Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok. Ebben az (2 db)

21 hetes terhes vagyok. Ebben az időben is engedett a biciklizés, szobabicikli használata?

Halottam már olyat,hogy nem ajánlott,mert nyomhatjuk a hasunkat.igaz ez??

Legjobb válasz: Szerintem semmi bajotok nem lessz ,mert ugyebár nem ugy tekersz mint egy "örült",meg valószinü hogy már egyre kevésbé birod is majd:)Grat a babához:)26hetes kismama.

Szerintem semmi bajotok nem lessz , mert ugyebár nem ugy tekersz mint egy "örült", meg valószinü hogy már egyre kevésbé birod is majd:) Grat a babához:) 26hetes kismama.
Egészen nyugodtan, csak legyél mértékletes. A terhesség nagy részében csak az olyan sportokat kell kerülni, ahol nagyokat zökkenhetsz, pl. ami futással, ugrálással jár. A biciklizést addig csináld, amíg jólesik, gyakrabban tarts szüneteket, de gondolom te is érzed, mennyit bírsz.
Ha jólesik a mozgás, nem merülsz, ki és nem érzel fájdalmat ahasdban, addig, nem árt! Viszont, ha fáj, vagy rosszul esik, akkor ne csináld.
ne aggodj menj el nyugodtan! ennyi idõs terhessen mi is voltunk még nyaralni. 24 hetesen lesz cukorterheléses vizsgálat amugy semmi más.
Szia!Persze, menj nyugodtan!Jót is fog tenni egy kis "kirándulás"! Igen, a cukorterheléses vizsgálatra pont hazaérsz. Kellemes idötöltést Nektek és boldog babvárást!! :)
Szia Ki ne hagyd a lehetõséget! Ki tudja mikor lesz idõd meg lehetõség a babó miatt legközelebb. Amúgy a cukorterhelés lesz a késöbbiekben, de pl énazt a 27. héten csináltattam meg, és minden rendben volt akkor is. Jó utazást és boldog babavárást
Nygotan menj el, a baba születése után egy darabig ugyse tudtok sehová menni. Jó utat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!