Találatok a következő kifejezésre: 21 évesen ha szűz (40 db)

21 évesen még szűz vagyok, Ha jön valaki, akivel lefeküdnék, nem fog "kiakadni", hogy még szűz vagyok?

csak mert egyik ismer?söm megkérdezte h van-e vmi baj az agyammal, hogy még nem szexeltem...

Legjobb válasz: Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.

Mindenképp értékelni fogja, hogy õ lesz az elsõ :-) és nem negatív irányba. Szerintem egyáltalán nem fog meghátrálni, annál jobban oda fog figyelni rád, hogy minden tökéletes legyen. Büszke lesz, hogy õ az, akivel elõször lefeküdtél. Ne hallgass arra az ismerõsödre, majd eljön az a pasi, akit szeretsz annyira, hogy oda is add neki magad.
Legyel ra buszke!Egyaltalan nem gaz!Gratulalok!
Szerintem a legnagyobb hülyeség az, ha valaki elveszi magának a szüzességét! Ez egy olyan dolog, ami csak egyszer történhet meg az életben, és örökre emlékezni fogsz rá! Ha valamiért kinevethet egy pasi, akkor az pont ezért lehet, hogy "höö, te elvetted magadnak? nem vagy normális!" :D De amúgy az is igaz, hogy amíg nem volt benned pénisz, addig szûz vagy, úgyhogy hiába próbálkozol egyéb tárgyakkal! Szerintem egyáltalán nem gáz ennyi idõsen szûznek lenni, én lassan 23 vagyok, és még én is az vagyok! SÕT, ez még a barátnõim szemében is érdem, hogy jéé, eddig tartogatom magam?! Normális vagyok, és tényleg nem érzem úgy, hogy itt lenne az ideje!!! Most van egy párom, és egyelõre úgy érzem, neki szeretném adni magam, de még késõbb, ha mélyül a kapcsolat, bizonyára hónapok múlva. Nem hajt a tatár, nem tudom, minek sietnek úgy manapság az emberek???? Pláne az a lány, aki azt mondja: "csak legyek már túl rajta!" Mi ez, valami lóverseny? Ha pedig olyan barátaid vannak, akik ezért lenéznek, vagy cikiznek, akkor elhúzhatnak a jóbüdös sunyiba, ha nem tudnak ilyenért tisztelni!!! Úgyhogy tartogasd magad, ameddig TE akarod!!! ;))
Eggyáltalán nem kell szégyelned, hogy még szûz vagy!Ez a legértékesebb dolog az életedben, amit te szabsz meg, hogy mikor és hogyan.Ne aggódj, ha megtalálod az igazit, akit tényleg szeret, ne fog elfutni és röhögni sõt...némelyik fiúnál ez még amugy "divat", hogy egy szûz csajnak õ vette el a szûzességét!:) Szerintem semmi okod nincs aggódni, hiszen még fiatal és csinos is vagy, akkor meg mit parázól?:)
Utolsó válaszoló! Te még mindig szûz vagy! Nem tudom miért hiszed, hogy ha tárgyakat dugdosol fel magadnak, akkor már nem vagy szûz! Amíg nem volt benned egy pénisz, addig szûz vagy! Sportolás, ujjazás révén is átszakadhat a szûzhártya, de a szüzesség elvesztését arra értjük, amikor egy fiú belédhatol a péniszével! Szóval nem értem miért játszod meg a nyagyot!
A kérdező hozzászólása: Elvetted magadnak??? Azt hogy? Feldugtál vmit? Vérzett?
Szerintem az egész szüzesség nem olyan nagy dolog, mint ahogy sokan hiszik. Barátnõm most 22 évesen vesztette el egy egy éjszakás kaland során. Ugy állt hozzá, hogy legyek már túl rajta. Én úgy gondoltam mindenki dolgát megkönnyitem és elvettem magamnak. De az igaz, hogy egyáltalán nem kell cikinek érezned. Vannak akik talán furcsálják. De én pl több fiútól hallottam, h nekik mindegy, hogy szûz-e egy lány vagy nem.
Szia! Az utolsó válaszadó vagyok. Szerintem is lehet abban valami amit írtál. Hiszen ha valakinek csak "arra" kellesz, akkor nem fog nekiállni tanítgatni, mondván õ jól akarja érezni magát és elvárja, hogy tudd, mit csinálsz. De szerintem egy ilyen "pasi" nem érdemli meg, hogy õ legyen neked az elsõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok valamennyire! Esetleg fiúk hogyan vélekednek errõl a dologról? Azt hallottam, ha csak egyéjszakás kalandról van szó, vagy csak dugni akarnak, akkor nyûg, ha egy lány tapasztalatlan, de ha hosszú távra terveznek, nem gond! Igaz ez?
Szia! Én 24 vagyok és még én sem tettem meg. Nem a kor számít, hanem hogy Te mikor érzed rá késznek magad! Az én párom is nagyra értékeli, hogy én leszek neki az elsõ (mondjuk ebben közrejátszhat, hogy Õ nem magyar). Azt mondta, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy rámtalált :-)
Én 21 voltam, amikor elveszítettem, ennek már 4 éve és azóta is együtt vagyunk a párommal. Én nem mondtam el, hogy még szûz vagyok, persze azt tudta, hogy nincs sok tapasztalatom. Szerintem igenis értékelni fogja a párod, hogy nem kufircoltál össze-vissza mindenkivel, mint a mai fiatalok álltalában!
Nem tudom biztat-e de en elmultam 25 mikor elvesztettem a szuzessegem. Nem tartottam soha egetoen fontosnak, hogy megszabaduljak tole. Mikor azt ereztem itt az ido, megtettem es pont es abbol sem csinaltam nagy gondot. A te tested es te tudod mi neki a jo. Nem vagy kesz, igy van jol. Nagyon egyet ertek az elottem szolo utolso mondataval. A barataimmal soha nem beszeltunk errol sokan nem is tudtak hiszen nem hireszteltem. En viszont mindenkit meghallgattam, gyujtottem az infot, ugyhogy mikor oda kerult a sor, akkor semmi nem ert varatlanul. Inkabb csak az, hogy a fiu 5 perces volt... Szoval semmi gond, eld az eleted. Remelem mikor ott lesz az ideje megtalalod a megfelelot.
Szerintem nem fog kiakadni!!!!!!a barátommal mikor összejöttem s kezdtünk ilyen dolgokról beszélni, megbeszéltük, hogy még szûz vagyok, és azt mondta, hogy ez nagyon fontos neki...és szerinte(m) ez erény és nem hátrány! több mint fél éve együtt vayunk, és még nem feküdtem le vele, nem érzem még azt h kész lennék rá...viszont Õ nagyon nagyon türelmes, meg nem néz hülyének, amiért igy gondolkodom. És hidd el nekem akárki akármit mond, inkább legyél (legyek) szûz 21 évesen, mint k...va 13-14 évesen... szerintem...
Ez nincs korhoz szabva, hogy mikor kell elveszteni. ha jól akarod csinálni, akkor addig várj amíg olyan embert nem találsz , akire majd szivesen gondolsz vissza. :) és biztosan értékelni fogja majd, hogy õ az akivel ezt át szeretnéd élni:)

Gáz ha egy lány 21 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Én addig várok az Igazi ameddig kell.Ha 17 évesen akkor 17, ha 30 évesen jön akkor meg 30!Nem fogom azért elveszteni a szüzeddégem hogyo ne cikizzenek miatta!!!

Én addig várok az Igazi ameddig kell.Ha 17 évesen akkor 17, ha 30 évesen jön akkor meg 30!Nem fogom azért elveszteni a szüzeddégem hogyo ne cikizzenek miatta!!!
Nem.Majd megtalálod az Igazit és onnantól sínen vagy.
Nem gáz. Nem kell minden szembejövõvel lefeküdni mint ahogy sok lány teszi. Nem ettõl lesz komoly kapcsolatuk. Próbálj meg ismerkedni, de a lényeg, hogy magától menjen. Ha nem meg magától nem kell elöltetni. Légy nyitottabb, légy boldog. A srácok szeretik a boldog nõket.
Egyáltalán nem.
De figyelj arra, hogy az elsõ különleges legyen
az nem gáz h 21 évesen szüz de az igen hogy lány . napi 4x 5x van fent ez a kérdés kicsit más számokkal . az ilyen dolgok nem cikik sõt többet ér egy szûz lány mint egy olyan mint aki 11évesen már nem az
wáááá . . . már miért lenne az? csak a mai világban az van, h a pasik minden nõt megszereznének, de ha házasodni akarnak"rendes"lányt vennének el. . . ha 30évesen sirnák, akkor úgyis az igazival történne. . . az igazinak pedig "minden álma" -éljek az elõttem szóló szavaival 1éve vagyok 1ütt a barátommal, szûz vagyok és bármikor vállalom. . . szerintem csak az a férfi érdemli meg a szüzességem , aki feleségül vesz . . .
21 éves szûz fiú vagyok, Neked, mint lánynak nem ciki, de Nekem, mint fiúnak nagyon ciki biztos, hogy sok csaj elfog utasítani az érntetlenségem miatt, mert a nõk tapasztalt pasira vágynak, még szüzek is, mert Õk nem okoznak majd fájdalmat ha arra kerül a sor.:S
Nem gáz! Nincs elõírva hogy mikor kell elveszteni. Max annyit tudnék még hozzáfûzni, ha lesz egy pasid akit szeretsz, felesleges évekig húzni a dolgot (egyáltalán nem úgy értve hogy feküdj le akivel lehet!). Attól hogy szûz vagy már biztos érett vagy rá, könnyebben fog menni mint egy 15 évesnek. Tehát ha úgy érzed 2 hét után szerelmes vagy, akkor felesleges várni, de ez csak az én véleményem.
17:30 De jó lesz majd akkor ha a 30 éves korodban betolja neked a 20 centis farkát az igazi és te sírni fogsz. Nagyon romantikus, minden férfi vágya. :D
19:09-nek! Oké, azt teszem. De nem tudtam, hogy itt csak olyan választ lehet adni, amit a kérdezõ (és a válaszolók) hallani szeretnének. Új információ :) És mindezt egy aggszûznek köszönhetem, szóval örök hálám a leendõ vénkisasszonynak.
egyáltalán nem ciki. Az ciki, ha fûvel-fával lefekszel. 19évesen mentem férjehez és az esküvõm után feküdtünk csak le egymással. A férjem 4 évvel idõsebb nálam, már volt elõttem több "szexelõs" barátnõje, élettársa, mégis engem vett feleségül, aki még senkivel sem szexelt és szerinte velem a legjobb a szex (legalábbis ezt mondja :) ) 9 éve vagyunk házasok!
Nem ciki, sõt, nagyon becsülendõ! Biztosan olyasvalakivel fogod elveszteni, akivel megérdemlitek és boldoggá teszitek egymást! Sokak példát vehetnének rólad!:)
egyáltalán nem:) 01:39 te csak foglalkozz magaddal!!
Elõzõ vagyok:Nincs idõhöz kötve hogy mikor veszted el a szüzességed...de ezt már itt 1000szer leírták....ez a TE döntésed legyen...és bocsi az elõbbi rövid válaszért.
Az a gáz hogy ilyet kérdezel.....
Eléggé.
Sok lány örülhetne, h 21 évesen szüz még! Fõleg, akik már 12 évesen elvesztik, akik nem is tudják már meg, hogy milyen az, amikor olyannal történik az elsõ, akiben igazán szerelmes és boldog vele, és nem csak azért, hogy ne cikizzék az osztálytársak, és felvágjon vele. A 21 éves szüz srácnak üzenném: 22 éves lány vagyok, és rohadtul nem érdekel, hogy egy férfi milyen tapasztalt szex terén! Mivel nem csak azért kezdek kapcsolatot valakivel, minnél tapasztaltabb. Soha nem kérdeztem meg egy pasit se, hogy hány nõvel volt együtt. Nem az határozza meg a férfi értékét!
Ha még aktuális, én szívesen segítek neked ennek leküzdésében.

Fiúk, férfiak! Kínos az, ha egy 21 éves lány szűz még? Vagy mit gondoltok erről?

Köszönöm a választ.

Legjobb válasz: Azt gondolom errõl, hogy Te legalább nem vagy [email protected] aki 10 évesen elveszti, és az igazira vársz, akit elõbb-utóbb meg is fogsz kapni, és neki szeretnéd adni a szüzességedet. 17/F

Azt gondolom errõl, hogy Te legalább nem vagy [email protected] aki 10 évesen elveszti, és az igazira vársz, akit elõbb-utóbb meg is fogsz kapni, és neki szeretnéd adni a szüzességedet. 17/F
ha nincs a homlokodra írva, márpedig nincs, akkor nem az :)
semmi cikit nem látok benne :) sõt én kiemelten értékelem az ilyen lányokat
Nem ciki, csak szokatlan.Én is szûz voltam 21 évesen.
Most 22 vagyok.
Nem az, habar tenyleg van olyan kozeg ahol ugy van beallitva. En is az vagyok, meg nem jott el az ideje, de ugy erzem csak par honap kerdese es beindul kamatostul a dolog 21f
NEM KINOS!!!
Szia! Én szívesen megismerkednék veled, végre egy normális lány, aki nem adta oda magát minden féle jött mentnek! :) 22f
ez attól függ milyen megfontolásból. ha nem így tervezted, csak nem jött össze, akkor õszinte részvétem, sajnálom. ha vallási/erkölcsi okokból, akkor meg minden tiszteletem a tiéd, gratulálok, csak így tovább! én is még olyan múltszázadi vagyok, hogy az esküvõ után akarok majd csak. Jobb az úgy, nem kell elsietni a dolgot, és mindenkit kipróbálni, meg kiégni. 20f
Öhömm...Ha nem vagy bûn ronda akkor nem ciki ha igen akkor Érthetõ..:D
Én lány vagyok, 21 éves, és szintén szûz. Nem érzem kínosnak. Van más ismerõsöm is hasonló cipõben. Majd nem olyannal kezdek, aki számára az ilyesmi a "ciki" kategóriába sorolandó. :)
kérdezõ lehet bûn ronda - amirõl nem tehet - és 1 kérõje se akadt szóval a kérdés relatív.
CSak a lányoknak nem kötelezõ megbecsülni a szûz fiúkat.. Mindenki elnézi egy lánynak, bezzeg a csajok már magasan hordják az orrukat ha egy fffi ilyen idõsen szûz...
Attól, mert 21 évesen szûz, még nem biztos, hogy bûn ronda. Van, aki nem akar egy k*rva lenni. Nekem is mondta a nõvérem, hogy mekkora gáz, hogy megvan még. De úgy vagyok vele, ha eljön az ideje, majd akkor. 19/L
semi különös dolog nincs ebben én tisztelek ezért mert nem vagy ribi bárcsk én is ijen nöket tudnék kifogni magam 18F
én 20 éves lány vagyok, szintén szûz. Szerintem nem gáz, nekem lett volna rá lehetõségem régen, ha akartam volna, de például én nem valaki jött-ment emberrel szeretném elveszteni, hanem valakivel, aki figyel majd rám, és nem csak szexet akar, és más semmit. Szóval szerintem nem gáz, bár nekem nincs már olyan ismerõsöm, aki ne lenne túl rajta. Hamarosan úgyis megtalálod életed szerelmét, és ha elérkezett az idõ, akkor majd túl leszel rajta:)
22:56 A LEGJOBB VÁLASZ!!! A zöld kézre egybõl katt. ;) KÁR, hogy ettõl nem lesznek többen az ilyen gondolkozású fiúk ill. férfiak. :( :D 21/L
Nem értem, hogy miért azok vannak lepontozva akik nem osztogatják szét az értékeiket mindenféle fazonnak ill. "kiscsajnak", (csak azért mert "elkapta õket egy érzés") és képesek (ill. voltak) megõrizni és majd a megfelelõ idõben egyben átadni a jogos Tulajdonosnak!!! Elõzõ voltam.
szerintem attól még hogy egy lány jól néz ki még lehet szûz, akkor is ha nem vallásos, csak nem jött össze neki , ennyi. nem ribanc, ha valaki nem ribanc akkor már csúnya? pff.....:\
Nem kínos, annyit gondolok róla, hogy tud vigyázni magára, és hogy nem kefél fûvel fával, ami pozitív tulajdonság :P
attól hogy van barátja attól még nem biztos hogy lefekszik vele nagyokos, ráadásul azért egy 15-18 éves fiú messze van a férfitõl, a 15-18 éves lány meg a nõtõl, szóval ne tegyél ilyen kijelentéseket, a másik az hogy lehet egyik srác sem jött be neki akik tepertek érte, manapság nem a normális lányok kellenek a tiniknek hanem akiket könnyen meg lehet fektetni
Nem gáz mert lány vagy, sõt általánosíthatunk ha csaj vagy akkor semmi sem gáz. Én is 21 éves vagyok és szûz, most kapok mutertõl 40 lepedõt egy 18 éves prostira akit kinéztem a net-rõl :) (Hozzátenném hogy fiúk esetén igenis nagy gáz ha 18+ és szûz, k'rva nagy gáz)
hát szerintem meg az a [email protected] kurv±nagy gáz, ha anyád fizet be egy prostira, hogy elvegye a szüzességed. 20f, és szûz.
Habár nm teljesen ehhez a kérdéshez tartozik, csak eszembe jutott, hogy egy ugyanilyen kérdésnél, ahol egy fiú kérdezi ezt, akkor habár ott is van néhány "nem gond" komment, azért mennyivel több, "igen, gáz" komment van (itt pl. egy sincs.) Oké legyen így, de akkor miért vannak meglepõdve az emberek, hogy a fiúk között sokkal többen mennek a szexre? Nem értem...
Jobb mintha 20 pasid lett volna elõtte, de rosszabb, minthogy egy se. Veled a szex fél évig csak nyûg lesz. Sorry ez az igazság.
11# lol Szep kis csalad...
Nem
Úgy gondolom, hogy 13-16 évesen szexelni az szánalmas és ciki.egy szûz 17-22-23 éves lány abszolút nem ciki nyilván van tartása és nem dobja magát oda az elsõ jöttmentnek, plán nem gyerekként.Te legalább elég érett leszel, és tudni fogod hogy nem a szüzesség elvesztése a legfontosabb az egészben, hanem hogy két ember szereti és kívánja egymást, a tinik nagy részének fogalma sincs arról mit csinál, és késõbb se tudja milyen szeretkezni.Hozzáteszem sztem az sem ciki ha a fiúk is szüzek ennyi idõsen, nem kell minden pasinak hímringyónak lenni, én pl 18 évesen szeretkeztem elõször az én csodálatos barátnõmmel aki szintén 18 volt. 23F
Büszke lennék, ha megtudnám, hogy a barátnõm 21 évesen még szûz :) Amúgy még én is az vagyok, csak én lesz.rom :-D Majd eljön az ideje. 19f
Szinte biztos hogy csúnya mert a nõk ha jól néznek ki akkor simán találnak maguknak egy férfit. 10% hogy jól néz ki egy 21 éves szûz lány. Esetleg még a vallása miatt lehet még szûz.
Az egyetlen problémám az ilyen lányokkal, hogy oka van a szûzességüknek, mégpedig olyan mély oka, amit én sem fogok tudni kipiszkálni belõle, ezért kár is belekezdenem. 30F

Szerintetek ciki, ha valaki 21 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Az a ciki, hogy ennyi évesen ilyen kérdést teszel fel!

Másodiknál a pont.
Az a ciki, hogy ennyi évesen ilyen kérdést teszel fel!
az elsõ és második válaszolóval is egyetértek
Ha Te annak érzed, akkor neked igen. Amúgy nem.
Nem ciki, csak szar. De azért ne érezd magad annyira megnyugtatva. Ilyenkor a magas empatikus képességû emberek írják, hogy nem ciki.
Nem ciki mi? De azért néznétek egyet ha ezt mondaná valaki. Én is az vagyok, és minden lehetek rá, csak nem büszke... Lehet hogy nem ciki, de hogy nem is jó érzés az szent. 21F
nem ciki, csak manapság ez a gyakorikérdések.hu-n fordul csak elõ. ha mondjuk 25 évesen veszted el akkor rossz esetben még mindig van 20 éved szexelni. ha csak minden másnap csinálod az is 365X20, belejössz.
Nem.
Nem. Ez olyan, mint amikor nem tetszik valakinek az a cucc ami épp a divat, mégis megveszi drágán a ruhát és viseli, csak hogy ne legyen ciki. Le vannak szarva azok akik arra mennek hogy mi ciki mi nem, ezek szánalmas emberek! Ez amúgy is Rád tartozik, ne más határozza meg a Te életed, és állj ki magadért bátran!!!!!! A szüzességbõl csak egy van, nem mindegy hogyan és kivel veszted el. És minél kevesebb van egy dologból, annál értékesebb ;) Tudod mi a ciki? (ha már itt tartunk...) A mai világ amiben élünk. Állatok szintjére lesüllyedt emberek között, akiknek mindegy hogy kivel és hogyan.. pffúj. Tisztelet a kivételnek! Kár, hogy kevesen vagyunk..
Nem ciki. Én is ekkor vesztettem el. Semmiben nem gátol majd.
Én is 21 évesen vesztettem el a szüzességem avval az illetõvel , akit most is szeretek. És soha nem gondolkodtam azon, hogy ez vajon ciki-e. Mégis élem világom.
a ciki fogalma: más külsõ szemlélõk véleménye, amiben benne van a lenézés, szégyenkeltés, vicc tárgyává tevés, a másik felett állás jólesõ érzése, ennek ki nyílvánítása, történhet más tapasztalat hozta elõítélet miatt, kisebbségi érzés, unalom ûzés, menekülés a saját élete elõl, hogy már másokéval kell foglalkoznia. egyszóval sarokba szorítás. nem vagy köteles a sarokban tartózkodni kukorica csövön térdelve szégyenkezni, csak azért mert tapasztalat hiányod van, vagy úgy hozta az élet, amirõl nem tehetsz. ha mégis tehetsz, akkor minden nap ott a csodálatos lehetõséged hogy változtass, vagy az élet cselezzen ki. állj ki magadért, mert ha más nem fog, legalább magadra mindig számíthass. puszi
Elõzõ vagyok. Szerintem amúgy mint írtam is nem ciki. Szerintem sokkal cikibb az, amikor valaki 15évesen már túl van a második sexuális úton terjedõ nemi betegségén... Majd eljön egyszer az aki miatt te is szívesen elveszíted.
Nem ciki, de ha te annak érzed, akkor (kölcsönös szimpátia esetén) a problémád orvosolható :)
Egyáltalán nem!
A kérdező hozzászólása: Hello! Köszönöm a válaszokat. Én sem érzem cikinek, csak tudni akartam, hogy ti mit gondoltok errõl. Lehet hülyén hangzik, de hiszek az igaz szerelemben és tudom, hogy egyszer majd jön valaki, aki megváltoztat mindent. Igyekszem kiállni magamért, de nem mindig sikerül. Azért köszönöm a válaszokat... :)

Ha az ember, 21 éves koráig szűz maradt (későn érés), akkor már ne is reménykedjen abban, hogy valaha "kiélheti" magát és tegye össze a kezét ha barátnőt talál?

A "kiélést" szó alatt nem arra gondolok, hogy minden hétvégén más n?t karóba húzni, hanem max egyszer kétszer, hogy legyen kis tapasztalat. Ha valaki nem kezdi el id?ben akko kész lemarad róla vagy ezt akármikor el lehet kezdeni (akár fizet?ssel is:) )

Legjobb válasz: Kis reklám:

A kérdező hozzászólása: Kis reklám:
Bocsi, de nekem már a kérdés is furcsa, ha vki késõn veszti el a szüzességét az feltétlenül késõn érõ? Azért mert vki 16 évesen már nem életet él, még egyáltalán nem biztos, h érett rá, a szó nemes értelmében. Jobbra-balra kuffantáshoz, agy és szív nélkül nem sok érettség kell sztem.
Ez hülyeség, lehet hogy pont a munkahelyeden fogod megtalálni azt akivel jól ki fogtok jönni, de lehet hogy az5. munkahelyeden. Sose tudni mit hoz a jövõ!
Hát, én elég rendesen kiéltem magam a huszas éveim elején. Szexpartnert azt mindig lehet találni, akár neten is, ha valaki türelmes, és nem két perc alatt akar összeszedni valakit. De ez mind dögunalmas lenne most már. A pasik is mind különböznek és egyik se tökéletes pont emiatt, mert egyikben sincs meg az összes jó tulajdonság amire igényt tartottam. Ma már annyira infantilisnek látom az akkori önmagam. A monogám házasság és a szerelem adhatja meg a boldogságt. A vágyak meg tönkretettek, ameddig hagytam.
A kérdező hozzászólása: 23:06 sajnos utálok bulizni (max részegen) utolsó sajnos ezzel tisztában vagyok, sajnos pár dolog hiányzik belõlem ami ellenállhatatlanná tesz, de ez van emiatt nem bánkódom, csak az utcán olyan szar nézni a so jó nõt, azt egy "normális" ember csak a töredéküket "ismerheti" meg
Egypár csajt meghúzhatsz még az évek során, ha összeszeded magad, ne aggódj, de szinte biztos, hogy soha nem te leszel az, aki végigmegy az egyetem (munkahely, baráti társaság stb.) összes jó csaján.
A kérdező hozzászólása: értem :)
Annak az esélye, hogy megtalálod az "igazit", nem nõ exponenciálisan együtt az életkoroddal. Rohadtul mákos faszinak kéne lenned ahhoz, hogy 21 évesen belefuss abba a csajba, akivel van értelme leélned vagy 20-30 évet ÉS ha ez bekövetkezik, nemigen lesz igényed "kiélni" magad. Addig meg, ha nem görcsölsz rá a dologra, úgyis magától alakul, hogy különbözõ csajokban keresed azt a mágikus pluszt és közben egyéb területeken is kiismeritek egymást... És utolsó sorban hiszed vagy sem, de nem a 16-21 éves korosztályból kerül ki az egyéjszakás kapcsolatok résztvevõinek zöme.
A kérdező hozzászólása: Meg ugyebár valahol el lehet kezdeni, de ilyen állapotba inkább kinél lehet elkezdeni, sajnos az én gondolatmenetem tényleg szar, úgy vagyok vele, hogy túl sok a "gyökér" nõ és nem tudom (tapasztalat hiánya), hogy megéri e "átmenni" rajtuk a normálisért, így kb alapból a "leszarm" érzés van jelen mindig a "minden nõ k*rva míg nem bizonyít" elven. Természetesen elismrem, hogy léteznek "szeretere méltó" lányok, de a másik fél többségben van :(
A kérdező hozzászólása: hát jah, csak van itt egy kis gátlásosság (tényleg kicsi:D ), "fiatal" koromban agyilag nem voltam érett, de pontoan tudtam mi maradt ki az életembõl és ezek a gondolatok valahogy még most is itt vannak:)
Bocsi, de nagyon hülyén gondolkodsz. Szórakozni akármikor akárhol találsz lányt. Nem olyan nagy dolog, minõség fontosabb. ;)
Sztem vállalj cölibátust és menj el Ferencesnek! Jó ég! Már miért ne kezdhetnéd el amikor akarod? Mindig van rá lehetõség csak keresni kell! Pl. Most ne a monitor elõtt növeszd a segged, hanem menj el egy szórakozóhelyre vagy tudom is én! Fizetõshöz meg ne menj el, mert a végén még elkaphat tõled valamit!
simán kiélheti magát idõsebben is, a barátnõnek pedig mindig örülni kell
15:40 Pontosan. Ezért vagyunk már 7 milliárdan..

Nagyon gáz ha egy 21 éves fiú szűz?

21 éves, mások által helyes fiú vagyok. Voltak már, barátn?im de még sz?z vagyok. Attól félek ha tovább "várok" a dologgal le leszek maradva a korombeliekhez képest. (már szinte senki nem sz?z igy se a környezetembe) Ez a lemaradás okozhat gondot a késöbbiekben a párkapcsolataimban?

Legjobb válasz: Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!

Nem gáz. Nem hinném, hogy ha lesz (van?) egy barátnõd, aki szeret, problémázna ezen. De ne azért csináld, hogy "ne legél lemaradva", hanem mert Te is akarod!
Figyi, én is 21 vagyok, és szûz! NEm tudom, ez a fiataloknál mostmár rögeszme h minél hamarabb elveszítse? :S Nem leszel lemaradva semmirõl nyugodj meg! Ez nem versenyfutás! Üdv
A barátom is szûz volt, kb.22 éves koráig, szóval nem te vagy az egyedüli eset. Azért ilyen esetekben elõ szokott fordulni, hogy a pasi a normális szex hellyett sok pornót néz, és azt hiszi, az a normális. Ez miatt lehet gond a késõbbi párkapcsolatokban, de ha nem csinálod, akkor nem.
Nekem egyszer azt mondta egy csaj, hogy szerinte ciki, ha egy fiú 16 évesen még szûz. Szerintem az a csaj, aki így gondolkozik, az olyan is... Szóval szerintem ne izgasd magad ezen, el jön mindennek az ideje!
Nem leszel lemaradva semmirõl.Ráér még a szûzesség elvesztése csak a lényeg hogy olyannal legyen akit tényleg igazán szeretsz.
nem gaz miert is lenne az ? egyszer csak eljon az ideje hogy elveszitsd a szuzeseged csak turelem mert mindennek el jon az ideje csak varnod kell
* legyél
GGGGGÁÁÁÁÁÁZZZZZZ!!!!!!
Gáz:D
Szt nm gaz az h 21 vagy es szuz ez jou mer igy nm sietsz el sm se!szt nm is fog sm bajt okozni a parkapcsolatodban h me szuz vagy szt ne szegyeld;):D
igaza van a kedves kérdezõnek. minél tovább húzod, annál nehezebb lesz...nem a korodbeliek miatt, meg h ki a vagányabb, de ismerek 1 lányt, hasonló helyzetben van, és érzem rajta, h emiatt nem bír normálisan pasizni... sajnálom, h idáig vártál, de próbáld meg. keress vmi aranyos csajt, akivel érdemes lenne. hidd el, felszabadulsz, és könnyebben megy majd a csajozás... 21éves lány
ez teljesen normális! bár én "csak" 18 vagyok, de én is szûz! ez teljesen normális! nem kell szégyellni! egyszer te is elveszíted!
hajó apsi vagy , miért nem fekszel le csajjal? mi a neved?, megnéznélek iwiwen :D
nem gáz ha még szûz vagy. egyébként nagyon sok srác hazudik azzal kapcsolatban hogy mikor vesztette el a szüzességét. a legtöbbjük is "késõn" vesztette el. úgyhogy ne aggódj és ne stresszeld magad ezen.

A mai nők, aki aranyos, meg normális, értekelik ha a pasi (21 éves) még szűz?

Legjobb válasz: en ertekelnem az biztos.a mai vilagban eleg ritka az ien,foleg ha 1 kicsit meg jol is nezel ki,sztem van meg aki ertekeli:)

én lány vagyok, és úgy gondolom hogy ha 30 évesen egy fiú/férfi szûz, az gond, de 21 évesen :) én ezt értékelem, biztos egy rendes fiú vagy :)
en ertekelnem az biztos.a mai vilagban eleg ritka az ien, foleg ha 1 kicsit meg jol is nezel ki, sztem van meg aki ertekeli:)
szerintem igen. én lány vagyok és szerintem ha eg férfi még érintetlen (akármennyi idõs) de ha idõsebb és még szûz és csak nekem adja oda magát az szerintem nagyon jo dolog
szerintem te még pont határeset vagy. mert szerintem a kamaszkor arra való, hogy kitapasztald milyen lesz késõbb egy igazi kapcsolat, mit kell olyankor csinálni, és húszonévesen meg már a kamaskorban kialakult dolgokat alkalmazni, vagy fejleszteni. szerintem ez olyan mintha egy kisbaba, csak 6évesen kezdene el járni. arra akartam klyukadni, hogy mindennek megvan a maga ideje. de, ha vígasztal akkor sokan nem így gondolják, és teljesen el vannak halva a szûz fiúktól.
Én lány vagyok, 21 éves. Engem aranyosnak, normálisnak, kedvesnek mondanak, de én nem tudnám értékelni, ha szûz pasim lenne. Tekintve, hogy nekem 21 évesen már gyerekem van. Nem lenézlek miatta, mert biztos van, aki értékeli, de én nem tudnék kapcsolatot elképzelni egy teljesen kezdõ fiúval. Én 15 éves korom óta élek nemi életet, nem vagyok egy ringyó, az elsõ párommal 3 évig voltunk együtt.
Most nem tudom, miért kell lepontozni, csak azért, mert nekem más a véleményem. Elnézést, de mostmár igencsak idegesít, hogy itt csak a SZÛZKURVÁK véleménye a mérvadó. Mondtam én bármi rosszat a kérdezõre??? Csak megmondtam neki, hogy nekem ez nem jönne be, mert azt szeretem, ha egy férfi tapasztalt. Akkor most mi is a baj a válaszommal? Olyan szerencsétlen kis hülyék vagytok ti...
Szerintem igen...Én 23 vagyok (lány), és én is értékelem, ha a fiú értékesnek tartja a szüzességem...Persze ez lányoknál kicsit más...Én örülnék egy szûz fiúnak, mert tudom, hogy ha eddig kibírta, akkor valószínûleg a jövõben sem kívánja gyakran cserélgetni a partnereit (nem csal meg).Persze azért jó dolog a tapasztalat...A lényeg, hogy attól, hogy nem szexelsz, legyél tájékozott, mit hogyan kell, ha arra kerül a sor, mert akkor sokkal magabiztosabb leszel...
egy bizonyos intelligencia szintet elért nõknél nem gáz, ha a pasi 21 éves korában még szûz. általában az IQ-lightosoknál probléma az ilyesmi. az ilyenekkel meg nem kell foglalkozni.
Igen értékelik!Fõleg ha szeretik is a srácot!ne parázz:)
Sok nõ szereti ha kezdõ a pasi így úgy gondolják maga urai tudnak lenni a szexben.Értékelik azt nem tudom.Én 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem és nem szolt semmit az akkori barátom.
értékes vagy:)
sztem nem baj fõleg ha a csaj is szûz
nem tudom, de nekem mindenképpen ez a gyengém..és tudom, hogy nem csak én vagyok ezzel így.
Nekem annak idején értékelte az elsõ csajom. "Azért jó a szûz pasi, mert úgy idomítod be, ahogyan te szereted."
Én tutira értékelném!sõõõõt :P én is az vagyok L/19

Lányok szerintetek az nagyon gáz ha egy pasi még 21 éves korában szűz?

Legjobb válasz: Nem, de én nem kezdenék vele.

Nem, de én nem kezdenék vele.
Nem, ha nem itt lógna, és kérdezné meg, hanem lenne sok sok értelmes dolga az életben és mellette csajozgatna. Igényes és értelmes lenne.
Nem.
Igen
Minél elõbb találjon csajt! :D
sajnos nem elõny :D van rá tudományos magyarázat is

Szerintetek ciki, ha valaki 21 évesen még szűz?

Legjobb válasz: Már kezd elegem lenni az ilyen kérdésekbõl. Nem, nem ciki.

Már kezd elegem lenni az ilyen kérdésekbõl. Nem, nem ciki.
Nem :) Én annál inkább tisztelem.
Én is nagyon unom ezt már... Miért lenne ciki?
nem ciki ez a te döntésed szûzként mondom viszont, hogy élni kéne azért 21 évesen , és nem halogatni csak halogatni hanem a mának élni=/
durva ez a 21. életév
Hát elgondolkodtató.
Most már legálisan ihatsz Ámerikában.
Már megint a sok szûz vesztes itt okoskodik... IGEN, ciki. De ez ellen nem tudsz normális keretek közt hamar változtatni, mert ha össze fekszel valakivel csak azért, mert ciki, akkor nem vagy valami okos.Szerelmet találni meg nem olyan egyszerû, ha erõlteted.Szóval kicsit még marad ez a cikiség, de ahogy gondolod, ha akarod feküdj össze valakivel... Pasiként:prosti Csajként:buli
Ha nem is ciki, minden esetre fura. Nem irigylem az illetõt.
Nem kell magadra írni.

Menő ha 21 évesen is szűz vagyok?

A haverok elismerése jól esik, csodálják hogy ilyen sokáig bírom.

Legjobb válasz: Egyszer s mindenkorra: SE NEM MENÕ, SE NEM GÁZ. Ez egy állapot, ami normális esetben megváltozik. Pont.

Egyszer s mindenkorra: SE NEM MENÕ, SE NEM GÁZ. Ez egy állapot, ami normális esetben megváltozik. Pont.
hehh... hülyék a haverok.. ez nem MENÕ.. nem is szégyen, de nem menõ
A te dolgod.
Mikor értitek már meg, hogy a szüzesség nem ciki, nem menõ. Magánügy, nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak errõl, hanem az, hogy te mit gondolsz.
Már láttam több száz kérdést arról, hogy a szüzesség ciki. Nekem ez az elsõ, ahol azt állítják menõ. Köszi! :D Amúgy nem, nem menõ. De nem is ciki. Hanem így "nem érdekel" kategória. A Te dolgod. A Te magánéleted.
Csak a lányok tartják annak a, hogy a fiúk azok.. Szánalmasak ezek a leánykák, ezek még óvodás szinten vannak.
Nem menõ, talán már -már gáz inkább.
6-os: Már miért lennének óvodás szinten? Ha egy lánynak imponál az, hogy a srác elõtte nem ment végig több tucat lányon, az miért gáz? Ha nekem olyan pasim lenne, aki szûz, nem tartanám cikinek, és nem azért, mert egy óvodás agyi szintjén állok. Különben is, az ovisokat nem foglalkoztatja ez a kérdéskör. 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!