Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok. Ebben (4 db)

Hogy alszotok ebben a nagy melegben? Én nagyon rosszul. Mit csináltok hogy jól tudjatok aludni? 21 hetes vagyok.

Legjobb válasz: én nyitott ablaknál alszom és egy bugyiban csak. Takarót mindig használok, mert anélkül nem tudok aludni. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a fejem lóg ki alóla:-)

én nyitott ablaknál alszom és egy bugyiban csak. Takarót mindig használok, mert anélkül nem tudok aludni. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak a fejem lóg ki alóla:-)
Én is nyitott ablaknál alszom és csak egy nagyon vékony pamut hálóingben, ami ujjatlan és rövid.Már este 7 óra körül kitárom az ablakot, hogy jöjjön be egy kis hûvösebb levegõ, de éjszakára azért csak bukóra hagyom, hogy ha mégis kitakaróznék, nehogy megfázás legyen a vége!
A kérdező hozzászólása: Na igen, az a legjobb ha nyitva van az ablak. Mi nem tudjuk kinyitni mert régi ablak, bukóra nem lehet és elég forgalmas helyen lakunk így a zajtól nem tudnánk aludni :( De lassan ablakcsere lesz, talán akkor jobb lesz. Köszi a válaszokat!
ne aggodj menj el nyugodtan! ennyi idõs terhessen mi is voltunk még nyaralni. 24 hetesen lesz cukorterheléses vizsgálat amugy semmi más.
Szia!Persze, menj nyugodtan!Jót is fog tenni egy kis "kirándulás"! Igen, a cukorterheléses vizsgálatra pont hazaérsz. Kellemes idötöltést Nektek és boldog babvárást!! :)
Szia Ki ne hagyd a lehetõséget! Ki tudja mikor lesz idõd meg lehetõség a babó miatt legközelebb. Amúgy a cukorterhelés lesz a késöbbiekben, de pl énazt a 27. héten csináltattam meg, és minden rendben volt akkor is. Jó utazást és boldog babavárást
Nygotan menj el, a baba születése után egy darabig ugyse tudtok sehová menni. Jó utat!

21 hetes kismama vagyok és ma rántott camamber sajtot ettem ebédre. Ezt kívántam, de nagyon. Mi bajunk lehet ettől?

Legjobb válasz: Szerintem semmi bajod nem lesz tõle.Ami ártalmas a babának azt a szervezeted nem kívánja esetleg undorodni is fogsz tõle.Pedig lehet,hogy addig szeretted.

Szerintem semmi bajod nem lesz tõle.Ami ártalmas a babának azt a szervezeted nem kívánja esetleg undorodni is fogsz tõle.Pedig lehet, hogy addig szeretted.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadonak millió puszi!!!! Most végre megnyugodtam! Köszönöm :) )
hú, de nagy bunkó az elõzõ válaszadó. attól, hogy néhányszor eszel, még semmi bajod nem lesz. ennyi erõvel semmit nem kéne ennie, mert mindenben van E betû, és társai.én pl. hetente iszom egy pici minõségi vörösbort, és eljutottam már a 34.hétig. az ilyen leendõ anyukának már most sajnálom a gyerekeit. az ilyen kajáknak a túlzott, és rendszeres evése nem ajánlott. de az egy alkalom ezt a két fogalmat nem meríti ki. bízzál magadban, és a testedben. vigyázz magadra, sok sikert, és további jó étvágyat.
A kérdező hozzászólása: Én a kérdezõ vagyok és az elõttem válaszolónak írnám, hogy nem arra voltam kiváncsi, hogyan kritizálod a többi válaszadót. Szinte mindent elolvastam már a terhességgel kapcsolatba, mi ajánlott és mi nem, de valahogy a camamberrõl megfeletkeztem. Ezért ma bûntudatom volt és ezért írtam nektek. Most már utánna olvastam a baktériumnak ami benne lehet (nem kórokozó), és magas hõ hatására elpusztul, (ezt nem jól tudtad). Az egyik portálon meg egy orvos azt írta róla, hogy a Bakony Camambert, ha nem járt le a szavatossága, akkor nem okoz gondot. Ettõl függetlenül, biztos hogy nem eszem többet! Azért kösz, a nem túl szívélyes választ.Gondolom Te tökéletes vagy és soha nem kerülsz ilyen helyzetbe.
Ja, az elõzõ válaszomat még annyival egészíteném ki, hogy nem számít, hogy rántva etted, ez baktérium, de nem kórokozó, és így nem is pusztul el a fõzéstõl, sütéstõl. A lágy sajtokkal nincs baj, ezt a riogatást már sokszor hallottam, de nem igaz, csak sokan hallották, hogy penészes sajtot nem szabad enni, de gondolom nem jól jegyezték meg. Természetesen egyed amit kívánsz, de azért az jó nagy hülyeség, hogy mindent, aki ezt írta, néha gondolkodhatna (bár a helyesírásán látszik ("tölle"), hogy valószínûleg nem az esze az erõssége. Hiszen azért mindent, amit kívánsz, nem lehet megenni/inni (pl. alkohol, nyers hús, stb.). Egyél nyugodtan mindent, amit szeretsz, de vannak bizonyos kivételek.
Miért ad az tanácsot, aki nem nézett utána?????? CAMAMBERT SAJTOT NEM SZABAD ENNI TERHESEN, MERT VETÉLÉST OKOZHAT!!! Oké, ettõl valószínûleg nem lesz bajod, de ne egyél többször.
Életemben nem ittam a natúr tejet. Az elsõ terhességem alatt mégis kívántam és jólesett. Csak nyersen ne egyél ilyesmit, fõzve nyugodtan.
Nagyon jól tetted hogy ettél sajtot rántva semmi bajod nem lehet tölle meg a babának sem nyugodtan egyél azt amit megkivánsz én is etttem mindent a gyerekeimmel és itt vannak és jól vannak kivánok neketek sok egészséget
Ártalmas baci az tényleg van bennük, vagyis azt beszélik, de én még soha nem találkoztam vele, pedig terhességem elõtt is kilószám tudtam enni.Amúgy az a bizonyos baci hõkezelés hatására elpusztul.Ez pont olyan, h nyers tojást sem ehetsz, de ha megsütöd/fõzöd máris lehet.Edd csak nyugodtan, ha kívánod:)
a lágy és a penészes sajtokban van v-mi baci, ami ártalmas a babára!
spec. nem leendõ anyuka vagyok, én már szültem, de mindegy, kedves mindentudó. Csak szerettem volna rávilágítani, hogy vannak ártalmas dolgok. Azt is mondtam, hogy egy alkalomtól nem lesz baj valószínûleg, de minek kockáztatni. A penészes sajtokban található gombák és baktéruom egészen mások, mint a mesterséges ízfokozók, ezek ugyanis valóban képesek vetélést okozni. Nekem ezt így mondta a nõgyógyász, ennyi. Amúgy miért sajnálod a gyerekemet? Azért, mert õ legalább meg fog tanulni helyesen írni, vagy mert nem fog úgy tanácsokat osztogatni, hogy nem tudja, mirõl beszél? Gondolom neked is megvan az a dolog, amire majd neveled a gyerekedet, mert szerinted úgy a helyes, hát nálam éppen ez az. De szerintem ezzel fejezzük is be a vitát, mert ennek a kérdéshez már nincs sok köze. Nyugodtan le lehet pontozni, szívélyeskedjetek csak egymással nyugodtan, én ennél felnõttebbnek érzem magam.


21 hetes terhes vagyok. Ebben az időben is engedett a biciklizés, szobabicikli használata?

Halottam már olyat,hogy nem ajánlott,mert nyomhatjuk a hasunkat.igaz ez??

Legjobb válasz: Szerintem semmi bajotok nem lessz ,mert ugyebár nem ugy tekersz mint egy "örült",meg valószinü hogy már egyre kevésbé birod is majd:)Grat a babához:)26hetes kismama.

Szerintem semmi bajotok nem lessz , mert ugyebár nem ugy tekersz mint egy "örült", meg valószinü hogy már egyre kevésbé birod is majd:) Grat a babához:) 26hetes kismama.
Egészen nyugodtan, csak legyél mértékletes. A terhesség nagy részében csak az olyan sportokat kell kerülni, ahol nagyokat zökkenhetsz, pl. ami futással, ugrálással jár. A biciklizést addig csináld, amíg jólesik, gyakrabban tarts szüneteket, de gondolom te is érzed, mennyit bírsz.
Ha jólesik a mozgás, nem merülsz, ki és nem érzel fájdalmat ahasdban, addig, nem árt! Viszont, ha fáj, vagy rosszul esik, akkor ne csináld.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!