Találatok a következő kifejezésre: 22 éves és kb (24 db)

Pár napja láttam egy fiút aki kb.20-22 éves lehet. Bejelöltem facebookon. Ti szerintitek mit írjak rá, gáz ha ő 20-22 éves és én meg csak 14? Hogy ismerkedjek meg vele?

Legjobb válasz: A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP

A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP
Szerintem gáz! Nem mondom, hogy babázzál, de nem is kell még pasiznod. Fogd meg a veled egykorú srác kezét, fagyizzatok, sétáljatok, esetleg puszi aztán a többit el lehet felejteni. 16 éves korban már lehet csókolózni, és egy hosszabb kapcsolatnál 17-18 évesen akár szeretkezni, de ez már nem olyan kötött, késõbb is ráér a szüzességedet odaadni. AZ NEM GÁZ. EZ az. F/16
most múltam 14, széttárjam?
Hát... én 25 vagyok, de mikor bejelöl egy 16 éves, már akkor sem értem, hogy mit akar. Nem is jelölöm vissza alapból, akit nem ismerek. Te meg 14 vagy... Még 20 évesen is 16 volt a legalsó korhatár nálam.
Én szeretem a 14 éves lányokat. Írj rá nyugodtan! Csak õszintén, amit szeretnél írd meg neki bátran! :) 22F
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl szerintem nem lesz semmi mert nem ír vissza :/

Mik a különbségek az érett (25-40 év körüli), és a fiatalabb (kb.16-22) éves nők között? Szex terén, és ahogy egy kapcsolatban részt vesz, valamint ahogy hozzááll a férfiakhoz, stb? Tapasztalatok? Melyik jobb?

Legjobb válasz: Nem saját kútfõbõl van, másolom... (http://modoros.blog.hu/2011/04/22/pellenger_30_feletti_nok_e.. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nõket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nõnek nincs kedve ...meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot. Egy harmincon túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 30 feletti nõ akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel. A nõknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. 30 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnõinek. Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban. Egy harmincon túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt. A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 30 feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja. Egy 30 feletti nõnek jól áll a tûzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nõ sokkal szexisebb, mint fiatalabb nõtársai. Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Igen, számtalan okból dicsõíthetjük a harmincon túli nõket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30 feletti nõre jut egy kopaszodó, pocakos õskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte. És minden olyan férfinak, aki azt mondja: 'Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni', üzenem, hogy változnak az idõk. Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért... Ha Te is ismersz legalább egy csodálatos 30-as nõt, akkor küldd el neki ezt a linket. Hidd el, szerzel neki néhány boldog percet vele! (És jó ha tudod, hogy szerintem TE is ilyen csodálatos nõ vagy!) És érdemes ezt is elolvasni... lehet, közhelyeknek tûnnek, de nagyon igaz... Egy 40-es nõ. :) http://berillshero.blog.hu/2011/09/15/miert_jo_30_feletti_no..

Nem saját kútfõbõl van, másolom... (http://modoros.blog.hu/2011/04/22/pellenger_30_feletti_nok_e.. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nõket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nõnek nincs kedve ...meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami sokkal értelmesebb dolgot. Egy harmincon túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 30 feletti nõ akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel. A nõknek 30 felett tartása van. Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják. Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést. 30 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnõinek. Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban. Egy harmincon túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt. A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 30 feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja. Egy 30 feletti nõnek jól áll a tûzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról. Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 30 feletti nõ sokkal szexisebb, mint fiatalabb nõtársai. Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük. Igen, számtalan okból dicsõíthetjük a harmincon túli nõket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 30 feletti nõre jut egy kopaszodó, pocakos õskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte. És minden olyan férfinak, aki azt mondja: 'Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni', üzenem, hogy változnak az idõk. Manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért... Ha Te is ismersz legalább egy csodálatos 30-as nõt, akkor küldd el neki ezt a linket. Hidd el, szerzel neki néhány boldog percet vele! (És jó ha tudod, hogy szerintem TE is ilyen csodálatos nõ vagy!) És érdemes ezt is elolvasni... lehet, közhelyeknek tûnnek, de nagyon igaz... Egy 40-es nõ. :) http://berillshero.blog.hu/2011/09/15/miert_jo_30_feletti_no..
Hát a szerelmes tininél nincs jobb. Azt csinálsz vele az ágyban, amit akarsz. Ha kell leszop az éjszaka közepén is, de ha szépen nézel a haverjaid is lerendezi. Na egy 40-es már óvatos. Viszont õk meg azért jók, mert nem bohóckodnak, nem futnak fölösleges köröket, 10 perc után dugnak aztán összebújni se kell, inkább hazaküld aztán nem is hív csak akkor, ha a férje nincs otthon;)
Kettes! Szívembõl szóltál! 44/F
2.-es, Szupi nõci vagy! Küldöm tovább a barátnõimnek, kolléganõimnek! Üdv:Egy majdnem 30/N :)
Lövésem nincs mi a különbség, 20 vagyok és azt mondják, állati az ágyban, szerintem 20 év múlva csak annyi fog változni, hogy többen lesznek, akik ezt mondják :D :D
A kérdező hozzászólása: Aha, és szerény is vagy...:S
Persze, hogy az. Ne hülyéskedj :D

Hány éves kortol és hány éves korig szőrösödik a férfiak háta? Én 22 éves vagyok és kb 2éve kezdett el és a melkasom is. A tőbbi részen már elég szőrös vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ezt nem lehet így behatárolni.Van aki szõrösebb alkatú,õ nyilván korábban szõrösödik,de van aki egyáltalán nem. Nekem úgy 14 évesen kezdett láthatóan szõrösödni a hátam,de én ilyen alkat vagyok.

Szerintem ezt nem lehet így behatárolni.Van aki szõrösebb alkatú, õ nyilván korábban szõrösödik, de van aki egyáltalán nem. Nekem úgy 14 évesen kezdett láthatóan szõrösödni a hátam, de én ilyen alkat vagyok.

Szerintetek lehet egy fiatal, 20-22 éves nagyon kövér nő boldog? Kb.175 centi magas, és 120 kiló. Mert mindig vidámnak látom, de vajon belül nem szomorodik el a kövérsége miatt?

Nincs párja sem, tehát esetleg magában lehet az is eszébe jut, hogy a kövérsége miatt nincs.

Legjobb válasz: Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.

Simán lehet boldog ha azt csinálja amit mindig is szeretett. Ha esetleg tanul és élvezi, jól megy neki és késõbb az ezzel kapcsolatos munkáját is örömmel végzi plusz jól elvan a szabadidejében simán lehet boldog. És egyébként kövéreknek is lehet párjuk. Jó nyilván nehéz az ismerkedésük mert sokan külsõ alapján ítélnek és el hátrálnak ha meglátnak egy kövér nõt vagy férfit, de nem feltétlen jelenti azt hogy nem lesz párjuk. Utcánkban is él egy hasonló kövér nõ, 30 év körüli, és már 5 éve van párja pedig 15 éves kora óta ismerem és akkor is kövér volt, igaz hogy sokszor nem volt párja, de most már 5 éve boldog párkapcsolatban élnek, a barátja pedig csak 60 kiló, fele annyi mint a barátnõje, de õt ez nem érdekli, és nem is ronda a srác, simán lehetne sokkal jobb nõje. Amúgy a lánynak is nagyon szép kedves arca van, és az arcképérõl senki sem mondja meg hogy kövér. De nagyon rendes lány, ahhoz képest sokan példát vehetnének róla, még az 50 kilós bombázók is, mert õk sírnak idefelé legalább is a legtöbbet hogy boldogtalanok és nincs párjuk.
Természetesen lehet. A boldogság szerencsére nem testalkattól függ, a szépség pedig nagyon relatív dolog. Ha önmagával rendben van, elfogadja magát olyannak, amilyen (ez nem jelenti azt, hogy nem akar esetleg változni), akkor bizony lehet boldog.
Utolsó!100 kg felett egészséges?.. Amúgy lehet boldog persze.De lehet ha egyedül van meg depis.
Buddha is boldog. 22 évesen vajon ma, Magyarországon milyen szellemi magasságokban él egy leányzó? Biztos hogy zavarja a súlya, ettõl még viszonylag boldog persze lehet.
Szerintem csak bizonyos szinten lehet boldog. Pl boldog, mert nem kell figyelnie a kalóriákat, a súlyát, nem törõdik vele. Nem tartja magát nyomás alatt ez miatt. Mondhat bárki bármit, de szerintem egy hízásra hajlamos , akár már lefogyott ember, akinek mindig figyelnie kell, inkább cserélne azzal aki genetikailag nem hajlamos a hízásra, és ehet édességet, meg annyit amennyit akar, és nem kell számolgatnia. Viszont a testsúly nem függ össze azzal, hogy van e párja vagy nincs. Én kövér vagyok. Nemrég fedeztem fel egy oldalt ami segít a fogyásban, tehát engem zavar a súlyom, és teszek ellene (bár még az elején vagyok) Viszont évek óta van párom, ami azt illeti férjnél vagyok és ami az életemnek ezt a részét illeti boldog vagyok. Viszont ami a tükörképemet illeti, az nagyon elszomorít, ezért is teszek érte, hogy ne így legyen. Édesség, finomságok nuku....Számolok, mozgok amennyit tudok, mérem a kajáimat, minden ami ezzel jár.... Tehát különbséget kell tenni szerintem, aközött, hogy boldog mert jól érzi magát a bõrében, és aközött, hogy boldog a párkapcsolata, házassága, családi élete. Nem ugyanaz! Nálam is kettõsség áll fenn. Az egyik ágon boldog vagyok a férjemmel, a másikon viszont utálok utcára menni, szégyellem a külsõmet, és utálom, hogy nekem meg kell küzdenem azért a súlyért amit szeretnék, azokkal szemben akik genetikailag nem híznak, ehetnek akármit.... kb ennyi részemrõl. 27/N
Nem lehet boldog. Ha annak látod, az csak egy álca, amit magára vett. Ezért is sok a beképzelt kövér nõ. Meg másokat fikáznak, hogy valami örömük legyen... Másképp nem is igen lehetne túlélni a kövérséget.
Véleményem szerint boldogtalan bizonyos helyzetekben, máskor viszont igenis boldog, mert nem kell az alakjával törõdnie. Ha idõvel zavarni kezdi, és sikerül lefogynia, akkor is szintén meg van rá az esély, hogy boldogabb lesz, mert már soványabb, egészségesebb és a siker miatt, viszont másrészrõl, akkor már mindig figyelnie kellesz, folyton ez jár majd a fejében, és boldogtalan lesz.
A kérdező hozzászólása: Én nem irigykedem, sajnálom szegényt. Mert nem élhet szabadon. Nem vehet fel olyan ruhákat, amiket szeretne.
Lájk.
Az itt válaszolók többségének az a szerintem téves elképzelése van, hogy a boldogság attól függ, hogy ki hogy tud a környezete vélt vagy valós elvárásainak megfelelni. És ezekhez az elvárásokhoz a küllem is hozzátartozik. Én tapasztalatból mondom (van rajtam vagy 20 kg felesleg), hogy soha nem voltam amiatt boldogtalan, ahogy kinézek. Igaz, teszek ellene, de csak és kizárólag egészségmegõrzés céljából, mert amúgy tökéletesen jól érzem magam a bõrömben. Talán meglepõ, de több olyan ismerõsöm van, aki duci, sõt kövér barátnõre cserélte korábbi barátnõjét/feleségét, csupán azért, mert az kiegyensúlyozott, boldog volt úgy, ahogy volt, nem méricskélte magát folyton, nem azon nyafogott, hogy "ugye drágám nem is olyan vastag a combom" stb. A kiegyensúlyozott önelfogadás ott kezdõdik, hogy tudom, hogy vastag a combom és széles a csípõm, de tudom azt is, hogy jó a mellem és az alakomhoz képest vékony a derekam, hát ezt hangsúlyozom, és nem a hátrányokon nyekergek. Valószínûleg a kérdezõ által ismert lány is tisztában van az egyéb jó tulajdonságaival, és azzal foglalkozik. És boldog. A soványak meg csak hitetlenkednek. Irigykednek?
De ha fogyás után valaki kövérnek érzi magát, az lehet egy gyakori pszichés betegség is, ha ilyen probléma miatt boldogtalan valaki akkor az talán csak némi kezelésre szorul, ami után hamar rendbe jönne.
Én kövéren nagyon boldog ember voltam!!! Aztán eljött az az idõ hogy zavarni kezdett a testsúlyom és lefogytam 40 kgot már nem vagyok boldog ember! folyton csak a testsúlyomra ügyelek ... És kövérnek érzem magam hol ott mások szerint nem vagyok az. A testalkattól függetlenül egy ember lehet boldog
A kérdező hozzászólása: Igen, valahogy én sem tudom elképzelni, hogy felhõtlenül boldog egy ilyen lány. Biztosan vannak persze boldog pillanatai, de én is úgy gondolom, hogy belül nem lehet az. Most gondoljatok bele, látja maga körül a sok karcsú nõt, hogy megfordulnak utánuk a fiúk, hogy milyen jól áll nekik minden ruha, hogy ki mernek menni a strandra. Én el nem tudom képzelni, hogy nem nyomasztja õt ez belül. Vagy hogy nem aggódik, hogy mi lesz az egészségével a jövõben. Hogy idõ elõtt tönkremennek az ízületei, a vérnyomására szednie kell majd gyógyszert, hogy bármikor cukrossá válhat, a szíve, mindene megsínyli a kövérséget.
Kizárt, hogy boldog... Gondolj bele, mi, lányok mindenhonnan azt kapjuk, hogy csinosnak, karcsúnak kell lennünk, mert ez a társadalmilag elfogadott, mert csak ekkor van értékünk... Lehet, hogy õ nem mutatja, nem akarja, hogy sajnálják, ezért inkább társaságban erõt vesz magán és jókedvû, de otthon, egymagában ne hidd, hogy ne fordulna meg a fejében napjában 30x is a súlya... Én ehhez a magassághoz 77 kiló vagyok, és undorítónak érzem magam, most is fogyózok, hát, el sem tudom képzelni, hogy neki milyen lehet...
5-ös vagyok. Igen egészséges, persze értem, hogy ha valaki ennyi kiló akkor az egészségtelen, szóval ez tény, de én úgy gondoltam, hogy megvan keze, lába, nincsenek allergiái, nincsen veleszületett baja, nem kapja el évi 10 alkalommal valami vírusos nyavalya, stb.
Az egyik szaktársam a kb 170 centis magasságához bõven 100 kiló felett van. Ennek ellenére boldog. 3 éve van egy fiúja (már võlegénye), idén diplomázik, jók a jegyei, menõ munkája van kilátásba, egészséges, jóban van a családjával. Én 176 cm vagyok, 56 kiló, kisportolt testem van, de csak nõiesen, szépnek látom magam és mások is azt mondják az vagyok, ennek ellenére nincs pasim, a családommal rossz a viszonyom, a diplomámat nem biztos, hogy meg tudom szerezni, még kilátásba sincsen munkahelyem. Nem sajnáltatásból írom, mert ennek ellenére nem kötném fel magamat, viszont én nem vagyok boldog nõ, õ viszont az. Ez nem alkattól függ.
Szerintem lelki alkattól is függ, lehet hogy õ tényleg így fogja fel, más dolgok teszik boldoggá, na meg ha azt vesszük az egyedüllétnek is vannak elõnyei. Na de ha teszem azt hogy õ hangoztatná hogy neki milyen rossz mert nincs senkije a kövérsége miatt akkor ez kit érdekelne valójában? Lehet ezért mutatja magát másnak mint ami belül van, vannak ilyenek is. Ez ugyan nem teljesen vág ide, de volt egy ismerõsöm aki nem volt kövér, de volt neki más egyéb gondja, inkább gondjai, a fene se látta rossz kedvûnek, senki nem gondolta volna róla, egy nap pedig felakasztotta magát. na õ volt aki mást mutatott, sõt valójában mindannyian szoktunk mást mutatni mint ami belül van.
Én is voltam nagyon kövér (170 cm, 90 kg). Amikor egyedül voltam a gondolataimmal akkor sokszor utáltam magam és undorodtam attól ahogy kinézek. Utáltam vásárolni menni, mert semmi nem jött rám, vagy ami igen az is hülyén állt. Szóval ez a része szomorú volt, de emiatt nem lettem depressziós, nagyon sok barátnõm volt/van akik letojták hogy nézek ki, amikor velük voltam folyton röhögtünk, és a legkevésbé sem azzal voltam elfoglalva közben, hogy vajon rezeg-e a tokám nevetéskor :D Szóval miért ne lehetne boldog? Talán nem minden pillanatban az, de nem hinném, hogy létezik olyan ember aki mindig boldog, mindenkinek vannak problémái ami miatt szomorkodhat. Én azóta lefogytam, hogy jobb-e így... bizonyos szempontból igen, mert tényleg azt veszem fel ami megtetszik, nem szégyenkezem a strandon, de ugyanúgy visszahúzódó vagyok és most nem a súlyomon aggodalmaskodom, hanem azon, hogy a melóm egy zsákutca. A barátokkal viszont ugyanúgy röhögünk, mint kövéren és ez a legfontosabb :)

22 éves férfi vagyok, és kb 1 éve nincs komoly kapcsolatom! Az előtt volt 1 2 éves komoly kapcsolatom az első, és a jelenlegi ábra szerint az utolsó! Nem tudom mi lehet annak az oka, hogy egy nő sem vesz észre?

- Továbbá, eléggé földbe döngölt ez az 1 év, amikor szakított velem, akkor 2 hónapig nem is voltam magamnál, nyugtatót szedtem, mindig vele akartam lenni, majdnem visszajött, de végül nem tette. Akkor szakított velem ,akkor majdnem két évesek voltunk és megszerettem volna kérni a kezét, mert ő már amikor fél évesek voltunk, akkor szerette volna, ha eljegyzem. Tehát nem, hogy nem volt a válasza, hanem még ki is vágott, egy 42 éves pasi miatt. Õ 20 jelenleg. Azóta is együtt van vele. Próbálkoztam azóta eleget, sőt még 40 kilót ls is fogytam 9 hónap alatt, 3 hónapja meg konditerembe járok, és senki nem vesz észre. Eleinte csajok miatt kezdtem el ezt az egész életmódváltást, de semmi nem történt, Jól padlót fogtam, hát ez vagyok én szerintetek??

22 honapos, vagy kb 2 éves gyerekek milyen magasak, hány kilok, és miket tudnak már? Igy az átlagra lennék kiváncsi

Legjobb válasz: 23 hónapos a fiam, 13 kiló és 88-90 cm között van. rengeteg mindent tud, mozgásban nagyon jó, lépcsõn fel-le sétál váltott lábbal kapaszkodás nélkül. egyedül eszik, kezet, fület, arcot, mellkast mos, ha kérek valamit többnyire nem teszi meg, ha utasítom akkor megteszi. öltözni-vetkõzni segít, még nem szobatiszta, szerintem nem is lesz tavaszig. beszélni nem beszél, járkálunk is vele orvosokhoz, úgy néz ki minden rendben, csak õ másban jó. azért persze mondd szavakat, 30-at kb. és még van 20-30 amit ismétel de ez ennyi idõsen kevés sajnos. azért bízunk benne, hogy karácsonyra már csacsogni fog :)

23 hónapos a fiam, 13 kiló és 88-90 cm között van. rengeteg mindent tud, mozgásban nagyon jó, lépcsõn fel-le sétál váltott lábbal kapaszkodás nélkül. egyedül eszik, kezet, fület, arcot, mellkast mos, ha kérek valamit többnyire nem teszi meg, ha utasítom akkor megteszi. öltözni-vetkõzni segít, még nem szobatiszta, szerintem nem is lesz tavaszig. beszélni nem beszél, járkálunk is vele orvosokhoz, úgy néz ki minden rendben, csak õ másban jó. azért persze mondd szavakat, 30-at kb. és még van 20-30 amit ismétel de ez ennyi idõsen kevés sajnos. azért bízunk benne, hogy karácsonyra már csacsogni fog :)
elõzõ vagyok, az elsõ válaszából még eszembe jutott, én fiam is építi a duplot, általában kocsit, hajót, házat. 3 színt biztosra ismer, a többit most tanuljuk és a számokat 10ig ismeri, sokszor mondja melyik szám után mi jön de egyedül még nem számol el 1-10ig
utolsó vagyok, az elõzõrõl eszembe jutott, hogy mozgásban õ is jó, hibátlanul és gyorsan fel tud mászni négykézláb a lépcsõn teljesen egyedül(persze nem engedem, de már láttam, hogy csinálja), kézen fogva és korlátba kapaszkodva szépen megy felfelé a lépcsõn.
az elsõ vagyok nekem õ a második gyerekem, a fiam ennyi idõsen egy szót se mondott még. (még sincs vele semmi baj mint késõbb is kiderült)és egyéb készségeiben (egyedül evés, öltözés is jó egy év múlva tartott itt mint a lányom.)
A kérdező hozzászólása: köszike.akkor ugy látszik mi elvagyunk maradva.nekem 22 honapos a fiam.méretre jo, mozgása tökéletes.otthon ö is szobatiszta, kintre adunk pelust, meg éjjelre.amit nem tud, abszolut nem eszik önállóan, csak olyt hogy kenyérfalatkák stb, amit kézzel kell, a kanalas, villással etetnem kell, de szerintem nem is érdekli öt.könveket imádja, legózni ö is tud.ja és beszélni abszolut semmi.4 szot tud csak, már lassan 1 éve.baba, mama, papa, ebbe.semmi más.ez nagyon dühit, ahogy látom ilyenkor már mindegyik beszél.
92 cm 13, 5 kg volt a lányom 2 évesen. Rengeteg szót mondott már, de több szavas mondatot ekkor még nem. Mire vagy kíváncsi, hogy mit tud egy 2 éves? Enyémnek ekkor született kistesója (22, 5 hós volt), nagyon okosan megértett mindent, segített pelenkázni, õ is szoptatta a kisbabáját, stb. Imádtam ezt a kort :) :) Most is imádom, csak most már vissza tud beszélni :D :D (3éves)
utolsó vagyok abszolút nem volt szobatiszta, és a mai napig szereti, ha én etetem õt Nem gondolom, ezek alapján, hogy el lenne maradva a fiad. Majd fog beszélni, ne izgulj.
Kisfiam most múlott 2 éves, a státuszon 90 cm és 11, 5 kg volt. Önállóan eszik, bár villával ügyesebben, mint kanállal. Régóta ügyesen iszik pohárból. Másfél éves korára csak szavakat, de 22 hónapos korára mindent, mondatokban beszél. Énekel, mondókázik. Még nem szobatiszta. Lépcsõn segítség nélkül felmegy, de le már nem jön. Nem ugrik páros lábbal. Öltözésnél, vetkõzésnél segít, csizmát felvesz, de pl. kabátot még nem. A puzzle nem igazán érdekli, viszont a fa vonatos síneket maga összerakja, egyedül épít duploval, szívesen nézeget könyveket, fotókat (a családról). Imád autózni, bólyákat kerülgetni, "tankolni", garázsba beállni, stb.

Tanácsokat várok. Van mitől tartania az öcsémnek? 22 éves nincs bejelentett állandó állása, alkalmi munkái vannak, viszont kb 17 éves kora óta gyűjt egy autóra. Igenám, de egy Mercedes CLK 99'-es AMG-re.

és úgy néz ki 1 év múlva meg is tudja venni, az egész család háborog, hogy miért egy ilyen drága autó kell neki, mert féltik anyuék hogy esetleg az apeh jól megbünteti vagy ilyesmi. Hogyan müködik ez a dolog? Tényleg megbüntethetik, ha igen mennyire vagy mire számíthat?

Legjobb válasz: Ügyes.Sõt,nagyon ügyes.Ha nem csak barátai vannak,és netán elkezdenének számolni,csak egy kis megjegyzés az APEH-nek és öcséd is mehet hozzájuk matekórára.Mert ez egy olyan többismeretlenes egyenlet lesz,amit csak õk fognak tudni megoldani.

Ügyes.Sõt, nagyon ügyes.Ha nem csak barátai vannak, és netán elkezdenének számolni, csak egy kis megjegyzés az APEH-nek és öcséd is mehet hozzájuk matekórára.Mert ez egy olyan többismeretlenes egyenlet lesz, amit csak õk fognak tudni megoldani.
Hát félhet, hogy megkérdezik, mibõl jött össze hivatalos munka nélkül és szépen majd lefoglalják a kocsit-persze ehhez az is kell, hogy feljelentse valaki....
Az "irigyek" a kocsira ugranak a legjobban, így elképzelhetõ, hogy valaki felnyomja az APEH-nél és 0 perc munkaviszony mellett már egy Suzukira is ugranak. Mert hiába több mint 10 éves a kocsi és "csak" 2, 5 millió értékû, de azért elég feltûnõ ahhoz, hogy valakinek [email protected] a csõrét. De ha még nem is jelenti fel senki sem, akkor is elég nagy badarság megvenni, mert egy 4300 cc-s, 280 lóerõs kocsi eszik rendesen a mostani rekorddrágaságú benzinbõl és a kötelezõ sem egy leányálom rá, vagyis eléggé fogja vinni a pénzét a "nem létezõ" keresetébõl... Arról nem is szólva, hogy egy ilyen idõs kocsinál már becsúszik egy-két meghibásodás és szerviz sem két fillér egy ilyen kocsihoz.
Akkor is kötelesek a vizsgálatot lefolytatni, ha a bejelentés névtelenül ment be. Nem szívesen lennék az öcséd helyében. Felbecsülik a kocsi árát, hozzá-adják azt az összeget, amibõl fenntartja, és még a saját megélhetésének költségét. Kiszámolják ennek a be nem fizetett adóját és járulékait. Plusz ezek 50 %-át veszik be nem vallott jövedelem bírságának. És a be nem vallott adók és járulékok évekre visszamenõ késedelmi pótlékát. Hiába adja el az öcséd akkor a kocsit, az ár mindezeket nem fogja futni.

Én egy 22 éves srác vagyok. Nekem 1 éve kb tönkre ment a 3 éves kapcsolatom és még mindíg szeretem de ő már nem. Mit kéne csinálnom hogy elfeledjem és boldog lehessek?

Mert csak rá gondolok és ezt a mostani "párom"is tudja és nem akarom ezzel bántani.

Legjobb válasz: Egy hoszabb kapcsolatból való felrázkódás után legalább egy év kell. Nagyon korán nyitottál egy új kapcsolatra. Talán egyedül létre van szükséged. Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a helyzet sem neked sem a párodnak nem jó. Talán utánna fogsz megismerni olyan valakit aki jobban fog érdekelni téged, és elfeledtetheti veled a volt szerelmed.

Egy hoszabb kapcsolatból való felrázkódás után legalább egy év kell. Nagyon korán nyitottál egy új kapcsolatra. Talán egyedül létre van szükséged. Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a helyzet sem neked sem a párodnak nem jó. Talán utánna fogsz megismerni olyan valakit aki jobban fog érdekelni téged, és elfeledtetheti veled a volt szerelmed.
Én ugyan ebben a cipõben járok csak mi 1 évig voltunk együtt és 21 vagyok.fél éve vagyunk külön és neki van pasija (egy barátom), és nekem is de mindig rá gondolok.Próbáltam elfojtani , de nem megy. Szurkolok neked hogy elfelejtsd, nálam az a baj hogy nem érzem azt hogy el akarnám felejteni.Sok sikert!

Ha adott egy 22 éves nagyon kövér lány, kb.175 centi magas, és 130 kiló, akkor kb. mekkora a valószínûsége, hogy a következõ 5 évben valamilyen egészségügyi probléma lép fel nála?

Egyelõre semmi baja, vagy csak nem tud róla. Amúgy egész életében kövér volt.

Legjobb válasz: Nagyon sok. Miért nem próbál meg fogyókúrázni?

Nagyon sok. Miért nem próbál meg fogyókúrázni?
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, gondolom nincs hozzá akaratereje.
A kérdező hozzászólása: Persze van olyan problémája, amirõl már tud. Nehezen tud járni, sokszor fájnak a lábai. Gyorsan gyalogolni nem is bír.
Nagy esélye van szívrohamra. A papám 120 kg és nyáron volt neki egy hátsó fali infarktusa.
A kérdező hozzászólása: De a papád nem huszonéves. Fiatalon még lehet, hogy nem lesz különösebb problémája, amíg erõs a szervezet.
Fiatalon is ugyanúgy kaphat szívrohamot.
Én 24 évesen 160 kilósan tojtam be, mert nem bírta a szívem. Ma már 80-90 kiló között mozgok, Norbi elbújhat mellettem. De a szívproblémák még így is elõjönnek néha, és tuti hamarabb lesz a térdemmel, gerincemmel gond, ha majd megöregszem. Szóval igen, fogyjál le, mert undorító dolog kövérnek lenni.
Már van egészségügyi problémája bõven, nem kell öt évet várni. 130 kilónak lenni sehonnan nézve nem egészséges. Szív- és érrendszeri probléma garantált, és ha egész életében kövér volt, akkor valószínûleg a csontjai és az ízületei sem fejlõdtek jól a túlsúly alatt. Senki sem attól erõs, hogy fiatal, kaphat az ember szívrohamot húszévesen, vagy élhet makkegészségesen száztíz évig.

22 éves pasi vagyok, és kb 2 év alatt, mióta összeköltöztem a barátnőmmel, feljött rám kb 35-40kg felesleg, ami legfőképp a hasamra rakódott le. Milyen módon fogyhatnék le egy kicsit?

Érdekesség, hogy elötte ehettem akármilyen zsíros, illetve egyéb egészségtelen ételt, nem híztam t?le. Igaz, akkor rendszeresen jártam bringázni is, de ezzel az összeköltözés óta leálltam. Tudom, most sokan mondanák, hogy hát akkor kezdjem el újra, csak mindössze annyi a bibi, hogy sajnos asztmás is vagyok, ami pont hogy a meger?ltetések hatására szokott el?jönni.(Igaz ilyenkor a gyógyszer azért szokott segíteni.) Úgyhogy sajnos nem olyan egyszer? a helyzet... ezért is kérnék tanácsot, hogy ki mit ajánlana ilyen helyzetre, mert már nagyon elegem lett ebb?l a súlyfeleslegb?l.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!