Találatok a következő kifejezésre: 21 hetesen a poci (11 db)

Kinek mekora volt a babája (pocakban) 20+5, 21 hetesen?

Nekem 2.babó 23cm 20+5 Kisfiú :)

Legjobb válasz: Szia! 20-21. hét: 16 cm+ lábacskák = kb. 40 dkg Boldog babavárást!

Szia! 20-21. hét: 16 cm+ lábacskák = kb. 40 dkg Boldog babavárást!
19. heti UH: 21, 5 cm hosszú, 265 gramm. BDP: 41 mm.

21 hetes vagyok. Ma nagyon fáj a derekam és a pocim. Remélem minden rendben odabennt. Mitől lehet?

Legjobb válasz: szia. egyéb tünet? megeröltetés, felfázás. bár az én pocim is fájdogált minden ok nélkül. mindenesetre beszélj egy nõgyógyásszal biztos ami biztos alapon.

szia. egyéb tünet? megeröltetés, felfázás. bár az én pocim is fájdogált minden ok nélkül. mindenesetre beszélj egy nõgyógyásszal biztos ami biztos alapon.
A kérdező hozzászólása: Inkább a derekam fájdogál, mint a pocim. Lehet, hogy csak az idõjárástól.(ha van ilyen)
Szia! Szedj magnéziumot! Nekem is nagyon fájt a derekam meg a csontjaim is amióta rendszeresen szedem a magnéziumot azóta nem fáj! Azért kérdezd meg a dokid! Én 16.héttöl szedem.26 hetes kismama

21 hetesen mekkora a poci?

Egy ismer?söm kérdezteti, nem tudom mekkora neki mert már rég láttam, de érdekli hogy kb mekkora már ilyenkor a poci? Gondolom azért már ilyenkor látszik...

Legjobb válasz: Már látszik. De alkati sajátosság, hogy kinek mekkora a pocakja, de már jócskán látszik. Olyan kis csinoska (ahhoz képest, amekkora a végén), de ezt így nehéz meghatározni....

Már látszik. De alkati sajátosság, hogy kinek mekkora a pocakja, de már jócskán látszik. Olyan kis csinoska (ahhoz képest, amekkora a végén), de ezt így nehéz meghatározni....
Nekem szép pocim volt már akkor is, de ez alkatfüggõ. Azóta is nõ mint a bolondgomba. 24 hetes kismami
Szia, én 20. hetes vagyok, 55 kg, 168 cm. Eddig egy kg-t híztam a terhesség alatt, de a pocim elég nagyot nõtt, mert elõtte nagyon lapos hasam volt. 88cm most a haskörfogatom.
nekem 20 hetesen 87.5 cm, magasságom 173cm, és 63 kg vagyok
http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Itt hétrõl hétre meg lehet nézni sok kismama pociját!:)


A mellső falon tapadó méhlepénynek lehet köze ahhoz, hogy 21 hetesen még mindig nem lehet látni kidudorodásokat, hullámzásokat a pocakon?

Legjobb válasz: Szerintem nem:) Én 22 hetes vagyok, nekem is mellsõ fali a méhlepény, és én sem látok semmit még!A védõnõ szerint ez teljesen normális ennyi idõsen!! Boldog babavárást!!

Szerintem nem:) Én 22 hetes vagyok, nekem is mellsõ fali a méhlepény, és én sem látok semmit még!A védõnõ szerint ez teljesen normális ennyi idõsen!! Boldog babavárást!!
Még én sem látok semmit 21 hetesen :(
Nekem is mellsõ fali, a 24. héten azért már majd kezd látszani. :)
szerintem meg pontosan azért nem érzitek, mivel a mellsõ falon tapad a lepény. Nekem hátsó fali, 21 hetes vagyok, s hetek óta már láthatóan mozog a baba, s kívûlrõl is érezni lehet (pl. a gyerekeim is érzik)a mozgását, hullázását, rúgását. Igaz, hogy nekem 4. terhesség. Boldog babavárást!
Nekem is a mellsõ falon tapad a lepény és pont az elõbb olvastam, hogy az ilyen kismamák késõbb érzik meg a magzat mozgását.

Ma már többször éreztem a pocimban, mintha a kisbabám megfeszítené magát odabent. Ez rossz? Ma eléggé stresszes a munkahelyen, lehet hogy ezt érezt meg? 21 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem csak fészkelödik még tud forogni mert elfér de azért már nem olyan pindur.azért probálj meg ne idegeskedni mert az rá is hatással van.Amugy nem rossz mikor még nagyobb lesz egyre intenzivebben fogod érezni a feszitést 39 hetes kismama

Szerintem csak fészkelödik még tud forogni mert elfér de azért már nem olyan pindur.azért probálj meg ne idegeskedni mert az rá is hatással van.Amugy nem rossz mikor még nagyobb lesz egyre intenzivebben fogod érezni a feszitést 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ!! :) boldog babavárást!!

21 hetesek vagyunk, 92 cm-es pocim van, minden rendben leszámítva, hogy egyre rosszabbul alszom éjjelente, reggel pedig annyira fáj a derekam meg a hátam, mintha a földön aludtam volna. Mit tehetek?

Pedig még bio matracunk is van...Azt hittem csak a végén lesz ez.

Legjobb válasz: Mi 18 hetesek múltunk és pont ez a helyzet..Az segített kicsit, hogy egy csomó párnát magam köré pakoltam és éjjel mindig találok egy kényelmesebbet..ha lehet inkább magam alá teszek egy puhább paplant, hogy a derekam ne legyen úgy ellentartva a matractól. próbáld ki, ennél többet nemigen tehetsz.

Mi 18 hetesek múltunk és pont ez a helyzet..Az segített kicsit, hogy egy csomó párnát magam köré pakoltam és éjjel mindig találok egy kényelmesebbet..ha lehet inkább magam alá teszek egy puhább paplant, hogy a derekam ne legyen úgy ellentartva a matractól. próbáld ki, ennél többet nemigen tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsot, majd próbálkozom :) nem teher ez, csak mivel dolgozom jó lenne, ha kialudt lennék egy kicsit :) Boldog babavárást!! :)

Szerintetek tudok-e"ártani" azzal a babámnak, ha 21 hetes kismamaként még a pocimra ráfordulva tudok csak aludni?

Egyébként nem is nőtt a pocim semmit sem még,valamennyi úszógumi volt azelött is most s van.

Legjobb válasz: Nem segítesz neki, az biztos.

Nem segítesz neki, az biztos.
én 38 hetesen is a hasamon aludtam. csináltam egy kört a paplanból abban volt a hasam. ha ártassz, nagyon nyomod azt megérzed. (nehéz megnyomni a babát a magzatvíz miatt)
hát én már 16hetesen sem mertem, max ilyen félig hason félig oldalt pózban szoktam. hogy mennyire ártasz neki, azt nem tudom..
fizikailag elég egyszerû a magyarázat. A folyadék (amiben a gyerek van) nem összenyomható, csak a méh változtat alakot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mind hasznossak voltak ;)

Normális hogy 21 hetesen fáj a köldökömnél a pocakom?

Legjobb válasz: Hát most kb. pont ott van a méh fundusa vagyis teteje. de szerintem attól függetlenül nem kéne fájnia.. Kérdezd meg a dokit!

Hát most kb. pont ott van a méh fundusa vagyis teteje. de szerintem attól függetlenül nem kéne fájnia.. Kérdezd meg a dokit!
Szia! Nekem is szokott fájni de állítólag nem gáz!
A védõnõm azt mondta, akin sok felesleg van, azokon csak a hetedik hónap után látszik meg.
Ez nettó hülyeség. Én elég duci vagyok és a 18. héten már kérdezték, hogy meddig dolgozom, mert már mindenki 7-8 hónaposnak nézett...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk egyformák ezt tudom :) csak kiváncsi lettem volna hogy másokon mennyire látszik vagy éppen mennyire nem .

21 hetes vagyok. Ha csak a hasam egyik oldalán érzek feszítést, és ot ki is emelkedik picit jobban a pocakom, az a baba, vagy az a keményedés?

Ilyenkor kissé csálé lesz a hasam, a fájdalom nem jelent?s, inkább csak kellemetlen.

Legjobb válasz: szia, Az a baba..:)) Tornázik. A keményedés az körbefogja a hasadat, és a hasad közepén lesz egy kis dombocska, ami utána szépen kilazul.. Sok boldogságot a bébihez!

szia, Az a baba..:) ) Tornázik. A keményedés az körbefogja a hasadat, és a hasad közepén lesz egy kis dombocska, ami utána szépen kilazul.. Sok boldogságot a bébihez!
Szia! Igen az a baba nekem is prudukálja magát szinte minden nap a jobb oldalra fekszik és kicsit akkor furi a hasam alakja is! Boldog baba várást! 22 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!