Találatok a következő kifejezésre: 21 évesen ha szűz egy fiú (6 db)

21 évesen gáz, ha szűz egy fiú?

Legjobb válasz: 21 leszek, csaj, szûz. Ha találkoznék egy pasival, aki szintén szûz, és szerelmes lennék belé, még örülnék is, hogy együtt fedezzük fel a dolgokat.. :P

21 leszek, csaj, szûz. Ha találkoznék egy pasival, aki szintén szûz, és szerelmes lennék belé, még örülnék is, hogy együtt fedezzük fel a dolgokat.. :P
NEM!!!!!!
Nekem van egy fiú haverom, aki 22 éves és még szûz, de már leginkább azért, mert iszonyat milyen gátlásai lettek. Szerintem azért van egy idõ, amikor ideális, azt a tudomány is alátámasztja, hogy egy idõ után már nem igazán egészséges. Nem tudom, hogy mikor van ez a kor, de tény, hogy van ilyen.
Szerintem sem gáz, inkább érdekes! :)
22 vagyok 1 honapja vesztettem el! Sztem nem gáz :)
Nem. én 21 évesen vesztettem el(lány vagyok), de egy hónap mulva lettem 22 és a barátom is annyi volt, semmit sem vesztettünk azzal, h nem elõtte tettük meg, csodálatos volt...
Egyáltalán nem gáz (28 éves lány vagyok, ha számít, hogy ki gondolja így :) )
Nagyon gáz, én 3 voltam, amikor elvesztettem az 5 éves Pistikével. De nagyon sz.r volt, mivel már 3 éve nem láttam pinát. Csak anyukámét, amikor egytt fürödtünk!!!!!!
Van egy 24 és fél éves haverom az utcában...õ még szûz...de késõbb rájöttem hogy homoszexuális mert mindig a [email protected]ól beszél(undorító)...am 21 éves fiú vok és 17 évesen vesztettem el és ha 21 évesen is szûz lettem volna én nagyon szégyeltem volna!:) De kinek mi a szégyen...én cikinek tartom már ebben a korban...az már tényleg béna aki ilyenkor is szûz még!:-/ De csak fiúknál...lányoknál meg becsülendõ az én szememben...;)
Hozzám is eljöhetnél kislány :)
Szerintem nem gàz!!!
Nem, egyáltalán, sõõt inkább már megdöbbentõ! Azt hittem, ma már kihaltak a komoly fickók! Ezt nevezem, tartsd is magad az Igazinak!
Mondjuk ezeket az elismerõ hozzászólásokat nem értem. Nem nobel-t nyert, csak nem feküdt le még senkivel. Mi ebben a nagy kunszt? Nem tette, az az õ dolga, de szerintem aki kiírja ide kérdésben, az eleve úgy érzi, hogy ez így nincs rendjén, és itt várja, hogy dicsérgessék. Nem is nagyon értem ezt a hozzáállást, a szex egy jó dolog, nem olyan, amitõl koszos vagy megbélyegzett leszel, ehhez képest itt mégis sokan úgy gratulálgatnak a fiatalembernek, mintha azáltal, hogy szûz, megmentené magát valami nagyon rossztól. Vagy talán nektek annyira pocsék a szexuális életetek, hogy azt hiszitek, ez csak ilyen rossz lehet, és ezért örültök, ha valakinek nincs benne része?
Jajmár dehogy ciki :) nyugiiiiii :) 16/L
A szégyellés nem old meg semmit. A fõ kérdés, be akarod-e pótolni azt a (még csak pár...) évet, és hogyan fogod. Legalább a szerelmi élet nem olyan, hogy gyûjtögetni kell, mint a virágport, és lehet, hogy 30-as éveidre te is eljutsz egyszer addig, hogy kiélted magad. (mások ekkortájt házasodnak, ha ezt elérik)
Majd én segítek neked hogy ne legyél az ;););):) :)
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?Ne hallgass azokra, akik szerint ez ciki!Végülis ez a te dolgod!
NEm, szerintem sokkal inkább az számít hogy KIVEL ÉS HOGYAN lesz az ember nem szûz. Én 23 vagyok, srác. Idén veszítettem el, egy sokkal tapsztaltabb lánnyal, akit imádok. Vártam hogy találkozzak olyannal aki normális és tényleg szeretetre méltó. Ez számít ha azt akarod hogy jó legyen és ne azt hogy csalódj majd egy nagyon, az a késõbbiekben nagyon visszavethet a párkapcsolatokban, persze ez is egyénfüggõ.
Kicsit sem. Több olyan 20 év körüli srácot ismerek aki még szûz, sõt volt kapcsolatom egy 23 éves sráccal akinek én voltam az elsõ mindenben, és az sem gáz, mert õ az igazinak tartogatta magát, és így volt természetes neki. Ha szerinted gáz, akkor gáz.
Nem gáz, természetes.A szüzességet erkölcsös megörizni a házasságkötésig.A világ számos kultúrájában tisztelik a szüzességet.Pl. az ókori Rómában szüzet nem lehetett halálbüntetéssel sujtani.A jövendöbelid is örülni fog, hogy õ az elsõ(minden szempontból)az életedben!
Mindenknek a saját fejlettségétõl és az életkörülményeitõl függ. Szerintem semmilyen módon ne sürgesd. Ha eljön az ideje, és mindketten vágytok rá, elég akkor odaadni a másiknak. Ráadásul sok nõ gondoskodó típus: imádni fog, ha még taníthat is :-)
az elöttem iro 14 éves kislány járhatna nyelvtam orákra... végülis most nem ez lényeg. Én 16 éves koromban veszitettem el. Nem hiszem h gáz ha vki 21 évesen szüz, hisz ez az ö dolga. Viszont sok jóbol kimaradt még eddig;)
Dikk ezzel az emberel meg mi van :S Mindegy a kérdésre viszatérve az én barátom is 21 éves és még szûz...! Igaz én 14 vagyok de mikor nekem monta persze én is kicsit meglepõdtem de hát van aki annak az egynem tartogatja és jó ha ilyennel kerülsz ösze higy nekem MERT igy legalább sok ideje volt hogy ijenekröl olvason hogy nekünk csajoknak az elsõ ne legyen olyan szörnyü és aki ilyen hogy tartogatja az biztosan nagyon gyengéd(vagy számitógépkukac :D) mert akkor veled is az lesz és higy nekem (én meg szûz vagyok) hogy igy segit majd ha az elsõ lesz mert igy nem nagyon fog fájni lehet hogy nincs tapasztalata de legalább biztos sokat olvas utána :) Remélem segítettem :) Pusy
nem nem gaz egyaltalan .az egesz azon mulik hogy keszen alssz e ra v sem..meg a masik felen is fugg, fontos a kolcsonos bizalom.nameg a szerelem!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert kóteros voltam öt évig, és páran már hülyének néztek...
szerintem igenis gáz hogy azalatt nem talált 1 komolyabb csajt sem

Ha egy 21 éves fiú még szűz és nem nagyon mer kezdeményezni a lányoknál az szüzen fog meghalni?

Legjobb válasz: nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...

nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...
te biztos
vagyis a 15:43 szuzen fog meghalni te ne legyel olyan hulye mint o probalj kezdemenyezni es akkor nem jutsz az o sorsara:P
15:43 kommentezo nem tiszta:P
Szerintem nem gáz az én barátok 22 évesen is az volt, én voltam neki az elsõ, és nekem is õ volt sz elsõ. Amúgy a második válaszra reagálva vannak pasik akik a diszkóban felszedhetõ egy éjszakás csajokra nem gerjednek. Van aki úgy érzi hogy neki jobb is akad és nem teszi meg olyanokkal.
Az hogy nem mersz kezdeményezni azt jelenti hogy, még nem is láttál olyan lányt aki igazán tetszett volna, mert ha láttál volna olyat, automatikusan oda mentél volna hozzá. Én 20 éves vagyok és inkább szûzen fogok meghalni, minthogy olyan lányokat csináljak föl akiket igazából nem is szeretek. És halálom elõtt legalább elmondhatom azt hogy, én nem adtam oda magam akárkinek és hogy kiemelkedtem a többi férfi szürkeségébõl. Persze a szex egy nagyon jó dolog, de csak akkor, ha igazán szeretsz valakit!
Miért, gondoltod majd magától "elvesztõdik" a szüzessége?
igen én úgy fogok meghalni :) de ha feljön a téma jobban hazudok mint az aki csinálta is
Szedd össze magad és kezdeményezz.
állítólag 20 nõ közül egy bevállalja. 21 éves szûznek nem sok 19 pofon egy dugásért cserébe
Ajj dehogyis. Most nem értem mi a baj azzal, hogy még szûz vagy, hiszen csak 21 vagy. Nem kell már 15 évesen beleugrani. Biztosan találsz majd egy olyan lányt, akivel megjön hozzá a kedved, amúgy most már kezd újból divatba jönni a lányoknál, hogy szûzek maradjanak, szóval a lánynak is jobb lesz, ha úgy leszek együtt, ha mindkettõtöknek az lesz az elsõ alkalom. sok sikert!
sztem térj le a szex témáról egy kicsit:D ha ismerõst akarsz felszedni akkor sokat lógj vele, csináljatok hülyeségeket meg mindent... most még itt a hideg és ha fázik akkor melegítsd fel és õ is rájön h jókezekben van. ha akkor szépen néz rá akkor próbáld megcsókolni és ha minden stim akkor jöhet a többi szép lassan:P

Gáz ha egy fiú 21 évesen szűz?

Írjatok nemet és kort is.

Legjobb válasz: nem,nem gond.semmit esetre se érezd magad kellemetlenül.ha megtelálod az "igazit",ugy is kialakul majd minden.semmirõl nem maradtál le! ne higgy a sok dicsekvõ éretlen kamasznak.bíztosan boldogabbá tudsz tenni majd egy lányt,mint a tizenévesek.

Hat cikinek ciki, de ha teged nem frusztral akkor nem gaz. Amikor osszejottem a baratommal 23 eves volt, es nekem eszembe sem jutott hogy szuz lehet, mert mindig olyan sok lany rajongta korul, de mint utolag kiderult annak ellenere hogy kerult mar kozelebbi kapcsolatba egy par lannyal meg nem fekudt le egyikkel sem. Amikor mi eloszor egyut voltunk akkor nekem fol sem tunt hogy tapasztalatlan lenne, mert nagyon szenvedelyes volt, es az szerintem sokkal tobbet szamit, csak joval kesobb arulta el.
nem, nem gond.semmit esetre se érezd magad kellemetlenül.ha megtelálod az "igazit", ugy is kialakul majd minden.semmirõl nem maradtál le! ne higgy a sok dicsekvõ éretlen kamasznak.bíztosan boldogabbá tudsz tenni majd egy lányt, mint a tizenévesek.
elõzõ voltam, nõ vagyok, férjezett, 4 gyermekkel:)
Bolond vagy, ha szégyelled! Nincs abban semmi gáz! Szerintem izgi lehet szûz pasival, "megrontani"... :) 24/l (én 23 évesen vesztettem el és nem szégyellem, viszont nagyon megbántam)
nem, egyáltalán nem gáz. ez nem azt jelenti h sz*r vagy vagy ilyesmi csak még nem találtad meg azt a "VALAKIT" az igazit.. akivel lefeküdnél. biztos voltál már úgy hogy beindultál csajokra és le is fektetted vna õket de mégsem.. :D nem nem gáz. nem ciki. de lesz mit bepótolnod :P de így mégjobb lesz az elsõ :D ( legalábbis remélem h még jobban fogod élvezni ha mér ennyit vártál rá :) ) L
Már rengeteg ilyen kérdés volt. Nem is az, hogy gáz lenne. A gond inkább az, hogy ez az egész életedre kihathat negatív értelemben. Én 20 éves fiú vagyok szintén szüzen... A nõhiány pedig nagyon negatívan hat az egész életemre és szerintem nálad és másoknál is, akik hasonló cipõben járnak. Rossz így felkelni, elmenni akárhová, enni, lefeküdni aludni. Tudod, hogy szûz vagy és nem szeretnél az lenni, de az önbizalmad már annyira lent van, hogy nem tudod, hogy mégis hogyan szedj fel egy barátnõt. Míg sokan rendszeresen szexelnek és közben rengeteg endorfin is felszabadul bennük mi arra gondolunk, hogy milyen jó lenne..., de mégsem tehetjük meg és csak rosszabb kedvünk lesz. A rossz kedv meg még ha meg is mutatkozik rajtunk, akkor a csajok számára még kevésbé leszünk vonzóak és még inkább nem jön össze. Könnyen depresszióhoz is vezethet. Én így gondolom. Te hogyan éled meg? Ismerkedj csajokkal. Vesztenivalód nincs.
Pontosan ezt érzem én is a már leírtak mellett, mint az utolsó kommetezõ. "és mivel én tutira azt gondolom amgamról h neki biztos nem tetszenék ezért nem is próbálkozom nála , ha meg odakerülnék h valahol mégis próbálkoznék , akkor meg még erõsebben rámtör ez az érzés" Ezt pedig nagyon gyorsan felejtsd el. Felejtsd el az ilyen negatív gondolkodást és gondolkozz pozitívan. Ez a gondolkodásmód nagy hátrányodra válhat. Én is így gondolkoztam és nagyon nagyot koppantam amiatt:/.
Az elsõ válaszolónak teljesen igaza van én 20 éves leszek nem soká és még barátnõm se volt , pedig nem érzem amgam bányarémnek . De valahogy nem jön össze mert egyszerûen mulya vagyok ( pont azért mert eddig nem volt és nem mondták még sose ejj de jó pasi stb , tehát azt se tudom magamról h mi a helyzet, és mivel én tutira azt gondolom amgamról h neki biztos nem tetszenék ezért nem is próbálkozom nála , ha meg odakerülnék h valahol mégis próbálkoznék , akkor meg még erõsebben rámtör ez az érzés) 19/F
IGEN, AZ. 20/F
tök normális!! :)
Tudod mit? Igen gáz! Ha legalább Vegyük azt, hogy 16 éves korodtól nézegeted a lányokat... 5 év nem volt elég rá, hogy találj magadnak valaki, akkor ott vannak ám problémák... Veled. Nem a lányokkal, mert õk sokan vannak, te meg csak te vagy... Sürgõsen kezdjél valamit magaddal, mert ez így nem állapot. Egyáltalán azt sem értem, hogy miként bírtad ki eddig, hogy ne legyen barátnõd, ne legyen szex... 25/f
szerintem az..véleményt kérdezett..sry! L
hupsz bocs elõzõ vagyok..lemaradt a kor.. 16L
A kérdező hozzászólása: Úgy élem meg hogy még nem sikerült azt a lányt megtalálnom akiben meg tdunék bízni pedig volt már barátnõm és nem vagyok csúnya. Azért kicsit zavar hogy a mai lányoknak ilyen a mentalitása, meg elég primitivek. ezért nem találok normális csajt
Ezt igazabol csak te erzed hogy gaz vagy sem...persze a tarsadalom azt diktalja hogy Gaz! Vegyuk csak azt hogy a filmekben is azert van a 18as karika, mert azt a kort tekintik ATLAGBAN a szexualis elet elkezdesenek, az egesz vilagon!18evesen valsz felnotte, akkor mar barmit megengedhetsz magadnak, es egyedul te parancsolhatsz sajat magadnak!(most a demokraciara celzok) En 17evesen vesztettem el szuzessegem, de csak egyszeruen azert mert ratalaltam eletem elso es nagy szerelmere, es mar elso par honap utan ugy ereztuk h felvagyunk keszulve:) Viszont ha ez a veletlen nem tortent volna meg es akkor nem talaltam volna ra erre a lanyra, kitudja mikor veszithetnem el a szuzessegem!Szoval szerintem itt a szerencse is kozrejatszik! Van aki elobb ratalal igaz szerelmere, van aki kesobb!Persze nem csak szerelembol lehet elvesziteni szuzesseged, de szerintem ugy a szep!:) es ezt tapasztalatbol mondom, mert el sem tudnam kepzelni hogy milyen lett volna ha mas lannyal veszitem el szuzessegem! Es annyit elarulok hogy miutan atestel az elson!Es reggel felebredsz, egy uj embernek erzed magad!:) Teljesen feltelsz onbizalommal es sokkal szocialisabb is leszel:) Szoval hajra, tedd meg ami toled telhet, ami pedig nem, azon nem valtoztathatsz, csak siman varnod kell! "Segits magadon es Isten is fog segiteni" ^_^ Sok Sikert!
Ha igy lenézed a "mai nõket", akkor ne csodálkozz hogy nem engednek a puncijuk közelébe..Én azért furcsállom már ha egy fiú ennyi idõsen érintetlen.

Nagyon gáz ha egy 21 éves fiú szűz?

21 éves, mások által helyes fiú vagyok. Voltak már, barátn?im de még sz?z vagyok. Attól félek ha tovább "várok" a dologgal le leszek maradva a korombeliekhez képest. (már szinte senki nem sz?z igy se a környezetembe) Ez a lemaradás okozhat gondot a késöbbiekben a párkapcsolataimban?

Legjobb válasz: Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!

Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!
Figyi, én is 21 vagyok, és szûz! NEm tudom, ez a fiataloknál mostmár rögeszme h minél hamarabb elveszítse? :S Nem leszel lemaradva semmirõl nyugodj meg! Ez nem versenyfutás! Üdv
A barátom is szûz volt, kb.22 éves koráig, szóval nem te vagy az egyedüli eset. Azért ilyen esetekben elõ szokott fordulni, hogy a pasi a normális szex hellyett sok pornót néz, és azt hiszi, az a normális. Ez miatt lehet gond a késõbbi párkapcsolatokban, de ha nem csinálod, akkor nem.
Nekem egyszer azt mondta egy csaj, hogy szerinte ciki, ha egy fiú 16 évesen még szûz. Szerintem az a csaj, aki így gondolkozik, az olyan is... Szóval szerintem ne izgasd magad ezen, el jön mindennek az ideje!
Nem leszel lemaradva semmirõl.Ráér még a szûzesség elvesztése csak a lényeg hogy olyannal legyen akit tényleg igazán szeretsz.
nem gaz miert is lenne az ? egyszer csak eljon az ideje hogy elveszitsd a szuzeseged csak turelem mert mindennek el jon az ideje csak varnod kell
* legyél
GGGGGÁÁÁÁÁÁZZZZZZ!!!!!!
Gáz:D
Szt nm gaz az h 21 vagy es szuz ez jou mer igy nm sietsz el sm se!szt nm is fog sm bajt okozni a parkapcsolatodban h me szuz vagy szt ne szegyeld;):D
igaza van a kedves kérdezõnek. minél tovább húzod, annál nehezebb lesz...nem a korodbeliek miatt, meg h ki a vagányabb, de ismerek 1 lányt, hasonló helyzetben van, és érzem rajta, h emiatt nem bír normálisan pasizni... sajnálom, h idáig vártál, de próbáld meg. keress vmi aranyos csajt, akivel érdemes lenne. hidd el, felszabadulsz, és könnyebben megy majd a csajozás... 21éves lány
ez teljesen normális! bár én "csak" 18 vagyok, de én is szûz! ez teljesen normális! nem kell szégyellni! egyszer te is elveszíted!
hajó apsi vagy , miért nem fekszel le csajjal? mi a neved?, megnéznélek iwiwen :D
nem gáz ha még szûz vagy. egyébként nagyon sok srác hazudik azzal kapcsolatban hogy mikor vesztette el a szüzességét. a legtöbbjük is "késõn" vesztette el. úgyhogy ne aggódj és ne stresszeld magad ezen.

Ciki ha egy 21 éves jóképű fiú még szűz?

Legjobb válasz: Még akkor sem ciki,ha 10 év múlva is az lesz.Csak ez ma nem divat. 27/F

Nem, sõt tök jó lesz az elsõnek (ha úgy gondolkodik, mint én), hogy az a JÓKÉPÛ srác csak az övé, és mégcsak nem is terhes...
Még akkor sem ciki, ha 10 év múlva is az lesz.Csak ez ma nem divat. 27/F
inkább dícsérendõ... ne is merüljön fel benned ez a nem ciki-e kérdés
Hát még ha terhes...
egyáltalán nem ciki! majd a következõ lányzóval összejön :)
Hát azért ezt a "jóképû" jelzõt megkérdõjelezem.. ha 21 évesen olyan láma vagy, h. még nem voltál punciban, akk. te egy HOBBIT vagy szerintem...(de azért sunáználak..62/F)
Sztem nem gáz 1általán, barátommal 20 évesen ismerkedtem meg, és 2 nap volt a 21. szülinapja elõtt(amikor már jártunk), és én nem engedtem neki, szegényke :) viszont 21 évesen nagyon csúnyán elvettem a szüzességét:) Azóta is szerelmesek vunk(majd 1 éve). Ja és neten ismerkedtünk. Találj 1 lányt aki tényleg szeret, a kor nem számít
Csak az.
jajj, de cuki vagy! Írj privit! 18/L
A kérdező hozzászólása: akivel akartam nem jött össze
nem ciki :) miért vagy még szûz? nem akartál eddig lefeküdni senkivel vagy nem jött össze?
Nem ciki a, biztos epekedve néznek utánad a csajok, csak hát hátul nincsen szemed, hogy észrevedd.
Á én tavaly feküdtem le elöször egy lánnyal és akkor voltam 25 éves :) . Elõtte is próbáltam, de valahogy nem jöttem sose össze úgy senkivel, hogy ez a pillanat eljöjjön illetve nem jutottam el odáig. Úgyhogy 25 évig kellett rá várnom...pedig én is egy magas jóképû fickó vagyok. Igaz lehet nem voltam eléggé bátor és nyomulós...franc tudja...
szerintem cuki.:)
Nem.
Szerintem meg nem ciki, nem cuki és semmi sem. Várd meg a lányt, akit szeretsz és aki viszontszeret. Furcsa is lenne, ha az alapján ítélnék az embereket cikinek vagy cukinak, hogy szüzek-e még vagy nem. A cuki szerintem ledegradáló ez esetben, mintha azt mondanátok: aranyos kisfiú. Pedig egy szûz fiú lehet "férfibb", mint egy olyan, akinek már volt 100 csaja, ez nem ettõl függ. Sõt, aki annyira nem tartja a másik nemet, hogy ne "egyszerhasználatosként" kezelje, annak a saját nemiségével is komoly problémák vannak, nem beszélve az önértékelésérõl. 22/L

Lányok, nálatok hátrány ha egy fiú 21 évesen szűz? Kizáró ok?

Legjobb válasz: igen hát ez már kizáró ok nálam. :)

igen hát ez már kizáró ok nálam. :)
hátrány. nem feltétlen kizáró ok, de nagy hátrány. fõleg hogy annak azért általában oka is van (nem feltétlen az hogy ronda vagy, de a személyiségen látszik...)
Sajna olyan nyomorék világot élünk , hogy ezt a tényt nem nagyon értékelik. De akinek ez hátrányt jelent vagy kizáró okot , az ássa el magát jó mélyre.
de jó se. megéri?
A kérdező hozzászólása: Én miben lennék hibás?Elkerülöm az olyan szituációkat amikben rosszul érzem magam, egyszerû.Így nem ér fájdalom.
mindig a másik a hibás, értem én:)
A kérdező hozzászólása: Igen ez rossz lehet, nem kell neki bedõlni, ez velem is megeshet, kihasználnak a pénzért, stb. Ez ironikus, hogy én nem akarok kihasználni senkit nekem még sem jön össze, pedig én jó szándékú vagyok, õk nem.
Nem támadás az igazság. Ha annak veszi valaki, az általában (és ezt most ne vedd magadra, mert nem azért írom...) azért van, mert fáj neki, ugyanis belül érzi, hogy igaz...
az ember néha azt hiszi hogy van valami, ami közben nincs. rossz érzés ám rájönni, viszonylag hosszú idõ után, hogy a pasi csak megdugni akart (hozzátenném a témakör miatt, hogy nem dugott meg.), míg te azt hiszed végre találtál valakit akivel boldog lehetsz
A kérdező hozzászólása: és még is hogy esel?
nem támadtunk elsõre, te kérdezted... én nem esek pofára? mindenki esik pofára. de megéri
A kérdező hozzászólása: 21:57 Na ilyen egy normális szimpatikus kedves lány:) Miért nem lehet ilyennek lenni nektek kettõtöknek is?Miért kell engem támadni a kérdésemben és leszólni?
A kérdező hozzászólása: na végre normálisan írtad le:D az elején pedig így fogalmaztad meg, meg ne támadjon engem már senki, amit írtál abból nem igaz semmi, attól, hogy most ideges vagyok nem vagyok ilyen, ha buta lennék nem járnék jogi egyetemre, na mindegy, nem szeretem a pofára esést ez tény, de hát te megint könnyen beszélsz, te nem esel pofára.
miért lenne az? nem tom miért kell ezt igy felfújni h most jujj még szûz...na és? majd nem lesz az :D 18/L
ugyan hány darab nõ közölte már veled hogy : "jah szûz vagy? akkor bocs nem." mert ezt még én sem tenném, de úgylátszik neked már megrögzült kényszerképzeted hogy megtenném. nem. ha nem látom, érzem rajtad hogy rettegsz tõlem és a p.na szó hallatán összef.sod magad, akkor megismerkedünk. teszem azt megkedvellek, belédszeretek, onnantól pedig valójában felõlem lehet zöldszívecskés-pöttyös farkad is, akkor is kelleni fogsz. értsd meg: nem azért nem kellenél mert nem dugtál még meg egy nõt sem.
tudod... nem azért nem jönnék veled össze mert szûz vagy... azért, mert buta vagy mint a s.ggem csak nem olyan szép na mostmár leírom ha kigondoltam:DDD magadnak mondasz ellent. az elõbb: nem érdekel kivel fekszem össze nem attól vagyok rib.nc. most meg már nemibetegek is vagyunk? azért mert nem vagyok szûz? ajaj. na téged ez nem fenyeget, de az sem hogy barátnõd lesz valaha is. gondolkodj már ember: minden férfi kezdeményez, minden férfi pofára esik. ez nem megalázás, ez az élet rendje. úgy, ahogy nõk is járnak pórul. aki nem mer az nem nyer. de ne próbálj meg glóriát emelni saját fejed fölé, nekem meg szarvacskákat rajzolni csak azért mert te még nem tudtál megdönteni senkit, ami nyilvánvalóan zavar téged. attól nem leszel kevésbé szûz hogy engem mocskolsz, de mostmár még nevetséges is vagy.
Lehet h ez megoldás de sokszor nem segít lehet h rengeteg jó élménytõl fosztod meg magad ha ilyen "burkod" van... Egy darabig ilyen voltam én is de rájöttem nem óv meg és sokmindenrõl lemaradok :)
A kérdező hozzászólása: lehet hogy jó sem, de rossz sem:) Valahogy biztosan ki lehet kerülni az elutasítást, pofára esést.Ez ennyire nehéz lenne vagy én fogom fel rosszul? Szoktak lányok a szemembe nézni mondjuk buszon vagy bárhol, ilyenkor mindig félrenézek, nem akarom, hogy rájöjjenek tetszenek nekem.Ilyen esetekben ezek szerint mindig tetszem nekik?
21:36 Az gondolom eszedbe se jutott, ha netán az illetõnek erõs bizonyítási kényszere van, és gyorsabban rázódik bele a dologba, mint gondolnád.
nahát nem gondoltam hogy ez ilyen bevett szokás, de örülök neki végülis akkor nem modntam túl nagy baromságot... hogy mit szólnak a lányok? tudod a nõk többsége olyan, ha a kamionos bevándorló feketemunkás hányás (megint extrém példa hehe) rájuk dudál, elõször kiröhögik, majd felháborodnak, de belül mélyen tudják, hogy neki is van szeme és örülnek a "bóknak". odamész, akár a legjobb nõhöz is. leszólítod, és kb annyit mondasz neki hogy csak szeretted volna elmondani milyen szépnek találod, de már mész is. a nõ elsõ körben (ha nem tetszel neki) furcsán néz, elutasító lesz. aztán mikor látja hogy tényleg ennyi, akkor vagy még örül is neki, és úgy véli milyen kedves tõled csak így bókolni minden hátsószándék nélkül, vagy továbbra is furcsállja a dolgot. aztán elfelejti. a nõk elfelejtik azt, ami nem ínyükre való. nem tudnám neked felidézni kik hol és milyen dumával szólítottak le, mert irreleváns. ...de ha emlékeznek is rá esetleg, ami nem így van... másnap elmesélik a barátnõjüknek, hogy képzeld, odajött egy srác, és csak annyit mondott szép vagyok majd elment. ez olyan szörnyû? és ha azt is hozzáteszi hogy nem tetszettél neki? nem változtat az életeden, de szeretjük a magabiztos fiúkat.
Szamócának igaza van, ez a leszólítgatás ez egy bevállt séma a fiúknál. Én is alkalmaztam. Emlékszem egyszer egy nõ ismerõsöm megkérdezte, ohgy vajon miért szólította meg egy srác, mindösszesen egy bók kedvéért, pár mondatért és már ment is tovább (jól esett a nõ ismerõsömnek, csak nem értette). Aztán mondtam neki , hogy rajtad csiszolta a bárotságát, én is sokat csináltam, nem kell kétségbeesni. Mosolygot rajta és kész. Szóval csak bátran (a csajozós könyvek is ezt írják és tényleg baromi jó dolog).
Hát én olyat nevettem a válaszok végigolvasása során.. =D Elõször is: teljes mértékben respect szamócának! Másodszor: nálam is hátrány lenne, de ahogy korábban is írták, ha minden más stimmel, üsse kavics. Bár én betegesen rettegnék a dologtól, hogy megkattan a másik, és ki akarja majd élni magát, arra meg én huszonévesen nem vagyok kíváncsi. Harmadszor: a tréninggel kapcsolatban, hogy hogy érintené a nõket - 1 nap után már nem tudnák felidézni az arcodat. Lehet, hogy akkor meghökkennének, esetleg, ha valami nagyon gáz dumával mész oda kinevetnének, de mérget vehetsz rá, hogy ha x idõ múlva szembe mennél vele az utcán nem ismerne rád. Felesleges ráparázni.
Az odáig rendben van, hogy te nem szeretsz szûzzel lenni, csak sajnos manapság a lányok 95%-a ilyen. Én is kénytelen leszek szimplán ezért megutálni õket, és gonoszként tekinteni rájuk, mert egy se lesz, akivel túl tudnék esni a dolgon.
A kérdező hozzászólása: nem beégés, mindenki elkezdi valahol
Ez nem teljesen így van. Tizenévesen nyilván én sem az annyival tapasztaltabb srácok után ácsingóztam, ugyanis mi lányok sem szeretünk beégni szerintem:) A szintén szûz/nem túl tapasztalt lányoknál szerintem nem kizáró ok az, ha a fiú is így van ezzel.
A kérdező hozzászólása: utolsó, ha rajtad múlna senkinek sem lenne tapasztalata mert kizárnál midnenkit:D ez olyan mint a munkahelyek, oda sem vesznekfel pályakezdõket, csak tapasztaltakat, de tapasztalatuk meg nem lehet mivel pályakezdõket nem vesznek fel, ördögi kör:D Ja jó ötlet ez a leszólítgatós tréning, nem tudom hogyan fogadják ezt a lányok, ilyenkor örülnek? Le merek szólítani bárkit amúgy, volt olyan munkám, hogy diákként szórólapozás utcán, mentem és midnenkinek adtam, meg útbaigazítást kérni bárkitõl megy, és segítettek.
22:56: Nem, nem jutott eszembe, mert nem ez a tapasztalat. Az erõs bizonyítási kényszer általában csak hátraveti az ilyesmit, gagyinak hat (olyan igyekezni próbáló kisfiúsnak, nem férfiasnak). Nyilván nincsen százas listám, hogy ezt alátámaszthassam, tízes sem, de nálam a megéltek azt támasztják alá, hogy valaki minél tapasztalatlanabb, annál bénább. A tapasztaltat pedig nem úgy értem, hogy legalább x számú nõt megdugott életében, ugyanis egy darab hosszú párkapcsolat folyamán is lehet tapasztalatot szerezni. Bár azért az egynél még mindig jobb a kettõ vagy a három, mert nem minden nõ egyforma. Ráadásul a tapasztalatlan srácoknál ott van az is, hogy ha valamit nem jól csinálnak akkor tapintatosan kell velük közölni, meg ápolgatni kell a lelkivilágukat, hogy majd belejönnek. Egyszerûen az a tudat, hogy a partnerem kevésbé tapasztalt nálam, lelombozó. Az ágyban azért elvárom, hogy ne én diktáljam a tempót, és ezt egy szûz/tapasztalatlan srác nem tudja teljesíteni a bénázásával, ez van. Lehet ezt akármeddig cifrázni, ÉN nem szeretem a szûz/tapasztalatlan srácokat, kizáró ok, és kész. Biztos vannak olyan lányok, akik szeretik tanítgatni õket, én nem ilyen vagyok.
sejtem hogy jelenleg én vagyok az utolsó ember akire hallgatnál, de azért mondok egy tippet, legalább gondold át. egy barátommal csináltam meg, nála bejött õ is ilyen félõs volt. kérj meg vkit aki elõtt nem félsz ilyesmit cisnálni, vagy akár egyedül is: és menj el egy totál más városba, ahol senki nem ismer. bulizni, vagy utcára, vagy ami neked testhez áll. és szólíts le minden egyes lányt aki kicsit is tetszik (persze úy hogy ne lássák egymást). állj úgy neki, hogy onnan neked nem kell barátnõ, ez csak amolyan tréning. menj oda, beszélgess velük, ha anyagilag úgy állsz hívd meg egy piára vagy amit akarsz. a lényeg hogy minél több nõhöz. az elsõ pár visszautasítás (mert lesz, nyilván) sz.r. de aztán rájössz hogy valójában ez nem olyan szörnyû, és legközelebb ha majd az életben eléd kerül egy ilyen lehetõség már legalább nem lesz benned az az izgalom, ami az elsõ pár ilyennél van.
Nálam hátrány. Egyáltalán nem ciki, de nem tartom férfiasnak és egyáltalán nem vonzó a SZÁMOMRA. Erre szokták egyes lányok azt mondani: "de aranyos" - nálam aranyosak a kiskutyák, és a lányok. NÁLAM! Ez valóban a személyiséggel van összefüggésben, pl. azért mert visszahúzódó. én nem szeretem a visszahúzódó férfiakat, egy férfi legyen határozott! Szóval, nem leszólni akarlak, csak véleményt nyilvánítani:) Ez szubjektív. Egyértelmû hogy kapsz ilyen, és olyan válaszokat. Gondolom te is azért tetted fel a kérdést, mert tudtad hogy nem egyértelmû a válasz. Viszont ha nem fogadod be ezt az oldalát a véleményeknek, akkor tényleg ne tedd fel a kérdést!
A kérdező hozzászólása: végül is máshogy nem lesz barátnõm, mondjuk még ha összejövök valakivel megcsalhat vagy bármi.Valahogy le kell gyõznöm a félelmemet, nem látok rá semmi esélyt, hogy sikerülne ez, hogy valakit leszólítok és akkor a barátnõm lesz.
ezt nem mondtam. szerintem már rájöttél, hogy én nem fogom szépíteni neked a dolgot meg hazudni: többször esel pofára, és sokszor kellemetlen lesz a helyzet. de odamész egy lányhoz a buszon, megszólítod. elküld. igen, ez szopás, míg hazaérsz ég egy kicsit az arcod, ha nagyon lelkis vagy még egy hétig az eszedben van, aztán elfelejted... de mondok jobbat: a lány amint leszáll a buszról elfelejti, ahogy mindenki más is. és ha egyszer majd egy lány nem küld el, összejöttök, és az a szeretet kárpótol az összes addigi csalódásodért. és most nem a szexrõl beszélek... arról, hogy jobb vegetálni egész életedben, és meghalni úgy hogy nem éltél, mint kockáztatni egy keveset a biztos siker érdekében?
Jogi egyetemre jársz, meríts ebbõl határozottságot és ha rád néz valaki, akkor próbálj ne elfordulni. Tartsd a szemkontaktust. Ha rád mosolyognak, nyert ügyed van.
A kérdező hozzászólása: 21:41 Te is ezt mondtad rám, meg leszóltál, hogy szerinted nem vagyok férfi meg hasonlók, persze hogy nem esik jól.Megismerek valakit jól kijövünk meg minden és akkor ha elmondom neki, hogy szûz vagyok akkor dob. Ha meg prostihoz megyek mert az átlagos lányok elutasítanak akkor meg azért dob, akkor most mi a megoldás?
K*rva egyszerû megtudni kinek tetszel. Nem úgy kell odamenni hozzá, hogy "szia járunk?" meg "ú de szép vagy szeretnélek jobban megismerni" és hasonlók, hanem elõször megpróbálsz szemezni a lánnyal, ha az megvan akkor nyugodtan odamehetsz és hívhatod valamire. Ha táncos helyen vagytok pl. akkor meg csak úgy felkérheted táncolni. Érteni fogja a célzást. Ha utána nem ellenzi a társaságodat, akkor nyilván te is tetszel neki. Ha kifogással jön, akkor nem. Szerintem nem akkora szégyen. Én sem jövök be minden férfinak, akit megnézek, mégsem török rajta össze, és nem is vagyok szûz basszus. De ha ragaszkodsz az álláspontodhoz, akkor egészségedre, ne menj oda egy lányhoz se, várj a sarokban szorongva, hogy majd egy megszólít, és még 30 éves korod elõtt elvezted a szüzességet. Egyébként meg az aggszûz és a szétkefélt nemibeteg között vannak átmenetek. Pl. az emberek, akik normális párkapcsolatban élnek, és ilyen célzattal ismerkednek...
A kérdező hozzászólása: nem errõl van szó, hanem lealacsonyítasz, a többiek is válaszoltak, normálisan, mi az hogy ez kizáró ok, hogy nehezen nyitok mások felé?Ennyi erõvel azt is kijelenthetnénk, hogy minden szõke lány hülye.
persze hogy nem. elsõ kommentemben azt írtam, annak általában oka is van. te erre, hogy igen, van, ez és ez. na nekem az az ez és ez az (huhh leírtam...), ami kizáró. mert nem vonz. de jó oké, befejeztem, bennem tényleg van rib.nc hajlam bár gyakorlatba nem ültetem... meg nem is számít igazán hogy megérted-e a mit mondok. csak érted, felteszel egy kérdést, és ha nem úgy válaszolok rá ahogy neked tetszik már puffogsz.
A kérdező hozzászólása: Ez a felfogás nem tetszik szamóca, hogy pusztán abból, hogy valaki szûz már te mag akarod mondani ki õ, milyen személy és el is könyveled, holott egy embert egy adatból nem lehet megismerni. Nekem nem annyi a dolgom, hogy a lányok sorban jönnek oda hozzám, mert tetszem neki és nekem csak válogatni kell, így én is könnyen leszólnék bárkit, szóval nem tudom, mi ez a nagyképû stílus.
Mert nehezen nyitok mások felé. Barátom se igazán volt, anélkül meg nehezen menne, mert ütközne az elveimmel. (mielõtt valaki beszólna, lehet, hogy nem vagyok egy modell szépség, de annyira rossz se, tipikusan átlagos vagyok) 20:10-es voltam
Nem kizáró, de állj a sarkadra, és legyél férfi... gyengéket megeszik vagy eltapossák, jó az ilyen fiúkkal játszani szoktak a lányok, mert nagy eséllyel naygon jó papucs lehetsz... nem bántani akarlak.. De kezd megváltozni mert ebbõl semmi jó nem lesz.. 19L
nem, ha egyébként is tetszik 20L
nem hiszem el, hogy vkinek megtetszik vki, és csak azért nem járna vele, mert szûz... ez nagyon durva!
nem szóltam le. semmi baj nincs vele hogy szûz vagy, modntam nekem a hozzá tartozó személyiséggel van bajom általában. amit írtam azt arra írtam, hogy ássam el magam ha nem értékelem az ilyesmit. nem értékelem, mert szerintem nem jó szexuális tapasztalat nélkül leélni az életed, csúnyán beszophatod vele ha majd kétgyerek+asszony mellett jön rád hogy ki akarod élni magad. mellesleg ne kérdezz olyat amire nem fogadsz szívesen minden választ.
Csak a r*bancoknak az. Hidd el, sokan vannak, szóval mellélõttél.
A kérdező hozzászólása: 20:10 Te miért vagy szûz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem, de most ilyen miatt leszólni egy embert hogy szûz, és kizáró ok.
Szerintem nem hátrány. Én is az vagyok u.ennyi idõsen és lány vagyok. Persze oka mindennek van, de aki emiatt lenéz téged, az nem akar igazán.
úgylátszik. am nem neked írtam:) de ok :D
hátde cseszdmeg:) már bocs... most buta példával élek, direkt, hogy ne próbáld kifigurázni. ha téged az vonz és az az ami tetszik neked, hogy egy lány vanília fagyit eszik.... és világ életedben eddgi csak olyan lányok jöttek be akik vanília fagyit ettek, akkor ha megkérdem tõled, hogy mond csak: kizáró ok, hogy egy lány csokifagyit eszik? persze, nem kizáró ok, de lényegében 99, 9% hogy nem fog bejönni. mert tudod magadról, hogy neked nem az kell. ezt bármilyen belsõ tulajdonságra kivetítheted. egyébkétn meg csak annyira elnagyolt az én ítéletem rólad, mint a tiéd rólam.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs ítéletem rólad, ne ítélj, hogy ne ítéltess, akkor kipróbálnám a csokifagyit is, mert még nem ettem.
A kérdező hozzászólása: 21:36 nálam meg az ilyen nõstények nem minõsülnek nõnek mint te. Most nekem ahhoz nincs kedvem, hogy egy nap odamegyek 10 nõhöz és akkor mindegyik elutasít és utána rossz kedvem lesz ez miatt, ne adj isten megszégyenülök emberek elõtt akik onnantól kezdve máshogyan fognak viszonyulni hozzám, úgy, hogy kevesebbet érek. Ezt miért nem látod át?Könnyû okoskodni amíg neked ezt nem kell megtenni. Ha tudnám kinek tetszem ahhoz odamennék és elbeszélgetnénk jókedvûen, de nem lehet tudni, itt is csak a szüzesség szempontjából kizáró ok 2 lánynál is a válaszolók közt, és még van x ezer szempont. Úgy látszik most az a divat, hogy összefekszünk mindenkivel aztán nemibetegek leszünk, mindegy, én legalább nem járok hetente a nemibeteg gondozóba és nem vagyok nagyképû és öntelt.
:) szóval kérdezõ... így sem érted hogy én nem akarok neked rosszat? legyél kicsit határozottabb, és kevésbé hisztis, mert egy elemi vita utána sértõdötten a fejemhez vágni hogy dehát én biztos ronda vagyok... hát, nem a legjobb ütõkártya:D
SZamócának nagyon is igaza van. Kérdezõ, te feltettél egy eldöntendõ kérdést, válaszolt és meg is indokolta. Most akkor tulajdonképpen mi a probléma? Mert ha nem fogadsz el az álláspontoddal ellenkezõ nézeteket, akkor felesleges kérdéseket feltenned. Ez itt nem a lelkisegély szolgálat, ahol majd írogatják a szûz fiúkáknak, h hát igen, minden nõ erre vágyik, légy büszke magadra. Ami azt illeti nálam is kizáró ok lenne. Egyrészt azért, mert én huszonéves nõként nem egy tapasztalatlan kissrácra vágyom az ágyban, aki bénázik, akit taníthatni kell, hanem olyanra, akinek van fogalma a dolgokról. Másrészt ahogy azt szamóca is mondta, annak, hogy valaki 21 évesen szûz általában az az oka hogy: ronda/sötét (elijeszti a lányokat a hülyeségével)/gyáva. Na most valljuk be ezeknek egyike sem túl vonzó tulajdonság, mivel a legtöbb nõ igenis egy határozott, domináns férfira vágyik, akinek esetleg még a fejében is van valami. Az élet viszont nem úgy mûködik, hogy "hát én féltem odamenni hozzájuk, nem az én hibám"... De igen, minden a te hibád. Sem az iskolában, sem a munkában, sem máshol az életben nem keresheted a kifogásokat, és így van ez párkapcsolatok terén is. Ha gyáva vagy, tessék erõt venni magadon. Mondom ezt olyan nõként, aki szívesen kezdeményez. Szerintem ha én erre képes vagyok nõként, akkor bármilyen hímnemûnek képesnek kell rá lennie, ha "férfinak" akarja titulálni magát. Ugyanis a gyáva anyámasszonykatonája gyerekek, akik olyan kifogásokkal jönnek mint te nálam nem minõsülnek férfinak....
nna ez most hogy jön ide?:D
A kérdező hozzászólása: szerintem meg te vagy ronda és szar csaj szamóca
az volt a kérdés, hogy kizáró ok e, vagy hátrány, nyílván nem azzal kezded a kapcsolatot, ha meg nyeregben van, akkor tök mindegy!
attól nem leszek rib.nc hogy mindenkivel lefekszem, csak attól ha téged visszautasítanálak? jól hangzik. de ha összejönnék veled, mondván próbáljuk meg, és aztán elhagynálak mert (ahogy én azt elõre tudtam) nem mûködik, akkor meg már fogadok büdös tetves rib.nc lenne a megnevezés...
najólvanmár. ad1. azt mondtam nálam hátrány. ez nem egyenlõ a "csajoknál kizáró ok"-kal. ad2. ha megkérdezed hogy "Ronda vagyok?" akkor azt is fõhajtással kell fogadnod ha azt mondom IGEN. te kérdezted. ad3. senki nem mondta hogy sz.r ember lennél. azt mondtam, nem jönne be a személyiséged. neked se az enyém, problem solved, nem fogunk házasodni.
A kérdező hozzászólása: Attól nem leszel ri*anc, kit érdekel kivel feküdtél le?De igazad van, értéktelen ember vagyok fel kéne akasztani mert szûz vagyok és nem merek ismeretlen lányokat leszólítgatni, engem nem tanított meg senki hogyan kell csajozni. Ha meg prostihoz megyek akkor meg az kizáró ok, tehát akkor hogy feleljen meg az ember?Mert a csajoknak minden kizáró ok.
Most megtudtam, hogy aggszûz vagyok, már ezért érdemes volt felkelni ma....
Írták a lányok(?), hogy a szüzességgel társuló személyiséggel van bajuk. Valahol meg tudom érteni õket, pedig srác vagyok. Többnyire az utcán a csajokat szoktam figyelni, de néha megakad a szemem valami aggszûzön (20+ éves, igen sajna ez a mai társadalomban már annak számít szerintem) és mosolygásra támad kedvem, mert olyan félszegnek és bénának látszanak. A lényeg szerintem annyi, ha nagyon látszik rajtad, hogy pinát még csak képrõl láttál, akkor nagyon komoly hátránnyal indulsz a lányok TÖBBSÉGÉNÉL, tehát nem mindenkinél.
aha, csak h ha meg "kipróbálok" mindenkit, mert ugye nem tudhatom, ha nem szelektálni semmi alapján akkor meg azért lennék rib.nc... na mindegy:) (ha nem akarod hogy írjak akkor ne válaszolj nekem mert sajnos krónikus közléskényszerem van és nem bírom befogni hiába kértél meg)
Járj prostikhoz és ennyi. lemaradsz a jóról.
A kérdező hozzászólása: Oka van persze, nem mertem soha kezdeményezni ha tetszett valaki, így sosem volt barátnõ sem, õk meg ugye nem jöttek hozzám, senki nem akart megismerni, ennyi az oka, nem érzem ez miatt rosszabbnak magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!