Találatok a következő kifejezésre: 21. hetes nem tudom (13 db)

21. hetes vagyok, nem tudom normális e ahogy fáj lennt, néha olyan éleset nyíllal a hüvelyembe, és sokszor egy ponton folyamatosan fáj és szúr, máskor alig bírok felállni és kiegyenesedni?

Hozzá teszem hogy míg kisebb terhes voltam is voltak hasonlók akkor sokat uh-oztak, a babával mindig rendben volt minden, azt mondták valószín? vékony a hasfalam és mindent megérzek, egyszer?en csak n? a méh, és a baba nyomja szét a cuccokat! Most is lehet?

Legjobb válasz: Igen ez van most is nõl a babóca és a méhednek is kell vele nõni.Én 34 hetes vagyok és már nem bírok menni csak pár lépésést annyirra szúr,meg nyilal.Ne aggódj minden ok.üdv.34 hetes kismama.

Igen ez van most is nõl a babóca és a méhednek is kell vele nõni.Én 34 hetes vagyok és már nem bírok menni csak pár lépésést annyirra szúr, meg nyilal.Ne aggódj minden ok.üdv.34 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Féltem hogy pl méhszáj nyílást is jelenthet!

21 hetesen még nem érzem hogy megmozdult volna. Gond? Az ultrahangon mocorog mint egy kis bogár, tudom, hogy mozog, de zavar hogy nem érzem. Tapasztalat?

Legjobb válasz: szia, ne aggódj, én csak 22 hetesen éreztem elõször, pedig az uh-n mindig látszott, hogy milyen sajtkukac :) egy 8 hós kisfiú anyukája

szia, ne aggódj, én csak 22 hetesen éreztem elõször, pedig az uh-n mindig látszott, hogy milyen sajtkukac :) egy 8 hós kisfiú anyukája
Nem kell izgulnod van aki csak késõbb kezdi el érezni teljesen normális:) Fõleg elsõ babánál. Boldog babavárást:)
Teljesen normális, fõleg, ha elöl van a lepény. Ne izgulj!
Szia! Én 19 hetes vagyok, én sem érzem, egy kicsit engem is megnyugtatott a kérdésedre kapott válaszok. Nekünk elsõ baba, és mellsõ fali. Te hogy állsz?
Ezt a kérdést tavaly Márciusban írták ki:DSzóval szerintem már rég babázik:D
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, én 24 hetesen éreztem elõször. de így utólag vissza gondolva lehet ha hamarább csak nem tudtam, hogy ezt kell érezni. ne aggódj:)

Mióta nem rendszeresen szedem az elevitet a nagywc-zés előtt mindíg fáj a hasam. Amikor elkezd fájni már tudom hogy lassan mennem kell. Nektek is van hasonló tapasztalat? 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia.Mostanában nekem is vannak ilyen nagy wc-vel kapcsolatos gonjaim.Mióta szedem a vasat, nem tudom mi összefüggés van közte. Ma hajnalban is felébredtem arra hogy olyan feszítõ érzés van a hasamnál.Reggel ment egy kicsit a hasam. Nem tudom mitõl lehet.

Szia.Mostanában nekem is vannak ilyen nagy wc-vel kapcsolatos gonjaim.Mióta szedem a vasat, nem tudom mi összefüggés van közte. Ma hajnalban is felébredtem arra hogy olyan feszítõ érzés van a hasamnál.Reggel ment egy kicsit a hasam. Nem tudom mitõl lehet.
Én is Elevitet szedek + vasat mert kicsit vashiányos vagyok! És én van hogy napi 2x nagywc-zek, egyszer nehezebben, egyyszer meg hasmenésszerûen.


Mi legyen a kisfiam neve? 21 hetes kismama vagyok és nem tudok választani.

Igazából egyik név sem fogott meg annyira, hogy azt adjam neki névként. Nem tudom hogy fogom megtalálni a megfelelõt. Ötleteket várok :)

Legjobb válasz: Úgysem csak a Te döntésed, gondolom van apja is a gyereknek, és õ is beleszól majd a dologba. Gergõ, Tamás, Marci,

Úgysem csak a Te döntésed, gondolom van apja is a gyereknek, és õ is beleszól majd a dologba. Gergõ, Tamás, Marci,
Apukának sincs semmilyen ötlete? Mert oké hogy te tanácstalan vagy, de apukának hátha van valami elképzelése, mert ugye nagy szerencse, hogy nem neked egyedül kell elnevezned a gyereket :) Egyébként mik voltak azok, amik valamilyen szinten megfogtak?
Csaba, Benett, Gergely, Darrell, Dominik, Ákos, Donát, Dávid, Levente, Ármin, Alex.
Szia! Gratu a kisfiatokhoz. Nálunk is kisfiú érkezik, én most 27 hetes vagyok. Nálunk is nagyon nehéz döntés volt. Vannak nagyobb testvérek, akik suliba járnak és nálam kikötés volt, hogy ne legyen olyan név, amit nap, mint nap hallok a srácaimtól az élménybeszámolók sorá, mint pl. Marci, Gergõ, Olivér, Levente, Dávid, Máté, Ádám, Bálint...mindenhol 2-3 van osztályonként, mert bár ezek a nevek tényleg szépek, de besokaltam már belõlük. Kikötés volt az is , hogy ne legyen a baráti körünkben, ne legyen a rokonságban. nem volt egyszerû. Szerintem irogassátok ki egy neveskönyvbõl a kedvenceket és vessétek össze egymás listáit. Ha van egyezés, az már jó kiindulópont. :) Jó keresgélést!
Ha egyszerûbbeket szeretnétek, akkor Levente, Olivér, Zalán, Alex, Dominik, Kristóf, Benjamin, Alex, Roland, Benedek, Ármin, Ádám, Krisztián, Máté, Áron, Péter, Gábor, Gergõ, Dániel, Dávid, Richárd, Balázs, Bálint, Ákos, Márton, Norbert, Szabolcs, Zétény Ha különlegesebbet, akkor Jázon, Alexander, Miron, Ábris, Ádel, Axel, Belián, Bercel, Dorián, Erik, Félix, Gerõ, Joel, Kászon, Kende, Kolos, Larion, Leon, Martin, Maxim, Maximilián, Rajmund, Regõ, Ronald, Ruben, Soma, Valentin, Vencel, Zente
Nátán, Nataniel, Joel, Zoárd, Jonatán, Jordán, ha a ritka nevek is bejönnek. Sok sikert!
Kisfiam Levente. Tetszett még a Kristóf, Marcell, Ákos, Olivér.
Bálint, Botond, Dominik, Bence, Márk, Zsombor, Levente, Ádám, Kristóf. (nekem a Fülöp volt mindig nagy kedvencem, de sajnos ismerettségi körömben senkinek sem tetszett, nemhogy a páromnak :D) A kisfiúnk Bálint lett végül. :)
Végignézitek az anyakönyvezhetõ neveket, kijelölitek, amit el tudtok képzelni külön-külön, egymás listájáról kihúzzátok, amik nem tetszenek, a maradékot tetszés szerint sorbarendezi mindkettõtök és pontozzátok, a legkevésbé tetszõ 1 pontot kap és így tovább, végül összeadjátok a te és párod pontjait az adott névhez, és a legtöbb pontot kapó lesz az ideális név.
A vezetéknévtõl is függ, mert lehet, hogy megtetszik egy név, de aztán a vezetéknévvel együtt már nem hangzik olyan jól. Nekünk Botondunk lesz, és benne volt a topban még: Máté, Bence, Zsolt
Nálunk anno ezek a nevek voltak a listán: Dániel, Benedek, Levente, Zalán, Mátyás . Dániel lett végül.
Attól is függ szerintem milyen nevek vannak már a családban... én olyat nem adnék. Vannak-e nem kedves ismerõsök? - azok neveit sem adnám Sem exek, sem fõnök, talán kolléga nevét sem, csak ha nagyon tetszik. Így azért szûkül a kör némileg. Nekünk, amik tetszettek: Máté, Dominik, Balázs, Bendegúz, Boldizsár, Márk. Ebbõl Dominik lett a fiunk.
Mi ugyanígy vagyunk vele, mondjuk még nem tudjuk a baba nemét, de ha fiú lesz, akkor nagy bajban leszünk névválasztásnál:) Nekünk a Kristóf az, ami talááán:)
A kérdező hozzászólása: A Benett az egyetlen ami mindkettõnknek tetszene. A vezeték névhez is illik. :)

20-21-22 hetes leszek amikor nyelvvizsgázok. Nem tudom mekkora pocim lesz, és mit vehetnék fel?

A legutóbbin nagyon zilált voltam több okból. De most szeretnék tipp-topp lenni, és jól ki nézni, elegánsan és csinosan. De a környéken alig van kismama bolt, ahol lehet kapni kismama ruhát az inkább duci divat, és nem is szépek. Linkelnétek szép ruhákat, amik nyelvvizsgán megállják a helyüket? 14 hetes miskolci km

Legjobb válasz: ekkor még nem lesz kifejezetten nagy pocid, egy egyszerû blúz is megteszi.. az alkalomhoz illõ,és kényelmes, csinos is... Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

ekkor még nem lesz kifejezetten nagy pocid, egy egyszerû blúz is megteszi.. az alkalomhoz illõ, és kényelmes, csinos is... Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
ja, meg persze egy egyszerû fekete nadrág.
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszönöm. Egyik sincsen. Nem vagyok kiöltözõs, és nem is kellett kiöltöznöm sehova. Így nincs fehérblúzom, csak az amit 14 évesen hordtam, de az nem jó rám, régen és sárga is. Fekete nacim pedig egyáltalán nincs.
én pocakosan vettem a kínaiban egy nagyon szép csinos fehér blúzt (mell alatt húzott), pocak nélkül is elegáns, pocakosan meg éppen mutatós. Azt hiszem olyan 1500-2000 Ft volt tavaly, nagyon jó, most nyáron leszek nagy pocakos, most az anyaga miatt lesz jó :)
Ha van 5000 ft-od, akkor abból a kínaiban futja blúzra is, meg nadrágra is :) Még ha nem is veszed fel sûrûn, jó ha van, mert ha esküvõre, ballagásra hívnak, arra is jó .
Fekete cicanadrág, ha hasban szorít elvágod a dumit, H&M hosszú fehér ing, vagy bármilyen színû nagyon csinos, én vettem egy csomó ilyen inget, hosszú fenék alá ér és divatos.Én biztos így mennék!21hkm
Szerintem nem feltétlenül kell kiöltözni nyelvvizsgára. A nyelvtudásod a lényeg, azt mindenképpen vidd magaddal, a pocak látványa az arra fogékony bizottságból jóindulatot vált ki :) 18 hetes, nyelvtanár km

21 hetes kismama vagyok, és nagyon nagyon vizesedem? A bokám is duplája, nem tudom sem a papucsomat, sem a cipőmet felhúzni. Bővebben lent.

Harmadik napja, hogy sótlanúl eszem, és napi 2kg almát betömök, de nem megy le a víz. A vizeletem negatív lett tegnap a véd?be. Pénteken megyek n?dokihoz, ? mit fog javasolni szerintetek? Ugye nem fektet be a kórházba? Mit tehetnék még? Ez két hete tart, mindent kipróbáltam, de csak növekszek mint egy bálna. A súlyom egy hét alatt 5kg-val lett nehezebb!!!!!! :S

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni,de nekem nagyon toxemia gyanús:SRemélem nem lesz semmi baj,majd pénteken jelezz vissza hogy mi volt!Addig is vigyi magatokra:)

Nem akarlak megijeszteni, de nekem nagyon toxemia gyanús:SRemélem nem lesz semmi baj, majd pénteken jelezz vissza hogy mi volt!Addig is vigyi magatokra:)
Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok! A dinnyét is próbáltam, egy egész 5kilósat megeszek egyedül, de sajna mostanában nem kaptam finom dinnyét, az összes kásás volt. :S Ráadásul csak este tudok enni belõle, mert napközben melózok. Akkor meg egész éjjel nem alszom a sok pisi miatt, másnapra hulla fáradt vagyok. A petrezselymet már próbáltam, van sok a kertünkbe, de semmit nem használ. :S Majd holnap kifaggatom a dokit, õ mit javasol, mert ez így nem állapot!
Nekem az egyik bnõm volt ilyen helyzetben, a 20. héttõl. Semmi más baja nem volt, csak a vizesedés, amihez zsibbadás társult, mindene duplája volt. Semmi nem vitte le neki. Próbáls a dinnyét, az tényleg jó ötlet(neki nem volt) és néha használt neki a petrezselymes túró is.
Szia! Esténként póckold fel, meg egyél sok dinnyét. Az a legjobb vízhajtó!
Én is vizesedek, bár nekem "csak" egy hét alatt 3 kiló a többletem. A dokim het 2x gyümölcsnapra ítélt, amit próbálok betartani, de mivel a savamnál csak a vizem több, így elég nehéz. Eleinte segített, egy nap után lement majd egy kiló, de most pár hét után már nem ér semmit. A kezem is már annyira bedagadt, hogy egy kupakot is alig bírok letekerni. Ökölbe sem bírom csukni. A láblógatás nem használ neki, de sok esetben nem lehet megoldani a vízszintet sem. Kíváncsi vagyok, mit mond a Te dokid!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! Egyébként egész nap ülõ munkát végzek, sztem ez sem tesz jót a lábaimnak, de most mit csináljak, ez ilyen munkahely. :S Írok pénteken, hogy mit mondott a doki. :) Boldog babavárást mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Második vagyok, akkor jól van :) így nem hiszem, hogy befektetne a doki, mert ahhoz kell a magas vérnyomás is. Akkor majd írd meg mit mondott a doki! :)
Elsõ vok!Addig amig a vérnyomásod jó, addig nincs baj!:)
A kérdező hozzászólása: Másodiknak! De jó a vérnyomásom, 115/70-135/80 között mérem minden nap, napi 3x kell vezetnem.
A petrezselyem , a kigyouborka só nélkül jó vizhajtok.Vigyázz magatokra:-)
A kérdező hozzászólása: De a toxémiához még nagyon korai nem? :( A védõnõ nem talált fehérjét a vizeletben, teljesen normális lett. :( Remélem nincs nagy baj, a másik gyerkõcömmel csak az uccsó két hétben vizesedtem..... Írok mindenképpen, hogy mi volt pénteken!
Szia! és vérnyomást nem mértetek? mert ha az se lenne jó, akkor sajna elõfordulhat, hogy kórház a vége, ha semmire se megy le a víz, akkor valami nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Voltam dokinál, azt mondta, hogy amíg éjjel kipisilem, addig nincs baj. Ha már reggel arra ébredek, hogy be vannak dagadva a bokáim, akkor azonnal vissza hozzá, és befektet a kórházba. Most táppénzre vett, tegnaptól nem dolizok, és érdekes, hogy amióta nem ülök napi 8órát, nem is vizesedem. Viszont azt is mondta, hogy nem mindegy milyen ásvány vizet iszom. Amiben sok a natrium, azt fejelejtsem el, vegyek na szegény vizet. Tegnap végül vettünk jó pár karton enyhe Nestlé Aqurelt, abban nagyon kevés a natrium. Remélem segíteni fog ez is. Eddig a sima tescós vizet ittam, amiben nagyon nagyon sok na. van. :S:S Megpróbálok kicsit odafigyelni az étkezésemre, pl a tejterméket sem lehet enni azt mondta. :S Pedig nagyon sajtos vagyok. :( Hála a jó égnek a vérnyomásom tökéletes, és nincs fehérje sem a pisimben!

21 hetes terhes vagyok és sehol nem tudok elhelyezkedni. Igényelhetek rendszeres szociális segélyt?

már mindenhol megpróbálkoztam de semmilyen munkára nem vesznek fel, hivatalba meg azért is visszautasítanak mert nincs végzettségem. Anyám viszont nem támogat tovább, el kell költöznöm. Ilyenkor igényelhetnék-e rendszeres segélyt? 22 éves vagyok, egyedül maradtam a picimmel. Nagyon félek mi lesz. Járt már valaki hasonló cipöben? Gondolkoztam, hogy regisztrálok munkanélkülire de eddig még nem dolgoztam, a 12. évet próbáltam befejezni.

Legjobb válasz: Na most lehet engem lepontozni! De mit csináltál eddig! 22 éves vagy, se érettségi, se szakma. Csak jön a gyerek. Apukája nincs a gyereknek, anyádéknak elegük van belõled. Megértem anyádékat, most meg a rendesen dolgozó emberek adójából próbálsz majd meg megélni, mert szegénykének se szakmája, se munkája, de a gyereke van, annak meg ugye meg kell adni mindent!!!

Na most lehet engem lepontozni! De mit csináltál eddig! 22 éves vagy, se érettségi, se szakma. Csak jön a gyerek. Apukája nincs a gyereknek, anyádéknak elegük van belõled. Megértem anyádékat, most meg a rendesen dolgozó emberek adójából próbálsz majd meg megélni, mert szegénykének se szakmája, se munkája, de a gyereke van, annak meg ugye meg kell adni mindent!!!
Egyetértek az elsõvel!Így nem szabad gyereket válalni!Én még nálad is fiatalabban szültem, de a férjem és szüleim melettem áltak!Így a nagy semmibe nem szülnék!Sulit is csináltam még picike volt a baba és ahogy 3 éves lett mentem is dolgozni!Nem fogsz semmilyen támogatást kapni!Mire fel?
A kérdező hozzászólása: nem így indult a dolog!!! Én sajnálom a legjobban hogy így alakult. Nemrég hagyott el az apja tehát még a terhesség elején sem volt baj. És most nem én nem akarok elmenni dolgozni hanem nem vesznek fel. Arról nem tehetek...
Az biztos hogy jár neked az egyszeri anyasági támogatás ami aszem most 64.250 forint, és havonta jár majd a gyes ami viszont csak 28 ezer vorint körül van. Az önkormányzatodnál érdemes még megkérdezni ezeken felül a településeteken, vagy kerületedben van-e valami speciális amit kaphatsz. V
Én is hasonlóan voltam, bár nekem volt munkahelyem, amikor babát vállaltunk, így én végig táppénzen voltam terhesen, mert a munkaköröm veszélyes volt. De nekem sem volt érettségim, a GYED alatt fejeztem be az utolsó két osztályt. Azóta már egyetemre járok. Ja, és amúgy 20 évesen szültem, és én is egyedül maradtam. Hát nem volt könnyû. De legalább a szüleim mellettem álltak/állnak a mai napig. Az tuti, hogy végzettség (érettségi) nélkül szinte képtelenség munkát találni, de még érettségivel sem könnyû. A másik, hogy (bocs a kifejezésért) de én még olyan balekot nem láttam, aki terhes nõt felvenne dolgozni. Viszont így, hogy nincs munkaviszonyod, szerintem jár neked a rendszeres szociális segély. De azzal nem leszel elõrébb, nem olyan sok az, szerintem olyan 30 ezer körül lehet. Abból nem tudom hogy lehet megélni.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert lehet, hogy akkor nem kell elköltöznöm ha adok haza. Szerencsés vagy, hogy tudtak a szülök támogatni. Engem is támogatna anyám ha tudna de sajnos sok az adósság és kevés a bevétel, anno ezért hagytam abba a sulit hogy segítsek itthon, dolgoztam. Aztán a volt párom támogatott hogy fejezzem be a sulit, a gyereket is nagyon akarta aztán itt tartunk :(

Tudom hogy nem ide kéne leírjam de. Tegnap tragédia történt, nővéremnek megkellett szülje a babát 21 hetes volt. Mit tegyek?

Nagyon kivan, azt sem tudom mit mondjak ilyenkor vigasztalás képpen.. Hogyan, Mibe segíthetnék neki?

Legjobb válasz: szia.azt hiszem nem sok vigasz de én így jutottam túl a barátnõm halálán.képzelje el milyen pokol élete lett volna annak a babának ha így megszületik. szörnyû ami vele történt de ez talán segíthet.

szia.azt hiszem nem sok vigasz de én így jutottam túl a barátnõm halálán.képzelje el milyen pokol élete lett volna annak a babának ha így megszületik. szörnyû ami vele történt de ez talán segíthet.
sajnálom:( nincs nagyobb szomorúság egy baba elvesztésénél:( igaza van egy fenti hozzászólónak, a szavak ereje fontos, mond meg mindenkinek, hogy ne mondjanak olyat, hogy majd lesz másik, majd elfelejted, a közhelyeket, mert ezek fájnak de nagyon:( sírj vele együtt és hallgass, ez a legtöbb amit tehetsz, a sebek idõvel begyógyulnak(ezt se mond neki), de addig nyújt neki vígaszt. Az angyalok szülei nagyszerû oldal nagyszerû emberekkel, a terhességem alatt sokat olvasgattam az oldalon és nagyon fájt, hogy ennyi az elvezstett baa, de nagy az összetartó erõ és kiadhatja magából a fájdalmat.
szia elöször is nagyon sajnáloma nõvéredet nem tuudom mit lehetne neki nagyon mondani de biztos h nagy szüksége van most rád egy nagy ölelésel segithetel neki és vigasztalhatod azzal h lehet még neki gyereke meg ilyenek talán ha az angyalokszüleioldalra leirjátoka történetet megnyugodtok egy kicsit sok szerencsét a továbbiakban
Szia! Ez borzasztó nagy tragédia, nagyon sajnálom szegényt! Szerintem ha mellette vagy az már nagy segitség, nem tudom mit lehet ilyenkor mondani?! Kegyetlen az élet!!!!!! Remélem sikerül hamar felépülnie, biztosan nehéz ezt feldolgozni!
Õszintén sajnálom a nõvéredet:(Sajnos egy baba elvesztése az egyik legszörnyûbb, amit egy anya átélhet.Ne hagyd, hogy magába forduljon, vond be a sógorodat is.Éreztessétek vele, hogy mellette álltok.Mi volt a probléma?Valamilyen fejlõdési rendellenesség?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és sajnálom:-( nyitott gerince volt.

21 hetes vagyok. Lehet hülyeség, de ha a hasfalamnál érzek mozgást az a baba és nem lehetnek a beleim? Csak mert mostanában nagyon keveset mozog a baba viszont nem tudom már, hogy néha Õt érzem vagy a bélgázokat?

A dokimat ma akarom felhívni mert aggódom. Lehet nincs rá okom, lehet hogy csak az id? vagy másképp fekszik mint eddig, de azért remélem nincs semmi baja. Mindig is puffadós voltam, és már nem tudom azt sem eldönteni hogy a bélgázok miatt érzem amit érzek vagy a babám az.

Legjobb válasz: Ilyenkor még könnyen össze lehet téveszteni a bélmozgást a magzattal, hiszen még nagy helye van a picurnak, "elvesznek" a mozdulatai. Ha úgy látod jónak, inkább menj el dokihoz, mert az a biztos. A vaklárma jobb, mintha tényleg baj lenne.

Ilyenkor még könnyen össze lehet téveszteni a bélmozgást a magzattal, hiszen még nagy helye van a picurnak, "elvesznek" a mozdulatai. Ha úgy látod jónak, inkább menj el dokihoz, mert az a biztos. A vaklárma jobb, mintha tényleg baj lenne.

21 hetes vagyok, én még nem érzek aktiv mozgást, pár napja hányingerem van. Nem tudom, hogy mit tegyek? Azért bánt a dolog.

nagyon szenvedek mert most azt beszéltem be magamnak,hogy bisztos(ELHALT A BABA ÉS IGY REAGÁL A TESTEM)amugy is egy kicsit hypohonder vagyok.2-lány irta nekik 30-és-36-hetessen halt el a baba.nem tudom,hogy mihez kezdjek.nagyon jól érzem magam de ha erre gondolok akkor elmegy a jókedvem még az élettöl is.mit csináljak??????

Legjobb válasz: A pesszimizmusoddal ártasz a legtöbbet a gyerekednek! Szedd össze magad, különben tényleg be fogod vonzani a rosszat.

A pesszimizmusoddal ártasz a legtöbbet a gyerekednek! Szedd össze magad, különben tényleg be fogod vonzani a rosszat.
Mindig csak pozitívan!!!! Még sok a hely a gyereknek, késõbb annyit fog mozogni hogy már örülnél ha abbahagyná. 37 hetes vagyok és éjszaka 1 órán át okozott olyan fájdalmat a mozgása, hogy már majdnem sírtam. Szóval még ezután jön a java:-)
Tereld el a negatív gondolatokat, mert csak ártasz velük magatoknak.21 hetesen még elõfordul, hogy nem mindig érzed a babát mozogni, fõleg ha úgy fordul.De azért figyeld, és ha valóban gyanús inkább keresd fel az orvosodat, hogy megnyugodj.Vagy menj be az ügyeletre, 1 perc alatt hallgatnak egy szívhangot, és megnyugszol.Ezeket a dolgokat pedig amiket leírtál nem nagyon lehet elkerülni, sok esetben még kórházi tartózkodás mellett sem.Ne ezzel foglalkozz, nektek nem lesz semmi bajotok!!!! Sok szörnyûség van a világban, de ha mindig ezzel foglalkoznánk megõrülnénk.Nagyon fontos a pozitív gondolkodás.Mindig lesz min aggódjál, akkor is ha meglesz a baba.De nem lehet rettegésben élni .Ha súlyosnak látod a helyzetedet, keress fel egy pszichológust.De talán elég a pozitív gondolkodás, foglald le magad mindig valamivel.Unatkozol esetleg?Mert van aki akkor kezd rossz dolgokkal foglalkozni. Csak pozitívan, nem lesz semmi bajotok. Boldog babavárást, üdv
Szerintem tervezgezsd a baba szobát, mit hova fogsz rakni, meg ilyenek. Mit kell venni, mit kapsz kölcsön stb... Nézegess internetes oldalakat... Én ilyen idõ körül kezdtem mesefigurákat rajzolni a falra, majd kifesteni.
Már több doktor volt azon az állásponton, hogy a várandósoknak szemellenzõt és füldugót ír fel, mert akkor tuti megmentenénk õket a hülyeségek olvasgatásától. Ne bosszantsd azt a pici babát ott a hasadban! Légyszíves kellemes, boldog, szívmelengetõ dolgokra gondolni!
Nagyon jó és hasznos dolgokat olvashatsz a neten vagy könyvekben, de ezekkel együtt összeszedsz egy halom hülyeséget is és csak stresszeled magad. Ha még kicsit hypohonder is vagy, akkor aztán meg még rosszabb!!! Bárki be tud magának beszélni bármit! Nem szabad!!! Persze baj bármikor történhet, de 21 hetesen már ennek nagyon pici az esélye. Ne kínozd magad! A babádra lehet csak a rossz idõ hat! Nekem is kevesebbet mocorog, ha az idõ ilyen! Boldog mama, boldog baba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!