Találatok a következő kifejezésre: 21 éves vagyok és most szakítottunk (1 db)

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ő 32 éves volt. Bennem volt a hiba vagy mi történhetett?

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ? 32 éves volt. Nem tudom hogy mi volt a baj, egy hónapig ismerkedtünk 3 hétig jártunk de csak hétvégén találkoztunk, mert én messze tanulok. Szinte 10 szer ha láttuk egymást. Képes lett volna sms be szakítani velem mert ö még nem szerelmes. Szerintem rossz kifogás én se voltam még ennyi idö után szerelmmes bele hisz alig ismertem. Felhívtam kértem még egy utolsó találkozást, 5 percig sirt azt mondta ez volt a legrövidebb kapcsolata és a legfájóbb búcsuzása! ! ! És azt mondta nagyon szeret! Nem jött el a találkozóra átvágott! Nem tudom hogy miért nem akarta a szemembe mondani hogy mi van? Azt mondta majd egyszer felhív és elmondja hogy miért? És majd újra kezdjük jó? Mintha próbababa lennék! Bizonytalanságba hagyott ott én ebbe nem nyugodtam bele nöi praktikákkal kilett csalva a válasz! És azt irta idézem:32 évesen már eltudja dönteni az ember hogy mindent visz vagy csak felszínes érzéseket vált ki belölem. Én egy olyan valakire vágyok aki miatt fáj ha nem látom és ha látom akkor minden sejtem beleremeg. Ezt megjegyzem nem nekem irta. Talán egy 16 éves erre vágyik de szerintetek az ö korába már ez a legfontosabb? Ha hónapok múlva mondta volna ezt megértettem volna, de 10 találkozás után. Nekem ez magas! Alig ismertük egymást! Mikor együtt voltunk soha semmit nem vettem rajta észre, sugárzott a boldogságtól. Nem egy másik nö volt a dologba ezt biztosan tudom! Nem is veszekedtünk hozzá teszem. Ennek a kapcsolatnak vége de aki tud segítsen.Elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.

Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.
Szerintem túl fiatal vagy hozzá képest! hisz te még tanulsz, míg lehet, hogy õ már családra vágyik! De a legegyszerûbb válasz szerintem az, hogy nem váltottad ki belõle azt a bizonyos érzést! Lehet, hogy kedvel, szeret mint barátot!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok, az mennyire normális gondolat, ha barátnőm van és hagyom hétvégén lustálkodni az ágyban míg én készítek kaját neki és beviszem? Mivel jutalmaznátok engem? :-D

9

Van egy fiú akivel már rég óta ismerjük egymást, de neki is van barátnője meg nekem is van barátom, és mégis olyat érzünk egymás iránt, h több mint barátsag, de kevesebb mint szerelem! Mit csináljunk?

3

Egy 16 éves lánynak van esélye egy 41 éves férfinél a feleséggel szemben?

Vagy csak szexre használja? A házasságuk nem jó.

46

Mit gondoltok az olyan lányokról, akik csak nyitott "kapcsolatban" tudnak gondolkodni, mert szükségük van más fiúkkal is összefeküdni, cserébe a barátjának is megengedi, hogy bármikor összefekhet más lányokkal?

Vagyis a lány már a kapcsolat elején kijelenti ezt. Szüksége van egy állandó partnerre, akire mindig számíthat, de ha elkapja a hév, akkor nem akar gátat szabni az ösztöneinek.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

21

10 millió forintért szakítanál a pároddal?

Elméleti kérdés. Indokold.

21

Elhagyjam? El vagyok keseredve.

Jól megvoltunk a barátommal, de a napokban volt egy megjegyzése, hogy a nagy mellek tetszenek neki.
Nekem kicsi van, csúnya nagy mellbimbókkal :(
Az előző pasim folyton csúfolta őket, nem is voltam vele sokáig (voltak más, durvább dolgai is)
Nem tudok mit tenni, nincs pénzem plasztikára...
bánt hogy így többször felhozta
Keressek mást? Eddig úgy éreztem, ezt leszámítva nem vagyok rossz nő de ez totál levitt az életről

9

Mennyi idő után feküdjek le a barátommal?

Most 2 hónapja vagyunk együtt és én nem akarom elsietni

9

Õszintén! Fiúk, járnátok olyan lánnyal, aki elég csúnyácska, viszont nagyon értelmes és kedves, aranyos mindenkivel?

8

El kellett volna mondanom h voltam?

Az akkori barátommal 4 évig voltunk együtt,az utolsó 1,5 év maga volt a pokol. Megcsalt,ha el akartam hagyni zsarolt,terrorba tartott. Aztán mikor talált egy olyan lányt akit komolyan vett,akkor kidobott. Nagyon megviseél az egész szakitás,volt h napokig nem ettem,ha ettem vmit azt ki is hánytam.Egyszer rosszul lettem a város központba és mentőt hivtak nekem a járókelők,akkor derült ki h terhes vagyok. Azonnal műteni kellett mivel ikerterhességem volt,de az egyik magzat méhen kivül ágyazodott be,igy a méhen belülit is kikaparták.
Anyukám jött be azonnal a kórházba hozzám,rajta kivül nem is tudja senki h terhes voltam. Ennek már 3 éve.
Fogalmam sincs hogyan de most megtudta az exem. Van egy gyanúm h hogyan,de lényegtelen ez most. Olyan üzeneteket kaptam tőle h én megöltem a gyerekét,stb... Neki erről tudnia kellett volna stb...

14

Lehet pasija vagy csaja, 1 rendelleneséggel született vagy beteg fiúnak! Lánynak?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!