Találatok a következő kifejezésre: 21 napja a (523 db)

Kullancstól agyhártyagyulladás? AZ egyik honlapon azt írják, hogy a csípést követő 14. napon alakulhat ki; máshol azt, hogy 3-21 nap a lappangási ideje, most hogy van ez?

http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/4146/kullancs..

Legjobb válasz: A 14. nap az nincs benne a 3-21 napban?

A 14. nap az nincs benne a 3-21 napban?

A nőgyógyászom a bal petefészkemben 1 18 mmes szép tüszőt talált a 13. napon. Tanácsára az azt követő napon voltunk együtt, most vagyok a 21. napon. A hőmérsékletem 37 fok, mikor tesztelhetek először?

Legjobb válasz: Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Akiknek 20-21 nap a szabijuk évente hogyan osztják be?

Fiatalok, nektek elég ez a 20nap? Hogy szoktátok kivenni?

Legjobb válasz: Attól függ, ahogy a cég kiadja. nyáron 1 hét, születésnapomkor a másik 1 hét, szilveszter/karácsony között a maradék napok, hogy ott ne kelljen bemenni 1-2 napra dolgozni.

Attól függ, ahogy a cég kiadja. nyáron 1 hét, születésnapomkor a másik 1 hét, szilveszter/karácsony között a maradék napok, hogy ott ne kelljen bemenni 1-2 napra dolgozni.
általában úgy szoktam, hogy augusztus 20.-ai hét és December 20-21-tõl Január 2-3-ig. Ez összesen kb. 12-13 nap. Ezenkívül nyáron szoktam még elmenni 3-4 napot. Húsvét elõtt 1 napot, ha közbejön valami valami, arra 1-2 nap. volt olyan év, de valahogy edig minden évben úgy jött ki, hogy következõ évre tudtam átvinni pár nap szabit. Nehéz beosztani, de szerencsére nálunk nincs kötelezõ nyári leállás, mert minden évben lefújják. Karácsony és Szilveszter között pedig nincs termelés, csak leltár, amikor csak azoknak kell bemennie, akiknek kevés a szabijuk, vagy akarnak menni. Így magam oszthatom be, mikor szeretnék szabadságot kivenni.
Ez semmire nem elég, egy nagy 0. Ennyi nap szabival az ember nem tudja rendesen kipihenni magát szerintem, de mindegy. Eszébe juthatna az illetékeseknek, hogy talán meg kellene kicsit emelni.
A kérdező hozzászólása: Én emberekkel dolgozom, szellemileg baromira megterhelõ, de sokszor fizikailag is. És nagyon nehéz úgy sakkozni a szabival, hogy kitartson egész évben. Decemberben elvileg senki nem mehetne nálunk el, de egy kisgyerekes anyuka mindig kiveheti a két ünnep közti napokat, persze más nem mehet el akkor már.


Ma van a 21. napom. A 26. napon már kimutathatja a One step nevű teszt?

Legjobb válasz: A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!

A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!
A többi értékedet is megírnád? Esetleg a 3. napi hormonsort? Mert egy eredmény alapján nehéz lenne válaszolni.
Ez nagyon alacsony, viszont szerintem itt a fõ probléma az, hogy rosszkor lett levéve. A hivatalos protokoll szerint a 21. napon kell levenni, de ez "tankönyvi", 28 napos ciklusokra lett kitalálva. Nekem pl. volt 36 napos ciklusom, amikor a 20-22. nap körül volt ovulációm, így tök felesleges lett volna a 21. napon levenni bármit, mert fals eredményt mutat. Van igazolható ovulációd (akár hõméréssel, akár UH-gal)? Ha igen, akkor ahhoz kéne hozzáadni 7 napot és akkor levenni a "21. napi" progeszteront!

Honnan kell szamolni a 21 napot a progeszteron hiany tesztelesehez?

Kerlek segitsetek nekem lanyok mert itt olvastam, egyik kerdesben, hogy a 21-dik napon meg tudjak nezni, hogy termel-e eleg progeszteront a szervezetem. Arra lennek kivancsi, hogy ezt a 21 napot honnan kell szamolni. A mensi elso napjatol? Elore is koszonok minden valaszt.

Legjobb válasz: Igen. A mensi elsô napjàval kezdôdik a ciklus tehàt az elsô naptòl kell szàmolni.

Igen. A mensi elsô napjàval kezdôdik a ciklus tehàt az elsô naptòl kell szàmolni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszodat. Sokat segitettel. Akkor meg nem kestem le rolla. Holnap meg is kerdem a dokimat hol csinaltathatom meg ezt a tesztet.
Nekem nem.
Nem, de neked rohadtul jó lehet. Mit szedsz? :D
Igen

A 21. napon a dokim azt javasolta, hogy kezdjem el használni az ultrogestant?

(a peteérés 17. napon volt (36,6) ) és 18-20ig megemelkedett h? volt (36,8), de tegnap a 21. leesett (36,5), de ma már megint 36,8 ez létezik, hogy a tegnap esti egyetlen egy darab ultrotól? Vagy a doki elnézte és tegnap volt a peteérés?

Inszem utáni 21. napon a béta hcg szintem 1699 (mértékegységet nem tudom), ez utalhat ikerterhességre?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml itt fel vannak sorolva az átlagos hcg szintek. ez alapján a tied is annak mondható

http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml itt fel vannak sorolva az átlagos hcg szintek. ez alapján a tied is annak mondható


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!