Találatok a következő kifejezésre: 22 éves és (406 db)

Pár napja láttam egy fiút aki kb.20-22 éves lehet. Bejelöltem facebookon. Ti szerintitek mit írjak rá, gáz ha ő 20-22 éves és én meg csak 14? Hogy ismerkedjek meg vele?

Legjobb válasz: A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP

A kérdésre a legjobb válasz: nagyon lassan! #2-es...A mit-mikor lehet nincs korhoz kötve, de a lényeget nagyon ügyesen megfogtad! Fiatalságodat meghazudtoló, bölcs tanács. Gratula! Üdv. 44/VP
Szerintem gáz! Nem mondom, hogy babázzál, de nem is kell még pasiznod. Fogd meg a veled egykorú srác kezét, fagyizzatok, sétáljatok, esetleg puszi aztán a többit el lehet felejteni. 16 éves korban már lehet csókolózni, és egy hosszabb kapcsolatnál 17-18 évesen akár szeretkezni, de ez már nem olyan kötött, késõbb is ráér a szüzességedet odaadni. AZ NEM GÁZ. EZ az. F/16
most múltam 14, széttárjam?
Hát... én 25 vagyok, de mikor bejelöl egy 16 éves, már akkor sem értem, hogy mit akar. Nem is jelölöm vissza alapból, akit nem ismerek. Te meg 14 vagy... Még 20 évesen is 16 volt a legalsó korhatár nálam.
Én szeretem a 14 éves lányokat. Írj rá nyugodtan! Csak õszintén, amit szeretnél írd meg neki bátran! :) 22F
A kérdező hozzászólása: hát ebbõl szerintem nem lesz semmi mert nem ír vissza :/

Ilyenkor mit lehet tenni? Anyu 43 éves apa 50. van egy bátyám aki 22 éves. és én 17 vagyok. Anya tegnap elújságolta hogy terhes.!

Köpni nyelni nem tudtam. Meg akarják tartani. Én nekem az a véleményem hogy ne vállalják. És kitudja meddig fognak élni? A nyakunkba fog szakadni az a gyerek... Szerintem nagy felel?tlenség. Köszönöm a válaszokat 17L

Legjobb válasz: Ha anyagilag megengedhetik maguknak a gyereket,akkor miért lenne felelõtlenség? Ma divat,hogy a nõk az elsõ gyereket 401 éves korukban szülik. Ez a szüleid döntése kell legyen. Nem te fogod felnevelni,hanem õk. Azt pedig,hogy ki meddig él,nem tudja senki. Meghalhat akár 30 évesen is egy szülõ.

Ha anyagilag megengedhetik maguknak a gyereket, akkor miért lenne felelõtlenség? Ma divat, hogy a nõk az elsõ gyereket 401 éves korukban szülik. Ez a szüleid döntése kell legyen. Nem te fogod felnevelni, hanem õk. Azt pedig, hogy ki meddig él, nem tudja senki. Meghalhat akár 30 évesen is egy szülõ.
Fura lenne, ha ebben a kérdésben számítana a te vagy a bátyád véleménye. Egyik szülõd se öreg még, a várható élettartam valahol 74 év körül van mostanság. Az azt jelenti, hogy az a gyerek lesz harmninc körül, ha anyukád ezt eléri. Egyébként meg holnap is meg lehet halni, 20 évesen is. Gondolom nem tervezett terhesség ez és ha van rá lehetõség -anyagi, érzelmi- miért ne tarthatná meg? Inkább támogasd és biztosítsd arról, hogy te mindenben segíteni fogod.
Sajnos ez az õ életük, ebbe nincs jogod beleszólni. Tényleg nem túl jó ötlet 43 évesen szülni, jó sok kockázattal jár, de gondolom anyukádnak még rosszabb lenne egy abortusz (az lelkiekben és fizikailag is egyaránt nagyon megvisel...) El kell fogadnod, nem tudsz mást tenni, mindjárt 18 éves vagy, azaz nagykorú, tehát kis idõ múlva önállósodhatsz is.
Ne vedd zokon, de semmi közöd hozzá, hogy megtartják e vagy sem. Pláne, ha anyagilag jól álltok, akkor mi a gond? egy baba hatalmas ajándék és ennek kéne örülni, azt meg verd ki a fejedbõl, hogy ki mikor hal meg, és azt is, hogy a "nyakatokba szakad" a baba. Ez kicsit téged minõsít, úgyhogy próbálj meg örülni egy leendõ életnek, hidd el, sokan hálásak lennének az életnek ezért, csak van akinek nem adatik meg. Próbáld ezt szem elõtt tartani.
majd ha Te is anya leszel, más szemszögbõl fogod nézni az ilyen helyzeteket. Azt hiszem én is megtartanám édesanyádék helyében! Az a baba ugyanolyan kincs lesz, mint Te meg a bátyád! Másrészt meg a véleményeteket elmondhatjátok, de a döntés a szüleiteké. És annyit tehetsz, mint amit egy gyerek elvár a szülõtõl, ha dönt a gyerek valamiben: elfogadod a döntését és támogatni abban amit döntött! Légy felnõtt!!!
nincs beleszólásod, anyád meg nem öregasszony, hogy ne szülhetne, más az õ korában vállalja az elsõt...nem mellesleg ne temesd még a szüleidet, hisz csak középkorúak...
Szerintem igen is jól teszi anyukád, hogy megakarja tartani, végül is a testvéredrõl van szó! Szerinted nem jó ötlet? És ha a bátyád is azt mondta volna rád, hogy nem jó ötlet téged megtartani? Szerintem örülj annak, hogy lesz még egy kistesód, és ez boldoggá fogja tenni az egész családotokat. Majd ha te is értett leszel rá, hogy anya légy, akárhány évesen is örömmel fogod várni, mégha már a 10. gyermeked lesz is, meglátod, ja és nem esne neked se jól, ha valamelyik másik gyereked azt mondaná: ez nem jó ötlet...
Szerintem nem a te feladatod eldönteni, hogy mi legyen a kisbabával! - csak azért öljék meg, mert te félsz, hogy késõbb a nyakadba szakad? - mégis milyen viszonyba vagy te a testvéreddel? Nekem is van kishúgom, és bármi történne Anyummal ( féltestvérem, az apukája már nem él) soha, de soha nem hagynám egyedül, és nem érezném nyûgnek!
Az egész kérdésrõl az jön le, mennyire önzõ vagy. Neked 1 év múlva már nem kell otthon laknod, a szüleid semmivel sem tartoznak neked, max. te nekik egy óriási köszönömmel. Felneveltek és 18 évesen önálló, felnõtt ember lettél. Nehoyg már önös érdekbõl te akard megszabni, hogy vállalhatnak-e még egy gyereket, vagy nem! Jó eséllyel még 20-30 évig fognak élni, szerinted az életük annyit ér, hogy téged felneveltek, aztán semmi több?! Te meg már a halálukon gondolkodsz, meg azon, hogy mi szakad a nyakadba? Elmondom neked, hogy nyakadba szakad egy fél ház (X millió forint), amit megörökölsz. A nyakadba szakad az elmúlt 15 év tanulása, jóesetben pedig még lesz 5, amit a szüleid álltak és fognak nyilván még segíteni. Nyakadba szakad egy felnõtt kor, egy egészséges szervezet, és úgy ámblokk maga az élet. Ezen járjon az agyad, ne azon, hogy a szüleid még teljes életet akarnak élni, amihez bõven joguk van.
És ha õk így érzik jól magukat? Ha õk még babázni szeretnének? Mi jogon szólsz bele? Amúgy próbáld csak egy icipicit beleélni magad a helyzetükbe. Ti nem sokára kirepültök a bátyáddal, és õk totál egyedül maradnak kettesben. Egész álló nap reggeltõl estig egymás képét fogják nézni. Gondold csak el, mennyire unalmas lehet. Én totál megértettem az osztálytársaim szüleit, mikor sorra hallottam, hogy mindnek kistestvére fog születni. Gondolj bele, milyen magányosak lesznek, ha 1-2 év múlva mindketten elköltöztök!
Temeted a szüleidet, szép vagy... Miért ne tudnák magukat ellátni? A korosodás nem feltétlenül jár együtt komoly betegségekkel. Mellesleg ha 5 perc múlva kilépsz az utcára, elcsap az autó és mozgásképtelen leszel, akkor te fogsz gondoskodásra szorulni 17 évesen... Egyébként nem kellene felnevelned. A törvény ugyan elõnyben részesíti a vér szerinti hozzátartozót gyám kirendelése esetén, de nem kötelez rá. Mindenesetre a helyedben én szégyelném magam ha így gondolkodnék mint te. Kár, hogy annak idején a bátyád nem gondolkodott így, mint ahogy te, akkor most nem lenne semmi problémád, hiszen nem is élnél.
Szia! Én 20 éves voltam amikor kishúgom született!Amikor anyukám bejelentette hogy terhes az élettársától majd frászt kaptam.Én is mondtam neki hogy ennyi idõsen(42) már nem kellene gyerek!Nemsokára lesznek majd unokái.Persze meghallgatott de a döntés az övé volt és én beletörõdtem.Aztán amikor megszületett a pici, azt nem lehet elmondani.Imádtam és imádom most is!!Bármikor rám hagyhatták anyuék.Most 5 éves, nekem viszont 2 éves a kislányom.Én a kishúgomnál megtanultam mindent a babákról így az én kincsemmel is sokkal könnyebben ment minden! Nyugodj meg és törõdj bele az õ döntésükbe és hidd el ha megszületik te is másképp fogod látni a helyzetet.Ahelyett pedig hogy anyukádat "cseszegeted", inkább segíts neki mindenben. 25/L
A kérdező hozzászólása: Nem temetem õket, hanem csak mondtam hogy minden megtörténhet...
Nagyon jó lesz. Elhiszem, hogy meglepett, de semmi baj nem lesz. Reméljük, nem 50 évesen akarnak meghalni. És egy 27 éves is meghalhat holnap. Örülj neki. A barátnõnk 19 éves, az elmúlt öt évben 3 kistesója született, persze két családba(elváltak) semmi gondjuk, bírják egymást a kicsikkel. Azon, hogy hogy tartjátok el, még ráérsz parázni. Egyelõre csak örülj a szüleid boldogságának!
Én megértem, hoyg kiakadtál, d e nyugodj meg! Ha a Jóisten(a sors, a karma)odaadta nektek azt a gyereket, akkor arra a gyerekre szükségetek van. Jó lesz, majd meglátod, higgy nekem!Az én szüleim 71 és 78 évesek.Ma is õk hoznak nekünk(45 nõ) lekvárt, tojást autót. Annyit dolgoznak, hogy õk adnak. Éjjel kinn az esõben sárban.Tologatják a lefulladt traktort a kátyúban 22:30-kor. És jól bírják. Múltkor felhívott anyám egy motoros találkozóról mobilon, tök fel volt pörögve, hoyg "hallgassam" s beadta mobillon a zajt. Õket egyiket 40 másikat 42 évesen szülte a két nagyanyám. A háborúba, menekültek a frontokon mezítláb a hóban a sok gyerekkel, apa nélkül. Mégis felnevelték, meglett minden. N e félj! Ha a jóisten báránykát ad, legelõt is ad mellé! Nme neked kell felnevelned, fel fogják õk! Te csak élvezd, és lazíts! :) Semmi para!!Félni ráérsz akkor ha baj lesz. De miért lenne.. Egyébként ahol a legnagyobb a szükség, ott a legközelebb a segítség.
Elõzõ vagyok. Anyám egy éves volt, mikor a nõvére is szült egy kislányt. Szinte együtt nõttek fel, mai napig imádják egymást. És lelõni se lehet õket :)
Én sem örülnék, de az õ dolguk..biztos nem várnék túl sokat az önállósodással, mert az én anyámat ismerve õ tényleg a nyakamba varná, hogy még szoptatni is én szoptassam kb. Amúgy nem lesz veletek a tetsvérnek túl szoros kapcsolata, ez szinte biztos, az új gyerek lesz 20 a bátyád meg 42.. szóvla õ egy picit "egyke" gyerek lesz , bizonyos értelemben, ezért viszont sajnálom..
Önzõk a szüleid, nem Te vagy az. Rád már nincs szükségük, ezért kell új gyerek. Remélem, nem jön világra az a gyerek.
Jajj, de ostoba vagy utolsó válaszadó!!!!!!
12:12 - harmadszori elolvasásra se tudom szinte elhinni, hogy ilyet te õszintén és komolyan le tudsz írni. Téged kellett volna inkább apádnak a lepedõre vernie, hogy ne szennyezd a világot.
Csak utánad
Nem olyan jó ez az elcseszett világ (amint ezt te is szépen bemutatod), úgyhogy részemrõl ok. Zokszó nélkül belementem volna ebbe a kompromisszumba 30 évvel ezelõtt. Bár gondolom te még a fele sem vagy.
A kérdező hozzászólása: A a másik ha netalántán történne velük valami, és én kell felneveljem meg bátyám, akkor felneveljük, de az biztos hogy én nem tudnék vele annyit törõdni sõt bátyám sem... és akkor milyen fiatal lesz?
Ez az Õ dolguk! Bár van némi közöd hozzá, de mindenképp õk döntenek. Ha tényleg eltudják tartani és szeretnék akkor miért ne? Majd ha idõsebb leszel és tegyükfel lesz egy lányod, akkor neked majd õ fogja eldönteni, hogy lehet e még egy? Nem hiszem! Nem lehet, hogy picit féltékeny vagy? Eddig te voltál a "kicsi" és ez már nem így lesz.
A kérdező hozzászólása: én nem vagyok önzõ, se irigy. De akkor is mi már rég felnõttek leszünk amíg õk babázgatnak, aztán lehet magukat sem tudják ellátni késõbb, meg hogy néz már ki? gyerek lesz 20 éves apu meg 70. Bátyámmal jó nagyon a kapcsolatom.. Jó testvérek vagyunk. De én nem örülök neki! ez van akár ki mondhat bármit rólam. lehetek önzõ disznó stb.
A kérdező hozzászólása: Igen, eltudnák tartani... de akkor is én ezt nem tartom jó ötletnek...
ja és a kérdésedre is válaszolok: azt lehet tenni, hogy befogod a szád és nem terheled az önzõ szövegeddel a szüleid...
téged most miért zavar ha lesz testvéred?? Irigy vagy??Vagy mi??Mert nekem ez esik le.
Mondjuk abból a szempontból igazad van, hogy valószínûleg babysitternek fognak használni, elég gyakran. Sajnos ez elkerülhetetlennek látszik. Viszont, mást nem tudsz tenni, én esetleg elõre megmondanám hogy persze, számíthatnak rám, ha kapok plusz juttatásokat amit a szabadidõmbõl a kisöcsire fordítok. mondjuk órabér vagy ilyesmi. szerintem ez nem ciki, sõt. Ha elõre ez szóba kerül és sikerül velük dõlõre jutni, akkor még jól is járhatsz. Egyébként meg a kicsi simán felnõ amíg még élnek a szüleitek, úgyhogy nem leszel a gyámja.
Nem írígy:önzõ. "A nyakunkba fog szakadni az a gyerek". Te nagyon gyerek vagy még...Nem forog körülötted a világ. Ezt már rég fel kellett volna ismerned.
Szép kis testvér az, akinek fizetni kell azért, hogy vigyázzon a kisebbre...
Ne haragudj, de szerintem undorító a hozzáállásod! AZ a gyerek? Hogy beszélhetsz egyáltalán így róla? A testvéred lesz! Nem sokkal vagyok nálad idõsebb, de biztos vagyok benne, hogy nem így reagálnám le a helyzetet. Te iszonyú irigy lehetsz. Legalábbis a viselkedésedbõl ezt szûrtem le. Eleve gondolj csak bele, a szüleid még ha minden jól alakul min. 20 évet élnek még. Tehát elvileg egyáltalán nem kell majd neked gondoskodnod a kicsirõl. De megjegyzem, akár 30 évesen is meghalhattak volna a szüleid egy autóbalesetben. Akkor is felelõtlenek lettek volna? Mert akkor ti is a bátyáddal más nyakába szakadtatok volna! Ilyen erõvel bármikor felelõtlenség szülni! Szerintem 43 évesen még nem olyan idõs anyukád, hogy ne lehetne. Az ismerõseim közt nagyon sokaknak született ilyen késõn kistestvérük. És képzeld! Mind örült neki! Sõt, félig-meddig szülõként viselkedtek a picivel szemben. Ha meg az zavar téged, hogy majd buli helyett babát kell pesztrálnod, akkor ülj le a szüleiddel, és beszéld meg velük, hogy ok, szeretnének még gyereket, de õk vállalták, és te még szeretnéd kiélni magad, úgyhogy rád ne nagyon számítsanak. Ennyire egyszerû. Rendkívül gyerekes, és irigy vagy még. Vagy nem is tudom... A lényeg, hogyha csak 10 évet élnek is a szüleid, akkor is 27 évesen már elvileg érett, felnõtt, keresõ nõ leszel. Mitõl nem tudnád a kistesódat ellátni? Bár nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy a szüleid még egyáltalán nincsenek abban a korban, hogy ettõl kelljen félned. De amúgy kívánom, hogy a szüleid jó sokáig éljenek még, nehogy a nyakadba szakadjon szerencsétlen kistestvéred, mert akkor elég sanyarú sorsa lesz...
"Ilyenkor mit lehet tenni?" - Elfogadod a döntésüket, akár tetszik neked, akár nem. - Gratulálsz nekik. - Jobban törõdsz anyukáddal, többet segítesz neki, leveszed a válláról a gondok egy részét. - Elmehetsz anyukáddal babaruhákat és egyéb babaholmikat venni. - Segítesz kialakítani a baba "környezetét": átrendezni a szobát, összeszerelni a kiságyat, ilyesmiket. "És kitudja meddig fognak élni?" Senki nem tudja, hogy meddig fog élni. Lehet hogy már holnap meghalnak, de az is lehet, hogy csak 100 éves koruk után. Az is lehet, hogy te halsz meg elõbb.
Én megértelek, de sajnos, nem sajnos, ebbe neked nincs beleszólásod. El kell fogadnod a helyzetet, akármennyire is fáj, nem tetszik. Új lesz az egész neked, és rémisztõ, de próbáld meg elfogadni és a lehetõ legjobban hozzáállni. Könnyû mondani, tudom, én nem voltam ilyen helyzetben. Ha nem fog menni neked, utálom ezt leírni, akkor marad az, hogy valahogy a saját talpadra állsz és elköltözöl. 17 évesen elhiszem, hogy ez nem vágyad, még úgy se, hogy tesód lesz és nem saját, de próbálkozz azért, akármennyire nem tetszik a helyzet! 21/L
Le lehet pontozni de én megértelek kedves kérdezõ. Én is kiakadnék. A bátyádnak már lehetne gyereke, vagy 1-2 év és lesz és annyi idõs lesz mint az öccse vagy a húga. Anyukád meg 63 éves lesz mikor a gyereke meg 20 .Apukád meg 70 éves lesz.Majd azt hiszik a nagyszülei. Tenni nem tehetsz semmit, Ha nem lenne már 2 gyerekük megérteném õket. Idõsebb korban sokkal nagyobb a kockázat is.
Nem tudom már miért lenne irigy a kérdezõ. Vajon mire? Ha akarna neki is lehetne. Szerintem sokkal jobb egy fiatal nagyszülõ, mint egy öreg szülõ.
Nem egy gyerek dönti el, hogy a szülei vállaljanak e még gyereket. Szép is lenne. Egyáltalán nem értem, mi itt a probléma....
Csak egy példa. Anyu 38, apu pedig 50 volt mikor születtem. Most 27 vagyok és élnek mindketten!! Kérdezõ, Te pedig szégyelld magad!
"Az a gyerek" a testvéred lesz. Szerintem nagyon jó dolog, hogy a szüleid szeretnének még egy gyereket :]

Fiú vagyok, 22 éves, és nemrég vesztettem csak el a szüzességemet az új lakótársnőmmel. Úgy érzem most, mintha az életem első 22 évét elpazaroltam volna. Ez elmúlik majd?

Tényleg tök komolyan rosszul érzem magam emiatt, hogy csak most jött össze valakivel. :S Azóta sokszor csináljuk, ma is már 2x megvolt a kiscsaj, de úgy érzem be kell pótolnom minden elvesztegetett percet. Amúgy nagyon élvezzük mindketten.

Legjobb válasz: Ne érezd igy. és ne mondj olyat h "megvolt a csaj" :S:S

Ne érezd igy. és ne mondj olyat h "megvolt a csaj" :S:S
Azt nem tom el fog- e múlni, csak az tudom hogy én 21 voltam mikor lefeküdtem a párommal, ez vol fél éve és még mindig csinálnám naponta többször, több helyen is, meg tombol bennem a kíváncsiság. A probléma az hogy míg nekem mindez még új, a párom viszont már kb 5 éve vesztette el, õ már túlvan ezen a korszakán amiben most én vagyok benne pár év késéssel, szal így kicsit kellemetlen. Azt mondja az extrém ötleteimre hogy már nem elég bevállalós hogy azokon a helyeke, szitukban csinálja, meg neki ritkábban is van rá igénye mint nekem, szal ez kicsit rossz, mert mondom akkor én kimaradok mindebbõl, csak mert õ már túlvan ezeken és nem újdonság neki? Hát nem tom, meglátjuk mi lesz...
Hát én remélem hogy az a világ már elmúlt, ahol az a ciki ha még valaki szûz :S Mert ez egy nagyon rossz felfogás szerintem, én pl. 20évesen veszítettem el, na bumm és akkor mi van? Nem éreztem azt hogy most valamirõl lemaradtam volna, hogy eddig nem csináltam. De ha elfogatsz egy jó tanácsot, ne úgy fogd fel, hogy most már akkor csak a szex, semmi más, mert nagyon hamar egyedül találod magad, és hidd el hosszú távon nem jó ha csak a szexet keresed a nõkben, mert te most be akarod pótolni amit eddig kihagytál. Jó dolog a szex, de akkor a legjobb ha olyannal csinálod aki iránt érzel is valamit, ha nem, akkor az csak testiség és semmi más, ami idõvel megöli a lelked. Csöpögõs, de hidd el igaz. Amúgy hogy válaszoljak is a kérdésedre, hogy elmúlik e? Ez csak rajtad múlik, hogy túl tudod e tenni magad ezen, és tovább tudsz lépni. Ne ezen merengj, azt nézd mindig hogy most mi van, és mi lesz, a tegnap meg már múlt tudod :) 25/f
Hmm ebben csak annyi a gáz, hogy most fogod kiélni a kamaszkort. kicsit fáziskésésben leszel...
Remélem elmúlik majd, ha az IQ-d nõni fog.Mert ott van még igazán pótolni valód.
Az ÉLET nem csak ennyibõl ÁLL, hogy a farkad feláll. Ha a [email protected] feláll az ész megáll, ez egy régi mondás! Ne felejtsd el, hogy az észre is szükség van. Késõbb még rájössz erre is.
Akkor élvezkedj, de ne használd ki a nõket!
Szia! Szerintem semmit nem pazaroltál el eddigi életedbõl...Most találtál egy olyan lányt, akivel szívesen veszíthetted el a szüzességedet. Ez tiszteletre méltó. Most kezdõdik igazán az életed!!! Viszont mostmár tényleg vágj bele az életbe, és okozzatok egymásnak sok boldog pillanatot! -Tündérlány(17)-
Nem hinném, hogy valóban olyan nagy érték lett volna számodra a szüzesség, különben nem akarnád most mindenképpen bepótolni, ami elmaradt...
Nagy hírem van! Egy egészséges, FELNÕTT férfi vagy, nem egy szüzességét dédelgetõ taknyos tini!Ha élvezitke mindketten, csináljátok!Pótoljátok be:D
Elõzõnek: mi ez, galopp? Vagy akrobatikus rock'n'roll? Merthogy nem szerelem ebben a formában, az is tuti.
Elmúlik, de nem is kéne, hogy így érezd, én 21 voltam amikor elõször szexeltem, na és, nincs abban semmi. Haverom meg 23 volt.
Bocsánat, nem az elõzõ, hanem az elõtte lévõ 17 éves leánynak volt igaza a szeretkezéses hozzászólásban :) Elõzõ voltam - most már talán nem tévedek :) 28/F
Semmi gond ezzel, én 21 voltam, mikor elvesztettem és szerelmes is. Aztán dobtak, azóta nem vagyok szerelmes, viszont tutkó az élet ;) Majd rájössz szépen, lassan :) Nem pazaroltál el semmit, csak kicsit késõbb fogsz megállípodni... vagy nem, ez egyéntõl függ. Én mondjuk nehezen tudnék, de ez nemcsak azért van, mert most "élek", hanem, mert a bizalom az majdnem nulla :) Szóval ne aggódj, és az elõttem szólónak teljesen igaza van abban, hogy a szeretkezés sokkal jobb és bocsánat a kifejezésért, de eddig még sosem basztam, csak szexeltem ;)
élvezd csak az életet, még fiatal vagy de ne tekintsd ugy a csajokat mint vlmi játékszer...véleményem szerint a szex nagyon jo dolog de a szeretkezés még annál is jobb. 17L
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Úgy értettem, hogy a nõvel való szex új, és ezzel a csajjal jól elvagyunk, nem mondom, hogy szeretem, talán lehet valami komolyabb belõle, sõt szinte biztos vagyok benne, de addig is elvagyunk legalább. Voltam már szerelmes, de az nem jött össze.
A kérdező hozzászólása: Kösz eddig mindenkinek, 21:52-esnek annyit még, hogy a élvezet nagyobb érték.
mennyire volt tapasztalt a csaj? tudta, hogy õ veszi el neked?

Van értelme a kapcsolatnak 22 éves és 37 éves között? (elsősorban érett nők válaszára lennék kíváncsi)

Szerelem volt els? látásra. A korkülönbség ellenére tökéletes volt minden, egészen tegnapig. Eljött az id?, amit?l a kezdetekt?l fogva féltem: a gyerek téma. Számomra minden így jó, ahogy most van. Még legalább 5 évig nem akarok gyereket, ? pedig nem tud tovább várni. Bármennyire is nehéz, azt hiszem a helyes döntés az lenne, ha szakítanánk és ezzel esélyt kapna, hogy olyan férfit találjon, akit érdemel.

Legjobb válasz: Ne szakíts vele ha szeretitek egymást. a szerelemben nincs korhatár . a párom és közem 20 év van napra pontosan , és jól eåvagyunk . jó vannak viták. de hol nincsenek? ne hagyd el. csak a korkülönbség miatt.

Ne szakíts vele ha szeretitek egymást. a szerelemben nincs korhatár . a párom és közem 20 év van napra pontosan , és jól eåvagyunk . jó vannak viták. de hol nincsenek? ne hagyd el. csak a korkülönbség miatt.
én azt hittem te vagy a 57....:O 15 évvel idõsebb nõd van? :O
Necces, én is sokkallom a korkülönbséget, de attól még mûködhetne, viszont a gyerek téma megmérgezheti a dolgot, nem csoda ha nem 40-en felül akar szülni, ebbe bele gondolhatnál, ha te még sokáig nem akarsz jobb ha hagyod
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 22, õ 37.
szerintem sem kell a gyerek téma miatt dobni...még csak 22, ez csak egy hullám nála...majd "elmúlik". Nálam is volt is volt ilyen hogy X ideig nagyon szerettem volna gyereket, de most megint ott tartok hogy ráérek még. Elõször diploma, munka, pénz és majd utána. De mit lehet tudni a bnõdrõl? Suliba jár? Vagy már dolgozik? L23
Szerintem nagy korkülönbség és ha a nõ gyereket akar akkor szerintem ereszd el hadd menjen olyanhoz aki megtudja neki azt adni amire szüksége van. Keress a saját korcsoportodban valami nõ személyt.
Én nem sokallom a kor különbséget, az én párom is 11 évvel idõsebb, mint én.. Ha szereted semmiféleképpen ne hagyd el, de ezt beszéljétek meg , kössetek kompromisszumot, hogy akkor nem 5 év hanem picit kevesebb, de arra is számolj rá, hogy egyrészt ha elkezditek a próbálkozások ideje , utána meg még 9 hónap szóval.. Amúgy dicséretes az, hogy még ha szereted is elengednéd, de gondolj bele: ha mind a ketten szeretitek egymást, a szakítás mind a kettõtöknek fájna..
Ennek vége. Csak azért nem legyen gyerek mert a nõ kifut az idõbõl. Ha nem állsz rá készen az nagy kicseszés lesz mindenkinek...
Ne tedd!! attól még hogy õ akar gyereket, te meg nem, attól még megy a buli... kössetek kompromisszumot. számolj rá, hogy 9 hónap a terhesség...
Jól gondolod - így van.
Én már a 7 évet is sokallottam. Akkor a 15 év? Uhh.
vagyis a 37 :D elírtam :D

Ha a barátom 22 éves és én 15 vagyok azért ugye már nem csukhatják le őt? Nagyon szeretem ő is engem és a kor nem számít

Legjobb válasz: Nem kerülhet börtönbe csak akkor 14 éven aluli a lány. '5 évesen már mehet.

Nem csukhatják le, mivelhogy elmúltál már 14, persze ha nem kényszerített semmire.
Nem kerülhet börtönbe csak akkor 14 éven aluli a lány. '5 évesen már mehet.
nem csukhatják le habár elég gyerekes lehet a barátod hogy 15 éves vagy és együtt van veled..vagy csak hülyít..
Könnyû egy nõcske vagy. Hamar és könnyen oda adtad magad. Ennyit is érsz. A barátod meg egy szerencsétlen pedofil szarjózsi. Fogadjunk 20-25 éves lányok szóba se állnak a szerencsétlenkével. Jól egymásra találtatok.
de, szivecském, a kor nagyon is, h szamit. nem kellene még 15 évesen szexelni. basszus, min gondolkoznak a mai tinik.. én ebben a korban még elolvadtam attól, ha csókolóztam egy jót. na, mind1. mindig voltak olyanok, akik korán kezdték. a baratnoim között is vannak ilyenek. és tudod mi lett belõlük?? otthagytak a sulit, az egyik a baratjahoz költözött 16 évesen, a masik is, és az egyiknek már abortusza is volt. :S
de tenyleg.. a baratom 21, és nem tudna egy 15 éves kislannyal kikezdeni. mert pisis. nem tom, a te baratoddal mi a gond, de ez igy durva. szuleid mit szolnak hozza?
úgy tudom hogy lecsukhatják
jaj, h imádom a kis 15 éveseket, amikor megjátsszák, h õk milyen érettek, meg okosok. inkabb higgyetek a kicsit idõsebekknek, mert többet éltek, mint ti. :S
utolsó kettõvel egyetértek... 16 vagyok, kedvesem 21 volt novemberben. országos szinten elég elõkelõ helyen szereplõ gimnáziumba járok kitûnõvel, így mondom azt, hogy szerintem ha a lánynak van esze, és fel tudja mérni, hogy okos dolog-e amit tesz, és a srác tényleg szereti-e, akkor igenis az õ dolguk.lehet, hogy sok a 7 év, de ezt igazán csak õk tudják felmérni, más nem. csak tényleg legyél okos, és vigyázz magadra!;)
Attól hogy összejövök egy fiúval és lefekszem vele mondjuk 1éven belül nem jelenti azt hogy szülni megyek és elköltözök itthonról, meg nem tanulok, mert a szüleimtõl olyan nevelést kaptam hogy az ilyesmi meg sem fordulna a fejemben!és ha 15évesen valakinek arra van esze hogy szexeljen akkor legyen esze a védekezésre is!elõzõ voltam! 15/L
Nem értem a kedves válaszolókat komolyan!!Velem egy 23 éves fiú akart összejönni, és nem találkoztam még vele rendesebb fiúval..nem a kor számít..ha úgy érzik hogy összeillenek, és szeretik egymást, tartós kapcsolatot terveznek, mért ne feküdhetnének le egymással ha egyszer megkívánták egymást?..most nem azt mondom hogy 1-2 hónap után..de ha már kiismerte a srácot annyira akkor mért ne..gondolom van annyi esze a kérdezõnek hogy védekezzenek, és a barátjának is..
14 év alatti lányokat védi a törvény, ami ha kiderül, akkor börtön vagy felfüggesztett, és nem számít hogy tanúskodsz ellene vagy nem (ismerõsöm 17-évesen kapott 2 év felfüggesztettet egy 13 éves csaj miatt). 14-18 év között csak akkor kerülhet börtönbe, nemi erõszak miatt teszel te, vagy a szüleid feljelentést ellene.
Össze is költözhettek, csak ne verjétek nagy dobra. ;) Kinek mi köze hozzá?
Csak akk csukjak le, ha te feljelented pedofilia gyanujaval, vagy a szuleid.Csak ne tanuskodj ellene.
Nem egy általános dolog, de megsúgom, hogy én 14 voltam amikor összejöttem a 21 éves barátommal. Azóta együtt vagyunk. (lassan 9 éve)
csak módosul a vád. így nem kiskorú megrontása, hanem fiatalkorú megrontása lesz a vád...
Hát elég valószínû.
nem megjátszom , és nem is kioktatni akarok akárkit csak leírtam amit én érzek és gondolok..

22 éves és szűz vagyok, tanácsokat kénék, mit változtassak?

Sajnos életemben nem sikerült még egy párkapcsolatot sem kiépítenem. A következő információk adottak rólam: BSc diplomám van, jövőre végzek Mesteren és utána még szeretnék tanulni. 2 idegen nyelvből van felsőfokú nyelvvizsgám és érdekel a művészet, klasszikus zene stb. Sajnos rengeteg hasonló korú lányt csak a bulizás érdekel. Én életemben egyszer voltam diszkóban, akkor sem tetszett. Rettenetesen gátlásos, és visszahúzódó vagyok, sokak szerint jó fej, de mégis, eddig kb. 40-50 lánynál próbálkoztam és vagy barátzónába raktak(ennyit arról, hogy a bunkóság hiánya előny), vagy megijedtek és visszautasítottak. Sokak mondogatják(inkább idősebb nők, anyukám barátnői), hogy jó képű vagyok, de szerintem ez hülyeség, mivel nagyon, kihangsúlyozom, nagyon pattanásos az arcom (kb. 14 éves korom óta folyamatosan), ami miatt az önbizalmam is mínusz végtelen fele konvergál. Mindent kipróbáltam, semmi se jött össze, bőrgyógyász kenőcsöt írt fel, ami nem használt... gyógyszeres vackokat meg nem használhatok mert szívgyógyszert szedek. Sőt olyan is előfordult, hogy egy ismeretlen lány(haverom ismerőse) spontán azt mondta, hogy undorítóan nézek ki és hányni tudna, ami ismételten drasztikusan csökkentette az önbecsülésemet. Már-már kezdem feladni, mivel reménytelennek látom az egész helyzetet... Minden lánynál, akikkel eddig megismerkedtem, a bulizás, italozás, cigi, esetleg drog volt a nyerő. Elég szegény is vagyok, ami szerintem egy másik befolyásoló tényező(méghogy a boldogsághoz nem kell pénz...). Illetve volt egy-két lány akire ezek a tényezők nem illettek, de ők szimplán barátzónába raktak. Egyetemen(!!!) a csoporttársaim a hátam mögött kibeszélnek, hogy mennyire szerencsétlen vagyok, esetleg homoszexuális is és az igazat megvallva kezd elegem lenni. Azért mert engem nem érdekelnek a lepusztult szórakozóhelyek? Ugyan már... Tény, hogy eléggé furcsán viselkedek a lányokkal, amit többen észrevesznek, de ez pusztán a zavarban lét és a tapasztalatlanság következménye. Hogy öntsek magamba önbizalmat, mit változtassak? 22/F

Legjobb válasz: Lány vagyok és beavatlak egy titokba :) Mi lányok tudatosan/tudat alatt (ki mennyire ambiciózus) felmérjük a férfiakat, hogy lehet - e rá a jövõben építeni. Mondok egy példát: van egy fiú ismerõsöm, egy bûbáj. Kedves, értelmes, jóképû, van humora, mûvelt. De, nincs barátnõje, pedig minden adott hozzá, van munkája, külön él a szüleitõl, önellátó. A gond az, hogy õ olyan "ha lerakom, ott marad" típus. Évek óta tervezgeti, hogy melóhelyet vált, elköltözik, valóra váltja az álmait, de semmit sem lép, mert vagy ez, vagy az hiányzik, holott, csak fél meglépni egy olyan lépést, ami rizikósabb - mondjuk melóznia és tanulnia kéne egyszerre. A lányokhoz is így áll, majd lesz valami alapon. Ahogy olvaslak, te is kedves vagy, aranyos, mûvelt, barátságos, szereted a klasszikus zenét, de a lányok mégis a baráti zónába raknak vagy bántanak. A leírtak alapján én, mint lány pl imádnálak, jókat dumálnék veled, sõt, lehet elsírhatnám minden bántanom neked, de csak barát maradnál. Azért mert nincs kiállásod, önbizalmad, nem látod benned azt, hogy pl, a családodért tudnál elõre lépni vagy csak azt tennéd, amit én mondok neked, "ha leraklak, ott maradsz". Nincs benned látszatra semmi férfias, ezért is kérdõjelezik meg a szexualitásod. Nem azt mondom, hogy kezdj el vadul bulizni és drogozni, csak legyen kiállásod. Határozottan állj az élethez (ne a lányokkal kezdj elõször). A bõröd miatt keress fel más bõrgyógyászt, esetleg menj el kozmetikushoz, ha tudsz, olvass a neten (úgy tudom pl.: a tejtermékek elhagyása segíthet). Kezdj el valamit sportolni - az egyetemnek tuti van valami konditerem féléje - szedd össze magad, nyiss a világ felé! És ne sírj, hogy neked senki sem jut! Ezzel 5 km-es körzetben minden lányt elriasztasz, nem szeretjük ezt az önsajnáltató dumát hallgatni egy férfitól - én a lányoktól sem. Szóval, röviden, tömören, mit változtass: Határozottság! Nem ne bánts virág vagy, hanem egy fiú, tojd le, ki mit mond és gondol, állj ki magadért és ne sírj. A sikerélmények megerõsítenek. A sport, ha vékony alkatú vagy adhat egy kis izmot, ha 'ezt meg ezt' meg tudod csinálni akkor az ösztönöz és mentálisan is rendbe rak és elhiteti veled, hogy nem vagy tök szerencsétlen - mert senki sem tök szerencsétlennek születik, csak elhitetik magukkal és tényleg szerencsétlenné és életképtelenné vállnak. És ha lány jön a közeledbe, akkor ne légy zavarban, ha odament hozzád, akkor nyilván nem azt gondolja, hogy undorodik tõled. Ha a hozzáállásodon változtatsz, akkor a veled való bánásmód is változni fog. Remélem érthetõ lett a miniregényem, nem szoktam életmód és társkeresési tanácsokat adni, de mivel jelen esetben van személyes tapasztalatom, úgy éreztem, meg osztom veled, hátha jól jönnek szavaim. Esetleges elgépelésekért bocsánat.

Kedves hülyézõ, és pontosan azért vagyok hülye mert...? Ahogy visszaolvastam elõttem is kb. ugyanezeket mondták el, akkor õk is tök hülyék. Persze, mind hülyék vagyunk, csak te nem. Olyan jó, hogy vagy, tudunk kitõl tanulni :)
Lány vagyok és beavatlak egy titokba :) Mi lányok tudatosan/tudat alatt (ki mennyire ambiciózus) felmérjük a férfiakat, hogy lehet - e rá a jövõben építeni. Mondok egy példát: van egy fiú ismerõsöm, egy bûbáj. Kedves, értelmes, jóképû, van humora, mûvelt. De, nincs barátnõje, pedig minden adott hozzá, van munkája, külön él a szüleitõl, önellátó. A gond az, hogy õ olyan "ha lerakom, ott marad" típus. Évek óta tervezgeti, hogy melóhelyet vált, elköltözik, valóra váltja az álmait, de semmit sem lép, mert vagy ez, vagy az hiányzik, holott, csak fél meglépni egy olyan lépést, ami rizikósabb - mondjuk melóznia és tanulnia kéne egyszerre. A lányokhoz is így áll, majd lesz valami alapon. Ahogy olvaslak, te is kedves vagy, aranyos, mûvelt, barátságos, szereted a klasszikus zenét, de a lányok mégis a baráti zónába raknak vagy bántanak. A leírtak alapján én, mint lány pl imádnálak, jókat dumálnék veled, sõt, lehet elsírhatnám minden bántanom neked, de csak barát maradnál. Azért mert nincs kiállásod, önbizalmad, nem látod benned azt, hogy pl, a családodért tudnál elõre lépni vagy csak azt tennéd, amit én mondok neked, "ha leraklak, ott maradsz". Nincs benned látszatra semmi férfias, ezért is kérdõjelezik meg a szexualitásod. Nem azt mondom, hogy kezdj el vadul bulizni és drogozni, csak legyen kiállásod. Határozottan állj az élethez (ne a lányokkal kezdj elõször). A bõröd miatt keress fel más bõrgyógyászt, esetleg menj el kozmetikushoz, ha tudsz, olvass a neten (úgy tudom pl.: a tejtermékek elhagyása segíthet). Kezdj el valamit sportolni - az egyetemnek tuti van valami konditerem féléje - szedd össze magad, nyiss a világ felé! És ne sírj, hogy neked senki sem jut! Ezzel 5 km-es körzetben minden lányt elriasztasz, nem szeretjük ezt az önsajnáltató dumát hallgatni egy férfitól - én a lányoktól sem. Szóval, röviden, tömören, mit változtass: Határozottság! Nem ne bánts virág vagy, hanem egy fiú, tojd le, ki mit mond és gondol, állj ki magadért és ne sírj. A sikerélmények megerõsítenek. A sport, ha vékony alkatú vagy adhat egy kis izmot, ha 'ezt meg ezt' meg tudod csinálni akkor az ösztönöz és mentálisan is rendbe rak és elhiteti veled, hogy nem vagy tök szerencsétlen - mert senki sem tök szerencsétlennek születik, csak elhitetik magukkal és tényleg szerencsétlenné és életképtelenné vállnak. És ha lány jön a közeledbe, akkor ne légy zavarban, ha odament hozzád, akkor nyilván nem azt gondolja, hogy undorodik tõled. Ha a hozzáállásodon változtatsz, akkor a veled való bánásmód is változni fog. Remélem érthetõ lett a miniregényem, nem szoktam életmód és társkeresési tanácsokat adni, de mivel jelen esetben van személyes tapasztalatom, úgy éreztem, meg osztom veled, hátha jól jönnek szavaim. Esetleges elgépelésekért bocsánat.
te vagy az Tibi? amugy kérdezõ menj el egy prostihoz.
utolsó , hát te hülye vagy.
Próbálj meg bulikban ismerkedni tudom hogy enm szereted de ott sokkal oldódottabak a dolgok. 16/L
A pattanásokra van megoldás. A "szívgyógyszer" (gondolom valamilyen béta-blokkoló) miatt elvileg szedhetsz isotretinoin tartalmú gyógyszert, ha mégsem, akkor vannak ilyen hatóanyagú krémek, amik szintén nagyon hatásosak (pl. Isotrexin, mert ebben még antibiotikum is van). Ha az utóbbit már próbáltad, akkor viszont tényleg csak a tablettás forma segíthet. Az pedig túlzás, hogy minden lányt csak a buli érdekel. Viszont, mindenképp ajánlott lenne eljárnod legalább az egyetemi rendezvényekre (szakest, évfolyam est, ilyen-olyan hét, bál stb), mert ott van a legjobb esély az ismerkedésre. Ha pedig kéthetente egyszer lenézel a haverokkal egy igényesebb clubba, akkor se dõl össze a világ. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy minden este a pultot támaszd, viszont ha egy lány (nem kell partylotyónak lennie) meghallja azt, hogy életedben 1x voltál bulizni, és az se tetszett, akkor finoman szólva egy "kocka ûrlénynek" fog tekinteni... Ha nagyon utálod a diszkót, akkor ott vannak a koncertek vagy egyéb alternatívák. És így az önértékelésed is fejlõdni fog egy kicsit, mivel szokod a társasági életet. A "szegénység" (ami szerintem ott kezdõdik valójában, amikor valakik nem tudják a hó végén kifizetni a számlákat, csak ha 10 napig zsíros kenyéren élnek) pedig szintén nem akkora hátrány. Hidd el sok lány van, akik eltartják a csóró hapsijukat (mellesleg, nem is csúnya lányok!). Arról nem is szólva, hogy akkor se jár azonnal automatikusan barátnõ, ha több pénzed van az átlagnál (nekem elhiheted, mondjuk én válogatós vagyok :D). A barátzónáról pedig annyit, hogy akkor kerülsz bele, ha bátortalanul (értsd: töketlenül) próbálkozol. Gondolom, hogy te is az a típus vagy, aki hetekig/hónapokig fényesre nyalja a kiszemelt lány popsiját, ami után nagy nehezen megereszt egy erõtlen próbálkozást. Jobb a határozottság, és jobb korán a lényegre térni, mert ha elhajt, akkor 3 hét "kedveskedés" után is elhajtana...
ha szerzel nekem 2 felsõfokú nyelvizsgát szerzek neked egy csajt.Áll az alku?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!
Egyél élesztõt! Esküszöm, hogy rengeteget segít~
azt élvezd amit csinálsz, és amid van, ne azután sóvárogj ami nincs. Tudod nagyon sokan szeretnének felsõfokú nyelvvizsgát és mester diplomát, még sincs sokaknak. A pénz miatt ne aggódj, mivel tanult vagy, így könnyen elhelyezkedhetsz egy jól fizetõ munkahelyen. A pattanás miatt meg igenis menj bõrgyógyászhoz, csak ne ahhoz ahova eddig jártál. Olyan lányokkal barátkozz, akik nem ilyen bulisok, vannak mûvészi lelkû lányok, csak szerintem te nem veszed õket észre. Na meg jó nincs is sok de van. A lányok meg azért utasítanak vissza, mert erõlteted a kapcsolatot fûvel-fával, meg görcsösen szeretnéd, és ezt a lányok érzik. Kinyalni sem kell egy lány s.ggét, persze nem is kell nagyon bunkónak lenni vele. Ha majd eljön az idõd, akkor nem kell majd erõltetned, jön magától. Nekem sincs barátnõm, nem is volt, de rájöttem h nem kell erõltetni, mert annál rosszabb. Élvezd amid van, amit csinálsz, és majd eljön a szerelem is elõbb utóbb. Akik meg elutasítottak, ne foglalkozz velük, valamikor még jó lennél nekik, meg örülj neki h ilyen számító r.bancokkal nem jöttél össze.... A homoszexuális kibeszéléssel meg ne törõdj, sokaknak nincs barátnõje az egyetemen.
Ne maradj szûz.
Én is ilyen vagyok. :) Érzékenyebb, és komolyabb céljaim vannak, mint a többi korombelinek. Hajlamos vagyok a szívemre venni a beszólásaikat, de már rájötem, hogy ezzel nem kell foglalkozni. Aki igazán szeret, az sosem bántana meg. 18/L
15:44 * 15/L
nos akkor csak megjegyezném. az a csaj egy rohadtnagy bunkó. az én pasimnak is nagyon, de nagyon pattanásos az arca, de mégis helyes. esetleg az miatt próbáld ki, hogy mégegyszer elmész bõrgyógyászhoz, és megkérdezed, hogy mit kell csinálni, de a kenõcs önmagában semmit nem ér. pasim pár hónapja kipróálta azt, hogy csak és kizárólag diétás kajákat eszik.ami azt jelenti hogy semmi édeset és sósat nem ehet. igen ismerõs szitu hogy akikre barátként tekintettél kb kihasználnak, kibeszélnek, de szardmárle. esetleg aki normális csak azért ilyedhetett meg, mert joggal gondolom nagyonis okos vagy. de ha csak ennyi lenne a gond akkor az már megoldódott volna. de mondjuk attól is függ, hogy testalkatra milyen vagy.. nem túl lényeges de az esetek 40-50%ban ez is közrejátszik. ha esetleg elkezdenél edzzeni, és a pattikat egy kicsit eltüntetni, valszeg mindjárt lenne eredmény. önbizalomhiány... ugyanmár :) keresd meg magadban a pozitív dolgokat, és ne hallgass másokra. én kapásból tudok párat mondani, úgy hogy nem is ismerlek. pl okosvagy, kedves, és az a legfontosabb, hogy kitartó vagy. én nem bírtam volna ennyi ideig ezt. és én személy szernt imádom, ha egy kicsit visszahúzódó az ember. mert titokzatos, és egy felejthetetlen dolgol, amikor a barátjának érezhetem magam. :) szóval én csak ennyit tudok mondani, de remélem, hogy segítettem :)
hát ha eddig nem jött össze a szokásos ismerkedéssel, máshogy kell próbálkozni, és ehhez sajnos elkerülhetetlen a buli, akár szórakozóhelyen, akár házibuliban én is ismerek hasonló embert, aki nagyon gátlásos volt és nem a legszebb fejjel áldotta meg az ég, és igen, õ sem szerette a szórakozóhelyeket... a dolog kulcsa, sajnos azt kell, hogy mondjam, az alkohol... 3-4 sör/feles után már feloldódnak a gátlásaid, 5-6 után pedig már semmi nem lesz, csak nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, nos ha ez megvolt menj el vmi népszerû szórakozóhelyre pl. morrisons, de az instant is jó 7végén és ingyenes is, és menj egyenesen a tánctérre, ott táncolgass magadban vagy haverjaiddal és aztán, ha megtetszik vki menj közelebb hozzá és kezdj melette táncolni, ha közelebb mész (min. érj hozzá tánc közben) és nem távolodik el akkor szimpatikusnak talál és innen már csaknem egyenes az út a hálószobába, ha nem, akkor is van még sok-sok lány azon a partin, és lesz másnap is, úgyhogy a lehetõség megvan, csak élni kell vele
legalább gazag lennél :p minden menne simán.
Laposüveg+Absinthe=Önbizalom Önbizalom+Szöveg=Pi... Bújj bújj zöld ág zöld levelecske... Most komolyan ÖNTS magadba önbizalmat, ha nem szeretsz inni akkor keress valami olyan italt aminek jó az íze és idd azt. Nem kell berúgnod, csak feloldod kicsit a gátlásaidat, abból ahogyan a kérdést elõvezetted az jön le, hogy nem vagy idióta, és ha anyukád barátnõi nem hazudnak neked (és erre szerintem nem lehet okuk) akkor jóképû is vagy, és a csajok csipázzák az eszes jóképû srácokat. Ha van egy kis eszük akkor felfogják, hogy a pattanások elmúlnak, ha meg egy pattanás miatt nem jössz be nekik akkor biztos kiszexuált nagy kurtizánok, és egész nyugodtan elküldheted õket az édesapjuk fa-szára.

Normális hogy 22 éves és mindig rámír van 14 értesítőm és mindig ő . (több lent )?

15 vagyok sokak szerint éretebb a koromnál .. van 1 srác fb on ismertem meg sokat beszéltünk énis ő is írt rám utána összefutottunk / véletlen találkoztunk és köszöntem neki ... majd elkezdődött .. mindig rámír .. minden képemhez hozzászól elolvassa h mások mit írnak komikba majd lájkolja ... és odaír egy : xD 2 -t .. tele van az értesítőm vele .. most őt nemérdekli a kor .. nem az hogy nekem nem jön be .. csak hát nek volt már 1 csomó barátnője nekem meg még pasim sem volt és egy ennyivel idősebb fiuval jöjjek össze mondjuk a kor nem számit de hát mégis .. mit tegyek ???

Legjobb válasz: Ha zavar töröld és tiltsd. Egyébként elég gyerekes.

Ha zavar töröld és tiltsd. Egyébként elég gyerekes.
Miért van az, hogy minden 14-15 éves azt mondja, hogy érettebb a koránál. De ha minden 14-'5 éves érettebb lenne a koránál, akkor igazából átlagosak és nem érettebbek. Na de mindegy is. Azért nyilván számít a kor és 15-22 felállásban elég soknak tûnik. Késõbb nem lenne probléma, de most még zavaró lehet. Bár az elõzõ barátnõiben ne légy annyira biztos.Kivéve, ha személyes láttad õket.
Bocs, hogy nem kifejezetten a kérdésedre válaszolok, de kifejezetten egészségtelen, hogy annyi képet felraksz, amibõl napokra osztva 14 értesítõt össze tudsz szedni tõle (mégha külön számoljuk is a sima like és komment like és xD mennyiséget). Vagy rosszul értem? Amúgy a srác kissé gyerekesnek tûnik, de ez meg pont kell ahhoz, hogy egy 15 éves lánykával képes legyen hosszabb távú kapcsolatra is akár.
ha már volt egy csomó barátnõje tuti hogy töcskölni is akar:)
A kor miatt ne aggódj, anno 22 éves voltam, amikor összejöttem az akkor 16, 5 éves (most már csak volt) barátnõmmel. Csak olyan ne legyél, mint a volt barátnõm: sok mindent megtapasztalt velem, én voltam az ugródeszka, még azt is elhitette velem, hogy én vagyok az igazi. Aztán elhagyott egy másikért, 19 évesen egy 30+ évesért. Meg kell mondjam jól csinálja: mindig "kész" dolgokba megy bele. Tõlem megkapta középiskolásan az egyetemista "élményeket", most friss egyetemistaként lett egy új párja, biztos egzisztenciával, lakással. Amit lévén, hogy még én is egyetemista vagyok, nem tudtam neki megadni. Ennyi. No meg elnézésedet kérem az off-ért:) Nyugodtan jöjjetek össze, ha rendes srác, sok szép élményetek lesz, azt garantálom:) Csak kerüld el a fenti viselkedést;)
Szereti a fiatal sunákat .
A kérdező hozzászólása: Szerelmes nem vagyok de nagyon tetszik :)
A sok szép csaja volt, - te meg leszel. Gondolom, így látja. Ennél többet ne törõdj vele, ha jól értem, te nem vagy szerelmes belé, hát lájkolgasson: ennyi
A kérdező hozzászólása: Nem zavar .... csak nemértem h miért pont én ? ! olyan sok szép csaja volt már és meg nem mondanám magam annak engem nem érdekel a külsõm .. jó ápolt vagyok néha kivasalom a hajam meg szempillaspirál nem szoktam magam agyon festeni ... de neki ez h jöhetne már be mikor sokkal jobb csajai is voltak már .. :/
Elhiszem, hogy tetszik, de hidd el, sok ez a korkülönbség. Az, hogy érettebb vagy a korodnál, szép, de valóban minden ilyen korú fiatal ezt hiszi magáról. Szerintem ideálisabb lenne egy fiatalabb srác hozzád, mondjuk egy 17-18 éves, aki még nem teljesen tapasztalt. Amúgy is egy 22 éves pasi pár hét után szexet akar, remélem te pedig még nem. (Magamból indulok ki, 21 éves nõ vagyok. 2-3 hét után már biztos, hogy szexelnék egy új partnerrel, ha nem elõbb, hiszen hova várjak már, rég nem vagyok szûz, felnõtt nõ vagyok. 22 évesen egy pasi biztos ugyanígy van ezzel.)

Ha tüzoltó szeretnek lenni ahoz Mik az elvárások? Budapesti vagyok 22 éves. És hol vannak ehez megfelelő iskolák?

Legjobb válasz: hát nem tudom ha helyesírás mennyire szükséges... Ha az, akkor buktad... Egyébiránt befáradsz egy laktanyába és megmondják neked.

hát nem tudom ha helyesírás mennyire szükséges... Ha az, akkor buktad... Egyébiránt befáradsz egy laktanyába és megmondják neked.

Csajok! Mit csináljak ha a pasim már 22 éves és még szűz? Szeretem, de ez kicsit meglepett. Ti, hogy reagálnátok?

Legjobb válasz: Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.

Szerintem most hagyd.Jobb csajt érdemel mint te. Ha szeretnéd nem gondolkoznál ezen. Amúgy se csõdör minden pasi az elején.Te is voltál kezdõ és szûz. Bezzeg akkor zavart volna ha egy srác így vélekedik rólad.
A helyedben még jobban szeretném a srácot.
Nem értelek. Hosszútávú kapcsolatot akarsz vele de nyafogsz ha egy-két alkalommal még nem fog szétk*rni? Ennyi az áldozatkészséged?
Szerintem ez egyáltalán nem probléma !! várta az igazit :DD nincs ezzel gond neked se legyen
hát ezt gyorsan megtudod oldani lefekszel vele és nem lesz az _D
feküdj le velem
20-30 pasi. az szép. sztem örülj a srácnak. meg annak, hogy bevállalja, hogy õ csak 31edik lehet...
Kérlek hagyd békén, ne rántsd magaddal a züllött világodba.Maradj a saját szinteden.Nem téged érdemel. Pain of pleasure hol vagy elérhetõ?Pest?
#18 Légy szíves olvasd el még 1x a nevemet. :D Ja, Pesttõl kb. 300 km-re a nyugati irányban.
ez gáz! én inkább a csávó helyében gondolkodnék el azon, hogy megérdemelnéd-e õt 20-30 férfi után...
Az kaka ügy. Bocs már, rosszul írtam.
Várta az igazit. Jobb esetben téged. :D Neked viszont biztos nem õ az igazi, mert nem vártad meg vele. :P
Mondd meg neki, hogy mi a helyzet, hogy neked nem olyan pasi kell, aki rendes veled, és nem úgy néz rád, mint egy tárgyra, hanem olyan, aki jól megkúr, és hogy te nem érdemled meg a szerelmét. Vagy ha tényleg szereted, akkor igyekezz hûséges maradni hozza, ne is hozd fel a szex témát, és hagyd, hogy ha meg akarja tartani a szûzességét a házasságig, akkor tegyen úgy. Ha tényleg és igazán szereted, akkor te is "megvárod" õt, és ha nem sikerül, az azt jelenti, hogy nem vagy méltó hozza, és nem is lenne jó házasság, úgyhogy engedd, hogy keressen magához méltót. Hidd el, manapság kevés ilyen férfi van, úgyhogy õ tényleg egy nagy kincs a párja számára.
B*zd meg....minden értelemben.
Tehát kiskutyára vágysz? A pincsid mellet tarthatsz 1 szamarat is, gond letudva!
A kérdező hozzászólása: Nem sokára 20 leszek. Õ jött oda hozzám. Nagyon rendes volt és úgy érzem itt az ideje, hogy végre hosszú kapcsolatom legyen. Annyira édes pofa :)
Hány évesen vagy túl 20-30 pasin / hány éves vagy, hogy 22 évessel kezdtél?
Szép vagy... Miért ne élveznéd?Vezetgesd.
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, hogy nem lesz jó. Régebben nagyon sokat bulizta, még drogoztam is idõnként. Vagy 20-30 pasival lefeküdtem. Most attól félek, hogy vele nem lesz ennyire jó (az elején) és látni fogja rajtam. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy nem szeretem, csak azért mert nem élvezem az elsõn néhány alkalmat.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem tudom, hogy most ez jó ér örüljek vagy tökre béna lesz.
Én úgy sejtem az is lesz a srác egy darabig :/
De most neked mi bajod? Miért nem örülsz?
Most az elsõ reakcióddal az itteni válaszokra vársz? :D El sem merem képzelni a helyzetet :DDD
A kérdező hozzászólása: A válaszíró 20%-ban hasznos válaszokat ad. Köszi. Nem olvastam 1 sornál tovább!

Nem voltam még nőgyógyászaton 22 évesen és még szűz is vagyok! Az orvos nagyon lefog szúrni? Megfog vizsgálni szűzként is?

A félreértések elkerülése miatt, nem azért vagyok szűz mert nem lett volna alkalmam rá, hanem azért mert nem találtam meg a megfelelő személyt!

Legjobb válasz: Nem fog leszúrni, nem is biztos, hogy megkérdezi, hogy mikor voltál legutóbb vizsgálaton. Lehet, hogy arra viszont rákérdez, hogy mikor volt az utolsó rákszûrésed. Nyugodtan mond meg, hogy még nem volt. És szûzként is meg fog vizsgálni. Csak szólj neki, hogy legyen kicsit óvatosabb miatta.

Nem fog leszúrni, nem is biztos, hogy megkérdezi, hogy mikor voltál legutóbb vizsgálaton. Lehet, hogy arra viszont rákérdez, hogy mikor volt az utolsó rákszûrésed. Nyugodtan mond meg, hogy még nem volt. És szûzként is meg fog vizsgálni. Csak szólj neki, hogy legyen kicsit óvatosabb miatta.
Dehogy fog leszúrni, miért tenné? Én is kb 24 voltam, amikor elõször mentem, mert akkor már kb 1 éve éltem nemi életet. Azóta járok szûrésre is.
Feltétlen mondd meg, hogy szûz vagy, mivel ahhoz kisebb vizsgáló eszköz kell. Leszúrni nem fog, de rákszûrést csinálni fog.
Dehogy fog leszúrni! Csak szépen mondj el mindent neki õszintén, azt is, hogy szûz vagy, és azt is, hogy az elsõ vizsgálatod lesz. Meg aztán keress egy normális dokit!
Én sem voltam még, épp most töltöttem a 22-t. Feleslegesnek tartom, mert 1. nem élek még nemi életet, 2. soha nem volt semmi panaszom. Ezen kívül pedig csak jókedvembõl nem kell, hogy turkáljanak bennem, és amúgy sem igen bízom az orvosokban.
Ha nem volt eddig semmi panaszod és szûz vagy, nem baj ha nem voltál nõgyógyásznál. Az, hogy 22 évesen szûz vagy, inkább tiszteletre méltó, mert azt jelenti, hogy nem vagy könnyen kapható, és az Igazira vársz! :)
Egyáltalán nem probléma ez, 24 éves korodtól ajánlják a rendsteres szûrõvizsgálatra járást, ha még szüz vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!