Találatok a következő kifejezésre: 22 éves 2 és (33 db)

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

Milyen támogatást kapok (GyES, GYED, TGYÁS, családi p. stb. ), ha 22 éves vagyok, és még csak 2 hónapot dolgoztam BEJELENTVE, és hónapok óta regisztrált munkanélküli vagyok?

Próbáltam utána nézni a neten, mert valaki azt mondta régebben, hogy semmit se kapnék, de ez olyan hihehetlenül hangzik. Nem tervezett baba, kicsit pánikolok, még senkinek se mondtam el. Tudtok segíteni nekem? Úgy akarok odaállni a v?legényem elé, hogy tudok megnyugtató dolgokat mondani....

Legjobb válasz: Szia nõvérem 4. éves orvostanhallgatóként szült, csak GYESt kapott. Tehát 3 évet járt egyetemre szülés elõtt. Tehát az elõttem válaszoló sem 3 éves egyetemet írt, hanem, hogy 3 évet járt. Egy felsõfokú végzettséggel rendelkezõnek ennyit el kellene tudni olvasnia.

Szia nõvérem 4. éves orvostanhallgatóként szült, csak GYESt kapott. Tehát 3 évet járt egyetemre szülés elõtt. Tehát az elõttem válaszoló sem 3 éves egyetemet írt, hanem, hogy 3 évet járt. Egy felsõfokú végzettséggel rendelkezõnek ennyit el kellene tudni olvasnia.
Szerintem csak gyest fogsz kapni (havi nettó 25 ezer) + családi pótlék (havi nettó 12 ezer). És egyszeri anyasági segély, amit a gyerek születése után adnak, 62.000 Ft.
Ott a pont a 14:00-nál!!!!!
Jelenleg Én is GYED-en vagyok itthon (munkaviszony után járó GYED-en). Ha viszont suliból mentetek el szülni mi alapján számolják a GYED-et? Mennyit kaptok/kaptatok?
Hány hetes terhes vagy? Párod mit csinál? (suli, meló, munkanélküli) Együtt laktok, vagy külön, vagy valamelyik szülõnél? Bocsi csak kíváncsi vagyok! :D
énis gyedet kaptam, és nappalis voltam:) bocsi, scak tudom már.Nappalin tanulni ugyan olyannak számit mintha dolgoztál volna
ha nappalira jártál 2 évet, attól még nem kapsz gyed-et, csak gyes-t, de kérdezz rá a MÁK-nál, egy ismerõs 3 évig járt egyetemre nappalira, és nem kapott, csak gyes-t, gyed nem jár.
Gyes + Családi pótlék + egyszeri anyasági támogatás, mert ezek alanyi jogon járnak. A többihez egy év munkaviszony kell.
ha az elmult 2 évben nappalira jártál legalább egy évet akkor gyed, ha semmi nem volt akkor gyes
minimálbért számoltak nálam. Lehet itt vitatkozni de akkor is igy van. én suliból mentem szülni, államvizsga után 3 nappal és gyedet kaptam sose dolgoztam, hisz tanultam. és pont:)

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

Milyen kérdéseket tehetnek fel nekem a biroságon a gyermek elhelyezéssel kapcsolatban? én 22 éves vagyok és van egy 2 és félélves kisfiam mivel nem nálam van hanem a volt élettársam elvitte tölem ugy hogy kockáztatta gyermekem testi éppségét

mire számithatok? nekem itélik e a gyereket?? mivel biroságra adtam és ideiglenes elhelyezést is kértem de sajnos még választ nem kaptam. És nem segit senki sem a gyámügy sem a renörség és sehonnan semi választ nem kaptam.Segitségüket elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: ha még nincs meg a bírósági határozat, akkor te is elhozhatod a gyereket tõle, a rendõrség és a gyámügy, nem mondta, hogy menj és hozd el mondjuk a bölcsõdébõl?

ha még nincs meg a bírósági határozat, akkor te is elhozhatod a gyereket tõle, a rendõrség és a gyámügy, nem mondta, hogy menj és hozd el mondjuk a bölcsõdébõl?
Szóval te vagy az anya, õ az apa? Amíg nincs gyermekelhelyezés, addig közös felügyelet van (már ha törvényileg is õ számít apának), és ebben az esetben mindkettõ - bármelyik - szülõnél lehet a gyerek. Ezért nem tudja a gyámhatóság visszahozni bírósági határozat hiányában. Ellenben a másik szülõtõl a gyereket elzárni nem lehet, és ez mindenképp melletted szól. Az elhelyezésnél vizsgálják, hogy melyik szülõnél van jobb körülmények között a gyerek (nem csak anyagi szempontból, de az is számít), hol biztosított jobban a neveltetése, a nyugalma... Természetesen fontos a kapcsolattartás biztosítása a másik szülõvel is (hacsak nem korlátozzák a láthatást, de az azért nem gyakori), tehát õ ezzel most "fekete pontot" szerez magának, az egyértelmû. Valószínûleg mindkét lakásban csinálnak környezettanulmányt, ha másokkal éltek együtt, beszélnek velük is. És minden körülményt mérlegelve úgy döntenek, ahogy szerintük a gyereknek jobb. Hogy kinek ítélik a gyereket, azt értelemszerûen mi itt nem fogjuk tudni megmondani. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, de remélem, hogy hamar megoldódik a dolog! Én mindenképp azt tanácsolom, hogy vegyél igénybe jogi segítséget, ne te rohangálj rendõrségre meg ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Voltunk a gyermekjólétinél.de ott se segítettek.hiába minden erõfeszítésünk sehonnan semmi segítséget nem kaptunk.csak a bíróságba bízok.
Gyermekjólétnél nem volttatok? Ott kell kezdeni, a hatósági intézkedés a vége felé van. S a germekjólétnél szoktak átirányítani a gyámügyesekhez. Nem lehet, hogy ezért nem segítenek? Mert a lépcsõfokokat végig kellene járni. bemész, s ott biztos segítenek. Lehet igénybe venni mediátort. A mediációs eljárás az olyan, hogy a férfi, s a nõ mellett van egy 3. fél is, ez egy külsõ szemlélõ, aki meghallgat titeket, s anélkül hogy beleszólna, segít abban, hogy valamilyen szinten megegyezzetek. Ez bíróságon kívüli megegyezési eljárás. Gyermekjóléti szolgálatnál voltam gyakorlaton szociális munkásként 2007-2008-ban.
A kérdező hozzászólása: na lényeg hogy nem lehet az apával megeggyezni mivel kijelentette hogy nem is neki kell a fiam hanem az annyjának a pénz miatt:(
vajon miért akarják ennyire szigorúan, hogy ne veled legyen? normális emberek között az ilyen megoldható.
A kérdező hozzászólása: voltam már nem egy tanum van rá sajnos sok pénzünk be került a fuvar nekem is és a szülimnek is az baj hogy hiába is mentünk a gyámügyre szószerint leráznak hogy ök nem tudnak semmit tenni.mivel biroságon nincs meg a gyerek elhelyezés. mondják ezt a gyámügyön mert szerintük ez nem az ö hatáskörükbe tartozik.én révleányváron lakom a szüleimnél és a volt élettársam cigándon. és a rendörök sem ugy álnak hozzá hogy segitsenek. mikor sikerült eljönnöm a gyerekemmel a szüleimhez segitséggel akkor is a rendörök hiába kint voltak smmit nem csináltak a volt aposom is megfenyegetett minket élet veszélyesen és hiába voltak ott a rendörök és semit nem tettek. mindez történt 2011.06.06-án és még jegyzökönyv sem készült rol.... :( és azota nem láttam a fiamat :( pedig egy jo párszor mentünk :( de hiába :(
mi a teljes sztori?
miért vette el tõled? nem értem. volt rá oka?
miért van az élettársadnál? az élettársad az apja? hogy került hozzá?
A kérdező hozzászólása: hát ezaz az én fiamat nem adjaák oda mivel már többször voltam a gyámügyhöz hogy segitsen senki semmit nem tett az ügyembenn már lassan másfél hónapja nem láttam a gyerekemet és nem jár bölcsödébe. mindenki azzal van hogyí majd a biroságon eldöntik. amugy meg majd belehalok a bánatba hogy nem látthatom és nem tudok rola semmit ilyen embereket még nem láttam hogy igy elszakitsanak egy gyereket az annyjátol :( mivel én is más faluban lakok a gyerek apja is máshol lakik :(
97. évi 31es tv kimondja h gyereket anyagi okok miatt nem lehet kiemelni, csak ha testi, szellemi, értelmi fejlõdése veszélyeztetve van, az egyik válaszolóval ennyiben nem értek egyet, de a többit jól írta. a szociális munkás válaszoló. bocs, h így írok, csak pár hós kisfiam nyûgös, s ölemben van.

22 éves vagyok, és van egy kis hasam. Szeretném leadni, próbálkoztam már fogyókúrával, felüléssel, de ez nem ment. Max egy oan 2-3 kiló lehet de zavar engem. Mi lenne a megoldás, és kb mennyi idő alatt menne le a felesleg?

Legjobb válasz: Futás, felülés, fekvõ. Csinálj magadnak egy edzéstervet, én is holnap kezdem. http://100fekvotamasz.hu/index.php http://200felules.hu/ http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem

Futás, felülés, fekvõ. Csinálj magadnak egy edzéstervet, én is holnap kezdem. http://100fekvotamasz.hu/index.php http://200felules.hu/ http://edzesonline.hu/edzesterv/5/elso_5_kilometerem
Igen, 5 hónap. Ez van, ehhez kell kitartás! Nem volt könnyû, de megérte. A hasról a legnehezebb leadni a felesleget, de ide felszedni a legkönnyebb. Furcsa az emberi test. Az arcomon hamarabb látszott a fogyás, mint a hasamon. Aztán jöttek a hülye beszólások, hová fogysz, minek fogysz amikor nem is vagy kövér stb. Na ez a leg fájóbb az egészben, hogy nem támogatást kapsz. Elmondom nekik a valódi okát / mert a hasamon, ide hízok ../ erre jót röhögnek, hogy minek, nincs is hasad. Több ilyen után már nem is mondtam senkinek hogy fogyózok, inkább tagadtam! Szánalmasak!
A kérdező hozzászólása: 5 hónap? :O :O
utolsó: nagy hülyeség amit írsz!Ha valakiben van kitartás és akarat akkor tud fogyni. Nem "fogyókúrázni" kell, hanem odafigyelni arra mit eszel és többet mozogni! Nekem is ez volt a problémám: hasra híztam a többi testrészem sovány volt. Mit Csináltam: futottam minden második nap 45-60 percet, felülés, fekvõtámasz, hátizom erõsítés, kaja kalória számolás, semmi nass, semmi alkohol. Eredmény: 5 hónap alatt a hasam az elképzelésem szerintire fogyott!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!!! Uccsónak üzenem, már megvannak a gátlások, és az önértékelési zavar, ezért akarom ezt leküzdeni. Az adott tippeket igyexem megfogadni.
Sajnos amit leírtak eddig nem mûködnek, de kezdetben mindenki csodákban akar hinni, pedig az igazság, hogy nem tudod megcélozni csak a hasadat fogyás miatt. Ha fogyni akarsz, általánosan lehet csak és ez mindenhonnan történik.--és még egy- legutoljára fogsz csak a hasadtól fogyni-sajnos ez van..és eljön az idõ, amikor jobb lesz, ha elfogadod inkább, mert könnyen lelki problémákhoz vezet, mint pl.önértékelési zavar, nem mersz majd srandra menni, általános szégyenérzet...gátlások.
heti 3*1 óra intenzív sport: aerobik, görkori, bringázás, futás
Egy kis pocakom nekem is van és a derekamon szép is zsírpárnák. A tornától legalább formásabb és feszesebb lesz de nem biztos hogy el is tünteti. Én ha fogyok se onnan szóval nekem is inkább a torna volt a jó már amikor csináltam ( felülés, hasprés( ha jól csinálod nagyon durva:O és én még a hátizom erõsítõ gyakorlatokat is megemlíteném pl. tõrzs emelés). Ez a majd holnap kezdem ez tetszik:DXD
1 válaszadó tanácsa + de ezt kétnaponta és persze kajára figyelni, de nem koplalni!!!!
A kérdező hozzászólása: Ismerõs... de azért köszi

A párommal most leszünk először együtt! Mindkettőnknek vannak már tapasztalatai! 22 éves vagyok és nem volt még Orgazmusom! A barátommal még nem beszéltem róla! Nagyon izgulok, azt szeretném ha minden jó lenne! 2-szeresen is izgulok! Valami tanács?

Legjobb válasz: Hát ha izgulsz biztos,hogy nem is lesz orgazmusod,megjátszani meg felesleges. Én azt mondom,hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok),de sztem mindenképp beszélj vele errõl,nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit,de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.

Hát ha izgulsz biztos, hogy nem is lesz orgazmusod, megjátszani meg felesleges. Én azt mondom, hogy aki fülig szerelmes és testileg - lelkileg egybeolvad a partnerével csak annak van orgazmusa (nõkre gondolok), de sztem mindenképp beszélj vele errõl, nehogy késõbb ciki legyen.Természetesen mindenki izgul egy kicsit, de add át magad a végtelen mennyei örömöknek.
Szerintem is beszéld meg a pároddal, hogy neked még nem volt orgazmusod, nehogy saját magát kezdje el hibáztatni utána, ha nem sikerül. A lényeg, h megbeszéljétek, feloldódjatok, és adjátok át magatokat az élvezetnek.
Nem igaz, hogy annak van orgazmusa, aki szerelmes a partnerébe. De a vonzalom elengedhetetlenül fontos. És semmiképp sem szabad görcsölni! Próbáld élvezni magát az együttlétet, és ne csak az orgazmusra koncentrálj!
Teljesen egyet értek az elsõ válaszolóval!! 25/L
Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.

A férjem 22-éves nevelt lányomnak a gondnoka, és a lányom 2-1/2 éves és 2 hónapos kisfiának én vagyok a gyámja. A férjem elveheti - a gondnokságot a lánya felett, és a 2 pici gyámságát tőlem? Milyen indok kell? -Vagy csak bemegy a gyám ügyre? .

Az az igazság, hogy a férjem másik lánya ,nagyon belelépet a kapcsolatunkba!!! 4 lányát az elözö házságából ,már 10 éves koruktól neveltem. Már nagyon azon a ponton vagyok,hogy el kellene válnunk:a picik a gyámügy szerint nevelö-szülökhöz kerülnének!!!!!! NAGYON ELVAGYOK KESEREDVE!!!!!!

Legjobb válasz: Nem gondnok, hanem gondviselõ.... *facepalm*

Nem gondnok, hanem gondviselõ.... *facepalm*
Ez most valami beugratós kérdés? Sztem x=4 Eltaláltam?

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!