Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes vagyok es nem szeretnek (2 db)

21 hetes kismami vagyok es nem szeretnek gyogyszert szedni. Torokgyuladas ellen milyen termeszetes gyogymodok vannak?

Legjobb válasz: Szia. Próbáld ki a mézes teát. Nekem az segíteni szokott. Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Próbáld ki a mézes teát. Nekem az segíteni szokott. Üdv, 39 hetes kismama
Nekem is torokgyulladásom volt, és nagyon csúnyán köhögtem is. Stodal szirupot szedtem, kb 4 nap alatt rendbe tett. Homeopátiás gyógyszerkészítmény, 960 Ft a patikában. Elsõsorban köhögésre való. Az orvos javaslatára még calcium injekciót ittam napi egyet. Jobbulást kívánok! 30 hetes kismama
nekem a torkomra használt a lándzsás útifû is, ez nem gyógyszer, hanem gyógynövénykészitmény, ami természetes...mellette még tisztitja a légutakat is. gyógyszertárba lehet kapni
Szia, Szerintem is nagyon jók a homeopátiás készítmények és azt babások is szedhetik. Nekem a Homéogéne 9 használt.

Októberben lesz az esküvőnk! Akkor leszek 21 hetes! Szűk családi kör lesz, templomi, tanácsi és egy kis vacsora! Szeretnénk minél olcsobban kihozni! Nem szeretnék esküvői ruhát! Hol nézzek ruhákat esetleg a neten! Vagy mit ajánlatok?

Legjobb válasz: A múltkorjában sétáltam itt nálunk a belvárosban. Az egyik kis butik kirakatában láttam egy nagyon szép kisestélyit. Fehéret! Pont az jutott eszembe,hogy milyen szép is,akár egy menyasszonynak is jó lesz. Nézz körül ilyen helyeket. Ez a ruha pl csak 15600 Ft volt. S fel veheted majd késõbb is ha olyan helyre mész. Nem fogja tudni azt már senki,hogy abban esküdtél csak ti:) Vacsorára meg nem kell 4-5 fogás elég egy leves és valami húsos tál illetve persze a sütik. Így lesz a legolcsóbb:) Sok boldogságot nektek!

A múltkorjában sétáltam itt nálunk a belvárosban. Az egyik kis butik kirakatában láttam egy nagyon szép kisestélyit. Fehéret! Pont az jutott eszembe, hogy milyen szép is, akár egy menyasszonynak is jó lesz. Nézz körül ilyen helyeket. Ez a ruha pl csak 15600 Ft volt. S fel veheted majd késõbb is ha olyan helyre mész. Nem fogja tudni azt már senki, hogy abban esküdtél csak ti:) Vacsorára meg nem kell 4-5 fogás elég egy leves és valami húsos tál illetve persze a sütik. Így lesz a legolcsóbb:) Sok boldogságot nektek!
Az utolsó válaszolónak igaza van. Nagyon szép ruhák vannak Nagyváradon. A menyasszonyi ruhák ára kb. 50-60000, és utána el lehet adni.
Ha közel laksz a határon érdemes ellátogatni Nagyváradra, ámultam és bámultam a szinvonal magas, árak alacsonyak, mint nõi, mint férfi.TEstvéreink tudnak valamit:) Én is ott veszem meg az esküvõi ruhám:)
Esetleg itt is szétnézhetsz! http://www.icondesign.hu/estelyi_ruhak Ezen az oldalon vannak menyasszonyi ruhák és kosztümök is. Biztos nem akarsz menyasszonyi ruhát? Az nem számít, hogy babát vársz! Vannak olyan fazonok, amik eltakarják a pocit. A barátnõm is elmúlt már félidõs amikor esküdtek, és olyan menyasszonyi ruha volt rajta, amiben egyáltalán nem látszott a pocak. Az én fiam 14 hós, és imádja nézegetni az esküvõi képeinket. Ilyen csak egyszer van az ember életében, nehogy aztán megbánd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Szia!Vannak kifejezetten kismama menyasszonyi ruhák. Pl Waiting for you.Ezen a linken megtalálhatod õket.A honlapon nincs fennt a teljes kollekció, ráadásul egyéni elképzeléseket is megvalósítanak, mértere igazítanak....stb. Nekem innen volt az esküvõmre az alkalmi ruhám, 5 hónapos voltam. http://www.alkalmikismamaruha.hu Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék a ruhára költeni 70-80 ezreket!Maximum 15 ezerért, nézegetek!
A kérdező hozzászólása: háát az ország másik felén lakom :(
Én nyakamba vettem a várost és vettem egy ekrü színû térdik érõ alkalmi ruhát, pánt nélküli és bolerót is vettem hozzá.
A legolcsóbban úgy jönnél ki, ha menyasszonyi ruhakölcsönzõben néznél ruhát. Szerintem ott is föl vannak készülve ruhaügyileg arra, ha terhes a menyasszony. Nekem 10 éve volt az esküvõm és akkor 5000ft volt a kölcsönzés. Ma lehet, hogy a duplája de akkor is olcsóbb megoldás. És ott tényleg válogathatsz. Nagyon szép ruhák vannak, egy próbát megér hidd el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!