Találatok a következő kifejezésre: 22 éves a (671 db)

A kérdező hozzászólása: De kb úgy hogy mindegy mit mondok nekik.
az apjukat kérdezzed meg
Szerintem sokáig, hiszen a 20 év alatti korosztályban a lányok nem nagyon pasiznak a sajátkorosztályukban, mivel ott nagyon sok fiú éretlen, gyerekes, és csak a d*gáson jár az esze. (Tisztelet a kivételnek)
Biztos helyesnek találnak :) Addig örülj! :D Amúgy az az 5 év nem olyan sok ha belegondolsz. Mondjuk ha lány vagy, akkor gáz :D de azt vettem ki eddig h fiú vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Hát 22 évesen egy 17 évessel nem tudom ... de ha így haladok pár év és mondjuk 24 évesen egy 19-es az okés. Amúgy fiú vagyok
Kérdezõ: ne hidd, hogy minden lány egyforma, a 15 és 17 évesek közt is van olyan aki sokkal érettebb a korosztályánál.
én 20 vagyok és már most szimpatikus vagy, én elég jol nézek ki és még a cicim is igazi
17 évesen 23 éves barátom volt, nem tûnt soknak a különbség:)
vállald be, mit kell itt nyígni meg finnyáskodni :D

Az gáz, ha 22 évesen a tini lányok izgatnak csak?

Legjobb válasz: Ha 16-17 évesekre gondolsz szerintem nem.

Ha 16-17 évesekre gondolsz szerintem nem.
amúgy szerintem nem a 10 évesekre gondolt ;)
A kérdező hozzászólása: tegnap 11:51 Próbálkoztam már olyan lánynál, aki 15-16-nak nézett ki külsõre, aztán kiderült 19. Mondjuk õ vonzott, azért is szólítottam le. A fiatalos, kislányos kinézetû, vékony, törékeny, kicsi feszes mellû lányok a gyengéim ûgy tûnik nekem.
Nem gáz, csak te már biztos mást akarsz, mint egy 13 éves. Késõbb viszont ez jó lesz. Egészségesebb, ha van úgy min. 5 év korkülönbség.
Amúgy nyomulnál egy olyanra is, aki max 16-nak néz ki a magassága miatt, közben 19?? Vagy neked a kora az ami bejön?
A törvény nem bünteti, ahogy az új Btk. tervezet sem (az ilyen szempontból még liberálisabb, mint a jelenlegi). Én is 22 vagyok, kinézek vagy 18-nak, szóval egy olyan 15, 16 éves lány nekem is beleférne, de nem nagyon érdeklem õket, tehát marad az idõsebb korosztály vagy a semmi.
A kérdező hozzászólása: ma 11:30 Nem pedofil, efebofil! -.-" Nem ugyanaz!
mer 1 pedo g*** vagy :D XD
A kérdező hozzászólása: ma 11:06 Valahogy mindig így alakult, hogy a fiatalabb lányokkal kerültem kapcsolatba. Most meg már nem is érdekelnek az idõsebbek. Meg az is tetszik, hogy nekik jobban bejövök, mint a saját korosztályomnak.
Remélem a kiszemeltjeidnek olyan rokonai vannak, mint én. Ha egy 22 éves környékezné meg a kishúgom, letépném a golyóit! Miért nem lehet a saját korosztályodban keresgélni? Miért kell gyerekek közt?
A kérdező hozzászólása: De gonoszak vagytok! Most miért baj, ha szeretnek õk is engem? 14 évesnél alább nem megyek, becsszó! ;)
Dehogy gáz, tiszta ciki!!!
Jaja. Gáz vagy! Inkább foglald le magad valamivel, pl. heréltesd ki magad.
Az sokkal nagyobb gáz, hogy már óránként kérdezed meg ugyanezt, különbözõ módon. Unalmas vagy.
A kérdező hozzászólása: HÁt ez az, 50 évesen sem tudom elképzelni, hogy idõsebb nõkhöz vonzódjak. :(
Haaat nezd en pl 23 vok es 19 ultra brutalisan max 18 xD mert kapcsolatra gondolok es nem csak sex re... erettebbek jobbak tapasztaltabbak.az h tinik izgatnak hat minden emer mas csak ne vidd tulzasba. 23 f
Ejnye.Mi lesz 50 évesen?:O
Pedomaci befigyel.. :D

Egy 14cm merev péisz nagyon kicsi lányok fiúk úgy hogy 22 éves a pasi?

Legjobb válasz: Ekkora mérettel nem igazán fogsz sikereket elérni.

Ekkora mérettel nem igazán fogsz sikereket elérni.
Nem nagyon, de azért kicsi.
a cosmo szerint az az átlag
A magyar férfiak péniszének átlagos mérete 14, 99 cm merev állapotban.
Teljesen átlag. Ha még ügyesen is használod, sosem lesz gond veled! Üdv.
Nagyon rossz helyen kérdezed! Olvasva néhány korábbi hasonló kérdéshez írt hozzászólásokat, itt mindenki farka minimum 20 centinél kezdõdik. Amúgy szerintem teljesen átlagos méret, egyátalán nem kicsi. Ne a pornófilmeket vedd alapul, ahol Méteresfarkú Johhny és BigFallosz Antónió tolja Kitágult Julikát! A valóság teljesen más, szóval ne legyenek emiatt komplexusaid. Azzal gazdálkodj amit a természet adott!
Ha szeret a csaj és beindul rád nem lesz semmi gond. van egy csaj ismerõsöm akinek a pasija 20 centis és 2-3 perc alatt elmegy és nem tud utána vele mit kezdeni.
Nem. Felnõttoktatásban vehetsz részt estin.
22+3 éves korodig vehetsz részt nappali tagozatosként, ha azért nem tudtad teljesíteni, mert tartós gyógykezelés alatt áltál.
Ami persze két L.
miért nem iratkozol esti gimibe? sokkal jobb, mint magántanulónak lenni. nem kell egy zsák lóvét fizetned magántanárokra. én is úgy érettségiztem.
A kérdező hozzászólása: beszéltem közben az Erõforrás Minisztérium-Közoktatási osztályának egyik munkatársával, és õ is azt mondta:Mivel önhibámon kívül kerültem ebbe a helyzetbe és ezt bizonyítani is tudom, ezért kaphatok egy igazolást az államtól vagy kitõl, és 22+3 év mehetek nappalira úgymond speciális kivételes helyzet áll fent az én esetemben. mindenkinek köszönöm a választ.
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy hormonális kivizsgálást. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Szerintem kettõn áll a vásár!
Nem csak undorító, bûncselekmény.:)
hát az egy dolog h a mai 13-14 évesek között 1-2 rohadt sexy de ez akk is gáz..
ez kérlek a megrontás tipikus esete, miután õ még nincs 14, ezért a szülei akár joggal tehetnek feljelentést a barátja ellen...
Savanyú a szõlõ?
Ajánlom figyelmedbe: Kis Magyar Nyelvtan.
Én most nem lázítani akarlak, de ha már más nem teszi meg, te szólj az anyukájának! -15/F-
A kérdező hozzászólása: Hát... Nemnagyon akarom beköpni az anyjánál, mert valamilyen szinten jóban vagyok a csajjal. =/
hát nekem is ez a véleményem...mindenképpen tudnia kell mert ez így nem mehet...-.-
nem lehet h a lány csak úgy mondja ezt?? mit esz egy 22 éves egy 14 en??
A kérdező hozzászólása: Az anyja neveli és hát nemnagyon foglalkozik vele ha már azt is megengedte, hogy egy 22 éves palival járjon. De amugy meg nem tud rólla.
Szerintem nincs is amiért minõsítgetni õket...kereste zsáka foltját, megtalálta... Amúgy a szülei sem gondolhatják komolyan, hogy a két szép szeméért jár a 13 éves lányukkal. Ha meg tudják és nem tesznek semmit elég gáz...szégyen és nem csak a lánynak de a szüleinek is... sõt a srácnak is...
Gáz. De nem a csajt kell elsõsorban osztani, akit ennyi idõsen még nem volt nehéz megvezetni - a 22 éves "barát" itt az igazi bûnös, szégyelhetné magát. A lány szülei tudják? Szólni kéne nekik!
én ismerek egy 12éves csajt és valami kis faluba lakik de egy nagy k*rva már vagy 3x basszot össze vissza ilyet istenem és az anyja már nem egyszer elvitte nõgyógyászhoz h nézze meg h szüz e ilyet emberek mekkora rib*ncok vannak

Szerintetek hogyan szoktathatnám le a barátomat (22 éves) a számítógépes játékokról?

Legjobb válasz: Én magamtól kinõttem (19/F). Persze néha-néha még játszogatok, mondjuk heti 2-3 órát (felsõ határérték), de szerintem ez már bõven normális. Egyébként tényleg szervezz programokat, amihez ki kell mozdulni.

Én magamtól kinõttem (19/F). Persze néha-néha még játszogatok, mondjuk heti 2-3 órát (felsõ határérték), de szerintem ez már bõven normális. Egyébként tényleg szervezz programokat, amihez ki kell mozdulni.
Sehogy. Ezt csak õ maga teheti meg, feltéve ha van még rá lelki ereje. Ha magától nem képes nemet mondani a játékra, akkor függõ.
Nehezen.Szervezz sok olyan progit ahová ki kell lépni otthonról.Menjetek uszodába, kirándulni, ide-oda aztán ha jön a nyár csavarogjatok sokat.Fedezzétek fel a környéket.És persze a lényeg ne a gép elött történjenek a hétköznapjaitok.
Addig jó amíg tud és szeret játszani az ember.Ha ez elmúlik, akkor van a gond.Akkor kezd befásulni, besavanyodni az ember. Persze ha már a függõség határát súrolja a párod számítógépes játéka akkor baj van.De ezt nem írtad.
Az én barátom 25éves, és õ is játszik..De ha nem viszi túlzásba, miért baj?Ha meg igen, akkor eleve nem kellett volna összejönni vele, vagy az elején szakítani már..
Rákapatod a puncira. :D
Apám anno úgy szoktatta le a bátyámat, hogy földhöz vágta a monitort. Õ éjjel-nappal ott ült, sokszor dolgozni se ment el. A terápia hatásos volt, azóta lényegesen kevesebbet használja a gépet, annak ellenére, hogy már két éve van új monitor. :) 24/L
ez ugyanolyan, mint h vki olvas vagy valamilyen sportot ûz
Inkább játszon mint cseteljen vagy nõzzön nem?
Játszani kell!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Próbáltam programokat szervezni, de õt nem sok minden érdekli... ez tök rossz már alapból, de most még mindig ugyanaz a helyzet (napi 5-6 óra játék) és már azon gondolkozom, hogy elköltözök tõle és szakítok. Már dolgoznia kellene, mert nincs munkája én meg még továbbtanulok, de az albit valahogy fizetni kell... Én mindent megteszek érte, a szexszel sincs gond (minden nap) és fizetem a részem a kiadásokból... Nem tudom mi legyen. Segítsetek. Pár hasznos kommentet nagyon szívesen vennék.
Nem írtad, hogy mennyit játszik mert korántsem biztos, hogy ez már kóros. Talán azért játszik, mert nem tudsz semmi alternatívát mutatni. Szervezz programot, ami õt is érdekelné és ha akkor nem áll fel a géptõl, akkor lehet csak kijelenteni, hogy függõ. Szerintem csupán azért játszik, mert az sokkal érdekesebb mint ülni melletted a kanapén és azt a tv-mûsort bámulni, amit utál. Meg aztán ki is kell kapcsolódjon valahogy.
A páromnál ciklusok vannak, hol játszik, hol nem. Most nagyon rákapott a játékra. Igaz ami igaz nem sok mindent tud velem kezdeni, ugyanis mire hazajön, én teljesen KO vagyok a háztartás, és a gyerek miatt. A gyerekkel sem tud már érdemben foglalkozni, mert csak a vacsira fürdésre vár, és már durmol is. Így marad neki a játék. Kisterhes voltam, mikor újra elkezdett játszani, mert folyton aludtam:D Ha végre belerázódok a dolgokba(egyre jobban megy), akkor újra tudunk programokat szervezni, addig hagyom játszani.
szex-szel!
Fontos lenne tudni hogy mivel játszik, mert ha multizik és klánban játszik, akkor biza nehéz lesz leszoktatni.
Mivel játszik és hetente kb hány órát? Ha hetente többet játszik mint 10 óra akkor szervezz programokat magatoknak.
Talán az a baj, hogy közel sem annyira vagy szórakoztató és izgalmas, mint a játékok, és nem tudod lekötni úgy a barátod... nem mindig a másikban van a hiba...
én napi 6-orát játszok, sokszor csak ugy megyek aludni ha már rámszolnak anyámék, a melohelyen is alig várom hogy hazamenjek, és bekapcsoljam a gépet habár nekem nincs senkim, de sztem jobb mintha lenne, mert akkor biztos balhé lenne mindig ebböl! JÁTSZANI KELL, nekem már ez a 3adik billentyüzetem, mert a W A S D már nem müködött anyira nyomkodtam
A kérdező hozzászólása: Heló! Köszönöm a válaszokat (legalább is a hasznosakat), végül is mi ketten aduk meg a választ a kérdésemre. Sokszoros megbeszélés után sikerült optimalizálni a játékügyet. Én sem idegeskedem már annyit és õ is játszik, amikor akar, csak az idõintervallumban mindig megegyezünk...
korkülönbség*
Az a baj, hogy nem szarod le mások véleményét.
Ha megszavazzuk az igent akkor otthagyod?
ez pont ideál
Általában 16 feletti csajok már készek a szexre, úgyhogy nem.
anyám 17 volt amikor összejött apámmal, õ akkor volt 27... szóval nem nagy a korkülönbség :)
Ideális.
Mi pont ugyanígy vagyunk több mint 1, 5 éve :) Szerintem nem sok 17L
F27 N18 7 éve vagyunk egyutt....tehat F34 N25

Szerintetek nem egészségtelen 22 évesen a szülőkkel élni egy pici panellakásban?

Nincsen velük komoly konfliktus. De azonkivül olyan típusúak hogy mindenbe bele szólnak, hova megyek, kivel, mikor jövök, mit fogunk csinálni. Barátnőket, páromat nem szeretik ha felhozom, mert hogy őket zavarja, de azért télen elég nehézkes megoldani hogy hol legyünk a párommal. Én szeretnék elköltözni mert úgy érzem hogy már nagyon ideje, de anyagilag megoldhatatlan sajnos. Viszont szüleim ezt alapvetően ellenzik, olyanokat mondanak, hogy nem értik mi nem jó nekem itthon, meg hogy akkor költözzek el ha férjem lesz, és saját házam, nem pedig albérlet. Szóval kicsit álomvilágban élnek, mert mire férjem sőt saját házam lesz, addigra lehet 50 éves leszek. :) Amúgy azért lehetetlen még az albérletbe költözés is mert csak minimálbért keresek, és nincs társ hozzá. Az egyetlen esélyem az lenne ha valami kis szobát bérelnék idegenek között, de akkor is alig jönnék ki a fizetésemből. Szóval szerintetek mit válasszak? Illene ennyi idősen függetlennek lenni ilyen áron is hogy nehezen élnék meg?

Legjobb válasz: Sztem a korodat tekintve nem sürget még az idõ téged.Ha minimálbért keresel halmozz még fel egy kissebb összeg megtakarításnak..mert hidd el rosszabbul jársz ha elmész és 3 hónap után vissza kell könyörögnöd magad. Sztem inkább próbálj meg kijönni velük. Végülis õk a családod.

Sztem a korodat tekintve nem sürget még az idõ téged.Ha minimálbért keresel halmozz még fel egy kissebb összeg megtakarításnak..mert hidd el rosszabbul jársz ha elmész és 3 hónap után vissza kell könyörögnöd magad. Sztem inkább próbálj meg kijönni velük. Végülis õk a családod.
mennyire pici az a lakás? azt ne mondja nekem senki h nomrális és egészséges h sem a szülõknek nincs egy saját hálójuk sem a 22 évesnek...márpedig a pici panellakások nem arról híresek h 3 szobásak..
22 évesen miért költöznél albérletbe, miközben otthon "ingyen" van fedél a fejed fölött? Próbálj meg beszélni a szüleiddel, legyenek kicsit megértõbbek veled(párod miatt), hiszen 22 éves vagy, már igazán lehetne magán életed. Ha nem szeretnék, hogy elköltözz otthonról, muszáj kicsit engedniük.
A szüleiddel kéne inkább leülni beszélni, hogy többet engedjenek, hiszen nem vagy már kislány. Van saját szobád? Ha van, akkor nem látom akadályát, hogy ne lehetne nálad a barátod, vagy a barátnõid. Én is 22 éves vagyok, kicsivel többet keresek, mint te, de otthon lakom. A barátom minden nap, akkor jön-megy, amikor akar. A barátnõim is szoktak jönni. Van saját szobám, becsukjuk az ajtót, és így nem zavarunk senkit. Szerintem ebben a korban ez a normális. Engem is korlátoztak a szüleim rendesen, amig tini voltam, de amióta dolgozom, azóta egyáltalán nem. És persze a szabadidõmmel se kell elszámolni. Beszélgess el velük, mert szerintem nem tudatosodott bennük, hogy márpedig nem vagy te már kislány.
Miért lenne egészségtelen? Gondolom van saját szobád. Legfeljebb arról beszéljetek, hogy ne problémázzanak azon, ha felviszel valakit.
Szerintem gyûjtögethetnél, aztán elköltözhetsz késõbb. Most tulajdonképpen mit szeretnél? Igazából úgy tûnik, nagyon nincs sok választásod mint maradni?! Budapesten 35e ft-ból mindennel együtt már albizhatsz lakótársakkal, más helyeken olcsóbban. Max ennyit tudsz tenni. Amíg meg a szülõi házban élsz, persze hogy bizonyos szintig dirigálni fognak, ezt el kell fogadnod, ha nem tudod megbeszélni velük. Miért csak minimálbérért dolgozhatsz? Esetleg befejtethetnél még valami képzésbe, amivel jobb állást szerezhetnél....
Miért nem költözöl össze a pároddal egy albérletben? Két fizetésbõl egy kicsi albérletet simán fent lehet tartani, ha nem óriásik a az igényeitek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!