Találatok a következő kifejezésre: 21 napra meg (174 db)

Most kezdtem a tablettát 1 honapja most fogy el az első levél de gye az a menszesztől számitott 21. nap még csak és akkor most mikor fog megjönni? most a 7 nap szünetben? vagy a 28. nap körül? :S

Legjobb válasz: A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)

A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)
Igen, a 7 napos szünetben fog megjönni kb.3-4 napon A 8. napon akkor is el kell kezdened szedni a köv. levéllel, ha még nem múlt el a vérzésed!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és még 1 kérdés:$ hogy nekem ez volt az elsõ és valszin a gyogyszer miatt 2 hétig volt mensim de a 2. héten márc sak ilyen pecsétlõ szerû valami... és ettõl ugyanugy most fog megjöni?
pecsételõ vérzés még természetes az elsõ hónapokban mikor elkezded szedni a tabit mert még nem állt be.valószínû hogy az 1. dobozzal ha végeztél beáll ha nem akkor menj orvoshoz és mond el neki mi van.valószínû hogy újat ír ki vagy kivizsgál.sok szerencsét:) (am én is most kezdtem el tabit szedni:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Lehet baba? Múlt hónapban pozitív tesztek után mégis megjött, elmentem dokihoz és elküldött vérvételre.3. és 21. napon. Még nincs eredmény.

Itt olvastam, hogy ilyen korai spontán vetélések után könnyebb teherbe esni. Ez igaz? Most is együtt voltunk, ahogy a nagykönyvben megvan írva, minden 2. napon a 10. naptól a 18. napig. Csütörtökre nem várom. Ma kezdett el fájni a mellem picit, pár napja sokat eszem, ami furcsa. Szóval nagyon szeretném, hogy sikerüljön. Még 3 nap. Tesztelni nem merek, mert nem szeretnék csalódni, majd ha már pár napja késik.

Legjobb válasz: nekem is pozitív volt a tesztem és utána 10 nap múlva (10 nap késsé után) meg jött. Sima egyszerû mensim volt, semmi extra görcs vagy ilyesmi. Rohantam a dokihoz már semmit sem látott, szépen kitisztult minden, nem kellett várni így jöhetett az újabb próbálkozás. Nekünk elsõ hónapban nem sikerült, másodikban jött is a következõ apróságunk, aki ma már 20 hetes pocakban. Vele is voltak vérzéseim és gyógyszert is kaptam rá, hogy megmaradjon. Talán ha többet vártam volna és hagyom a méhemet felkészülni, nem kellett volna a mostani babámmal párnapot kórházban feküdnöm. Valóban hamarabb jön spontán vetélés utána baba, de annak is nagyobb az esélye, hogy megint vetélés lesz a vége. Én utólag bánom, hogy nem vártunk 3 hónapot a következõ próbálkozásig, mert akkor talán nem kellene a mostani babámért aggódnom. Orvosilag minden rendben vele, de nagyon nagyon kell rá vigyáznom.

nekem is pozitív volt a tesztem és utána 10 nap múlva (10 nap késsé után) meg jött. Sima egyszerû mensim volt, semmi extra görcs vagy ilyesmi. Rohantam a dokihoz már semmit sem látott, szépen kitisztult minden, nem kellett várni így jöhetett az újabb próbálkozás. Nekünk elsõ hónapban nem sikerült, másodikban jött is a következõ apróságunk, aki ma már 20 hetes pocakban. Vele is voltak vérzéseim és gyógyszert is kaptam rá, hogy megmaradjon. Talán ha többet vártam volna és hagyom a méhemet felkészülni, nem kellett volna a mostani babámmal párnapot kórházban feküdnöm. Valóban hamarabb jön spontán vetélés utána baba, de annak is nagyobb az esélye, hogy megint vetélés lesz a vége. Én utólag bánom, hogy nem vártunk 3 hónapot a következõ próbálkozásig, mert akkor talán nem kellene a mostani babámért aggódnom. Orvosilag minden rendben vele, de nagyon nagyon kell rá vigyáznom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Hát mi sem vártunk, holnaputánra nem várom, remélem nem lesz semmi baj. Én is nagyon szeretném a kisbabát, és biztos mindenféleképpen nagyon aggódnék. Szorítok neked és minden jót és fõleg jó egészséget kívánok nektek! És észrevettél bármi furát ami a vetélésre utalt volna?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Biztos minden rendben lesz és csodaszép kisbabád lesz. Nem szabad semmi rosszra gondolni. Csak pozitívan. Én most izgulok, hogy sikerült-e ebben a hónapban, tesztem nincs, nem is akarok tesztelni, akkora csalódás volt a múlt hónap. Majd ha már 4-5 napja késik, akkor igen. Tünetek? Azokat simán beképzeljük szerintem. ÉN már mindent éreztem és mégsem voltam áldott állapotban. Amikor meg pozitív lett a tesztem, akkor nem éreztem a fáradtságon kívül semmit, annak meg nem tulajdonítottam jelentõséget. Most is hulla fáradt vagyok, de ami furcsa, hogy most nem fáj a mellem. Alig-alig érzem. Ilyen még nem volt. Mensi elõtt borzasztóan szokott fájni, úgyhogy szerintem nem sikerült, de akkor majd a következõ hónap! Tiszta szívbõl gratulálok nektek és majd szoríts nekem.
Szia.A mi esetünk: Elõször januárban 2év sikertelen próbálkozás után inszemet végeztek sikerült de sajnos a 10.hétben beindult a spontán vetélés 200mm.-es cyst.pete-ekkor kapartak meg elõször.2mensit vártunk elég jól megjött.A doki 3ciklusban engedélyt adott próbálkozni.jó hogy sikerülne ha januárban inszem történt segítség kellett.Hogy-hogy csoda-e de +lett a teszt lassan emelkedett a hcg.újra elvetéltem júl.-ban a 7.hétben-újra megkapartak.Teljesen felborult a mensesem ezek elõtt mindig pontosan 28.napra megjött szépen le zajlott.A vetélés óta 52.napra kínlódva megjött nagyon kevés.Ma a 33.napon vagyok újra rám tör a feszültség sírás nem bírom már lelkileg.Nagyon nehéz.Sajnos most már ennyi sikertelenség után idegesebb, feszültebb vagyok.Ennyit errõl kinek hogy adatik. Azóta mizujs veled-tek?siker van-e?írj-puszi
Bocsi most látom 20mm-azaz 2cm -es cyst pete

A fogamzásgátlóknál miért 21 nap után kell szünetet tartani? Mert ugye elvileg a ciklus 28. napján jön meg újra. Tehát gyakorlatilag akkor, mikor már az új levéllel szedem. Vagy a fog. Gátlótól lerövidül?

Légyszí csak az írjon, aki értelmes választ tud adni. "De gáz vagy, hogy ilyet kérdezel" színvonalú válaszokra nem vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Egy kicsit számoljunk: Általában azt mondják, hogy amikor elkezdi szedni valaki (az elsõt), akkor a menses elsõ napján kezdje el. Ez vagy sikerül, vagy nem, nos, szedi 21 napig, és megjön. Ezek után onnan kezdd számolni az újabb idõszakot, amikor megjött, attól a naptól kezdõdõen viszont már nem 21 napra lesz a következõ vérzésed, hanem 28. Ugyanis a 7 napos szünetben jön meg valamikor. Tegyük fel, hogy a 7 napos szünet 3. napján jön meg, az azt jelenti, hogy 5-6 napig vérzel, ha a 3. napon jött meg, akkor ezzel a nappal együtt 5 napig nem szeded még, a 6. napon kezded szedni, szeded még 20 napig, az eddig 26, abbahagyod a szedést, jön megint a 7 napos szünet, aminek a 3. napján ismét megjön, vagyis eltelt 2 vérzésmentes nap, ez már 28 nap. Ez csak egy példa, változó, nekem a 7 napon belül a 3. vagy 4. napon szokott megjönni, attól függõen, hogy az elõzõ levelet hogy szedtem fel.

Egy kicsit számoljunk: Általában azt mondják, hogy amikor elkezdi szedni valaki (az elsõt), akkor a menses elsõ napján kezdje el. Ez vagy sikerül, vagy nem, nos, szedi 21 napig, és megjön. Ezek után onnan kezdd számolni az újabb idõszakot, amikor megjött, attól a naptól kezdõdõen viszont már nem 21 napra lesz a következõ vérzésed, hanem 28. Ugyanis a 7 napos szünetben jön meg valamikor. Tegyük fel, hogy a 7 napos szünet 3. napján jön meg, az azt jelenti, hogy 5-6 napig vérzel, ha a 3. napon jött meg, akkor ezzel a nappal együtt 5 napig nem szeded még, a 6. napon kezded szedni, szeded még 20 napig, az eddig 26, abbahagyod a szedést, jön megint a 7 napos szünet, aminek a 3. napján ismét megjön, vagyis eltelt 2 vérzésmentes nap, ez már 28 nap. Ez csak egy példa, változó, nekem a 7 napon belül a 3. vagy 4. napon szokott megjönni, attól függõen, hogy az elõzõ levelet hogy szedtem fel.
21 napig szeded, 7 napig nem, mi ez, ha nem 28 napos ciklus?
A kérdező hozzászólása: aha értem. köszi a választ!! :)
A mensi 1. napján kell bevenni az 1. szemet. Szeded 21 napig. Az ezt követõ 7 napban fog újra megjönni. Ha elmúlik, ha nem, a 8. napon elkezded a következõ levelet szedni. Így jön ki a 28 napos ciklus.

Ciklusaim 32 naposak mióra abbahgagytam a gyógyszer szedését. A 21. napon együtt voltunk és a 24-25-26. napon barnázásom volt. Kicsit van is még. Ma van a 27. nap. A hasam elkezdett kicsit fájdolgálni, de nem vészes. Lehetek terhes?

Nem vettem észre semmi rendkívülit csupán ez a barnázás, ami eddig soha nem fordult még el?. Nem tudom, hogy mi lehet! Ha reggel csinálok tesztet kimutatja már? Vagy legyek türelmes?

Legjobb válasz: Csak a 21. nap voltatok együtt? Mert ha igen, akkor utána pár nappal még tuti, hogy nem a terhesség miatt barnáztál. Amúgy a 21. nap feltehetõen már túl voltál a peteéréseden. Szerintem inkább felborult a hormonháztartásod. Nekem is volt ilyen most nyáron, hogy ciklus közben 1 hétig barnáztam.

Csak a 21. nap voltatok együtt? Mert ha igen, akkor utána pár nappal még tuti, hogy nem a terhesség miatt barnáztál. Amúgy a 21. nap feltehetõen már túl voltál a peteéréseden. Szerintem inkább felborult a hormonháztartásod. Nekem is volt ilyen most nyáron, hogy ciklus közben 1 hétig barnáztam.
Hát 32 napos ciklusnál nekem a 15. nap volt pé-m! Persze nem kizárt a 21. nap sem, csak kisebb eséllyel. De ha össze is jött, ilyen korán ettõl nem barnázhattál! Tesztet csak akkor csinálj, ha már késik!
Hát figyelj csinálhatsz egy tesztet a mostani helyzetben is. Vannak már olyan tesztek ami kimutatják a korai terhességet. Ha ez neked megnyugvást okoz akkor vegyél egyet és csinálj
A kérdező hozzászólása: Azóta sem történt semmi, teszt negatív és meg sem jött... Mitõl lehet?? Nincs semmi tünet, fájdalom, semmi. Csak nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg és azóta petevészek gyulladást is megállapítottak viszont nem volt semmi UH vagy semmi ilyesmi csak a háziorvos állapította meg. Megnyomkodta a hasam és ennyi. Lehet, hogy terhes vagyok de a teszt nem mutatja ki vagy esetleg ciszta?? Nem tom mi lehet... :(
A tesztnek már mutatnia kellett volna!
sztem inkább össze szedtél valami csúnya bacit :/

Elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, de csak 21 napig szedtem most abbahagytam. A tabletta miatt egy hónapban kétszer jött meg a menstruációm és most nem tudom, hogy melyiktől számítva kell várnom, hogy mikor lesz megint menstruációm?

Ha úgy számolom akkor a rendes id?pont szerint késik, ha meg amúgy akkor még nap van hátra. Lehetséges hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

A menstruációd elsõ napján bevetted, majd rá 21 napra abbahagytad, és így megjött. Ez a 7napos szünet. A 8. napon kell bevenned az új levél elsõ tablettáját, és ezután 21 nap múlva abbahagyni.

Nagyfiamon okt.24én jött ki elõször a bárányhimlõ.3 nap után már száradt is le szerencsére könnyen vészelte. Szerintetek ha eddig nem jött ki az öcsikén még kijöhet? A doki megjelenéstõl mondott 10-21 napot és már 19. napja ma.

Legjobb válasz: kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

kijöhet rajta, nálunk mondjuk 14 nappal késõbb jelent meg a kicsin, azt mondta a doki nálunk is, hogy 10-21 nap, szóval nyugtával dicsérd a napot... reméljük megússza

Ha elkezdek fogamzásgátlót szedni, és úgy kezdem szedni, h mensi 1-5. napján elkezdem letelik a 21 nap, akkor 7 nap szünet. De a 7. nap lejártával tuti meg fog jönni?

Vagy ez nem biztos, vagy nem is attól függ, hanem ha nem akkor jön meg hanem el?bb vagy kés?bb a 7 naphoz képest akkor mi van? Leírná valaki? Vagy mindig a mensi 1-5. napján kell megkezdeni a következ? 21 napot?? És ha nem áll még be az els? hónapokban akkor is?

Legjobb válasz: Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.

Beszeded a 21 tabit a menzi megkezdésekor (attol függ melyik nap, hogy mit ir a tájékoztató) És amikor elfogyott 7 nap szünetet tartasz. És attol függetlenül, hogy megkön e vagy sem elkezded a kövi levelet. De elvileg a 7 szüneti nap alatt megkell, hogy jöjjön. És vagy mielött ujra kezded vagy ahogy ujrakezded elmúlik. Elõször nemtuti, hogy megjön, vagy pontosab stb...csak a többi szünetnél már beálltnak kell megjönnie.
A 7 nap valamelyikén jön meg, ált 3-4. napon és általában csökkenti a vérzést és ha letelt a 7 nap akkor a 8. napon elkezded a következõ levelet szedni, akkor is ha még megvan kicsit, nem számít. Az elején elõfordulhat közti vérzés, amikor nem a szünetben hanem a tabletta szedés alatt vérzel kicsit, ez az elsõ pár hónapban normális, de nem mindenkinél van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Ha az előző hónapban a 21. napra jött meg a menstruációm, akkor ebben a hónapban is a 21. napra jön meg?

Fontos lenne a válasz, el?re is köszönöm szépen! 16/L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos. Eddig hány napra jött meg?

Egyáltalán nem biztos. Eddig hány napra jött meg?
Ha már beált rendesen a menszid akkor elképzelhetõ ha nem akkor nem valoszinü, de lehet hogy szerencséd lesz.
A kérdező hozzászólása: eddig szinte pontosan a 28.napra...4 éve menstruálok....

23. napon hormon vizsgálat? Holnapra kérte az orvos. A ciklusom 31-37 napos. Május 14-én volt meg utoljára. Valós eredmények lesznek, vagy mindenképpen a 21. napi kellene? 3. napit nem is kért. Aki ért ehhez, segítene?

3 éve várunk a babára, de az orvosomnak szinte könyörögni kell, ha valami vizsgálatra el szeretnék menni. Ez a második hónap, hogy az egész ciklusomban fájnak a melleim. Hol a mellbimbóm, hol az egész mellem. Gondolom hormon probléma lesz.

Legjobb válasz: Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!

Keress egy másik nõgyógyászt! Sõt inkább endokrinológust! Egy cikluson belül kell nézni a 3. és 21. napi hormonsort, mert csak úgy van értelme! Én 7 évet pazaroltam el az ilyen dokik miatt, 4 hónapja kerestem egy jó endodokit és már meggyógyultam. Szerinte 3 hónapon belül megtörténik a csoda!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :) Mindegy, azért elmegyek reggel vérvételre mégis ad egy támpontot és keresek egy jó endokit és egy rendes nõgyógyászt. Nem értem miért ilyen, mindig adok neki pénzt is, de már az se nagyon érdekli, szerintem... Kívánom, hogy minél hamarabb megtörténjen nálad a csoda. :)
keress másik dokit, én is így jártam, kb. nem foglalkozott velem semmit (pedig magánban jártam hozzá). hónapokon át szedette velem a clostyt, még egy hormonsort sem nézett. Dokiváltás után kiderült, hogy majdnem minden értékem gáz, volt egy elég erõs IR-em, meg még egy petevezeték elzáródásom is. Õt meg ez annyira se hatotta meg, hogy 2 év sikertelenség után kiírjon bármilyen vizsgálatot is
A kérdező hozzászólása: 3. Nem semmi, én nem értem miért megy el az ilyen orvosnak, ha nagy ívbe le**arja az ember fejét. Mindenképpen orvost váltok. Köszönöm a választ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!