Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok napok ota (3 db)

Mitöl fáj egész nap a jobb oldalam? 21 hetes vagyok, lehet a baba helyezkedik? Szurkál és néha kellemetlen. Magne B6-ot szedek.

Legjobb válasz: Szia,elképzelhetõ,hogy a babád úgy helyezkedik-vagy "nõ" a méhed.Az jó,ha szeded a vitamint-de ha nem múlik el,akkor azért keresd föl a dokid.

Szia, elképzelhetõ, hogy a babád úgy helyezkedik-vagy "nõ" a méhed.Az jó, ha szeded a vitamint-de ha nem múlik el, akkor azért keresd föl a dokid.
szia! nekem a másik oldalam szokott fájni, fõleg, ha a jobb oldalamon fekszem sokat!!
Szia! Nem akarlak riogatni, de szerintem mutasd meg dokinak, nehogy trombózis legyen.Jobb félni mint megijedni. Üdv.
Nincs egy kialakulóban lévõ visszered? Melegebb is az a lábad? Ezeket figyeld meg, amúgy csak maga a görcs lehet a magnéziumhiány is, de a dokinak említsd meg.
Én is visszérre vagy másodlagosan trombózisra gyanakodnék, feltétlen mutasd azonban meg az orvosodnak!
Én is 21 hetes vagyok, s nekem is fáj. A mozgás jót fog tenni, próbálj meg sétálni naponta 1 órát. Ha teheted polcold fel a lábad. Szedjél magnéziumot, mert a görcs attól el szokott múlni. Egyszerûen az az oka, hogy a lábadnak már sokkal több terhet kell cipelnie, mint eddig. alkattól függ. van akinek végig fáj, van akinek soha. a rendszeres tornától sokkal jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat jo babavárást
Szia! Ha nem vagy viszeres, akkor a baba kivonta a magnéziumot és az ásványianyagokat, vitaminokat a szervezetedbõl.Nekem a dokim az elevit mellett 3*2magne b6-ot ajánlott szedni, és nekem is a 20 hét körül voltak ezek a tüneteim.Most már egyre több mindenre lesz szüksége a babának, hogy felgyorsul a növekedése, nehéz annyit táplálkozással bevinni a szervezetbe.Pár nap alatt rendbe is jöttem, nem görcsöl a lábam.Ha trombózisod lenne, nagyon bedagadna a lábad, ami nem apad le csak hetek alatt, azonnali kórházi kezelést igényel, és nagy fájdalommal jár. Boldog babavárást, üdv

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Legjobb válasz: Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :) ) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik, néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:) A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
En is 21 hetes kismama vagyok, es ugyan igy van nalunk is.Kedden , szerdan annyit mozgolodott, rugdosott, es tegnap mar szinte alig, talan csak este ereztem egy kicsit, ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se, biztos, h semmi baj nincsen, egyszeruen meg kicsike, es nem erezzuk minden mocorgasat, de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap, h kevesebbet mocorog. Nagyon boldog babavarast kivanok neked!
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védõnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!