Találatok a következő kifejezésre: 22 éves okt (28 db)

Mi lehet az oka annak, ha valakinek 21-22 évesen még fogalma sincs a való életről, teljesen önállótlan, nincs semmiről véleménye, úgy viselkedik, mint egy 12-13 éves kiskamasz?

Közeli barátnőm ilyen eléggé elkényeztetett csaj,egész nap csak szappanoperákat néz,más nem is érdekli,vizsgákra,zhk-ra nem készül.Általában ha társaságba hívom,nem jön el,mert a mi témáinkhoz nem tud hozzászólni,mert eléggé gyerekes a viselkedése,nincs semmiről véleménye,nem érdekli semmi,célok,tervek nélkül él,való életről fogalma sincs.Ha szóba kerül munka,a jövőbeli tervek,inkább lehajtja a fejét,unott képet vág.Féltékeny azokra,akik elértek,vagy el akarnak éreni az életben.

Legjobb válasz: Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.

Elkényeztették, burokban nevelték. Ez nem az õ hibája és sokszor a szülõké sem, mert bárkivel elõfordulhat úgy, hogy közben észre sem veszik. Én is hasonló voltam kb 18 éves koromig, annyi különbséggel, hogy szorgalmasan tanultam és voltak céljaim. Otthon mindig meleg kaja várt, nem kellett takarítanom, kisgyerekként kezeltek, babusgattak. Aztán valahogy megváltoztam, az egyetem rákényszerített, hogy magamnak intézzem a dolgaimat, a problémamegoldó képességem javult. Többet jártam el otthonról, elkezdtem diákmunkát vállalni. Szüleimnek még mindig a "kisgyerekük" vagyok, de már egyedül is megállom a helyemet.
Depressziós és motiváció hiányos
A kérdező hozzászólása: bocsánat, lemaradt:akik el akarnak érni valamit az életben
Az a gáz hogy nincs célja.A legtöbb embernek van célja amit el akar érni.A cél adhat motivációt.Pl meg akar valaki venni egy Honda Civicet vagy nyaralni akar japánban , akar családot gyerekeket stb....Ha a célra gondolunk az az motivációt.Nem tudom elképzelni azt hogy valakinek nincs célja az életben...
A kérdező hozzászólása: rajta kívül én se ismerek más cél nélkül élõ embert, õ beéri az egész napos heverészéssel, barátok közt nézéssel
Biztosan van célja, max. te nem tudsz róla. Pl.ha fõsulira jár, gondolom az a célja, hogy végigjárja és befejezze (most függetlenül attól, tanul-e vagy sem). Nemtudhatod milyen problémái vannak a családban, nemtudhatod miért nem jár veletek sehová! Mondhatja õ azt, hogy ezért meg ezért nem megy, talán csak nem akarja elmondani a gondjait! Te meg szép barát vagy, hogy így gondolkodsz róla.
Valószínúleg önbizalomhiányos. Ez lehet attól, hogy az anyuka mindig mindent jobban tud. Próbáld motiválni ha tényleg közeli barátnõd.
A kérdező hozzászólása: õt lehetetlen motiválni, egyre rosszabb vele

22 évesen nem érzek annyi szexuális vágyat mint régebben. Van hogy napokig nem is kiván előtte akár napi 6 szor is végeztem önkielégitést. Mi az oka hogy napokig nem kivánom most?

Legjobb válasz: Általában lelki ok! Ez változhat nem kell megijedni! Lehet, hogy néhány év (hónap) múlva megint az ellenkezõje lesz! Ezer dologtól függ, de fõleg lelki tényezõkön alapul!

Általában lelki ok! Ez változhat nem kell megijedni! Lehet, hogy néhány év (hónap) múlva megint az ellenkezõje lesz! Ezer dologtól függ, de fõleg lelki tényezõkön alapul!
20 éves kortól a szervezet már nem termel annyi hormont mint elõtte kamaszkorban. Ezért természetes, hogy nem kívánod már annyira a szexet.
Nem testi változás okozza hanem pszichikai. Vagy simán fáradtabb vagy mint eddig. tanulsz, dolgozol? Mennyi stressz ér? Stresszes az életed akkor kevésbé jut eszedbe a szex
A kérdező hozzászólása: õszintén szólva amióta melózok és hajnalba kelek és alig alszok azóta van ez 1 hónapja köbö.attól lehet hogy fáradt vagyok???
ennyi, meg is adtad a választ
KÁNIKULAAA!!! bocs hogy ordítok, de szerintem tök logikusnak kéne lennie... a nagy melegtõl, a szervezeted, totálisan ki van készülve, és nem ér rá még ilyen hülyeségekkel is foglalkozni, miközben brutál el van foglalva azzal, hogy bizonyos testrészeidet 36 fokon tartsa... majd jön a lehülés aztán máris azt veszed észre, hogy megint nem is csinálsz mást mint a youpornon keresgéled az öregmamis filmeket...
hát nemtom, nekem a melegtõl jól lógnak a heréim, és ez engem beindít, fõleg amikor összevissza csapodnak, himbálóznak, áhhhh, ki kell verjem!!!

Mi lehet az oka az eros hajhullasnak egy 22 eves no eseteben?

Legjobb válasz: Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.

Ha sokat idegeskedsz, vagy fested a hajad, vagy a samponod tartalmaz mérgeket, sok oka lehet, lehet egyszerû vitamin hiány. drLenkei féle multivitamin, és elfelejtheted a hajhullást.
Mindenképpen menj el egy teljes labort csináltatni. Fiatal nõknél elég gyakori a vérszegénységbõl/vashiányból eredõ hajhullás.
góckutatás sem árt, lehet pl. rossz mandulától...
nekem vashiányom volt és attól nagyon hullt... ha nem szedem a vastabikat egy idõ után el kezd hullani. 16/L
Kedves Kérdezõ! Légyszíves mondd el, fésülködéskor mennyi hajszálad hullik ki, illetve ha végighúzod a kezed a hajadon, marad-e 2-3 szál benne. Nálam fésülködéskor 20-30 kihullik, és ha végighúzom a kezem a hajamon is marad 1-2 szál a markomban. Ez a végighúzás nem csak fésülködés utánra értendõ. Nem tudom ez mennyire normális. Naponta 2-3 alkalommal fésülködöm, reggel és este hullik az adott számban, a köztes alkalomkor kevesebb. Nemrég másik fésûvel fésülködve 70 hullott ki egyszerre. Egymásikon volt fehér pötty is a végén, amire azt írták itt, hogy hajhagyma (és a hajhagyma nem nõ vissza) Szóval tanácstalan vagyok, bõrgyógyászatra 3 hónapra elõre kapnék idõpontot, és azon gondolkodom, hogy mit csináljak, mert ha ez természetes, akkor fölöslegesen elmegyek maszekhoz több tízezer forintot kifizetve.
Ha az orvos nem mondott rá semmit, akkor nincs okod aggódni.
A süllyedés normálisan: 10 mm/h. Neked emelkedett. Ez utalhat: fertõzésre, gyulladásra. Az orvos biztos fog rá mondani valamit.

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??
A kérdező hozzászólása: 1 hét múlva már 21/F :D
miért ne lenne oké? a legtöbb ennyi idõs lány 20 év felettiekkel jár
Tény hogy õ még fiatal te meg már érett felnõtt vagy de ha õ is szeret akkor nincs ezzel gond :D
szerintem sem problem...
És hol itt a bonyodalom??? Ezen aztán végkép ne izgulj... Az apja már más tészta:D...
ha jól kijösztök a korkülönbség (fõleg ennyi) nem lehet akadály! :)
Ha 50 felett lennél, akkor talán jogos lenne a kérdés! De így? Néhány 16 éves lány már teljesen kész nõ testileg és lelkileg is.Nincs itt gond egy szál se!
Bakker azt hittem, hogy itt egy rinyáló 40 éves férfi, erre látom, hogy 20 éves.... kész, vége. :) Úgyhogy d#gjad csak nyugodtan.

A barátnőm, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik nővel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte őket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

A barátn?m, aki 22 éves, részt vett egy leszbikus orgiában, 4 másik n?vel, mindegyik 28 éves volt, a sulijából ismerte ?ket. Ezt tekintsem megcsalásnak?

Legjobb válasz: Ne,de szemétség hogy nem hívott.

zala megyei vagy akk tudom kiröl beszélsz de remélem nem lol
Ne, de szemétség hogy nem hívott.
Ugyanazt leírtad kétszer. Ugyanazt leírtad kétszer. Nem értem miért, nem értem miért. Amúgy, ha 22 éves, akkor jogos.
Szexelt mással. Igen, ez megcsalás.
ne, de a barátnöd egy ribanc, csakhogy tudd.
A kérdező hozzászólása: ááá megmondtam, azt mondta hogy neki kell egy kis kikapcsolódás, a monoton hétköznapokat unja, szereti a csajos estéket, ezért szeret lejárni leszbikus bárba is
ha kerek perec megmondod neki, hogy te ezt megcsalásnak érzed, és többet nem szeretnél ilyet hallani, akkor megérti, persze ha szeret. HA ellenkezik, akkor problémák vannak.
A kérdező hozzászólása: de most nekem az a bajom, hogy a másik 4 csaj belezúgott vajon a barátnõmbe? szerelmesek belé?
Dehogy megcsalás. Nehogy elhagyd! Hátha egyszer elhív a csajos estére. :)
A kérdező hozzászólása: én 25 éves fiú vagyok
Miért nem mondta neki a 4 csaj? Ne röhögtess! Felnõtt ribi, saját felelõsségére cselekszik. A többiek is meg õ is pont leszarják, hogy te vagy neki vagy nem.
Hát akkor... szerintem kicsit biszex a csaj. SZeret téged egyáltalán? :// lehet jobb lenne ott hagyni, ha téged ennyire zavar ez a viselkedés
ez olyan, mintha arcon vernélek bal kézzel, amikor jobbkezes vagyok. fáj-fáj, kész...
gyere át, megduglak sóspöccsel, és kvittek vagytok
saját nemmel nem megcsalás... f18
"Adam Blade válasza: saját nemmel nem megcsalás... f18" Ááááááá. Nem bírom tovább:D És lóval megcsalás lenne?
na figyu. sztem meg inkább az gáz hogy csajokkal "csalt meg". szégyen ha a barátnõd egy pinával csal meg. nem hogy 4el.
Ezek kitalált kérdések, "kedves" keresem28 minden nap elõáll egy vad történettel. Egyszer nõnek, egyszer férfinek adja ki magát. :D Ne dõljetek be! :D Leszbikus orgia..na persze! Vágyálmaiban. :DD
Mondanod kellett volna neki, hogy ha már így elvoltatok, akkor legközelebb beszállok én is, és végigk*rlak titeket.
Figyelj ne keseredj el.. a nõd egy rib*nc, valósziinüleg hazudik is mint a vizfolyás és pasival is megcsal ne aggodj. Majd ha gyeree szül neked akkor talán szeret addig meg szzard le h mit csinál, és ha találsz egy normálisabbat vágd ki a fr*ncba a retket.
A kérdező hozzászólása: ha ennyire megcsalás, akkor a másik 4 csaj miért ment bele? miért nem mondták neki, hogy van pasid, akkor nem szórakozhatunk?!
A kérdező hozzászólása: hát ez olyan csajos este volt, azt mondta
A kérdező hozzászólása: budapesti vagyok, a székesfõvárosból...
megcsalt, sõt orgiában. 20/F
A kérdező hozzászólása: de azt mondják a haverjaim, ha nõvel fekszik le az nem megcsalás, az õ barátnõik is így csinálják...
hálisten, reméltem hogy az ex nem nacionális ribanc lol
Valamilyen szinten annak minõsül, igen, de jobb mintha más férfival csinálta volna.
Ezt neked kell eldöntened, hogy megcsalásnak számít-e nálad vagy sem. Mindenki másképp viszonyul az ilyesmihez, más a küszöb...
Hát ha téged nem zavar akkor te tudod. Én csak úgy nézném el ha nõkkel kavar a csajom hogy ha néha engem is bevesznek. Így korrekt, mivel én pasikkal nem akarnék :D Ha meg nem akarja hogy más nõhöz nyúljak akkor meg õ se nyúljon hozzájuk :) 22/F
A kérdező hozzászólása: ...ja amúgy már menyasszonyom
Elõzönél a pont :D Nem megcsalás mintahogy az se lenne az ha te 4 négerrel b*zizsurt rendeznél. A baránõd egy mocskos kis rib*nc.... De te választottad...
Szerintem megcsalás, és kész...
A kérdező hozzászólása: kezdek depressziós lenni...
A szex az szex. A megcsalás nem nemfüggõ. Ha szerelmes lesz egy nõbe, akkor pl élitek hármasban az életeteket? Hiszen az nõ, nem férfi. De kérdés, hogy te minek érzed. Azt gondolom már nem díjazná ha te is beszállnál, mert te ne nyúlj máshoz, és hozzád se, csakis õ.
De az is lehet, hogy a barátnõd unja a banánt, ezért csak besz*patott téged, és a négy másik nõ négy másik palit takar.
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mi lehet az oka, ha egy 22 éves lánynak nincsenek barátai?

Szép, kedves, tanult meg minden, de mégis...

Legjobb válasz: Túl zárkózott, megvan magának :)

Túl zárkózott, megvan magának :)
# 9: Na, gyere cicafiú! :P
Nekem sincsenek, elég sok emberben csalódtam már... nem kell még több. Akkor inkább leszek egyedül. 19L
"Nem rólam szól a kérdés! Egy csávó se zaklasson pm-ben, hacsak nem akar egy 25 éves férfival randizni!!!!" Ez coming out volt a részedrõl, kérdezõ? :)
7-es vagyok Ezek a rossz tulajdonságaim. Az emberek talán azért nem közelednek hozzám, mert nem hagyom késõbbre, hogy majd megtudják, hogy nekem van az is. Talán ezért nincsenek már barátaim, de ez én vagyok.
A kérdező hozzászólása: Több itt a magányos, mint gondoltam.:(
Sajnos :(
jó! akkor maradj csak bunko és lusta!! én is az maradok! ha neked így jó, nekem is, hhhpppfffh
:D De aki nem tudja elviselni a rossz tulajdonságaimat, az a jókat sem érdemli. Azokat különleges személyeknek tartogatom.
fürödjön meg.
nõknél nem furcsa hidd el nõvérem pl 25 éves de talán ha 1 vagy 2 bnõje van pedig rengeteg ismerõse van és rengeteg lánnyal ápolt jó viszonyt még is idõvel aztán mind kihasználta, hülyének nézte..... szóval a nõk nem igen képesek barátságra csak átmeneti felszínes, érdek barátságaik vannak..... de ez több lány ismerõsömnél is igazolható h évekig elválaszthatatlan barátok összekapnak valamit aztán vége is van a love sztorinak többet nem beszélnek... és nagyon sok ilyet láttam már h azt mondjam nagyon ritka ha egy lánynak tényleg õszinte barátai vannak..... de férfiaknál is egyre kevesebb ilyen van, nekem is csak 2 igaz barátom van akit 18 éve ismerek :)
"Nem rólam szól a kérdés! Egy csávó se zaklasson pm-ben, hacsak nem akar egy 25 éves férfival randizni!!!!" AHAHAHahahaha XDXD... 19/l na az tök jó! én is ilyen lusta...bunko , , hát azt hiszem kényelmes azt ennyi,
mondjuk hogy nem egy hü de szociális ember, ettõl még lehet kedves és szép, ha ez megnyugtat, én sportos, 174-5? cm vagyok, igaz nem vagyok szuper okos, meg szuper jóképû, de nem vagyok bunko ergo én is kedves vagyok meg stb és mégse vagyok tele barátokkal, , ne mond már hogy te neked halvány sejtésed sincs, vagy egyáltalán semmit nem fogtál fel körülötted a világból? hogy miért alakulhatott így?? csak tapasztaltál valamit, csak össze tudsz rakni valamit a fejedben
20/L vagyok, sajnos nekem sincsenek barátaim :/
Ilyenrõl még nem is hallottam :/
A kérdező hozzászólása: Semmi baj ezzel csak érdekelt.
nem tom. Változtass! Haverkodj, nyiss mások felé...! :)
Nekem sincsenek. 19/l Tudja a fene, talán magamnak való vagyok, de egyben ragaszkodó is! Nehéz velem, szörnyen lusta, és bunkó vagy épp butus tudok lenni néha..
túl komoly, mindig tanul, sajnos az ilyen lányokkal én nem tudok mit kezdeni, mert nálam fontos a humor és, ha egy lány mindig túl komoly, akkor eléggé hamar megunom
A kérdező hozzászólása: Nem rólam szól a kérdés! Egy csávó se zaklasson pm-ben, hacsak nem akar egy 25 éves férfival randizni!!!!
mert beképzelt énközpontú tuskó, aki nem is tudja magáról, hogy egy beképzelt, énközpontú, tuskó, azt hiszi, hogy egy szép, kedves, tanult meg minden.....de nem!!!!
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!