Találatok a következő kifejezésre: 21hetes terhes ha (2 db)

Õ a baba! :-) Ha baj lenne, azt éreznéd.
Igen, õ a baba.Az enyém is rendszeresen játszik azzal, hogy kidugja valamijét a pocim oldalán.A méhkeményedés az teljesen más.Az olyan, mint orgazmiskor, és az egész hasad alaja kemény.Itt meg max ott ahol a dudor van.Még ne próbálgasd nyomkodással, de majd amikor biztosra ézted, hogy hol a háta hol a buksija, akkor lehet vele játszani, hogy õ kidugja, te meg finoman visszatolod.Jó szórakozást:)
Szerintem ez belefér :)
Gondolom a hólyagod is rátesz erre az érzésre, de ezen ne aggódj.
Szia! Saját tapasztalatom szerint igen, ez normális. Nem tudom hogy alszol, de én oldalt gömbölyödve, és emiatt kicsit fentebb is olyankor a babóka. Emiatt érzem én is sokkal keményebbnek a pocim olyankor. Ha sokáig ülök egy helyben, akkor szintén ugyenez. Amúgy meg a haskeményedések teljesen természetesek, szokj hozzá, sok furcsaságot fog még csinálni a szervezeted, ami nem feltétlen van a Nagy Könyvben megírva... minden test más, így máshogy reagál a babócára mindannyiunk szervezete. További boldog heteket!!!!! :)
Teljesen normális, a szerevezted óriási változásokon megy át. A baba is egyre nagyobb, csinálja e helyet magának, feszít. Sokszor azt veszem észre hogy erõsen nekitolja a hátát a hasfalamnak és ez nem valami jó érzés. Mindez ezzel jár... Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. én is boldog babavárást kívánok mindenkinek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!