Találatok a következő kifejezésre: 22 éves a 17 (26 db)

A kérdező hozzászólása: De kb úgy hogy mindegy mit mondok nekik.
az apjukat kérdezzed meg
Szerintem sokáig, hiszen a 20 év alatti korosztályban a lányok nem nagyon pasiznak a sajátkorosztályukban, mivel ott nagyon sok fiú éretlen, gyerekes, és csak a d*gáson jár az esze. (Tisztelet a kivételnek)
Biztos helyesnek találnak :) Addig örülj! :D Amúgy az az 5 év nem olyan sok ha belegondolsz. Mondjuk ha lány vagy, akkor gáz :D de azt vettem ki eddig h fiú vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Hát 22 évesen egy 17 évessel nem tudom ... de ha így haladok pár év és mondjuk 24 évesen egy 19-es az okés. Amúgy fiú vagyok
Kérdezõ: ne hidd, hogy minden lány egyforma, a 15 és 17 évesek közt is van olyan aki sokkal érettebb a korosztályánál.
én 20 vagyok és már most szimpatikus vagy, én elég jol nézek ki és még a cicim is igazi
17 évesen 23 éves barátom volt, nem tûnt soknak a különbség:)
vállald be, mit kell itt nyígni meg finnyáskodni :D

Mi a véleményetek ha 22 évesen 15 17 éves csajokkal randizok meg kavarok?

Legjobb válasz: 17 az még épphogy belefér. de 15.... azt gondolom h a saját korosztályodba nem állod meg a helyed.

17 az még épphogy belefér. de 15.... azt gondolom h a saját korosztályodba nem állod meg a helyed.
Én bírlak, én is így vagyok, de nem is igazán magamtól, egyszerûen még tavaly vettem észre egy buliban, nyáron, hogy bejövök egy tini lánynak, aztán késõbb egymá másik tinivel már smároltam is, aztán egy harmadik tinivel szintén, de amúgy még más nem volt, full tapasztalataln 22 éves srác vagyok, aki pechére nem néz ki 15-17-nél többnek. Sok hülye meg azt mondja, hogy ez elõny, hát inkább hátrány, mert a saját korosztályom megmondta, hogy ilyen kisfiúkkal nem járna sosem. Egyik lány így a képembe vágta, 21 évesrõl van a szó. A másik kedves ismerõsöm pedig, nyíltan kimondta, hogy én nem pasi vagyok, hanem csak egy fiú. Nyílván el tudjtáok képzelni mennyire rossz lehet egy kis tini fiúként kinézni. Vannak 15 év körüli fiú haverjaim, nem is egy néz ki idõsebbnek tõlem. Elég ciki. De az még nagyobb probléma, hogy folyton kis 12-15 év körüli lányok tapadnak rám leginkább. Én nem vagyok pedofil, eléggé gáz, de egy csomó 14 alattit kellett már visszautasítanom. A 14 évet betöltöttekkel sem lehet komolyra építeni, mert tuti két hét után más fiúba lesznek szerelmesek. Igen, igazából még szûz is vagyok, de igyekszem tagadni. A lányok nem is hinnék el, hogy még az vagyok, több lány mondta már, hogy azt sem hiszi el, hogy még nem volt barátnõm, mert helyes vagyok. De ez relatív, kinek mi a szép. Én magamat bûnrondának tartottam mindig is, így nem szállt el az egóm, kezdeményezni sem merek élõben, de részegen egészen jól tolom a smárolásokat, meg vettem észre, hogy akkor kezdtek elõször tapadni rám a kis tinik, amikor részegen olyan laza voltam és megeredt a pofám.
Szívesen máskor is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen eme megtisztelo hozzaszollasodat most elarasztottal önbizalommal és ugy érzem magam mintha ujra születtem volna. Nagyon hálás vagyok.
Azt, hogy nyomi vagy és defektes, mert a korosztályodbeli nõkkek nem tudsz mit kezdeni. 20L
Tényleg idõsebbnek néz ki sok 15 éves. Amúgy ne az alapján randizz valakivel, hánynak néz ki. 15 éves még kislány, gyerek, gyerek gondolkodással, ne használd ki ezt. legyél érettebb! Keress 17-20 éves lányokat magadnak!
Nagy újdonságot mondtál azzal, hogy 20-nak néznek ki a mai 15 évesek...
A kérdező hozzászólása: Hat de jol neznek ki? majdnem 20 at mutatnak. na jo nem mind. de pl egy 25 evessel sem jonnek ossze ha 14 nek mutat.
2-es számúnak abszolút igaza van még annyi, hogy 15? 17 belefér, de mit akarsz 15 éves kislányoktól?
Azt, hogy a kis p.csáknak menõ idõsebbekkel feltûnni, és csak azért kavarnak veled
Az elsõ komolyabb srác az életemben pont 22 éves volt, amikor elkezdtünk ismerkedni. Én akkor 16. Azt mondta, mindig is tetszettem neki, de nem mindegy, hogy 13 vagyok, vagy 16. Teljesen igaz. Amikor végül elkezdtünk volna járni, feltett egy kérdést: "És ha járni fogunk, már az elsõ héten lefekszel velem?" Amikor mondtam, hogy nem, hisz mégis csak a szüzességemrõl van szó, amit nem egy hetes járás után akarok elveszíteni, azt mondta, oké, akkor visszamegy a volt barátnõjéhez, akivel pár hete szakított. Szóval igen, gáz, ha ilyen korú csajokkal kavarsz, mert ez nem tisztességes sem rád, sem rájuk nézve. (Hozzáteszem, azóta két év telt el, de máig levakarhatatlan a srác, ugyanakkor az a bizonyos barátnõ szintén a mai napig vele van.) Átolvasva köze nincs a kérdésedhez, de úgy gondoltam, megosztom egy lány szemszögébõl is a dolgot.
korkülönbség*
Az a baj, hogy nem szarod le mások véleményét.
Ha megszavazzuk az igent akkor otthagyod?
ez pont ideál
Általában 16 feletti csajok már készek a szexre, úgyhogy nem.
anyám 17 volt amikor összejött apámmal, õ akkor volt 27... szóval nem nagy a korkülönbség :)
Ideális.
Mi pont ugyanígy vagyunk több mint 1, 5 éve :) Szerintem nem sok 17L
F27 N18 7 éve vagyunk egyutt....tehat F34 N25

Van itt olyan 14-17 éves lány, aki adna esélyt ismerkedésre egy 22 éves fiúnak, főleg, ha a fiú sem néz ki sokak szerint 17-nél többnek?

Legjobb válasz: Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L

Biztos van. De a 22 és a 14 között kicsit nagy a különbség nem? a 14 évesek még kislányok és szószerint azok. Max. csak összetörni tudják egy ilyen korú srác szívét. Arról nem is beszélve h, mit szólnának ehhez mások. A 14 éves gyereknek már 22 éves pasija van. Szerintem ez ijesztõ. De te tudod. Ez csak jó tanács. :) Üdv. 17/L
A kérdező hozzászólása: ma 10:36 Nekem muszáj fiatalabbaknál is próbálkoznom, mert a kisfiús testalkatom miatt több esélyem van a tizenéves lányoknál, ez van sajnos. Bár nekem nem kéne buta lány, szóval olyannal össze sem állok, aki agyilag éretlen, mert azzal nem lehet normálisat tervezni.
elsõ vagyok. Hát próbáld meg ...... de senki nem foga jó szemmel néni azért sem mert õ nem nagy korú te viszont már rég az vagy. és sajnos nincs sok esélyed h, ebben a korban a lányok olyan "komolyan" gondolkodjanak. Csak játszadoznak... flörtölgetnek és játszanak sz érzelmekkel és kiismerik a pasikat...... csak 17-18 éves korukban kezdenek komolyabb kapcsolat fele nézni vagy akkor sem...... :S
Szerintem attól függ a dolog, hogy ismerkedés alatt csak barátkozást vagy párkapcsolatot értesz-e. A barátkozással semmi gond, viszont a párkapcsolat...Nos, ebben a korban (14-17 év) szerintem ez elég ijesztõ lenne (A felnõtt-gyerek párosítást nézve, szerintem ez érthetõ.), bár biztos vannak kivételek. :) Viszont az is igaz, hogy ha szeretsz valakit, akkor ne törõdj vele, hogy néznek rátok mások, mert az elronthatja a boldogságotokat. És szerintem a 18.59.-esnek nincsen igaza abban, hogy ebben a korban nem komolyak a lányok, vagy hogy csak játszadoznak. Lehet, hogy az õ környezetében csak ilyen lányok akadnak, viszont attól még nem muszáj ennyire általánosítani...
Elsõ vagyok. Persze van esély rá h, vannak komoly lányok ebben a korban.De lássuk be általában a 70%-uk csak egy jó poénnak veszi az ilyet. Viszont igaza van az elõzõnek mert tényleg nem mindegy hogy, csak barátkozni szeretnél 14-15 éves lányokkal vagy párkapcsolatot. Az egyik kivitelezhetõ a másik nem biztos. (17/L)

Lányok, fiúk, mindenki! Ha egy 22 éves srác úgy néz ki külsőre, mint egy cuki 15-17 éves srác és jellemre is gyerekes kicsit még, akkor joga van 14-15 év körüli lányokkal járnia? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.

Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.
Nem fogad el jobban, csak olyan korban menõ ha idõsebb srácokkal haverkodnak! Szerintem csak azért vonzódsz hozzájuk mert (úgy gondolod) csak õket tudnád megszerezni és egy veled egykorú nõ pedig szóba se állnak veled.
Jogod van jarni, de agyba ne akard vinni....liliomtipras szamomra , fuggetlenul attol h torvenybe utkozo vagy sem....Te mar egy 18. Eletevet betoltott felnott ferfi vagy, o pedi meg egy kamasz, egy kiskoru, egy gyerek! Kulonben....inkabb a tanulason jarjon a lany esze is. Es az is mindegy h nezel ki, vagy hogy hogy jatszod a hozza passzolo tinedzser szerepedet! Ha az en gyerekemet egy 22 eves ferfi kornyekezne , lenne egy ket megjegyzesem!
joga van, de nagyon nagyon fura.
A kérdező hozzászólása: ma 18:57 Nem gond. Én is bújós típus vagyok, jól van az! :D
jogod van hozzá, persze :) csak tudod, te 22 évesen már úgymond komoly kapcsolatot szeretnél, a 14-15 éves lányok pedig még csak bújni akarnak a barátjukhoz...
22 éves srác, aki 15-nek néz ki? Ez elég durva, szerintem joga van azzal járni, akivel szeretne, csak aki egy ilyen emberrel szóba áll, annak nincs szeme. Egy 22 éves max 19-nek nézzen ki, vagy max 25-nek, de ha annyira nem felel meg a korának a kinézete, akkor bizony az nem lehet egy jó pasi. Valami baj van vele.
Ha összehasonlítjuk, hogy hogy néz ki most egy 13-15 éves külsõre és hogy nézett ki 10 évvel ezelõtt az eredmény zavarba ejtõ...Smink, magassarkú, nõies ruhák, festett haj, köröm... Némelyikre simán rámondom, hogy 18-20 éves. De ennek ellenére is azt mondom, hogy inkább dolgozz azon, hogy megérj egy korodbelihez. (A jogalkotó nem tiltja, ha a lány betöltötte a 14.életévét és beleegyezik egyébként.)
Már látom, párszor kérdezted ezt. De még egyszer mondanám, én például nem tartalak annak! Ahhoz azért több kell, mondjuk a folyamatosan, csakis a 10-11 évesekre /vagy még fiatalabb/ izgulás szexuális téren. És ha még meg is rontod õket, akaratuk ellenére, na akkor már tutira az vagy, és mész is a börtönbe, vagy még elõtte valaki kiherél, és megeteti veled, majd fejbe lõ....
Õszintén? Nem vet rád jó fényt de törvényileg 14 éves kortól lehet járni max 24 éves sráccal nem büntetendõ de nem is nézik jó szemmel. Másrészt attól függ te hogy gondolod? ha úgy érzed csak azért teszenek mert fiatalok és érintetlenk meg hasonló szexuális dolgok akkor igen az pedofilnak számít ha viszont azért mert azt érzed a veled való szintnek hát akkor tessék azért próbálj minél idõsebbel demindenkinek egyéni ügye.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom amúgy a környezetemben is furán néznek rám, úgyhogy már nem is igazán van barátom sem, csak a 15 év körüliek. Õk még megértenek legalább. Egyik haverom lepedofilozott, pedig én efebofil vagyok és nem ugyanaz a két fogalom. Sosem tudnék 7 éves kisgyerekhez vonzódni. Na, aki ilyen korúra gerjed az a pedofil. Egyébként meg valamiért jobban is vonzódnak hozzáma 14-15 év körüli lányok is szerencsére.
Szerintem ne legyél hülye...
Megnyugtatásra vágysz, hogy nem vagy pedofil? Ha nem akarod õket megdugni, akkor esetleg.
Miért ne járhatnál olyan korú lányokkal, amilyenekkel szeretnél. Egyébként a mai lányok tényleg nem 14-nek néznek ki, én 25 leszek de de a 15 éves lányok velem egykorúnak néznek ki... :) ja és nem csak bújni szeretnek a mai lyányok ;)

Halálosan szerelmes vagyok egy 17 éves lányba és ő is belém.22 éves vagyok, de úgy érzem magam mintha pedofil lennék. Normális ez, vagy valóban sok ez a körkülönbség?

Legjobb válasz: A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.

A pedofil nemileg teljesen éretlen gyerekekre izgul fel, nem 17 éves lányokra. A korkülönbség pedig bõven belefér, nincs ezzel semmi gond.
Dehogy sok...
Nekem kicsit soknak tünik, de azert nem olyan horribilis.
Én is 17 vagyok, az elõzõ barátom 24 volt, még azt sem éreztük soknak, a szakításunkhoz a korkülönbségnek semmi köze sem volt.
nem sok
én meg 26 vagyok és szeretek egy 16 éves lányt, akkor én mit érzek szerinted, hogy megagigaultra pedofil vagyok? :DDD hát nem, azt érzem, h mekkora szerencsém van, hogy találtam egy lányt akivel kijövök, eddig sokkal jobban mint az elõzõekkel. sosem hittem volna, h bele fogok szeretni egy ennyivel fiatalabb nõbe, de megtörtént, és õ is szeret engem. persze kívülrõl könnyû ítélkezni, hogy mekkora pedofil vagyok meg biztos csak kihasználni akarom, de ez nincs így. amíg valaki nem volt ilyen helyzetben, addig könnyû azt mondani, h én biztos nem ezt tettem volna, meg tudtam volna parancsolni magamnak stb stb, de amikor érzelmek vannak, akkor máris egész más a szitu, mint kívülrõl nézve.
Ez az 5 év ebben a korban már nem sok, és pedofil sem vagy, egy 17 éves lány már testileg is elég fejlett meg lelkileg is ahhoz, hogy nõként tekints rá. Inkább legyetek boldogok és örüljetek ennek a szerelemnek.
Annyira nem sok, hogy pedofilnak kelljen érezned magad.

14-17 éves lányok! Járnátok egy 22 éves fiúvak, aki koránál fiatalabban néz ki és komoly kapcsolatra vágyik vagy elutasítanátok a korkülönbség miatt?

Legjobb válasz: en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....

en 22 vagyok es egy innen 16evessel jol elvoltam beszelgettem meg minden, aztan elmondtam a korom es azt mondta inkabb hagyjuk. nem ertem komolyan XD nem a kor szamit a szerelemnel.....
engem nem zavar a korkülönbség, mikor 15 voltam, akkor volt egy 28 éves, most meg vagyok 18 és egy 29 éves barátom.
Miért a 14 éves csitriket nézed ki magadnak 22 (!) évesen?? Én nem járnék veled. 16/L
elég tág határt adtál meg... 14 és 22 éves az már bõven pedofil 17-22 még akár normálisnak is mondható
Én 17 vagyok, 18 leszek a nyáron. A fiútól függ... Nem tudom mit mondanék. Ha tetszik a srác az az 5 év nem akadály szerintem
én igen belemennék mer a kor nem számít csak a belsõ (nekem)
hát a kisiskolás középiskolás lányok még nem érettek komoly kapcsolatra... nekik még csak szemezniük kéne ismerkedni, csalódni, próbálkozni, flörtölni.... és a komoly kapcsolat alatt is mindenki mást ért
egyre több olyanról hallani hogy 15 éves 30 évesekkel összejön... lehet hogy szép meg jó de csak akkor ha a csaj tudja hogy a pasi csak kihasználja... egy 30 éves pasinak nem lessz kielégítõ lelki társa egy 15 éves csak meghúzni akarja
korombelivel nem érezném jól magam, 18-19 éves még gyerek
A kérdező hozzászólása: ma 16:54 igazából nem én nézem ki õket, hanem a korombeli lányok járnak inkább tõlem idõsebb minimum 25-35 éves pasikkal
A kérdező hozzászólása: vagy csak ezzel ráztak le?
Tetszik az, hogy amint a trollkodás kifejezést használtam, a kérdezõ úgy dobálódzik a szóval, mint egy rostmentes étrendû autista a saját ürülékével :D @Denis: Am. a csávó rötön azt hitte, hogy szarkasztikus voltál a válaszodban, amikor valójában megdícsérted a kérdésben említett leányzót. Kiverted nála a kisebbségi érzés biztosítékot, abból van a félreértés.
A kérdező hozzászólása: Szívesenke gondold újra amit írtál, mert nagyobb [email protected]$zság mint a létezésed egyáltalán :D
Nolám nolám Te észrevetted látod, és elsõre megértetted :) mik vannak....
A kérdező hozzászólása: még utoljára segítek neked gondolkodni: megdicsérte a csaj(oka)t --> ezzel azt helyeselte, hogy kosara(ka)t kaptam --> ergo egy kárörvendõ troll f***
A kérdező hozzászólása: + ezért írtam rá válaszul, hogy inkább az a csaj értelmes aki neki mond nemet... többször nem magyarázom el
Hát mondom, hogy félreértés volt, de a reakciódat látva, annyira azért még sem volt az. De nem a korod miatt kaptál kosarat, hanem mert egy ügyefogyott, dinka egyén vagy. :o
A kérdező hozzászólása: Szívesen hallod már megérte kiírni a kérdést, nagyokat derülök az orbitális baromságaidon :DDD nem baj, akkor legyen az agycsökevényed továbbra is abban a hitben hogy félreértés volt, :DDD
Kérdezd meg facebookon, lehet, hogy ott jobb válaszokat kapsz. De ne felejts el ott is pszichózisba esni és ordenáré módon káromkodni, a maximum siker érdekében :P
A kérdező hozzászólása: :DDD egyre jobb... am trollokat így lehet csak kezelni, továbbá "Te idióta ritka hülye vagy!" ezt sem én írtam ki elsõként
Hát nem is én! De tényleg, ha nem vagy megelégedve a válaszokkal itt, miért nem próbálkozol másutt?
Mert finoman el akartak hajtani.Más a mentalitàsuk mint a tiéd.Ha olyan lenne azt mondták volna hogy húzz a tetves pitsàba te kretén.:)
A kérdező hozzászólása: 50% nem hallottad még? amilyen a fogadj isten olyan lesz az adjon isten...
Sajnállak, nagyon ostoba vagy.
A kérdező hozzászólása: Denis Kenzo: "Halál komolyan írtam mindent" hát akkor te tényleg egybites vagy B+ :DDDDD és ezt vedd bóknak inkább XD
Idiótákkal senki sem ismerkedik szívesen :D
Nem. Te értelmeset fogtál ki :)
pontosan hány éves vagy? Mert egy 17 éves lány egy 21-nek nem mondja, hogy túl idõs de egy 26-nak már talán igen...
A kérdező hozzászólása: értelmes az aki neked mond nemet elsõ, bunkó kommentre bunkó válasz bocs... 2-es mint írtam 22
ja ne haragudj, szerintem tényleg csak kifogásként használta ezesetben a korkülönbséget
Te idióta ritka hülye vagy! Azt mondtam te nagyon hülye, hogy egy értelmes 17 éves lány ne akarjon semmit egy jóval 20 év felett lévõ pasitól. És egy 25 feletti pasi meg legyen annyira értelmes, normális h ne egy 17 évessel akarjon kikezdeni.
A kérdező hozzászólása: Denis Kenzo te BETEG vagy? mert le van írva, már kétszer is, hogy 22(!) az nem 25 te...
@Denis Kenzo: Nemáááá, hogy egy ilyen egyszerû troll ennyire felbasszon, nyugi. @Kérdezõ: Én 13 éves vagyok, lány, szívesen járnék veled, csak egy fényképes fotót kérek rólad, és azt, hogy tartsad fel a személyidet meg a lakcímkártyádat, egyiket az egyik kézben másikat a másikban, hogy jól olvasható legyen :)
tökmindegy az is elég :)
A kérdező hozzászólása: Szívesen: haha :D még véletlenül se 14, ismered a BTK-t most tapsolnom kéne te szerencsétlen ;) am 14-el 15-el sem ismerkednék még az is fiatal szerintem de a 17, 18, 19-cel ha valakinek baja van hogy egy 22 éves sráccal jár az vagy szimplán hülye vagy trollkodik ahogy te és a haverod
A kérdező hozzászólása: Denis Kenzo: ja tökmindegy, egyszerû vagy mint a faék, ezen nincs mit változtatni, trollkodj máshol, bár te még azt sem tudsz...
Akkor ezek szerint nem lesz kép? :<
A kérdező hozzászólása: sajnos nem küldhetek :((( mert tudod én egy 5 éves hibrid ûrlény vagyok az Alfa Centauri egyik félreesõ bolygójáról és nincs sem személyim sem lakcímkártyám ezen a bolygón :, (((
Már sejteni lehet h miért nem állnak szóba veled még a jóval fiatalabbak sem. Egy retardálttal senki sem ismerkedik szívesen. Amúgy nem Trollkodok! Halál komolyan írtam mindent.
Lerázó duma volt, kb. semmi igazsággal. Tapasztalatom szerint igenis a nálunk idõsebb srácokért vagyunk oda, ill. velük jövünk össze. Ne kérdezd miért, így vagyunk programozva. :) 17/L (Ne káromkodj, csak ront az esélyeiden ;) )

Fiúk! Tetszik nektek, ha egy lány 20-22 évesen úgy néz ki, mint egy 16-17 éves? Vagy hátrány a kislányosság?

Legjobb válasz: Így kép nélkül elég nehéz. Lehet nem is úgy néz ki, csak azt hiszi magáról. Egyébként nincs vele semmi baj.

Így kép nélkül elég nehéz. Lehet nem is úgy néz ki, csak azt hiszi magáról. Egyébként nincs vele semmi baj.
Melle legyen az a lényeg!
elõny, mivel jó genetikára utal, a neoténiás jellegek vonzóak az arcon. Meg amúgy is azt vettem észre hogy velem egykorúval csak akkor kezdenék ha nem néz ki annyinak, akkor nem érzem magam furcsán
Ha tényleg így van elõny. Kivéve ha nagyon kislányos vagy. Az már nyomi kategória.
Képet! Képet! Képet! Képet! Képet! És most mindenki! :D Nekem amúgy tetszik.
Ha amúgy gondolkodásmódban a helyén van, akkor jó az. Az ilyen lányok kezdenek általában fiatalabbal is, úgyhogy ezért is :D
Nem számít! Ha tetszik, akkor tetszik, ha nem, akkor meg nem...
ELSÕnél a pont!
Van amikor elõnyös igen :) 23/F
Elsõnek van igaza.
én nagyon szeretem :) Szóval írhatsz, ha szeretnél :P :) Láttam lányt, aki 30+-ként nagyjából 14-nek nézett ki :D az már necces... :D De biztos, hogy mindenkinek más, ha aranyos, akkor jó. (27/F)
Lehet csajozni, csak eredménye nem lesz. Kivéve ha gazdag vagy.
Velem ugyanez a helyzet pedig pár évvel idõsebb vagyok mint te. Szívás, korodbelit nem fogsz találni, max tiniket
kondiznék.majd elmennék katonának.
Nézd én pont 22 éves vagyok és mindenki 17-nek néz. Ezzel nem is lenne baj csak olyan átlagos vagyok úgy meg aztán nehéz nagyon. Mert ha fiatalnak nézel ki de jóképû vagy akkor nincs gond. Tapasztalat, hogy a 18-20 éves csajok elhajtanak de a 16 évesnél van esély. 20 éves csajnak érett 25 éves pasi kell.
Az én barátom 24 éves...és a mai napig személyit kérnek el tõle. Én csak 18 vagyok, de engem néznek idõsebbnek...ami lehet nekem gáz...de lehet neki. :$ Szerintem nagyon édes és kis aranyos pofija van. 8) Mondjuk az a vicces mikor nem borotválkozik meg 2 hétig és még akkor is személyit kérnek... de szerintem ez nem gáz a csajozásnál. Szerintem simán lehet így is csapni a szelet a lányoknak. :D
Abbahagynám a hisztit, és ismerkednék =) Szinte minden típusra képesek bukni a nõk, ha jó kisugárzásod van. És igen, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van ilyen nõ, mivel nekem is bejönnek az ilyen típusú pasik, és ha már én itt vagyok, biztos, hogy nem vagyok egyedül =) Csak keresni és ismerkedni kell. (Mielõtt azt hinnéd, hogy ajánlgatom magam: van párom.) 21/n
156 centi vagyok... gondolhatod hogy nekem nem kell égimeszelõ pasi... =) És ha itt tartunk, mindennek van sugárzása (tudod, létezik hõsugárzás, kozmikus sugárzás és had ne soroljam tovább, örülök, hogy vizsgára megtanultam ezeket). De a kisugárzás más tészta, tanuld meg értelmezni az olvasottakat és ne kötekedj úgy, hogy nincs hozzá elég eszed =) Azért mert pár rinyap*na nem tud nõt keríteni, nem nyavalyogni, meg hisztizni kéne, hanem meg kéne emberelniük magukat, és máris könnyebb lenne az élet. A nyavalygós kis izéket(, akiket férfinek nem neveznék), naná, hogy nem szeretik a nõk. Hiszti OFF élet ON. Ilyen egyszerû. Személyes: Elõzõ párom 16-18 év körülinek néz ki, 25 évesen. És jé, vevõ a nõk körében, pedig nem is égimeszelõ, olyan 170 centi körül lehet. Mostani párom is inkább néz ki 17-nek, mint 22-nek, de nekem pont ez tetszik. Engem is fiatalnak szoktak nézni, mert alacsony vagyok és vékony, ráadásul kislányos arcom is van. Talán épp ezért, én ha szingli vagyok szinte vadászom a kisfiús férfiakat. Hangsúlyozom: FÉRFIAKAT.
Hát, én ha nem is ismerek, de látásból és 2 találkozásból ismerek egy csajt, aranyos, meg minden, de nem néz ki többnek , mint 13-4 éves.Rá kérdeztem, 20 éves a csaj.Attól még ki fogok vele kezdeni, mert kis fiatalos.Mondjuk a csajoknál más a helyzet, neki még jól áll, szép így is, csak kicsik a mellei.De nálunk pasiknál...De ribancot könnyen találsz te is, a sok plázacica, és diszkóribi rád fog indulni.
"Szinte minden típusra képesek bukni a nõk, ha jó kisugárzásod van." Az alacsonyakra egy nõ se bukik, kisugárzása pedig csak az atomerõmûnek van.
Alacsonyak is találnak.Ismerõsöm alacsonyabb nálad és talál magának mindig.Járj el szórakozni.Biztos van valami ismerõsöd aki eljár, menj esetleg vele és mosolyogva menj a lányokhoz.A kisugárzás többet számít, mint az, hogy milyen magas vagy. Nekem amúgy a humorérzékem dob sokat az esélyeimen.Legalább 10-en voltunk de 3 órán keresztül csak a poénjaimon röhögtek.
A kérdező hozzászólása: ma 21:57 De basszus! Ha 180cm magas vagy és 80kg, akkor alap, hogy van esélyed a lányoknál. ERre mondom én, hogy nagyobb tömegû, magas srácoknak alap, hogy lesz barátnõje. Így nem is csodálom, ha tapadnak rád a lányok.
Megint 9. vagyok:Engem úgy képzelj el testileg, hogy 180 centi vagyok vagy annál picit magasabb és 80 kiló és elég vézna.A karom befeszítve 35-ös, de egyáltalán nem látszik rajta.Szóval nem vagyok egy görög isten. Az is rájátszott a tegnapira, hogy rokonom barátnõje volt a lány és egész végig velünk volt.
A kérdező hozzászólása: ma 21:45 Akkor ezek szerint a test mégis csak jobban számít a lányoknál, mint az arc. Én totál vékony vagyok, kb. 52kg és 165cm.
9. vagyok:Engem nem kerülnek a lányok pedig szerintem még csak jól se nézek ki.Tegnap egy 20 éves csaj bepróbálkozott, pedig életemben elõször jártam szórakozó helyen.
Hát én eggyett értek az elõttem szolókhoz!! A korosztályodban nincs sok esélyed ismerkedni. Bár megpróbálhatod, de mivel nem úgy nézel ki mint egy 22 éves ezért valószínû hogy a korosztályodba tartozó lányok elhajtanának vagy ki tudja. 16/L
Engem is gyakran néznek 16-17 évesnek, pedig lassan én is 22 éves leszek.Pedig edzek rendesen, heti 4-5 alkalommal izmos is vagyok, csak az arcom miatt elég gyerekesnek tûnök.Akkor nézek ki korombelinek, ha nem borotválkozom.
Én hiába vagyok 185/80 kg ha az orrom akkora mint a ház és nem is vagyok vicces sem. :\

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!