Találatok a következő kifejezésre: 21 éves vagyok és most szakítottunk (1 db)

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ő 32 éves volt. Bennem volt a hiba vagy mi történhetett?

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ? 32 éves volt. Nem tudom hogy mi volt a baj, egy hónapig ismerkedtünk 3 hétig jártunk de csak hétvégén találkoztunk, mert én messze tanulok. Szinte 10 szer ha láttuk egymást. Képes lett volna sms be szakítani velem mert ö még nem szerelmes. Szerintem rossz kifogás én se voltam még ennyi idö után szerelmmes bele hisz alig ismertem. Felhívtam kértem még egy utolsó találkozást, 5 percig sirt azt mondta ez volt a legrövidebb kapcsolata és a legfájóbb búcsuzása! ! ! És azt mondta nagyon szeret! Nem jött el a találkozóra átvágott! Nem tudom hogy miért nem akarta a szemembe mondani hogy mi van? Azt mondta majd egyszer felhív és elmondja hogy miért? És majd újra kezdjük jó? Mintha próbababa lennék! Bizonytalanságba hagyott ott én ebbe nem nyugodtam bele nöi praktikákkal kilett csalva a válasz! És azt irta idézem:32 évesen már eltudja dönteni az ember hogy mindent visz vagy csak felszínes érzéseket vált ki belölem. Én egy olyan valakire vágyok aki miatt fáj ha nem látom és ha látom akkor minden sejtem beleremeg. Ezt megjegyzem nem nekem irta. Talán egy 16 éves erre vágyik de szerintetek az ö korába már ez a legfontosabb? Ha hónapok múlva mondta volna ezt megértettem volna, de 10 találkozás után. Nekem ez magas! Alig ismertük egymást! Mikor együtt voltunk soha semmit nem vettem rajta észre, sugárzott a boldogságtól. Nem egy másik nö volt a dologba ezt biztosan tudom! Nem is veszekedtünk hozzá teszem. Ennek a kapcsolatnak vége de aki tud segítsen.Elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.

Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.
Szerintem túl fiatal vagy hozzá képest! hisz te még tanulsz, míg lehet, hogy õ már családra vágyik! De a legegyszerûbb válasz szerintem az, hogy nem váltottad ki belõle azt a bizonyos érzést! Lehet, hogy kedvel, szeret mint barátot!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átfordulhat barátságból szerelembe?

Régóta ismerem a lányt, legjobb barátok vagyunk. 100 %-ig megbízunk egymásban. Nem régóta egyedülálló, egy hosszú kapcsolata ért véget. Nagyo Tegnapelőtt elmondtam a neki, hogy belé szerettem, de ő mondta, hogy ő nem így érez irántam többet, mint barátság(nem mondta,de nem vagyok az esete,mint fiú), de később lehet belém szeret, nem tudhatja. Írtam neki dalt is, meg verset is, bár ezeket még nem "mondtam el" neki. Nagyon szeretem. Szerintetek küzdjek érte?

4

Kik találtak párt, itt vagy a társkeresőkőn?

love.hu,párom.hu, csajok és pasik alkalamzás,elittáras.hu

3

Ilyen csúnya szakítást hogy lehet feldolgozni?

1 év 3 hónapig voltunk együtt, tegnap szakított velem. Nekem tényleg ő volt a mindenem. Na addig addig veszekedtünk, meg én könyörögtem neki, hogy egymásnak mentünk, és ő levágott a földhöz. Olyan dolgokat tudok róla hogy tönkretenném vele az egész életét, és biztos vagyok benne hogy ezek után nagyon sok lány megtenné de én nem tudom vele holott megérdemelné. Kétségbe vagyok esve mert vele feküdtem le először minden hozzá köt, orvoshoz is kell mennem enni sem birok aludni sem egyszerűen semmit sem.

3

Gáz ha még nincs barátnőm?

Volt már 2 barátnőm de nem hosszú életű. 15 éves vagyok és még nem volt valami komoly kapcsolatom. Az baráti körömbe nem nagyon vannak olyan lányok akikkel eltudnám képzelni. talán egy valaki akivel de ő más suliba jár(mondjuk ez nem para),messze is lakik de a legnagyobb gond hogy nem nagyon lehet elérni soha mert mindig barátnőjivel mászkál. Szvl gáz vagy no problem? :D

5

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem vagy biszex. De már smártam is vele de nem vagyok biszex. Mit tegyek?

7

Nők (elsősorban, de férfiak válaszai is érdekelnek)! Ti mit gondolnátok erről?

Párom a munkahelyén-elvileg a többi férfikollégával-abban fogadtak a nőkkel, hogy elmennek pilatesre. Nekem ez bűzlik egy kicsit, főleg, hogy az utóbbi napokban furán viselkedik. pl.: ne hívjam reggel, mert nincs kedvem bájcsevejre, tegnap este -állítólag a metró miatt-nem hallotta, hogy kb. 4-5 alkalommal csörgettem. Jelzem, nem hívom állandóan, de az, hogy rám nyomja a telefont, amikor beszélek, az túlzás...

8

Míg terhes voltam, a barátom lefeküdt kétszer 1-1 nővel. Jó revans ha én meg 2 férfival hármasban csinálom?

22

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!