Találatok a következő kifejezésre: 21-én volt peteérésem. Akkor és (2 db)

Ha 7. -én volt peteérésem elvileg és 21. -én kell megjönnie akkor ma miért volt egy kis barnázás?

Legjobb válasz: hmmmm baba lehet dologban nagyon jó:)ez beágyazódási vérzés lehetett sztem....dátumilag is ok a dolog ha voltatok akkor együtt:)

hmmmm baba lehet dologban nagyon jó:) ez beágyazódási vérzés lehetett sztem....dátumilag is ok a dolog ha voltatok akkor együtt:)

21-én volt a peteérésem. Akkor és előtte együtt voltunk, utána sajna már nem lehetett, mert nem volt itthon a párom. Ma még lehetek elvileg terhes, ha ma még együtt vagyunk?

Legjobb válasz: Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Szia, szerintem akkor legyetek együtt, amikor csak lehet és még az is esélyes, hogy 21-én összejött a baba úgyhogy próbálj megnyugodni :) Tudni fogja a Picúr mikor van itt az Õ ideje :) Drukk++++++ Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!