Találatok a következő kifejezésre: 22 éves és még (90 db)

Nem voltam még nőgyógyászaton 22 évesen és még szűz is vagyok! Az orvos nagyon lefog szúrni? Megfog vizsgálni szűzként is?

A félreértések elkerülése miatt, nem azért vagyok szűz mert nem lett volna alkalmam rá, hanem azért mert nem találtam meg a megfelelő személyt!

Legjobb válasz: Nem fog leszúrni, nem is biztos, hogy megkérdezi, hogy mikor voltál legutóbb vizsgálaton. Lehet, hogy arra viszont rákérdez, hogy mikor volt az utolsó rákszûrésed. Nyugodtan mond meg, hogy még nem volt. És szûzként is meg fog vizsgálni. Csak szólj neki, hogy legyen kicsit óvatosabb miatta.

Nem fog leszúrni, nem is biztos, hogy megkérdezi, hogy mikor voltál legutóbb vizsgálaton. Lehet, hogy arra viszont rákérdez, hogy mikor volt az utolsó rákszûrésed. Nyugodtan mond meg, hogy még nem volt. És szûzként is meg fog vizsgálni. Csak szólj neki, hogy legyen kicsit óvatosabb miatta.
Dehogy fog leszúrni, miért tenné? Én is kb 24 voltam, amikor elõször mentem, mert akkor már kb 1 éve éltem nemi életet. Azóta járok szûrésre is.
Feltétlen mondd meg, hogy szûz vagy, mivel ahhoz kisebb vizsgáló eszköz kell. Leszúrni nem fog, de rákszûrést csinálni fog.
Dehogy fog leszúrni! Csak szépen mondj el mindent neki õszintén, azt is, hogy szûz vagy, és azt is, hogy az elsõ vizsgálatod lesz. Meg aztán keress egy normális dokit!
Én sem voltam még, épp most töltöttem a 22-t. Feleslegesnek tartom, mert 1. nem élek még nemi életet, 2. soha nem volt semmi panaszom. Ezen kívül pedig csak jókedvembõl nem kell, hogy turkáljanak bennem, és amúgy sem igen bízom az orvosokban.
Ha nem volt eddig semmi panaszod és szûz vagy, nem baj ha nem voltál nõgyógyásznál. Az, hogy 22 évesen szûz vagy, inkább tiszteletre méltó, mert azt jelenti, hogy nem vagy könnyen kapható, és az Igazira vársz! :)
Egyáltalán nem probléma ez, 24 éves korodtól ajánlják a rendsteres szûrõvizsgálatra járást, ha még szüz vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Csajok! Mit csináljak ha a pasim már 22 éves és még szűz? Szeretem, de ez kicsit meglepett. Ti, hogy reagálnátok?

Legjobb válasz: Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.

Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.
A helyedben még jobban szeretném a srácot.
Nem értelek. Hosszútávú kapcsolatot akarsz vele de nyafogsz ha egy-két alkalommal még nem fog szétk*rni? Ennyi az áldozatkészséged?
Szerintem ez egyáltalán nem probléma !! várta az igazit :DD nincs ezzel gond neked se legyen
hát ezt gyorsan megtudod oldani lefekszel vele és nem lesz az _D
feküdj le velem
20-30 pasi. az szép. sztem örülj a srácnak. meg annak, hogy bevállalja, hogy õ csak 31edik lehet...
Kérlek hagyd békén, ne rántsd magaddal a züllött világodba.Maradj a saját szinteden.Nem téged érdemel. Pain of pleasure hol vagy elérhetõ?Pest?
#18 Légy szíves olvasd el még 1x a nevemet. :D Ja, Pesttõl kb. 300 km-re a nyugati irányban.
ez gáz! én inkább a csávó helyében gondolkodnék el azon, hogy megérdemelnéd-e õt 20-30 férfi után...
Az kaka ügy. Bocs már, rosszul írtam.
Várta az igazit. Jobb esetben téged. :D Neked viszont biztos nem õ az igazi, mert nem vártad meg vele. :P
Mondd meg neki, hogy mi a helyzet, hogy neked nem olyan pasi kell, aki rendes veled, és nem úgy néz rád, mint egy tárgyra, hanem olyan, aki jól megkúr, és hogy te nem érdemled meg a szerelmét. Vagy ha tényleg szereted, akkor igyekezz hûséges maradni hozza, ne is hozd fel a szex témát, és hagyd, hogy ha meg akarja tartani a szûzességét a házasságig, akkor tegyen úgy. Ha tényleg és igazán szereted, akkor te is "megvárod" õt, és ha nem sikerül, az azt jelenti, hogy nem vagy méltó hozza, és nem is lenne jó házasság, úgyhogy engedd, hogy keressen magához méltót. Hidd el, manapság kevés ilyen férfi van, úgyhogy õ tényleg egy nagy kincs a párja számára.
B*zd meg....minden értelemben.
Tehát kiskutyára vágysz? A pincsid mellet tarthatsz 1 szamarat is, gond letudva!
A kérdező hozzászólása: Nem sokára 20 leszek. Õ jött oda hozzám. Nagyon rendes volt és úgy érzem itt az ideje, hogy végre hosszú kapcsolatom legyen. Annyira édes pofa :)
Hány évesen vagy túl 20-30 pasin / hány éves vagy, hogy 22 évessel kezdtél?
Szép vagy... Miért ne élveznéd?Vezetgesd.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy nem lesz jó. Régebben nagyon sokat bulizta, még drogoztam is idõnként. Vagy 20-30 pasival lefeküdtem. Most attól félek, hogy vele nem lesz ennyire jó (az elején) és látni fogja rajtam. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem szeretem, csak azért mert nem élvezem az elsõn néhány alkalmat.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem tudom, hogy most ez jó ér örüljek vagy tökre béna lesz.
Én úgy sejtem az is lesz a srác egy darabig :/
De most neked mi bajod? Miért nem örülsz?
Most az elsõ reakcióddal az itteni válaszokra vársz? :D El sem merem képzelni a helyzetet :DDD
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 20%-ban hasznos válaszokat ad. Köszi. Nem olvastam 1 sornál tovább!

A barátnőm 22 éves és még szűz. Tart attól, hogy fájni fog. Rám nem hallgat. Segítseget légyszives. Hogy lehet meggyőzni, hogy feküdjön le a párjával?

Legjobb válasz: Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.

Nincs szükség gyõzködésre!! Szerintem, ha a lány kellõen megbízik a fiúban akkor majd idõvel õ is fogja kívánni, és akarni a dolgot. Nincs értelme erõltetni semmit, mert abból mindig csak rossz dolgok sülnek ki!:/
Nem kell meggyõzni. Türelemmel, megértéssel kell szeretni. Majd, ha õ is kívánja, akkor menni fog gyõzködés nélkül.
Kérj telefonos segítséget!
Hívd fel a figyelmét rá, hogy más is túlélte már. Kérd meg, kérdezze meg tíz barátnõjét, hogy õk megbánták-e, hogy lefeküdtek a barátjukkal. Ilyesmik.
A te bajod! Minek kezdesz 20 feletti szûzzel? Azok mind defektesek és rondák!
Akkor, és azzal fekszik le akivel akar...ebbe te, mint a bnõje nem szólhatsz bele. A másik...van akinek fáj az elsõ, van akinek nem...ha nem akar vénlányként megöregedni elõbb-utóbb ezen túl kell esnie!!! Ha fél attól, h fájni fog, akkor elsõ sorban azt döntse el, h ennek a fiúnak akarja-e odaadni, h ha fájni is fog akkor is szép emlék maradjon neki és sose bánja meg!
Nem szerelmes eléggé.
Jézusom, erre miért kell gyõzködni? Szegény fiú...
a fájdalom lenne az utolsó dolog, amitõl tartanék :D szerintem õ sem emiatt parázik, hanem más miatt :)
Olyan átverem a pasit és szívatom közben jól szórakozom rajta szagot érzek.
Ja még csak annyit...szexuális felvilágosítást javasolnék még a félelmei érdekében, illetve ha fájni is fog tudnia kell, h csak max. az elsõ pár alkalom lesz ilyen.

Pár napja láttam egy fiút aki kb.20-22 éves lehet. Bejelöltem facebookon. Ti szerintitek mit írjak rá, gáz ha ő 20-22 éves és én meg csak 14? Hogy ismerkedjek meg vele?

Legjobb válasz: A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP

A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP
Szerintem gáz! Nem mondom, hogy babázzál, de nem is kell még pasiznod. Fogd meg a veled egykorú srác kezét, fagyizzatok, sétáljatok, esetleg puszi aztán a többit el lehet felejteni. 16 éves korban már lehet csókolózni, és egy hosszabb kapcsolatnál 17-18 évesen akár szeretkezni, de ez már nem olyan kötött, késõbb is ráér a szüzességedet odaadni. AZ NEM GÁZ. EZ az. F/16
most múltam 14, széttárjam?
Hát... én 25 vagyok, de mikor bejelöl egy 16 éves, már akkor sem értem, hogy mit akar. Nem is jelölöm vissza alapból, akit nem ismerek. Te meg 14 vagy... Még 20 évesen is 16 volt a legalsó korhatár nálam.
Én szeretem a 14 éves lányokat. Írj rá nyugodtan! Csak õszintén, amit szeretnél írd meg neki bátran! :) 22F
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl szerintem nem lesz semmi mert nem ír vissza :/
csak én nem értem?
Egyetértek az elõttem szólókkal, mennétek inkább aludni mindketten... Egyébként a helyzet baromi egyszerû: ahhoz közeledj, akit szeretsz, és pont. Amúgy meg szerintetek egy szõrös férfi undorító? Látszik, hogy kis pisisek vagytok még, jobb lenne 15 éves kisfiúkkal haverkodni, azoknak úgysem szõrös még sehol. :P 20/L
22:38-es vagyok megint, csak gondoltam hozzáfûzöm, hogy jómagam is már a szexnél tartottam 15 évesen, de egy olyan kapcsolatban, ami aztán négy évig tartott. Ugye érzékeled a különbséget? Mérföldekkel értelmesebb voltam, mint most ti, tényleg nem biztos, hogy ezzel kéne foglalkoznotok egyelõre. Legalábbis ami az irományod alapján lejött nekem belõletek.
Mi van? Hogy jön az ide, hogy szûz a srác és hogy nem borotválja?? Am ha az expasiját szereti, akkor ne msnezgessen mással. Fõleg ne egy ilyen komolytalan alakkal...
és miért kell kiemelni h a srác szûz és nem borotválja? nemértem...szerintem elõször nõjön fel, érjen meg agyilag is egy kapcsolatra és csak utána gondolkodjon ilyen dolgokon...
gondolja át a dolgokat...de egyébként miért fontos, hogy nem szõrtelenít az a 21 éves fiú?
Mit tegyen? Lépjen ki az MSN-bõl, mosson fogat, és feküdjön le aludni. És inkább a tévémacira gondoljon elalvás közben, mint arra a 21 éves szûz és szõrös srácra.
LOL! Szõrös az nem undorító, hanem férfias. Kis pisisek vagytok még.
ja értem. hát gondolkozzon már el ... amugy meg válaszzon a korosztályábol , és borotválja nekik ha ien fontos:D
A kérdező hozzászólása: azért fontos hogy szõrös mert, az undorító

Mi lehet a bajom? 38 napra jött meg és már 3 hete meg van! A mellemből viz színű folyadék távozik, ha megnyomom! Most 22 éves vagyok! Még nem voltam terhes!

Legjobb válasz: Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!

Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak az a bah, hogy kicsit félek!

Komolyan mondom öregnek érzem magam 22 évesen mert még nincs gyerekem. Akiket ismerek azoknak van már vagy 1 vagy 2 gyereke. Rendesen féltékeny vagyok rájuk mert nekkik van és nekem nincs. Normális ez?

Legjobb válasz: 15 vagyok és imádom a gyerkõcöket :) alig várom, hogy nekem is legyen 1 picinyem :) de addig még eltelik durva 12 év :)

15 vagyok és imádom a gyerkõcöket :) alig várom, hogy nekem is legyen 1 picinyem :) de addig még eltelik durva 12 év :)
Én pont fordítva vagyok ezzel. 26 évesen csak 35 40 év körüli nõkkel ültem a genetikai uh-on meg a magánrendelésen. Ja, mikor kiderült hogy második gyerekemet várom mindenki csak hüledezett.
igen normális:) hát akkor képzelj el engem 32 évesen elsõ babásan ahogy ültem a terhesgondozóba a sok tini között:(
Nem vagy öreg. Én az elsõt 21 évesen a negyediket 33 évesen szültem.Most 35 vagyok.Sokan csak 40 év felett szülik az elsõ gyereküket.
Teljesen igazad van! Bár nekem az esküvõ része (még)nem jött össze!:) )) Én is vágytam ennyi idõsen gyerekre, fõleg hogy az unokahúgom 17évesen szült. De csak 27évesen találtam meg azt a férfit aki az "igazi" lett. Nem akartam gyereket apa nélkül. Így is csak 30évesen szültem, szóval nem siettem sehová!:-) Amúgy is elég megfontolt típus vagyok.
ha te 22 evesen oregnek erzed magad akkor veled van a baj..
Te gondolkodsz jól! Munka, esküvõ, lakás, utána jöjjön a babó. :)
Két dolog: 1. Hogy a fenébe lennél öreg?! :D És milyen 22 évesek vannak körülötted?! :) )) 2. Én 24 éves leszek hamarosan, 39 hetes várandós. MINDENKÉPP diploma elõtt akartam gyermeket, mert az én szakmámban a klinikai szakképzésemet fel kell függesztenem, ha gyermeket akarok, azaz hatalmas hátrányom lenne, ha 27-28 évesen szeretnék szülni. Ezért mi mostanra szerettük volna idõzíteni az elsõ babát, abszolút tervezetten jött. Senki nincs a környezetemben, közeli ismerõsök között, akinek van gyermeke. Kétféle reakció van: - A terhesgondozáson: 23 éves?!?! Biztosan becsúszott... Majd a kiskönyvemet kézbe véve (ebben benne van a leendõ szülök neve, kora, foglalkozása): jaaaaj, látom a férje orvos, az úgy egészen más... /Valóban orvos, és? Ha egy autószerelõ akar babát a feleségével 23 évesen, kinek mi köze hozzá? A férjem 28, abszolút tökéletes korban, ráadásul azon a klinikán, ahol a terhesgondozás van, ilyenkor mindig nagyon szégyellik, hogy jaj, hát igen, végül is szép kor ez a babához. No, mindegy./ -2. reakció: nem akartál még élni? Miért, gyerekkel vége mindennek? Ha én nem bulizni akarok, hanem családot? Amire célozni szeretnék: azért nem annyira ördögtõl való dolog fiatalon szülni, de mindenki kizárólag maga tudja, hogy hogyan szeretné rendezni az életét. Én ezt a kort érzem ideálisnak HA (!!!!!!) a megfelelõ háttér, a megfelelõ pár rendelkezésre áll, és ilyen irányú vágy is van. Neked is lesz hidd el, és nincs miért féltékenykedned, rengeteg idõd van még. Nnnna, csak azt akarom megcáfolni, hogy a klasszikus tanulás-munka-baba modell mindenképp követendõ. Szép napot mindenkinek!
miért érzed öregnek magad?pont fiatalnak kéne, mert te még bulizol, pasizol, "felelotlenul"elhetsz..nem tudom amúgy, én 24 évesen szultem, ismerõsök között én vagyok a legfiatalabb anyuka
én megértelek mert én is így voltam, csak én még attól is féltem egészen eddig hogy nem lehet gyerekem se (nem volt semmi alapja csak sajnos van ilyen). most várom az elsõ manómat 20évesen és nagyon boldog vagyok.biztosan összefacsarodna a szívem ha minden ismerõsöm pocakos lenne csak nekem nem lenne még.én 15éves korom óta erre vágytam bár akkor még nyilván nem vállaltam volna be :D úgy terveztem hogy a kicsi mellett levelezõn fogok tanulni majd ha 1éves lesz a kicsim, így lesz még 1 szakmám is mire a kicsi oviba megy :) ha ez minden vágyad és tudod magadról hogy mindent megtennél a kisbabádért akkor semmi akadálya fiatalon vállalni szerintem :)
Leírom az én sztorimat:) Én is 22 vagyok 8 éve vagyok a párommal, 1 éve kezdtük el a baba projectet, nagyon rá voltam izgulva a dologra, úgy voltam vele, hogy nekem egybõl össze fog jönni.Hát nem így volt.Hol volt menstruáció hol nem, volt, hogy 3 hónapig sem jött meg.Aztán beszéltük, hogy legyen esküvõ, így azzal voltam elfoglalva, Már december óta megjött rendesen a menzeszem, kivéve áprilisba.Na mondom nem csinálok tesztet, mert már rosszul vagyok az egy csíkos tesztek láttán.A párom mondta, hogy hoz egy tesztet.És 2 napja nagyon erõs pozitív lett.Az esküvõ jövõ hónapban lesz és nagyon boldogok vagyunk.
18éves vagyok, és vannak olyan volt osztálytársaim/évfolyamtársaim, akinek már 2 éves a baba. Az egyiknél már jön a második is :) Én is nagyon szeretnék, néha piszkálom is vele a barátom. De bennem is az van, hogy itt állok érettségi nélkül (bár már csak 2 hónapig:) , pláne, hogy diploma elõtt. Munka és pénz nélkül. Imádom a gyerekeket, és nagyon örülnék, ha lenne, de nem lehet. Gondolj arra, hogy te még bármit megtehetsz, amit õk a babával nem. És ha majd meglesz a ház, a munka, és a tökéletes apa, akkor sokkal jobb szülei tudtok lenni annak a kisbabának, mint a tinianyák :) 18/L
Hát nem tudom merre laksz, de nálunk meg kinéznek, ha fiatalon terhes vagy... 22 voltam, mikor az elsõ lányom szültem és a kórházba is 30-as 40-es nõkkel voltam együtt.. Nekem az ismerõsi körömben csak idõsebbeknek van gyerekük... Most 25 vagyok, jön a tesó, de még mindig nem született senkinek, aki fiatalabb volna babája körülöttem... Szóval én pont az ellenkezõjét érzem annak, mint te. Jah és a játszón is minden anyuka jóval idõsebb, mint én... :S Szóval nyugi, abszolút fiatal vagy és máshol meg a fordítottja van, mint nálatok! ;)
Hát nem vagy öreg egyáltalán, sõt. Én az elsõt 29 évesen szültem és jobb volt így. Most 33 vagyok, novemberben szülöm a másodikat. Még szórakozz, bulizz, tombold ki magad. És majd eljön a te idõd is. Egy pici baba óriási felelõsség. Nem biztos hogy 22 évesen kell az neked.
A kérdező hozzászólása: lehet "régimódi" vagyok de én úgy gondoltam ezt az egész babavállalást hogy találok valami munkát majd esküvõ és aztán gyerek :) (nem tagadom titokban én is vágyok egy babára csak aztán mindig az ugrik be hogy mibõl fogjuk eltartani meg ilyenek)
Szia! Csak csatlakozni tudok a 10. válaszolóhoz. Mi is egyetem után akartunk gyereket. A szüléskor 23 voltam, a férjem még csak 25 éves volt és autószerelõ. De még jó, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elhelyezkedni. Pontosan tudom, hogy milyen érzés, amit a 10. válaszoló leírt. Engem is mindenki kinézett, lenézett. Csak az igaz barátaim és a családtagok tudtak neki örülni. (kivéve sógornõmet, aki 7 évvel idõsebb, és akkor még gyermektelen volt). A kórházba egy két ápoló tök flegmán viselkedett, és volt, aki megkérdezte szintén ebben a stílusban, hogy "oszt hanyadik?!" Hát köpni nyelni nem tudtam. Én azt mondom, hogy partner kell hozzá, aki szintén úgy gondolkozik mint te. Nem a bulik és a haveroknak kell az elsõnek lenni, hanem a családnak. És azért jó ha dolgozik. Legalább 1 normális kereset legyen a családba, mert nem kis feladat egy gyerek ellátása. Nem kiábrándítani szeretnélek, meg lehet, hogy sokan most le is fognak húzni, de úgy kell számolni, hogy egy gyerek a kezdeti idõben kb. 80000 ft-ba van. (pelenka, egyéb pampucok, ruhák, bébi kaja stb.) Mi a pelenkára nagyon odafigyeltünk, elvégre az csak a kis testével érintkezik. Abból soha nem a legolcsóbbat vettük. Igyekeztünk megbízható márkák közül választani. (Libero, Pampers, Huggies) Szerencsére nem is volt semmi bajunk. Az egyik barátnõm megvett a gyereknek egy no-name valamit, és a 3 hónapos babája hüvelyfertõzést kapott. (A doki szerint a pelenkától, mert nem volt megfelelõen elõkészítve és csomagolva)

Segitség! A barátommal leszeretnék feküdni (22 éves) én meg 18 vok eddig 1 fiuval voltam és nem vok valami jártas a szexben, nem tudom mit csináljak h ne tünyek kisslánynak, és még azis kellemetlen számomra h elég hamar elmegyek, mit csináljak?

mien pózokban, és mennyi ideig csináljam neki orálisan h ne tünnyek kisslánynak , de pornósnak se. A válaszokat elöre is köszönöm:)

Legjobb válasz: Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..

Hogy mit csinálj? Szerintem bõszen lapozgasd ezt: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://static.libri.hu/co..
Ahogy épp érzed.Ha ezen izgulsz az fog neki feltûnni.Csak csináld ahogy épp jól esik és figyeld a másik jelzéseid.Annó én sem mondtam meg a srácnak, hogy elõtte csak 1 fiúval voltam és maximálisan meg volt elégedve.Persze utólag ciki, kitudja mit gondolhatott :D de akkor nagyon örültem neki. Azt meg nehogy szégyellni merészeld, hogy hamar elmész.A pasinak ez a legjobb dícséret.Sok nõ cserélne veled...
menjetek már a [email protected] a helyesírásotokkal, nem nyelvtan versenyen vagyunk. meg bõszen ajánlom hogy olvassátok el a szabályzatban a " Ne OFFolj" pontot..tényleg a kukac kivan már hogy minden egyes kérdéshez oda kell valami helyesírásos [email protected]ágot írni. kérdezõ az ne legyen kellemetlen hogy hamar elmész a bikádnak tetszeni fog ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Pinoccio:)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, szerintem ezt nem lehet megtervezni, én szûzen se kérdezgettem mástól mit csináljak, az jön az adott pillanatban, ráérez az ember, amíg meg görcsös valaki és ezen parázik, hogy jaj úristen mi lesz, addig felesleges szexelni.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm a választ:) Teljesen igazad van:)
Eleve mi az már hogy égõnek tartod hogy még csak egy fiúval voltál?Ha nem tetszik neki meg se érdemel.Ez egy ösztönös dolog majd belejössz.Érdekes módon amíg nem volt internet addig is tudták az emberek hogy kell csinálni, ennek ékes bizonyítéka, hogy még vannak emberek a földön.
hát figyelj, õ tudja , hogy szûz vagy? Mert ha igen akkor tudni fogja, hogy mi van, vagy ha 1x lefeküdtél már vkivel akk ezen nem kell enned magad ilyesmin. Ám ez majd minden megy spontán :) Ha már jártok, akkor azt is tudja, hogy miot tudsz és mit nem, úgyh nem kell szégyelld magad. És valójában akár mit írunk itt, úgysem úgy lesz, mert nem fogod nézni az órát , h na akkor még 2p és készen is vagyunk.. szóval ilyenen ne edd magad, mindenki a maga bõrén tapasztalja ki a dolgokat :) abban a percben nem fogsz ilyesmin gondolkodni az biztos!!!
Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3-madik komizonak:)
A kérdező hozzászólása: AZ ELSÕ KOMIZONAK KÖSZÖNÖM A MÁSODIK MEG KAPJA BE
2.-nak a tanácsa se rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyonszépen köszönöm!!! Végre valaki normális!!! Nem a helyesírás g..civel van elfoglalva:) köszönöm szépen!!! Na most már belehet fogni Helyesírás!!!! Köszönöm utolsó komizó nem ismerlek de nagyon bírlak:) :) :)

Lányok, fiúk, mindenki! Ha egy 22 éves srác úgy néz ki külsőre, mint egy cuki 15-17 éves srác és jellemre is gyerekes kicsit még, akkor joga van 14-15 év körüli lányokkal járnia? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.

Sajnállak, de csak mert ezt képzeled, már nem vagy 15 éves, soha nem is leszel. És nem is nézel ki annak. Ja, és 22 éves 14-es lánnyal? Kissé pedo.. 22 vagyok, a húgom 14, nem tudok a barátnõire nõként nézni, csak gyerekek még.
Nem fogad el jobban, csak olyan korban menõ ha idõsebb srácokkal haverkodnak! Szerintem csak azért vonzódsz hozzájuk mert (úgy gondolod) csak õket tudnád megszerezni és egy veled egykorú nõ pedig szóba se állnak veled.
Jogod van jarni, de agyba ne akard vinni....liliomtipras szamomra , fuggetlenul attol h torvenybe utkozo vagy sem....Te mar egy 18. Eletevet betoltott felnott ferfi vagy, o pedi meg egy kamasz, egy kiskoru, egy gyerek! Kulonben....inkabb a tanulason jarjon a lany esze is. Es az is mindegy h nezel ki, vagy hogy hogy jatszod a hozza passzolo tinedzser szerepedet! Ha az en gyerekemet egy 22 eves ferfi kornyekezne , lenne egy ket megjegyzesem!
joga van, de nagyon nagyon fura.
A kérdező hozzászólása: ma 18:57 Nem gond. Én is bújós típus vagyok, jól van az! :D
jogod van hozzá, persze :) csak tudod, te 22 évesen már úgymond komoly kapcsolatot szeretnél, a 14-15 éves lányok pedig még csak bújni akarnak a barátjukhoz...
22 éves srác, aki 15-nek néz ki? Ez elég durva, szerintem joga van azzal járni, akivel szeretne, csak aki egy ilyen emberrel szóba áll, annak nincs szeme. Egy 22 éves max 19-nek nézzen ki, vagy max 25-nek, de ha annyira nem felel meg a korának a kinézete, akkor bizony az nem lehet egy jó pasi. Valami baj van vele.
Ha összehasonlítjuk, hogy hogy néz ki most egy 13-15 éves külsõre és hogy nézett ki 10 évvel ezelõtt az eredmény zavarba ejtõ...Smink, magassarkú, nõies ruhák, festett haj, köröm... Némelyikre simán rámondom, hogy 18-20 éves. De ennek ellenére is azt mondom, hogy inkább dolgozz azon, hogy megérj egy korodbelihez. (A jogalkotó nem tiltja, ha a lány betöltötte a 14.életévét és beleegyezik egyébként.)
Már látom, párszor kérdezted ezt. De még egyszer mondanám, én például nem tartalak annak! Ahhoz azért több kell, mondjuk a folyamatosan, csakis a 10-11 évesekre /vagy még fiatalabb/ izgulás szexuális téren. És ha még meg is rontod õket, akaratuk ellenére, na akkor már tutira az vagy, és mész is a börtönbe, vagy még elõtte valaki kiherél, és megeteti veled, majd fejbe lõ....
Õszintén? Nem vet rád jó fényt de törvényileg 14 éves kortól lehet járni max 24 éves sráccal nem büntetendõ de nem is nézik jó szemmel. Másrészt attól függ te hogy gondolod? ha úgy érzed csak azért teszenek mert fiatalok és érintetlenk meg hasonló szexuális dolgok akkor igen az pedofilnak számít ha viszont azért mert azt érzed a veled való szintnek hát akkor tessék azért próbálj minél idõsebbel demindenkinek egyéni ügye.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom amúgy a környezetemben is furán néznek rám, úgyhogy már nem is igazán van barátom sem, csak a 15 év körüliek. Õk még megértenek legalább. Egyik haverom lepedofilozott, pedig én efebofil vagyok és nem ugyanaz a két fogalom. Sosem tudnék 7 éves kisgyerekhez vonzódni. Na, aki ilyen korúra gerjed az a pedofil. Egyébként meg valamiért jobban is vonzódnak hozzáma 14-15 év körüli lányok is szerencsére.
Szerintem ne legyél hülye...
Megnyugtatásra vágysz, hogy nem vagy pedofil? Ha nem akarod õket megdugni, akkor esetleg.
Miért ne járhatnál olyan korú lányokkal, amilyenekkel szeretnél. Egyébként a mai lányok tényleg nem 14-nek néznek ki, én 25 leszek de de a 15 éves lányok velem egykorúnak néznek ki... :) ja és nem csak bújni szeretnek a mai lyányok ;)

22 évesen még sose volt komolyabb kapcsolatom és reálisnak érzem, hogy örökké egyedül is maradok. Igazam lehet?

Össz-vissz 1 hónapig volt egyszer barátom, de azt se nevezném azért igazi kapcsolatnak...

Legjobb válasz: Egy jó kapcsolathoz - amit nem igazán tudsz kiszámolni, hogy mikor jön el az életedben - nem feltétel, hogy elõtte rengeteg kapcsolatod legyen, abból néhány több éves. 22 évesen még egyáltalán nem vagy idõs, tulajdonképpen most vagy a legjobb formádban. Ismerkedj, járj bulizni. Azért vannak a 20-as évek....

Egy jó kapcsolathoz - amit nem igazán tudsz kiszámolni, hogy mikor jön el az életedben - nem feltétel, hogy elõtte rengeteg kapcsolatod legyen, abból néhány több éves. 22 évesen még egyáltalán nem vagy idõs, tulajdonképpen most vagy a legjobb formádban. Ismerkedj, járj bulizni. Azért vannak a 20-as évek....
Foglaljuk akkor össze: "Csúnya vagyok és gebe." == önértékelésed 0 "örökké egyedül is maradok" + "Nagyon el vagyok már keseredve" == Itt látszik, hogy fel is adtad már. "Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni." == Nyitott sem vagy a dologra. "nem szeretek (...) privát beszélgetéseket folytatni." == Tényleg? :) Ne haragudj, de ilyen hozzáállással mit vársz? Hogy ebbõl a helyzetbõl ki tudj mozdulni neked kell megtenni az elsõ lépést. Az pedig sajnos nem más, mint ezeknek a gondolatoknak az elhessegetése. Lepontozhatsz, de attól még igaz. Változnod kell, ha ki akarsz ebbõl törni. Nem egy egyszerû dolog.
nekem pont te kellesz
Nem azért fogsz egyedül maradni, mert nem kellesz senkinek, hanem mert ezt TE így gondolod. Erre próbáltam rámutatni, nem pedig a sarokban gubbasztást sugallani. Mivel erre asszociáltál, a valódi problémát nem látod. #18 voltam.
Én már 23 vagyok, és nem volt egyáltalán kapcsolatom. Kezdeményezõk kb. 3-4-en voltak, azok is 19 éves koromtól felfele, évente kb. 1, de igazából nyitni a fiúk felé csak 22 éves koromban tudtam, és meg is kedveltek ekkor 2-3-an. Egyet leszámítva egyik sem jött annyira be, hogy egy kapcsolattól való félelmeimet félre tudjam tenni, és azzal sem jött össze semmi. Így hát továbbra is egyedül vagyok, pedig már nagyon kéne legalább 1-2 igazi jó barát legalább, ha nem is párkapcsolat. Szóval hajrá, nem maradtál le semmirõl, lehet csak most fogsz te is virulni. Viszont ahhoz kell egy kis önbizalom, és határozottság, hogy megnyílj. Szomorú arc, tekintet és lógós, rendezetlen öltözet senkinek sem fogja felhívni a figyelmét.
Szerelmi bánat? Mert a lányok szerintem ritkán panaszkodnak ilyenekrõl csak úgy.
A kérdező hozzászólása: Nem szerelmi bánat, csak kilátástalannak látom, hogy ennyi idõsen, minden tapasztalat nélkül normális férfi összeálljon velem, mikor nálam kevésbé selejtet is kaphat.
Ne mondj ilyet, mert hasonló helyzetben vagyok, és a végén még elhiszem, hogy nincs esélyem :D Az, hogy nem szerelmi bánat, az azt jelenti, hogy nincs is kiszemelted? Sokat számít, hogy valakiért kicsit össze tudod magad szedni testileg-lelkileg. Egy fiúk is másképp tekintenének rád, ha nem egy érzelmi roncsot látnának. Csak pozitívan, akkor is ha minden kötél szakad! :)
A kérdező hozzászólása: Nincs senki. Ha lenne, lehet másképp látnám a dolgokat, bár a tapasztalataim alapján a reménykedés is sokszor csak önámítás. Ráadásul még aki ránézésre ismeretlenül szimpatikus is lenne, azoktól is mindig kartávolságban van a barátnõjük (nem képletesen), szóval azt sem tudom már egyáltalán érdemes lenne-e valamiben reménykedni...
Szerintem a te esetedben még a hamis remény is ezerszer jobb a mostani állapotnál. Nyisd ki a szemed, láss, és ha van valaki, aki nagyon megtetszik, akkor képzeld el, hogy esetleg lehet nála esélyed. Nézd meg, hogy mit vált ki belõled a dolog, próbálj meg tenni valamit érte. Minden fejben dõl el, és neked nagyon nagy szükséged van arra, hogy kicsit változtass a gondolkodásmódodon.
A kérdező hozzászólása: Mondom, teljesen felesleges azoknál próbálkoznom, akik tetszenének, mert az elsõ perctõl tiszta, hogy foglaltak.
Sportolj, táplálkozz egészségen, öltözz csinosan/r*ibancosabban, járj el társaságba akár egyedül is, találj valami hobbit amit szívesen csinálsz, és tutira elõbb utóbb összejön. Neten pedig szerintem ismerkedhetnél, ha nem is itt, mert a neten sokkal több társat keresõ ember van fenn általában, mint a közvetlen ismeretségi körödben.
rosszul állsz a dolgokhoz. Amíg a gondolkodásod ilyen negatív marad addig ne is várd, hogy bármelyik pasival összejössz komoly kapcsolat szintjén. A férfiak nem szeretik a negatív kisugárzással bíró lányokat.(kivéve ha eszméletlenül jó nõk, de azok is inkább csak a szex miatt kell nekik) Gondold végig a pozitív(külsõ-belsõ) tulajdonságaidat és minden reggel dicsérd magad. Ha egyedül vagy a lakásban akár a tükörnek is mondhatod. Szuggeráld saját magad és idõvel észreveszed, hogy van önbizalmad. Szebbnek látod magad és nyugi jönni fog a férfi magától. Szóval elõször fejben tegyél rendet.
Nem vagy elkésve. Hol szoktál ismerkedni? Nincsenek-e nagy elvárásaid? Lehet, hogy rossz partnereket fogtál ki. Nekem is 24 éves fejjel 1 hosszabb volt.
A kérdező hozzászólása: Beszélgettem már egy jópár emberrel itt, hidd el, mostmár nem véletlenül nem szeretnék.
menj apácának akkor
A kérdező hozzászólása: Tényleg ne haragudj, de nem szeretek ezen az oldalon privát beszélgetéseket folytatni.
Nem hinném, hogy igazad lehet.
Lány vagy, nem fiú, szóval nem kell parázni. Én 20 éves vagyok, és még annyim sem volt, mint neked. Pedig nincs rá okom, hogy egyedül legyek. Szóval aki igazán komoran láthatná a világot, az nem te vagy.
lehet valami oka van akkor.
Nem kezdeményeznek nálad a fiúk?
Az ember átlagos életkora 70 év, ez egy átlag, ami azt jelenti, élhetsz akár 90 vagy 100 évig is. Neked ebbõl eltelt 22... És ennyi idõ után már elkeseredsz. Hol fogsz így tartani 20 év múlva?
Majd el jön a te idõd is, csak a lényeg, hogy járj minél több ember közé, és légy nyitott. Meg ne erõltesd... nekem sem volt még, bár nekem megvannak az okai 20l
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak kezdeményezni egyáltalán.
Kezdeményeztem
Miért? Nem vagy elég vonzó?
A kérdező hozzászólása: Csúnya vagyok és gebe.
miért nem válaszolsz a privire?
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de nem szeretnék itt ismerkedni.
dumálni?
ez hulyeseg ha nem is probalkozol azoknal aki tetszik neked akor mar biztosan nem is sikerul oszejoni veluk mert meg sem probalod lehet hogy az egyikuknek epen tetszel csak epen o is ugyanigy al a dolgokhoz mint te . egyszeruen csak szard le hogy mi lesz csakprobald meg mar bocs a kifejezesert de az meg mindig job ha elutasitanak mint azon ragodni hogy mi lenne ha ......sok szerencset

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!