Találatok a következő kifejezésre: 21 évesen ha szűz egy (21 db)

21 évesen gáz, ha szűz egy fiú?

Legjobb válasz: 21 leszek, csaj, szûz. Ha találkoznék egy pasival, aki szintén szûz, és szerelmes lennék belé, még örülnék is, hogy együtt fedezzük fel a dolgokat.. :P

21 leszek, csaj, szûz. Ha találkoznék egy pasival, aki szintén szûz, és szerelmes lennék belé, még örülnék is, hogy együtt fedezzük fel a dolgokat.. :P
NEM!!!!!!
Nekem van egy fiú haverom, aki 22 éves és még szûz, de már leginkább azért, mert iszonyat milyen gátlásai lettek. Szerintem azért van egy idõ, amikor ideális, azt a tudomány is alátámasztja, hogy egy idõ után már nem igazán egészséges. Nem tudom, hogy mikor van ez a kor, de tény, hogy van ilyen.
Szerintem sem gáz, inkább érdekes! :)
22 vagyok 1 honapja vesztettem el! Sztem nem gáz :)
Nem. én 21 évesen vesztettem el(lány vagyok), de egy hónap mulva lettem 22 és a barátom is annyi volt, semmit sem vesztettünk azzal, h nem elõtte tettük meg, csodálatos volt...
Egyáltalán nem gáz (28 éves lány vagyok, ha számít, hogy ki gondolja így :) )
Nagyon gáz, én 3 voltam, amikor elvesztettem az 5 éves Pistikével. De nagyon sz.r volt, mivel már 3 éve nem láttam pinát. Csak anyukámét, amikor egytt fürödtünk!!!!!!
Van egy 24 és fél éves haverom az utcában...õ még szûz...de késõbb rájöttem hogy homoszexuális mert mindig a [email protected]ól beszél(undorító)...am 21 éves fiú vok és 17 évesen vesztettem el és ha 21 évesen is szûz lettem volna én nagyon szégyeltem volna!:) De kinek mi a szégyen...én cikinek tartom már ebben a korban...az már tényleg béna aki ilyenkor is szûz még!:-/ De csak fiúknál...lányoknál meg becsülendõ az én szememben...;)
Hozzám is eljöhetnél kislány :)
Szerintem nem gàz!!!
Nem, egyáltalán, sõõt inkább már megdöbbentõ! Azt hittem, ma már kihaltak a komoly fickók! Ezt nevezem, tartsd is magad az Igazinak!
Mondjuk ezeket az elismerõ hozzászólásokat nem értem. Nem nobel-t nyert, csak nem feküdt le még senkivel. Mi ebben a nagy kunszt? Nem tette, az az õ dolga, de szerintem aki kiírja ide kérdésben, az eleve úgy érzi, hogy ez így nincs rendjén, és itt várja, hogy dicsérgessék. Nem is nagyon értem ezt a hozzáállást, a szex egy jó dolog, nem olyan, amitõl koszos vagy megbélyegzett leszel, ehhez képest itt mégis sokan úgy gratulálgatnak a fiatalembernek, mintha azáltal, hogy szûz, megmentené magát valami nagyon rossztól. Vagy talán nektek annyira pocsék a szexuális életetek, hogy azt hiszitek, ez csak ilyen rossz lehet, és ezért örültök, ha valakinek nincs benne része?
Jajmár dehogy ciki :) nyugiiiiii :) 16/L
A szégyellés nem old meg semmit. A fõ kérdés, be akarod-e pótolni azt a (még csak pár...) évet, és hogyan fogod. Legalább a szerelmi élet nem olyan, hogy gyûjtögetni kell, mint a virágport, és lehet, hogy 30-as éveidre te is eljutsz egyszer addig, hogy kiélted magad. (mások ekkortájt házasodnak, ha ezt elérik)
Majd én segítek neked hogy ne legyél az ;););):) :)
Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak?Ne hallgass azokra, akik szerint ez ciki!Végülis ez a te dolgod!
NEm, szerintem sokkal inkább az számít hogy KIVEL ÉS HOGYAN lesz az ember nem szûz. Én 23 vagyok, srác. Idén veszítettem el, egy sokkal tapsztaltabb lánnyal, akit imádok. Vártam hogy találkozzak olyannal aki normális és tényleg szeretetre méltó. Ez számít ha azt akarod hogy jó legyen és ne azt hogy csalódj majd egy nagyon, az a késõbbiekben nagyon visszavethet a párkapcsolatokban, persze ez is egyénfüggõ.
Kicsit sem. Több olyan 20 év körüli srácot ismerek aki még szûz, sõt volt kapcsolatom egy 23 éves sráccal akinek én voltam az elsõ mindenben, és az sem gáz, mert õ az igazinak tartogatta magát, és így volt természetes neki. Ha szerinted gáz, akkor gáz.
Nem gáz, természetes.A szüzességet erkölcsös megörizni a házasságkötésig.A világ számos kultúrájában tisztelik a szüzességet.Pl. az ókori Rómában szüzet nem lehetett halálbüntetéssel sujtani.A jövendöbelid is örülni fog, hogy õ az elsõ(minden szempontból)az életedben!
Mindenknek a saját fejlettségétõl és az életkörülményeitõl függ. Szerintem semmilyen módon ne sürgesd. Ha eljön az ideje, és mindketten vágytok rá, elég akkor odaadni a másiknak. Ráadásul sok nõ gondoskodó típus: imádni fog, ha még taníthat is :-)
az elöttem iro 14 éves kislány járhatna nyelvtam orákra... végülis most nem ez lényeg. Én 16 éves koromban veszitettem el. Nem hiszem h gáz ha vki 21 évesen szüz, hisz ez az ö dolga. Viszont sok jóbol kimaradt még eddig;)
Dikk ezzel az emberel meg mi van :S Mindegy a kérdésre viszatérve az én barátom is 21 éves és még szûz...! Igaz én 14 vagyok de mikor nekem monta persze én is kicsit meglepõdtem de hát van aki annak az egynem tartogatja és jó ha ilyennel kerülsz ösze higy nekem MERT igy legalább sok ideje volt hogy ijenekröl olvason hogy nekünk csajoknak az elsõ ne legyen olyan szörnyü és aki ilyen hogy tartogatja az biztosan nagyon gyengéd(vagy számitógépkukac :D) mert akkor veled is az lesz és higy nekem (én meg szûz vagyok) hogy igy segit majd ha az elsõ lesz mert igy nem nagyon fog fájni lehet hogy nincs tapasztalata de legalább biztos sokat olvas utána :) Remélem segítettem :) Pusy
nem nem gaz egyaltalan .az egesz azon mulik hogy keszen alssz e ra v sem..meg a masik felen is fugg, fontos a kolcsonos bizalom.nameg a szerelem!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert kóteros voltam öt évig, és páran már hülyének néztek...
szerintem igenis gáz hogy azalatt nem talált 1 komolyabb csajt sem

Gáz ha egy lány 21 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Én addig várok az Igazi ameddig kell.Ha 17 évesen akkor 17, ha 30 évesen jön akkor meg 30!Nem fogom azért elveszteni a szüzeddégem hogyo ne cikizzenek miatta!!!

Én addig várok az Igazi ameddig kell.Ha 17 évesen akkor 17, ha 30 évesen jön akkor meg 30!Nem fogom azért elveszteni a szüzeddégem hogyo ne cikizzenek miatta!!!
Nem.Majd megtalálod az Igazit és onnantól sínen vagy.
Nem gáz. Nem kell minden szembejövõvel lefeküdni mint ahogy sok lány teszi. Nem ettõl lesz komoly kapcsolatuk. Próbálj meg ismerkedni, de a lényeg, hogy magától menjen. Ha nem meg magától nem kell elöltetni. Légy nyitottabb, légy boldog. A srácok szeretik a boldog nõket.
Egyáltalán nem.
De figyelj arra, hogy az elsõ különleges legyen
az nem gáz h 21 évesen szüz de az igen hogy lány . napi 4x 5x van fent ez a kérdés kicsit más számokkal . az ilyen dolgok nem cikik sõt többet ér egy szûz lány mint egy olyan mint aki 11évesen már nem az
wáááá . . . már miért lenne az? csak a mai világban az van, h a pasik minden nõt megszereznének, de ha házasodni akarnak"rendes"lányt vennének el. . . ha 30évesen sirnák, akkor úgyis az igazival történne. . . az igazinak pedig "minden álma" -éljek az elõttem szóló szavaival 1éve vagyok 1ütt a barátommal, szûz vagyok és bármikor vállalom. . . szerintem csak az a férfi érdemli meg a szüzességem , aki feleségül vesz . . .
21 éves szûz fiú vagyok, Neked, mint lánynak nem ciki, de Nekem, mint fiúnak nagyon ciki biztos, hogy sok csaj elfog utasítani az érntetlenségem miatt, mert a nõk tapasztalt pasira vágynak, még szüzek is, mert Õk nem okoznak majd fájdalmat ha arra kerül a sor.:S
Nem gáz! Nincs elõírva hogy mikor kell elveszteni. Max annyit tudnék még hozzáfûzni, ha lesz egy pasid akit szeretsz, felesleges évekig húzni a dolgot (egyáltalán nem úgy értve hogy feküdj le akivel lehet!). Attól hogy szûz vagy már biztos érett vagy rá, könnyebben fog menni mint egy 15 évesnek. Tehát ha úgy érzed 2 hét után szerelmes vagy, akkor felesleges várni, de ez csak az én véleményem.
17:30 De jó lesz majd akkor ha a 30 éves korodban betolja neked a 20 centis farkát az igazi és te sírni fogsz. Nagyon romantikus, minden férfi vágya. :D
19:09-nek! Oké, azt teszem. De nem tudtam, hogy itt csak olyan választ lehet adni, amit a kérdezõ (és a válaszolók) hallani szeretnének. Új információ :) És mindezt egy aggszûznek köszönhetem, szóval örök hálám a leendõ vénkisasszonynak.
egyáltalán nem ciki. Az ciki, ha fûvel-fával lefekszel. 19évesen mentem férjehez és az esküvõm után feküdtünk csak le egymással. A férjem 4 évvel idõsebb nálam, már volt elõttem több "szexelõs" barátnõje, élettársa, mégis engem vett feleségül, aki még senkivel sem szexelt és szerinte velem a legjobb a szex (legalábbis ezt mondja :) ) 9 éve vagyunk házasok!
Nem ciki, sõt, nagyon becsülendõ! Biztosan olyasvalakivel fogod elveszteni, akivel megérdemlitek és boldoggá teszitek egymást! Sokak példát vehetnének rólad!:)
egyáltalán nem:) 01:39 te csak foglalkozz magaddal!!
Elõzõ vagyok:Nincs idõhöz kötve hogy mikor veszted el a szüzességed...de ezt már itt 1000szer leírták....ez a TE döntésed legyen...és bocsi az elõbbi rövid válaszért.
Az a gáz hogy ilyet kérdezel.....
Eléggé.
Sok lány örülhetne, h 21 évesen szüz még! Fõleg, akik már 12 évesen elvesztik, akik nem is tudják már meg, hogy milyen az, amikor olyannal történik az elsõ, akiben igazán szerelmes és boldog vele, és nem csak azért, hogy ne cikizzék az osztálytársak, és felvágjon vele. A 21 éves szüz srácnak üzenném: 22 éves lány vagyok, és rohadtul nem érdekel, hogy egy férfi milyen tapasztalt szex terén! Mivel nem csak azért kezdek kapcsolatot valakivel, minnél tapasztaltabb. Soha nem kérdeztem meg egy pasit se, hogy hány nõvel volt együtt. Nem az határozza meg a férfi értékét!
Ha még aktuális, én szívesen segítek neked ennek leküzdésében.

Fiúk, férfiak! Kínos az, ha egy 21 éves lány szűz még? Vagy mit gondoltok erről?

Köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Azt gondolom errõl, hogy Te legalább nem vagy [email protected] aki 10 évesen elveszti, és az igazira vársz, akit elõbb-utóbb meg is fogsz kapni, és neki szeretnéd adni a szüzességedet. 17/F

Azt gondolom errõl, hogy Te legalább nem vagy [email protected] aki 10 évesen elveszti, és az igazira vársz, akit elõbb-utóbb meg is fogsz kapni, és neki szeretnéd adni a szüzességedet. 17/F
ha nincs a homlokodra írva, márpedig nincs, akkor nem az :)
semmi cikit nem látok benne :) sõt én kiemelten értékelem az ilyen lányokat
Nem ciki, csak szokatlan.Én is szûz voltam 21 évesen.
Most 22 vagyok.
Nem az, habar tenyleg van olyan kozeg ahol ugy van beallitva. En is az vagyok, meg nem jott el az ideje, de ugy erzem csak par honap kerdese es beindul kamatostul a dolog 21f
NEM KINOS!!!
Szia! Én szívesen megismerkednék veled, végre egy normális lány, aki nem adta oda magát minden féle jött mentnek! :) 22f
ez attól függ milyen megfontolásból. ha nem így tervezted, csak nem jött össze, akkor õszinte részvétem, sajnálom. ha vallási/erkölcsi okokból, akkor meg minden tiszteletem a tiéd, gratulálok, csak így tovább! én is még olyan múltszázadi vagyok, hogy az esküvõ után akarok majd csak. Jobb az úgy, nem kell elsietni a dolgot, és mindenkit kipróbálni, meg kiégni. 20f
Öhömm...Ha nem vagy bûn ronda akkor nem ciki ha igen akkor Érthetõ..:D
Én lány vagyok, 21 éves, és szintén szûz. Nem érzem kínosnak. Van más ismerõsöm is hasonló cipõben. Majd nem olyannal kezdek, aki számára az ilyesmi a "ciki" kategóriába sorolandó. :)
kérdezõ lehet bûn ronda - amirõl nem tehet - és 1 kérõje se akadt szóval a kérdés relatív.
CSak a lányoknak nem kötelezõ megbecsülni a szûz fiúkat.. Mindenki elnézi egy lánynak, bezzeg a csajok már magasan hordják az orrukat ha egy fffi ilyen idõsen szûz...
Attól, mert 21 évesen szûz, még nem biztos, hogy bûn ronda. Van, aki nem akar egy k*rva lenni. Nekem is mondta a nõvérem, hogy mekkora gáz, hogy megvan még. De úgy vagyok vele, ha eljön az ideje, majd akkor. 19/L
semi különös dolog nincs ebben én tisztelek ezért mert nem vagy ribi bárcsk én is ijen nöket tudnék kifogni magam 18F
én 20 éves lány vagyok, szintén szûz. Szerintem nem gáz, nekem lett volna rá lehetõségem régen, ha akartam volna, de például én nem valaki jött-ment emberrel szeretném elveszteni, hanem valakivel, aki figyel majd rám, és nem csak szexet akar, és más semmit. Szóval szerintem nem gáz, bár nekem nincs már olyan ismerõsöm, aki ne lenne túl rajta. Hamarosan úgyis megtalálod életed szerelmét, és ha elérkezett az idõ, akkor majd túl leszel rajta:)
22:56 A LEGJOBB VÁLASZ!!! A zöld kézre egybõl katt. ;) KÁR, hogy ettõl nem lesznek többen az ilyen gondolkozású fiúk ill. férfiak. :( :D 21/L
Nem értem, hogy miért azok vannak lepontozva akik nem osztogatják szét az értékeiket mindenféle fazonnak ill. "kiscsajnak", (csak azért mert "elkapta õket egy érzés") és képesek (ill. voltak) megõrizni és majd a megfelelõ idõben egyben átadni a jogos Tulajdonosnak!!! Elõzõ voltam.
szerintem attól még hogy egy lány jól néz ki még lehet szûz, akkor is ha nem vallásos, csak nem jött össze neki , ennyi. nem ribanc, ha valaki nem ribanc akkor már csúnya? pff.....:\
Nem kínos, annyit gondolok róla, hogy tud vigyázni magára, és hogy nem kefél fûvel fával, ami pozitív tulajdonság :P
attól hogy van barátja attól még nem biztos hogy lefekszik vele nagyokos, ráadásul azért egy 15-18 éves fiú messze van a férfitõl, a 15-18 éves lány meg a nõtõl, szóval ne tegyél ilyen kijelentéseket, a másik az hogy lehet egyik srác sem jött be neki akik tepertek érte, manapság nem a normális lányok kellenek a tiniknek hanem akiket könnyen meg lehet fektetni
Nem gáz mert lány vagy, sõt általánosíthatunk ha csaj vagy akkor semmi sem gáz. Én is 21 éves vagyok és szûz, most kapok mutertõl 40 lepedõt egy 18 éves prostira akit kinéztem a net-rõl :) (Hozzátenném hogy fiúk esetén igenis nagy gáz ha 18+ és szûz, k'rva nagy gáz)
hát szerintem meg az a [email protected] kurv±nagy gáz, ha anyád fizet be egy prostira, hogy elvegye a szüzességed. 20f, és szûz.
Habár nm teljesen ehhez a kérdéshez tartozik, csak eszembe jutott, hogy egy ugyanilyen kérdésnél, ahol egy fiú kérdezi ezt, akkor habár ott is van néhány "nem gond" komment, azért mennyivel több, "igen, gáz" komment van (itt pl. egy sincs.) Oké legyen így, de akkor miért vannak meglepõdve az emberek, hogy a fiúk között sokkal többen mennek a szexre? Nem értem...
Jobb mintha 20 pasid lett volna elõtte, de rosszabb, minthogy egy se. Veled a szex fél évig csak nyûg lesz. Sorry ez az igazság.
11# lol Szep kis csalad...
Nem
Úgy gondolom, hogy 13-16 évesen szexelni az szánalmas és ciki.egy szûz 17-22-23 éves lány abszolút nem ciki nyilván van tartása és nem dobja magát oda az elsõ jöttmentnek, plán nem gyerekként.Te legalább elég érett leszel, és tudni fogod hogy nem a szüzesség elvesztése a legfontosabb az egészben, hanem hogy két ember szereti és kívánja egymást, a tinik nagy részének fogalma sincs arról mit csinál, és késõbb se tudja milyen szeretkezni.Hozzáteszem sztem az sem ciki ha a fiúk is szüzek ennyi idõsen, nem kell minden pasinak hímringyónak lenni, én pl 18 évesen szeretkeztem elõször az én csodálatos barátnõmmel aki szintén 18 volt. 23F
Büszke lennék, ha megtudnám, hogy a barátnõm 21 évesen még szûz :) Amúgy még én is az vagyok, csak én lesz.rom :-D Majd eljön az ideje. 19f
Szinte biztos hogy csúnya mert a nõk ha jól néznek ki akkor simán találnak maguknak egy férfit. 10% hogy jól néz ki egy 21 éves szûz lány. Esetleg még a vallása miatt lehet még szûz.
Az egyetlen problémám az ilyen lányokkal, hogy oka van a szûzességüknek, mégpedig olyan mély oka, amit én sem fogok tudni kipiszkálni belõle, ezért kár is belekezdenem. 30F

Nagyon gáz ha egy 21 éves fiú szűz?

21 éves, mások által helyes fiú vagyok. Voltak már, barátn?im de még sz?z vagyok. Attól félek ha tovább "várok" a dologgal le leszek maradva a korombeliekhez képest. (már szinte senki nem sz?z igy se a környezetembe) Ez a lemaradás okozhat gondot a késöbbiekben a párkapcsolataimban?

Legjobb válasz: Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!

Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!
Figyi, én is 21 vagyok, és szûz! NEm tudom, ez a fiataloknál mostmár rögeszme h minél hamarabb elveszítse? :S Nem leszel lemaradva semmirõl nyugodj meg! Ez nem versenyfutás! Üdv
A barátom is szûz volt, kb.22 éves koráig, szóval nem te vagy az egyedüli eset. Azért ilyen esetekben elõ szokott fordulni, hogy a pasi a normális szex hellyett sok pornót néz, és azt hiszi, az a normális. Ez miatt lehet gond a késõbbi párkapcsolatokban, de ha nem csinálod, akkor nem.
Nekem egyszer azt mondta egy csaj, hogy szerinte ciki, ha egy fiú 16 évesen még szûz. Szerintem az a csaj, aki így gondolkozik, az olyan is... Szóval szerintem ne izgasd magad ezen, el jön mindennek az ideje!
Nem leszel lemaradva semmirõl.Ráér még a szûzesség elvesztése csak a lényeg hogy olyannal legyen akit tényleg igazán szeretsz.
nem gaz miert is lenne az ? egyszer csak eljon az ideje hogy elveszitsd a szuzeseged csak turelem mert mindennek el jon az ideje csak varnod kell
* legyél
GGGGGÁÁÁÁÁÁZZZZZZ!!!!!!
Gáz:D
Szt nm gaz az h 21 vagy es szuz ez jou mer igy nm sietsz el sm se!szt nm is fog sm bajt okozni a parkapcsolatodban h me szuz vagy szt ne szegyeld;):D
igaza van a kedves kérdezõnek. minél tovább húzod, annál nehezebb lesz...nem a korodbeliek miatt, meg h ki a vagányabb, de ismerek 1 lányt, hasonló helyzetben van, és érzem rajta, h emiatt nem bír normálisan pasizni... sajnálom, h idáig vártál, de próbáld meg. keress vmi aranyos csajt, akivel érdemes lenne. hidd el, felszabadulsz, és könnyebben megy majd a csajozás... 21éves lány
ez teljesen normális! bár én "csak" 18 vagyok, de én is szûz! ez teljesen normális! nem kell szégyellni! egyszer te is elveszíted!
hajó apsi vagy , miért nem fekszel le csajjal? mi a neved?, megnéznélek iwiwen :D
nem gáz ha még szûz vagy. egyébként nagyon sok srác hazudik azzal kapcsolatban hogy mikor vesztette el a szüzességét. a legtöbbjük is "késõn" vesztette el. úgyhogy ne aggódj és ne stresszeld magad ezen.

Lányok szerintetek az nagyon gáz ha egy pasi még 21 éves korában szűz?

Legjobb válasz: Nem, de én nem kezdenék vele.

Nem, de én nem kezdenék vele.
Nem, ha nem itt lógna, és kérdezné meg, hanem lenne sok sok értelmes dolga az életben és mellette csajozgatna. Igényes és értelmes lenne.
Nem.
Igen
Minél elõbb találjon csajt! :D
sajnos nem elõny :D van rá tudományos magyarázat is

Tetszik ha egy lány még 21 évesen is szűz?

Legjobb válasz: nekem igen!

nekem igen!
Magyra értékelem, de nem leszek szerelmes csak azért valakibe mert még nem volt pasival. Ehhez egy "picivel" több kell.
az mindegy... de szûz az a jobbik eset mert akkor te vagy neki az elsõ és az sokat számit fõleg ha jól bánsz vele... :)
igen, de csak ha a csaj is tetszik
Igen!
Persze, en azt meg is becsülöm.18 F
21 eves csaj is lehet jo a szakmaban, hiaba szuz ;)
23 éves vagyok. És férfi;) Írj erre az email címre: [email protected]
Én 21 évesen vesztettem el a szüzességemet, a barátom késõbb mondta, hogy nagyon örült, hogy õ lehetett nekem az elsõ (és eddig egyetlen). :)
A kérdező hozzászólása: nem tudok privit írni
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem hogy hány éves vagy?
Szívesen megismernélek, de nem szeretnék tolakodni, felkeltetted az érdeklõdésemet!:) Utolsó voltam
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó
Tetszik, ill tetszene. Tisztelném azt a nõt, aki nekem adja oda magát elõször és ez sztem a legnagyobb ajándék, amit egy nõ egy férfinak adhat!
Nem tetszik. En nem szeretek senki eletebe beleszolni de en nem szeretem ha osszejonnek egy 21 eves csajjal. Egyreszt jo mert tudnam hogy en volnek neki az elso. De masreszt ott is kell varni es kinlodni az elsovel. Sose szerettem a szuz csajokat...
nem, gáz dolog sztem. Ez azt jelenti eddig nem volt egyetlen normális kapcsolata sem, nem tapasztalta meg hogy mûködik egy elmélyült kapcsolat, nem tudja viszonozni azt amit te adsz neki. 20/F
hab lenne a tortán ha a leendõ barátnõmrõl kiderülne, hogy az. 23f
sokkal inkább mintha már végigment volna rajta 5-6 fiu... mivel még én is szüz vagyok 21/f... olyannal szeretném az elsõt aki szintén szûz, de természetesen komoly normális kapcsolatban.
Nem:) Bar nem ez alapjan iteltetik meg senki sem...
Te azt honnanlátod rajta?
A kérdező hozzászólása: ez így van ne ítélj meg elsõre senkit

Szerintetek gáz az ha egy lány 21 évesen szűz?

Barátn?mmel amikor elkezdtem járni sz?z volt, és ö ezt szégyelte, mert már ilyen id?sen nem nagyon vannak szüz lányok. szerinte én is jobban örülnék neki ha már tapasztaltabb lenne. Pedig szerintem ez igy nagyon jó hogy velem volt elöször. Amugy egy nagyon szép lányrol van szó, szal nem azért volt szüz 21 éves koráig mert a kinézetével baj lenne. a kérdést is inkább csak azért irtam ki hogyha megint felhozza a témát akkor tudjam neki mondani hogy mások is nekem adnak igazat.

Legjobb válasz: A tapasztalat nem attól függ hány faszival feküdt össze. Gyakorlat teszi a mestert, hamar belehet hozni a "lemaradást" egy jó partnerrel szóval ez hülyeség :) Attól függetlenül, hogy néha jól jön ha egy lány könnyen kapható én is amondó vagyok, hogy mégiscsak megbízhatóbb és becsülendõbb egy lány aki csak annak adja oda magát akit szeret nem akárkinek. Namármost hogy ilyen ember mondjuk neki 21 évesen jött össze arról meg nem õ tehet még nem maradt le semmirõl :) 22/F

A tapasztalat nem attól függ hány faszival feküdt össze. Gyakorlat teszi a mestert, hamar belehet hozni a "lemaradást" egy jó partnerrel szóval ez hülyeség :) Attól függetlenül, hogy néha jól jön ha egy lány könnyen kapható én is amondó vagyok, hogy mégiscsak megbízhatóbb és becsülendõbb egy lány aki csak annak adja oda magát akit szeret nem akárkinek. Namármost hogy ilyen ember mondjuk neki 21 évesen jött össze arról meg nem õ tehet még nem maradt le semmirõl :) 22/F
egyáltalán nem gáz, sõt, én 22 évesen vesztettem el azzal a férfival akit szerettem, késõbb úgy volt, hogy összeházadosunk, de mégsem lett belõle semmi. akkor én is úgy éreztem, hogy lemaradtam dolgokról és hogy ez "gáz", de rájöttem és az akkori barátom is mondta, hogy épp ellenkezõleg. úgyhogy nyugtasd meg a barátnõdet. :) 27/n
Én is az voltam, és nem éreztem annak. Párom állítása szerint pedig senkivel nem volt olyan jó az ágyban, mint velem. Nem attól lesz feltétlen valaki lepedõakrobata, hogy x emberrel lefeküdt, hanem attól, hogy szenvedélyes, és élvezi a dolgokat. Szerintem.
nem az, van egy ismerõsöm lány aki az...és tartogassa magát, és lett volna neki esélye, hogy összefeküdjön valakivel, de leállitotta magát, és ezt becsülöm benne, és még õ büszke is rá....de azért van pár barátja aki szemétkedik emiatt vele, meg ha meglássák egy pasival beszólnak neki...de azért nagyon aranyos tud lenni amikor elmeséli, hogy képzeli el az elsõjét :)
Én is szûz vagyok 21 L szerintem nem gáz
Nem az.
de azért ne azt mond neki, hogy gyakorira írtad ki :D
A gyerekeknek nem, majd neked is az lesz pár év múlva, ha más másik után fog kacsingatni. Nem egy ilyet ismerek a környezetemben.
Nem
NEM!
nem!

Lányok! Ti lefeküdnétek szüzen (21 évesen) egy szexi külföldi sráccal, ha sejthető, hogy ebből csak egy nyári kaland lesz, vagy pedig ha már eddig vártatok, megvárnátok az igazit, és azzal veszítenétek el?

Minden ismerősöm biztatott, hogy nyugodtan feküdjünk le, de szerintem felelőtlenség lenne, és a nemi betegségektől is tartok. De sajnos a vágynak nehéz ellenállni...

Legjobb válasz: Kérdés: miért akarsz lefeküdni vele? Miért lesz attól több szüzen egy nyári kaland? Nem mintha én ellenezném, elvégre a szex jó dolog, csak nem hiszem hogy sok mindent fogsz belõle élvezni :D

Kérdés: miért akarsz lefeküdni vele? Miért lesz attól több szüzen egy nyári kaland? Nem mintha én ellenezném, elvégre a szex jó dolog, csak nem hiszem hogy sok mindent fogsz belõle élvezni :D
Megvárnám az igazit. Nem kéne megtenned csak azért, mert "szexi" az illetõ. Mi van, ha õsszel megismerkedsz életed szerelmével? Bevallod neki, hogy egy nyári kalandon vesztetted el? Komolyan nem is értem, hogy gondolkodhatnak így emberek...
Nem tenném meg, de ha téged ennyire hajt a véred, akkor hajrá! :)
Olyat nem találtál aki szexi, magyar és megbecsül?
Én lefeküdnék vele a helyedben. Az emberek túlmisztifikálják a szüzességet és annak elvesztését
De miért? Normális férfiaknak nem számít (Max szûz-fétissel rendelkezõknek). Rövid az élet, fõleg arra hogy ilyenekkel várj... Én 16 évesen nem vagyok már szûz, mert nem számít. 16/F
Jaj, ez az "igazi"- ra várás... minek? meddig? Ehhez rövid az élet. Az jó, hogy nem akarsz felelõtlen lenni, úgyhogy mindenképpen ragaszkodj az óvszer használatához, a nemi betegségek, és a nem kívánt terhesség elkerülése végett. Ha erre nem hajlandó, akkor viszont mondj nemet. Ha pedig van elég esze ehhez, akkor érezd jól magad! :)
Tedd meg!
ha neked ez a vágyad, és vonzódsz hozzá, akkor tedd meg!:) én is ugyanebben a cipõben voltam, eleinte nem voltam biztos benne, hogy vele akarom elveszíteni aztán beleszerettem.. lefeküdtünk és azóta is együtt vagyunk szóval no para.. :)
Hadd tippeljek. Szexi külföldi = feka vagy kreol. Vagy valami 190 magas fehér skandináv (hogy ne tûnjek rasszistának). Eltaláltam?
Na végül is megtetted azóta, kérdetõ?:)
A kérdező hozzászólása: Nem tettem meg, szerencsére. :) és igen, kreol :D A legmesszebb ameddig elmentünk, az a dry humping. De megértõ volt, miután elmondtam neki, hogy szūz vagyok, rájött h ez most nem fog összejönni neki.
dry humping... micsoda kifejezések..:'D utána kellett néznem.:D basszus ennyire öreg vagyok már? Na mindegy szóval ha így jó a lelkiismereted, hogy nem tetted meg, akkor jól döntöttél.:) Én is amikor elveszítettem... hát nehéz volt magam rávenni, hogy úgy történjen ahogy nem szerettem volna... De mondjuk én idõsebb is voltam nálad, és hát úgy voltam vele, nekem már mindegy..:'D
Még mindig a kettes vagyok. Abban igazatok van, hogy a végtelenségig nem kell várni, és én nem is tudhatom, milyen nehéz, ugyanis ahogy írtam, 19 évesen elvesztettem, és még azóta is együtt vagyunk. Megjegyzem, a párom közel 1 évet várt rám, míg felkészültem. De vannak körülöttem igazán vonzó huszonévesek, akik még szüzek, mert bár barátjuk volt már, nem akarták elveszteni, nem találták megfelelõnek. És ez nekem valahogy így van rendjén. Mindig arra gondolok, hogy õk olyan igazán értelmes, intelligens nõk, és milyen kár lenne, ha valaki csúnyán átvágná õket, õk pedig megbánnák az elsõt. Természetesen ha a kérdezõ már a huszas évei közepét, vagy az utána levõ éveket taposná, akkor szívesebben írnám azt, hogy tegye meg végülis. De még olyan fiatal... :) Igazán kár lenne. Szerintem.
Én voltam az, aki szerint túl van misztifikálva. Szerelembõl veszítettem el, 7 hónap után. Nagy szerelem volt, szerencsésnek mondhatom magam. Nekem csodás volt az elsõ alkalom. Viszont nem mindenki ilyen szerencsés, van olyan aki mondjuk csak a 20as évei végén találkozik olyan emberrel akit igazán, mélyen tud szeretni, vagy még késõbb. Õk is várjanak szûzen? Aki olyan szerencsés hogy a kamasz korában, annak a végén talál igazi szerelmet, az el sem tudja képzelni milyen nehéz lehet ez a kevésbé szerencséseknek, akiknek fontos lenne hogy nagy szerelembõl veszítse el, de nem talál olyat akit ennyire tudna szeretni. Legjobb barátnõm 24 éves és ebben a cipõben jár.
# 12 Én meg 28 éves koromig vártam feleslegesen a ki_eszett hercegre, pedig csinos vagyok, és lett volna jelentkezõ... ilyen hülye voltam. Most próbálom jóvátenni :)
A kérdező hozzászólása: Kettes, köszönöm, egyetértek! :) Igazából csak testi vonzalom van, de annak igyekszem ellenállni. Ha komolyat akar a srác, akkor úgyis kitart, ha meg nem, akkor lelép, és boldog leszek, hogy nem vele veszítettem el.
Ja, 11-es ki kéne menni az utcára és szembejön rögtön 5. Vagy nem ártana lejjebb venni az igényeket.Kockahasú George Clooney nem ugrik ki az elsõ bokorból..
Kettes vagyok. Szerintem akik azt mondják, hogy túl van misztifikálva a szüzesség elvesztése címû dolog, azok miatt tart itt a világ ebbõl a szempontból, ahol tart. Azok, akik vagy ilyen gondolkodású férfiak, vagy kis tizenévesek, vagy buliban vesztették el, de már megbánták, vagy kangörcsösek de nem találnak maguknak senkit... vagy csalódtak a volt párjukban... de végülis te tudod, kedves kérdezõ. Én már 5 éve együtt vagyok azzal, akivel elvesztettem, és borzalmas lett volna, ha nem vele teszem meg elõször. De tényleg ti tudjátok, na. :) Végülis a vágyaknak tényleg olyan nehéz ellenállni. ;) Feküdjetek össze mindenkivel, akivel csak lehet, egyszer élünk!
# 6 Mintha az olyan könnyû lenne... tényleg nyüzsögnek az ilyenek :) ))
A kérdező hozzászólása: Nem akarok lefeküdni vele, csak kíváncsi vagyok, hogy egy átlag ember mit javasolna, én vagyok az aki túlreagálja ezt a szüzesség dolgot, vagy tényleg jobb, ha az ember megvárja vele az igazit.
Most erkölcsösnek érzed magad? ... már így is szoptál, nyaltál, gombot varrtál... messze vagy már attól. Tipikus álszent szûzr_banc.

Ha egy 21 éves fiú még szűz és nem nagyon mer kezdeményezni a lányoknál az szüzen fog meghalni?

Legjobb válasz: nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...

nyugi nemgáz...de nemértem mit nem lehet kezdeményezni...elmész valami utolsó diszkóba és midnen csajhoz odamész h szia jössz baszni? valamelyik csak lesz olyan gyökér...
te biztos
vagyis a 15:43 szuzen fog meghalni te ne legyel olyan hulye mint o probalj kezdemenyezni es akkor nem jutsz az o sorsara:P
15:43 kommentezo nem tiszta:P
Szerintem nem gáz az én barátok 22 évesen is az volt, én voltam neki az elsõ, és nekem is õ volt sz elsõ. Amúgy a második válaszra reagálva vannak pasik akik a diszkóban felszedhetõ egy éjszakás csajokra nem gerjednek. Van aki úgy érzi hogy neki jobb is akad és nem teszi meg olyanokkal.
Az hogy nem mersz kezdeményezni azt jelenti hogy, még nem is láttál olyan lányt aki igazán tetszett volna, mert ha láttál volna olyat, automatikusan oda mentél volna hozzá. Én 20 éves vagyok és inkább szûzen fogok meghalni, minthogy olyan lányokat csináljak föl akiket igazából nem is szeretek. És halálom elõtt legalább elmondhatom azt hogy, én nem adtam oda magam akárkinek és hogy kiemelkedtem a többi férfi szürkeségébõl. Persze a szex egy nagyon jó dolog, de csak akkor, ha igazán szeretsz valakit!
Miért, gondoltod majd magától "elvesztõdik" a szüzessége?
igen én úgy fogok meghalni :) de ha feljön a téma jobban hazudok mint az aki csinálta is
Szedd össze magad és kezdeményezz.
állítólag 20 nõ közül egy bevállalja. 21 éves szûznek nem sok 19 pofon egy dugásért cserébe
Ajj dehogyis. Most nem értem mi a baj azzal, hogy még szûz vagy, hiszen csak 21 vagy. Nem kell már 15 évesen beleugrani. Biztosan találsz majd egy olyan lányt, akivel megjön hozzá a kedved, amúgy most már kezd újból divatba jönni a lányoknál, hogy szûzek maradjanak, szóval a lánynak is jobb lesz, ha úgy leszek együtt, ha mindkettõtöknek az lesz az elsõ alkalom. sok sikert!
sztem térj le a szex témáról egy kicsit:D ha ismerõst akarsz felszedni akkor sokat lógj vele, csináljatok hülyeségeket meg mindent... most még itt a hideg és ha fázik akkor melegítsd fel és õ is rájön h jókezekben van. ha akkor szépen néz rá akkor próbáld megcsókolni és ha minden stim akkor jöhet a többi szép lassan:P

Mit gondoltok, ha egy lassan 21 éves lány még mindig szűz?

mentalitási érzelmi testi szempontból? jöhet negatív és pozitív is

Legjobb válasz: Manapság szokatlan, de szerintem semmiképp sem negatív. Sokkal rosszabbnak tartom, ha valaki 14 évesen már több hímvesszõt (ez fennakad-e a szûrõn?) fogott, mint kilincset.

Manapság szokatlan, de szerintem semmiképp sem negatív. Sokkal rosszabbnak tartom, ha valaki 14 évesen már több hímvesszõt (ez fennakad-e a szûrõn?) fogott, mint kilincset.
anemjóját!
Azt, hogy bele fogsz fulladni a privátokba. Komolyra fordítva a szót, biztosan van valami érzelmi/testi/hozzáállási problémája.
az, hogy van 700 új üzeneted. Mit gondolnék? Fura.
el ne hidd, hogy ettõl te bármivel is jobb ember vagy
Gondolom testi probléma valószínûleg átlagos, esetleg az alatt, így nem igazán figyelt fel rá senki. Mint sok más sorstársad, gondolom te is zárkózott vagy, szóval az esélyeid a pártalálásra még inkább csökkentek. Jó eséllyel az iskola, késõbb a munka is lekötötte az idõdet ilyen téren. Mentális problémát ezeken felül nem tippelnék. A véleményem pedig, hogy ez nem egy verseny. Ha valaki 25 évesen veszti el, hát tegye. Semmivel nem vagyunk azzal beljebb, ha részegen elveszítjük a szüzességünk egy buliban, csak azért, hogy túl legyünk rajta.
Azért nem durva, hogy mennyien testi/lelki problémát sejtenek rögtön amögött, ha valaki 20 éves kora körül még szûz? Mert engem elszomorít, hogy ez az általános vélekedés.
Jobb, mint ha több faxt fogtál volna, mint kilincset, de én ugyanakkor furcsának is tartom. Mi az a lelki bibid?
Mentalitás: milyen lehet, ha senkinek nem kellett? Milyen lehet, ha senki nem volt neki elég jó? Mi járhat a fejében, hogy ez számít, hogy szûz-e? Érzelmi: na még megvan a fejében a rózsaszín máz. Durva dugás nem lesz csak langyi romantikus csiszicsuszi. :-) Meg lelkizés ezerrel. :-) Testi: na, vszínû maszti sem volt, lõvése sincs mi jó neki. :-) ultra nagy kunszt ne lesz amit tud. :-) rendes szopást sí várjak. :-) sõtt, semmilyet. :-) lenyelés? Ááááh. :-)
Én pont egy ilyen lányt keresek komoly kapcsolatra!
#21 :DD Hallod, te csak azt hiszed, hogy nagyon értesz a nõkhöz. 20 évesen szexeltem elõször. Nem kapcsolatban, tehát a romantika rész kimaradt, bár durva sem volt. Szoptam. Le is nyeltem. 15 éves korom óta maszturbálok. Engedd el a hülye sztereotípiákat, amibe bekategorizálod a nõket, és akkor várhatsz szopást meg durva szexet. Addig nem nagyon lesz, aki megadja neked, ha s-ggfej vagy :)
azt amit magamról is: nem gáz F20
Semmit. Nem számít. Nem leszel vele se kevesebb se több a szememben.
Azt hogy szeretnélek megismerni, én is az vagyok.Szemtõl szemben még sem úgy mûködik hogy: szia szûz vagy? Mert ha igen veled szeretném elveszíteni.
Bár én fiú vagyok, de azt gondolom ne aggódj ilyeneken.Érezd jól magad menj el barátaiddal, ismerõseiddel bulizni, ismerkedj, barátkozz ahhelyett, hogy ezen rugózol, hogy még szûz vagy.Ne dugasd meg magad az elsõ szembejövõvel. Bár ha neked az jön be akkor mindegy :D
21 vagyok, szuz lany... sem lelki, sem testi bajaim nincsenek. nehogy azt higgyetek h emiatt vagyok meg az. van baratom, most keszulunk majd a nagy esemenyre. es kedves 21es... amit leirtal ugy ahogy van baromsag, mar bocs. honnan tudod h mi jatszodik le e gy no fejeben? ugyan honnan tudod h nem maszturbal vagy nem nyeli le...? marha van kivel persze. erdekes 21 vagyok es mindkettore kepes vagyok. igaz h meg a szex reszet nem ismerem, de semmi langyit nem akarnek... ugyhogy kerlek, fogd be es ne altalanosits!
A kérdező hozzászólása: oké. mégis van szerintem egy pár ember, aki erre azt mondaná, hogy kösz, nem kellesz, mert 0 vagy intimitásból.
Mit gondolok? Semmit. Nem szexuális életük alapján szoktam megítélni az embereket. Ettõl még te is lehetsz ostoba szar ember, vagy épp kedves jólelkû teremtés. Nem az befolyásolja a személyiségedet, más emberekkel való kommunikációs készségedet és stílusodat, hogy szexeltél-e már vagy nem, éppen ezért engem ez nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a véleményt. bár nem értem, ezen mi olyan tisztelni való.. :) szívem szerint már nem szívesen lennék szûz.
Azt hogy te 1 normalisylany lehetsz! Ritka ez mar :/ enis az vok 18/f
Azt gondolom hogy tök normális. Én barátnõm is 20 évesen vesztette el velem :) F/20
klassz lány
A kérdező hozzászólása: pedig nem is kaptam privátokat... 5: igen, eltaláltad, van egy "kis" probléma, inkább lelkileg
A kérdező hozzászólása: igazából kíváncsi voltam a véleményetekre, hogy ki mit gondol, a szempontok alapján, ha manapság meghallja azt, hogy egy 21 éves lány még szûz. de elmondom az én véleményemet is. a külsõségeket tekintve nincs gond. mint ahogy elõbb írtam, inkább lelkileg.
Azt, hogy túl sokat lógok gyk-n. Ja a lányról? Nem pocsékolom az idõm arra, hogy idegeneken gondolkodjak.
Szerintem ettõl még nem feltétlenül defektes, sõt.
Semmi, mi lenne. Mindenkinek máskor jön el. De azért ne ess abba a csapdába hogy berúgsz és valami idegennel lefekszel. Az túl szánalmas.
Semmit. Sokan hajlamosak hibát keresni, ráadásul mindenáron.
Minden tiszteletem a tiéd! :) Úgy látszik élnek még a földön normális lányok.:)
# 21-s kicsit se sztereotipikus, de sajnos ez az általános vélekedés. Úgyhogy nem kertelek, az egyik oldalról, kb. erre számíts. Azt te döntöd el, hogy veszed-e a fáradtságot, kipucolni, meg magyarázni a másik fejében lévõ torz elõítéleket, amiket filmbõl, tévébõl, rádióból, két szem tapasztalatból szedett össze, és gyúrt kollektív egyetemes bölcsességgé. Számomra sértõ, hogy valaki rögtön arra gondol, hogy fogyatékos vagyok, leszbikus esetleg, és egyéb cifra dolgok. Nem érdekel az a magyarázat 'mért mire gondoljon az ember?'. Mért kell rögtön gigantikus problémát feltételezni? És olyan jellemvonásokat ráaggatni a másikra, mint valami karácsonyfára, hogy már azelõtt eldöntik egyesek, egyetlen, vagy ép elég kevés információ alapján, hogy milyen lehetett a másik múltja. Egyébként igen sérült vagyok. Egy huszonéves ember már valamiben sérült, legalábbis ha élt valamilyen életet, akár volt kapcsolata, szexuális élete akár nem. De nem vagyok jobban sérült, mint bárki más, aki él szexuális életet, vagy dugott már. A legjobb az, ha valaki errõl semmit nem gondol. Hanem azzal kezdi, hogy Téged kérdez meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!