Találatok a következő kifejezésre: 21 héten a méhszájam (4 db)

Normális a 21. hétben a hüvely, méhszáj (? ) késszerű fájdalma?

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne.. a dokimnak tegnap panaszoltam, vagyis kérdeztem tõle, hogy idézem " doktor úr és az normális, ha néha ilyen nyilalló fájdalmat érzek a .." itt félbeszakított, hogy igen az, szedjek nospát. meg sem várta, hogy elmondjam, hogy a méhszájam környékén, én meg vissza sem kérdeztem, mert láttam, hogy a háta közepére sem kíván..

ez engem is érdekelne.. a dokimnak tegnap panaszoltam, vagyis kérdeztem tõle, hogy idézem " doktor úr és az normális, ha néha ilyen nyilalló fájdalmat érzek a .." itt félbeszakított, hogy igen az, szedjek nospát. meg sem várta, hogy elmondjam, hogy a méhszájam környékén, én meg vissza sem kérdeztem, mert láttam, hogy a háta közepére sem kíván..
Hát, én ilyen dokit leváltanék, aki ilyet félvállról kezel... Engem is érdekelne egyébként, nemrég éreztem már ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a nospa-t javasolta a doki amikor elmentem a 15. héten hasonló problémával, de akkor nem tartott ilyen intenzíven az érzés, inkább apró szurkálás volt. Akkor zárt volt a méhszájam. Meg elküldött az urológiára, ahol azt mondta a doki, hogy ez a terhességtõl van és normális, a vizeletem teljesen rendben volt.
Ne aggódjatok, mert ez teljesen természetes. Nyúlnak a méhszalagok vagy a baba esetleg úgy helyezkedik el, hogy nyom egy ideget, ami a hüvelybe sugárzik.
Nekem is szokott ilyen lenni, de én is azt hallottam, hogy normális.Ideget nyom vagy egyéb.De semmiképpen sem kóros!

18. héten vérzésem volt. A méhlepény hátsó falon, mélyen, de a méhszájat nem éri el. Valószinű emiatt volt a vérzés.21 hetesen még mindig mélyen van! Van esélyem, hogy még feljebb vándorol? Volt vagy van valakinek ilyen probémája?

Korházban nem kellett maradnom, de itthon sok pihi! A méhszájtól 6 mm-re van, ez elég közei sajnos!!!

Legjobb válasz: Szia! nekem, bár nem véreztem, csak a 32. hétre húzódott feljebb a lepény. Addig nekem is nagyon közel volt a méhszájhoz. a dokim nekem nem írt elõ semmiféle kíméletet, gondolom, azért mert sosem véreztem. Neked is van még idõd, hogy jobb helyre kerüljön a lepény és simán szülhess: Biztosan nem lesz semmi gond, nyugi! Minden jót!

Szia! nekem, bár nem véreztem, csak a 32. hétre húzódott feljebb a lepény. Addig nekem is nagyon közel volt a méhszájhoz. a dokim nekem nem írt elõ semmiféle kíméletet, gondolom, azért mert sosem véreztem. Neked is van még idõd, hogy jobb helyre kerüljön a lepény és simán szülhess: Biztosan nem lesz semmi gond, nyugi! Minden jót!
Szia! Én 21 hetes vagyok és 2 hete kórházban is voltam pár napot, mert a lepény teljesen a méhszájon volt. Vérzés nem volt, de azóta pihi. Már most látszik a javulás, hogy húzódik arrébb a lepény, a doki azt mondta, teljesen rendbe is jöhet. Szóval nyugi, beszélj a babához, hogy ne rugdossa és húzza magával azt a lepényt, ahogy növekszik!:)

21 héten kinyílt a méhszájam. Ujjhegynyire fekvésen kivül, még van valami módszer a baba bentartására? Hányadik hónaptól marad meg a baba, ha korábban kijön?

Legjobb válasz: Nekem is nyitva volt kb. ilyen körül mint neked!A lányom mégis a 38. héten született meg!Szerintem csak pihenj és étkezz úgy, hogy ne legyen szorulásod!Mi megemeltük az ágy végét is orvosi tanácsra de szerintem ez nem segített semmit!

Nekem is nyitva volt kb. ilyen körül mint neked!A lányom mégis a 38. héten született meg!Szerintem csak pihenj és étkezz úgy, hogy ne legyen szorulásod!Mi megemeltük az ágy végét is orvosi tanácsra de szerintem ez nem segített semmit!
Amennyit csak lehet pihenj. Én ellent mondok azzal a véleménnyel, hogy az ágy végének megemelése nem használ. Igenis jó, mert így a növekvõ magzat súlya nem nyomja a méhszájat. Lehetõleg sok friss zöldséget, gyümölcsöt egyél, kerüld a puffasztó ételeket. A hasadat ne símogasd, mert így könnyebben bekeményedik a hasad, ami akár erõsebb fájásokat is okozhat. Ahhoz, hogy életben maradjon és aránylag jó esélyekkel induljon az életben, legalább a 32-34. hétig kellene kihordanod. Ilyenkor 1400-1800 gr között van.
A barátnõmnek 26.héten vették ki a picit császárral mert nagyon felment a vérnyomása és veszélyben volt a barátnõm és a picibaba is.600 g-mal született, most másfél éves.az elején vinniük kellett Pestre a szeme miatt valami lézeres kezelésre.minden rendben van vele, igaz mindent késõbb kezdett el, gondolok itt a mászás, oldalrafordulás.hetente járnak konduktörhöz.de nagyon gyönyörû baba.
Szia! Ha még megkapod ezt a hozzászólást nagyon kíváncsi lennék mi történt veled, meddig tudtad kihordani a babádat. Megtennéd, hogy megírod ezeket komment-ként ?? Sajnos én 23 hetesen vesztettem el 2 babát is a napokban, mert már az összevarró mûtét sem segített... Remélem te szerencsésebb voltál és most már egy 1 éves csemetének örülhetsz! Várom a válaszod!

Mitől lehet néha kevés nyúlós átlátszó folyásom? 21 hetes vagyok.2 hete is volt nagyon kevés a dokim megvizsgált, méhszáj zárt volt. Nektek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem elejétõl kezdve van folyásom hol ilyen hol olyan! 28 hetes vagyok már! Ez természetes!!! Nyugi!

Szia! Nekem elejétõl kezdve van folyásom hol ilyen hol olyan! 28 hetes vagyok már! Ez természetes!!! Nyugi!
1.vagyok! Megnyugodhatsz :) ! Ez teljesen normális. Nekem néha nem is kevés! De vele jár:) ! Neked is sok boldogságot:) !
A kérdező hozzászólása: Akkor jó. Köszi. Már megijedtem hogy a nyákdugó?? Bár nem tudom az milyen. Ez nekem most olyan mint peteéréskor szokott lenni, de csak nagyon kevés, egyszer volt wc-papíron. A múltkor is volt hasonló ahogy írtam. De akkor ha természetes, megnyugszom. Sok boldogságot! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!