmrkat.hu/szektak.html#jehowa
Bizony, sõt a legjobb megfogadni "Jehova látható szervezetének", a "hû és értelmes rabszolga"(tartó) osztálynak a "tanácsát", ti. nem is érdemes megházasodni, hiszen MOST MÁR TÉNYLEG nagyon közel van a vég... :-)
Ezt mindenki maga dönti el - kedves utolsó. De nem lesz majd olyan vicces, csak figyeld a világot!
:DDD igen vigyázzatok jön az apokalipszis...csak mi nem látjuk a Jeleket és nem fosunk...ó jajj nekünk xD
Ja, hogy nem látjátok? Szerintem azért a többes szám még itt sem indokolt, mert rajtad kívül biztos vannak, akik többet látnak! Csak nézz bele egy tudományos alapokon "riogató" ism. terjesztõ filmbe valamelyik csatornán. Vagy ez téged nagyon untat? Nagyon sok ateista tudós sem értene veled egyet.
Most már valóban maga dönti el, azonban volt idõ, amikor keményen letorkolták a házasodni kívánó "testvéreket", mert hogy "nem jó szellemiségre" vall az, hogy ebben a "nagyon kevés" hátra levõ idõben ilyen alantas dolgokra "pazarolja" az idejét a teljes idejû Õrtorony-reklámozás helyett. Amire meg te beszélsz, higyaszongya mindenki egyetért, nos az egy nagy tévedés. Természetesen a Társulatod szelektíve összemixel néhány idézetet, majd ezen kiragadott véleményekbõl összetákolja a "mindenki egyetért abban, hogy közel a vég, legföljebb néhány vak nem!" hitet. Csakhogy tudományosan bizonyítható, hogy nincs több földrengés 1914 után (a Társulat meghamisította az adatokat), nincs kategorikusan több bûnözés (amennyivel több van, az az urbanizációnak tudható be, és az is csak mennyiségi és nem lényegi változás), stb. A hírekben pedig - ébresztõ! - szenzációhajhász módon mutatják be mégpedig csak a ROSSZ híreket: leszakadt híd, tajfun, lövöldözés, bankrablás ihaj-csuhaj - ezt hallod a hírekben, azt meg nem, hogy az emberiség 99, 999999%-a pedig ugyanúgy eltöltötte a napját, mint mindenkor máskor. Szomorú, hogy ezen híradós stíliust is a magad csõlátású világképének megerõsítésére használod fel.
ne haragudjatok hogy beleszólok, de mégis... honnan tudnánk hogy a Biblia Istentõl származik?
A kérdező hozzászólása: Szeretem õt, komoly céljaink vannak egymással. Lehet, hogy 17 évesen nem vagyok kész arra, hogy kapcsolatban legyek valakivel, de tegyük fel két évig vagy 3 évig vagy akár több évig nem tartom vele a kapcsolatot, szeretném késõbb megismerni, de addig kialakitok róla egy képet, az érzéseim nem változnak, megismerem késõbb és kiderül, hogy nem hozzám illõ. Nem lenne ésszerûbb hagyni, hogy megismerhessem most õt, talán 2 hónap múlva kibukna, hogy nem passzolunk, és mindenki menne a dolgára, már nem lenne szívfájdalmam? Vagy! Ha mégis jól megvagyunk, akkor pedig örülni?
Ne4ked van igazad, maradj vele, ismerd meg, ne szalaszd el!
Ja és még valami, elismerted, "lehet, hogy nem vagy kész..." Nos, ez nem pusztán "lehet", hanem törvényszerûség! Valóban sokat fogsz még változni, viszont ennek nem elkeserítenie kell, hanem örülj neki. Ez így mûködik. Ez valójában egy igen nagyszerû életkor, ha helyesen használod fel - vagyis nem arra használod, hogy egy "életre" elkötelezd magad! Nem tudom milyen felelõsségük van azoknak, akik ennek ellenére rá akarnak beszélni, hogy 'csak menj', 'csak kövesd a vágyaidat...' Ezzel kapcsolatban felmerül egy kérdés: kibe szerelmes (ha valóban az) a barátod, abba, aki most vagy, vagy abba, aki majd leszel??? Az õ kora ellenére, fordítva is fel lehet tenni a kérdést... Ugye tudod, hogy melyik könyvben kérdés ez? Nem is beszélve arról, hogy ha úgy érzed, hogy valóban "egymásnak teremtett titeket az Isten", akkor az, hogy a te felnõtté válásodig kellene a srácnak várni, nem lehet akadály, mert "az idõ olyan, mint a szél, a kis tüzeket elaltatja, a nagy tüzeket fellobbantja." Ha viszont nem hajlandó várni, akkor gondolkozz el rajta... Nehogy már te szaladj utána.
te volt bétel-szolga! miért hagytad ott a szervezetet?
Szia, én is egy 16éves lány vagyok aki egy 22 éves fiúval van együtt szintén háromnegyed éve. [egybeesés. :D] Csak én nem vagyok hívõ, [a barátom sem, de hisz Istenben] Anyukám elfogadja a párom, mert lája milyen õszintén és tisztán, feltétel nélkül szeretjük egymást, és tervezzük a közös jövõnket. [ez nem futó tiniszerelem..] Beszéld meg az egész dolgot a szerelmeddel. Szerintem maradj vele, mondd el a szüleidnek, hogy próbálják megkedvelni, ha vétett valamit, akkor gyakorolják a megbocsátás, adjanak neki egy új esélyt. Véleményem szerint kész vagy egy kapcsolatra. [magamból indulok ki] De mi az hogy elveted isten tanácsát evvel kapcsolatban? Mit mondott nekik isten errõl? o.o Na dobd el a szerelmet, ki tudja mikor lesz még ilyen! én úgy gondolom hogy a boldogság mindennél fontosabb, hogy azért jöttünk erre a bolygóra hogy boldogok legyünk. Hiszen mi értelme lenne amúgy az életnek, ami mindig halállal végzõdik? Használd ki, nagyon rövid az életed! Légy boldog, azzal akit szeretsz! :)
"nehogy már más mondja meg neked, mi a jó" nem ismerõs neked ez a bibliából, kislány? 15 évesen gondolod, tudod, hogy mi az, hogy szerelem? 15 évesen bölcsebbnek érzed magad a szüleidnél? majd rájössz..., csak akkor már késõ lesz. addig legyél gyerek, amíg lehetsz, nézd meg a roma testvéreinket, mi lesz azokból, akik 15 évesen férjhez mennek.
kedves kérdezõ. ezen a hétvégén el ne felejts elmenni az összejöveteletekre, ugyanis az õrtorony cikk pont veled fog foglalkozni, és talán megérzed ebbõl, hogyan lenne helyes cselekedned.
ráadásul három cikk is a fiatalokkal fog foglalkozni!
A kérdező hozzászólása: Akik egybõl nekem támadtaknak szól: Miért kell rögtön rám förmedni? Tudtommal a szerelem egy teljesen természetes dolog, nem akarom elszúrni az életem, csupán jobban megismerni õt, mert megszerettem. Véleménynyilvánitást kértem, nem elitélést, megvetést, támadást stb. Az meg, hogy eltitkoltam, megvolt a nyomós oka.
voltál az összejövetelen?
A kérdező hozzászólása: Igen. Nem állitottam egy szóval se, hogy bölcsebb lennék a szüleimnél. Egyszerûen szeretnék többet találkozni a fiúval, közhelyen is, félelem és megvetés nélkül. A döntés az enyém, és szeretném én megélni a dolgokat. Nyáron meghalt 1 hónapon belül a nagymamám és a nagypapám, addig fogalmam se volt milyen elvesziteni vkit, mindig csak olvastam. De mostmár saját bõrömön tapasztaltam. Szélsõséges példa picit, mert ez nagyon fájdalmas és máig nehéz feldolgoznom ezt. Nehogy már azért kelljen magyarázkodnom mert szeretek egy fiút...
Én hiszek Istenben, aki mindnyájunk teremtõje. A szerelem az õ ajándéka. Aki szeret, azt Isten is szereti. Katolikus vagyok, de magas ívbõl teszek rá, hogy akit szeretek, az milyen vallású. És ezt én is elvárom. Nem a középkorban élünk, hogy a szüleid mondják meg, kit szerethetsz és kit nem.
A szuleidnek abban igaza van, hogy talan elobb bekellene fejezned az iskolat, s aztan elkezdeni egy komoly kapcsolatot. A vallasi szokasoknak ehhez most semmi koze. Jelenleg a szuleid haztartasaban elsz, Ok tartanak el, tehat elkell fogadnod a szokasukat. Majd eljon az ido, amikor mar befejezed a tanulmanyaidat, s aztan mar megteremtheted a sajat eletedet.
Hihetetlen, hogy vannak szülõk, akik az ÖNZÕ vallái meggyõzõdésük miatt képesek tönkretenni a lányuk jelenlehgi és talán leendõ boldogságát! Az ilyen nem jó szülõ, nem azt nézi, hogy mi lenne jó a gyerekének, hanem hogy mi az ami megfelelõ a szektájuknak, és nem veszik figyelembe a gyerek akaratát és érzéseit. Ez nem más, mint önzõség, képmutatás. Kislány...szerintem ne add fel azt a fiút. Nem mondom, hogy egy 16 évesnek pont egy már szinte felnõtt, talán dolgozó férfival kellene járnia, mert gondolkodásban ilyenkor azért nagy a korkülönbség. De ha szeretitek egymást, ez a ti dolgotok. És különben meg van rengeteg olyan pár, akik ilyen korkülönbséggel ismerkedtek meg, és már házasok pl., és olyanok is rengetegen vannak, akik összeházasodnak az elsõ szerelmükkel. Nem látom be, hogy akár miért ne lehetne pont õ az, aki majd feleségül vesz egyszer? Mert a szüleidnek nem szimpi? Szerintem ez logikátlan. Minden megeshet.
"...de addig kialakitok róla egy képet, az érzéseim nem változnak, megismerem késõbb és kiderül, hogy nem hozzám illõ. Nem lenne ésszerûbb hagyni, hogy megismerhessem most õt, talán 2 hónap múlva kibukna, hogy nem passzolunk..." Látszólagos "ésszerûség", és "bölcsesség". Ilyen alapon még sokkal korábban is elkezdhetted volna, és mire 16 vagy, már "megismertél" volna 40 "pasit" (vagyis inkább gyereket). De mit jelent szerinted "megismerni" valakit és kideríteni róla, "passzolunk-e" egymáshoz, vagy sem. Ez az a része a dolognak, ami még felnõtten is a legnehezebb és amiben annyian tévednek meg! Gondolkozz...
Utolsónál a pont!Eltudom képzelni, mit élne át a srác, ha megtudná hogy másra gondolsz a háta mögött.Fúj!
Hagyd el a barátodat elsõ sorban mert nem érdemled meg!! Miközben vele vagy másért csorgatod a nyálad az a szerencsétlen barátod meg abban a tudatban él hogy õt szereted... Hányinger
A kérdező hozzászólása: csak normális válaszokat várok
Nem mindenki csalja meg a párját, akinek egy idõre megtetszik más is. Engem is megkísértett ilyesmi, aztán elmúlt. De szerencsére az illetõ nem a szomszédom volt. A helyedben nem tartanám velük a kapcsolatot, manapság nem is olyan nehéz elhatárolódni egy szomszédtól. Persze lehet, hogy igazából hiányzik valami a kapcsolatodból, azért tetszik más. Én is el voltam hanyagolva nagyon. De aztán mi a párommal tisztáztuk a problémákat és utána az én kis titkos problémám magától megszûnt. Teljesen elmúlt a lángolás más felé. Viszont van olyan, amikor nagyon boldogtalan egy kapcsolat, abból jobb kiszállni. De mástól ne vegyél el senkit. Barátnõje van, innen kezdve neked tabu.
Nekem ne mesélj kis anyám, pár ilyen sztorit láttam már sajnos...Az elsõ lehetõségnél már a szádba lenne a farka az tuti.
Miért az enyémmel mi volt a bajod ha?Azért mert leírtam az igazat és nem kenter falaztam... Akkor is gáz ha rózsaszín felhõ ha nem, mert ha lenne rá lehetõség az elsõ alakalommal megdugatnád magad az tuti és sírva mennél vissza a palidhoz hogy fogadjon vissza..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat :-) végre egy normális válasz
làtsz*
Szerintem ez csak vonzalom lehet semmi màs :) gondolj bele.. ha vele lennél nap mint nap màr nem is lenne olyan érdekes nem?.. neki is vannak hibài pont mint a mostani pàrodnak.. szerintem neked ennyi idö utàn hiànyzik az a kis titogzatossàg, az elsö randik, meg mikor még olyan tökéletesnek làtod a partneredet. Elmúlt a rózsaszín felhö, és most tisztàbban làss. Bàrhogy is döntesz, ne tegyél semmi hülyeséget. Ha úgy döntesz, hogy a paràtoddal maradsz akkor nosztalgiàzz.Gondolj arra miért is szerettél még belé, és hogy ö ugyanaz az ember még csak valõszínüleg ellaposodtatok. Ha pedig nem akarsz vele maradni akkor mindenképpen az elött szakíts vele mielött a szomszédoddal beszélnél..mert különben csak kavarodàs lenne ha esetleg elutasít.és egy boltogtalan kapcslatban felesleges bentmaradni
A kérdező hozzászólása: különben meg 6 éve élünk együtt.és most az elsõ ilyen eset
A kérdező hozzászólása: de szerintem inkább ne.mert látom csak ilyenek írnak
A kérdező hozzászólása: jó nem érdekelnek az ilyesmik!normális válaszokat kérek.hogy mit csináljak ?
A kérdező hozzászólása: el fogom felejteni.nem gondolok rá többet
1:vald be neki hogy szereted. de ne legyél vele csahogy megkönnyebüj. 2:miután megmondtadneki és õ veled akar elnni akkor dobd el a barátod érte ha annyira szeretd
A kérdező hozzászólása: 23:24 nek tied is jó volt.köszönöm.mindenkinek köszönöm a választ.túl lépek rajta nem fog érdekelni ez lesz a legjobb.igazából én nem vagyok ilyen

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, az alábbi problémákkal kapcsolatban kérem a segítségét. 1. Rendszertelen/hiányzó menstruáció és pattanásos panaszaim miatt kb. 4 éve szedek fogamzásgátló tablettát (Dienille). A nőgyógyász elsőre PCOS-t állapított meg n

Tisztelt Doktor Úr! 22 éves vagyok, az alábbi problémákkal kapcsolatban kérem a segítségét. 1. Rendszertelen/hiányzó menstruáció és pattanásos panaszaim miatt kb. 4 éve szedek fogamzásgátló tablettát (Dienille). A nőgyógyász elsőre PCOS-t állapított meg nálam ultrahangvizsgálat alapján, azonban endokrinológusnál is voltam, aki a vérvizsgálat eredménye alapján kizárta a PCOS-t. Tanácstalan vagyok, hogy hová forduljak, mert csak “megvonásos” menstruációm van, és nem tudom mi történik, ha abbahagyom a tablettát – valószínűleg nem fogok természetes módon menstruálni. 2. A másik panaszom, hogy az ágyékomon rendszeresen megduzzad 2-3 nyirokcsomó, amiből nyomás hatására váladék távozik. Nem begyulladt szőrtüszőről van szó, a nyirokmirigy duzzadt és váladékozik. Panaszommal felkrestem egy bőrgyógyászt, aki rendkívül megalázó módon kioktatott hogy ez nőgyógyászati probléma. Ön szerint kihez fordulhatok a panaszommal? 3. Sajnos ismét kiújultak a pattanásaim, ez talán azzal van összefüggésben hogy valamilyen gyulladás van a szervezetemben és az okozza a nyirokmirigyek duzzanatát? Ezt milyen vizsgálat mutatja ki, milyen orvoshoz fordulhatok? Köszönöm szépen

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az enyhébb, illetve közepesen súlyos pattanásos panaszokat hatékonyan rendezi az említett fogamzásgátló tabletta, függetlenül attól, hogy laborleletekkel alátámasztott-e a PCOS diagnózisa. Amennyiben mégsem szűnnek meg a pattanások, akkor lehetséges, hogy nagyobb hormontartalmú tablettára van szükség, vagy esetleg más, kiegészítő bőrgyógyászati kezelésre is. A lágyéki elváltozásokat illetően nem tudok nyilatkozni, csak vizsgálatot követően.  Üdvözlettel: …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Az enyhébb, illetve közepesen súlyos pattanásos panaszokat hatékonyan rendezi az említett fogamzásgátló tabletta, függetlenül attól, hogy laborleletekkel alátámasztott-e a PCOS diagnózisa. Amennyiben mégsem szűnnek meg a pattanások, akkor lehetséges, hogy nagyobb hormontartalmú tablettára van szükség, vagy esetleg más, kiegészítő bőrgyógyászati kezelésre is. A lágyéki elváltozásokat illetően nem tudok nyilatkozni, csak vizsgálatot követően.  Üdvözlettel: … Olvass tovább »
Nem kell fizetned. Addig kell elkezdened amíg nem vagy 22. Nem baj, hogy ha közbe betöltöd.

Ez ilyenkor természetes ugye? 12 éves vagyok, először május 9.-én jött meg, de csak azon a napon tartott. Utána elmúlt. Majd június 1.-én(22 nappal később)megint megjött a menszeszem, de akkor 7.-éig tartott 8.-án nem volt semmi.

Akkor múlt el.mivel június elsején jött meg és általában 28 napos a ciklus tegnap kellett volna megjönnie nem?Vagy csak késik?Vagy én számoltam rosszul?ilyen átlátszó, fehérfolyásom van,és ilyen kis darabkák jönnek ki bel?lem(???)ez normális?(de nem nagyok,olyan kis fehér darabkák a hüvelyemb?l.LÉGYSZÍVES ÍRJATOK!

Legjobb válasz: Az csak megszáradt váladék.Mivel még nem rendszeres a menstruációd ezért ez természetes,és van,hogy 1-2 napig tart,és van hol tart 8 napig is.Viszon 8 nap felett inkább menj el az orvoshoz.Akkor jó ha 22 és 35 nap legalább eltelik a két menszesz között.Ha 22 alatt van fordulj orvoshoz.Ha pedig fölötte akkor ez még természetes, addig még nem renszeres a menszeszed.Azt hogy mikor fog megjönni az elsõ naptolkezd számolni a kb.25 napot. Remélem,hogy sokat tudtam segíteni!

Az csak megszáradt váladék.Mivel még nem rendszeres a menstruációd ezért ez természetes, és van, hogy 1-2 napig tart, és van hol tart 8 napig is.Viszon 8 nap felett inkább menj el az orvoshoz.Akkor jó ha 22 és 35 nap legalább eltelik a két menszesz között.Ha 22 alatt van fordulj orvoshoz.Ha pedig fölötte akkor ez még természetes, addig még nem renszeres a menszeszed.Azt hogy mikor fog megjönni az elsõ naptolkezd számolni a kb.25 napot. Remélem, hogy sokat tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm!:) megkaptad a zöld kezet is.:) :) :D:D

Van 1 srác 22 éves tavaly januárba ismertük meg egymást. Én 15 vagyok és ő azt mondja hogy fiatal vagyok hozzá . Pedig mikor kettesben vagyunk nem ezt lehet levenni a viselkedéséből. Aranyos és kedves velem. Mivel tudnám megszerezni? Mit kéne tennem?

Például múltkor azt mondta hogy üljek az ölébe. Elkezdett ölelgetni és vetk?ztetni. Persze nem hagytam neki mivel azt mondta hogy fiatalnak tart.

Legjobb válasz: Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L

Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L
ez azt jelenti (ne haragudj ha fájni fog..) hogy mint társ nem kellenél, mert fiatalnak tart magához, de amugy simán felpróbálna egyszer.. aztán pápá.. sajnálom.
20/F
Hát még ha úgy fájna ha közben csinálná veled, és közli is hogy csak erre kellenél neki! K.O.
Igaza van az elöttem író hölgynek. Kislányként tekint rád. Amúgy én se hagynám h vetkõztessen. 22/F
A kérdező hozzászólása: Csak lefeküdni nem akarok vele . az biztos hogy nem hagynám neki még úgy sem hogy nagyon bele szerettem . mikor utoljára beszéltem vele azt kérdezte hogy nem e tartom õt idõsnek hozzám . és hogy 1-2 év múlva járna velem meg hogy ki tudja mit hoz még a jövõ . Meg múltkor találkozni akart velem de ez nem jött össze és én döntöttem így . mert zavart hogy nem tudok kiigazodni rajta . és még jobban fájni fog ha látom és azt hogy milyen kedves és aranyos velem . köszi a válaszokat . és remélem írtok még.

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, inszeminációm volt. Clostilbegytet és 3xGonal-f-75NE-t kaptam, majd ovitrellt. A 11. napon 2 db 33×33 mmes, 2db 21×21 mmes, 1 db 21×22 mmes tüszőm volt. A 22. napi hormoneredményem: progeszteron: 20, 0 nmol/L Ref: luteál

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, inszeminációm volt. Clostilbegytet és 3xGonal-f-75NE-t kaptam, majd ovitrellt. A 11. napon 2 db 33×33 mmes, 2db 21×21 mmes, 1 db 21×22 mmes tüszőm volt. A 22. napi hormoneredményem: progeszteron: 20,0 nmol/L Ref: luteális fázis: 5,3-86 nmol/L Kérdédeim: 1, Ez az eredmény mutat-e peteérést? 2, Elég lehet-e a beágyazódáshoz? Köszönettel, A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A lelet alapján csak valószínűsíteni lehet a peteérést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A lelet alapján csak valószínűsíteni lehet a peteérést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, inszeminációm volt. Clostilbegytet és 3xGonal-f-75NE-t kaptam, majd ovitrellt. A 11. napon 2 db 33×33 mmes, 2db 21×21 mmes, 1 db 21×22 mmes tüszőm volt. A 22. napi hormoneredményem: progeszteron: 20, 0 nmol/L Ref: luteál

Tisztelt Doktor Úr! 39 éves vagyok, inszeminációm volt. Clostilbegytet és 3xGonal-f-75NE-t kaptam, majd ovitrellt. A 11. napon 2 db 33×33 mmes, 2db 21×21 mmes, 1 db 21×22 mmes tüszőm volt. A 22. napi hormoneredményem: progeszteron: 20,0 nmol/L Ref: luteális fázis: 5,3-86 nmol/L Kérdédeim: 1, Ez az eredmény mutat-e peteérést? 2, Elég lehet-e a beágyazódáshoz? Köszönettel, A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A lelet alapján csak valószínűsíteni lehet a peteérést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A lelet alapján csak valószínűsíteni lehet a peteérést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!