Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes kismama vagyok. Nagyon szeretem (1 db)

21 hetes balaton-parti kismama vagyok. Nagyon szeretem a vizet. Nem lesz gond ha fürdeni fogok? A tampont kellene használnom a fürdéshez?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy zudom, hogy ha zárt a méhszáj, akkor élõ vízbe be lehet menni. A Balcsira mi is többször szoktunk menni, ezért kérdeztem meg. Jó szórakozást, és boldog babavárást!

Szia! Én úgy zudom, hogy ha zárt a méhszáj, akkor élõ vízbe be lehet menni. A Balcsira mi is többször szoktunk menni, ezért kérdeztem meg. Jó szórakozást, és boldog babavárást!
Semmiképp!! Tampont ne, ez baromi nagy tévhit! Abban csak még inkább megülnek a kórokozók, tehát többet árt, mint használ. Ha a méhszájad zárt, nyugodtan fürödhetsz, semmi bajod se lesz tõle. A felvilágosultabb orvosok külön javasolják is az úszást, mert mind az anyának, mind a babának nagyon jót tesz. A Balaton ráadásul jelenleg az egyik legtisztább hazai természetes vizünk a legutóbbi ANTSZ felmérés szerint is. Még egészen pici babával sem ellenjavallt benne fürdeni. Érezd jól magad, további boldog babavárást!
Kimondottan megkérdeztem a dokim, hogy fürödhetek-e a Balatonban és azt mondta óvatosan, de fürödhetek. Azért kell óvatosan, mert a hirtelen hideg víz méhösszehúzódást okozhat. Ha zárt a méhszáj másra nem kell vigyáznod.
Minden nagyobb tóban, folyóban, tengerben, óceánban lehet fürdeni, kivétel a zsúfolt, klóros strandokat. Nekem ezt mondta az orvosom. Én már szültem 4 hónapos a babám fürödtem a Balcsiban, tengerben és semmi baj nem történt. A tampont viszont felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Igy már nyugodt szivvel megyek le ma a strandra, és a tampont elfelejtem!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!