Találatok a következő kifejezésre: 22 éves okt (31 db)

Mi lehet az oka annak, ha valakinek 21-22 évesen még fogalma sincs a való életről, teljesen önállótlan, nincs semmiről véleménye, úgy viselkedik, mint egy 12-13 éves kiskamasz?

Közeli barátnőm ilyen eléggé elkényeztetett csaj,egész nap csak szappanoperákat néz,más nem is érdekli,vizsgákra,zhk-ra nem készül.Általában ha társaságba hívom,nem jön el,mert a mi témáinkhoz nem tud hozzászólni,mert eléggé gyerekes a viselkedése,nincs semmiről véleménye,nem érdekli semmi,célok,tervek nélkül él,való életről fogalma sincs.Ha szóba kerül munka,a jövőbeli tervek,inkább lehajtja a fejét,unott képet vág.Féltékeny azokra,akik elértek,vagy el akarnak éreni az életben.

Legjobb válasz: Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.

Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.
Depressziós és motiváció hiányos
A kérdező hozzászólása: bocsánat, lemaradt:akik el akarnak érni valamit az életben
Az a gáz hogy nincs célja.A legtöbb embernek van célja amit el akar érni.A cél adhat motivációt.Pl meg akar valaki venni egy Honda Civicet vagy nyaralni akar japánban , akar családot gyerekeket stb....Ha a célra gondolunk az az motivációt.Nem tudom elképzelni azt hogy valakinek nincs célja az életben...
A kérdező hozzászólása: rajta kívül én se ismerek más cél nélkül élõ embert, õ beéri az egész napos heverészéssel, barátok közt nézéssel
Biztosan van célja, max. te nem tudsz róla. Pl.ha fõsulira jár, gondolom az a célja, hogy végigjárja és befejezze (most függetlenül attól, tanul-e vagy sem). Nemtudhatod milyen problémái vannak a családban, nemtudhatod miért nem jár veletek sehová! Mondhatja õ azt, hogy ezért meg ezért nem megy, talán csak nem akarja elmondani a gondjait! Te meg szép barát vagy, hogy így gondolkodsz róla.
Valószínúleg önbizalomhiányos. Ez lehet attól, hogy az anyuka mindig mindent jobban tud. Próbáld motiválni ha tényleg közeli barátnõd.
A kérdező hozzászólása: õt lehetetlen motiválni, egyre rosszabb vele

Mi lehet az oka annak ha egy srác 22 évesen is szûz azonkivûl hogy csúnya?

egy átlagos vagy egy jó kinézetû srác nem lehet szüz 22 évesen

Legjobb válasz: Szégyelli, hogy szûz, ezért nem közeledik lányokhoz, vagy korai magömléssel küzd, esetleg valamilyen lelki betegség is lehet az oka.

Szégyelli, hogy szûz, ezért nem közeledik lányokhoz, vagy korai magömléssel küzd, esetleg valamilyen lelki betegség is lehet az oka.
A felsoroltakon kívül lehet még aszexuális vagy kocka, alkesz, sport függõ szerencsejáték függõ, depressziós, gyûjthet bélyeget. Lehet remete valahol a hegyekben. Vagy csak bunkó, agressziv, nem társasági ember... Rengeteg oka lehet és egyébként több van mint gondolnád. Azért mert valaki nem úgy néz ki mint egy ork még nem biztos h nem szûz.
unokatestvérem 23 éves és szûz, semmi baj nem lenne külsõre vele, egyszerûen "rövid fitymafék" gondja van és évek óta csak mondogatja, hogy elmegy a dokihoz (ez egy 3-4 perces "mûtét" ) de valamiért csak húzza-nyúzza, fél tõle stb. és emiatt mindig kénytelen valami kamudumával eltaszítani maga mellõl a lányokat akiknek bejön
8-asnak még hozzátenném, én is nagyvárosban élek konkrétan Budapesten és itt nem találok magamnak senkit. :/
Pedig képzeld el nem vagyok csúnya, és bizony volt rá alkalom, hogy lehetett volna 2 barátnõm is, akivel lehetett volna több.Teljesen kívülálló okok miatt nem lett egyikkel se semmi, azóta meg nem is nagyon vannak a környezetemben lányok/nõk így aztán nem egyszerû.Csak hogy értsétek, az egyiket trauma érte(meghalt az apukája) és teljesen magába fordult, hiába segítettem neki amennyire csak tudtam. A másik pedig elköltözött külföldre, konkrétan Amerikába.Na most onnan aztán.. :/ Egyáltalán nem vagyok csúnya, jól is öltözködöm, van pénzem is.Csak én nem vágok fel vele.Annyi a problémám, hogy a hatalmas mennyiségû visszautasítás az önbizalmamat is és a kedvemet is elvette az egésztõl, így eléggé félénk is lettem sajnos.Pedig senki nem nézné ki belõlem, azonban aki ismer valójában az pontosan tudja milyen vagyok.Értelmes, egyetemre járok, keményen tanulok mérnöknek.Na igen ez el is veszi az idõm nagy részét, szóval ismerkedni is még ha idõm is lenne rá, akkor sem nagyon van kivel elmennem.Néha beülünk haverokkal 1-2 helyre, amikor ráérünk és ennyi.Meg néha elmegyünk bulizni, de ott meg ugye koncertekre járunk inkább.Azonban én már nem tudok csak úgy bárkihez is odamenni, ha látom rajta, hogy bármilyen érdeklõdést mutat felém a lány, akkor szívesen odamegyek.Na ez az, amit a mai lányok nem mutatnak kifelé, és semmi nem látszik rajtuk.Se egy mosoly, semmi.Vagy csak felém nem, de érdekes mert utcán is azért meg szoktak nézni engem.Jó mondjuk van egy egyéni stílusom is, amilyen nem sok másik embernek van, öltözködéssel egybekötve persze. :) 22/F
esetleg nem tudta magát túltenni egy szerelmi csalódáson és begubózott...egyik haverom is így járt aztán akkora sokként élte meg, hogy a lány más pasival jött össze és nem vele, hogy azóta csak prostizik....ha nem történik valami akkor erre a 22 éves srácra is a prostizás vár, mert nem hinném, hogy szûzként szeretné és szex nélkül leélni az egész életét..vagy összeszedi magát és becsajozik megnõ az önbizalma és õ lesz a helyi playboy..láttam már ilyenre is példát :-D Csak a kezdõ lökés kellett a srácnak, hogy egy csaj odáig van érte úgy megnõtt az önbizalma, hogy meghúzta a fél várost :-D a pattanásait eltüntette..más frizurát csináltatott..új ruhatárat vett...magabiztos lett, hogy õ egy macsó állat, mert egy csaj szerelmes lett belé, kiállt magáért...társasági ember lett, hiszen neki már volt csaja nem szólhat be senki....és sorra jöttek a sikerek..persze ez egy nagy város nem egy falu ahol mindenki ismerte a srác depis korszakát :-D
Sokat gyakorizik.
Vallásos
Túl nagy a pénisze.
Csúnya srácnak is lehet barátnõje, ha van önbizalma, jó a beszélõkéje és társasági ember.
Félénk, rokkant, pap, homoszexuális, pedofil, kasztrált... lehet több is.
- Peches - Vallásos vagy más meggyõzõdésbõl vár - Nem érdeklik a nõk - Félénk Stb
#11 nekem is kéne egy mûtét de nagyon félek tõle :S nem mellesleg 100ropi bár szerintem ez em lenne elég a csajozáshoz mert nincs semmi tapasztalatom és a rokonod még szerencsésnek mondhatja magát õ legalább tetszik valakinek...

22 évesen nem érzek annyi szexuális vágyat mint régebben. Van hogy napokig nem is kiván előtte akár napi 6 szor is végeztem önkielégitést. Mi az oka hogy napokig nem kivánom most?

Legjobb válasz: Általában lelki ok! Ez változhat nem kell megijedni! Lehet, hogy néhány év (hónap) múlva megint az ellenkezõje lesz! Ezer dologtól függ, de fõleg lelki tényezõkön alapul!

Általában lelki ok! Ez változhat nem kell megijedni! Lehet, hogy néhány év (hónap) múlva megint az ellenkezõje lesz! Ezer dologtól függ, de fõleg lelki tényezõkön alapul!
20 éves kortól a szervezet már nem termel annyi hormont mint elõtte kamaszkorban. Ezért természetes, hogy nem kívánod már annyira a szexet.
Nem testi változás okozza hanem pszichikai. Vagy simán fáradtabb vagy mint eddig. tanulsz, dolgozol? Mennyi stressz ér? Stresszes az életed akkor kevésbé jut eszedbe a szex
A kérdező hozzászólása: õszintén szólva amióta melózok és hajnalba kelek és alig alszok azóta van ez 1 hónapja köbö.attól lehet hogy fáradt vagyok???
ennyi, meg is adtad a választ
KÁNIKULAAA!!! bocs hogy ordítok, de szerintem tök logikusnak kéne lennie... a nagy melegtõl, a szervezeted, totálisan ki van készülve, és nem ér rá még ilyen hülyeségekkel is foglalkozni, miközben brutál el van foglalva azzal, hogy bizonyos testrészeidet 36 fokon tartsa... majd jön a lehülés aztán máris azt veszed észre, hogy megint nem is csinálsz mást mint a youpornon keresgéled az öregmamis filmeket...
hát nemtom, nekem a melegtõl jól lógnak a heréim, és ez engem beindít, fõleg amikor összevissza csapodnak, himbálóznak, áhhhh, ki kell verjem!!!

Mi lehet az oka az eros hajhullasnak egy 22 eves no eseteben?

Legjobb válasz: Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.

Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.
Mindenképpen menj el egy teljes labort csináltatni. Fiatal nõknél elég gyakori a vérszegénységbõl/vashiányból eredõ hajhullás.
góckutatás sem árt, lehet pl. rossz mandulától...
nekem vashiányom volt és attól nagyon hullt... ha nem szedem a vastabikat egy idõ után el kezd hullani. 16/L
Kedves Kérdezõ! Légyszíves mondd el, fésülködéskor mennyi hajszálad hullik ki, illetve ha végighúzod a kezed a hajadon, marad-e 2-3 szál benne. Nálam fésülködéskor 20-30 kihullik, és ha végighúzom a kezem a hajamon is marad 1-2 szál a markomban. Ez a végighúzás nem csak fésülködés utánra értendõ. Nem tudom ez mennyire normális. Naponta 2-3 alkalommal fésülködöm, reggel és este hullik az adott számban, a köztes alkalomkor kevesebb. Nemrég másik fésûvel fésülködve 70 hullott ki egyszerre. Egymásikon volt fehér pötty is a végén, amire azt írták itt, hogy hajhagyma (és a hajhagyma nem nõ vissza) Szóval tanácstalan vagyok, bõrgyógyászatra 3 hónapra elõre kapnék idõpontot, és azon gondolkodom, hogy mit csináljak, mert ha ez természetes, akkor fölöslegesen elmegyek maszekhoz több tízezer forintot kifizetve.
Ha az orvos nem mondott rá semmit, akkor nincs okod aggódni.
A süllyedés normálisan: 10 mm/h. Neked emelkedett. Ez utalhat: fertõzésre, gyulladásra. Az orvos biztos fog rá mondani valamit.

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??
A kérdező hozzászólása: 1 hét múlva már 21/F :D
miért ne lenne oké? a legtöbb ennyi idõs lány 20 év felettiekkel jár
Tény hogy õ még fiatal te meg már érett felnõtt vagy de ha õ is szeret akkor nincs ezzel gond :D
szerintem sem problem...
És hol itt a bonyodalom??? Ezen aztán végkép ne izgulj... Az apja már más tészta:D...
ha jól kijösztök a korkülönbség (fõleg ennyi) nem lehet akadály! :)
Ha 50 felett lennél, akkor talán jogos lenne a kérdés! De így? Néhány 16 éves lány már teljesen kész nõ testileg és lelkileg is.Nincs itt gond egy szál se!
Bakker azt hittem, hogy itt egy rinyáló 40 éves férfi, erre látom, hogy 20 éves.... kész, vége. :) Úgyhogy d#gjad csak nyugodtan.

A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

A barátn?m, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik n?vel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte ?ket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

Legjobb válasz: Ne,de szemétség hogy nem hívott.

zala megyei vagy akk tudom kiröl beszélsz de remélem nem lol
Ne, de szemétség hogy nem hívott.
Ugyanazt leírtad kétszer. Ugyanazt leírtad kétszer. Nem értem miért, nem értem miért. Amúgy, ha 22 éves, akkor jogos.
Szexelt mással. Igen, ez megcsalás.
ne, de a barátnöd egy ribanc, csakhogy tudd.
A kérdező hozzászólása: ááá megmondtam, azt mondta hogy neki kell egy kis kikapcsolódás, a monoton hétköznapokat unja, szereti a csajos estéket, ezért szeret lejárni leszbikus bárba is
ha kerek perec megmondod neki, hogy te ezt megcsalásnak érzed, és többet nem szeretnél ilyet hallani, akkor megérti, persze ha szeret. HA ellenkezik, akkor problémák vannak.
A kérdező hozzászólása: de most nekem az a bajom, hogy a másik 4 csaj belezúgott vajon a barátnõmbe? szerelmesek belé?
Dehogy megcsalás. Nehogy elhagyd! Hátha egyszer elhív a csajos estére. :)
A kérdező hozzászólása: én 25 éves fiú vagyok
Miért nem mondta neki a 4 csaj? Ne röhögtess! Felnõtt ribi, saját felelõsségére cselekszik. A többiek is meg õ is pont leszarják, hogy te vagy neki vagy nem.
Hát akkor... szerintem kicsit biszex a csaj. SZeret téged egyáltalán? :// lehet jobb lenne ott hagyni, ha téged ennyire zavar ez a viselkedés
ez olyan, mintha arcon vernélek bal kézzel, amikor jobbkezes vagyok. fáj-fáj, kész...
gyere át, megduglak sóspöccsel, és kvittek vagytok
saját nemmel nem megcsalás... f18
"Adam Blade válasza: saját nemmel nem megcsalás... f18" Ááááááá. Nem bírom tovább:D És lóval megcsalás lenne?
na figyu. sztem meg inkább az gáz hogy csajokkal "csalt meg". szégyen ha a barátnõd egy pinával csal meg. nem hogy 4el.
Ezek kitalált kérdések, "kedves" keresem28 minden nap elõáll egy vad történettel. Egyszer nõnek, egyszer férfinek adja ki magát. :D Ne dõljetek be! :D Leszbikus orgia..na persze! Vágyálmaiban. :DD
Mondanod kellett volna neki, hogy ha már így elvoltatok, akkor legközelebb beszállok én is, és végigk*rlak titeket.
Figyelj ne keseredj el.. a nõd egy rib*nc, valósziinüleg hazudik is mint a vizfolyás és pasival is megcsal ne aggodj. Majd ha gyeree szül neked akkor talán szeret addig meg szzard le h mit csinál, és ha találsz egy normálisabbat vágd ki a fr*ncba a retket.
A kérdező hozzászólása: ha ennyire megcsalás, akkor a másik 4 csaj miért ment bele? miért nem mondták neki, hogy van pasid, akkor nem szórakozhatunk?!
A kérdező hozzászólása: hát ez olyan csajos este volt, azt mondta
A kérdező hozzászólása: budapesti vagyok, a székesfõvárosból...
megcsalt, sõt orgiában. 20/F
A kérdező hozzászólása: de azt mondják a haverjaim, ha nõvel fekszik le az nem megcsalás, az õ barátnõik is így csinálják...
hálisten, reméltem hogy az ex nem nacionális ribanc lol
Valamilyen szinten annak minõsül, igen, de jobb mintha más férfival csinálta volna.
Ezt neked kell eldöntened, hogy megcsalásnak számít-e nálad vagy sem. Mindenki másképp viszonyul az ilyesmihez, más a küszöb...
Hát ha téged nem zavar akkor te tudod. Én csak úgy nézném el ha nõkkel kavar a csajom hogy ha néha engem is bevesznek. Így korrekt, mivel én pasikkal nem akarnék :D Ha meg nem akarja hogy más nõhöz nyúljak akkor meg õ se nyúljon hozzájuk :) 22/F
A kérdező hozzászólása: ...ja amúgy már menyasszonyom
Elõzönél a pont :D Nem megcsalás mintahogy az se lenne az ha te 4 négerrel b*zizsurt rendeznél. A baránõd egy mocskos kis rib*nc.... De te választottad...
Szerintem megcsalás, és kész...
A kérdező hozzászólása: kezdek depressziós lenni...
A szex az szex. A megcsalás nem nemfüggõ. Ha szerelmes lesz egy nõbe, akkor pl élitek hármasban az életeteket? Hiszen az nõ, nem férfi. De kérdés, hogy te minek érzed. Azt gondolom már nem díjazná ha te is beszállnál, mert te ne nyúlj máshoz, és hozzád se, csakis õ.
De az is lehet, hogy a barátnõd unja a banánt, ezért csak besz*patott téged, és a négy másik nõ négy másik palit takar.

22 éves srác vagyok, elvileg sok lány helyesnek tart, meg 17 év sport után elég jó felépítésem van, de ettõl függetlenül szinte egy normális nõ sem akar velem komoly kapcsolatot kialakítani. Vajon mi az oka?

Pedig én tök normálisnak gondolom magam...

Legjobb válasz: Kiknél próbálkozol? Lehet más típusú lányoknál kellene. Vagy pedig változtatni a kisugárzásodon. Ezt lehet egy új frizurával, vagy új öltözködési stílus.

Kiknél próbálkozol? Lehet más típusú lányoknál kellene. Vagy pedig változtatni a kisugárzásodon. Ezt lehet egy új frizurával, vagy új öltözködési stílus.
A kérdező hozzászólása: Kopasz vagyok! Új hajstílus kilõve... De egyébként jól áll a kopaszság! :)
Szerintem is az lehet a baj, hogy rossz helyen keresgélsz. Vagy esetleg nem szimpatikus a fellépésed. Ezeke alapján nem tudok mást mondani. Nem lehet, hogy a viselkedésedbõl a "normális nõk" arra következtetnek, hogy nem tetszenek neked?
Akkor öltözködés. Úgy öltözz, ahogy neked tetszik. Hiába nem túl nyerõ másoknak, a Te önbizalmad növekedni fog
nekem a kopaszság lenne a gond. de ha helyesnek tartanak sokan akkor talán a stílusoddal lehet gond. lehet túl zárkózott vagy, vagy éppen túlságosan nyitott és nem tûnsz megbízhatónak. most ennyi infóból mondja meg néhány anonim....
Miért divat elhagyni a "hogy" kötõszót?
A kérdező hozzászólása: Ki hagyta el a "hogy" szócskát, és honnan hiányozna?
#1: "Lehet más típusú lányoknál kellene" #5: " lehet túl zárkózott vagy"
#6: lehet HOGY azért hagyom el néhányszor, mert elég sok beadandót kell írnom, így odafigyelek arra, HOGY ne legyen benne sok "hogy", mert az bizony elég szörnyen néz ki. #5ös vagyok.
5cm??? az óriási biztos nem mm-t akartál írni?
5 cm az elég nagy, de nem jelent semmi bajt ha szõrszálak nõnek ki belõle, ha zavar szedesd le.
A kérdező hozzászólása: Igen 5cm. az hogy a szorszálak szine változik, vagyis õszül és csak az anyajegybe, a szakálamba nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!