Találatok a következő kifejezésre: 21 hetes kismama (122 db)

21 hetes kismamik, hogy vagytok? Mocorog a bébi?

Mi ma kezdjük a 21. hetet. Másfél hete mocorog a kicsike és napról napra többet és er?sebben, imádom:-))Lassan új gatyákat kell vennem, mert nem férek a régi sz?k nacijaimba. Meséljetek! Dolgoztok? Gyorsan elfáradtok?

Legjobb válasz: Szia! Örülök, hogy válaszoltál:-) Már azt hittem, hogy egyedül vagyok 21 hetes:-) Én még nem vettem kismama nacit, de sûrgõsen be kell szereznem néhány darabot. Korán elkezdett mozogni a picúrod! Elsõ bébi? Nekem is vizesedik a lábam és nem is tudok ellene mit tenni. Ami viszont jobban zavar, hogy viszeresedik és nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Sajnos a családban jellemzõ a nõi tagoknál a viszeresedés. Én is dolgozom és fogok is, persze csak addig, amíg bírok. A fõnököm és a kollégák is nagyon toleránsak, szerencsém van velük. Ritka az ilyen manapság. Vigyázz magatokra és pihizz sokat! Boldog babavárást Neked!:-)

A kérdező hozzászólása: Szia! Örülök, hogy válaszoltál:-) Már azt hittem, hogy egyedül vagyok 21 hetes:-) Én még nem vettem kismama nacit, de sûrgõsen be kell szereznem néhány darabot. Korán elkezdett mozogni a picúrod! Elsõ bébi? Nekem is vizesedik a lábam és nem is tudok ellene mit tenni. Ami viszont jobban zavar, hogy viszeresedik és nem tudom, hogy mit tehetnék ellene. Sajnos a családban jellemzõ a nõi tagoknál a viszeresedés. Én is dolgozom és fogok is, persze csak addig, amíg bírok. A fõnököm és a kollégák is nagyon toleránsak, szerencsém van velük. Ritka az ilyen manapság. Vigyázz magatokra és pihizz sokat! Boldog babavárást Neked!:-)
Szia! Nekem már a 15.héttõl mocorog a kisfiam! :) Kb. azóta járok már kismamanadrágban, mert a régiekbe nem fért bele a pocakom. Hízni nem túl sokat híztam, eddig csak 2-3kg-t. Viszont pár hete nagyon vizesedik mindkét lábam, hiába a praktikák, nem segít semmi. :( Én még dolgozom, elvileg a 30.hétig, a munkával nincs problémám, jól bírom. Én is gyorsabban elfáradok, mint rég, bár igyekszem kímélni magam. És te hogy vagy?

21-hetes kismama! Ti voltatok már 4D-én? Mikorra tervezitek? Mikor mennyek? Hogy beleférjen még a képbe.

Legjobb válasz: én pont a 21-ik héten voltam, nagyon jó volt :) kiderült végre, hogy kisfiú, és remek képek készültek ha írsz privátban, küldök 1-2 képet, hogy mekkora és milyen volt a gyerkõc a 21 hetes UH-n

én pont a 21-ik héten voltam, nagyon jó volt :) kiderült végre, hogy kisfiú, és remek képek készültek ha írsz privátban, küldök 1-2 képet, hogy mekkora és milyen volt a gyerkõc a 21 hetes UH-n
Szia! Mi a 24. héten voltunk, nagy élmény volt, és még belefért a képbe. Pedig aztán nagy baba lett, most már 15 hetes. Ha szeretnél, küldök képet privibe. Üdv.: Anna
Szia, csak egy apró dolog: a késõbbiek folyamán, ha farfekvéses, inkább kérj másik idõpontot, mert ez az egy póz, ami a lehetõ legrosszabb, szinte semmit nem lehet láni a babából. Tapasztaltuk :( Viszont javasolták, hogy elõtte lehet csokit enni, vagy egy lightos kávét inni, mert akkor mozgékony lesz :)
én épp tegnap voltam, kis rafkós elbújt a lepénybe, de minden gyönyörûen látszik. beférni már nem fért be, de megoldják :) 29hetes kismama
Szia 18 hetesen voltunk elöször genetikai szürést is ök csinálták nagyon nagy élmény volt jövö hétfön megyünk ujra akkor 22 hetesek leszünk!18 hetesen már megmondták a nemét!!!www.4dultrahang.hu ajánlom!Szia
Szia! Én a 23.héten voltam, még egybe ráfért a képekre és nagyon édi volt. Teljesen tisztán látszódott az arca, még az ujjait is meg tudtuk számolni. Szerintem már nyugodtan elmehetsz, nagyon szépen fog látszódni mindene :-)
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: Küldesz képet?
A kérdező hozzászólása: Már irtam is privit!!Köszönöm:-)))
A kérdező hozzászólása: Jó rendben elfogadok képeket:-))
Nem tudok képet küldeni, nem tudom az e-mail címed

21 hetes kismamik, hogy vagytok? Vásárolgattok már?

Legjobb válasz: Szia!Bár én 28 hetes vagyok,de 21 hetes voltam amikor vettünk pár kisruhát,sterilizálót,fésût,csúszásgátlót a kádba,és kaptunk kölcsön egy kiságyat. Te vásároltál már valamit?

Szia!Bár én 28 hetes vagyok, de 21 hetes voltam amikor vettünk pár kisruhát, sterilizálót, fésût, csúszásgátlót a kádba, és kaptunk kölcsön egy kiságyat. Te vásároltál már valamit?
Pont én is a 21. hétben vagyok, még nincs a kicsinek mása mint kisbabaü fürdetõ készlete, ezt valahogy már az elején beszereztem. Van pár kisruha is, de ezeken kívûl nincs más. Én úgy képzelem, még elég korai a nagy vásárlás, majd talán olyan augusztus, szeptember felé. És nálam még nem mutatta meg a nemét sajnos, pedig sok ultrahangon jártunk, mindig másfelé fordult.
Szia! Én a 23hétben vagyok, de nekünk már megvan szinte minden. Kiságy húgomtól maradt itt, vagy 1hónapja megvettük a babakocsi szettet :P és ruhákat kaptunk rengeteget, vagy fél éves koráig nem kell vennünk..:) ) Nálunk senki sem babonás, én meg nem bírom ki, hogy nem vegyek semmit :) Most várok még, összeállítom a listát mi hiányzik és augusztus végén, szeptemberben a többit is megveszem. Persze ha leárazás van, akkor most :) )):P Jó babavárást!!
21 hetesen csak 1-2 apró dolog volt, egy kisruhaszett, és amit ajándékba kaptunk, 1 türcsi, egy kis body és avent cumisüveg kezdõszett. Majd 24 hetesen vettük meg a kiságyat és a babakocsit. Azóta még a légzésfigyelõt, lázmérõt, orrszívót, mellszívót, bimbóvédõt, kaptunk rengeteg pelenkát, amit a rokonságban már kinõttek a pár hónapos babák, így az elejére az is van, végülis még nekem kell szoptatós melltartó, babaruha (de ezt úgyis kapunk még), textil pelus, sterilizáló folyadék. Boldog babavárást, és jó vásárolgatást! 28 hetes kismami
Szia! Eddig mi sem mertünk venni semmit, mert nem tudtuk a baba nemét.Bár inkább semleges színeket választunk mindenbõl, de egy pár dologban igenis fontos a babus neme. Hétfõn megyek nagy Uh-ra és azon a héten rendelünk bababútort. Megnézzük a babakocsit is. Aztán szerintem belelendülök a vásárolgatásba mert már nagyon tûkön ülök. Remélem elég lesz az idõ, hogy mindent beszerezzek, rengeteg minden kell! Bolodg babavárást és jó vásárolgatást neked!

21 hetes kismami vagyok a napokban nagyon is éreztem a baba mozgását viszont tegnap óta alli talán ha egyszer. ugye nincs semmi baja csak most pihizik?

Legjobb válasz: Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :)) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama

Tegnap nekem is alig mozgott, ma meg még "korán van". No meg még amúgy is picike, és sok mozgást még nem is érzel. Nekem még tegnap elõtt a védõnõ mikor nézte a szívhangot akkor is mondta, hogy na már mocorog, és semmit nem éreztem, pedig 32 hetes vagyok, és én már szinte minden mozdulatát érzem. SÕT. Ez már nem is mozdulat.. :) ) Sokszor kirugja az oldalam. Érzika frontokat, meg szimplán a rosszabb idõt is. Neked sincs kedved kimenni ha nem süt a nap nem? ;) Próbáld megmozgatni a hasad, hátha felébred. Én sokszor csinálom ezt. De mostmár ha csak mozdulok is, az ágyban akkorát "leng" a poci, hogy szegény egybõl felébred, és már arra is reagál.. :) Ne aggódj! De azért figyelj rá, hisze ez természetes. 32 hetes kismama
Nyugi nincs baj.Az én babóm is pihizik, néha egész nap alig érzem.De utána bepotolja:) A front is lehet!Ne aggódj.Minden jót.26hetes kismama
En is 21 hetes kismama vagyok, es ugyan igy van nalunk is.Kedden , szerdan annyit mozgolodott, rugdosott, es tegnap mar szinte alig, talan csak este ereztem egy kicsit, ma viszot meg nem.De ne izgulj Te se, biztos, h semmi baj nincsen, egyszeruen meg kicsike, es nem erezzuk minden mocorgasat, de ahogy olvasgatom azert akkor is elofordul olyan nap, h kevesebbet mocorog. Nagyon boldog babavarast kivanok neked!
Ne aggódj!Az én kisbabám is ilyen volt tegnap, az NST is alig lett jó..De ez volt velünk 20-25hetes korunkban is.Szórakozott velem a kis lurkó!Egyik nap rengeteget mozgott, aztán 2-3napig alig.Emlékszem, még el is mentem a védõnénihez, hogy nézzünk stívhangot, mert nagyon rossz érzés volt!Aztán megnyugtatott.Ha téged is, akkor menyj el hozzá, és nézzetek egyet, de ez teljesen normális, hogy ilyen , és ilyen is lesz!Nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokatlegalább megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :) pfuuuu

21 hetes kismamik, hogy vagytok? Kislányt vagy kisfiút vártok? Neve?

Legjobb válasz: 19+4 hetes kismama vagyok, remélem nem baj, hogy idekontárkodok :) Úgy néz ki, hogy kisfiunk lesz, és jelenleg a Máté név a befutó :) És nálad ?

19+4 hetes kismama vagyok, remélem nem baj, hogy idekontárkodok :) Úgy néz ki, hogy kisfiunk lesz, és jelenleg a Máté név a befutó :) És nálad ?
Én 23+1 hetes vagyok, szerencsére minden rendben velünk. Néha már elég nagyokat rúgdos :-) Kisfiú lesz, Dominiknak hívják majd. Angliában (Bath) szülök.
Igaz én holnap már a 23. hetet töltöm, de nálunk kicsi lány lesz és Hanna Míra lesz a neve!
Én ma töltöm a 21 hetet! Sajna még nem tudjuk fiú vagy lány, mert egyelõre a popiját volt hajlandó megmutatni.Nevekben eddig a Lili és a Gábor áll az elsõ helyen. De talán majd csütörtökön a 4D-n nem lesz szégyenlõs. :D Amúgy hála istennek jól vagyok :) Én az István kórházban szülök majd.
Nekem pecsételõ vérzés volt a 6. hét környékétõl, így a 12. hétig utrogestant használtam. Azóta két alkalommal volt barnázásom, ami vszínû a korábban meglévõ méhszájsebem miatt volt, mert se hematoma , se más ok nem volt rá.. szóval táppénz, sok pihi, de azért persze itthon teszek-veszek, vizsgálatokra elsétálok...
Nálam (5. vagyok) jó nagy mióma a méh hátsó falán kívülrõl, amit a terhesség alatt vettek csak észre, :-/ mert véreztem a 8. héten. Azóta találtam egy nagyon szuper dokit, és egyelõre ilyen fronton még nem volt baj. Aztán volt egy rossz AFP eredmény is, de mivel jó kombinálttal volt "kombinálva" :-) és a genetikai UH is jó lett, picit megnyugodtunk. SOTE I-en fogok szülni.
Az én terhességem se indult problémamentesen...de lekopogom én is, most minden OK ! :) Nálatok mi volt a probléma? Hol szülök ? Jó kérdés... makói vagyok, az orvosom hódmezõvásárhelyi, de õ nem vállal szülést, így vagy az általa ajánlott orvosnál Szegeden, vagy a számomra szimpatikusnál Makón.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy mindenki jól van! Nekünk is nehezen indult, de már minden a legnagyobb rendben! :D Ki hol fog szülni?
De jó, mindenki 19+4 hetes, hát én is az vagyok. Kislányt várunk, egyelõre megvagyunk, bár sajnos nem volt problémamentes a terhesség, de per pill. - lekopogom - minden rendben. Sarolta lesz.
Én is 19+4 vagyok, elsõ baba! :-) 2 helyen is kislányt tippeltek, de még nem tuti, mint ahogy a név se, de eddig a Noémi a befutó. :-) Különben jól vagyok, élvezem a motoszkálást. :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Semmi baj, nyugodtan írhatsz! :D Jelenleg 21 hetes 1 napos vagyok, kislánykát várunk. Sajnos igazi neve még nincs, csak a tesó nevezte el Minnie-nek. Tesó most 3 éves nagyfiú.
20+3 -nál tartunk, nagyon jól érezzük magunkat és Gergõnek várjuk :) Ti? :)
sziasztok, én is a 23. hetet töltöm mindjárt, Bécsben szülök, kislányt várunk, Aureliát, 1. baba :) Jól vagyok, 12 hetesen volt egy vérzésem mélyen fekvõ placenta miatt, azóta minden ok! Mindenkinek gratulálok, sok baba várható év végére :) )

21 hetes kismamik! Hogy vagytok? Bármi panasz? Mennyit érzitek a babátokat mozogni? Hogy írnátok le az érzést? Mennyire változékony, hogy melyik nap mennyit mozog?

Köszi.

Legjobb válasz: 21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)

21 hetes vagyok pont, néha húzódik eléggé mindenféle dolog odalent, és már úgy mozgok, mint egy pingvin :) de egyébként jól bírom, igaz, én már itthon vagyok egy hete. akkor van nagy buli odabent, amikor a bal oldalamon nyugiban fekszek, de 1-1 rúgás más helyzetekben is. nem érzem még nagyon élesen, inkább ez a tompa püfölés megy egész nap :) olyan egyébként, mint egy jó nagy szívdobbanás. nagyon változó, melyik nap mennyit érzem, de valami most már napok óta van :)
20 hetes terhes vagyok. Álltalában este-éjjel vagy d.u 6 körül. Jól vagyunk, két het voltam magzatviz vételen. Utánna kezdtem el határozottan érezni.Eredményt várom eddig nem voltam ideges de jövö heten lesz meg az eredmény.MOstmár kiakadtam a várakozástól :/

21 hetes kismama vagyok, mindennap 1x van bővebb fehér folyásom, de nem viszket, nem ég. A terhességem előtt is volt. Lehet-e baj?

Legjobb válasz: Akár én is írhattam volna a kérdést. Én is 21 hetes vagyok, nekem is van fehér folyás idõnként, de nem viszket, nem ég. Én úgy tudom, hogy a fehér folyás normális a terhesség alatt, ugyanis ilyenkor savasabb a szervezet, mint alapállapotban, és ezért van ez a fehér folyás.

Akár én is írhattam volna a kérdést. Én is 21 hetes vagyok, nekem is van fehér folyás idõnként, de nem viszket, nem ég. Én úgy tudom, hogy a fehér folyás normális a terhesség alatt, ugyanis ilyenkor savasabb a szervezet, mint alapállapotban, és ezért van ez a fehér folyás.
Szia! Valóban jól írta az elsõ a fehér folyás normális terhesség alatt és tényleg savasabb a szervezet. Én 23 hetes kismama vagyok és nekem is van, de ugyanugy nem ég nem viszket. Nem baj, ne izgulj.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A bõ folyás teljesen normális, egész terhesség alatt!
Én is 23 hetes kismama vagyok és nekem is van minden reggel bõ fehér folyásom. A nõdoki még korábban írt fel kúpot, amit már elhasználtam, de mivel mindig csak reggel van és nem viszket, nem ég, nem büdös, ezért nem izgulok. Én is úgy olvastam, hogy ez természetesen terhesen.
Teljesen természetes. Akár még vizes is lehet, vagy egy kicsit sárgás. Lényeg, hogy nem viszket, nem büdi és nem kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Ha lenne valami fertõzés, az kiderült volna a rákszûrésnél, nem?!

21 hetes kismamik hogy érzitek magatokat? AFP eredmény, genetikai uh milyen lett?

21 hetes vagyok és holnap megyek uh-ra!! Nagyon izgulok!!! Talán a nemét is meg tudjuk! :)

Legjobb válasz: 21 hetes vagyok én is. Eddig minden rendben, a 18. héten voltam genetikai uh-n. Terhességi depresszióm lett azzal kínlódom, különben jól vagyok. 3. gyerek lesz, nálatok?

21 hetes vagyok én is. Eddig minden rendben, a 18. héten voltam genetikai uh-n. Terhességi depresszióm lett azzal kínlódom, különben jól vagyok. 3. gyerek lesz, nálatok?
22hetes vagyok.A héten megyek uh-ra. Eddigi eredményeim jók lettek. 3. baba és sajnos engem is megtalált a "depresszió"...
A kérdező hozzászólása: Nekem a 2. babám lesz! Az elsõ kisfiú. (remélem õ lány lesz) A páromnak az elsõ gyerkõc lesz. (a fiam apjától válófélben vagyok)
sziasztok! én csütörtökön leszek 20 hetes, aznap megyünk UH-ra. nagyon izgulok már, hisz 8 hete nem láttuk a lurkót! és nagyon remélem, hogy mi is megtudjuk a nemét! az afp-m jó, a genetikai meg ugye csütörtökön lesz. drukkolok nektek! kisfiút vagy kislányt szeretnétek? nevek meg vannak már?
A kérdező hozzászólása: Mivel van egy csodás kisfiam ezért lányt szeretnénk! De mindegy csak ne legyen semmi baja! Nevek még nincsenek sajna...nem tudunk semmiben meg állapodni!
A kérdező hozzászólása: Voltam uh-n! Úgy széttárta a lábát, hogy el se lehetne téveszteni akkora fütyije van. :)

20-21 hetes kismamák raknátok fel képet a pocitokról? Nagyon örülnék neki!

Kinek mikor kezdett el nagyon megn?ni?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/view/121012/F_nyk_p0536_www.kepfeltol.. 20 21 hetes babu eddig lányzónák mutatta magát én is kérnék a te pocakodrol képet :)

http://kepfeltoltes.hu/view/121012/F_nyk_p0536_www.kepfeltol.. 20 21 hetes babu eddig lányzónák mutatta magát én is kérnék a te pocakodrol képet :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép pocid van! :) http://imagerz.com/QE9FDktvAwMAXw9JRwVR
A kérdező hozzászólása: Neked is szép gömböjü pocakod van! :)
köszi :) Nektek is nagyon-nagyon szép a pocitok és Gratula a babákhoz !!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Már úgy várom hogy szép nagyra nõjön a pocak! :D Boldog babavárást!
fúúú én még csak 16 hetes vagyok, de akkor a apocakom, mint az elsõ hozzászólónak... igaz én 85 kilóról indultam, biztos ez is közre játszik :S http://kepfeltoltes.hu/view/121012/F_nyk_p0399_www.kepfeltol..

21 hetes kismama vagyok. Már 7 kilót híztam, utóbbi hónapban 3-at. Nagyon el vagyok keseredve, pedig próbálok odafigyelni. Mit tehetnék, hogy ne hízzak ennyit? Már 70kg vagyok. Szerintetek? Ti hogy álltok vele? Tanácsot szívesen elfogadok!

Legjobb válasz: Nehogy már elkeseredj! :) Ez normális ennyi idõs korban. Én túlsúllyal indítottam, 7 kilót fogytam, abból 1 jött vissza, pedig nem is figyelek annyira oda. Egyénfüggõ. Ennyi táplálékra van szükséged, se többre se kevesebbre. Én is 21 hetes vagyok, pont ma töltöttük. :) Olvastam, hogy ilyenkor heti fél kg is normális. Kíváncsi vagyok én mikor indulok meg...

Nehogy már elkeseredj! :) Ez normális ennyi idõs korban. Én túlsúllyal indítottam, 7 kilót fogytam, abból 1 jött vissza, pedig nem is figyelek annyira oda. Egyénfüggõ. Ennyi táplálékra van szükséged, se többre se kevesebbre. Én is 21 hetes vagyok, pont ma töltöttük. :) Olvastam, hogy ilyenkor heti fél kg is normális. Kíváncsi vagyok én mikor indulok meg...
Én 22 hetes vagyok és 5 kg-nál tartok, ebbõl az utolsó 2kg az utolsó 2 hétben jött fel. Pedig odafigyeltem, nem zabáltam még az ünnepek alatt sem, de azért néha egy süti vagy édesség lecsúszott. Ezekben a hetekben jön fel a súlytöbblet nagy része (ami nem feltétlen azt jelenti, hogy rád megy, hanem a baba gyarapodik nagy léptekkel). Ne rágd magad ezen, felesleges!!! Az elsõ terhességem alatt én is 20 kg-ot híztam, mikor a fiam 1 éves lett, kevesebb voltam kg-ban mint a terhességem elõtt! Szülés után kell odafigyelni az étkezésre, hogy szép lassan visszanyerd a régi súlyod! 22h kismama
24 hetes vagyok. En Karacsonyig nem is ettem edesseget, egyszeruen nem esett jol. A szekletemmel minden rendben(nalam egy alma fel oran belul beinditja). Az elso 21 heten megis hiztam 9 kg-ot, pedig a pocakom se nott. Most kezd latszani, hogy babat varok, de most megallt a sulynovekedes, az oka azt hiszem az, hogy 3 hete minden este setalunk a parommal fel-egy orat. A setat Te is megprobalhatod. Nekem a doki azt mondta, hogy ha odafigyelek a mertekletessegre, az aranyokra a taplalkozasnal, ne most foglalkozzam a sulyommal. Te se izgulj! Boldog babavarast!
szia.én eddig 9 kilót híztam, abból 5-öt az utóbbi 1 hónapban. 21 hetes km
Szia! 24 hetes vagyok, eddig 8 kilót híztam ebbõl 6-ot az elmúlt 6 hét alatt. :) Na dehát Karácsony volt!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást!Jól esik nagyon!!!
egyél sok gyümölcsöt mikor rád tör az édeség éhesség.nekem be vált 33 hetes vagyok 10 kg-ot híztam eddig.persze nem mondom h mondj le az édességrõl de azt inkább napközbe
Ne keseredj! A karácsony nagyot dobott szerintem mindenkinél. Én decemberig egy dekát sem híztam, viszont a december +4kg-vel ajándékozott meg. Egyél kevesebb édességet és kenyeret, helyette nasizz narancsot, vagy befõttet. Nekem most ez bejött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!