Találatok a következő kifejezésre: 22 éves 2 (58 db)

Mennyi esélye van egy 22 éves 2 gyerekes családanyának arra, hogy a korosztályában párra találjon?

Kicsik a gyerekek 1 és 3 éves. A n?vérem gyerekei, de ? elhúnyt és gyakorlatilag én nevelem ?ket.

Legjobb válasz: Csak el kell ezt mondani. Amúgy részvétem.

Csak el kell ezt mondani. Amúgy részvétem.
Részvétem a nõvéred miatt és szép dolog hogy felneveled õket. Sok erõt kívánok neked hozzá. Szerintem van rá esélyed még ha nme is olyan könnyen mint a többi 22 éves lánynak. Vannak komoly srácok, pasik akik ezt el tudják fogadni. Föleg ha kicsit idösebb mondjuk 25 fölötti.
Az igazság: tényleg vannak nõk, akiknek gyerekük van, egyedülállóak voltak, és így találtak vkit! nekem egyébként még pozitívum is, ha nem a tieid a gyerekek. sztem úgy "cikibb", ha mástól vannak gyerekei, de még úgy is vannak, akik találnak párt. sztem van esélyed! :) na persze nem azoknál van esélyed, akik csak kihasználják a lányokat, mert õnekik ez kizáró ok, de ez még jobb is így. F
Ha esetleg kicsit bõvítenéd a célkorosztályt 30+ra vagy inkább 35+ra akkor talán lenne is némi esélyed.
Kicsit nehezebb, de ne add fel, van esélyed, csak ne várd el, hogy a fiú jópasi legyen, ereszd lejebb ezen a téren a z elvárásod. Inkabb azt vedd figyelembe, hogy mennyire családcentrikus és gondoskodó a fiú. Valamint legyen egy jólfizetõ munkahelye, valamilyen autója. Talán a szerényebb, félénk tipusu srácok között próbálj keresgélni, könnyen el tudod csábítaní õket, és akkor bármit meg tesznek érted, és a gyermekekért. 22f
Szerintem ez egy nagyon komoly szûrõ arra, hogy felfogd vele a gyökereket meg a komolytalanokat. Én ha pasi lennék, óriási tisztelettel néznék egy ilyen lányra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is tapasztaltam, hogy gyerekkel sokkal rosszabbak az esélyeim. De igen, talán ez a szûrõs felfogás segít jobbnak látni a helyzetet. Tudom, hogy a 30-40 éves korig lenne érdemes keresgélni, mondjuk olyan tekintetben még jó is, hogy már 14 éves koromtól a 30 fölötti pasik érdeklõdtek irántam (ezért egy kicsit fóbiám is van tõlük). Ki tudja mit hoz a jövõ. Jó lenne majd ha a piciknek lenne egy apa modelljük is. Egy jó modell. Fõleg a fiúnak. (õ az idõsebb) Most azon vagyok, hogy elsõsorban tisztességgel felneveljem õket. Az egyetemen is egyéni tanrendet kértem, hogy tudjak dolgozni is és a gyerekekkel is foglalkozni. Sok szaktársam (fiú) elmaradt mellõlem amikor megtudták miért maradok ki az egyetemi életbõl. Az udvarlóim száma szorosan öleli a 0-át :D Na mindegy majd lesz valahogy. Még egyszer köszönöm nektek!
Nyilván nem ugyanolyanok az esélyeid, min ha nem lennének a gyerekek, de biztos h nem lehetetlen.Én is javaslom a korosztály kibõvítését 40 éves korig.A lényeg a tolerancia, és a kompromisszumkötés, mindkét fél részérõl.
Ne szomorkodj, biztos, hogy találsz magatoknak egy aranyos srácot. Én drukkolok nektek:) fel a fejjel.
amúgy az + pont hogy nem a tieid. a legtöbb pasi azért nem kezd gyerekes nõvel, mert zavarja az ex...
kevéske, fõleg a mai pasikat és a munkaviszonyokat elnézve..
Nem tudom még együtt vannak-e, de mindenre van példa..:) http://www.partiumradio.ro/hirek/hir/7-szines-hirek/233-szab.. Ne aggódj, biztosan találsz majd valakit, aki nemcsak téged, de a gyerekeket is megszereti.
A kérdező hozzászólása: legalább ennyi elõny van belõle, igazad van nézzem a pozitív oldalát a dolgoknak! :)
A kérdező hozzászólása: Nálam csak annyi a fõ elvárás, hogy becsületes legyen, szeresse a gyerekeket akik már az enyémek. Jól fizetõ állás, meg jó képûség... ezek lényegtelenek. Eddig sem voltak nagy elvárásaim, de a picikre is gondolnom kell most már.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond, az igazság még ha fáj is, igazság marad. És én fel akarok lélekben készülni erre, tehát nyugodtan mond amit gondolsz. Azért kérdeztem.
Leginkább sehol. Max olyat aki inkább a gyerekekre utazik. Tudom nem szép ilyet mondani, de hát ez egy létezõ dolog sajnos :/
A kérdező hozzászólása: És az a tény, hogy nem is teljesen az én véreim az min változtat? Mert ugyanúgy én viszem bölcsibe a nagyobbikat, a kicsivel én vagyok otthon és anyám. Én már tõlük nem válok meg. Õk is az anyjuknak tekintenek. Tehát a pasinak is ezzel kell elfogadnia. És én úgy tudom, nem túl jók egy fiatal anya esélyei. Vagy mégis?
Részvétem a nõvéred miatt. Nem tudom, mennyire releváns a válaszom, de én mondjuk pont az a kategória vagyok, akirõl itt egynéhányan írtak (félénk, nem egy kigyúrt kockahasú :) ). Teljesen igaz, hogy nekem ha tetszenél mint nõ és mint ember, akkor éppenséggel az se lenne gond, ha a saját gyerekeid lennének. Így, hogy a nõvéredét vállaltad fel, meg egyenesen csak tiszteletet érzek, ez sokat elárul a jellemedrõl. Ez persze én vagyok, és nem biztos, hogy minden hozzám hasonló srácra igaz, de az is lehet, hogy igen. Viszont jómagam sose hittem az ilyen kategorizálásokban, ez erõsen emberfüggõ dolog szerintem. Az biztos, hogy veled valaki nagyon jól fog járni. Aki ilyen fiatalon ekkora áldozatot tud hozni, annak nagyon nagy szíve lehet. 28/F
Hát a helyedben én félteném a 22 éves csajtól..
Ezt neked kell érezned ....! Ha bizalommal vagy a barátod iránt, akkor mehettek! De ha mondjuk neked ez így kellemetlen, vagy nem szeretnéd, hogy a 2 lány is veletek menjen, megbeszélhetnéd a pároddal ...megértheti! Végül is egy nyaralás kettesben lenne jó és nem 2-2 -sen ...:/ Én kettesben mennék vele, nem mennék bele ilyenbe! 19/L
Honnan tudjuk, hogy megbízható-e a barátod? A kérdésed alapján úgy tûnik, hogy te nem bízol meg benne. Én nem igazán értem a logikád, szerintem ha azért menne, hogy megcsaljon, akkor nem vinne magával téged, mivel az úgy nem olyan könnyedén kivitelezhetõ. A barátnõiddel gondolom nem lehet túl szoros a viszonyod, ha azt hiszed, hogy egybõl meg fogják erõszakolni a pasid, ha 3 másodpercre egyedül maradnak vele. Inkább ne menjetek sehova, ha már ilyenek felmerülnek benned.
A kérdező hozzászólása: Nyaralas a cél. Ilyesmi meg sem fordulta fejemben, hogy öszebeszeljek a csajokkal
Igazából mi a cél a nyaralás során? Megbíztad a csajokat valami titkos feladattal, próbatétel elé akarod állítani az úriembert?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az eddigi válaszokat!
Ha nem bízol benne, akkor minek vagy vele??? A kérdésre válaszolva: igen, mivel tudom, hogy nem mozdulna egyikre sem.
Te tudod, hogy megbízható-e.... bár nem lenne meglepõ, ha egy kellemes este néhány ital után rámuzdulna valamelyikre... esetleg többre is:) ( Tudod, ilyenkor szoktak összejönni a spontán triók.... )
Ha csoportszexet akkor igen.
Én bízok a barátomban. Szóval igen. 23/L
szerintem ha ez a kérdés felmerült akkor inkább ne. mert lehet hogy nem lenne okod félni mégis bebeszéled magadnak, és ebbõl nagy féltékenykedési háború lehet. a biztonság kedvéért én kihagynám. ja, és szerintem a barátokat és a szerelmet jobb a lehetõ leg nagyobb elkülönítéssel tartani.

22 éves vagyok és szeretnék nappali tagozatos diák lenni viszont nem akarok rengeteg pénzt fizetni érte? Főiskolára 2 év múlva szeretnék menni, milyen iskolába tudnék menni ahol kapok szakmát is? Mindenhol a 22 év a korhatár? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos,mérnök...)

Ha szakmát akarsz akkor gondolom OKJ-s iskolára gondoltál, nos ott azt hiszem hogy 21 vagy 22 év a korhatár, azután már fizetõs. Fõiskolai képzés már nincs, egyetem van, oda korhatár nélkül lehet jelentkezni, és ugyebár van államilag támogatott.Ez nem ad kézzelfogható szakmát (max. orvos, mérnök...)
Már bocs de mért most akarsz bele vágni? Az egyetem sincs ingyen. Keres valami melót.

A férjem 22-éves nevelt lányomnak a gondnoka, és a lányom 2-1/2 éves és 2 hónapos kisfiának én vagyok a gyámja. A férjem elveheti - a gondnokságot a lánya felett, és a 2 pici gyámságát tőlem? Milyen indok kell? -Vagy csak bemegy a gyám ügyre? .

Az az igazság, hogy a férjem másik lánya ,nagyon belelépet a kapcsolatunkba!!! 4 lányát az elözö házságából ,már 10 éves koruktól neveltem. Már nagyon azon a ponton vagyok,hogy el kellene válnunk:a picik a gyámügy szerint nevelö-szülökhöz kerülnének!!!!!! NAGYON ELVAGYOK KESEREDVE!!!!!!

Legjobb válasz: Nem gondnok, hanem gondviselõ.... *facepalm*

Nem gondnok, hanem gondviselõ.... *facepalm*
Ez most valami beugratós kérdés? Sztem x=4 Eltaláltam?

22 évesen milyen juttatásokra lennék jogosult kismamaként úgy hogy az elmúlt 2 évben összesen van 365 biztosított napom?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Gyed járna akkor ha szüléskor is lenne munkahelyed. Mennyi azt itt megnézheted. [link] Családi 13 ezer, meg adókedvezmény 10 ezer. Gyed attól függ még mennyi dolgoznál, de 9 hónap a terhesség így számoljunk teljese egy évvel akkor elején tgyás majd 2 éves korig gyed, utána egy évig csak gyes ami 25 ezer, utána meg semmi. Ja meg egyszeri anyasági, ami 65 ezer, de egyszer többször nem jár.

Gyed járna akkor ha szüléskor is lenne munkahelyed. Mennyi azt itt megnézheted. [link] Családi 13 ezer, meg adókedvezmény 10 ezer. Gyed attól függ még mennyi dolgoznál, de 9 hónap a terhesség így számoljunk teljese egy évvel akkor elején tgyás majd 2 éves korig gyed, utána egy évig csak gyes ami 25 ezer, utána meg semmi. Ja meg egyszeri anyasági, ami 65 ezer, de egyszer többször nem jár.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi. Amúgy a 365 napnak egybefüggõnek kell lennie? És szülés után meddig maradhatnék itthon a kicsivel?
Nem kell egybefüggõnek lenni, de túl sok szünet nem lehet közte, de ezt pontosan nem tudom. Ha szüléskor 365 napod van akkor 1, 5 év gyed, 1, 5 gyes. Ha szüléskor valamivel több mint egy év akkor 2 év gyed plusz egy év gyes.

Milyen támogatást kapok (GyES, GYED, TGYÁS, családi p. stb. ), ha 22 éves vagyok, és még csak 2 hónapot dolgoztam BEJELENTVE, és hónapok óta regisztrált munkanélküli vagyok?

Próbáltam utána nézni a neten, mert valaki azt mondta régebben, hogy semmit se kapnék, de ez olyan hihehetlenül hangzik. Nem tervezett baba, kicsit pánikolok, még senkinek se mondtam el. Tudtok segíteni nekem? Úgy akarok odaállni a v?legényem elé, hogy tudok megnyugtató dolgokat mondani....

Legjobb válasz: Szia nõvérem 4. éves orvostanhallgatóként szült, csak GYESt kapott. Tehát 3 évet járt egyetemre szülés elõtt. Tehát az elõttem válaszoló sem 3 éves egyetemet írt, hanem, hogy 3 évet járt. Egy felsõfokú végzettséggel rendelkezõnek ennyit el kellene tudni olvasnia.

Szia nõvérem 4. éves orvostanhallgatóként szült, csak GYESt kapott. Tehát 3 évet járt egyetemre szülés elõtt. Tehát az elõttem válaszoló sem 3 éves egyetemet írt, hanem, hogy 3 évet járt. Egy felsõfokú végzettséggel rendelkezõnek ennyit el kellene tudni olvasnia.
Szerintem csak gyest fogsz kapni (havi nettó 25 ezer) + családi pótlék (havi nettó 12 ezer). És egyszeri anyasági segély, amit a gyerek születése után adnak, 62.000 Ft.
Ott a pont a 14:00-nál!!!!!
Jelenleg Én is GYED-en vagyok itthon (munkaviszony után járó GYED-en). Ha viszont suliból mentetek el szülni mi alapján számolják a GYED-et? Mennyit kaptok/kaptatok?
Hány hetes terhes vagy? Párod mit csinál? (suli, meló, munkanélküli) Együtt laktok, vagy külön, vagy valamelyik szülõnél? Bocsi csak kíváncsi vagyok! :D
énis gyedet kaptam, és nappalis voltam:) bocsi, scak tudom már.Nappalin tanulni ugyan olyannak számit mintha dolgoztál volna
ha nappalira jártál 2 évet, attól még nem kapsz gyed-et, csak gyes-t, de kérdezz rá a MÁK-nál, egy ismerõs 3 évig járt egyetemre nappalira, és nem kapott, csak gyes-t, gyed nem jár.
Gyes + Családi pótlék + egyszeri anyasági támogatás, mert ezek alanyi jogon járnak. A többihez egy év munkaviszony kell.
ha az elmult 2 évben nappalira jártál legalább egy évet akkor gyed, ha semmi nem volt akkor gyes
minimálbért számoltak nálam. Lehet itt vitatkozni de akkor is igy van. én suliból mentem szülni, államvizsga után 3 nappal és gyedet kaptam sose dolgoztam, hisz tanultam. és pont:)

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt

Tisztelt doktor úr! Egy 22 éves lány vagyok és van egy két éves kisfiam! Év elején egy 48 mm átmérőjű cystám volt, amit Duphaston tablettával kezeltek, ami sikeres volt. De azóta folyamatosan elmarad a havi vérzésem. Voltam 2 hónapja orvosnál és akkor azt mondta, hogy olyan a méhem, mint vérzés után. Kaptam rá ismételten gyógyszert. Most fogamzásgátlót kaptam, hogy beindítsa a hormonháztartásom, 10 napig szedtem. Ahogy abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött a menstruációm. De azóta megint kimaradt 1 hónap, megint nem jött meg. Vettem terhességi tesztet, ami ismételten negatív lett. Ilyenkor mi a teendő? Szeretnék még egy kisbabát, de sajnos így nem jön össze. Lehet, hogy annyira erős volt a Duphaston tabletta, hogy teljesen felborította a hormonháztartásom? Nagyon kérem, segítsen! Előre is köszönöm, Melinda.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Sajnos így nem tudok tanácsot adni, javaslok egy személyes konzultációt, ahova minden eddigi leletét magával hozza. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??

Egy 17 éves lánynak abortusz volt. Meghízhat tőle? Vagy ezzel nincs összefüggésben? 22 éves 13+2 hkm :-)

Legjobb válasz: a terhesség felboríthatta a hormonháztartását, emiatt hízhatott, igen kéne egy hormonlabor

a terhesség felboríthatta a hormonháztartását, emiatt hízhatott, igen kéne egy hormonlabor
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válasz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!