Találatok a következő kifejezésre: 21 naposak a ciklusaim (59 db)

21 napos a ciklusom, a mensi 4-ik napján, 6-ik napján védekezés nélkűl szeretkeztem. Lehetek terhes vagy ne stresszeljek annyira?

Legjobb válasz: Szia! Kicsi az esélye a terhességnek. Honnan számolod a ciklusod? A 21 nap az nagyon rövid.

Szia! Kicsi az esélye a terhességnek. Honnan számolod a ciklusod? A 21 nap az nagyon rövid.
A kérdező hozzászólása: mivelhogy fogamzásgátlót szedek ezért bevétel napjátol az utolsó tabletta napjáig...jaaa bele számolandó a mestruáció is? bocsi ha hülye vagyok, de ilyesmi még nem történt velem.
A ciklust a menstruáció elsõ napjától a következõ menstruáció elõtti napig számoljuk. Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor a ciklusod 28 napos, mivel a 7 gyógyszermentes napot is bele kell számolni! Azt nem értem, hogy ha fogamzásgátlód szedsz, akkor hogy érted, hogy védekezés nélkül szeretkeztél? Most kezdted el elõször szedni, és a 4. illetve a 6. napon szeretkeztél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a felvilágosítást.. a 7 gyógyszermentes nap alatt történt..így értem. sok éve szedem már. akkor is véd amikor gyógyszermentes nap van? tényleg azért vagyok ilyen gügye mert csak akkor szoktam szeretkezni amig nem következik a 7 gyógyszermentes nap.

Ha május 28-án volt az utolsó menstruációm és 21 naposak a ciklusaim, akkor ma (06/25) hány napos terhes vagyok? Hogyan kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)

A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a linket! Könnyû lesz számolni, minden hétfõn kezdõdik az új hét :)
Ha valóban terhes vagy, akkor ma vagy pontosan 4 hetes menszi szerint. Uh szerint pedig kb 2 hetes vagy.
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Én eszerint néztem mindig :) Te most eszerint 4 hét 0 napos vagy. Boldog babavárást!
szia! en s ilyen kalkulatorral szamoltam, nekem utolso ciklus maj 25, biztosan tudom hogy jun 9en fogant, de ciklus szerint 4 het 3 napos vagyok:) isten eltessen minket!
Nekem is akkor volt utoljára, de 25-26 naposak a ciklusaim. Két napja folyamatosan érzem hogy megjön, de semmi. sose késik, szerintetek vegyek tesztet? A természet nagy csodája lenne ha simán teherbe estem volna! Elsõ gyerekeim mesterségesen fogantak, ikrek.
Utolsó vagyok, van két csíkom!!!! Úgyhogy csatlakozom hozzátok! Boldog babavárást mindannyiónknak!

Ha a legrövidebb ciklusom 21 és a leghosszabb 78 nap akkor átlagos hány napos a ciklusom?

Legjobb válasz: Én ugyanígy voltam. 21-82 napos ciklusok PCO miatt. Nem is volt minden ciklusban peteérésem. Egy év próbálkozás után, Closty és Puregon segítségével a 21. napon volt peteérésem, hõmérõvel pont elcsíptem az esést, amit emelkedés követett. Pár hónap után már internet nélkül is értelmezni tudtam a görbémet. Most már 10 hónapos a baba. Mi alapján számolta a ciklus.hu? Ha csak az átlagos ciklushossz alapján, az semmit sem ér. Nincs is olyan a te esetedben, hogy átlagos ciklus. De ha más adatokból, pl. hõbõl, akkor figyelmeztesd majd az orvosokat kitartóan, hohy nem a tankönyvi 14. napon fogant. És ne ijedj meg, mert a leleteidre az lesz ráírva, amit az utolsó vérzés elsõ napjától számolnak, és esetleg az uh-ra ráírják, hogy nem a kornak megfelelõ a magzat. Ez majd az AFP-nél nagyon fontos lesz! A peteérésbõl vonjál ki 14 napot, és attól számítsd majd a terhességi kort, és ha lényeges eltérés van, ne hagyd magad, mondogasd a dokinak! Még a kiírt dátum körül is gond lehet, ha esetleg túlhordásnak minõsítik. Ha terhes vagy, azonnal menj orvoshoz, és uh-ra, mert minél fiatalabb, annál pontosabban megmondják a valódi kort. Sok sikert!

Én ugyanígy voltam. 21-82 napos ciklusok PCO miatt. Nem is volt minden ciklusban peteérésem. Egy év próbálkozás után, Closty és Puregon segítségével a 21. napon volt peteérésem, hõmérõvel pont elcsíptem az esést, amit emelkedés követett. Pár hónap után már internet nélkül is értelmezni tudtam a görbémet. Most már 10 hónapos a baba. Mi alapján számolta a ciklus.hu? Ha csak az átlagos ciklushossz alapján, az semmit sem ér. Nincs is olyan a te esetedben, hogy átlagos ciklus. De ha más adatokból, pl. hõbõl, akkor figyelmeztesd majd az orvosokat kitartóan, hohy nem a tankönyvi 14. napon fogant. És ne ijedj meg, mert a leleteidre az lesz ráírva, amit az utolsó vérzés elsõ napjától számolnak, és esetleg az uh-ra ráírják, hogy nem a kornak megfelelõ a magzat. Ez majd az AFP-nél nagyon fontos lesz! A peteérésbõl vonjál ki 14 napot, és attól számítsd majd a terhességi kort, és ha lényeges eltérés van, ne hagyd magad, mondogasd a dokinak! Még a kiírt dátum körül is gond lehet, ha esetleg túlhordásnak minõsítik. Ha terhes vagy, azonnal menj orvoshoz, és uh-ra, mert minél fiatalabb, annál pontosabban megmondják a valódi kort. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem irni hogy a 21 nap duphastonnal volt az elõzõ hónapban.
A kérdező hozzászólása: Ciklus.hu 30.-ára tette a pé-t A hónapban szedtem 2x1 clostilt
A 21-36 napos ciklus az teljesen normális!
Totál normális-ne félj
Normálisnak normális, csak nem biztosan. Rövid ciklus mellett elég körülményes pl teherbe esni, ha arra kerülne majd a sor, azért lehetnek problémák. De egy nõgyógyász meg tudja mondani, rendben van-e a dolog, vagy sem, viszont sokáig ne halogasd a dolgot. Ha pedig eddig hosszabb volt, és rendszeres is esetleg, mindenképp keress fel orvost, valamiért megváltozhatott a hormonháztartásod pl. :S

Változhat-e még a 21 napos menstruációs ciklusom?

Nemrég jött meg (nyáron) , és mivel anyukámnak is meg nõvéremnek is 21 napos a ciklusuk (3 hetes) ezért nekem is olyan lett, ami eléggé zavar, mert másoknak még van egy hete, nekem meg már 3 hetente jön.... Szerintetek változhat még, vagy ez már beállt?

Legjobb válasz: De pl. most 2 hét után jött meg, még egy hetet várhatott volna... szóval azért kérdezem mert még nem teljesen állt be és hogy változhat-e még? 5-6 napos szokott lenni, a 6. napon már múlik el és csak nagyon kevés van. Egyébként nem mindig 21 napos, van amikor 24 volt. Nem értem.:D

A kérdező hozzászólása: De pl. most 2 hét után jött meg, még egy hetet várhatott volna... szóval azért kérdezem mert még nem teljesen állt be és hogy változhat-e még? 5-6 napos szokott lenni, a 6. napon már múlik el és csak nagyon kevés van. Egyébként nem mindig 21 napos, van amikor 24 volt. Nem értem.:D
Változhat, persze. A ciklusod pedig jó, ha 3 hetente jön meg. Így jön ki a 28 napos ciklus. 3 hét + menzi ideje.
Igaza van az elsõ válaszolónak. Lehet, hogy nem jól számoljátok a ciklusokat? A menzesz elsõ napjától kell, innen számítva 28 nap.
A kérdező hozzászólása: jaaaa.:O :D köszönöm.<3

Lh teszttel jósteszteltem 8. dpo -n. Itt a képem. Az alap lh szintet mutatná 21. ciklusnapon? Általában 27- 28 naposak a ciklusaim. Szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/20101116456_1__www.kepfel..

Legjobb válasz: oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/els__10__s_a_mai_www.kepf.. ezek voltak az elsõ terhes tesztek , ezek után csak lhztam
Na de nem szomorkodni , kitartás !! figyelek majd ird meg mi lett a fejlemény !
oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom édesanyádat és sok erõt és kitartást kívánok neked! A babádhoz pedig sok boldogságot és mégegyszer köszönöm a tanácsot!
semmi , tudod mi türelem !! De ezt tény soha nem gondoltam most teherbe esek 4 honap után most voltunk egyszer együtt , az anyukám haldoklik kész vannak az idegeim ! Ha a körülmény számit nekem most tényleg semmi nem volt aktuális , és én ápoltam anyumat :( és látod most jött össze ! Én sem értem , számomra is hihetetlen :)
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel csináltam mindet. Én még várok, mert még csak a 8. nap peteérés után és csak 25-ös tesztem van itthon, nem hiszem, hogy mutatná. Érdekes, de pár napja égõ érzés van az alhasamban, soha nem tapasztaltam hasonlót. Gratulálok mégegyszer. Ha van még valami tanácsod, vagy észrevételed, szívesen veszem!
Szia az a helyzet ez igy kevés , majd ha mindennap erõsödik akkor jó lesz felteszem az enyémet !!! üdv egy 8 hetes aki négy évet várt :)
jó lesz de ugye reggel csinálod ? mert ezt reggel kell ! 10 dpon volt az elsõ de nekem akkor már a vaterás teszt mutatta a terhességet csak nem hittem el mert tul halvány volt ezért lhtam !!
A kérdező hozzászólása: Gratula a babához! Köszi, várom a tiédet!
Szerintem igen az alap lh szintedet mutatja , túl korai és még ha késõbb csináltad volna is a 12.dpo-n még akkor is az erõsödést kellene figyelni, egyébként meg lufti az egész. Tényleg türelem, majd ha nem jön meg másfél nap késés után jelezhet a terhességi is , addig meg csak fokozatosan majd belehergeled magad, ne haragudj! Nekem is 28 napos a ciklusom az elsõ gyermekkel is másfél nap késés után mutatta ki a terhes teszt halványan , a clearblue meg egyértelmûen. Persze ettõl lehet szerencséd hogy neked ezt jelzi, ezért írtam hogy lufti az egész jóstesztelés.

Ha 25-26 napos a ciklusom március 5-én kel meg jönnie jo idöben voltunk együtt a párommal február 14-19-21-23-25én? Február 8-12 ig volt meg a menszeszem és 24 napos volt a multhavi ciklusom.

a kismama.hu termékenységi kalkulátora szerint február14-15-16-17-18. és 19 -én vol pém

Legjobb válasz: A hõdet méred?Hogy alakul?

A hõdet méred?Hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam mérni a hömet.

Ciklusom 21. napján vagyok, mindkét petefészkem szúrkál, 29 napos a ciklusom. Más tünetem nincs babát szeretnénk. Mensinél csak egyik petefészkem szúrkál. Milehet ez?

Legjobb válasz: Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.

Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.
Ciszta, irány a nõgyógyász.
Ez biztos ??? Nekem is szokott, de azóta amióta abortuszom volt.

Enyhe alhasi görcseim vannak a ciklusom 21. napján.32-33 naposak a ciklusaim. Ez önmagában valakinél jelentette, hogy babát vár?

Decemberben volt egy korai terhességem, ami menstruációszer?en elment. azóta is próbálkozunk, de nem tudom, mire számíthatok.

Legjobb válasz: még egy kicsit korai lenne, de nem kizárt, hogy valaki vackolódni készül megint ;-) egy hét és tesztelhetsz!

még egy kicsit korai lenne, de nem kizárt, hogy valaki vackolódni készül megint ;-) egy hét és tesztelhetsz!
Semmit sem jelent még.Akár lesz baba akár nem ezt a tünetett érezheted.
Egy 33 napos ciklusnál a 20. nap környékén van a peteérés. Szerintem azért van az alhasi görcs.

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára. Ha július 21-én jött meg és 25-ig tartott mikor lehet a peteérésem ha 28-29 naposak a ciklusaim? Mikor legyünk együtt kb? Igaz hogy jó ha előtte 2 napig nem vagyunk együtt?

Augusztusban kezdjük a próbálkozást a babára.Julius 21-én jött meg és 25-ig volt.Ciklusaim 28-29 naposak.

Legjobb válasz: Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.

Lõdd be a ciklus közepét és legyetek két naponta együtt. Nekünk ez jött be, persze mások vagyunk, nem biztos, hogy mindenkinél pikk-pakk összejön, de hátha. Én a helyedben aug. 1-8 között lennék együtt a párommal 2 naponta.
Aug. 2-5 körül... Mást nem kell mellé szedni.
Ha tudod több mensinek az adatát, akkor regisztrálj be a http://www.ciklus.hu-ra. Egész jó a kalkulátora. Nem mondom, hogy nem tévedhet, de ha pontosak a ciklusaid, akkor használható.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!