Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok. Egy hete fáj (2 db)

21 hetes terhes vagyok. Egy hete fáj a hasam, mindig más helyen. Dokim szerint érzékeny a méhem. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Azt érzed, ahogy tágul a méhed. Nem tudsz mást tenni, csak sétálni a jó levegõn és sokat pihenni. A fájdalmak nem szükségszerû, de lehetséges velejárói a terhességnek.

Azt érzed, ahogy tágul a méhed. Nem tudsz mást tenni, csak sétálni a jó levegõn és sokat pihenni. A fájdalmak nem szükségszerû, de lehetséges velejárói a terhességnek.

21 hetes vagyok, ülő munkám van. Egy hete nagyon fáj a derekam. Ez már marad végig? Ti mit használtok rá?

Legjobb válasz: Én a párommal maszíroztatom és jóga gyarkorlatokat végzek.

Én a párommal maszíroztatom és jóga gyarkorlatokat végzek.
padlón hanyatt felvés minden nap lehetõség szerint, ha még tudsz hanyatt feküdni.
Szia! Én 20 hetes km. vagyok, szintén ülõmunkával. Eredetileg is voltak gerincproblémáim, ezért a doki tanácsára már a 10. héttõl hátizomerõsítõ gyakorlatokat végzek naponta 2x, és elõtte is csináltam gerincre gyógytornát. A pocak nõ, a gyakorlatok nem nehezek, és nincs fájdalmam. Kérj segítséget egy gyógytornásztól, hogy mutassa meg a gyakorlatokat, és soha nem késõ elkezdeni! (Gyógytornászhoz a házi orvoson keresztül jutsz beutalóval, derékfájás jogcímen, aki némi anyagi segítség után lelkesen segít neked. Még mindig olcsóbb, mint elmenni magándokihoz.) Nekem nagyon sokat segített.
Esténként nekem is nagyon fájt, alig tudtam megfordulni/mozdulni az ágyban, de teljesen magától olyan 24 hetesen elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!