Találatok a következő kifejezésre: 21 évesen ha (321 db)

Mi a boldogság? Lehetek boldog 21 évesen, ha már egy ideje ugy érzem h nem?

Legjobb válasz: Az ember élete hullámhegyekbõl és völgyekbõl áll. Korai 21 évesen azt mondanod, hogy nem leszel boldog többet. ( mellesleg a boldogság mindenki számára mást jelent, neked kell tudnod mi tesz boldoggá és meg kell próbálnod elérni) Még ha úgy is érzed hogy valami olyan történt veled amit nem tudsz kiheverni, az idõ gyógyít.

Az ember élete hullámhegyekbõl és völgyekbõl áll. Korai 21 évesen azt mondanod, hogy nem leszel boldog többet. ( mellesleg a boldogság mindenki számára mást jelent, neked kell tudnod mi tesz boldoggá és meg kell próbálnod elérni) Még ha úgy is érzed hogy valami olyan történt veled amit nem tudsz kiheverni, az idõ gyógyít.
Persze hogy lehetsz boldog , hiszen még az élet elõtted van még akkor is ha most egy kicsit úgy érzed hogy a dolgok nem éppen kedvezõen alakultak számodra.Én azt mondom fel a fejjel!-És örülj hogy még ilyen fiatal vagy!
A boldogság az út:) ahogy élsz, ahogy élni akarsz!!!! a boldogságod nem függ mástól , mint akarattól, hozzáállástól, nyitottságtól! lásd meg ami szép és legyints arra ami rossz! csak attól vagy boldogtalan, aminek hajlandó vagy jelentõséget tulajdonítani!! Ha pedig valami tényleg fontos és rossz, akkor legyél tevékeny és mindenáron oldd meg, nem leülni és onnan sírni!! SOk sikert

Szerintetek 21 évesen ha újrakezd focizni valaki meddig juthat el?

Valakinek van érzéke a focihoz, és úgy dönt újra kezd játszani amatõr szinten. El lehet jutni egy profi szerzõdésig ha keményen dolgozik? Nem "késõ"?

Legjobb válasz: Mire eljutna odáig, hogy felfigyeljenek rá, már "idõs" lesz ahhoz hogy profi lehessen. Hobbi lehet a focizásból.

Mire eljutna odáig, hogy felfigyeljenek rá, már "idõs" lesz ahhoz hogy profi lehessen. Hobbi lehet a focizásból.
totál esélytelen.
Egy olasz úri ember még válogatott is lett nem olyan régen :) de ez olasz itthon jelenleg még akkor sincs esélyed, ha te vagy a legjobb 16 évesen :S:S de kezd el egy jó megye 1 vagy NB 3 még bele fér de az jó pár év vagy ha tényleg úgy vagy akkor külföld nyugat felé valamelyik kis osztályba ;)
Max NB3

Lányok ez bejönne nektek? 170 cm vagyok és 12cm a péniszem és 21 éves, ha nem miért nem?

Legjobb válasz: A megfelelõ péniszméret csak egy extra. A legtöbben kinézet (fõleg arc) alapján döntenek. Persze a 180cm a minimum szokott lenni.

A megfelelõ péniszméret csak egy extra. A legtöbben kinézet (fõleg arc) alapján döntenek. Persze a 180cm a minimum szokott lenni.
Most komolyan? A leírásba automatikusan bele kell venni a pénisz méretet....???? Te Jó Isten
azt sem tudjuk, hogy nézel ki...
Utolsónak: A MÉRET NAGYON IS SZÁMIT! Aki azt mondja, hogy nem annak még nem volt olyan kicsivel dolga, mint nekem. De már ezek a centis kérdések idegesitenek. Nem cm-ben lehet mérni a teljesitményt. De azért van egy alap sztem. Találj egy lányt, aki szeret és tedd boldoggá ahogy csak lehet.
most gondolom arra vagy kiváncsi mit szólunk a 12 es számhoz.õszinte leszek kicsit kicsi de aggódj nekem meg kiálló fogaim vannak senki sem tökéletes.javithatsz a dolgon egy faszpumpával olyan 20 körül kapható és 3 centit biztos segit, ne haragudj az õszinteségemért
mire vársz? h jönnek majd a csaj kommentek és akkor telefonszámot írnak vagy mizu? :O ez annyira gáz.. még úgy csinálsz mintha nem tudnád h mi az átlag.. anyám de szánalmas vagy.. atyaég -.- @ ma 12:54 Igenis sokat számít a méret. A nõknek a külsõségek a legfontosabbak, és ebbe a farok mérete is beletartozik, még ha sokan tagadják is.
Túl alacsony vagy sajnos, neked sportolni kéne hogy megizmosodj és azzal ellensújozd a magasságod. A kukid meg elég pici, ha csak egy kicsit hosszabb lenne még jó is lehetne de ez így határeset. 22N
A LEGKISEBB IS SZÁMÍT...;)
Mi a [email protected]ért van ennyi magas lány? Az alacsony csajok a legcukibbak. *.* Én is csak 165cm magas fiú vagyok, igaz farkam normál méretû. Szerintem a tiéd sem rossz, ha tudod rendesen használni. Ne parázz a farkad miatt. Nem ez az elsõdleges. Szedd össze magad és merj csajozni, én is ezen vagyok.
[email protected] le mit osztogatnak a többiek, õk nem értik a magunkfajta embereket.
Én is 170 centi vagyok, de jól érzem magam a saját bõrömben. A legtöbb csaj meg 150-165-ös magassággal szaladgál... Szóval ne parázz:) Ami pedig a dákódat illeti, szerintem kórosan kicsi.. Vagy 12 centi az még belefér? Nem tudom, nem vagyok orvos. Én ugyan még sohasem mértem le, de ránézésre kétszer olyan hosszú, mint a mutató újjam, és szerintem az a normális méret. Szóval az a lényeg, hogy legyen önbizalmad. 20F
kisf.aszú hülyegyerek!
Hát hülye vagy az biztos.
Azért nem mert hülye vagy.
Aki meg az alacsony lányokkal jött, csak annyit jó tudni a lányok 95+%-a ha 170 cent alatt van azzal kompenzál, hogy 180+ centi magas pasit keres, a 0-5% meg nagy farkút. Alacsony pasiknak a kövér nõk jutnak.
Nagyon kicsi vagy.. 170cm?? én vagyok 178cm , és tuti önbizalom hiányos vagy, azért kérdezel hülyeségeket, vagy az ellenkezõje egy egoista .., szóval biztos nem jönnél be.. 20/L
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:04 Nem arról van szó, hogy számít a mérte vagy nem, de nehogy már ez legyen az elsõdleges. Nehogy már automatikusan ezzel kelljen kezdeni....
Van vér a pucádba, hogy le mered írni hogy csak 12 :D
küldj 1 képet privátba, vagy ide és miért foglalkozol ennyire a....
"12cm a péniszem és 21 éves" És te hány éves vagy kedves kérdezõ? :D
Nekem sosem jönne be egy olyan pasi aki méregeti a farkát....
a 70%-os 1 prostituált?
Akkor minket egymásnak teremtettek xD
...ezt a 8. válsz adónak xD xD
De miér tis fontos méregetni? Ha jó vele jó ha nem nem..... lehet ugyanolyan rossz egy nagyobb mérettel is (ezt viszont én tapasztaltam, ) És attól hogy valaki pontosan tudja a méretét még nem lesz jó szeretõ....szóval továbbra is fenntartom nem járnék olyan férfival aki méregeti, mert az elsiklik a szex más terén, a méreteivel törõdik csak és vagy nem meri "rendesen használni" vagy túllegózza a dolog....
nem mert alacsony vagy..csak 170 cm..én vagyok 180. és még csak 18 sem vagyok
SZÉPEN SZÉTOLTJÁTOK SZEGÉNY SRÁCOT JOGOSAN. :D :S :I :( De azért az sem kellemes neki ha sorban a harmadik csaj vágja ki az elsõ szex és hónapos járás után. Mert azért ez is valószínû. Tehát szegény srác, hogy tudja meg hogy alapban ott lent is kevés, és nem csak a magassága csekély?

15 Éves lány és 21 éves srác között hosszútávon lehet kapcsolat ha a lány még több évig nem akar lefeküdni a sráccal? Hány % esély van arra, hogy a srác meg csalja a lányt?

Legjobb válasz: Én most vagyok 21 éves lány. Ne haragudj, nekem alacsony a szexuális étvágyam de én kb... egy hónapot várnék egy PASIRA, mert hát egy pasi aki elvileg a párom és szeret, akarjon velem lefeküdni és ne legyen tutyimutyi sem, hogy fél tõle esetleg.... Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy felnõtt férfinak még nálam is fontosabb a szex, ugyan már... ha még vár is rád mondjuk egy évet (ami durva, mert egy 21 éves egy vele korabeli lánnyal biztos nem ezt tenné) képzeld el, hogy még béna és gátlásos is leszel az ágyban, ettõl egy már sokat szexelt pasi nem fogja hanyatt vágni magát. Amíg távol áll tõled a szex, nem kell nagyon belebonyolódni a kapcsolatokba sem. Vagy inkább egy korodbelivel kezdj, aki tud várni rád, megérti a félelmed, hiszen neki sem ment el még sok idõ a feje felett...

Én most vagyok 21 éves lány. Ne haragudj, nekem alacsony a szexuális étvágyam de én kb... egy hónapot várnék egy PASIRA, mert hát egy pasi aki elvileg a párom és szeret, akarjon velem lefeküdni és ne legyen tutyimutyi sem, hogy fél tõle esetleg.... Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy felnõtt férfinak még nálam is fontosabb a szex, ugyan már... ha még vár is rád mondjuk egy évet (ami durva, mert egy 21 éves egy vele korabeli lánnyal biztos nem ezt tenné) képzeld el, hogy még béna és gátlásos is leszel az ágyban, ettõl egy már sokat szexelt pasi nem fogja hanyatt vágni magát. Amíg távol áll tõled a szex, nem kell nagyon belebonyolódni a kapcsolatokba sem. Vagy inkább egy korodbelivel kezdj, aki tud várni rád, megérti a félelmed, hiszen neki sem ment el még sok idõ a feje felett...
1
14-es vagyok, elgépeltem. Az idézõjelben az nem "szt", hanem "azt" :) Ja, és 28/F
11-es (aki a 12-es is) véleményével egyetértek. Szerintem ha normális a srác, nem lesz baj. Ha meg nem az, úgyis kiderül és lepattintod, ennyi. Ha tetszik, akkor adj neki esélyt, de legyél õszinte. Mond meg neki, hogy te még nem biztos hogy akarod "szt". Ha ezt vállalja, akkor nincs gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Remélem õ is fog tudni várni.
és lemaradt de amúgy 15/l
szerintem nem életképtelen a kapcsolat, nekem 22 éves barátom van több hónapja és nagyon boldogok vagyunk :) az egyik barátnõmnek aki velem egyidõs 21 éves barátja van lassan 1 éve együtt vannak és boldogok, szóval ez a fiútól is függ, hogy meddig bír várni, mert azért még vannak normális megértõ fiúk is
Én tudnék várni egy lányra, de egy idõ után már azt érezném hogy nem is kellek neki ami azért eléggé rosszul esne f/21
ha csak nem a fiúkat szereti, akkor megcsal. lánnyal. ha a fiúkat is szereti akkor akár azzal is. de lehet 3-asba nyomják..soha nem tudni.
A kérdező hozzászólása: Sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: Értem.És köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Szerintem egy ilyen kapcsolat életképtelen. Egy ilyen idõs fiúnak (vagy egy pár évvel idõsebbnek) nagyobbak a szexuális igényei, mint egy 15 éves lánynak. Szóval a srác valószínûleg nem fog összejönni a lánnyal, vagy ha igen, akkor nagy az esélye, hogy lelép. Nem hinném, hogy sokan várnának a szexszel éveket, még akkor sem, ha idõsebb a lány.
Szerintem nem lenne érdemes belemenni, egy 21 évesnek nem csak a szex terén vannak eltérõ igényei, azért ott már elég komoly értelmi különbségek is adódhatnak... egy 15 éves még éppen bekerül a középiskolába, egy 21 éves meg már túl lehet a fõiskolán is... teljesen más háttérrel rendelkeznek és szerintem ez is akadálya lehet egy normálisan mûködõ kapcsolatnak.
Szerintem egy átlag fiú tud várni olyan fél évet. Utána már az lesz az érzése hogy a csajnek nem is kell csak szórakozik vele. Megcsalás nem mindenképpen lesz, elõtte kidobnak.
Én 15vagyok, jöhettem volna már össze 21évessel, de nem tettem, nekem sok lenne a körkül.:D
A kérdező hozzászólása: Én errõl már beszéltem vele. Õ mondta, hogy vár akár éveket is. És ráadásul még örül is annak, hogy nem ilyen korban akarom el veszteni a szüzességem.

Komolyan nagy gond, ha valaki 21 évesen szûz?

Én 21 éves, viszonylag szép lány vagyok... de nem érzem magam kevesebbnek, mert még nem történt meg.

Legjobb válasz: Nem vagy kevesebb! 15-16 évesen nem normális. Mondjuk az tényleg fura ha valaki 21 évesen még szûz. (Mondom én, aki szintén 21 és még szûz.. :D) Szerintem amúgy nem nagy gond, de már jó lenne elveszíteni :D

Nem vagy kevesebb! 15-16 évesen nem normális. Mondjuk az tényleg fura ha valaki 21 évesen még szûz. (Mondom én, aki szintén 21 és még szûz.. :D) Szerintem amúgy nem nagy gond, de már jó lenne elveszíteni :D
21 éves létedre elég gyerekes gondolkodásod lehet, ebbõl a pár sorból leszûrve. Hagyd a francba ezt a szüzesség témát, meg hogy ezen görcsölsz, inkább mozdulj ki és élvezd az életet, ismerkedj fiúkkal.
Akkor normális, ha van partnered, és kivánod õt. Nem életkor függõ a nemi vágy, sem a párkapcsolat. A tiniszerelem is rendben van. (Elképzeltem, hogy a hormonrendszer megnézi a személyit, hogy mikor szabad neki "hormonkodnia" :D ) Amikor ilyen kérdés merül fel, mint a tiéd engem sosem az érdekel, hogy a szûz vagy, hanem az a kérdésem, hogy 21. évesen miért fordulhat elõ, hogy te még nem voltál szerelmes, és nem alakitottál ki párkapcsolatot? És rakjunk rendbe valamit fejben. szexuális életet akkor él az ember, ha van valaki akit kiván, és szeretkezni akar vele. Ez nem illõ/nem illõ kérdés! Ennyi idõsen az lenne illdomos, ha a szexualitásod a te irányitásod alatt lenne, el tudsz dönteni egy olyan kérdés, hogy kivel, mikor, és miért. :) Ha 16 évesen szexelsz a pároddal akkor akkor teszed, ha 21 évesen, akkor az. Ne társadalmi konvenció döntse már el, hogy neked mikor mi a jó, sem pedig pár korlátolt, aki csak "megmondja a frankót", de maga sem tudja megmondani, hogy miért idõpont függõ, hogy mikor élj nemi életet. A fenébe is, 21. éves lány vagy, döntsd már el, hogy kit kivánsz, és miért :) )))
Akk veszítsd el, ha úgy érzed.
Ps.: Gratulálok kedves kérdezõ. Bár minden lány olyan lenne mint te. Miattadérdemes még udvarolniuk a pasiknak. :)
A szûzesség ajándék amit annak a srácnak kell odaadnod aki kiérdemelte ezt a kegyet tõled. Ne herdáld el mindenféle jöttment senki kedvéért. Válasz magad.
Ha téged képes befolyásolni mások véleménye és csak emiatt elsietnéd, akkor gratulálok. Állj csak be a sorba...
Az idõ elõre haladtával a szûzhártya is megvastagszik. 30 felé már olyan vastag mint a tam-tam dobra feszített oroszlánbõr. Komoly felkészültséget és minimum 70 Hrc kemény farkat igényel az átszakítása. De komolyra fordítva a szót, akkor veszted el amikor te úgy érzed eljött az idõ, és azzal akivel te akarod. Ez nem 1 teljesítmény orientált verseny. 38F
Talán. De ez azt hiszem, a te dolgod! Nem illõnek mondanám, talán idõszerûnek. Sürgetni azért ne hagyd magad, ha még nem érzed az idejét
Nem, nem az! Nekem is lett volna rá lehetõségem, de nem tettem meg. Nem akartam egy lenni azok közül, akik az elvárások miatt veszítik el egy arra nem érdemes emberrel. Szerintem jobb késõbb elveszíteni egy olyan személlyel, ami számít az embernek, és nem 14 évesen itt sírni, hogy mekkora hülye voltam. 21/f és szûz

Mit gondoltok arról, ha egy lány 18 évesen férjhez megy egy 27 éveshez, és 21 évesen szül?

Legjobb válasz: Szerintem korai 18 évesen férjhez menni, de ha a 18 éves úgy érzi, hogy nem az, akkor egészségére. Ennek ismeretében 21 évesen szülni egyáltalán nem meglepõ, végülis 3 éve házasok. Csak ne legyen az, hogy újabb 3 év múlva meg rájönnek, hogy korai volt a házasság, és elválnak.

Szerintem korai 18 évesen férjhez menni, de ha a 18 éves úgy érzi, hogy nem az, akkor egészségére. Ennek ismeretében 21 évesen szülni egyáltalán nem meglepõ, végülis 3 éve házasok. Csak ne legyen az, hogy újabb 3 év múlva meg rájönnek, hogy korai volt a házasság, és elválnak.
sok boldogságot:)
"Hajrá!" = Örülök neki, hogy élik az életet, merik élni úgy, ahogy nekik jó. Közben eszembe jut, milyen jó, hogy vénségemre kigyógyultam az ítélkezési kényszer nevû betegségembõl, már nem akarok minden helyzetre kész válaszokat, már nem akarok minden emberre ráhúzni valami sémát, ami valójában csak az én fejemben létezik. Had éljen mindenki boldogan! Ahogy neki jó. :)
Nincs ezzel semmi baj, ha van munkátok/pénzetek:) A korkülönbség meg egyáltalán nem vészes.
Mindketten fiatalok, szép közös jövõjük lehet, a probléma tényleg abból adódhat, hogy a lány még nem felnõtt, mikor férjhez megy a sráchoz. (18 évesen még nem felnõtt, csak jogilag! az érettséghez élettapasztalat kell..). 24-25 éves korára fejlõdik ki a végleges személyiség, világnézet, mentalitás, 18 évesen még csak egy nagyjából üres, tiszta fehér lap az ember lelke. Erre kerülnek a késõbbi jellemzõ vonások:) Ha szerencséjük van, a lány számára még 25 évesen is a fiú jelenti a világot, és nem kell rádöbbennie, hogy teljesen más életet akar élni, mint 18 évesen gondolta.
ha magamból indulok ki akkor a 18 éves lánynak nem kell feltétlenül kinyilnia a csipájának és elhagynia kedvesét szerintem ez szép fiatal anyuka, fiatal házasok mesés én is ilyenre vágynék, bár jópár évvel késõbb kezdeném mert már kinõttem abból a korból sajnos
Sok boldogságot !
Minden jót nekik! Régen már 18 évesen is késõ volt férjhez menni, örülök, hogy vannak még ilyenek, bár egyre kevesebb. :(
Boldogan leélik az életüket, vagy amikor a lány csipája kinyilik, akkor elhagyja a pasit.
sajnos van aki 18 éves korára többet tapasztal, mint egy átlag 30 éves.
20 évesen fogok szülni úgy hogy nem dolgoztam egy napot sem a férjem aki 28 éves dolgozik de a fiamnak mégis meglesz mindene és egy biztos a mi házasságunk nem fog tönkre menni. Ez az amiben száz százalékig biztos vagyok épp annyira mint hogy a fiam születése lesz életem legjobb döntése egy olyan dolog amit soha nem adnék oda semmi pénzért.
örülök, hogy le lettem pontozva. mi rosszat írtam?
Nincstelen csitri talál egy pénzes apucit és gyorsan pottyant egy kölköt hogy megmaradjon a kényelme.
utolsó: nagyon intelligens vagy! :)
Utolsó elõtti gratulálok az értelmes hozzá szólásodhoz mégis meddig gondolkoztál rajta?
A válasz megírásának idõpontja: 06-02 14:35 Aha, tudod ebben eleinte mindenki nagyon biztos:) Különben eleve nem is házasodnának. Aztán a TÉNYEK sajnos mást mutatnak!
14:35ös vagyok. Az irigység alapvetõ emberi tulajdonság kedves utolsó. De nem baj nem sértõdök meg. Attól mert neked sz*rul sikerült nem biztos hogy nekem is úgy fog.
Attól, hogy 21 évesen szül valaki, lehet anyagi háttere. Lehetséges, hogy az otthoni (szülõ) anyagi helyzet anno nem engedte meg neki, hogy fõiskolára vagy egyetemre járjon még 4-5 évig, hiába jó tanuló és fel vennék állami képzésre. Van akinek el kell menni-e dolgozni. Lehet, hogy õ pont ilyen helyzetben volt/van, hogy 3-4 éve dolgozik iskola mellett is. Érettségi után meg fõállásban. Legalábbis én saját példámból indulok ki [már bocsi.], bár a szülõ háttér nálam nem indokolta, hogy dolgoznom kelljen iskola mellett, mégis 17 éves korom óta folyamatosan dolgozom. Levelezõ tagozaton végeztem el a fõiskolát, és most várom az elsõ gyermekünket. 25 éves kismama.
Kiváncsi lennék hogy egy 21 éves lánynak milyen anyagi alapja lehet a gyerekvállalásra. Mert az hogy apuka keres, édeskevés. Ha egyszer tönkremegy a házasság (márpedig a legtöbb sajnos tönkremegy), akkor is el kell tartani valahogy a gyereket (és magát is). Szerintem túl nagy felelõsség ez egy 21 éves lánynak, csak az a baj hogy sokan ebbe nem is gondolnak bele...
Én hasonló helyzetben vagyok, így gondolom megoszthatom a tapasztalataimat. 18 éves voltam, mikor megismerkedtem a párommal, és 20, amikor megszületett a kisfiúnk. Most 23 vagyok, és minden rendben van az életünkkel, napról napra jobban megbecsüljük egymást és szeretjük. De! Sokszor érzem azt, kimondva-kimondatlanul, hogy az emberek elítélik azt, hogy valaki ilyen fiatalon vált anyává. Fõleg a középkorú és idõs nõk gondolkoznak így. Pont azok, akiknek az "idejében" ez az életkor volt a családalapítás ideje. Én nem gondolok semmit. Nem az életkor függvénye, ha megromlik egy kapcsolat vagy sem. Szerintem ez sokkal inkább személyiségfüggõ, ahogy az is, ki hogy milyen anya lesz. Nyilván, két alkalmazkodó képes és egymást tisztelõ emberrõl van szó, akik fiatalon egymásra találtak.
Anyukám 19 évesen ment hozzá apukámhoz aki akkor 29 éves volt. Lassan 30 éve boldog házasok, 2 gyerekkel. Nem minden az életkor.
*boldogságot!
ideális! sok boldogásgot!
"sajnos van aki 18 éves korára többet tapasztal, mint egy átlag 30 éves." Igen, elõfordul. Én magamból indulok ki. Ritka, hogy valakinek az enyémnél sötétebb fiatalkora legyen.. másképp is gondolkodtam, mint a kortársaim, és most is más vagyok. Ettõl függetlenül a 18 éves és a 28 éves világnézetem között ég és föld van. A családról és párkapcsolatról alkotott elképzelésem gyökeresen megváltozott.. Szóval a változás természetes dolog, az teljesen másodlagos, hogy valaki 18 évesen formálódni kezdett már, vagy még nem..
12:27-nél a pont! Mindenképpen úgy kell élni, ahogy nektek jó és nem úgy, ahogy mások elvárják.
Szerintem, ha meg van a megfelelõ anyagi háttér, akkor teljes mértékben elfogadható. Habár az emberek nagy része biztos nagyra nyitná a szemét a hír hallatán, de igazából szerintem ezt kéen becsülni, nem pedig azt, aki havonta váltogatja a partnereit éveken keresztül.. :) Én 22 évesen mentem hozzá a férjemhez, és most vagyok 24 éves. Õ 10 évvel idõsebb nálam.
14:21 Köszi, boldog házasságban élek már egy jóideje:) Csak tudod én két lábbal a földön állok, és nem egy romantikus regényben élek, mint egy kiskamasz, illetve nem vagyok olyan felelõtlen idióta, hogy a gyerekemet és magamat anyagilag kiszolgáltassam bárkinek. Mindegy, te ezt még nem értheted. Nõjj fel!

Hány éves korig lehet beiratkozni államilag támogatott okj-és képzésre? Ha 21 évesen kezdem és 23 évesen végzem el a tanfolyam ingyenes?

Még nincs államilag finanszírozott képesítésem.

Legjobb válasz: Ha ez az elsõ, akkor 23-25 éves korig ingyenes, hogy meddig, nem tudom. Tehát ha 21 évesen kezded el, akkor igen, térítésmentes.

Ha ez az elsõ, akkor 23-25 éves korig ingyenes, hogy meddig, nem tudom. Tehát ha 21 évesen kezded el, akkor igen, térítésmentes.

Egyetem mellett levelezősön végezhetek OKJ szakképzést ingyen ha még nem vagyok 21 éves és nincs semmilyen szakmám eddig?

http://eduline.hu/felnottkepzes/2013/7/12/OKJ_ingyen_egyetem.. itt azt írják hogy igen de én eddig úgy tudtam hogy nem ti mit tudtok erről?

Legjobb válasz: Igen végezhetsz. Okj szakképzések általában vagy nappali vagy esti képzések(levelezõ nagyon ritka). Sõt az esti képzésnek nincs korhatára, akinek még nincs okj képzettsége annak ingyenes 21 éves sor után is. Egyszerre egyetem mellett is végezheted, ha idõbe a két képzést össze tudod egyeztetni. (én is egyetem mellett csinálom, igaz én levelezõs vagyok egyetemen, és estis okj-n, elmúltam 21 régen, de mindkettõ ingyenes)

Igen végezhetsz. Okj szakképzések általában vagy nappali vagy esti képzések(levelezõ nagyon ritka). Sõt az esti képzésnek nincs korhatára, akinek még nincs okj képzettsége annak ingyenes 21 éves sor után is. Egyszerre egyetem mellett is végezheted, ha idõbe a két képzést össze tudod egyeztetni. (én is egyetem mellett csinálom, igaz én levelezõs vagyok egyetemen, és estis okj-n, elmúltam 21 régen, de mindkettõ ingyenes)

Az nagy baj, ha egyik ismerősöm 15 éves (lány) és egy 21 éves fiúval jár?

Legjobb válasz: Ha a kérdezõ az a 15 éves lány vagy a 21 éves fiú, akkor nem nembaj! Visszont, ha meg nem, miért kérdezed?Ha õket ez nem zavarja, neked semmi közöd sincs hozzá szerintem. Udv

Ha a kérdezõ az a 15 éves lány vagy a 21 éves fiú, akkor nem nembaj! Visszont, ha meg nem, miért kérdezed?Ha õket ez nem zavarja, neked semmi közöd sincs hozzá szerintem. Udv
szerintem sembaj! ha tényleg szeretik egymást, akkor sok boldogságot nekik!
Nem sokáig lesz szûz a kiscsaj, de amúgy miért lenne gond?
Szerintem baj, mert egy 21 éves srác nem fog sokáig nyavalyogni egy 15 éves lánykával. Gyorsan a szexre fog terelõdni a dolog. Jobban tenné a kiscsaj, ha korban hozzáillõ párt keresne. Mondjuk 15-17 évest. Ilyen idõs korban szerintem sokkal érezhetõbb a nagy korkülönbség, mint idõsebb korban.

Nagyon gáz ha már 21 éves vagyok és még nem dolgoztam sohal?

Részben ez annak is az oka h nagyon félek nem tudok majd beilleszkedni mert suliba is kiutáltak régen a zárkózottságom miatt. Nyáron végeztem kisgyermeknevelõ okj-n ami érettségi után 2 éves képzés volt. Azóta munkàt keresek de ezzel nem tudtam elhelyezkedni meg már kételyeim vannak h nem is nekem való a gyerekek közötti munka mivel zárkózott vagyok. Novemberben végre összejött volna egy telefonos munka kórházban de mikor már kezdtem örülni jött a betegség hosszú kórházi tartózkodással. Úgy éreztem ez nem történhet meg velem és csak most fohtam fel h mit veszítettem. Lehet azért jött ez mert nem volt való nekem ez a munka de most megint ugyanott vagyok. Most lenne barátnõm ajánlása által egy újabb lehetõség de kell hozzá alap német tudás. Recepciós egy hotelben a fizetés is jó de 12 óra 2 nap szabad. Sajnos érettségi óta nem használtam a nyelvet és éles helyzetben nem hiszem h megállnám a helyem. Meg ott sokat kell beszélni és nem bízok magamba. De ha elszalasztom ezt a lehetõséget is ráadásul mindkét munkát nem én találtam hanem ajánlották megbánnám. Folyton segítenek mások lehetõségeket ajánlani én pedig félek belevágni bármibe is. Igazából azt sem tudom mit szeretnék a jövõben kezdeni magammal mi az álmom.

Legjobb válasz: az hogy 21 évesen nem dolgoztál még az nem gáz.sokan vannak ezzel így.szerintem egy csomoan még tanulnak ennyi idõsen..amúgy énis 21 vagyok de még csak feketén dolgoztam.

az hogy 21 évesen nem dolgoztál még az nem gáz.sokan vannak ezzel így.szerintem egy csomoan még tanulnak ennyi idõsen..amúgy énis 21 vagyok de még csak feketén dolgoztam.
engem 27 éves koromban vettek fel az elsõ rendes munkahelyemre, addig csak hébe-hóba dolgoztam. én is nagyon zárkózott voltam/vagyok, de belerázódsz egy idõ után. nincs mitõl félni, olyan ez, mint az érettségi, mindenki parázik elõtte, mert új dolog, meg "nagy" dolognak számít, hiába mondják az idõsebbek, hogy ez semmi, no para. szóval kb. erre gondolj, az újtól mindig fél az ember, de egyszer minden új volt, aztán mégis lett valahogy:) bátorság, elõre!
Nálam 12 éves korban kezdõdött a munka nyáron. Aztán minden nyáron dolgoztam. Késõbb rengeteg hasznát vettem ennek. Igazából, te csak folyton kifogást keresel, mit miért nem csinálsz. Ha meg se próbálod... Mert rég használtad a nyelvet...hagyjuk már, én Írországban úgy mentem ki, hogy pár szót tudtam, de bemagoltam mindent, aztán jött a többi. De ha az jó, hogy állandóan kibújsz a lehetõség elõl, akkor te tudod.
Én ismerek olyat, aki 30 és még nem dolgozott soha. Szóval nem, nem gáz. De az nagyon fontos, hogyha valaki beajánl valahova, és fel is vennének, akkor fogadd el. Mégis mit veszíthetsz? Max.próbaidõ alatt kivágnak, ha nem felelsz meg, ennyi. Bár õszintén szólva ez elég ritkán szokott elõfordulni, 3 hónap elég kevés idõ, nagyjából annyira elég, hogy a munkához való hozzáállásodat megmutasd, de még nem biztos, hogy ennyi idõ alatt teljesen be is tanulsz. A nyelvet gyakorolni kell, az nagy aduász. Egyébként egy recepción nagyjából ugyanazok a szituk szoktak elõfordulni, azokat át kell nézni, és kész. Nyilván nem a politikai híreket kell németül elmondani.
Inkább lusta vagy kedves kérdezõ! Én 16 éves korom óta folyamatosan dolgozom iskola mellett! Igaz, én rákényszerültem, de legalább mindig volt pénzem és sok tapasztalatot szereztem. Én most májusban fogom befejezni a sulit (logisztika) de ha Isten is úgy akarja, már a vizsgák elõtt fõállású úriember leszek, áprilisban kiderül. No mindegy. Nem gáz, hogy még nem dolgoztál, bár számomra fura. Szedd össze magad és ne a kifogásokat keresd hanem menj és dolgozz! Kell nyelv? Akkor leülsz és ismételsz, tanulsz. Már mindenhova kell nyelv!!! Ha meg szerencsétlenkedsz akkor ne várj semmi jót. Bocs, ha bunkó voltam, fáradtság teszi. 23 / F
Gáznak nem gáz, viszont most már meg kell tanulnod kicsit talpraesettebbnek lenni. Én is zárkózott vagyok, sokan túl komolynak és hûvösnek is találnak. Egy idõben már arra gyanakodtam, hogy szociális fóbiás vagyok, utáltam emberek közé menni, siettem haza a biztonságba. Rá kellet jönnöm, hogy így sajnos hátrányban vagyok azokkal akiknek nagy a pofájuk, mernek, kipróbálják magukat. Pedig sok ilyen ismerõsöm még annyira se értett a dolgokhoz... Arra gondoltam, hogy miért pont nekem kéne félnem? Én azt mondom, hogy a zárkózottságodra hivatkozva ne kerüld el a lehetõségeket, hanem lépj ki a komfortzónádból, így tudsz csak fejlõdni, és elérni személyiségfejlõdést. Nem kell pörgõsnek lenni, meg nagyszájúnak, ha egyszer nem vagy olyan személyiség, de meg kell állnod a helyed. Gondolj arra, hogy mások is csak emberek, nem többek nálad, és te sem vagy kevesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!