Találatok a következő kifejezésre: 21 hetesek cm-es (4 db)

162 cm vagyok, és 52, 5 kg-ról kezdtem a terhességet, elég véknyan. Most 21 hetes vagyok, 58 kg, de a hasam körfogata csak 84 cm. Nem túl kicsi ez? Kinek mekkora ( volt) ilyen idősen?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kicsi. Ugyan ilyen súlyról indultam, ebben a korban nekem még egyáltalán nem is volt hasam.

Egyáltalán nem kicsi. Ugyan ilyen súlyról indultam, ebben a korban nekem még egyáltalán nem is volt hasam.

21 hetesek vagyunk, 92 cm-es pocim van, minden rendben leszámítva, hogy egyre rosszabbul alszom éjjelente, reggel pedig annyira fáj a derekam meg a hátam, mintha a földön aludtam volna. Mit tehetek?

Pedig még bio matracunk is van...Azt hittem csak a végén lesz ez.

Legjobb válasz: Mi 18 hetesek múltunk és pont ez a helyzet..Az segített kicsit, hogy egy csomó párnát magam köré pakoltam és éjjel mindig találok egy kényelmesebbet..ha lehet inkább magam alá teszek egy puhább paplant, hogy a derekam ne legyen úgy ellentartva a matractól. próbáld ki, ennél többet nemigen tehetsz.

Mi 18 hetesek múltunk és pont ez a helyzet..Az segített kicsit, hogy egy csomó párnát magam köré pakoltam és éjjel mindig találok egy kényelmesebbet..ha lehet inkább magam alá teszek egy puhább paplant, hogy a derekam ne legyen úgy ellentartva a matractól. próbáld ki, ennél többet nemigen tehetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsot, majd próbálkozom :) nem teher ez, csak mivel dolgozom jó lenne, ha kialudt lennék egy kicsit :) Boldog babavárást!! :)

21 hetes kismama vagyok, 25 cm a babym és már 6 kg-t híztam, mit gondoltok nem sok ez egy kicsit? 50 kg-val kezdtem.

Legjobb válasz: Ha 50 kg-ról indultál, egyáltalán nem sok! Én is fekszem már egy hónapja, és valószínûleg ez már marad is így a végéig. Étvágyam mégis van, szóval biztosan hízom is, de ez van. 28 hkm

Ha 50 kg-ról indultál, egyáltalán nem sok! Én is fekszem már egy hónapja, és valószínûleg ez már marad is így a végéig. Étvágyam mégis van, szóval biztosan hízom is, de ez van. 28 hkm
Szia! En is 21hetes vagyok, es szinten +6kg eddig. Szerintem kicsit sok, nekem nagyon hirtelen jott fel a 17.-19. heten, addig semmi.
nemcsak a babának van súlya, hanem a méhlepénynek is...sétáljatok sokat!
A kérdező hozzászólása: nekem is a 3-4. hónaptól jött fel...sajnos feküdnöm kell orvosi utasítás, mert korábban barnás váladékom volt, azelõtt meg a 3. hónapban egy vetélésem:-(((
Én már megszültem, de a 21. hét körül szintén kb. ennyinél tartottam.Azért nem sok, mert 50 kg-ról indultál.Én szintén 50 kg voltam amikor terhes lettem, és mondta a védõnõm, hogy a vékony kismamák alapból többet híznak.Ki kell "párnázódnunk" a szoptatáshoz, és így oldja meg a természet.És hát kevesebbet mozogsz, természetes, hogy elõbb feljönnek a kilók.Ne aggódj ezen!Én összesen 18 kg-ót szedtem fel, most másfél hónapos a lányom, de már ledobtam 10-et.
Szia!Én is 21 hkm vagyok, 55-rõl indultam, most vagyok 62. Le is toltak érte, de pedig a régi gatyáimat hordom, csak a pocim és a melleim nõttek, de azok nagyon. Nem eszem többet, sõt, a terhesség elõtt nagyon édesszájú voltam, most meg rá sem bírok nézni a csokira. A párom szerint nem látszik rajtam sehol, hogy híztam, csak az említett területen, így habár a számok sokat mutatnak, azt hiszem, kár aggódnom, mert ez még nem az az út, ami a totál elhízáshoz vezet. Rajtam pl. már a 2. hónapban fent volt 2, 5 kg, és egy mérettel nagyobb melltartót kellett vennem.
Én 20 hetes vagyok, 56 kg-al indultam és ma mért a védõnõ 58, 5 Kg-ot. Megdicsért, hogy ügyes vagyok, ráérek még hízni a 7-8-9 hónapban, akkor úgyis felkap az ember még jó pár kilót. A babám kb 290g pénteken voltam uh-on. Én nagyon sokat sétálok, 5-6 km naponta. A pocim már elég szépen nõtt, de máshol nem híztam szinte semmit.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!