Találatok a következő kifejezésre: 21 éves vagyok. Hogyan tudnék (11 db)

Tetszik egy 21 éves fiú, hogyan tudnék vele összeimerkedni? Egyeltalán lenne eselyem, vagy nem fog rám felfigyelni?

16/L

Legjobb válasz: Ha legalább a srácnak van egy kis józan esze, akkor nem fog foglalkozni veled. De ha felfigyel rád, akkor legalább jól összeillenétek.

Ha legalább a srácnak van egy kis józan esze, akkor nem fog foglalkozni veled. De ha felfigyel rád, akkor legalább jól összeillenétek.
A kérdező hozzászólása: egy kis józan esze? miért?
16-21 az még okés. :)
Ha szép kedves és csinos csaj vagy, akkor sok esélyed lesz nála, azt meg te döntöd el, hogyan szeretnél vele megismerkedni, azt mi nem tudjuk megmondani, hisz nem ismerjük a körülményeket.
A kérdező hozzászólása: Azt se tudod ki vagyok öcskös, úgy hogy hülyeségeket ne írj..
21 évesen 4-ed osztály... Pénz miatt akarsz odamenni... Inkább tanulj meg focizni...
Ez nem tõled függ. Majd ha ígéretesnek tûnsz jönnek érted. De ha negyedosztályban jáûtszol, nem nagyon fogsz feljebb kerülni 21 éves korod után. Nem leszel profi.

21 éves lány vagyok. Hogyan tudnék vonzón viselkedni, könnyen felhívni magamra a másik nem figyelmét úgy, hogy az ne legyen kihívó?

Pl. a puszta kedvesség vagy a jó humor már önmagában elegend?, vagy ezt még ki kell "egészíteni" divatos ruhákkal, sminkkel, stb. ?

Legjobb válasz: Hat en sosem voltam kihivo de mindig szerettek a fiuk. Semmi kulonos nem kell. Mindenkeppen termeszetes viselkedes!!!!! En pl. jo ciciket kaptam a termeszettol. Persze ez nem azt jelenti, hogy koldokig kivagott felsoben laviroztam hanem egy szep dekoltazs csodakra kepes... Szoval ki kell hangsulyozni de nem durvan azt, ami szep benned es figyelemfelkelto lehet. Persze jo, ha nem ugy nezel ki, mint akit most huztak ki a kutya szajabol, tehat az izleses megjelenes vagyis "jo stilus" ugyancsak hasznos. Ez nem azt jelenti, hogy a Gucci meg a Salvatore Ferragamo nagy szeles betukkel vilagit a ruhadarabrol amit viselsz. Nagyon fontos a harmonia. HA bekeben vagy onmagaddal es boldog vagy a borodben, az mar fel siker! Gondolom mar kitalaltad hova tartozom nemileg kizarasos alapon ...

Hat en sosem voltam kihivo de mindig szerettek a fiuk. Semmi kulonos nem kell. Mindenkeppen termeszetes viselkedes!!!!! En pl. jo ciciket kaptam a termeszettol. Persze ez nem azt jelenti, hogy koldokig kivagott felsoben laviroztam hanem egy szep dekoltazs csodakra kepes... Szoval ki kell hangsulyozni de nem durvan azt, ami szep benned es figyelemfelkelto lehet. Persze jo, ha nem ugy nezel ki, mint akit most huztak ki a kutya szajabol, tehat az izleses megjelenes vagyis "jo stilus" ugyancsak hasznos. Ez nem azt jelenti, hogy a Gucci meg a Salvatore Ferragamo nagy szeles betukkel vilagit a ruhadarabrol amit viselsz. Nagyon fontos a harmonia. HA bekeben vagy onmagaddal es boldog vagy a borodben, az mar fel siker! Gondolom mar kitalaltad hova tartozom nemileg kizarasos alapon ...
Én is a természetességet emelném ki.H érezze te ilyen vagy, és nem egy mûanyag bábú, akibõl egy plasztikai sebész faragott remek idomokat. Sosem sminkeltem magam, mert mindig leolvadt:) Szép ápolt körmök, de lakkozni, csak színtelen lakkal, vagy francia manikür.A cicijeimsem a legszebbek, csak nagyok... De mindez semmit sem ér, ha nem vagy vidám.Nekem a mosolyom a nagy fegyverem, meg az, h kifejezõen tudok nézni.Van bennem egy csipetnyi a gyermekekbõl, a szófordulataikbõl, a viselkedésükbõl.Meg egy cseppnyi érzékiség.Ezt nem lehet tanulni, ez kialakulhat. A võlegényemet, nem divatos ruhával fogtam meg, nem vadító sminkkel, hanem kisugárzással.Az elsõ benyomás fontos volt.No meg a fõztömmel:) Humor, õszinteség. tudod nem elég megfogni egy pasit, hanem meg is kell tudni tartani.Oda meg már nem elég pusztán jól kinézni, oda már kell is valami a buksiba. Mindannyian mástól vagyunk szépek, és minden férfinak más a szép.Mert pl, akik korunk szépségideálját szerették, azok sosem forgolódtak utánam, de akik a természetes õrült csajokat, azok igen.Sosem fogsz tetszeni egyszerre minden férfinak!
Szerintem is a kisugárzás az egyik legfontosabb, meg a vidámság. Nekem mindig azt mondják hogy azért "hódítok" meg monden fiút, mert csinos vagyok, a jóságot és a tisztaságot sugárzom, ill. hogy mindenkivel nagyon kedves vagyok és barátságos, és ami a legfontosabb, hogy nem színlelem. Mosoly!! Nem tolakodás, hanem kellemes visszafogottság. Olyan ruhák vagy smink, amiben TE érzed jól magad! Nekem még cicim sincs nagy, viszont akkora a fenekem mint egy ház mégse zavarja õket, sõt... De megkérdeztem egy fiút is most neked:) Azt mondja, szerinte meg kell valami kicsit mutatnod magadból a világnak, valami pozitívat. Aztán elsõre fel tudod hívni a figyelmüket magadra, ha csinosan öltözködsz (ami neked jól áll) de nem alpári módon, alapsmink stb, ezt tartja az egyik legfontosabbnak amúgy elsõre. Aztán jöhet a mosoly, természetesség. Mondta hogy neki az is vonzó ha egy lány "tyúkanyó"-típus, vagyis nemcsak mosolyog hanem tesz is, az emberekkel jót, segít nekik, kérdez, meghallgat stb. De ez már mind azután, hogy kezdenek megismerni...
Szerintem ha magadat adod azzal, sokkal többet érsz el.Meglátod majd eljön az a pasi aki téged szeret, és nem a külsõségeket.Én 25 éves csajszi vagyok, de eddig ez nekem bevált.A párom is ezért szeret ( legalábbis ezt mondja :) )

21 éves vagyok, és még nem volt komoly kapcsolatom, hamar megingok és bestresszelek ha valakit elkezd közeledni felém. Hogy tudnék ezen változtatni?

Sajnos, amint egy srác elkezd felém olyan jeleket mutatni, hogy többet akar mint szimpla barátság én behúzom a kéziféket és hátrafele kapcsolok, elmenekülök. Nagyon elbizonytalanodom ilyenkor, hogy egyáltalán passzolok hozzá, nem vagyok túl ilyen, túl olyan. Valami fal van előttem amit nem tudok leküzdeni, és már nagyon nem bírom. De ha teszem azt kicsit többet iszom, a jó kedv határáig eltűnik ez és probléma nélkül megy a dolog, de anélkül nehezen. Igazándiból már gondolkodtam, hogy szakértőhöz fordulok. Alapból nem bízok a férfiakban, mert az apám elég keménykezű volt anyámmal, és nem volt jó képem róla sosem, lehet ez hozza ezt elő? :( 21/L

Legjobb válasz: Fordulj a szakértõhöz: Beszélgessünk el privátban, és talán el tudod hagyni ezt a komplexusod :)

Fordulj a szakértõhöz: Beszélgessünk el privátban, és talán el tudod hagyni ezt a komplexusod :)
én is dettó ugyanilyen vagyok mint te és lehet ezért is mulasztottam el életem szerelmét
Én is ugyanolyan voltam, mint te. Mindenki elõl kitértem, és baromi rosszul éreztem magam azok miatt a srácok miatt, akiknek még csak esélyt sem adtam, és láthatóan rosszul érintették õket. 17 éves koromra remekül sikerült magamnak bemagyaráznom, hogy nekem nincs is szükségem pasira, és onnantól kezdve valójában nagyon is jól éreztem magam, kötöttségek nélkül flörtölgettem fiúkkal, mert tudtam, hogy úgysem lesz ezekbõl semmi. Én valójában attól paráztam rettenetesen, hogy csalódni fogok, összetörik a szívem, meg hasonló csajos balgaságok, amire mondjuk rátett egy lapáttal, hogy az elsõ pasi, aki felé tényleg nyitni akartam volna, csak ki akart használni. Évekig remekül tetszelegtem a független, önálló csaj szerepében, aztán egyszer csak olyan srác került az életembe, aki tényleg... mintha a jóisten is nekem szánta volna. Baromi nehéz volt ezt felfognom, mert már csak elvbõl sem hittem ilyen "baromságokban", de minél többet beszélgettünk, annál világosabbá vált, hogy nekem való. A jelekbõl rájöttem, hogy tetszem neki, és én sokáig haboztam, hogy engedjek-e vagy ne, de végül arra gondoltam: basszus, ilyen pasit nem találsz másikat. Pont olyan, mintha neked szabták volna, el ne engedd. November óta találkozgatunk, szilveszter óta együtt is vagyunk, és bár még most is vannak néha pillanatok, amikor szégyenlõs vagy bizonytalan vagyok elõtte, nagyon hamar feloldódik bennem ez a dolog. Nekem egy olyan pasi kellett hozzá, aki jobb, mint amilyenrõl valaha álmodtam vagy amilyenre számítottam. Elég nyálasan hangzik, pedig nem vagyok romantikus típus (még most sem :D), de így történt. Nem hinném, hogy a családi dolgok nagyban befolyásolnák ezt, nekem ugyanis nagyon családcentrikus és kiegyensúlyozott szüleim vannak, én mégis iylen el-cseszett lettem :D Ha úgy érzed, magadtól nem megy a dolog, ha a gondolkodásodon nem tudsz változtatni, akkor nem árthat, egy szakember felkeresése. Lehet, hogy csak bebeszéled magadnak a sok rossz tapasztalat után, hogy te ilyen vagy. Próbálj kicsit nyitottabb lenni, adni lehetõséget a pasiknak, ha nem jönnek be, még mondhatsz nekik nemet :) Sok sikert.
detto.ugyan ez...de én nem hiszem hogy emiatt szakemberhez kéne fordulni, hulyeség..
Tényleg mintha én írtam volna:) pontosan ilyen voltam én is, sokáig fel sem ismertem, hogy nem én vagyok taszító és szerethetetlen, hanem tudat alatt szinte direkt lököm el magamtól az embereket és leszek távolságtartó. Az már önmagában nagyon jó, hogy felismerted a problémát, de valószínûleg sokat kell majd dolgoznod, hogy leépítsd a falaid.Alapjában kellett nekem is megváltoztatnom a hozzáállásomat az élethez.Most már észrevehetõen sokkal-sokkal lazább vagyok. Legyél egy kicsit önzõ, és ne attól félj hogy te mit nyújtasz, hanem akard azt elvenni a másikból, amire neked szükséged van. Egyébként én is mindig úgy hittem, hogy a szüleim kapcsolata miatt alakult ki bennem is a bizalmatlanság, õk mérhetetlenül ellenségesek egymással érzelmileg, és csak miattunk tesómmal maradtak együtt gyerekkorunkban. Százszor inkább a válás, minthogy egy gyerekbe ez a bizalmatlan és szeretet nélküli párkapcsolati minta rögzüljön... szakértõhöz fordulni nem rossz ötlet, ártani nem árthat, én is gondolkoztam már rajta. de én még próbálkozom egy kicsit magamnak gyúrni az önképem:) " 20/L
A kérdező hozzászólása: Én nem otthagyom, csak szimplán kitérek bizonyos témák elõl, vagy csak egyszerûen kerülöm a társaságát. :( Egyébként próbáltam már egyszer, akkor jól fel is sültem, mert a srác jól kihasznált, pedig akkor tényleg összeszedtem minden akaratomat, hogy de igenis menni fog.
ezzel én is így vagyok am... elég sok csajnak bejövök és sokszor rámnyomulnak én meg ettõl teljesen beparázok és otthagyom õket, pedig nem is csúnyák... tök gáz :D 20/F
Örülj annak, hogy lány vagy:) Fiúba így, elveszett lennél...
Ha ennyire ismered magad, akkor tehetsz is ellene. Ha nem, akkor tényleg bajok vannak.
Gyere át éjszakára minden kötöttség nélküli szexre és utána már nem fog ez gondot okozni!

21 éves főiskolás fiam irtó igénytelen a környezetére. Hogyan tudnék itthon hatni Rá? Vagy már késő?

Nagyon rendetlen, hanyag. Nem vagyok tisztaság mániás, olyan a lakásunk, mint ahol laknak, de ez már nekem is sok. Magára viszont nagyon igényes. Képes órákig a tükör el?tt állni. Ha a kollégiumban van, nem látom, így nem idegesít.

Legjobb válasz: Én csak vígasztalni tudlak: még változhat. 20 éves korom táján én is nagyon-nagyon kupis voltam. Tudod, az a szobájába csak tolatva, ugróléccel fajta. Anyu azt mondogatta mindig, ha nagy leszek bele fogok fulladni a saját koszomba az tuti. Azóta eltelt 10 év és még nála is nagyobb tisztaságban élek, és katonás renddel veszem körül magam. Azt sajnos nem tudom mi változtatta meg a dolgot, tehát nem tudom a választ. Mondjuk én nõ vagyok, így másképp mûködik, feltételezem... A férjem viszont még nálam is durvább volt, mikor járni kezdtük, akkor voltam a kupis korszakom közepén, de az õ szobájában még én is rosszul voltam... Azóta megtanult viszonylag rendet hagyi maga után, mert rájött, hogy a tisztaság jó. A tiszta ágynemû kényelmes, a rendezett ruhák megkönnyítik az öltözködést stb. Csak annyi kell, hogy ráérezzen, milyen ha tiszta, rendezett a környezete. Ami bosszantó tud lenni: csak egyszer vasalj. Amit széthajigál, mert mégsem azt veszi fel, ki ne vasald neki még egyszer! Amit nem rakott a szennyesbe, az ne legyen tiszta. Ha valamit nem talák: sorry...... Ha barátnõje lesz /van?/ komoly, esetleg hathat majd rá. Addig pedig kitartás és csukd be a szobája ajtaját...:-D

Én csak vígasztalni tudlak: még változhat. 20 éves korom táján én is nagyon-nagyon kupis voltam. Tudod, az a szobájába csak tolatva, ugróléccel fajta. Anyu azt mondogatta mindig, ha nagy leszek bele fogok fulladni a saját koszomba az tuti. Azóta eltelt 10 év és még nála is nagyobb tisztaságban élek, és katonás renddel veszem körül magam. Azt sajnos nem tudom mi változtatta meg a dolgot, tehát nem tudom a választ. Mondjuk én nõ vagyok, így másképp mûködik, feltételezem... A férjem viszont még nálam is durvább volt, mikor járni kezdtük, akkor voltam a kupis korszakom közepén, de az õ szobájában még én is rosszul voltam... Azóta megtanult viszonylag rendet hagyi maga után, mert rájött, hogy a tisztaság jó. A tiszta ágynemû kényelmes, a rendezett ruhák megkönnyítik az öltözködést stb. Csak annyi kell, hogy ráérezzen, milyen ha tiszta, rendezett a környezete. Ami bosszantó tud lenni: csak egyszer vasalj. Amit széthajigál, mert mégsem azt veszi fel, ki ne vasald neki még egyszer! Amit nem rakott a szennyesbe, az ne legyen tiszta. Ha valamit nem talák: sorry...... Ha barátnõje lesz /van?/ komoly, esetleg hathat majd rá. Addig pedig kitartás és csukd be a szobája ajtaját...:-D
Ki fogja nõni, ne aggódj. 20 évesen az ember nem a környezetére koncentrál. Nekem anyukám mindig kétségbe volt esve, hogy ráadásul lány létemre hogyan tudok a legnagyobb kosz és rumli tetejében békésen olvasni. A környezet rendben tartása, szépítgetése, a fészekrakó ösztön általában az elsõ komolyabb, együttélõs kapcsolattal jön lányoknál is, fiúknál is.
Én is 21 éves kollégista vagyok. Hát, nemrég vettük hogy kb 16 éves korig lehet hatni gyerekre, serdülõre, utánna márcsak meghallgatja a tanácsot, de õ dönt mit fogad el és mit nem. Nos, engem a lehetõségekhez mértena rendre neveltek de a szobám egy katasztrófa. Kezdetben amikor hazajártam, láttam hogy anyukám összepakolta a cuccaim, de valahogy nem tetszett, hétvége folyamán ismét csatatérré változtattam, valahogy a biztonság érzetét kelti hogy úgy megyek haza hogy olyan a szobám ahogy otthoniasa hagytam, és nem egy kietlen rend-sor. Anyukám már besem mer jönni a szobámba, és besokallok a rumlitól és rendbe, tisztába rakok mindent már magamtól. Tényleg rá kell hagyni, csak máshol ne csináljon kupit:D
Hatni egy 21 évesre? Azzal elkéstél. Hatni rá még 3-4 évesen kell. Ne takarítsd ki helyette a szobáját 1 hétig, s ha a cuccait szerte hagyja a lakásban csak dobáld be neki. Csak magatok után pakolj ahol lehet.Talán észre veszi.
Ha nem mosod ki a ledobott cuccait akkor majd rajon a tukor elott hogy koszosak a ruhai.
Egyet értek azzal aki azt mondta ne mossatok rá ! Nekem most 14 éves lányommal volt hasonló, állansóan hajat vasalt, a szoba sehol nem volt a rendhez képest, orákig tükör elött, egyszer ment volna valahova, nem volt kimosva a ruhája! Pedig mondta hogy kell neki az a ruha, hát én besokaltam, nem mostam , nem ment sehova aznap, és mit ad isten ? legalább azt elértem hogy a szobájába rend van !! Meg kell fogni, már 21 évesen lehet késö, de hass valahogy ilyen szinten ha még otthon lakik !
A fõiskolások álltalában véve igénytelenek....:)
mindig van néhány szarzsák, aki ítélkezi! A kérdés az volt, mit lehetne tenni. Ítélkezni könnyû, épkézláb és használható válaszra lett volna szüksége a kedves kérdezõnek. Éppen ugyanebbe a cipõbe jár a fiam. A barátnõje lõszart se csinál, nem mos, pihen, mert õ dolgozik. De van két gyereke mástól, azokat is az apja neveli. A fiam is hülye, a nõ az orránál fogva vezeti. Mi sem arra neveltük a gyereket, hogy jó a retek, hanem igényességre. De szerelmes egy igénytelen nõbe és most a szarban is jó.

18 éves vagyok és odáig vagyok egy 21 éves lányért :S. Tudom, hogy azért nagy a korkülömbség, de mit tudnék csinálni, hogy felfigyeljen rám?

Legjobb válasz: A korkülömbség nem nagy, hanem nem létezik. Már a szó. A korkülönbség se nagy amúgy, kezeld úgy mint bármelyik másik lányt.

A korkülömbség nem nagy, hanem nem létezik. Már a szó. A korkülönbség se nagy amúgy, kezeld úgy mint bármelyik másik lányt.
A kérdező hozzászólása: Jah látom a helyesíeási hibát :D. Jolvan megpróbálom, remélem sikerrel járok :) köszi :) Válaszokat még valaki legyenszíves :)
Honnan ismered?
A kérdező hozzászólása: Elég gáz :S A volt barátnõmnek a nõvére :S :S :D
Vagy úgy.. Hát ez tényleg ciki :D
a korkülönbség az egyáltalán nem sok.de az már gáz hogy volt barátnõd nõvére :S
Szerintem nem gáz nyomulj a csajra nyugodtan....
A kérdező hozzászólása: köszi a segítségeket :) nemtudom valamit megpróbálok kezdeni :D de nála teljesen elmegy az önbizalmam :S
A korkülönbség egyáltalán nem számít ezt a magam példájából állíthatom Neked. Szinte csak tõlem idõsebb kapcsolataim voltak (19 évesen 23). Ezzel a részével ne törõdj. Az, hogy a volt barátnõd nõvére, már fogósabb kérdés ...

SZAVALÓVERSENY Reménykedem benne, hogy irodalomkedvelők vagy felnőtt versenyekben jártasabbak választ adnak kérdésemre, hogy hol tudnék jelentkezni szavalóversenyre felnőtt kategóriában, akár országosan vagy Budapesten? (21 éves leszek)

Legjobb válasz: A szavalóversenyek valamilyen eseményhez kötõdnek. Költészet Napja, híres költõk születésének, halálának napja, egy-egy nemzeti ünnepünk alkalmából stb.. Figyelni kell a médiát, az ilyen felhívásokat közzé szokták tenni.

A szavalóversenyek valamilyen eseményhez kötõdnek. Költészet Napja, híres költõk születésének, halálának napja, egy-egy nemzeti ünnepünk alkalmából stb.. Figyelni kell a médiát, az ilyen felhívásokat közzé szokták tenni.
Szia! Sikerült találni valamit? Engem is érdekelne :) 20/F

15 éves vagyok, két éve menstruálok, de olyan négy hónapja hogy a menzeszem kb.21 naponta jön meg! Kicsit félek hogy nincs-e valami bajom, valaki tud tanácsot adni?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló, nagy tévedésben vagy. A fogamzásgátló teljesen kikapcsolja a nõ hormonális rendszerét és átveszi fölötte az irányítást, nem pedig beállítja a ciklust. ha most elkezdene szedni fogamzásgátlót, akkor a probléma megoldását kitolná akkorra, amikor majd abbahagyja, mert gyereket szeretne. Jó ez neki? Nem. A rendszertelen ciklusok ebben a korban teljesen normálisak. Itt, ennél a túl rövid ciklusnál valószínûleg nincs peteérés; gondolom, a vérzésed is könnyû, nem sok, nem fájdalmas. Ha szeretnél valami nem gyógyszeres megoldást, akkor javaslom a Premens tablettát, vagy bármilyen készítményt, amiben barátcserje (Agnus castus) van. Gógyszertárban kaphatóak, és beállítják a rendszertelen ciklust, pedig csak gyógynövényi hatóanyaguk van. Ezenkívül bátran menj el nõgyógyászhoz. A te korodban én is elmentem. Rövid ideig kellett szednem valami gyógyszert - azt hisze, Norcolutot -, és szépen beállt a vérzésem. Fogamzásgátlót viszont egy ideig még ne szedj!

Elsõ válaszoló, nagy tévedésben vagy. A fogamzásgátló teljesen kikapcsolja a nõ hormonális rendszerét és átveszi fölötte az irányítást, nem pedig beállítja a ciklust. ha most elkezdene szedni fogamzásgátlót, akkor a probléma megoldását kitolná akkorra, amikor majd abbahagyja, mert gyereket szeretne. Jó ez neki? Nem. A rendszertelen ciklusok ebben a korban teljesen normálisak. Itt, ennél a túl rövid ciklusnál valószínûleg nincs peteérés; gondolom, a vérzésed is könnyû, nem sok, nem fájdalmas. Ha szeretnél valami nem gyógyszeres megoldást, akkor javaslom a Premens tablettát, vagy bármilyen készítményt, amiben barátcserje (Agnus castus) van. Gógyszertárban kaphatóak, és beállítják a rendszertelen ciklust, pedig csak gyógynövényi hatóanyaguk van. Ezenkívül bátran menj el nõgyógyászhoz. A te korodban én is elmentem. Rövid ideig kellett szednem valami gyógyszert - azt hisze, Norcolutot -, és szépen beállt a vérzésem. Fogamzásgátlót viszont egy ideig még ne szedj!
Nincsen semmi bajod ez teljesen természetes, ne aggódj. Amig nem szedsz fog.gátlót addig rendszertelenül fog megjönni. Hol a 21. napon hol a 30. napon. Akkor van baj hogyha kimarad hónapokig.
Kedves Kérdezeõ, jó nagy vitát indítottál el!: D Én már írtam neked választ, nem írom újra ugyanazt...: )
Nem tudom, miért vagy ilyen érzékeny, amikor téged senki sem támadott. Csak nem értenek egyet azzal, amit mondtál. A kettõ nem ugyanaz. A menstruáció és a megvonásos vérzés nem ugyanaz, hiába vér mind a kettõ. Menstruációnál a méhnyálkahártya leválik és vérzés közben távozik, mert nem ágyazódott be petesejt, és nincs további progeszterontermelés, ami a méhnyálkahártyát fenntartaná. Megvonásos vérzés esetén nfel sem épül a méhnyálkahártya, ezért a vér mennyisége is jóval kevesebb, és csak azért vérzel, mert épp nem szedsz be gyógyszert. Ha folytatod azonnal a következõ levéllel, nem jön a megvonásos vérzés. Mensturációval ezt nem tudnád megtenni: a méhnyálkahártya leválik, akár akarod, akár nem. A kérdezõnek: http://www.kismama.hu/kisgyerek/menstruacio/2092/ Ezen belül is: Programozott menstruáció(kicsit lejjebb kell tekerni) Van itt pár szó a tabletták hátrányairól, valamint a nõi nemi ciklusról részletesen.
jah és nem is azt írtam hogy azonnal kezdjen el fog.gátlót szedni mert attól rendszeres lesz. Sok lánynak azért írnak fel fog.gátlót mert rendszertelen a mensije, hol megjön késve/elöbb, hol nem jön meg.
ÓÓó istenem akadjatok már ki azon amit írok lécci. Tök mindegy hogy menstruáció vagy megvonásos vérzés ugyanaz a kettõ. Vér ez is meg az is nem tök mindegy??????
21:57-nek: a menstruációja nem fog beállni a gyógyszertõl, ugyanis nem fog menstruálni. Gyógyszerszedés közben ún megvonásos vérzése van, ami teljesen más. Igaz, ez pontosan 28 naponként fog történni, de csak azért, mert így szedi a gyógyszert. A petefészek mûködése közben fel van függesztve, akkor meg mi állna be? Amíg a ciklusa MAGÁTÓL nem rendezõdött, addig nem javaslom, hogy fogigátló szedésével fedje el a tüneteket, a rendszertelen vérzését. Ez pedig még évekbe telhet, de nõgyógyász, és/vagy gyógytea segíthet rajta. Fogigátló nélkül.
Igen, hogyha nem szed fog.gátlót akor rendszertelen lesz jó pár évig, de ha elkezdi szedni akkor beáll
Ezt írtad: "Amig nem szedsz fog.gátlót addig rendszertelenül fog megjönni." Ami nem igaz, tehát a válasz nem hasznos.
Elsõ vagyok. Nyílván nem úgy értettem hogy egész élete végéig, amig el nem éri a klimaxot addig rendszertelen lesz neki a mensije és azt sem mondtam hogy kezdjen el fog.gátlót szedni. Annyit akartam írni illetve úgy értettem, hogyHA elkezd szedni fog.gátlót akkor beáll neki ök mindegy hogy természetesen vagy akarattal, de BEÁLL!!! És annyit írtam hogy ez tök természetes hogy még rendszertelen és majd ha nagyobb lesz és NEM SZED fog.gátlót akkor majd 1x beáll. értetlenek. Pontozzatok le nyugodtan
A kérdező hozzászólása: anyukám is ezt mondta, de látom õt is zavarja a dolog, apropó a 21 nap nem túl gyakori?
Én is 15 vagyok és 2 éve menstruálok:D nekem is ugyanez van, valamikor késik valamikor elöbb jön meg, de ez teljesen természetes dolog Nyugi!!
kedves elsõ válaszoló, szerintem nincs teljesen igazad, mivelhogy egy 30 éves nõnek már beáll, nem kell hozzá fogamzásgátlót szednie!Viszont ilyen korban még teljesen normális, hogy ingadozik, szerintem nincs semmi bajod, de ha mégis aggasztana, kérdezd meg anyukádat.Akkor lenne nagy baj, hogyha túl gyakran, vagy ha mondjuk 2 hónaponta jön meg...Szóval szerintem ne izgulj!: )
én 16 vagyok 2 éve hogy megjött és van hogy az egyik hónapban elmarad. de a következõben megjön úgyhogy csak nyugi nincs semmi bajod ez normális
Be sem engednek a szórakozóhelyre. Kiskapu? Igazi magyar mentalitás.
Kb az a rendszer, mint Magyarországon, csak itt nem 21, hanem 18 az alkohol korhatára. Tehát alapvetõen 18 felett már felnõtt vagy, bármit csinálhatsz, csak alkoholt nem fogaszthatsz (a kaszinózás államonként változó).18 felett már bemehetsz a bulikba, csak nem szolgálnak ki alkohollal, de rengeteg olyan buli van (mint itthon), ahol elõre bejelentik, hogy 16 felett már lehet menni (természetesen alkohol nélkül)
A legtöbb helyre 21 alatt be sem engedik. kevés kivétel van.
Hát Los Angelesben nem sok helyen szarakodtak...
[link] Ha az eletkor 21 es a szorakozohely szolgal fel alkoholt, akkor NEM engednek be. Az ajtoban allo szemelyzet ellenorzi mindenkinek a papirjait! Ezzel nem szorakoznak, mert egy varatlan ellenorzesen ha az egyenruhasok talalnak akar egy olyan szemelyt, aki meg nincs 21, a helyet ott abban a pillanatban kiuritik, bezarjak es a tulajdonos ellen eljarast inditanak! A bevasarlo aruhazaban meg anyukamtol is elkertek az utlevelet, amikor vett egy uveg alkoholt! Pedig nem vagyok mai lany en sem, hat meg anyu;) A kiskapu a maganhaznal tartott buli.

21 éves lány vagyok, aki nagy önbizalomhiánnyal küzd, mivel nagyon kicsik a mellei (70A). Ezért nem érzem magam igazi nőnek. Mit tudnék tenni, azért hogy igazi nőnek érezzem magam?

Próbálok úgy öltözködni, hogy tetszem magamnak, de bármit is veszek föl, nem tetszem magamnak.Nem merek párkapcsolatot létesíteni, mert félek, hogy nem fogok tetszeni a srácnak.

Legjobb válasz: Kép? Önmagában a kis mell semmit sem jelent, a világ egyik legjobb nõjének sincs nagy: http://userserve-ak.last.fm/serve/500/5079245/Avril+Lavigne+..

Nem emiatt nincs önbizalmad. Ha nagyobb melleid lennének, akkor mást találnál magadon, ami miatt bizonytalan lennél.
Kép? Önmagában a kis mell semmit sem jelent, a világ egyik legjobb nõjének sincs nagy: http://userserve-ak.last.fm/serve/500/5079245/Avril+Lavigne+..
Pszichológus. Nem normális hogy egy mellméret határoz meg nálad mindent és emiatt nem érzed igazi nõnek magad. Egy pasi sem a melleid miatt fog szeretni, hanem a te egész lényedért, és ha téged szeret a kis melleid is tetszenek majd neki. Vagy te talán azt szeretnéd hogy a melleid miatt szeressen valaki? Nekem is ugyanilyen kicsi van, csak én nem vagyok ilyen vékony hozzá. Mégsincs vele bajom, nem zavar. A párom szereti, a pasiknak mindig kedvence voltam a suliban is. Pedig bõven volt nagymellû csaj is. Mégis én tetszettem. Ezzel csak azt akarom mondani hogy ezen semmi nem múlik, nem kéne hogy számítson nálad sem hogy kicsi a melled. Nem értem téged miért zavar? Biztos van valami oka.
Több barátnõm is panaszkodott már, hogy kicsik a mellei. Ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy nekem sincs lapátkezem, úgyhogy így tökéletes ;) Te se aggódj emiatt, a kis mellek általában szebbek, érzékenyebbek és kényelmesebbek. Ha amúgy nem vagy csúnya és a személyiséged is vonzó, a mellméreteddel sem lesz gond. 25/F
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna...Ugyanez a helyzet velem. És utálom hogy pont nekem kell mellek nélkül élnem:( Avril melleit elfogadnám. De nekem abszolút semmi nincs:( Szar az élet.
Nekem is ilyen kicsik a melleim, mégis imádnak a fiúk.Sok fiú haverom van, és már több hosszabb, rövidebb kapcsolaton vagyok túl(egyiknek sem a melleim mérete miatt lett vége). Tudom hogy nehéz elfogadnod magad, de csak így lehet normális kapcsolatod.
A legtöbb kis mellû lány azért nincs megelégedve a melleivel, mert úgy egyébként az arcával sem. Legalábbis ahogy én észrevettem. Azt írta vki fentebb, hogy ha máskülönben szép vagy, akkor nincs semmi gond, de arra is gondoljunk azért, hogy a lányok többsége nem tartja magát szépnek, és ennek általában vmilyen gyerekkori sérelem az oka. Na, meg persze, mindig mindenbõl ki kell tudni a legjobban :)
Nem a mellméreted határozza meg, hogy kivagy, hanem a tetteid és az egyéniséged. Pszicológus segíthet. Ne aggódj sok srácot nem a mellméreted érdekli, akik meg csak az érdekli, azzal ne is foglalkozz, nem érdemli meg. Pedig igazi nõ vagy.:)
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, rengeteg lánynak/nõnek vannak kis mellei.Ezen változtatni nem lehet, hacsak nincs rengeteg kidobni való pénzed...de nem érné meg, esetleg extrán push up-os melltartóval tudnál ezen segíteni, de egyszer a melltartó is lekerül.... És hidd el a barátodnak úgy fogsz tetszeni ahogy vagy, akkora mellmérettel amekkora van!
ugyan.nekem is 70a-s a méretem.a barátom egyenesen imádja! nem a melleidtõl leszel igazi nõ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek.
van aki a kicsit szereti.
"bombázó lennél, ha nagyobbak lennének a melleid" szerintem [email protected] és emiatt aggódsz. nem tudom milyen hangnembe mondták, de valahogy nem is foglalkoztat, elég az, hogy ez szerintem gyenge beszólás ahhoz, hogy önbizalomhiányos legyél ettõl, és veled van a baj, ezzel a nyámnyila érzékenységgel. voltak önbizalom gondjaim és a suliban rám is mondtak dolgokat, nincs köze a mellemhez, de a lényeg, hogy mások gyönyörûnek tartanak, akik igazán ismernek;) mert nem ragadok le a taplók véleményeik mellett. de te látom igen, hajrá!
16 csak azt sajnálom, hogy ilyen környezeted van, ennyi. de attól, hogy ide álltál a "keserû valósággal" felcímkézett bölcsességeiddel, szerintem nem viszed sokra:-? 1. sok tucat marha ember van aki ezt nézi, és nem tanácsolom, hogy adj a véleményükre, 2. rengeteg lánynak vannak hibái, amirõl az elõnyei elvonják a figyelmet, most egy pillanatra állj meg a siránkozással és gondolkodj el ezen, már lejött, hogy önbizalom hiányos vagy, és ez is, hidd el, hogy rossz fényt vet az emberre. És az önbizalom nem csak a biztatásoktól függ.
Az nem mond igazat, aki azt mondja, hogy a pasiknak nem számít a mellméret. Persze aki szeret az úgy szeret ahogy vagy, bla-bla-bla. Csak ugye odáig el kell jutni, s ha a külsõd nem fog megy egy pasit (s itt az összképbe a mellméret kiemelt hangsúlyt kap náluk) akkor esélytelen az ismerkedés. Nem tudom akkor mit szólnának a pasik, ha ránézésre meg lehetne állapítanunk nõknek, hogy mekkora is a farokméretük. Sztem nem okoskodnának ilyeneket. Fogadjunk ha választhatnának õk sem a kismellûhöz sétálnának oda ismerkedni. Bocsi kérdezõ, de én is kismellû vagyok és 80 pasival dolgozok együtt. Nem 1* hallottam, hogy bombázó lennél, ha nagyobbak lennének a melleid. Hát köszi szépen pasik, ti sulykoljátok belénk ezt az önértékelési zavart! :-(
azért avrilnek nem A s mellei vannak, hanem B s, de láttam már olyan képet róla ahol simán kinézett BB s nek :)
Akkor meg nyugi, ne parázz ezen. Járj társaságba, ismerkedj és minden tök jó lesz :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az arcommal nincs semmi bajom, azt átlagosnak tartom.
nekem is ez a problémám. A mellem kicsi, az arcom ronda, borzalmas:(
Basszus mintha én írtam volna :O 16/L vagyok nekem is 70A-s melleim vannak bár azt se igazán tölti ki szóval inkább az a nincs kategória szar ügy:/ de! szerintem is próbáld valahogy túltenni magad rajta ha nagyobb önbizalmat akarsz esetleg sportolj valamit a szép alakért(lapos has, feszes fenék stb..)nálunk a suliban pl teljesen oda vannak egy csajért akinek tényleg alig van melle de mivel szép az alakja mindenkinek tetszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!