Találatok a következő kifejezésre: 21 hetesen mozog (22 db)

Mitől lesz elevenebb a pocaklakóm? Csoki vagy ilyesmi? Keveset mozog! 21 hetes mami

Legjobb válasz: Mozog õ, csak 21 hetesen még nem mindig érezni!

Mozog õ, csak 21 hetesen még nem mindig érezni!
Szia. fog õ még mozogni többet is:) nekem a 20-23. hétig napi egyszer ha éreztem de valamikor csak 2naponta, most 25 hetes vagyok és minden nap folyamatosan érzem mocorogni, épp most is:) de amúgy az édestõl mozognak elvileg, legalább is amikor UH-n voltam, lusta volt a kis tökös, nem mozgott, nem tudták megnézni mindenét, ahogy kellett volna, meg a nemét sem látták így, azt mondta a nõci, hogy menjek ki, egyek egy tábla csokit meg igyak vmi cukros üdítõt és jöjjek vissza 15 perc múlva, mert, hogy az energiát ad a babának, és mozogni kezd, hát mozgott is rendesen:)
Nekem sport szelet után pörgött föl, pedig nem tudom, hogy mennyi idõ után jutott el hozzá, hogy azt ettem. Szóval lehet, hogy csak véletlen. Viszont, a 24. héttõl kezdve kezdtem érezni, hogy mozog, onnantól kezdve izgett-mozgott, tehát lehet, hogy idõben még korán vagy.
Egy hónapig feküdtem kórházban és minden nap ctg-ni kellet. Ehhez szükséges volt, hogy mozogjon a baba. Ha nem mozgott eleget, orvos mondta együnk csokit, igyunk colát, vagy kávét. Mindjárt beindultak.
Elõzõ vagyok, az elõttem szoloknak igaza van, hogy még csak ezután fog beindulni. Ráérsz érezni még a sok mozgást.
Csak várj egy kicsit, hogy erõsödjön, meglátod még fájni is fog a rúgása. :) )
Én jelenleg kórházban vagyok napi 2 Nst +áramlási vizsgálatok és ultrahang.Hogy ne aludjon közben a baba sport szeletet kell ennem.És láss csodát arra mindig beindul!!!Nem bizonyított de nálam és szobatársaimnál mûködik.A dokinõ ajánlotta.:)
Csokitól biztosan :) Nõvérem mesélte, hogy a nõgyógyász kiküldte kávét inni, mert nem tudták megvizsgálni a lustát :D

21 hetes kismamik! Hogy vagytok? Bármi panasz? Mennyit érzitek a babátokat mozogni? Hogy írnátok le az érzést? Mennyire változékony, hogy melyik nap mennyit mozog?

Köszi.

Legjobb válasz: 21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)

21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)
20 hetes terhes vagyok. Álltalában este-éjjel vagy d.u 6 körül. Jól vagyunk, két het voltam magzatviz vételen. Utánna kezdtem el határozottan érezni.Eredményt várom eddig nem voltam ideges de jövö heten lesz meg az eredmény.MOstmár kiakadtam a várakozástól :/

Lehet hogy azt érzem hogy a babám a méhszájamat rugdalja néha-néha? 21 hetes vagyok, néha nagyon fura bent, olyan mintha a hüvelyem végén érezném néha a rugdalást. Amúgy is lent érzem rugdalni. Bár mostanában nagyon keveset mozog, nem úgy mint eddig.

Legjobb válasz: Szia! Igen,elképzelhetõ,hogy lent van a baba,nekem is ilyen érzésem volt végig,a dokimnak emlitettem is,de nem mondott rá soha semmit!Javaslom a több pihenést,akkor talán elmozdul valamerre vagy feljebb megy!Vannak idõszakok,amikor pihizik a baba,ekkor kevesebb mozgás érzékelhetõ.Ha több napon keresztül mozog nagyon keveset vagy alig,akkor emlitsd meg azért a dokidnak! Remélem segitettem!Sok boldogságot nektek!

Szia! Igen, elképzelhetõ, hogy lent van a baba, nekem is ilyen érzésem volt végig, a dokimnak emlitettem is, de nem mondott rá soha semmit!Javaslom a több pihenést, akkor talán elmozdul valamerre vagy feljebb megy!Vannak idõszakok, amikor pihizik a baba, ekkor kevesebb mozgás érzékelhetõ.Ha több napon keresztül mozog nagyon keveset vagy alig, akkor emlitsd meg azért a dokidnak! Remélem segitettem!Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Mindenképp megemlítem a dokimnak, bár lehet azért érzem kevesebbnek mert most nem a hasamat rugja hanem a méhszájamat és befelé rúg. Nem is tudom. Remélem minden okés. Szép napot kívánok!
Szia! Nekem is a méhszájamat rugdosta egészen addig, míg meg nem fordult, addig farosan csücsült és szépen lefelé rugdalózott. Aztán mikor megfordult, már sokkal kellemes volt minden mozgása. Lehet, hogy neked is faros még? Nagyon kellemetlen érzés, tudom. Vannak napok, mikor aktívabbak és vannak, mikor kevésbé. Ilyenkor még nagyon sok helyük van, ha pont úgy fekszik, mozog õ, csak te nem érzed. Ne aggódj, nincs semmi baj. 39+5 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást. :) 18 hetesen voltunk 4D-n és rá pár napra genetikai uh-n is. Egyiken faros volt, pár nap múlva fejvégû, de mivel nagyon lent érzem általában a legtöbb mozgást így gondolom lehet megint fordult. Igen, kellemetlen olyan mintha egy ajtót döngetne néha lent a hüvelyemnél. Nagyon gyors, könnyû szülést kívánok Neked! Lassan babázhatsz! :)


Vannak napok, amikor nem nagyon mozog a babám. Miért van ez? 21 hetes vagyok, a 18. héttől érzem a mozgását.

Legjobb válasz: Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.

Lehet a meleg vagy az idõjárásváltozás miatt kevesebbet mozog, inkább pihenget õ is.
Az is lehet, hogy csak te nem érzed mert még bõven van neki bent a pocidban hely és lehet úgy fekszik és olyan irányba rugdos amit nem érzel. Ne ijedj meg fogod még jó sokat érezni!
En 18 hetes vagyok en tobb mint 2 hete erzem, aktivan, de ebben a nagy melegben nekem sem annyra aktiv ...inkabb este lefekveskor mocorog, de akkor annyit h nem tudok eleludni. Szerintem ez igy OK, ez a nagy meleg biztos nem csak minket hanem oket is eltompitja. Gratulalok a babahoz!

20-21 hetes terhes vagyok, és csak nagyon ritkán érzem, hogy mozog a baba, eddig minden vizsgálat eredménye teljesen jó volt! Normális, hogy nem érzem még a mozgását?

Legjobb válasz: Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet,hogy a babád befelé van fordulva,azért nem érzed annyira,vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj,minden rendben van.

Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Lehet, hogy a babád befelé van fordulva, azért nem érzed annyira, vagy a passzív baba´k közé tartozik.Ne aggódj, minden rendben van.
Azért ha legközelebb találkozol a védõnõvel, akkor említsd meg neki ezt a dolgot.De ha minden nap érzed a mozgást csak nem sokat, akkor nem hiszem, h baj van.Ilyentájt kell rendszeressé válni az észlelésnek.De tény, h vannak aktívabb babák is.Az én leányom, nagyon mocorgós, és nagyon gyakran rugdos.Viszont nem minden nap egyformán aktív.Szerintem nem lehet baj.
Tudom hogy nem kéne, de nemtudom megállni hogy egyek egy kis csokit... Néha szoktam pici colát is inni. Szerintem emiatt, nekem nagyon aktiv a a babám. Próbáld ki! De csak mértékkel!!! 25 hetes kismama
Szia! Én most vagyok 26 hetes és úgy a 22-23. héten kezdett igazából mocorogni, és teljesen parában voltam mert elõtte nem igazán mocorgott (nem éreztem, úgy mint te), de azóta beindult. Szerintem ne izgul, biztos a tied is csak pár hét múlva fog jobban mozgolódni.De a ritka mozgás is nagyon jó, csak mozogjon az a lényeg, állítólag akkor van baj, ha napokig semmit sem mozog, de ez nálad nem áll fenn!!!! Jó babavárást.
Semmi baj, nem vagyunk egyformák . nekem is tegnap pl sokat mozgott a babám, ma alig. Nem egyforma. VAn, hogy pihen van , hogy aktív, megérzi a frontot, sokmindent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj.)
22 hetes vagyok és az én babám a mellsõ hasfalon tapadt meg. Érzem a mozgolódását, de csak ha nyugodtan ülök kicsit hátradölve. Amúgy ha rúg, akkor befelé rugdossa a szerveimet, kifejezetten szereti a hólyagomat.:)

21 hetes kismamik! Nektek milyen gyakran, és milyen erösen mozog a picurotok?

a 15.-héttöl érzem a mocorgását, rugni viszont a 19 héten rugott elöször olyan igazán nagyot, de azóta csak párszor ismételte meg... most vagyok 21 hetes... nem ugy van, hogyha elkezdi akkor már nem hagyja abba??? most is érzem hogy mocorog, de nem olyan erösen... és mintha régebben még gyakrabban is mocorgott volna...

Legjobb válasz: Szia! Én holnap töltöm a 21. hetet :) Reggel óta azon agyalok én is, hogy felhívjam e az orvosomat, mert tegnap este óta nem éreztem a manóm mocorgását. Erre most leültem netezni egy kicsit, és egybõl rugdos :) Lehet, hogy kicsit lelustult a melegfronttól. Boldog pocaknövesztést :)

Szia! Én holnap töltöm a 21. hetet :) Reggel óta azon agyalok én is, hogy felhívjam e az orvosomat, mert tegnap este óta nem éreztem a manóm mocorgását. Erre most leültem netezni egy kicsit, és egybõl rugdos :) Lehet, hogy kicsit lelustult a melegfronttól. Boldog pocaknövesztést :)
Én is 21 hetes vagyok az enyém nagyon aktiv alapjáraton, csak a tegnap szinte egyáltalán nem éreztem és nagyon megijedtem de ma hál' istennek jól mozog.De ne idegeskedj majd fogod érezni erössebben is a lényeg hogy érezd, hogy mozog.
Én a harmadik gyermekemet várom, 22. hétben vagyok. 16. héttõl érzem mozogni, de van úgy, hogy egész nap szinte semmit se érzek. Kíváncsi vagyok, késõbb beindul-e jobban, ugyanis a két nagy egész nap pogózott a hasamban:)
A kérdező hozzászólása: most ültem le elolvasni a válaszaitokat, és nekem is pont most kezdett el rugdosni :) olyan jo!!! ugy látszik van valami ebben az internetben :) köszi a válaszaitokat :)

21 hetesen még nem érzem hogy megmozdult volna. Gond? Az ultrahangon mocorog mint egy kis bogár, tudom, hogy mozog, de zavar hogy nem érzem. Tapasztalat?

Legjobb válasz: szia, ne aggódj, én csak 22 hetesen éreztem elõször, pedig az uh-n mindig látszott, hogy milyen sajtkukac :) egy 8 hós kisfiú anyukája

szia, ne aggódj, én csak 22 hetesen éreztem elõször, pedig az uh-n mindig látszott, hogy milyen sajtkukac :) egy 8 hós kisfiú anyukája
Nem kell izgulnod van aki csak késõbb kezdi el érezni teljesen normális:) Fõleg elsõ babánál. Boldog babavárást:)
Teljesen normális, fõleg, ha elöl van a lepény. Ne izgulj!
Szia! Én 19 hetes vagyok, én sem érzem, egy kicsit engem is megnyugtatott a kérdésedre kapott válaszok. Nekünk elsõ baba, és mellsõ fali. Te hogy állsz?
Ezt a kérdést tavaly Márciusban írták ki:DSzóval szerintem már rég babázik:D
A kérdező hozzászólása: Ne aggódj, én 24 hetesen éreztem elõször. de így utólag vissza gondolva lehet ha hamarább csak nem tudtam, hogy ezt kell érezni. ne aggódj:)

Nem baj, hogy még mindig olyan gyengén mozog a babám? 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ne aggódj! Nekem 18+5 hetesen mozdult meg érezhetõen elõször, utána is volt, hogy napok kimaradtak. Ha az uh szerint minden ok, akkor csak egy kicsit lustibb a babád:)Folyamatosan erõsödnek majd a mozgások, egyre intenzívebbek és sûrûbbek lesznek, még ciklusuk is lesz:)

Ne aggódj! Nekem 18+5 hetesen mozdult meg érezhetõen elõször, utána is volt, hogy napok kimaradtak. Ha az uh szerint minden ok, akkor csak egy kicsit lustibb a babád:) Folyamatosan erõsödnek majd a mozgások, egyre intenzívebbek és sûrûbbek lesznek, még ciklusuk is lesz:)
és mire megszokod hogy mennyit mocorog újra olyan idõszak jön majd amikor már egyre kevesebb helye lesz és ismét kevesebbet fog mozogni és nem lesznek erõteljesek a mozgások inkább olyan kinyomom a kezem lábam mert nem férek mozgások lesznek de ez majd úgy 10-12 hét múlva addig élvezd hogy érezgeted és majd jobban és jobban és erõsebben jönnek majd azok a mocorgások
nekem igazán a 26. hét tán indult be, de amúgy se volt nagy mozgó.
Nekem 20 hetesen mozdult meg elõször, és hetekig csak ilyen gyengécske kis mozgások voltak. Na aztán beindult a hölgyemény, most 39 hetes vagyok, és nem lehet leállítani, szinte egész nap mozog. Ne aggódj, lesz majd amikor úgy nyomkodod vissza, persze csak finoman, mert szinte fáj ahogy mozog:) További szép babavárást kívánok neked, a legszebb idõszakban:)

Lehet rendszert felfedezin 21 hetes terhesen a baba mozgásában? Nálam mindig máskor, más intenzitással mozog.

Legjobb válasz: Én nem tudtam. Nálam általában este mozgott,de az elején össze-vissza.Volt amikor hajnalba volt amikor este.Nyugalom majd lesz egy rendszer,amikor be fog állni a mozgása.Este mindig erõsen reggel,pedig épp csak simogatott.Bolodg Baba várást! 3 hetes babuci anyukája:)

Én nem tudtam. Nálam általában este mozgott, de az elején össze-vissza.Volt amikor hajnalba volt amikor este.Nyugalom majd lesz egy rendszer, amikor be fog állni a mozgása.Este mindig erõsen reggel, pedig épp csak simogatott.Bolodg Baba várást! 3 hetes babuci anyukája:)
Ilyenkor szerintem még nem, ilyenkor még nem olyan erõs a babó.Majd késõbb mér fogsz, ezt most tapasztalatból írom. Boldog Baba várást! 27+4 hetes kismami
Én meg pont az elején véltem rendszert fölfedezni, most már semmi.Eleinte este 9és 10 között mindig jelentkezett, ez fix idõpont volt. Mostanában semmi rendszert nem tapasztalok, csak annyit, hogy vannak aktívabb és passzívabb napjai...
A múltkor olvastam pont, hogy a babáknál úgy a 25. hét körül lehet rendszert felfedezni az ébrenlétben és alvásban! Nos én is kezdem látni, hogy mikor van jobban fent, de még nem nevezném épp rendszeresnek! :) Szerintem ez is babafüggõ! 25 hetes kismami

21 hetes kismama vagyok, mitől lehet, hogy az alhasamba ill. a hüvelyembe lüktetés szerű érzésem van (egy kicsit olyan nemi izgalomra hasonlító) fájni viszont szerencsére nem fáj? Közben a bébi is mozog egy picit.

Legjobb válasz: Nekem is szokott lenni.) Kimonodottan én is a nemi vágyhoz tudnám hasonlítani:-) Nem tudom mitõl van, de még egyben vagyunk 36 hetesen. Most meg azért fáj, szurkál a hüvelyem, hasam alja, mert már a baba nagy, húz lefele, lefele irányul a súly. Szeritnem semmi baj nincs, nyugi:-)

Nekem is szokott lenni.) Kimonodottan én is a nemi vágyhoz tudnám hasonlítani:-) Nem tudom mitõl van, de még egyben vagyunk 36 hetesen. Most meg azért fáj, szurkál a hüvelyem, hasam alja, mert már a baba nagy, húz lefele, lefele irányul a súly. Szeritnem semmi baj nincs, nyugi:-)
Nekem a bébi elõtt is gyakran elõfordult z ilyesmi. Nem lehet, hogy valóban nemi izgalom?
Ismerem az érzést.:) Én a vérbõségre gondoltam.Az ugye a terhességgel jár.Olyankor nagyobbak is az ajkaink, duzzadtabbak.Szerintem több vér van a pucánkban olyankor!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!