Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok. Nem érzem mozogni (4 db)

21 hetes vagyok, nem érzem hogy mozogna a babám. Most már ugye mindenképp éreznem kellene?

Buborékok abszolut nincsenek, néha érzek olyasmit nagyon gyengén, mintha leveg? menne át a hasfalamon, nem tudom jobban megfogalmazni, az talán ?, de nem vagyok biztos benne. Mennyire kell erössen éreznem?

Legjobb válasz: Szia, én 20 hetesen éreztem elõször, nem volt buborék, nem volt pillangó-érzés, konkrétan rugott egyet-egyet a manócska. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a bélmozgásokhoz, de valahogy tudtam, hogy õ az. És elõször reggel történt, szinte hason feküdtem - felhúzott lábbal - és akkor jelzett, gondolom nem volt túl jó neki. Most 24 hetes, és még mindig csak akkor érzem, ha nyugi van, vagy fekszem, vagy elnyúlok a kanapén, de rá tudok koncentrálni. Szerinted nálad is régóta kopogtat már :), csak Te nem tudod, hogy ez az. Drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön! :)

Szia, én 20 hetesen éreztem elõször, nem volt buborék, nem volt pillangó-érzés, konkrétan rugott egyet-egyet a manócska. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a bélmozgásokhoz, de valahogy tudtam, hogy õ az. És elõször reggel történt, szinte hason feküdtem - felhúzott lábbal - és akkor jelzett, gondolom nem volt túl jó neki. Most 24 hetes, és még mindig csak akkor érzem, ha nyugi van, vagy fekszem, vagy elnyúlok a kanapén, de rá tudok koncentrálni. Szerinted nálad is régóta kopogtat már :) , csak Te nem tudod, hogy ez az. Drukkolok, hogy minél elõbb sikerüljön! :)
Szerintem hivd fel a védönödet vagy az orvosodat!
Hallottam am hogy valaki 22 hetesen kezdte erezni, es az is o lehet amit te levegonek erzel..ha egy het mulva sem vagy biztos benne hogy o akkor tenyleg irany doki! Probalj meg kicsit melegebb vizben furodni(nekem akkor rugott elozor 16 hetesen akkorat hogy lattam is!)Vagy probald meg este vagy akar most is (akar csoki eves utan)hatra fekve, kicsit emeld meg a csipod, rakj ala valamit es figyeld figyelmesen...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A pocakom szépen nõl, ha baj lenne a babával, nem hiszem, hogy nõne. Hétfõn megyek orvoshoz, ha addig sem érzem, megemlítem neki.
szia én 22hetesen érezetm elõszõr és nem volt semmi gonda vele attól is függ hogy milyen a testalaktod
A kérdező hozzászólása: A testalkatom normális, viszont a placentám elõl tapad, ettõl lehet, hogy késõbb érzem meg?
Szia! Én 22 hetesen éreztem elõször, nem volt semmiféle buborékok meg stb, egész egyszerûen nekiállt rugdosni. Nagyon féltem, mert mindenki azt mondta, már rég mozognia kéne. Azóta viszont bepótolta az elmaradt mocorgásokat. Szinte egyfolytában érzem. Szerintem ne aggódj. Jõvõ héten biztosan jelentkezik.

21 hetes terhes vagyok. Nem érzem mozogni még a babámat. Megérezném, ha baj lenne vele?

Legjobb válasz: Szia!Még én sem érzem sajna! :-(( (20 hetes vagyok)Ugyanilyen kérdések aggasztanak, sztem biztosan megéreznénk, ha baj lenne. Próbálj a hátadra feküdni és a kezedet a pocidra tenni, hátha... Nekem egyszer volt ilyen "hátha" érzésem! Sztem pár hét vagy nap és megérezzük... Kitartás!

Szia!Még én sem érzem sajna! :-(( (20 hetes vagyok)Ugyanilyen kérdések aggasztanak, sztem biztosan megéreznénk, ha baj lenne. Próbálj a hátadra feküdni és a kezedet a pocidra tenni, hátha... Nekem egyszer volt ilyen "hátha" érzésem! Sztem pár hét vagy nap és megérezzük... Kitartás!
Szia. Én is ilyen kérdésekkel foglalkoztam, még bizonyos idõközönként zaklattam a védõnõt, hogy hagy menjek el hozzá csak egy szívhang hallgatásra, hogy biztos legyek. Aztán a 23. hétben egyszer csak megéreztem, és csodálatos volt. Nekem nem volt semmi "buborékolás", vagy amiket itt írnak, egyszerûen csak éreztem, hogy rugdos, és már láttam is, hogy egyszer-egyszer megmozdult a hasam. Ez szombaton volt, azóta sem érzem õt folyamatosan, de legalább már tudom, mit kell figyelni. Ne aggódj, jelentkezni fog :)

21 hetes vagyok, 3 hete érzem a picit mozogni, bár eddig nem minden nap éreztem. Ma egész nap mozgott. Ez azt jelenti, hogy mostmár minden nap fogom érezni? Mostmár kezd majd erősebben is rugdosni?

a maiba volt valami különös,egyszer akkorát rugott hogy még a távkapcsoló is libegett a hasamon.

Legjobb válasz: Lehet így is, de nem feltétlenül..Mondjuk mostmár biztos mindennap érzed majd, de hogy milyen erõsen gyakran stb..az az õ hangulatától függ :) a személyiségük sokszor már pocakon belül megmutatkozik, nekem pl.elég nyugis volt a fiam végig elég keveset mozgott :)és most is olyan, van aki meg egy kis energiagombóc már méhen belül is:)

Lehet így is, de nem feltétlenül..Mondjuk mostmár biztos mindennap érzed majd, de hogy milyen erõsen gyakran stb..az az õ hangulatától függ :) a személyiségük sokszor már pocakon belül megmutatkozik, nekem pl.elég nyugis volt a fiam végig elég keveset mozgott :) és most is olyan, van aki meg egy kis energiagombóc már méhen belül is:)
Én 25hetes vagyok és nagyon sokat mozog a picim.Általában lefekvéskor kezdi el, de akkor képes egész éjszaka mozogni.Ha már egyszer elkezdet mozogni akkor mozogni is fog.Biztos fogod erõsebben is érezni, de hidd el nagyon jó érzés.Nekem nagyon tetszik!


Mikor fog rendszeresen mozogni a baba? Én most vagyok 21 hetes, nem mindig érzem! Mikor válik rendszeressé? Első terhességem!

Legjobb válasz: Hetrol hetre erosebb lesz es jobban fogod erzni. Meg egyre hoszabb ideig. 24hetesen mar nagyon jol erezheto. :)

Hetrol hetre erosebb lesz es jobban fogod erzni. Meg egyre hoszabb ideig. 24hetesen mar nagyon jol erezheto. :)
Egyre erõsebb lesz a pici, 2-3hét múlva jobban fogod érezni.
24 hetesen már bõven hullámzott tõle a hasam, ekkor voltunk 4D-n, és alig állt meg a vizsgálófej. Kb. 1 héttel elõtte vált olyan rendszeressé, hogy a nap kb. ugyanazon óráiban éreztem. :) Most, 34 hetesen meg már egy kész boxoló a kishölgy. :)
Mire gondolsz amikor azt mondod rendszeres? Szerintem nem rendszeresen mozog, ha úgy érted hogy 8-kor, 10-kor, 12-kor vagy ilyesmi. Vannak napjai, amikor nagyon aktív, vannak napjai amikor lusta. Amikor nagyon aktív akkor gyakorlatilag egész nap ficánkol, amikor lusta, akkor idõnként mozdul egyet-egyet. Esténként szokott kicsit virgoncabb lenni. Nálam legalábbis így van még most is. 36 hkm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!