Találatok a következő kifejezésre: 21 nap a (506 db)

Kullancstól agyhártyagyulladás? AZ egyik honlapon azt írják, hogy a csípést követő 14. napon alakulhat ki; máshol azt, hogy 3-21 nap a lappangási ideje, most hogy van ez?

http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/4146/kullancs..

Legjobb válasz: A 14. nap az nincs benne a 3-21 napban?

A 14. nap az nincs benne a 3-21 napban?

A nőgyógyászom a bal petefészkemben 1 18 mmes szép tüszőt talált a 13. napon. Tanácsára az azt követő napon voltunk együtt, most vagyok a 21. napon. A hőmérsékletem 37 fok, mikor tesztelhetek először?

Legjobb válasz: Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Ma van a 21. napom. A 26. napon már kimutathatja a One step nevű teszt?

Legjobb válasz: A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!

A One step tesztet nem ismerem, de a Clearblue már kimutatja a 26.napon!


A többi értékedet is megírnád? Esetleg a 3. napi hormonsort? Mert egy eredmény alapján nehéz lenne válaszolni.
Ez nagyon alacsony, viszont szerintem itt a fõ probléma az, hogy rosszkor lett levéve. A hivatalos protokoll szerint a 21. napon kell levenni, de ez "tankönyvi", 28 napos ciklusokra lett kitalálva. Nekem pl. volt 36 napos ciklusom, amikor a 20-22. nap körül volt ovulációm, így tök felesleges lett volna a 21. napon levenni bármit, mert fals eredményt mutat. Van igazolható ovulációd (akár hõméréssel, akár UH-gal)? Ha igen, akkor ahhoz kéne hozzáadni 7 napot és akkor levenni a "21. napi" progeszteront!

Honnan kell szamolni a 21 napot a progeszteron hiany tesztelesehez?

Kerlek segitsetek nekem lanyok mert itt olvastam, egyik kerdesben, hogy a 21-dik napon meg tudjak nezni, hogy termel-e eleg progeszteront a szervezetem. Arra lennek kivancsi, hogy ezt a 21 napot honnan kell szamolni. A mensi elso napjatol? Elore is koszonok minden valaszt.

Legjobb válasz: Igen. A mensi elsô napjàval kezdôdik a ciklus tehàt az elsô naptòl kell szàmolni.

Igen. A mensi elsô napjàval kezdôdik a ciklus tehàt az elsô naptòl kell szàmolni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszodat. Sokat segitettel. Akkor meg nem kestem le rolla. Holnap meg is kerdem a dokimat hol csinaltathatom meg ezt a tesztet.
Nekem nem.
Nem, de neked rohadtul jó lehet. Mit szedsz? :D
Igen

A 21. napon a dokim azt javasolta, hogy kezdjem el használni az ultrogestant?

(a peteérés 17. napon volt (36,6) ) és 18-20ig megemelkedett h? volt (36,8), de tegnap a 21. leesett (36,5), de ma már megint 36,8 ez létezik, hogy a tegnap esti egyetlen egy darab ultrotól? Vagy a doki elnézte és tegnap volt a peteérés?

Inszem utáni 21. napon a béta hcg szintem 1699 (mértékegységet nem tudom), ez utalhat ikerterhességre?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml itt fel vannak sorolva az átlagos hcg szintek. ez alapján a tied is annak mondható

http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml itt fel vannak sorolva az átlagos hcg szintek. ez alapján a tied is annak mondható

Nem késői 21. napon a pé? Általában 28-30 naposak voltak a ciklusaim, de az utolsónál 33.

Legjobb válasz: De, egykicsit késõbbi az átlagosnál. De a lényeg az, hogy egyáltalán legyen pé.

De, egykicsit késõbbi az átlagosnál. De a lényeg az, hogy egyáltalán legyen pé.
Nekem korábban mindig a 15-16. napon volt. Aztán lett a 18. napon sokáig. Majd utána egyszer a 20. napon lett. Mostmeg hát a 25. napon. 38 napos lesz a ciklusom, ez van, de a lényeg, hogy van ovum és szépen felment a hõm. Azért mégiscsak minden rendben van :) Remélhetõleg...
Késõi pé. Ilyen is elõszokott fordulni, de lényeg az, hogy van. Mindegy, hogy mikor csak legyen szerintem:-)

A bárányhimlő meddig fertőz? Tudom, hogy 14-21 nap a lappangási idő, de az unokahugomék most jönnek és két hete bárányhimlős a kisfiuk. Fertőző még?

Legjobb válasz: A betegségek többsége akkor fertõz,mikor még nincs tünet,lappang,nem jön elõ!Szerintem nem!De az sem baj ha elkapja!Nem lesz tõle baja,ha jó kezeled!

A betegségek többsége akkor fertõz, mikor még nincs tünet, lappang, nem jön elõ!Szerintem nem!De az sem baj ha elkapja!Nem lesz tõle baja, ha jó kezeled!
A leginkább fertõzésveszélyes idõszak a bõrkiütéseket megelõzõ 1-2 nap és az ezt követõ 5 nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!