Találatok a következő kifejezésre: 22 éves vagyok, (527 db)

Mit tegyek, ha nagyon szeretnék zenével foglalkozni, de már 22 éves vagyok, bár jó a hallásom hangszeren nem játszok, énekelni se tanultam sajnos?

Vannak zenével kapcsolatos szakmák, vagy olyanok, amikhez nem kell olyan mély előképzettség, vagy olyan, amit viszonylag hamar el lehet sajátítani - mert ugyebár egy zenésznek gyerekkorától kell tanulnia. Szóval van, amit felnőttként is meg tudok még tanulni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell a zenét feltétlenül foglalkozáshoz kötni, mert 22 éves vagy. Bár nagyon jó, ha az ember azért kapja a fizetését, amit nagyon szeret csinálni. Nem kell lemondanod a hangszeres tanulásról sem, vagy az ének tanulásról. Nyilván elérhetõ célokat kell megfogalmazni rövid és középtávon, keresned kell a szakmai és közönség elõtti bemutatkozás lehetõségét. És persze a legfontosabb a gyakorlás.

Szerintem nem kell a zenét feltétlenül foglalkozáshoz kötni, mert 22 éves vagy. Bár nagyon jó, ha az ember azért kapja a fizetését, amit nagyon szeret csinálni. Nem kell lemondanod a hangszeres tanulásról sem, vagy az ének tanulásról. Nyilván elérhetõ célokat kell megfogalmazni rövid és középtávon, keresned kell a szakmai és közönség elõtti bemutatkozás lehetõségét. És persze a legfontosabb a gyakorlás.

22 éves vagyok és szűz?

22 éves vagyok szerintetek nem gáz, ha még szűz vagyok? teltebb alkatú lány vagyok.. Voltak fiuk akik probálkoztak, de vagy nem vettem észre, vagy egyszerűen elutasítottam őket... Szeretnék most már normális kapcsolatot, sex-el...

Legjobb válasz: Egyáltalán nem az!!! Sõt. Inkább legyél 22 éves szûz, mint egy mai 15 éves szétkúrt kis riherongy. :)

Egyáltalán nem az!!! Sõt. Inkább legyél 22 éves szûz, mint egy mai 15 éves szétkúrt kis riherongy. :)
Én 21 vagyok és szintén az. Nem mondanám gáznak, de nem volt még olyan pasi, akivel úgy éreztem meg tudtam volna tenni. Jobb, mintha a fél város átment volna rajtam. Ennyi.
A kérdés gáz, az állapot nem.
én 23 évesen vagyok szûz, csak szerintem meleg. Meg csendes, visszahúzódó, érzékeny és túl ragaszkodó. De szeretnék családot, meg gyerekeket, nagyon szeretem õket, de lehet sosem leszek apa...:( A helyzetemet bonyolítja, hogy orvosira járok, és nehéz egy viszonylag értelmiségi körben felvállalni, vagyis nem merem... Egyszer mindenki boldog lesz! Kitartás! És egyszer én is megismerem magam és vagy felvállalom h meleg vagyok, vagy erõt veszek és azt mondom bi, de abban nem hiszek, sztem nem lehet kettõs életet élni, meg egy életen át titkolózni, átverni, megvezetni a másikat, aki elvben szeretsz, én nem bírnám, túl lelkiismeretes vagyok ahhoz. Magunkat kell elfogadni, a többek véleménye nem számít, aki közel áll hozzád, elfogad, aki nem, az nem érdekes... Tudom milyen érzés, amikor 22-23 évesen ott vagy egyedül és mindenki turbékol körülötted. Bennem is dolgoznak a hormonok, de csak azért h legyen, ne legyen, nem minden a szex. Egy stabil érzelmi-bizalmi háttér többet ér, mint egy orgazmus! Jó persze, jó lenne már valakit átölelni, hozzábujni valakihez, szeretni és szeretve lenni, legyen az lány, vagy fiú.. nem olyan nagy kérés... Mindenki boldog lesz idõvel, hisz ez az élet értelme. És amilyen vagy, olyannak fog szeretni egyszer valaki, aki akkor jön majd el, amikor nem is számítasz rá igazából! Nem mondom h carpe diem, de élvezd minden napod, mint ha az lenne az utolsó, ha görcsösen akarsz valamit, tudod az úgy sem jön össze! Igaz? :) Jóságot! Üdv, egy srác, aki nem sokára doki lesz, de elõbb magát kell meggyógyítania, vagyis a lelkét :)
vannak srácok akik szeretik ha van egy kis háj a csajon mint én pl de inkább fiatalabbat vállalnék be, úgyis éretlennek tartana egy 20onéves F19
Most lehetnék olyan, mint szoktam, és alázhatnálak, de nem foglak... Szerintem ez a te magánügyed, és ha még nem szexeltél az is annyira, mint ha már megtetted volna. HA te annak érzed, szedj ösze valami pasit, és dugj vele...
A kérdező hozzászólása: Magam sem tudom, h miért.. Talán mert félek felvállalni bárkit magam mellett a testalkatom miatt ... :(
Én is az vagyok.Érdekel valakit?Csak mert szerintem mindenki [email protected] rá.Mindenki volt szûz.Szerintem nem akkor kell elveszteni, amikor mások szerint gáz, hanem akkor, amikor olyan embert találsz, aki az elképzeléseidnek megfelel.
szerintem tök jó, ha egy lányon nem mentek még végig sokan és így lesz komoly kapcsolata. nekem nagyon tetszik az ilyen. F
Adj esélyt a srácoknak, ismerd meg õket, bármi kialakulhat. Én is a te cipõdben jártam, de találtam egy olyan srácot, akiben meg tudtam bízni és kiépült köztünk egy nagyon stabil kapcsolat.
Akik probálkoztak miért utasitottad el???
Akkor ismerkedj, de legalábbis ne fuss el a lehetõségek elõl. Más okosat erre nem lehet mondani. 21 évesen lett nekem is elõször párom, nem tartottam gáznak, így alakult.
Utolsó, mit jelent az, hogy "szerintem meleg"? Soha sem voltál még szerelmes lányba?

22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?

Legjobb válasz: 1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?

1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?
Te még nem vagy érett egy párkapcsolatra...
legközelebb tizet tagadj le, annak van értelme...
Csak, ne reggel mondd el neki ... mert, ez egész napra szét viszi az agyát :D Én, ha tisztán emlékeznék rá, hogy azt mondtad 21 éves vagy és 22 lennél késõbb, akkor megkérdõjelezném, hogy én vagyok a hülye, vagy te......
De most tényleg ennek mi értelme volt?
Csak akkor haragszik meg ha azt is hazudtad, hogy lány vagy, pedig fiú.
Szopóka-nyalóka, én a diplomámat titkolnám, meg a volt csajaim számát. Egyébként eléggé szívás, nagyon rosszul veszi ki magát. Megoldás: Egyszer hozd fel a témát, és természetesen valahogy mondd neki, hogy de hát én már egy évvel idõsebb vagyok, mint te stb. Rákérdez, elmondod, hogy 22 vagy, nem 21, így max. félreértésnek tûnik majd.
Nõ vagy. Nálatok letagadni 1-2 évet csak az átlag duma. Persze csak ha le is lehet.
Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek.. nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is. De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D
1 év az semmi... Azon senki nem akad ki. Én lassan 10 éve ünneplem a 30-dik születésnapomat..:)
De miért tagadtál le egy évet?
A kérdező hozzászólása: Amikor még nem jártunk, csak egy baráti körben voltunk, mindenki 20-21 éves volt, akkor még õ sem töltötte be a 22-t. Én már nyár óta 22 vagyok de gyarló ember voltomra, valahogy kényelmesebb volt letagadni 1 évet. Majd késõbb járni kezdtünk, a korom felhozódott néhányszor és mindig mondta, hogy 21 és a végén már nem mondtam el neki hogy: 'amúgy én...' Elég kínos és idétlen szitu! Valószínûleg vmelyik tippeteket alkalmazom majd! Kösz!
Nyilván az élet nagy problémája ez ... Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D
Bocsi, ez a 22 meg 21 megzavart. Szóval azt akartam elõször írni, hogy mondd azt, hogy megszoktad a 21-et mondani és nem is gondolkoztál mikor megkérdezte csak ezt mondtad mert ezt szoktad mondani.
Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettõl függõen néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthetõ, amit most leírtam. Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy õ emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: Naa ne már, nem gondoltok arra, hogy kissebségi komplexusom van vagy hogy pszichikai problémák állnak a háttérben? Belátom, hogy furcsa eset de megoldásokat vártam srácok!
ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dõl De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinézõ 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...
A kérdező hozzászólása: Hát én vagyok a nem komplett ez nyilvánvaló! Azt hiszem szívom is majd a levét!
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Azt fogom tenni, hogy elmondom : mindig letagadok 1 évet a koromból! Vagy teljes hülyének néz, vagy a dolog abszurditása miatt elnézi a hülyeségem!
A kérdező hozzászólása: Haha jogos! Éppen azért mert totálisan abszurd, kérdezem, hogy megharagszik-e ha elmondom ... :/
mond azt hogy kicsit zavarba voltál elõtte és véletlenül 21-et mondtál. sztem el fog ájulni tõled xD
22 évesen errõl sajnos lecsúsztál...
A kérdező hozzászólása: Mivel nem profi csapathoz szeretnék menni, ezért szerintem nem csúsztam le semmirõl...a háttér munka és a erõnlét még mindig nagyon jó, nem a nulláról kezdem ezt a sportot, hiába 22 vagyok...csak most a futsal-t akarom kipróbálni, nem Falcao akarok lenni , csak megközelíteni õt:)

22 éves vagyok és egyfojtában anyira kivánom az együtt létet, hogy minden nap birnám mi a helyzet ilyenkor vagy miért van ez?

Legjobb válasz: Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D

Kedves 22 éves! Én a helyedben inkább gyorsan nekiesnék a magyar nyelvtankönyvnek... Siralmas a helyesírásod!... 8-[ egyfojtában = egyfolytában anyira = annyira együtt lét = együttlét Elõbb tedd magadévá a magyar helyesírást, utána bújj ágyba a pasikkal. :D
Akkor szeretkezz egyfolytában! Azért van mert szereted a szexet! Nem kell ezen aggódni!
na igen...ha a csajod szûz akkor fail van :D Én a helyedbe össze se jöttem volna szûz csajjal..nem vagyok mazochista. Lapát Jenci :P
Lehet akkor bõvebb infó kellet volna, és elmondani hogy a csajod még szûz és olyankor mi van!! Mit kell ezt itt kérdezgetni? Verd ki vagy keressél mást! Mit vártál mit fognak mondani az emberek? Ha szereted akkor vársz és vered a farkad!!!
A 21:59-es vagyok! Most látom csak, mert visszanéztem, hogy a lány szûz is ráadásul?! Ha látnám õt 2 kézzel kapnék utána és tanácsolnám neki, hogy hagyjon téged békén! Még egyes "szemét" pasik se használják ki a szûz lányokat! Ennyire ne verd át.. basszus ez durva, hogyha ennyire kihasználod!!! Megyek is aludni, mert csak felhúzom magam, elnézést..!
Nagyon remélem, hogy a lány rájön menetközben, mire kell õ itt. A kedves tanácsadók úgy látszik, nem nézik a lányokat másnak, mint mozgó szexuális segédeszköznek. Remélem, közlik is a lányokkal ezt amikor csapják nekik a szelet.
Meglátszik, hogy az utolsó kettõt fiú írta (már bocsi). Az igaz, hogy a lelkiismeretedre van bízva. De, ha beleszeretsz idõközben, hogy nézel utána a szemébe? Pláne ha már most is szereted vmennyire. Mit vártok egy 18 éves lánytól? Ugorjon az ágyába pár hét múlva? Örülj neki, hogy nem egy kis olcsó p*csa, aki egybõl ágyba megy 1 fiúval. Legyen egy kis tartásod.. vagy ha már az elején megcsalnád és kielégülsz mással akkormeg minek vagy vele? Azért gondold át ha lehet és ne játszál más érzéseivel. Szegény lány azért várja ki azt a 3 hónapot, mert nem akar csalódni és biztos akar lenni a dolgában, ezek meg azt tanácsolják neked, hogy addig menjél más lányhoz, ha kell a szex. Mennyi pasi kihasználja így a lányokat:S Eddig ha kibírtad szex nélkül a csaj elõtt akkor most várd ki, ha van vkid. Lehet érdemes várnod és hogy szerelembõl szeretkezz! Bocsi ha elragadtattam magam, de nekem a gyomrom szorul össze, ha belegondolok, hogy ezt velem csinálnák! Remélem helyesen döntesz!
A kérdező hozzászólása: értem ez jo tanács az utobi kettö köszike
Még az utolsóhoz annyit, hogy a lánnyal való tali elõtt mindenképpen "üríts", akár csajjal, akár kézzel. Ne legyél kanos ha vele vagy, ne éreztesd hogy szexelni akarsz. Elõbb utóbb õ fog rádmászni kb 1 hónapon belül..de addigis marokmarcsa, vagy kedves ismerõs ;)
Persze, és lehet 2 és fél hónap múlva dobja a nõ, mert õ úgy döntött. És a srác baszhatja a 2 hónapját. Szerintem találj magadnak egy csajt, akivel kielégíted magadat. G*ciség, de ha egyszer ez az igény akkor ez van. Vagy dobd a csajt és találj mást. Ha tényleg vele akarsz maradni csak a szexet is akarod, de ezt a lány nem érti meg, akkor ez az õ hibája. Old meg, a lelkiismeretedre van bízva.
A kérdező hozzászólása: hát most látod hogy fiu vagyok? pff akkor én a te helyedbe mindenek elött megtanulnék olvasni XD jobbulást kedves
gondolom nehéz, de ott van az orális sex is. lényeg h ne erõltesd. 3 hónap múlva is minden nap sexelhettek
Bocs, most látom, hogy fiú vagy... 8-[
minden nap verd k magadnak. mond meg a csajodnak, h neked márpedig kell a szex de nem tudod máshogy megoldani. de szeritnem elég lesz ha naponta vered magadnak.:)
A kérdező hozzászólása: na és mi van ha a csajom még 18 áves szüz? és csak 3 honapmulva akarja épp ma beszéltünk rola hm.. =( nehéz igy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat de nem hasznélom öt ki mi nagyon komolyra megyünk a kapcsolatron , mert mindkettönknek csak mrossz kapcsolataink voltak szoval mi erre törekszünk hogy komoly legyen..ezek csak kérdések kiváncsi voltam mit és hogy gondol a töbség...a másik meg hogy már 3 honapja járunk lassan szoval 4-5 honapja ismerjük egymást ez nem játék!!!mi komolyan gondoljuk!..szoval nem verem átt én örülök neki hogy még szüz és senkivel sem volt én lehetek az egyetlen és elsö ha jol játszom.ÉS AMINEK LEGJOBBAN ÖRÜLÖK HOGY EDDIG NEM VOLT SZERELMES ÉN MUTATAM MEG NEKI MI IS AZ EZ MÁR SZERELEM...én vagyok az elsö szerelme de nem az elsö kapcsolatja öket csak szerete de az semmi sem volt mikor megcsokoljuk egymást csak kavarognak az érzelmek imádom öt és becsülöm id . nyugalom tudom mit tezsek ez az oldal csak kiváncsiság csáo

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

22 éves vagyok elmúltam. árvasáit kapok. Befejeztem a sulit. érettségim, középfokú okjs képzésem van. Nappali tagozaton nem tanulhatok tovább, mivel már elmúltam 22 éves. Esti tagozaton viszont jó pénzért igen?

Kérdésem hogy esti tagozaton felnőttképzés címén jár e árvasági ellátás vagy sem, mert nem tudok kiigazodni rajta?

Legjobb válasz: "Az árvaellátás a gyermek 16. életévének betöltéséig jár. Ha a gyermek oktatási intézmény nappali tagozatán tanul, az árvaellátás a tanulmányok tartamára, de legfeljebb a 25. életév betöltéséig folyósítható. " Egyértelmû....Csak nappali és betöltött 25 év.

"Az árvaellátás a gyermek 16. életévének betöltéséig jár. Ha a gyermek oktatási intézmény nappali tagozatán tanul, az árvaellátás a tanulmányok tartamára, de legfeljebb a 25. életév betöltéséig folyósítható. " Egyértelmû....Csak nappali és betöltött 25 év.
Csak nappali tagozatosoknak jár, tehát te nem fogsz kapni.

22 éves vagyok, OKJ-t szeretnék kezdeni, valaki megtudja mondani, hogy ingyenes-e még?

Legjobb válasz: okj tanfolyam nem ingyenes okj nappali képzésre nem mehetsz már 22 évesen okj iskolarendszerû képzés estin és levelezõn ingyenes

okj tanfolyam nem ingyenes okj nappali képzésre nem mehetsz már 22 évesen okj iskolarendszerû képzés estin és levelezõn ingyenes

Hány éves kortol és hány éves korig szőrösödik a férfiak háta? Én 22 éves vagyok és kb 2éve kezdett el és a melkasom is. A tőbbi részen már elég szőrös vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ezt nem lehet így behatárolni.Van aki szõrösebb alkatú,õ nyilván korábban szõrösödik,de van aki egyáltalán nem. Nekem úgy 14 évesen kezdett láthatóan szõrösödni a hátam,de én ilyen alkat vagyok.

Szerintem ezt nem lehet így behatárolni.Van aki szõrösebb alkatú, õ nyilván korábban szõrösödik, de van aki egyáltalán nem. Nekem úgy 14 évesen kezdett láthatóan szõrösödni a hátam, de én ilyen alkat vagyok.

Halálosan szerelmes vagyok egy 17 éves lányba és ő is belém.22 éves vagyok, de úgy érzem magam mintha pedofil lennék. Normális ez, vagy valóban sok ez a körkülönbség?

Legjobb válasz: A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.

A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.
Dehogy sok...
Nekem kicsit soknak tünik, de azert nem olyan horribilis.
Én is 17 vagyok, az elõzõ barátom 24 volt, még azt sem éreztük soknak, a szakításunkhoz a korkülönbségnek semmi köze sem volt.
nem sok
én meg 26 vagyok és szeretek egy 16 éves lányt, akkor én mit érzek szerinted, hogy megagigaultra pedofil vagyok? :DDD hát nem, azt érzem, h mekkora szerencsém van, hogy találtam egy lányt akivel kijövök, eddig sokkal jobban mint az elõzõekkel. sosem hittem volna, h bele fogok szeretni egy ennyivel fiatalabb nõbe, de megtörtént, és õ is szeret engem. persze kívülrõl könnyû ítélkezni, hogy mekkora pedofil vagyok meg biztos csak kihasználni akarom, de ez nincs így. amíg valaki nem volt ilyen helyzetben, addig könnyû azt mondani, h én biztos nem ezt tettem volna, meg tudtam volna parancsolni magamnak stb stb, de amikor érzelmek vannak, akkor máris egész más a szitu, mint kívülrõl nézve.
Ez az 5 év ebben a korban már nem sok, és pedofil sem vagy, egy 17 éves lány már testileg is elég fejlett meg lelkileg is ahhoz, hogy nõként tekints rá. Inkább legyetek boldogok és örüljetek ennek a szerelemnek.
Annyira nem sok, hogy pedofilnak kelljen érezned magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!