Találatok a következő kifejezésre: 21 évesen szűz vagyok, Ha (16 db)

Szerintetek gond ha 21 évesen szűz vagyok?

Ez van nem tok mit csinálni, rengeteg csajom volt és soha nem jutottam el odáig mert rövid kapcsolataim voltak.:-/ Már 1 éve hogy nincs senkim mert belefáradtam. :( Pedig jól nézek ki a csajok elmondása szerint. Én 177 cm magas szőke zöldszemű pasi vok.

Legjobb válasz: Semmiképpen nem gond! Valaki cikinek gondolja, de sztem nem az...én még csak 17 vagyok, szintén szûz, de az elsõ szexet nem egy 5 napos kapcsolattól várom! Nekem is rövid kapcsolataim voltak...

Semmiképpen nem gond! Valaki cikinek gondolja, de sztem nem az...én még csak 17 vagyok, szintén szûz, de az elsõ szexet nem egy 5 napos kapcsolattól várom! Nekem is rövid kapcsolataim voltak...
Nem!!
Hát attól függ. Miért érnek véget a kapcsolataid?
Nekem 21 évesen még kapcsolatom se volt.
Szerintem nem baj, én 19 èves vagyok voltak barátaim, nem is nézek ki rosszul, mégis szûz vagyok, az ember csak egyszer vesztheti el, nem árt megválogatni, hogy kivel
Szerintem nem gond. Elõfordul ez, nem te vagy az egyetlen! Az meg különösen rokonszenves nekem, hogy nem jársz prostikhoz!
En spec 23 voltam es megeroszakolt az aktualis baratnom. :) ) Kellemes elmeny volt. Mar csak aert is mert vagy 10 elomondta kozben hogy nem hiszi el hogy o nekem az elso. :) hasonlo kaliberu lehettem mint te most es tudom hogy "mi van". Az a baj hogy tul sokat filozol es "szamolsz a kovetkezmenyekkel". Szarj le mnindent es csak ugorj bele minden filozas nelkul. Sok sikert. :)
Csak egy költõi kérdés. Mikor akarsz élni? 40 évesen? ébredj fel és húzz bele! Én se kezdtem korán de azért 20 felett már illene élvezni az életet... 21/F
cinkes
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a sok választ! :) Tényleg hasznos volt, látom nem csak én vok az egyetlen. :) Igen am én meg nem meek prostikhoz, nem az tesz boldoggá ha elmegyek oda mint egy sex machine, és megrépázok egy csajt akit nem is ismerek abba nincs semmi öröm..

Szerintetek nagyon gáz ha 21 évesen szűz vagyok?

Nem vagyok vékony, de szerintem gázosan duci sem. Pasi téren sincs túl nagy elvárásom csak ne 15-16 éves szinten lév? hülye gyerek legyen, hanem akir?l el tudom képzelni hogy tényleg tud "férfi" lenni. Velem van a baj?Túl nagyok az elvárások?

Legjobb válasz: Nem ismerlek, ez több szemponttól is függ. Jársz e szórakozóhelyre, valamilyen társaságban vagy e, és az is lehet hogy, nagyon az elvárásaid, sõt, még az is lehet, hogy nem tetszel nekik. De hidd el, el jön egyszer a nagy õ. ;)

Nem ismerlek, ez több szemponttól is függ. Jársz e szórakozóhelyre, valamilyen társaságban vagy e, és az is lehet hogy, nagyon az elvárásaid, sõt, még az is lehet, hogy nem tetszel nekik. De hidd el, el jön egyszer a nagy õ. ;)
Szerintem nem gáz, bár én kicsit annak érzem hogy még szûz vagyok, de csak magamon, máson nem érzem ezt gáznak. 20f
Ja és a kérdésre válaszolva, abszolút nem gáz, ha nem azért van mert elhanyagolod magad. Egy csúnya buta lány senkinek sem kell, de ha azért vagy még szûz mert nem adod oda magad bárkinek, vagy csak visszahúzódó vagy és nem jársz partizni, akkor nem az. A szüzesség tényleg erény. Fõleg manapság.
Nekem az egyik ismerõsöm pont azon sír állandóan, hogy minden nõ k..va és nincsenek 18 felett szûz lányok. Persze számít a külsõ és a belsõ is, ha igénytelen vagy, akkor ez természetes, hogy nem kellesz senkinek. Ha gondolod írj privát üzit, és beszélhetünk róla.
osztom az elõttem szóló véleményét. a szüzesség manapság is erény, sõt. egyre értékelendõbb. talán rossz helyen keresgélsz. talán rossz társaságba jársz. ezeket nem tudhatjuk, mert nem ismerünk. valamint a külsõdet sem ismerjük, ezáltal ezt sem tudjuk megítélni. na mindegy. ha esetleg indíttatást érzel arra, hogy beszélgess errõl a problémádról, írj privát emailt. talán találunk megoldást :) 31f
Az a gáz, hogy manapség ilyeneket kérdeznek a lányok. A szüzesség erény. A leendõ párod értékelni is fogja. Mások véleménye psdig nem számit.
az a jó! remélem h én is szûz leszek 16/F
"Velem van a baj?Túl nagyok az elvárások?" Lehet. Ugyanis nem tudhatjuk, mit értesz azon, hogy "ne 15-16 éves szinten lévõ hülye gyerek legyen, hanem akirõl el tudom képzelni hogy tényleg tud "férfi" lenni." Ha ezen pl. azt érted, hogy az illetõnek BMW-je legyen, de ne legyen idõsebb 25 évesnél, akkor az pl. egy jelentõs elvárás.
ha gondolod írj privit. max beszélgetünk egyet. (a 18éves srác)
Nem gáz.Valószínûleg a környezetedben lévõ férfiak nem látnak a szemüktõl, vagy félénkek.Válts környezetet!
talán csak nem jó helyen keresgélsz.. vagy sehol.. egyébként nem gáz. szép dolog h nem adtad oda magad az elsõ jött mentnek.. mondjuk ezt ma már nem sok srác értékeli.. :S(ez nem sablon szöveg, tényleg igy gondolom.. egy 18 éves srác.)
Nem nagyok. Semmi baj nincs veled, ez a baj, ami mostanság megy:(divatból k.rva vagyok , és mindenkivel dugok szisztéma)
nemgáz....mai világban alig vannak normális lányok...ha lessz barátod akivel lefekszel, értékelni fogja abban biztos lehecc:)

Ha 21 évesen szűz vagyok, az befolyásolja azt, hogy egyre erősebb bisex hajlamom van?

Egyre többet gondolok a fiúkkal történő együttléten, szorosabb barátságon, de attól félek, hogy ez csak azért van, mert elég régóta nem szexeltem :D. Mennyire érdemes engedi ezeknek a hajlamoknak, amíg nem feküdtem le nővel? Van itt olyan, aki hasonló cipőben jár? Köszönöm

Legjobb válasz: Viccelt, kettes...

Valójában tényleg az történik, hogyha egy férfi nem kaphat csajt, akkor elvileg kialakul benne a hajlam, hogy esetleg a másik nemmel is megpróbálja. Bár ez is alkatfüggõ. Én 26 évesen vagyok még szûz, de eszembe sem jutna ilyen gondolat.
Viccelt, kettes...
21 év az végülis elég rég
Hát képzeld én is szûz vagyok és volt, hogy próbáltam elkeseredésemben magamba nevvelni a homár hajlamot, néztem ilyen melegpornót meg mindent megpróbáltam, hogy hátha jön a csoda és a gonosz, szívtelen csjok helyett, akik sokat gúnyoltak a külsõm miatt, sikerül ráizgulnom valami fickóra. Sajnos nem jött össze, annyira nem is érdekelt a homopornó, hogy hamar visszaváltottam a fitain tini puncikra, sõt még az is izgatóbb volt, amikor a kutya döngette a csajokat.
Nekem 23 éves koromig csak petting volt, és eszembe se jutott fiúkra gerjedni. Szerintem a kettõ nem függ össze. Inkább annyi, hogy kezded felismerni a szexualitásodat. Nincs ezzel semmi baj.
Olyan vagy, mint a sittesek, nem kapnak nõt, keresnek egy köcsögöt maguknak..ha ló nincs, jó a szamár is..
"Ha 21 évesen szûz vagyok, " "elég régóta nem szexeltem " Csak nekem tûnik ellentmondásosnak?
Hát végülis logikus. Lyuk-lyuk, csak a keret más.
Én már vettem Vazelint a biztonsegg kedvéért.
Ha ettõl ratyinak/biszexnek érzed magad, akkor alapból is az vagy.

21 eves fiu vagyok szuz. Szerintetek medig leszek meg szuz? Ha igy folytatom tenyleg meg fogok bolondulni?

en mar ugy erzem megfogok mar semmi se szamit nekem ha meghalnek az se.

Legjobb válasz: "Szerintetek medig leszek meg szuz?" Ameddig el nem veszíted egy lánnyal

"Szerintetek medig leszek meg szuz?" Ameddig el nem veszíted egy lánnyal
5östõl kérdezném: "Hiába a kocsi..." -> mert ennek számítania kellene egy kapcsolatban? Ti pasik tényleg ilyen nagy jelentõséget tulajdonítotok a kocsitoknak? Csak kíváncsiságból kérdezem -4es voltam -
Én nem tudom meddig leszel még az, de ha kicsit többet kimozdulnál, például elmennél strandra, leszólítanál egy magányos lányt, lehet, hogy lassan (tényleg nem azonnal) lenne valami...
Strandon max akkor lenne esélye ha jól néz ki. Én 23, mindjárt 24 szûz. De az lesz az ajándékom magamnak, hogy megszüntetem ezt az állapotot. Be kell látni, hogy ha ingyen nem érdekelsz senkit marad a zseton. Hiába a kocsi...
addig leszel szûz míg el nem veszted a szüzességed :D
még sokáig sajnos
Meddig leszel? legyen 5 év a tippem. Most õszintén ezt honnan tudnánk?
Az se számít, ha meghalnál, csak az ezért mert szûz vagy?? :D lazíts már egy kicsit, sztem túlparázod ezt az egészet. Mozdulj ki, menj el bulizni, kezdeményezz! :)
Figyelj ha nem írod le a gondolkodásmódod vagy az életviteled nem lehet megbecsülni hogy meddig leszel szûz. Da nagy a valószínûsége annak hogy valamit rosszul csinálsz az életben. Ha erre rájössz, majd szembenézel önmagaddal, kicsit leülsz, elgondolkodsz képes lehetsz változtatni az állapotodon. Ha viszont ismernénk az életed hogy hogyan éled ki tudnánk következtetni mi lehet a kései szüzességed oka és talán tudnánk segíteni tanácsokkal.
Na gyere csak, majd én megszabadítalak a szüzességedtõl! F 30
5 vagyok. Igen, rengeteget számít a kocsi, és az olyanoknak mint én ( akikkel kicseszett a genetika ) kb csak ez segít. Amúgy jóérzés mikor megnézik a kocsit .( engem úgysem látnak mert sötétített :-) Odasétálsz beszállsz, látod rajtuk, hogy "nemnagyszám, de legalább nem bringával jár, talán költene rám is.... " A többségnek csak a külsõség számít, hála a sok színvonalas mûsornak.
Addig elszel szûz, ameddig nem találsz magadnak egy lányt.
csak rajtad múlik, ha ennyire nem bírnál magaddal mint ahogy leírod már rég fizettél volna egy prostinak... nem arra akarlak biztatni hogy [email protected]ázz, de ez az önsajnáltatás szánalmas
Kösd le magad a helyesírás szótár lapozgatásával.
szerintem 5 +- 100 évig leszel még szûz. de hogy ebbe hogy szûz vagy miért bolondulnál be azt nem értem, ha csinálnál azon kívül valamit hogy ilyen butaságokon rágódsz meg sajnáltatod magad vagy tojnál az egészre és ellennél mint a befõtt vagy változtathatnál rajta és végre túl lennél ezen a hatalmas problémán

21 évesen még szűz vagyok, Ha jön valaki, akivel lefeküdnék, nem fog "kiakadni", hogy még szűz vagyok?

csak mert egyik ismer?söm megkérdezte h van-e vmi baj az agyammal, hogy még nem szexeltem...

Legjobb válasz: Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.

Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.
Legyel ra buszke!Egyaltalan nem gaz!Gratulalok!
Szerintem a legnagyobb hülyeség az, ha valaki elveszi magának a szüzességét! Ez egy olyan dolog, ami csak egyszer történhet meg az életben, és örökre emlékezni fogsz rá! Ha valamiért kinevethet egy pasi, akkor az pont ezért lehet, hogy "höö, te elvetted magadnak? nem vagy normális!" :D De amúgy az is igaz, hogy amíg nem volt benned pénisz, addig szûz vagy, úgyhogy hiába próbálkozol egyéb tárgyakkal! Szerintem egyáltalán nem gáz ennyi idõsen szûznek lenni, én lassan 23 vagyok, és még én is az vagyok! SÕT, ez még a barátnõim szemében is érdem, hogy jéé, eddig tartogatom magam?! Normális vagyok, és tényleg nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje!!! Most van egy párom, és egyelõre úgy érzem, neki szeretném adni magam, de még késõbb, ha mélyül a kapcsolat, bizonyára hónapok múlva. Nem hajt a tatár, nem tudom, minek sietnek úgy manapság az emberek???? Pláne az a lány, aki azt mondja: "csak legyek már túl rajta!" Mi ez, valami lóverseny? Ha pedig olyan barátaid vannak, akik ezért lenéznek, vagy cikiznek, akkor elhúzhatnak a jóbüdös sunyiba, ha nem tudnak ilyenért tisztelni!!! Úgyhogy tartogasd magad, ameddig TE akarod!!! ;))
Eggyáltalán nem kell szégyelned, hogy még szûz vagy!Ez a legértékesebb dolog az életedben, amit te szabsz meg, hogy mikor és hogyan.Ne aggódj, ha megtalálod az igazit, akit tényleg szeret, ne fog elfutni és röhögni sõt...némelyik fiúnál ez még amugy "divat", hogy egy szûz csajnak õ vette el a szûzességét!:) Szerintem semmi okod nincs aggódni, hiszen még fiatal és csinos is vagy, akkor meg mit parázól?:)
Utolsó válaszoló! Te még mindig szûz vagy! Nem tudom miért hiszed, hogy ha tárgyakat dugdosol fel magadnak, akkor már nem vagy szûz! Amíg nem volt benned egy pénisz, addig szûz vagy! Sportolás, ujjazás révén is átszakadhat a szûzhártya, de a szüzesség elvesztését arra értjük, amikor egy fiú belédhatol a péniszével! Szóval nem értem miért játszod meg a nyagyot!
A kérdező hozzászólása: Elvetted magadnak??? Azt hogy? Feldugtál vmit? Vérzett?
Szerintem az egész szüzesség nem olyan nagy dolog, mint ahogy sokan hiszik. Barátnõm most 22 évesen vesztette el egy egy éjszakás kaland során. Ugy állt hozzá, hogy legyek már túl rajta. Én úgy gondoltam mindenki dolgát megkönnyitem és elvettem magamnak. De az igaz, hogy egyáltalán nem kell cikinek érezned. Vannak akik talán furcsálják. De én pl több fiútól hallottam, h nekik mindegy, hogy szûz-e egy lány vagy nem.
Szia! Az utolsó válaszadó vagyok. Szerintem is lehet abban valami amit írtál. Hiszen ha valakinek csak "arra" kellesz, akkor nem fog nekiállni tanítgatni, mondván õ jól akarja érezni magát és elvárja, hogy tudd, mit csinálsz. De szerintem egy ilyen "pasi" nem érdemli meg, hogy õ legyen neked az elsõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok valamennyire! Esetleg fiúk hogyan vélekednek errõl a dologról? Azt hallottam, ha csak egyéjszakás kalandról van szó, vagy csak dugni akarnak, akkor nyûg, ha egy lány tapasztalatlan, de ha hosszú távra terveznek, nem gond! Igaz ez?
Szia! Én 24 vagyok és még én sem tettem meg. Nem a kor számít, hanem hogy Te mikor érzed rá késznek magad! Az én párom is nagyra értékeli, hogy én leszek neki az elsõ (mondjuk ebben közrejátszhat, hogy Õ nem magyar). Azt mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rámtalált :-)
Én 21 voltam, amikor elveszítettem, ennek már 4 éve és azóta is együtt vagyunk a párommal. Én nem mondtam el, hogy még szûz vagyok, persze azt tudta, hogy nincs sok tapasztalatom. Szerintem igenis értékelni fogja a párod, hogy nem kufircoltál össze-vissza mindenkivel, mint a mai fiatalok álltalában!
Nem tudom biztat-e de en elmultam 25 mikor elvesztettem a szuzessegem. Nem tartottam soha egetoen fontosnak, hogy megszabaduljak tole. Mikor azt ereztem itt az ido, megtettem es pont es abbol sem csinaltam nagy gondot. A te tested es te tudod mi neki a jo. Nem vagy kesz, igy van jol. Nagyon egyet ertek az elottem szolo utolso mondataval. A barataimmal soha nem beszeltunk errol sokan nem is tudtak hiszen nem hireszteltem. En viszont mindenkit meghallgattam, gyujtottem az infot, ugyhogy mikor oda kerult a sor, akkor semmi nem ert varatlanul. Inkabb csak az, hogy a fiu 5 perces volt... Szoval semmi gond, eld az eleted. Remelem mikor ott lesz az ideje megtalalod a megfelelot.
Szerintem nem fog kiakadni!!!!!!a barátommal mikor összejöttem s kezdtünk ilyen dolgokról beszélni, megbeszéltük, hogy még szûz vagyok, és azt mondta, hogy ez nagyon fontos neki...és szerinte(m) ez erény és nem hátrány! több mint fél éve együtt vayunk, és még nem feküdtem le vele, nem érzem még azt h kész lennék rá...viszont Õ nagyon nagyon türelmes, meg nem néz hülyének, amiért igy gondolkodom. És hidd el nekem akárki akármit mond, inkább legyél (legyek) szûz 21 évesen, mint k...va 13-14 évesen... szerintem...
Ez nincs korhoz szabva, hogy mikor kell elveszteni. ha jól akarod csinálni, akkor addig várj amíg olyan embert nem találsz , akire majd szivesen gondolsz vissza. :) és biztosan értékelni fogja majd, hogy õ az akivel ezt át szeretnéd élni:)

21 éves szűz pasi vagyok. Félek elveszteni a szüzességem, mert nem tudom hogy most a borotvált, vagy a designos-ra borotvált vagy a szőrös farok a divat, és rossz lenne ha ezért megvetne a csaj. Sosem borotváltam még, milyenre csináljam szerintetek?

Legjobb válasz: Most tényleg azért nem dugtál még mert nem tudod eldönteni ,hogy legyen a szõr a pélódon vagy ne? Én 16 éves koromtól borotválom ha úgy tartja kedvem, de valahogy ha szexre került a sor mindig full szõrös volt és egyszer sem dobtak ki az ágyból, sõt nem is szóltak érte. F/20

Most tényleg azért nem dugtál még mert nem tudod eldönteni , hogy legyen a szõr a pélódon vagy ne? Én 16 éves koromtól borotválom ha úgy tartja kedvem, de valahogy ha szexre került a sor mindig full szõrös volt és egyszer sem dobtak ki az ágyból, sõt nem is szóltak érte. F/20
utolsó, ez azért eléggé patriarchális.. a szex 2 emberen múlik, nem ugy megy, h a pasi fogja azt leüti a csajt, és viszi a barlangjaba.. hanem a kölcsönös szereteten és odaadáson.. sajnalom, ha ez neked nem jött össz eddig :) mindenkinek kell alkalmazkodnia a masikhoz..
Egy férfi nem borotválja a farkát. Ne légy metroszexuális barom. Kit érdekel, hogy mi tetszik a csajnak?! Férfi légy, ne hülye.
Most komolyan ezért vártál a szexel 21 évet, mert nem tudtad eldönteni, hogy melyik a trendi? Egy férfi nem alkalmazkodik, és nem hunyászkodik meg, hanem parancsol! Õ igazodjon hozzád és nem fordítva! Legalább is az elején, mert ha az elején nincs tekintélyed, akkor hamar leírnak. Csináld úgy ahogy neked jó!
/facepalm most komolyan, ezen vagy fennakadva??? ugy csinalod ahogy neked jobb ha most azt mondom h fesd meg kekre mert az a divat akkor megfested?
ÁÁÁÁ ezt a napomat se lehet innentõl kezdve elrontani. Kérdezõ. mi vagy te? Palotapincsi vagy ember. Amely csaj kinevetne ilyenért azt ágyastól dobnám ki a lakásból.
bezzeg ha lány lenne a kérdezõ, akkor mindenki kiakadna, hogy miért nem egyértelmû, h borotválja! kettõs mérce, igaz? Nõknek kötelezõ, a férfi meg attól férfi, hogy a kapcsolat elején ostoba tárgyként kezeli a nõt.
a rövidet szeretik
14:52 : végre egy normalis ember :D aki nem úgy hõsködik h idióta, patriarchális " poénokat " dob be, hanem normalisan gondolkodik.. amugy pasi vagy?
vannak még értelmes pasik a világon :)
amúgy azokat a válaszolók, akik lepontoztak 3 nagy csoportra oszthatók: 1) akik nem tudják, hogy mi a kettõs mérce; 2) akik nem értik az iróniát; 3) akik szerint a nõknél a borotválás az alap, a ffiaknál meg a parancsolgatás. akárhogyan is oszlanak meg a lepontozók a három csoport között, mindenképpen szégyenteljes az eredmény.
AZ utolsó pont nem függ összs, egy válaszadónál sem láttam, hogy egyszerre említette volna mind a kettõt, szóval akkor 4 csoportba oszthatóak :D
te vagy nem vagy 21 éves vagy inkább nem akarok tudni róla hogy valaki 21 évesen itt tart...
auuuuu..... ez durva
nekem mind1 de ha azt szeretned ha oralisan is kielegitsen akkor borotvald le. oszinten. nem szeretjuk ha szoros lesz a szank ugy ahogy ti sem ;)
más dolog határozottnak lenni, és más parancsolgatósnak..
A kérdező hozzászólása: Nem, de tény h lövésem sincs milyen az "elvárt" farok, ezért várom az ÉRTELMES válaszokat, mert eddig ilyet nem kaptam
nekem mindegy.. :D
Engem baromira nem érdekelne.
az elso kommentbol kiindulva inkabb ostoba vagy, ez nem divat, ha akarod megtartod naturban, rovidre nyirod, vagy borotvalod, rajtad mulik, mit kell ezen filozni???
csupaszra ill borostásra csináld...a heréiden viszont ne legyen semmi szõr!
2011.12.05 01:04! Az elõtted lévõ vagyok. Patriarchális? Nem, a legkevésbé sem tartom magam maradinak. Hidd el, próbáltam azt is amit te mondasz, lehet nem figyeltél arra amit én, de írtam, hogy a kapcsolat elején ajánlom mindenképpen. Én sem vagyok egy tahó, paraszt, de tapasztalataim alapján a lányoknak sokkal jobban bejön, ha a pasi határozott és kiegyensúlyozott, tehát akár az elsõ randin is mindenrõl én döntök, hogy hova megyünk, mikor és miért és eddig egyszer sem volt belõle feszkó, se tiltakozás, se ellenszenv. Késõbb persze ez lényegesen oldódik, én is alkalmazkodok, de az a helyzet már más.
Bocs, újra olvastam és a helyzetre írtad ezt a rendkívül eredeti szakszót:D Erre annyiban reagálnék másképp, hogy épp hogy aktuális ez a "stílus" hiszen a mai lányoknak 10 esetbõl 7-nek a "rossz fiúk" jönnek be, ez a viselkedés pedig mindenképpen megállja a helyét ezen a fronton
Ha a srácok ezen gondolkodnának, mind szüzek lennének, a lányok meg mind leszbik...
Úristen, ezen tényleg nem kell ennyit agyalni!ahogy neked jobban tetszik, de ha tudni akarod sok helyen olvastam már, h (talán!) inkább a karbantartott jön be a csajoknak!tehát nem is dzsungel, de nem is a full kopasz! ne görcsölj ezen ennyit, baromira felesleges! nekem is pl a karbantartott jön be inkább, de soha nem utasítanék el egy pasit azért, mert neki teljesen szõrös. az a csaj meg aki ezt megteszi, az annyit is ér! 24n
annyira felesleges amiken agyalsz.. :D ha gondolod, borotvald le.. az én allaspontom, h ha férfi, akkor legyen szõrös.. de nem mindenki van ezzel igy.. aki viszont szeret, annak édesmindegy lesz :)

21 éves szűz lány vagyok, mi van akkor ha a menstruáció 2 hónapot kimarad és tart 3-4 napig, Mit tegyek? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!

Millió oka lehet, pl. anorexia, hormonzavar, ... Menj el nõgyógyászhoz!
Elõször fordult elõ?
A kérdező hozzászólása: Nem, már többször elõfordult, annyira h nem tartom számon mert mindig változó!
A kérdező hozzászólása: Már többször is elõfordult, nem tartom számon mert mindig változó!
Pedig jo lenne ha számontartanád. Kis jel naptárban, füzetben és a nögyogy is könnyebben tájékozodik.
Mindenképpen jegyezni kellene...

21 éves szűz pasi vagyok. Van most egy csaj aki nagyon jól néz ki meg csinos, a szextől mégis egy kicsit tartok, mert mi van ha nem tetszik a puncija? :/

Ez nálam sokat számít, igazából, lehet fel sem állna ha ronda puncit látnék, és már volt példa pornóban is arra hogy egy csaj teljesen fullos volt minden tekintetben, csak a pinája nem volt szép és nem is vertem ki arra a pornóra...

Legjobb válasz: Egyébként vágok én lyukat a krumplira nincs azzal probléma.

nehogy már te mond meg, aki még nem is látott életében puncit, csak filmekben:D
"Nektek tök mind1 hogy mindenféle fityogó izé lóg ki meg szét van baszva egy punci vagy szép esztétikus?" Ezt hívják saláta puncinak. És nem azért ilyen, mert szét van bszva... Nagyon éretlen vagy még...
Egyébként vágok én lyukat a krumplira nincs azzal probléma.
aztan hogy az ember ne valaszoljon baromsagokat. te elolvastad mekkora ostobasagot irtal? ugy is van verd a faszodat eleted vegeig, legalabb nem szaporodsz....
Remélem a csajnak nem fog tetszeni a kis f.szod.
nyugi, a közelébe se kerülsz annak a puncinak:D
Valószínûleg meleg vagy. Mást nem tudok elképzelni.
nyugodtan probalkozz be nala es ha nem fog tetszeni a puncija akkor menj es ba.ssz.al meg egy lovat vagy tehenet mert az valo neked
Te nem vagy pasi.
Én nem bántalak kedves kérdezõ. Van neked épp elég bajod, nem is kevés. Kívánom, hogy gyógyulj meg:)
A kérdező hozzászólása: Igen, az a célom hogy 100 fölé vigyem a kommentek számát. Szóval ÍRJATOK! :D (Remélem ezzel azt érem el, hogy megmakacsoljátok magatokat és nem írtok, ezzel megkíméltek a további hülyeségeteiktõl :DD )
Engem hiába provokál:D A munkám során naponta rengeteg emberrel kell kommunikálnom... Szóval enyhén kifejezve, jól kiismertem már minden típust:) Azt meg csak a vak nem látja, hogy a kérdezõ hetet havat összehord itt:D:) ))
Szerintem túl tárgyaltuk a témát, ne írj neki! Nem látod, hogy csak provokàl? Egyszer én is megmondtam neki a magamét de csak el kezdett perverzkedni, gondolod, hogy èrdekli, mit írsz? Csak azt látja, hogy majdnem 90 komment jött erre a nyomorúlt kérdésre
A kérdező hozzászólása: na látod ezért leszek nagyon jó ügyvéd :) nyomulni akart rám a csaj, mert õ fûzött engem, õ próbált nekem megfelelni, nem fordítva :) jól tudom értelmezni az emberek közt zajló kommunikációkat és jeleket, jó a kiállásom, jól tudok érvelni, jó a megjelenésem. Szerintem remek ügyvéd leszek :) )
OMG:D Nem nyomul rád, hanem leoltott, mégpedig nagyon:P Mondjuk én fiú vagyok, szóval nem is tudsz összekeverni a másik 73%-ossal:D
A kérdező hozzászólása: Olvasd már vissza, még a nõk által annyira intim dolgot, a nemiszervét is leírta nekem, hogy nekem ezzel megpróbáljon megfelelni. Ezt imponálásnak, magyarul nyomulásnak nevezik. De én mint lovagias személy elmondtam neki egyenesen hogy hiába nyomul, nincs nálam esélye mint nõ. Épp ezért ne is fektessen több energiát belém. Ez olyan bonyolult? :) Kevés a szociális intelligenciátok
Nyomul rád XDXD:DDD. Ember, te hülyébb vagy mint hittem.
OMFG HÁT ÉN KVÁRA NEM ÍGY SZOKTAM NYOMULNI XDXDXDDDDDD >.<" Igen, minden vágyam egy hülye zsidó ügyvéd, aki lenézi a nõket, komolyan mindjárt elkezdek "fapfap"olni és közben rád gondolok, jó? *-* hallod, ez volt a nap poénja, te fogyatékos vagy, sajnos nem tehetsz róla, vagy csak mindenki hülye és csak te vagy helikopter BRRRR...egyébként nyomorék vagy, ha már ezt is nyomulásnak értelmezed, akkor már értem miért hiszed azt, hogy buknak rád a csajok :D triplán szánalmas, szép kis kitalált világban élsz :D jah és csak halkan megsúgom: én írtam a húskloffolósat, nem a 73%os kommentelõ ;) nagyon szánalmas vagy, de legalább jót röhögtem :D Forever aloneeeee
Hát ez k.rva jó :D:D kérdezõ ne hagyd abba, alázd magad még, úgy hogy nem is vagy tudatában, igen így csinálják az igazán hülyék! :D én meg csak pislogok hova lehet még alacsonyodni
OMG, és komolyan jogon vagy? és nem csak egy van ilyen hanem még barátai is vannak? lehet hogy mégis jogosan csökkentik a jogász képzést? XD mert valahogy az ilyet ki kéne szûrni az fix! a kedvenc részeim a teljesség igénye nélkül: "azért mondod mert saláta puncid van és nekem nem jönnél be" "infót adott a puncijáról tehát bejövök neki" tehát minden hímnemû irigy (hogy mi miatt az nem tiszta, a csudi-punci csajod miatt? akit egyébként sajnálok, mert lehet, hogy õ csak késõbb fog rádöbbenni, hogy MI is vagy te...) te érvelés királya, nem leszel jó ügyvéd ne aggódj, szánalmas hõzöngéssel reagálsz minden hozzászólásra, a torz világképed mentén, és minden érv a mérhetetlen egódban torkollik... ja kihagytam: "a csajszik általában könnyû szart végeznek"-ez is kedvenc légyszíves olvastasd ezt végig a barátnõddel, mert hacsak nem helikopterebb még nálad is BRRR(respect a kommentelõnek), akkor megpróbálja még a nevedet is elfelejteni egy életre...
A kérdező hozzászólása: írjon priviben, küldök és ha nem egy hazudozógép, akkor valszeg meg fogja mondani hogy nagyon jó pasi vagyok, max kicsit nagy az ego-m, de ez velejár :P
:D:D:D Remélem a 73%-os csajnak küldesz:P
A kérdező hozzászólása: Kamugép? Neked nem mert te egy b*zi vagy, és még foggyos is, nem küldök magamról képet mert még rágerjednél :D De bármelyik hölgynek küldök e-mail-ben képeket magamról hogy lássák kivel van dolguk :D Akár olyan képet is amit telóval csinálok, úgy hogy látszik a gyk adatlapom a képen. Így már biztosak lehettek benne hogy valóban én vagyok a képen, nem egy filmsztár képét loptam. ^^ Csak a szintkülönbség szemléltetésére közlöm, hogy a barátnõm SOTE-ra jár orvosira, nagyon okos csaj és csak nemrég kezdett modellkedni, és már 2 szépségversenyen is elsõ lett. És hát én már tudom milyen cunci alul is :D
Két 73%-os van, ha nem tûnt volna fel:D Én 22F vagyok a másik meg valóban lány:D Dobj ki ide egy képet, ha annyira nagy a szád:P Egyébként már egy ideje átestél a ló túloldalára. Már tényleg csak a vak nem látja, hogy kamugép vagy:) ))
A kérdező hozzászólása: Egyébként a 73%-os csaj kommenter, azon kívül hogy a puncija olyan amilyen, ezt már hagyjuk is, szerintem egy béna átlagos vagy csúnyácska csaj vagy, aki felszedett egy nála x évvel idõsebb balek manust és õt nevezi férfinek :D Egy igazi férfinek vannak elvárásai, ha a te jancsidnak nem voltak, akkor olyan férfi is amilyen. Amúgymeg kíváncsi lennék, hogy mernél-e magadról képet küldeni. Történetesen ebben a topicban volt olyan csaj aki szintén belémkötött, mondom jó, adj e-mailt, küldök magamról pár képet. És hát a csaj õszinte volt, megmondta hogy valóban helyes vagyok de attól még egy s*ggfejnek tart, ez az õ magánvéleménye.
LoL
A kérdező hozzászólása: "egy normális ember ha mindenki neki támad akár interneten keresztûl, magába néz" -tanulj meg helyesen írni -Kik támadnak nekem? Kik õk hozzám képest? Baszod, egy isten vagyok azokhoz a sok lifeless proletárokhoz képest akik "nekem támadnak". :D
Barátnõ? Most, hogy elolvastam amiket írt, lehet, hogy valami feltûnési viszketegséges kamasz gyerek, aki ennyi üzenetet még életében nem kapott, egy normális ember ha mindenki neki támad akár interneten keresztûl, magába néz, ( ja és , hogy tisztázzuk az, hogy most írok nem azt jelenti, hogy rádnyomulok)
A kérdező hozzászólása: 73%-os b*zika.. nem látod hogy feleslegesen pattogsz itt? Felesleges ember vagy a társalgásban :D A csajnak van pasija, azonkívül nyomul rám. Te veled meg a kutyus se törõdik :) Minek erölködsz itt még? :D
jajj de bunkó vagyok, elfelejtettem :$ : Köszönettel: Az Emberiség
Nem biztos hogy Marik Marcsi...Lehet akár Tenyér Timi is :D
Én sem szoktam, de a kérdezõ önteltsége és az, hogy lenéz mindenkit, meg ilyen szánalmasan próbál jó pofizni, ilyen és hasonló érzelmeket hozott ki belõlem ^^ Továbbá [email protected] nem kell magad védened egy ekkora nyomorék elõtt -.-"
Ember, IQ-d kb. a fogyatékosok szintjét súrolja. Azt javaslom élvezd az életet azzal a lánnyal (már ha nem Marok Marcsának hívják), akivel vagy, mert elõbb utóbb úgy is rájön, ki is vagy igazából, és az fix, hogy dob, legalábbis ha van 1 kis esze.
Ez egy másik 73%-os:D Én nem írok ilyen alpári módon...
A kérdező hozzászólása: mi van túl nagy lelki behatást keltettem benned és be kellett rúgnod? ^^
Szá[email protected]ámap*cstelennyomikérdezõ...:D -.-" HAjj te mekkora egy Taigetosz-pozitív vagy :D
Akkor nem lehetsz valami nagy lepedõakrobata:D:D Egy szóval nem mondtam, hogy anyuval vagyok otthon:P
A kérdező hozzászólása: Hát... az elmúlt hétben annyit szexeltem hogy egyszerûen.. elfáradtam :D nincs erõm kimozdulni most :D Azt még mindig nem tudom, hogy te mit keresel otthon anyuval. :)
A kérdező hozzászólása: Tipikus, itt van 2 irígykedõ b*zi :D Megtaláltátok az összhangot egymással uraim, ismerjétek meg jobban egymást és aztán ágygimnasztika :D
Háhh, lány vagyok :D mégse vagy olyan okos, teeee kis ratyi :D nekem te ne pofázz, asszem' mindnyájan tudjuk itt, kik az értelmesebbek :D
és attól mért kell még porig alázni a nem [email protected]úakat, mondd már meg?...tégy egy szívességet...menj le a konyhába--->húzd ki a fiókot--->vedd ki a húsvágókést vagy a húskloffolót----->(és most jól figyelj: HASZNÁLD!
A kérdező hozzászólása: Hát sajnálom, nekem a baba punci tetszik, nem érdekelsz mint nõ, (és hát nem is érdeklõdöm irántad, képzelõdsz te, anyafej :) ), és akkor szerinted ezért vagyok ratyi meg minden amit mondtál? :D Lássuk már be hogy hülye vagy, a szociális intelligenciád az konvergál a 0-hoz.. nõ létedre..
Az egy dolog, hogy neked nem jön be a sali, de azért nem kellene ilyeneket mondani hogy kmh..."SZÉT VAN DUGVA, RONDA, IGÉNYTELEN(!), stb... -.-" NA itt sül ki az intelligencia ;)
nekem nincs salis punim, de baba se ha már így érdeklõdsz, drága, és ha hiszed, ha nem, jóba vagyok az ellenkezõ nem egyedeivel :)
Jah, ha akkora hero lenne az ágyba, és nem otthon élne (mert ugye szidja a szüleivel élõket)akkor most is döngetné azt a fiktív, babapunijú "barátnõjét" :D
A kérdező hozzászólása: Ha lány vagy akkor annyit szólnék neked: Attól még hogy salátapuncid van, és nem lenne nálam esélyed, még ne viselkedj bunkón. Kire is haragszol? Van sok pasi aki neked nem jönne be valamiért, mégsem utálnak téged. És mondd hogy nem itt derül ki az intelligencia :)
És én egyáltalán nem irigykedem, majd holnap ágygimnasztikázunk barátommal, ne aggódj :D Te meg maradj Tenyér Timinél, majd elmesélem, hogy csinálja ezt egy igazi FÉRFI, nem egy ratyi, akinek nem tetszik egy bizonyos féle punci...na jó hokizást, majom
Nem védem magam:D Csak nem akartam, hogy összekeverjen veled:D Süt róla a szánalom:P Mindenki vágja, hogy csak kitaláció az egész:) ))
Ne húzd fel magad, árt az egészségnek:) ))
Megvan a 100 válaszod:D:D:D Húzd le a rolót:P
Bár 100%, hogy ez a kérdé kitaláció (és régi is, tudom) de azért tisztázzuk. NEM azzal van a gáz, hogy valaki 21évesen szûz. Még 30 évesen sem gáz az. A probléma au tána levõ dolgokkal kezdõdik... :DDD "a szextõl mégis egy kicsit tartok, mert mi van ha nem tetszik a puncija? :/" "Láttam már puncit, osztálykirándulásokon, ottalvós bulikon, sosem alszom, éjszaka puncit vadászok ^^ Sok csajnak meg lehet nézni álmában." -->> Kész!! :D
Húúú! 156 válasz egy ilyen kérdésre! :D oszintén szólva szerintem nem a punci a fontos. Ismerd meg, és ha beleszeretsz, (nem csak a testébe) akkor nem fog érdekelni, milyen puncija van, és neked meg fel fog állni. 18/l
dik mó szój mó szoszke dilló.
Na, hát olvasgattam egy kicsit, ez egy szánalmas barom, akit apuci-anyuci telenyom pénzzel, ezzel akarják kompenzálni csemetéjük életre való alkalmatlanságát. Valószínûleg kisebb korában is utálta mindenki (ahogy most is) és jónéhány alkalommal meg is verték, csúfolták. Aztán most talált valami k/rvát, aki észrevette, hogy pénze is van ennek a szerencsétlen nyomorultnak és szétrakta neki a lábát. Ennyi.
'A kérdező hozzászólása: Hát mit mondjak egyébként, nem valami magas az IQ színvonal ezen az oldalon, kb az aljanép található itt és még finoman fogalmaztam. ' Magadra gondoltál, cica? :D Ha akarod, bemutatlak néhány pasi haveromnak. Na, akkor verd a nyálad, hogy milyen jó pasi vagy... van saját céged? van legújabb BMW-d? Van saját lakásod? Drága helyekre jársz bulizni? Tökéletes tested van? Nagy farkad?
21 évesen szûz vagy. Ez mindent elmond. ha annyira találtál magadnak 'tökéletes' nunit, miért nem dugtál vele? hm? valószínû, hogy nem kellettél neki. tökéletes a farkad? na mutasd meg, aztán majd megmondom. meg eleve az, hogy éjszaka kilested bulikon stb a csajok punciját, pszihológiai eset vagy.
Mi az, hogy nem tetszik a puncija, te lökött barom, mikor még egyet sem láttál élõben!
Halljátok, ne pattogjatok már:P Ez az egész KITALÁCIÓ, semmi több. Ez a szerencsétlen meg jót szórakozik rajtatok, hogy így felhúzzátok magatokat rajta...
UI: Bocsánat az elgépelések miatt.
Nem olvastam végig mind a 19 oldalnyi hozzászólást. Elég sok minden zavart, de az, hogy a csajok könnyû egyetemet végeznek és csütörtökön már buliznak... Én két egyetemet csinálok egyszerre. ( SE-ETK, ELTE-ÁJK) most végeztem az SE-n és szeptembertõl pedig a BME posztgrad képzésén belül végzem a szakfordító tolmács szakot az ELTE mellett. Nem azért írtam le, hogy "felvágjak" csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem minden csaj választja a "könnyû utat" ill. van akinek az a szak tetszik, azt végzi, és olyan mázlista, hogy az órarendje szerint csak szerdáig vannak elõadások. Mellesleg elég sok fiú ismerõsöm van, akik h-k-sze és ennyi volt a hét..Szóval nem kéne általánosítani.. Az hogy a hét melyik napján végez, nem áll egyenes arányban az egyetem nehézségével.. Azért kíváncsi lennék, azóta a tökéletes barátnõddel együtt vagy-e még? Vagy találtál netán egy anyajegyet, pattanást, viszeret akármit és véget ért a tökéletesség számodra?! Én is jogi egyetemre járok- ha eddig a rövidítésbõl nem tûnt volna fel- szerencsére levelezõire, így remélhetõleg soha nem futottam veled össze:) Nagyon felszínes ember lehetsz, mindenki felett ítélkezel.. Szerinted aki ide regisztrál, és válaszol az olyanoknak, akik kérdést tesznek fel, az anyjukkal élnek és munkanélküliek..természetesen azt se felejtsük el, hogy a te szemedben minden férfi, aki a nõt egészében szereti, és nem az jár a fejében, hogy milyen formájú a puncija, az igénytelen.. Nem összegeztem mindent amit írtál, mert túl sok az ellentmondás, és az összevisszaság.. Azért örülök, hogy a férfiak többsége, akik 20év felettiek függetlenül az iskolai végzettségüktõl nem így gondolkodnak, mint te. Az, hogy az egyetemet emlegetted.. nos, én azt vallom, bekerülni sehova sem nehéz, és felesleges mellveregetés, hogy jogra jársz. Ha elvégezted és a szakvizsgád is a kezedben, na meg pár év tapasztalat, akkor azt mondom, oké. Bár ha valaki eljut az feltételez némi IQ-t is, ami arra enged következtetni, hogy nem fog vele kérkedni.. Addig is tanulj ajánlom figyelmedbe a Tûzoltó utcai Orvosi könyvtárat- többek között-.. én sokat jártam oda mielõtt végeztem.. sok hasznos könyv van.. még számodra is.. tudod anatómia.. nõi test.. Különösen ajánlanám az anat. atlaszt.. 24/L
hogy lehet egy csajnak nem tetszeni a puncija???? :D beszarás :D komolyak vagytok nagyon... :) ennél még a fing fétis is normálisabb dolog :D
Örülj annak, hogy ha egyszer végre egy lány befekszik alád és pinát látsz..:D Ilyen hozzáállással életed végéig verheted a farkadat!!!
Ha amúgy jól néz ki meg csinos, nem hiszem hogy ott lent ne lenne igényes magára az említett lány... Amúgy létezik olyan hogy ronda punci? Errõl a típusról még nem hallottam :D Le vagyok maradva...
dugd fel a szimetrukus farkadat egy lónak, és gondolkozz el rajta hogy mekkora egy pszihopata féregnyulvány vagy :) ui.félsz hogy le lankadsz egy csunya punci látványán?:( ARE YOU FUCKING KIDDIG ME? http://images.wikia.com/adventuretimewithfinnandjake/images/..
Ovodások puncija jobb? :D
21évesen azért vagy még szûz mert szaarfaszuu vagy és nem tudtál senkit megduugni és ráfogod a csunya puuncira.. azért mert egy béna kis fassztalan hülyegyerek vagy aki nemtudja még a marcsit se megduugni.
normálatlan :)
Tipikus...van a joghallgatóknak egy "alfaja", ezek az elszállt, pökhendi, mindenkit lenézõ "aranyifjak". Nos, kedves szuperintelligens, szupermûvelt, szuperigényes kérdezõ, az, hogy jogi egyetemre jársz még az égvilágon semmit nem jelent, és fõleg nem legitimálja, hogy ilyen személyeskedõ módon minõsíts másokat csak azért, mert nem azt válaszolták, amit te válaszként látni szerettél volna. A magatartásod nem méltó egy jogászhoz. Õszintén remélem, hogy mire végzel az egyetemmel tanulsz némi szakmai alázatot és nem úgy fogsz tekinteni a jogászlétre, mint puszta státuszszimbólumra, mert hidd el, ezzel a jellemmel nem viheted sokra ügyvédként. Nem egy olyan korábbi egyetemi aranyifjút láttam már "elvérezni" a tárgyalóteremben, mert az arcuk sokkal nagyobb volt, mint a teljesítményük... Maradj meg a földön. Jó ha a tudatában vagy a pozitív adottságaidnak, de ezeknek a hangoztatása és mások lenézése inkább visszatetszést kelt, továbbá a leendõ ügyfeleid sem mindig (sõt túlnyomó részben nem) az elit rétegbõl kerülnek ki majd. Vigyázz! A kérdéseddel nem foglalkozom, szíved joga, hogy kit/mikor/hogy/hol/miért... 23/L(frissen végzett jogász)
Kedves kérdezõ. Bocsánat, szebben nem tudok fogalmazni. Attól, hogy te magad egy félistennek képzeled, sikerült bebizonyítanod a jellemeddel, hogy agyilag nem vagy érettebb, mint egy 14 éves, kangörcsös kamasz, akiben kezdenek dolgozni a hormonok, de annyi esze nincs, mint egy pattanásnak a seggemen. Tudod, szerintem ez égõbb mindennél. Ui. Senki(legalábbis én nem) nem rád irigy, a lányt sajnáljuk.
Ja, hát rád aztán nedvesednek ezerrel, azért vagy még szûz... visszavehetnél az arcodból, kisember.
Szent Isten... Kedves kérdezõ, neked az egód és az IQ-d között zongorázni lehetne a különbséget... Ha szeretsz egy lányt, kidobnád azért, mert nem szép neki? Akkor te is csak dugni akarsz, ugyanúgy, mint azok, akiket leszóltál. Nem tudom, te mit szólnál hozzá, ha egy lány a szerszámod láttán elfintorodna és elküldene a búsba. Pedig megeshet... Szállj magadba egy kicsit, és gondold végig. Meg olvas bioszkönyveket. Abból megtanulod, hogy akit te "szétkúrtnak" nevezel, az úgy született. Szégyellhetnéd magad, nem is tudom, vannak-e egyáltalán érzelmeid, vagy csak a kamatyon jár az eszed. -.-"
Figyelj már kedves kérdezõ!Ha annyira vagány gyerek vagy és okos mint ahogyan leírod magad, akkor légyszíves írd már ki hogy mi a neved és ha van facebookod vagy myviped vagy mittom én had nézzük már meg a beképzelt önelégült szûz pofádat had tudjuk már ki az a személy, aki szembeszáll "1200" ellenkommentelõvel és szenved mint a fába szorult féreg!!!Na??Be mered vállalni?Hajrá kis b*zi gyerek h apád b**sza ki azt a szellemi fogyatékos ügyvéd szádat, hogy annyira hülye gyerek vagy hogy rendesen már én szégyenlem magam, esküszöm a kutyám okosabb mint te!!Szépen nem lehet már hozzád szólni hogy a rügyfakadás vinne el de komolyan! Na meg akkor facebook adatlap?De ne kamufacet!!!!
Igen, ez hogy egyetemista+modell nekem is elég gyanús...nõvérembõl indultam ki, aki tök szép csaj, választhatta volna a megélhetésre azt a bizonyos "könnyebb utat", de õ inkább az egyetemet választotta, na és a lényeg, hogy még aludni sincs ideje, nemhogy modellkedni -.-" (pedig tényleg megtehetné) :) És mielõtt a "kedves" kérdezõ ebbõl azt szûrné le hogy én egy ronda csaj vagyok, aki irigy a saját testvérére, közlöm vele hogy TÉVED :)
# 134! Nagyon jól látod:P Én már az eleje óta erõsen sejtettem, hogy csak kitaláció, de az utóbbi napokban biztossá vált:D
ÁÁÁ, most már kíváncsi lettem a csajodra, lehet, majd jobban figyelek, habár eddig nem sokan jöttek szembe orvosis lányok modellkarierrel :D és tudod miért? mert reggeltõl estig bent vagyunk, és minden szabad percben tanulnunk kell...nem összeegyeztethetõ... áruld el hányad éves. mert most 99 százalékig biztos vagyok benne, hogy a fantáziád szüleménye, ahogy ez az egész csak egy jól sikerült provokáció...legalábbis remélem, és akkor nem omlik össze a világba és az emberekbe vetett hitem :D mond hogy nem létezel!!! :D 20/l
Kössz a nyelvleckét, a világ legszuperebb emberétõl kaptam szidást, juj azt hiszem, egy álmom teljesült, én is làny vagyok küldj már egy képet, hogy tudjam milyen egy görög isten
Vagy tudod mit? Inkább rakd ki ide, hadd lássa mindenki mekkora egy félisten vagy :D *mindjárt belinkel egy helikopterrõl készült képet BRRRR"
na küldjed azt a képet, te nyominger, de aztán ne Johhny Depp legyen rajta :D
Ja és még valami... Isten vagy? Te nem isten vagy, drága gyerek, hanem csak egy mérhetetlenül nagy egóval megáldott ÁLLAT!
Utolsó! Ne húzd fel magad! Ez a kérdés egy kitaláció, a kérdezõ csak provokációnak szánta... És jó pár embernél elérte a célját, nálad is.
Igen igen!Tényl szerencsétlen az a kiscsaj(mert férfinek nem nevezhetõ), de végre kibökhetné a nevét, de komolyan! :D Nem tudtam h vannak ilyen emberek is xDDDD
Szánalomra méltó szerencsétlen kérjük a neved!Am meg tiszta szégyen h 21 éves korodig voltál szûz! xD
Kérdezõ, te nagy forma lehetsz az életben:D:D Ahogy itt elõadod magad. LoL
DE MONDD MÁR MEG HOGY KI VAGY!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ez a dolgok rendje, törõdjetek már bele :D Igenis a legjobb nõk a magamfajta jóképû, arrogáns bunkó pasikra nedvesednek be. Akinek nem tetszik ez az élet, "el lehet innen menni" - Gyurcsány Ferenc
LoL
A kérdező hozzászólása: Ezesetben el kell szomorítsak mindenkit... létezem, igaz amit mondtam, és a barátnõm egy orvosis okos gyönyörû és többszörös szépségverseny nyertes :) Lehet írígykedni, lehet magad a földhöz verni, lehet toporzékolni mint egy hülyegyerek, lehet trollkodni, ez akkor is így van :) )
Jó lenne, ha csak így lenne... sõt, ha kitaláció, annak csak én örülök. :) De ha tényleg komolyan gondolta, akkor elég elszomorító tényezõ. -.-
Tehát lehet egy csaj bármilyen szép, okos, kedves, és esetleg szeret is, ha nem tetszik a lenti látvány, odébb állsz? Gratulálok. Mit szólnál, ha valaki fordítva tenné? Amiért barna a hajad, nem jön össze veled. Vagy amiért körül vagy metélve, nem jön össze veled. (mivel ugyebár ezen nem lehet változtatni) Bár én veled kifejezetten ezért nem jönnék össze. Bármilyen jól is nézhetnél ki, olyan bunkó vagy, hogy azt szerintem még te sem tudod magadról.. Ezt a kérdést....
A kérdező hozzászólása: az vagyok, csak felbasztatok a hülyeségetekkel, néha már tényleg vicces mennyire igénytelen a legtöbb hímtársam
:)
A kérdező hozzászólása: Na mind1, értelmes választ nem kaptam. Amúgymeg maradjatok csak igénytelenek, az én nõim és majd a feleségem igényes lesz. Nektek meg marad ami marad.
Ha ilyen az igazi férfi biz isten nem kén nekem soha! Lehet elvárásod te nem azt mondja itt a nép hogy ne legyen csak legyél tisztába azzal miért olyan amilyen a nõ. Nem téveszmében kell élni ember hát jó hogy ettõl felháborodnak!
A legtöbb válaszoló szerintem itt férfi volt. Egyébként meg lehet, hogy van 1 kis ferde hajlamod (ami alatt azt értem hogynem kicsi, hanem ÓÓÓRIÁSI), csak még nem vallottad be magadnak.
A válaszolóid zöme férfi :) Minden tiszteletem az övéké. Hogy leoltottak a p*csába :D Nem véletlenül vagy te szûz, és nem is véletlenül maradsz szûz :D A biológiai tudásod egyenlõ a nullával. Ja és szexuálisan is egy nulla vagy, akit a nõi testen kiakaszt egy ilyen látvány, annak gond van a szexualitásával.
A kérdező hozzászólása: Öcsém ezek a felháborodások a nõk részérõl, mi van csak nektek lehetnek elvárásaitok? (Jóképû, kidolgozott testû, nagy farkú, BMW-vel) Az már fáj ha egy pasinak van valami elvárása, nem mind1 neki valami? Jézusom, ti nem láttatok még igazi férfit, csak papucsot! az nem ugyanaz!
A formáját és mi "lóg" v nem Az nem attól függ, h mennyi emberrel volt együtt... Ha még mindig szûz vagy az miért is lehet? 1 Senki nem hajlandó veled együtt lenni mert 1 marha vagy és asszed te vagy az isten pedig nem hiszem mert a nõk is láthatják csúfnak a farkad hiába te isteníted 2 Gyerek vagy még a szexhez elõadhatod, h nem de ez így nem azt mutatja, h érett lennék 3 A nõ rájött milyen hülye vagy és lelépett aktus elõtt XD Na szóval te 1 nagyon buta "férfi" vagy mi az, h csúnya, és itt még az illatát fel sem hoztad? No mi van ha illatban sem olyan mint a rózsa és nem ájulsz el attól , h de finom, kidobod és buza leszel na ennyi :)
Jééézusom... Tájékoztatásul közlöm, hogy a punci formájának, és kinézetének semmi köze nincs ahhoz, hogy az adott lány mennyit szexelt életében. Szóval ennél nagyobb baromságot, mint "mindenféle fityogó izé lóg ki meg szét van baszva", nem is írhattál volna, mert a kettõnek semmi köze egymáshoz. Genetika, hogy kinek milyen a puncija. Látszik, hogy még életedben nem értél nõhöz. Azért érdekes, hogy neked mindenféle magas elvárásaid vannak, ehhez képest megnéznélek téged, hogy milyen kis tökéletes lehetsz, meg biztosan "fantasztikus" teljesítményt fogsz nyújtani a lánynak elõször az ágyban. Sanda gyanúm, hogy elsülnél mielõtt betennéd. Most komolyan, ha lenne egy lány, aki gyönyörû, és imádod, beleszeretsz, akkor kidobnád azért, mert nem olyan ott lent, mint amit te elképzeltél magadnak? Idióta. Ez semmit nem számít sem egy kapcsolatban, de még egy alkalmi szexben sem. 19/L, nem baba, de nem is salátapunci tulajdonos.
Sok boldogságot! :DDD
Oké, megmaradunk igénytelennek, és 1 lány nem csak a puncijáért fogunk szeretni... Mellesleg fogalmam sincs, hogy lehetsz 21 évesen ennyire éretlen. 19f
Nem fog összejönni.
Hát nem azért, de a jó Isten mentsen az olyan igazi férfitõl, mint te.
A kérdező hozzászólása: Ugyanaz a 3-4 idióta válaszolgat végig, nincs jobb dolgotok unatkozó kiégett kockák? (ja és a nyugger vénasszony :D) Legyen már életetek és másszatok le a témáról, jól van, genetika, de nekem akkor is szép kell, nehéz felfogni?
Szerintem te csak elõadod magad itt és a feleséged ha lesz bár kétlem non akkor nem azért lesz igényes mert babapunija van... De érthetetlen , h az nem ápoltságtól függ, h hogyan néz ki ott lent 1 nõ. A te farkad meg lehet olyan ronda, h a hányás fogja kerülgetni hiába lesz szép õ ha te ronda vagy és kidob a fenébe mert 2 perc leszel 1 vacak szerszámmal... Majd ha használtad és nem csak a kezeddel ismertetted meg akkor magyarázz, h ki hogy nézzen ki... Remélem szép sima mindent kielégítõ nõvel nem fogsz találkozni és nem lesz gyereked mert az szégyen lenne a világra nézve, h ilyen primitív vki párosodik... Jó szüzességet még jó pár évig >.<
Aha, és attól igénytelen egy nõ, amiért genetikailag nem babapuncija van? Nem értem az általad felállított összefüggéseket...
A te feleséged majd igényes lesz. Persze. Szánalmas vagy remélem elüt a busz vagy megvakulsz és nem fogsz kelleni senkinek. Remélem impotens leszel te csökkent szellemi képességû idióta mindenki magyaráz neked s te nem érted? Te nem vagy emberek közé való.
Szánalom tetõfoka. Elõször legyél túl az elsõ alkalmon, aztán dirigálhatsz, hogy kinek milyen legyen a puncija, ha tökéletesen produkálsz. :) Fel kellene nõnöd. Tudom, hogy a férfiak késõbb érnek, de te megdöntöttél minden rekordot. Csak gratulálni tudok. Ha valakit szeretsz, nem a puncijáért szeretsz általában, de íme az elsõ "példány". (y) Maradj szûz... Jobban jár minden nõ...
Nem igényes vagy hanem béna, 21 évesen még csak filmen láttál pinát, fogalmad sincs mirõl beszélsz, gratulálok. Ha meg olyan jól néznél ki már nem lennél szûz. Végre találtál egy lányt aki szóba áll veled és annyira félsz, hogy kifogásokat keresel magadnak miért nem fogod megdugni. Szánalmas.
"Azért mert nem szeretném egy szétkúrt, szétbaszott ribanc pinába beletenni a farkam? Ha egy alapvetõ férfi ilyen, akkor nem én vagyok a férfi nem szégyene, hanem a férfi nem a szégyen, már bocsánat hímtársak." Aranyoskám! Értsd már meg hogy az nem attól olyan mert sokat szexelt! Egyszerûen természetes formája az és SEMMI köze ahhoz, hogy sokat szexelt-e. Így semmi köze az igénytelenséghez sem. Én így meg nemtudok sütni, mert megáll az eszem hogy mik vannak. Régiek is jobban tudták ezeket.
Mindjart hanyok tolled
És a te micsodáddal mi a helyzet?Mi van, ha az nem fog tetszeni a csajnak és elküld s pics..ba!
A kérdező hozzászólása: Láttam már puncit, osztálykirándulásokon, ottalvós bulikon, sosem alszom, éjszaka puncit vadászok ^^ Sok csajnak meg lehet nézni álmában. Láttam már olyat hogy utána sosem néztem már úgy a csajra mint csaj jelöltre. De volt olyan is hogy felértékelõdött emiatt egy csaj a szememben. Persze ez még gimiben volt :)
tényleg jobban teszed ha nem szaporodsz...azért most elképedtem hogy ilyen ember létezik.de legalább tényleg kiszelektálódik a fajtád természetes úton, ez megnyugtat
na jót röhögtem , kösz :DDDDDD
a 14.15-ös kollégánál a pont. :D
Mindenkinek máshogy néz ki ez ennyire elfogathatatlan, és attól mert ilyet írnak nem hiszem , h mind1 lenne nekik is csak hát ez van a te farkad meg lehet nem 1 szép látvány mégis a párod tán befogja kapni meg beengedi...
es azokat a csajokat akiknek nincsen szep puncijuk egyenesen tiporjuk le oket a porba.mi?azok nem is csajok...terj mar magadhoz es menj pszichologushoz mig a krumplik dugom.amugy elobe lattal mar puncit te egyaltalan?
Fityegõ izé lóg ki meg szét van b.szva?? Látszik, hogy még csak képen láttál p.inát, gratulálok ba+...
almaba meg nezted... jol le vagy alacsonyodva ocsem!!!
Ha te láttál már élõben pinát akkor én vagyok a római pápa.
"Láttam már puncit, osztálykirándulásokon, ottalvós bulikon, sosem alszom, éjszaka puncit vadászok ^^ Sok csajnak meg lehet nézni álmában." Imo ez már ebben a formában a kérdéssel együtt pszichológusért kiált. Majd gondolkozz el azon, hogy a nõt szereted, vagy az imádott falloszod számára keresel egy tokot, ami történetesen egy nõre nõtt.. Mert ha az ember szeret valakit, van ezerhatszáz sokkal fontosabb annál, hogy milyen alakú és mekkora, mert ez általában genetika és nem tehet róla. Nem verted ki arra a pornóra.. bexarás, komolyan. Iszonyatosan éretlen vagy. :p
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem szeretném egy szétkúrt, szétbaszott ribanc pinába beletenni a farkam? Ha egy alapvetõ férfi ilyen, akkor nem én vagyok a férfi nem szégyene, hanem a férfi nem a szégyen, már bocsánat hímtársak.
Nem, te nem túl igényes vagy, te a férfi nem szégyene vagy.
A kérdező hozzászólása: És nem azért vagyok szûz (félreértés ne essék) mert nem kellenék senkinek, csomó csajról tudom csak az egyetemen is hogy bejövök neki mint pasi, csak túl igényes vagyok.
A kérdező hozzászólása: süssél sütit nagyi ne okoskodj
Te nem vagy normális, remélem örökre szûz maradsz. Vegyél mûpinát, szépet, esztétikusat. Remélem ha egyszer lesz kapcsolatod aranyoskám, szép lesz ott a lába között, a tied meg remélem lerohad. Ami szerinted igénytelenség, az teljesen természetes, minek bántod a nõket ? Nõjél fel, nem 10 éves vagy már. 59/banya
Küldd el a csaj elérhetõségeit. Szexelek vele egy jót és majd megsúgom milyen puncija van. Ok?
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, nem akarom megbántani a csajt! Valahogy látni kéne elõtte, mielõtt lefekszünk :/ Am. az én farkam szinte tökéletes, esztétikus alapvetõen még mereven is és nagy szóval azzal sztem nincs baj.
Nem sok újat lehet írni, de azt én is szeretném közölni veled, hogy a szexuális kapcsolatok mennyisége nem befolyásolja azt, hogy milyen a lány puncija. Az enyémre még sosem volt panasz, pedig a te megfogalmazásodban undorító. Örülök, hogy te tökéletesnek érzed magad minden téren, de azt hiszem, ezzel is egyedül vagy. Nem véletlenül vagy 21 évesen még mindig szûz, otthon ülsz a gép elõtt, még a pornófilmeken is fanyalogsz, aztán kiírsz ide egy idióta kérdést, és ha nem a te véleményedet mondjuk, akkor nevetséges módon mindenkinek próbálsz beszólni. Az Isten óvjon tõled! Úgy látszik, már azok a férfiak sem menõk, akik bárkit megd**nának, pedig az még mindig sokkal jobb, mint amikor te válogatsz és hisztizel. Gondolkozz el egy kicsit!
Na akkor rakjuk össze: "Tipikus pasik vagytok, ennyire igénytelenek hogy tényleg a krumplit is megbasznátok ha lenne rajta lyuk." Igen, mi tipikus pasik vagyunk, hogy megtesszük, ami neked nem megy. Hát ez szar ügy babám. :) "Am. az én farkam szinte tökéletes, esztétikus alapvetoen még mereven is és nagy szóval azzal sztem nincs baj." Ez rendben van. Viszont szerintem azt is tudod, hogy a ffiakat nem a farkuk esztétikai értéke alapján ítélik meg, sem külsoleg, sem belsoleg, kivéve ha a fejük helyén hordják az említett testrészt, mint te. :) "És nem azért vagyok szuz (félreértés ne essék) mert nem kellenék senkinek, csomó csajról tudom csak az egyetemen is hogy bejövök neki mint pasi, csak túl igényes vagyok." Igen, kifogást keresni mindig egyszeru, elfutni a lehetosegek elol, gyávának lenni méginkább... de magyarázd meg, ahogy tetszik, majd maximum rájössz késobb, hogy ez csak hazugság volt. Addig jó, amíg tudsz magadnak hazudni. :) "Öcsém ezek a felháborodások a nok részérol, mi van csak nektek lehetnek elvárásaitok? (Jóképu, kidolgozott testu, nagy farkú, BMW-vel) Az már fáj ha egy pasinak van valami elvárása, nem mind1 neki valami? Jézusom, ti nem láttatok még igazi férfit, csak papucsot! az nem ugyanaz!" Na, megvan végre. Szóval, te, a kis hosszerelmes zsúrpubi nagyon beleszerettél valakibe, aki pár kategóriával fentebb élte az életét mint te, és most a frusztráltságodat ilyen formán vezeted le. Végülis nem rossz, csak vigyázz vele, ne menj bele túlságosan, mert a végén cicafiú lesz beloled és kígyóbuvölni akarsz majd. (Mivel az a tökéletes forma...) "Na mind1, értelmes választ nem kaptam. Amúgymeg maradjatok csak igénytelenek, az én noim és majd a feleségem igényes lesz. Nektek meg marad ami marad." Ugye tudod, hogy a nemlétezo nokre hivatkozni az igen korlátolt tapasztalatok és látens homoszexualitás esetén szoktak? Nem? Nem baj. Majd megtudod. :) Dream on kiddo. :) 28/F
22 éves fiú válasza: Mit szenvedtek itt kedves kommentelõk??Az ilyen lúzer kis csicska g*ci meg sem érdemli, hogy hasznos tanácsokkal bombázzátok!Kiderült h egyik fülén be a másikon ki, bármilyen jót mondanak neki!Nem tudja elviselni az építõ kritikákat sem!21 éves és szûz?Nem csodálkozom!Kérdezõ:Te neked öcsém a büdös életbe nem lesz barátnõd!A viselkedésedhez egyáltalán nem illik az a diploma amit majd le akarsz tenni!Egy 10 éves gyerek értelmesebb mint te!Az a baj h beképzelt vagy, de nincs mire mivel még nem volt nõd épp ezért lúzer tapasztalatlan, beképzelt, HÜLYE ember vagy, aki még válogat is!Szerintem te homoszexuális vagy csak azért nem tudod magadról, mert fogalmad sincs a szexualitásról!Úristen ez a makktalan gyökér még büszke is!Jéhéézusomm tö.kön szúrom magam hogy létezhetnek ilyen szánalmas pancserek xDD!Van egy jó megoldásom->szexboltba menj el és vegyél egy szép punit magadnak hogy elmondhasd magadról h teljesült az álmod, mert élõ pin.ához még egy pár évig nem jutsz az is biztos!
azon elgondolkoztál már, hogy vajon másoknak(a normális emberi lényeknek) miért nincs hasonló problémája? és miért nincs pl. itt sem hasonló kérdés? igen, az ön készülékében van a hiba.... az ember elõször megszeret, és aztán szeretve már szinte mindent elfogad a másikon, sõt megtanulja szeretni azt is amit eddig kifejezetten nem kedvelt elõtte általánosságban...de minek magyarázom egy lelkileg ilyen szinten sivár embernek. és a legszánalmasabb h még ezt a"szét van b.szva" nevetséges elméletet is legyártottad, h igazold a balfas.ságod. Ja és igyekszem nem elõítéletes lenni, de nem lepett meg, hogy jogász vagy(biztos van normális ott is, csak nekem volt eddig velük balszerencsém, de te mindent übereltél)...az IQ-t, emberséget, szerethetõséget nem diplomában mérik(amúgy üdv innen az orvosiról, mielõtt nekem esnél) hála isten tényleg több férfi kommentelõ küldött el a búsba, mint nõ, ezzel visszaadva nekem is a férfi nembe vetett hitemet. egyébként nem akarod ezt a beszélgetést megmutatni annak a halom csajnak akinek bejössz az egyetemen?hadd lássanak tisztán.. ja és az ép eszû nõknek nincsenek különösebb elvárásai a párjuk farkával kapcsolatban, annál inkább más értékek terén, amin te csúfosan megbuktál.
Javaslok valamit. Majd ha egyszer, a távoli, képzeletbeli jövõben (mivel jogot tanulsz, amivel TÉNYLEG kitörölheted a segged :) ) a világ leggazdagabb emberei közé fogsz tartozni, majd akkor válogathatsz lányok között, de akkor is csak úgy, hogy szétteszi az összes egyszerre a lábát és megnézed mije van. :) Szerintem még kapcsolatod sem volt, nemhogy ún. nemi életed. Nõj fel hamar, a jogi pálya nem lesz könnyû. Ott sem tudás alapján lépkednek szerintem azokon a képzeletbeli lépcsõkön, ahogy a média világában sem. (Juj, én ezt nem akarom, salátapuncira emlékeztet!...)
Az elöttem szólóktól már annyi helyes választ kaptál, hogy ha még ebbõl sem tanulsz, akkor én csak azt tenném hozzá, hogy:"Válogatós [email protected] ajtónyílásban a helye"Ennyi
Szánalmas vagy!Én csak ennyit mondok.
Szia! Abban igazad van, hogy mindenkinek vannak elvárásai a másik nemmel kapcsolatban, DE általában ezek olyan elvárások, amikkel az ember (akár nõ vagy férfi) kiszûri azt, akivel egyáltalán meg akar ismerkedni. Ha pedig már megismerte és beleszeretett, akkor onnantól nincs az az eddig nem látott, vagy ez után fellépõ testi hiba ami eltántoríthatja, mert onnantól már a személyiség lép elõtérbe. (legalábbis szerintem, egészséges embereknél) Ha te így állsz a dologhoz, az a véleményem, hogy te nem vagy szerelmes. Ezesetben pedig, ha szûz vagy, gondolom az "igazira" vártál? De akkor miért akarsz lefeküdni olyannal, akibe nem vagy szerelmes? (persze te dolgod nem ez a lényeg) Hogy a kérdésre is megpróbáljak válaszolni, ne siessetek a lényeggel, és petting során "ellenõrizd" a dolgot. Ha úgy érzed, hogy nem jön be, tudsz azzal hárítani, hogy még korainak érzed a dolgot ne siessetek, majd valami más indokkal szakítasz. Bár nem egy tisztességes megoldás szerintem, de jobb nem jut eszembe úgy, hogy ne bántsd meg szegény lányt, aki tényleg nem tehet az egészrõl. 21/L
Ha kamus, akkor is, ha nem, akkor is. Ha kamuzik, akkor azért viselkedik hülyén, mert nyilvánvalóan lebuktatja magát, amennyiben nem kamu, akkor jobban illik rá a lúzer szó :D
Volt petting és nem tudod milyen a puncija :DDD Hülyébb vagy mint gondoltam :DDD Vagy inkább kamus? Ejnye.
28-as válaszló, ezen görcsöltem xDDDDD !! "Imo ez már ebben a formában a kérdéssel együtt pszichológusért kiált."
Hogy lehetsz ekkora g.eci?? XDD Te kajakra azt hiszed, hogy amelyik csajnak a szemérem kisajkak látszanak, az már szét van b.aszva?Elmondom neked a frankót és most figyelj Aladár!A szemérem ajkak nagysága nem attól függ, hogy hány fiúval szexelt, mert rengeteg szûz csajnak van saláta puncija, azért, mert így született :D stimm? Ismétlem szûz csajnak is van aki még sosem volt fiúval, mivel így született!Mekkora egy tuskó vagy te, ezen még a gyakorikérdések szerkesztõsége is nyávoghat a nevetéstõl, és ha igazi férfiak vagy nõk irányítják a fórumot, akkor most hagyják hogy így szét ugassuk a fejedet mert megérdemled.Emlékeztetsz egy ismerõsömre aki hasonló viselkedésû.tudod mi kéne neked?Egy jó nagy verés, úgy hogy lesz.opnád magad. :D Ennyit régen nevettem mint most , az elejétõl a végéig elolvastam. XD Olyan szerencsétlen vagy hogy az már fáj :D Még elkezdi az a csaj akinek nagy a kisajak, az szét van baszva és igénytelen, hogy a fejed esne le az ilyen gondolatok miatt, hiszen valaki így születik :D Elég szégyen hogy nem tudtad.Amúgy meg a nyakamat rátenném hogy unatkozol és csak fárasztod a népet.jól csinálod ha errõl van szó, ha viszont nem, akkor õszinte részvétem.
Nagy levegõ-->kifúj, nagy levegõ-->kifúj:) Minden egyes hozzászólásoddal magadat teszed még szánalmasabbá;)
A kérdező hozzászólása: Hát mit mondjak egyébként, nem valami magas az IQ színvonal ezen az oldalon, kb az aljanép található itt és még finoman fogalmaztam. Én szerencsére a barátaimmal szemben is igényes vagyok, ilyen hülyékkel mint a kommentek szerzõit amiket most olvastam, szóba sem állok, értelmes emberekkel vagyok körülvéve. A legtöbb férfinek semmi elvárása nincsen egy nõvel szemben, értékesnek tartják csak azért mert nõ. Hát én akkor kivétel a sok kommersz tucatpasi közül, mert mivel nekem is vannak komoly értékeim (mûvelt, jóképû, anyagi egzisztenciával rendelkezõ, értelmes), ezért nekem is lehetnek és vannak elvárásaim a nõkkel szemben! Akinek ez nem tetszik, az tehet nekem egy szivességet :) Kíváncsi lennék egyébként, hogy élõben is ilyen faszagyerekek, ilyen beszólogatós kemény fiúk-e akik a sértõ dolgokat írták. Dehát tudjuk jól hogy interneten, fõleg egy anonim oldalon mindenki azt hazudja magáról amit akar.
"Már csak ex-szûz pasi vagyok, és összejöttünk a csajjal. Gyönyörû bnõm van amit a magyar férfiak 95%-a nem mondhat el magáról, csak irígykedik jobbra-balra." Muhahaha:)
A kérdező hozzászólása: Már csak ex-szûz pasi vagyok, és összejöttünk a csajjal. Gyönyörû bnõm van amit a magyar férfiak 95%-a nem mondhat el magáról, csak irígykedik jobbra-balra. Egyébként meg ennyi idióta, alulkultúrált barmot egy rakáson még életembe nem láttam. Nincs életetek mi? Anyuci tart el, munkanélküli interneten trollkodó [email protected]ámák vagytok igaz? Fel nem tudom fogni, hogy miért csak a csajoknak lehet elvárásuk. Nekik aztán ha nem tetszik a pofikája egy pasinak, akkor annak esélyt sem adnak, és ezért a világon senki nem veti meg õket. Ismerek egy csomó olyan pasit aki már a harminc felé tart de a külseje miatt szóba sem állnak vele a nõk. Az meg, hogy nekem nem tetszik a "salátapunci" és nem szeretnék olyan barátnõt, erre meg elmondanak mindennek, felháborodnak stb. Egy rakás eszetlen barom voltatok.
Istenem! -.-" Ezt tényleg komolyan kérdezted? -.-" Hogy lehet egy 21 éves csávó ennyire tudatlan.... Egyébként meg 100% homo vagy csak nem vallottad be még magadnak se mert ennyi idõsen a fiúk feszt dugnának (benne van az ösztönükben) és, nem egy általad csúnyának tartott punci tántorítja el õket tõle.... Ennyi
Az év lúzere! xDD
Nyomorék :D
Nem hinném, hogy téged bárkinek komolyan kellene venni. Addig válogatsz csak amíg az elsõ házibulin 4-5 liter után rád nem akad a házigazda 60éves nagymamája /na az lesz neked fullos/ és örömmel fogod orrvérzésig döfködni, ha rojtos ha nem. Ott már nem számít, hogy milyen rojtos lesz is az a mamapunci, majd annál kérdezd meg hogy hányan jártak benne eddig :D:D Egyébként meg tudod milyen osztálykiránduláson leskelõdtél te puncikat, maximum a helyi diszkó elõtt az árokba hányásba fetrengõ részeg nõszemély alsónemûjében matathattál.
ilyen szánalmas egyedet:D próbálhatod osztani az észt, de akkor is te vagy itt a legnagyobb lúzer. 21 éves szûz létedre szerintem kvára ne te oktass ki másokat a szexel kapcsolatban. még puncit se láttál, akkor mit pattogsz? csak úgy mellékesen, a jogi diplomával kitörölheted a segged:)
Milyen petting volt az, ha nem láttad a punciját? Istenem, magadat buktatod le:) Így is mindenki vágja, hogy kamuzol, erre még ez is... Nevetséges vagy:)
Sztem van némi igaza a kérdezõnek..Azért mert neki nem tetszik a saláta punci, miért kell ilyen szinten letámadni?:O(bár, igaz h írt baromságokat is) Am itt is látszik, a nõknek lehet 1000 kívánságuk, ilyen pasit akarnak, olyan pasit akarnak, de ha vmi sérelem éri õket, egybõl habzik a szájuk..(üsse el a busz, legyen örökre impotens)
A kérdező hozzászólása: Rajtam múlik mikor vesztem el, ha visszaolvasnátok a kiinduló kérdés az volt hogy most van egy teljesen jó csaj aki elvileg belém van zúgva, csak most jönne a szex dolog és csak reménykedem benne hogy szép a puncija, de ha nem, akkor nem akarom megbántani miután levetkõzött! Erre keresek megoldást csak a jónép, azaz okos jónép fel sem fogta a kérdésemet.
Mi van akkor ha a csaj nevetne a te szerszámodon háá?? Biztos vagy benne, hogy a szerszámod egetrengetõn mindenkié közt a legjobb és legszebb? Mi van akkor, ha olyan csajba botlasz aki meglátja, kinevet azt mondja neked mit akarsz azzal a cerkával aztán másnap mindenki rajtad nevet sõt képedbe nevetnek és összesúgnak a hátadmögött? Vagy erre még nem gondoltál? Pedig lehet ilyen is. Kicsit nézz magadba, aztán mondj le a büszkeségedbõl, mert így csak erre haladsz amit leírtam és akkor a végén pina helyett marad egy kaktusz és abba nyomkodhatod igaz szúr de növeli az élvezetet, sõt akkor tuti a csúcsra is eljutsz. Úristen úgy sül belõled a beképzeltség álltal a hülyeség, hogy az elképesztõ!! Kicsit gondolkozz már el és csak aztán csajozzál. Ha pornóra szoktad csak a szerszámod kiverni és csajt belülrõl még nem látott a cerkád akkor inkább ne is beszélj!!Ennyi..!
"ügyvéd leszek, jogi egyetemre járok, az egyetemen csomó csaj "helyes"-nek tart" úúú, tééényleg??? váóóóóóó!!! kérlek, mesélj még magadról! honnan tudod, hogy munkanélküli vagyok? engem is kukkolsz? hogy tetszik a farkam? szét van baszva, és így már nem is tetszik, igaz?! :(
Ennyire buta ember vagy és jogi egyetemre jársz. No nem baj hát van pénz, kifizették neked a szüleid azt látom. Elkényeztettek van ilyen.
Ezért vagy 21 évesen még szûz. Értjük.
A kérdező hozzászólása: Alja, nevetséges, [email protected]? Közölném kedves 30 éves munkanélküli kocka, hogy ügyvéd leszek, jogi egyetemre járok, az egyetemen csomó csaj "helyes"-nek tart és van is kik közül válogatnom. Ezért vagyok igényes, és nem érem be mindenkivel. Csak sajnos a legtöbb pasi (mint ti válaszolók), miattatok lettek ennyire elkényeztetettek a mai nõk, hogy csomó pasi (mint sokan közületek) nem találnak bnõt. Magatok alatt ássátok...
remélem ezt a barmot olvasva rájönnek a puncijuk kinézete miatt aggódó lányok, hogy mégis miféle alja, nevetséges [email protected] akarnak megfelelni. cimbora, nyilvánvalóan a leghalványabb sejtelmed sincs a szexualitásról, szánalmas ahogy habzó szájjal hajtogatod a digitális pinákra és a kukkolásra (!!!) "alapozott" véleményed. nemhogy férfi, nemhogy igényes, nemhogy kamasz, még csak fiú sem vagy. egy duzzogó gyerek, aki visít mint egy malac, ha ellentmondanak neki. csupa értelmes választ kaptál, de sajnos még képtelen vagy felfogni.
Egyik Aljas Kúszóbab szám jutott eszembe, vagyis inkább az egyik szöveg részlet: "Ha felteszel egy hülye kérdést, hülye választ fogsz hallani..."
Am ezt nem nagyon tudod kivédeni, elég durva lenne megkérdezni h neki milyen, ha meg már odáig jutsz h látod, akk nem lenne szép ha azt mondanád:bocs , inkább nem.. Talán ha ismered vmelyik exét..:D Leitatod és kifaggatod..:D
És a petting során te nem értél a lányhoz? Tényleg rettentõ lúzer vagy.
A kérdező hozzászólása: Már túl vagyunk elég sok randin, csók, petting minden megvolt.. csak most jön a szex... tényleg nem akarom megbántani, valamit ki kell találnom rossz esetre.
"csak azt a szegény lányt sajnálom" Ne sajnáld:D Úgyis elszúrja... A 2. randiig nem fognak eljutni, nemhogy az ágyig:D
Mondom én megöltelek volna, de szerintem már elég kommentet pazaroltunk rád, csak azt a szegény lányt sajnálom
A kérdező hozzászólása: Volt olyan csaj aki felébredt mikor húztam le... csak nem tért magához, reflexbõl visszahúzta és kérdezte mit keresek? Mondtam hogy izéé, az orrcseppemet, nem ide tettem? :D Másnap nem emlékezett semmire.
Dehogy van igaza, õ se tökéletes akkor a lánynak miért kellene annak lennie, ha gimiben az én osztálytàrsam lettél volna tábor elsõ estèjén kinyírnálak, perverz, az a lány meg szóba sem állna veled ha ezt olvasná
No hívd el uszodába s öltözzetek együtt.
Mindegy ez ha õ olyat akar szíve joga nem azért lett leszólva mert õ olyat akar, hanem mert rettenetesen buta s leigénytelenezi s ribancoknak nevezi azokat, akik lába köze neki nem felel meg. Lehet elvárása, lehet, de aki másokat bánt s úgy van elvárása, ráadásul ilyen buta kisfiú s hiába magyaráz neki itt a nép, nem érti, jóhogy sértve érzi magát az ember. Pláne kik leélték életüket az uruk mellett stermészetes ahogy kinéz. No én olyan helyen dolgoztam annakidején láttam sok olyat. Szóval nem az a baj, hogy szeretné a szép alakút, hanem, hogy a másik alakút lehordja, s tudatlan.
A kérdező hozzászólása: 73%-os, úgyis tudom hogy az anyáddal élsz a patkánylyukatokba. Csütörtök este van, tele vannak egyetemista csajokkal a szórakozóhelyek mert a csajszik általában könnyû szart végeznek és csütörtökön már vége a hétnek. Mit is keresel otthon anyádnál? :) Miért is keménykedsz itt mikor tudjuk hogy nem vagy? :) Ki a szánalmas kettõnk közül? :)

21 évesen nem ciki, ha még szűz vagyok?

vagyis 21 és fél vagyok. de még csak az els? csókig sem jutottam el. ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Miért lenne ez ciki? Várd meg az igazit úgy is eljön ; )

Miért lenne ez ciki? Várd meg az igazit úgy is eljön ; )
könyörgöm ne kérdezzétek már meg ezt többször......ha cikinek érzed, akkor az. ha nem, akkor nemaz. döntsd már el magad, vagy olvasd el a 200 millió ugyanilyen kérdést.
Hát, rossz hírem van... a 14 éves nyomorékok kinevetnek. Mi a probléma? Valaki ennyi idõsen már sok csajon túl van, kihasználták, eldobták, [email protected]ák. Semmivel sem vagy elmaradva.
Ha 21 évesen fiúként nem csókolóztál akkor biztosan nagyon jól tudsz már programozni. Majd jobb állásod és fizetésed lesz mint aki csókolózással szexel töltötte azt az idõt amit esetleg Te gépezéssel. Ha majd lesz pénzed akkor jönnek majd a lányok is. Amúgy szerintem nem kell aggódnod.
Én 22 vagyok lány és szüzi, szerintem nem ciki.. bár én már a sokadik csókon már túl vagyok.. szóval én még várom a megfelelõ személyt, szerintem ne kapkodd el ha már eddig bírtad!!!
Ugyan... dehogy ciki... majd eljön a megfelelõ alkalom és bnõ rá!! Nekem van egy ismerõsöm akinek 19évesen volt meg az elsõ csókja, majd 21 évesen veszítette el a szüzeséggét... Nem bánta meg!! Ugyanis rájött, hogy semmirõl sem maradt le!! :) 14/L
nem az a ciki, hogy 21 évesen szûz vagy és nem csókolóztál, hanem az, hogy minden nap van 3 ilyen kérdés...
Sose értettem, hogy hogy jut egyáltalán az eszébe ilyen bárkinek is. Ha diszkós pi*a lennél, akkor "ciki" lenne nagyon. De már az is, hogy 16 évesen az vagy. Ha normális értékrended van, akkor nem ciki :)
szard le
szerintem inkább rakd ki még egyszer a kérdést. nagyon kevesen tettek fel még ilyen és ehhez hasonló ostoba kérdést.
szerintem egyáltalán nem ciki én 24 voltam, mert nem érdekelt
Meg nem is az a baj hogy ciki. Hanem neked szar és sajnállak hogy nemtudod milyen élvezetes dologból maradsz ki.
Hát nemtudom, mindenki pátyolgat, de szerintem 21 évesen akkor is elég gáz, hogy még egy csajod se volt..most azt hiszitek hülyegyerek vagyok, pedig nem, 3éve együtt élek a barátnömmel. De amugy szerintem, ha nem próbálkozol, akkor hiába várod, hogy a galamb a szádba repüljön, valami legalább kéne próbálkozni is, de ne egy discoba, mert ott tényleg csak buta libák vannak általában :) 20F
lassan mar az ego h ha szuzen szuletik a gyerek....-.-'
:) Aranyos... :) Hát... Nem gáz inkább érdekes! :) Ha változtatni szeretnél rajta írj! :D szia
Úristen . Jaj szegény hát nemtudod mibõl maradsz ki. Most hogy tudnálak vígasztalni. Hát majdcsak lesz valaki na. Tanács. Az msn es meg netes libákkal nemérdemes foglalkozni. azok csak irkálni akarnak. Aki szeretne kapcsolatot az egybõl találkozni szeretne és nem a neten irkálni.
A kérdező hozzászólása: akk tiszta jó minden :D bár a programozáshoz fikarcnyit sem értek, és munkanélküli vagyok, szóval a pénz téma sem volt jo tipp, de azért kössz a bizalmat.
A kérdező hozzászólása: jó, d pont 21 évesre vonatkoztatva nem volt :D és amúgy fiú vagyok
Kedves kérdezõ! Ugyanannyi idõs vagyok, mint te, csak lányba. Én ugyan csókolóztam már, a legjobb, gyerekkori barátommal , de nem bántam meg. Szûz vagyok még, de barátom van. Vártam türelmesen, így az idei gólyatáborban találkoztam egy sráccal, akit egyre jobban kedvelek és hálát adok az égnek, hogy eddig nem rohantam fejjel a falnak, pedig lett volna rá lehetõségem. Sokan mondják, hogy kimaradtam egy-két dologból, de nem izgat, jobb nekem így.

Lányok! Ti lefeküdnétek szüzen (21 évesen) egy szexi külföldi sráccal, ha sejthető, hogy ebből csak egy nyári kaland lesz, vagy pedig ha már eddig vártatok, megvárnátok az igazit, és azzal veszítenétek el?

Minden ismerősöm biztatott, hogy nyugodtan feküdjünk le, de szerintem felelőtlenség lenne, és a nemi betegségektől is tartok. De sajnos a vágynak nehéz ellenállni...

Legjobb válasz: Kérdés: miért akarsz lefeküdni vele? Miért lesz attól több szüzen egy nyári kaland? Nem mintha én ellenezném, elvégre a szex jó dolog, csak nem hiszem hogy sok mindent fogsz belõle élvezni :D

Kérdés: miért akarsz lefeküdni vele? Miért lesz attól több szüzen egy nyári kaland? Nem mintha én ellenezném, elvégre a szex jó dolog, csak nem hiszem hogy sok mindent fogsz belõle élvezni :D
Megvárnám az igazit. Nem kéne megtenned csak azért, mert "szexi" az illetõ. Mi van, ha õsszel megismerkedsz életed szerelmével? Bevallod neki, hogy egy nyári kalandon vesztetted el? Komolyan nem is értem, hogy gondolkodhatnak így emberek...
Nem tenném meg, de ha téged ennyire hajt a véred, akkor hajrá! :)
Olyat nem találtál aki szexi, magyar és megbecsül?
Én lefeküdnék vele a helyedben. Az emberek túlmisztifikálják a szüzességet és annak elvesztését
De miért? Normális férfiaknak nem számít (Max szûz-fétissel rendelkezõknek). Rövid az élet, fõleg arra hogy ilyenekkel várj... Én 16 évesen nem vagyok már szûz, mert nem számít. 16/F
Jaj, ez az "igazi"- ra várás... minek? meddig? Ehhez rövid az élet. Az jó, hogy nem akarsz felelõtlen lenni, úgyhogy mindenképpen ragaszkodj az óvszer használatához, a nemi betegségek, és a nem kívánt terhesség elkerülése végett. Ha erre nem hajlandó, akkor viszont mondj nemet. Ha pedig van elég esze ehhez, akkor érezd jól magad! :)
Tedd meg!
ha neked ez a vágyad, és vonzódsz hozzá, akkor tedd meg!:) én is ugyanebben a cipõben voltam, eleinte nem voltam biztos benne, hogy vele akarom elveszíteni aztán beleszerettem.. lefeküdtünk és azóta is együtt vagyunk szóval no para.. :)
Hadd tippeljek. Szexi külföldi = feka vagy kreol. Vagy valami 190 magas fehér skandináv (hogy ne tûnjek rasszistának). Eltaláltam?
Na végül is megtetted azóta, kérdetõ?:)
A kérdező hozzászólása: Nem tettem meg, szerencsére. :) és igen, kreol :D A legmesszebb ameddig elmentünk, az a dry humping. De megértõ volt, miután elmondtam neki, hogy szūz vagyok, rájött h ez most nem fog összejönni neki.
dry humping... micsoda kifejezések..:'D utána kellett néznem.:D basszus ennyire öreg vagyok már? Na mindegy szóval ha így jó a lelkiismereted, hogy nem tetted meg, akkor jól döntöttél.:) Én is amikor elveszítettem... hát nehéz volt magam rávenni, hogy úgy történjen ahogy nem szerettem volna... De mondjuk én idõsebb is voltam nálad, és hát úgy voltam vele, nekem már mindegy..:'D
Még mindig a kettes vagyok. Abban igazatok van, hogy a végtelenségig nem kell várni, és én nem is tudhatom, milyen nehéz, ugyanis ahogy írtam, 19 évesen elvesztettem, és még azóta is együtt vagyunk. Megjegyzem, a párom közel 1 évet várt rám, míg felkészültem. De vannak körülöttem igazán vonzó huszonévesek, akik még szüzek, mert bár barátjuk volt már, nem akarták elveszteni, nem találták megfelelõnek. És ez nekem valahogy így van rendjén. Mindig arra gondolok, hogy õk olyan igazán értelmes, intelligens nõk, és milyen kár lenne, ha valaki csúnyán átvágná õket, õk pedig megbánnák az elsõt. Természetesen ha a kérdezõ már a huszas évei közepét, vagy az utána levõ éveket taposná, akkor szívesebben írnám azt, hogy tegye meg végülis. De még olyan fiatal... :) Igazán kár lenne. Szerintem.
Én voltam az, aki szerint túl van misztifikálva. Szerelembõl veszítettem el, 7 hónap után. Nagy szerelem volt, szerencsésnek mondhatom magam. Nekem csodás volt az elsõ alkalom. Viszont nem mindenki ilyen szerencsés, van olyan aki mondjuk csak a 20as évei végén találkozik olyan emberrel akit igazán, mélyen tud szeretni, vagy még késõbb. Õk is várjanak szûzen? Aki olyan szerencsés hogy a kamasz korában, annak a végén talál igazi szerelmet, az el sem tudja képzelni milyen nehéz lehet ez a kevésbé szerencséseknek, akiknek fontos lenne hogy nagy szerelembõl veszítse el, de nem talál olyat akit ennyire tudna szeretni. Legjobb barátnõm 24 éves és ebben a cipõben jár.
# 12 Én meg 28 éves koromig vártam feleslegesen a ki_eszett hercegre, pedig csinos vagyok, és lett volna jelentkezõ... ilyen hülye voltam. Most próbálom jóvátenni :)
A kérdező hozzászólása: Kettes, köszönöm, egyetértek! :) Igazából csak testi vonzalom van, de annak igyekszem ellenállni. Ha komolyat akar a srác, akkor úgyis kitart, ha meg nem, akkor lelép, és boldog leszek, hogy nem vele veszítettem el.
Ja, 11-es ki kéne menni az utcára és szembejön rögtön 5. Vagy nem ártana lejjebb venni az igényeket.Kockahasú George Clooney nem ugrik ki az elsõ bokorból..
Kettes vagyok. Szerintem akik azt mondják, hogy túl van misztifikálva a szüzesség elvesztése címû dolog, azok miatt tart itt a világ ebbõl a szempontból, ahol tart. Azok, akik vagy ilyen gondolkodású férfiak, vagy kis tizenévesek, vagy buliban vesztették el, de már megbánták, vagy kangörcsösek de nem találnak maguknak senkit... vagy csalódtak a volt párjukban... de végülis te tudod, kedves kérdezõ. Én már 5 éve együtt vagyok azzal, akivel elvesztettem, és borzalmas lett volna, ha nem vele teszem meg elõször. De tényleg ti tudjátok, na. :) Végülis a vágyaknak tényleg olyan nehéz ellenállni. ;) Feküdjetek össze mindenkivel, akivel csak lehet, egyszer élünk!
# 6 Mintha az olyan könnyû lenne... tényleg nyüzsögnek az ilyenek :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem akarok lefeküdni vele, csak kíváncsi vagyok, hogy egy átlag ember mit javasolna, én vagyok az aki túlreagálja ezt a szüzesség dolgot, vagy tényleg jobb, ha az ember megvárja vele az igazit.
Most erkölcsösnek érzed magad? ... már így is szoptál, nyaltál, gombot varrtál... messze vagy már attól. Tipikus álszent szûzr_banc.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!