Találatok a következő kifejezésre: 21 éves vagyok és most (39 db)

21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?

van amelyik haverom azt mondja nem sok van amelyik azt mondja nem vagyok normális és lenéz,nem értem ezen mi olyan para a lányok eleve korábban érnek, nálam pár évvel fiatalabb csajok meg 30 év körüliekkel vannak általába .amúgy is egy 14 éves csaj már sokszor 20 nak néz ki ,és igenis igényli a sexet ,családba azt mondták nekem nem baj s?t pont ideális , mi err?l a véleményetek?

Legjobb válasz: nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót

pffffff. a korkülönbség nem sok. de sztem nem picit szégyen [természetesen rád nézve] ha 21 éves létedre úgy érzed h 1 szinten állsz 1 14 éves kislánnyal :) a lányok korábban érnek: hagyjál már ezzel a hülyeséggel. én abszolúte éretlen típus vagyok és a "kora érõ" lányok gyerekességétõl a hideg ráz :) az 1 dolog h te milyen környezetben vagy és h ott a nálad pár évvel fiatalabb csajok mekkora idióták de felénk jó környéken ez nem vastagon szokás :) és örülnék ha nem az aberráltakat vennénk mértékadónak.. sokszor 20nak néznek ki: O_o Debrecenben faják a lánykák, voltam gimis nem is rossz gimibe meglehetõsen jó volt a felhozatal de h 9.es kiscsaj nem lehet ellenfél 1 20 évesnek az is biztos. te meg a nyelvtan órát igényled mert azt magyarul úgy írják hogy szex :) arról nem is beszélve h 1 14 éves lánykának nagyon de nagyon nem kellene még igényelni a szexet max olyan mértékben amit még magának is tud kezelni. most mondhatnám azt h teljesen más világban él 1 21 éves és 1 14 éves de hát láthatóan nem ütöd a szintet amit én 1 21 évestõl elvárok így bizonyára falba ütköznék ezzel az érvvel. lényeg a lényeg h ez távolról sem nevezhetõ normálisnak édes m1 h mennyi hülye csinálja attól még nem picit aberrált [és totál mellesleg enyhén pedofil]
nézzétek a 6. választ!!! 15 éves és megmondta a frankót
Már bocsi, de szerintem is sok... Ezt az "egy 14 éves lány érettebb a koránál" dumát meg hagyjuk már, legtöbbször az érettség csak azt jelenti, hogy magára ken 5 kiló vakolatot, aminek köszönhetõen meg nem mondanád, hogy csak 14 éves, és nagyok a mellei. 15l.
Ha jól elvagytok akkor senkinek semmi köze hozzá kivel vagy együtt és, hogy ez normális vagy nem. Jól érzitek magatokat egymással, szeretitek egymást akkor mit érdekel más mit mond? Ha azt mondják sok akkor szakítasz vele?
Nem a korkülönbség a gond.Nem a 7 évrõl van szó. Mûködne is ha mondjuk te 30, õ meg 23 lenne. De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! 14 éves kora felett, már kiállhat szóban mellett - az alatt, semmit se ér a szava, ha ez kiderülne. 16 éves korába lenne a következõ ugródeszka. De igazából egy 16-18 évessel is megvághatod még a bokád. 14 életévét betöltött személy esetén - tök mindegy hogy a gyerek azt mondja benne volt-e vagy sem - ha kiderül lecsukathatnak. Szóval legközelebb gondolkodj! A törvény keményen megbünteti az ilyet és senki sem áll ki melletted ezesetben. Az sem számít ha nem erõszak volt.
Ha jól néz ki nem gond. Viszont használd ki az alkalmat mert fiatal és tutira nem lesztek együtt örökké.
16. itt nem a cselekvõképességre utal a törvény mivel az nem feltételez alá-fölé rendeltségi viszonyt. ez a törvény azt hivatott kiszûrni többek között h ugyan már a tanárok ne kettyintsék meg a diákokat.
... mármint a kérdezõre húznám rá a vizes lepedõt.
Én ha a szülõ eljönne hozzám és feljelentenék, akkor simán ráhúznám a vizes lepedõt a Btk. alaján. Szóval nem bántani akarlak Kérdezõ, csak azt, hogy ezt mindig alaposan, jól gondold át. Tudom nehéz olykor, de tényleg gondold át.
Kérdezõ! Te egy jogilag büntethetõ személy vagy, mnt a 14 éven felüli személy is. Viszont ne feledd! Te vagy a nagykorú és õ pedig csak korlátozottan cselekvõképes.
A kérdező hozzászólása: dehát õ mászik rám anyja neveli csak és nem szól bele
Nincs benne a tanár - diák viszony. Ha én úgy támadom meg a tárgyaláson, hogy õ befolyásta a lányt és rávette.... Ha te azzal jönnél, hogy ez a tanár - diák viszonyra vonatkozik - ez a (4) bekezdés, akkor azt mondanám, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz. Itt szó nincs a tanárokról. Ez a törvény egyértelmûen kimondja, hogy milyen életkorú személyre vonatkozik és a hozzá tartozó szankciót. Ne költs bele "tanár"-t.
No mind1 nekem. Nem érek rá ezen vacakolni. Aki nem hiszi, járjon utána....
"fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával" elég egyértelmû. az h õ elmúlt 18 és ezért cselekvõképes még nem feltételezi h bármi nemû hatalmi pozícióban lenne a lánykával szemben. így nem büntetendõ a dolog. sajnálatos módon. kérdezõ: ha szerinted úgy néz ki mint 1 20 éves akkor v nagyon gyenge 20 évesekkel v körül véve v ezzel áltatod magad mert a valóság inkább az h nincs esélyed a korosztályodnál arról nem is beszélve hogy édes m1 hogy néz ki a kislány attól még kislány és ez morálisan még bõven pedofília akkor is ha jogilag már éppen hogy nem.
A kérdező hozzászólása: mivel mindig azt halgattam tini koromba is mindenkitõl hogy a lányok korábban érnek , akkor ha nem igaz minek mondják amúgy meg ismerek olyat is aki 16 évesen 33 évessel volt ha a csajokank kijár nekem is nem érdekel , és pont ezért nincs esélyem korombelieknél mivel hogy a lányok korábban érnek
Joghallgató jelen: A hatalmi viszony fennálltát viszont már a sértettnek kellene bizonyítani. Ezt pedig jelen esetben nem tudná, miután nem áll fenn ilyen viszony.
Amúgy ezzel most nem akartam állást foglalni vagy értékítéletet tenni, mert a körülményeket nem ismerem. Csak a jogi oldalt szerettem volna tisztázni.
Nem olvastam a válaszokat.De szeretném hozzáfûzni, hogy én 15.éves voltam amikor egy 21.éves fiú udvarolt 2, 5 hónapig, majd összejöttünk, ha a barátjaira halgatott volna, nem lettünk volna együtt, ma 1, 5 éve együtt vagyunk és nagyon jól kijövök a társasággal, irigykednek a páromra, lánytól függ, mennyire komolyan gondolja.
#12 joghallgatónak: Mint szólsz a Btk-hoz amit idéztem akkor?
Én megértem, hogy nem érzed magad pedonak! De a törvény látod, hogy hogy ítéli meg. Szóval belevághatsz egy 14-18 éves esetében is, de rizikós, mert ott még a szülõk azok, akik felenek. Hiszen csak részben cselekvõképes, azaz az esetet rádhúzhatják. No nekem mindegy, csak vigyázz!
szerintem meg sok. nem a 7 év sok, hanem az, hogy 14 éves. a gatyámat rá, hogy érettebb a koránál.
A kérdező hozzászólása: nem szakítok vele , csak nem értem az embereket miért mondják ezt nekem mikor úgy néz ki mint egy 20 éves akkor mit számít hogy hány éves valójában .csak kötekedni akarnak mert nekik nincs , szerintem megtehetem mert ha 18 éves csaj lehet 30 éves pasival én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk
A kérdező hozzászólása: egyébként én meg úgy tudom hogy 14 évessel már lehet sexelni nem bünteti a törvény pont 14 a határ
"De 14 éves. Magyarul büntethetõ vagy! " ???
tudatnám az igen érett jogászokkal hogy: 14. életévét betöltött páciens már szabad préda amennyiben bele egyezett akkor nincs büntetõjogi felelõssége a delikvensnek. persze ettõl még halál szégyen.
Joghallgató vagyok: 14 éves kortól legális a dolog. Amit elõtte írt valaki, hogy megütheted a bokád, az az USA-ban van úgy, hogy 14 és 18 között is problémás lehet.
" én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk" Kimondtad te is hogy nem vagy szerelmes csak kihasználod! Ezt a lány is tudja?? El nem tudod képzelni ezzel késõbb milyen lelki sérülései lesznek.. 13/L
AZ A BAJ, HOGY EGY ESETÉBEN A 198§ (5)-ÖT NEHEZEN MAGYARÁZHATOD KI. MIVEL EGY 14-18. ÉLETÉVE KÖZÖTTI SZEMÉLY MÉG NEM TELJESEN CSELEKVÕKÉPES JOGI SZEMPONTBÓL, KIVÉVE, HA 16 ÉVESEN ELVESZED FELESÉGÜL/VAGY HOZZÁMÉSZ FELESÉGÜL, MERT AKKOR AUTOMATIKUSAN AZOK A JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK ILLETIK MEG, MINT A NAGYKORÚ SZEMÉLYT, AZAZ JOGILAG TELJESEN CSELEKVÕKÉPES ÉS BÜNTETHETÕ. mostani szabály Megrontás 201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3) A büntetés két évtõl nyolc évig, illetõleg egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1), illetõleg a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény sértettje az elkövetõ hozzátartozója, avagy az elkövetõ nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. 202/A. §489 Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. új szabály: Szexuális visszaélés 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bûntett miatt egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be ne m töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele vagy mással szexuális cselekményt végezzen, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetend õ. (3) Ha a sértett az elkövetõ hozzátartozója vagy nevelése, felügyelete, gondozása, gyógykezelése alatt áll, illetve az elkövetõ a szexuális visszaélést a sértettel kapcsolatban fennálló egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve követi el, a bünteté s a) az (1) bekezdésben meghatározott esetben két évtõl nyolc évig, b) a (2) bekezdésben meghatározott esetben egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztés. (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
A kérdező hozzászólása: egyébként meg jobban igényli a szexet mint én , köszi amiért leírtad hogy nem büntetendõ én is így tudtam de azért meg nyugodtam, ha meg fejlett teste van és az van nem értem miért lennék pedofil
Akarom mondani a 4. bekezdése: (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött , de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. Szóval mivel jogilag KORLÁTOZOTTAN CSELEKVÕKÉPES CSAK, így magyarázkodhatsz még ha betöltötte a 14-et is.
13.: na igen:) kérdezõ: a 13. válaszolóra hivatkozva: 1 13 évessel sem vagy 1 szinten.. akkor most már muszáj leszel pedofilkodni.. ilyenkor örülök h nem keresztlányom lett :) amúgy kezdek parázni.. 21 évesen én is a liliomtiprásra fogok gerjedni?! még van 3 hónapom szabadlábon? a pcsába :D
Annyi itt a beteg állat, hogy nem is kell joghallgatónak lenni, alapból megragad az emberben ez a mentegetõzés, hogy már legális 14 en felül, nincs semmi baj! De van! 21 évesen nem 14 éves lányok után kéne nézned!
Köcsög veréb korodbelit nem találtál volna inkább egy általános iskolás kislánnyal kell kezdeni azaz király vagy :DD (N)

Rövidlátó vagyok 9 éves korom óta, most 21 éves leszek, és most levettek a -5-ös lencséimből felet, az egyikre meg kaptam -0.5 cylindert. Miért pont most alakulhatott így?

Legjobb válasz: nekem állandóan változik a cylinder iránya és hogy van-e egyáltalán 32 vagyok, 7 éves korom óta szemüveges vagyok ;)

nekem állandóan változik a cylinder iránya és hogy van-e egyáltalán 32 vagyok, 7 éves korom óta szemüveges vagyok ;)

Hogyan lehet feldolgozni, tullepni az apakomplexuson? Szuleim 6 eves koromban elvaltak. Ezutan szinte sosem talalkoztam edesapammal. Most 21 eves vagyok es egy 42 eves ferfivel elek egyutt. Mar ket eve vagyunk eggyutt eddig minden jol mukodott.

Legjobb válasz: Lehet, hogy akkor nem sirattad meg a szüleid válását, mert nem értedted pontosan mi történik. Nincs más meg kell siratni magad, aztán túllépni a múlton. Azt nem értem igazán miért akarod feldolgozni, mert rendben a kapcsolatod és tudod is miért van idõsebb társad.

Lehet, hogy akkor nem sirattad meg a szüleid válását, mert nem értedted pontosan mi történik. Nincs más meg kell siratni magad, aztán túllépni a múlton. Azt nem értem igazán miért akarod feldolgozni, mert rendben a kapcsolatod és tudod is miért van idõsebb társad.


Mi a véleményetek arról, hogy én 21 éves vagyok és anyum most esett teherbe?

ketten vagyunk tesómmal, ö 19 lesz, szóval nagyon-nagyon nagy a korkulonbség, de ez van, már nem tudom visszacsinálni, anya nagyon örÜl, de én nem vagyok oda érte, és nem önzöségböl, hanem mert szerintem már nem 40 évesen kell gyereket szulni, nem most kell új életet kezdeni...valaki adjon valami érthetö magyarázatot, amitöl végre nem kap el a sírógörcs minden nap...

Legjobb válasz: Miért ne?Ti úgyis elmentek nemsoká otthonról,miért ne babázhatna? Most mit féltékenykedsz?

Miért ne?Ti úgyis elmentek nemsoká otthonról, miért ne babázhatna? Most mit féltékenykedsz?
Komolyan nem értem, mi a bajod ezzel? Magadra nézve tartod cikinek? Sokan tényleg 40 éves korukban vállalnak babát, mert akkor jön össze. Miért, szerinted el kellene vetetnie??
Tieteket elég fiatalon szült, most pedig komolyabb tapasztalattal vállal babát. Én nem látok ebben rosszat az õ szemszögébõl. Értem, hogy neked furcsa a helyzet, mert ritka dolog, hogy ilyen nagy korkülönbséggel érkezik meg egy testvér, de ahelyett, hogy csak a rosszat látod benne, gondolkozz el a pozitív oldalán is! Anyukád boldog lehet, beleleshetsz a babák életébe, tanulhatsz majd anyukádtól, teljes mértékig átélheted a kicsi fejlõdését, ami hidd el nagyon jó dolog! Ha anyukád pedig új életet akar kezdeni, akkor engedd neki. 40 évesen még nem öregasszony, hogy temessük õt... Már felnõtt vagy, éld az életed és örülj anyukád boldogságának!
Próbálj meg örülni anyukád örömének, a babának, a testvérednek!!! Amúgy a Fehér Anna 53 évesen szûlt, a Szulák Andrea meg a Jakupcsek Gabriella is 40-en túl volt!!! Ne rontsd el anyukád boldogságát, örülj vele, de szerintem csak a pillanatnyi pánik van rajtad, aztán ha elmúlik Te is örülni fogsz vele. Miért ne szülhetne valaki negyvenen túl, ha ez boldoggá teszi? Örülj, hogy boldognak látod, sokan negyven évesen már teljesen le vannak csúszva, elhanyagolják magukat stb... Ismétlem, örülj vele, nem számít a korkülönbség!!!
Én örültem volna a te korodban, ha tesóm születik.Felesleges kiborulnod, hiszen ti hamarosan kirepültök, nem is értem miért fáj, hogy édesanyád boldog.Sokan 40 évesen szülik az elsõt, nem mondom, hogy ez az ideális, de nem ismerjük a körülményeket.Lehet, hogy nem tervezett(bár az sem baj), hanem véletlen baba.Szerinted inkább ölje meg, mert neked nem tetszik? Ez igenis önzés, vagy ahogy már írták elõttem féltékenység.
Meglásd nagyon fogod szeretni a tesódat. Persze neked ez új még. De ha majd neked fog gõgicsélni, és kedveltetni magát, mindjárt másként látod a dolgokat.
Esetleg új apuka van? De ha a régi, akkor se értelek. Mitõl tartasz? Azt megértem, hogy nem örülsz felhõtlenül, na de mindennap sírógörcs...egy 40 éves nõ még nem öreg, pláne ha csinos is esetleg. Cikinek találod, vagy attól félsz, hogy megszólnak érte benneteket? Sajnos erre is van esély, de ez meg nem a te problémád kellene hogy legyen, ahogy a kistesód születése sem. Neked van saját életed, azzal kell törõdnöd.
Hát én a másik oldalról tudok írni. Az én nõvéreim 18-20 évvel idõsebbek nálam, mert anyu 41 évesen szült engem. Semmi hátrányom nem volt, hacsak nem az, hogy a nõvéreim gyereki olyanok, mintha unokatesóim lennének, hiszen velem egyidõsek. Anyu most 65 éves. Szerintem a mai világban meg teljesen normális, ha valaki 40 évesen még szül. Szerintem ez inkább gyerekes féltékenység amit levágtok tesóddal. Mit irigyelsz anyudtól? Azt hiszed nem fog téged továbbra is szeretni? Nem értelek. Ha nekem 15 év múlva lesz még egy gyerekem, remélem az én lányaim másként fognak reagálni. 25 éves, 2 gyermekes anyuka
Szerintem meg ugy viselkedsz mint egy ovis már neharagudj, van aki 38 évesen szüli az elsõ gyerekét!Miért kap el a sirógörcs???
az a véleményem, hogy az anyud saját döntése és felelõssége, magyarázkodnia sem kell, érthetõ a dühöd, de el kell fogadnod és támogatnod kell, ha õ úgy döntött, hogy szülni szeretne
Én voltam már ebben a helyzetben. Nagyon örültem volna neki, az sem érdekelt volna, ha fel kell áldoznom a szobámat érte! Viszont hugom nem örült. Önzõségbõl, ezt biztosan tudom, mert akkor neki kevesebb jutott volna :( Sajnos egyik pillanatról a másikra úgy döntött, hogy nem tartja meg. Ja mellesleg új apukától lett volna. Nagyon rosszul érintett a dolog, de az õ döntése. Felnõtt nõ, el tudja dönteni mit szeretne. Te is inkább törõdj bele anyukád döntésébe, és próbálj meg vele együtt örülni!
Szia! Mikor a fiam született egy gyermekágyas szobába kerültem egy anyával és a lányával. Lányaik születtek 2 nap különbséggel. :) Az anyuka(nagymama) 41 a lánya 21 éves volt. Azon nevettünk, hogy a "nagyi" van a legnehezebb helyzetben: hogyan döntse el, ki a szebb a lánya vagy az elsõ unokája :) ) Nem tartottam furcsának, hogy bevállalta 41 évesen a babát (5. gyerek). Mindenük megvan: egészség, ház, biztos anyagiak. A játszótéren viszont néha vannak fennakadt szemû anyukák, mikor a nagyi bemutatja a lányát, a lányát és az unokáját... :)
A kérdező hozzászólása: Fuuuu, azért vannak itt durvább storyk is :) ) hát én még nem tervezem nagyona szülést, bár több mint három éve vagyok együtt a most már élettársammal, 2 éve együtt lakunk, szóval elvileg jöhetne, de nem is sietek meg ezek után nem akarok együtt szülni anyummal, akkor már anniy hasznom legyen belõle, hogy majd eltanulom a praktikákat :) beszélgettem anyukámmal tegnap és egy kicsit lenyugodtam, most már attól félek talán jobban, hogy nehogy valami komplikáció jöjjön közbe, az elején is inkább ezért voltam ideges, mert azt gondolom, hogy van valamennyi meggondolatlanság abban, h 40 évesen gyereket vállal valaki, fõleg, hogy rohanó életet él...Szóval remélem, hogy minden rendben lesz, még csak az 5-ik hétben van, és még a tesóm, barátnõje, én és a barátomon kívül nem tudja senki, csak két nagyon szuper barátnõm, szóval még majd a családban leesõ állak csak várnak ránk, ráadásul egy hónaphja költözött hozzájuk nagyanyám, aki állandóan zaklatja õket, remélem, hogy ezzel egy kicsit lenyugszik, vagy nem is tudom, még bonyolult lesz a helyzet, az biztos...kis falubana lakunk, itt mindenki ismer mindenkit, gusztustalan vélemények tömkelegét hallja vissza az ember, szóval inkább ezek a fárasztó dolgok benne...de hát ez van, minden csoda 3 napig tart, nem az a típus vagyok akit érdekel mások véleménye, de azért ki nem húzza fel magát egy hülye beszóláson...Mindenesetre nagyon-nagyon köszönöm az eddigi biztatásokat és aki még ezek után is azt gondolja, hogy csupán az önzõség beszél belõlem, az nyugodtan írjon még, és tovább próbálom majd gyõzködni :) )
Csak azt mondom még egyszer neked, hogy nem szabad gondolnod sem arra, hogy baj lesz.Mert nem lesz:)
OFF: Azért kellett lepontozni, mert anyukám 44 évesen nagymama lesz? Igazán köszönöm a sok toleránsan gondolkodó, megértõ, cseppet sem elfogult válaszolónak :) 20 éves (nemcigány) kismama
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelö, nem tudom ki pontozott le, ha esetleg írtam én is valamit, akkor válalom a véleményemet...Ugye jól gondolom, hogy nem tervezted a babát? Perszehogy lehetsz attól még nagyon nagyon boldog, meg nem te vagy az elso meg az utolsó sem, de nem ez a "normális" a mai világban, mert ha nincs nagyon jó anyagi hátteru családod, akkor kicsit nehéz egy babát felnevelni szerintem :) ezért a mai fiatalok nagyon nagy része nem siet a gyermekvállalással, mert nincs meg a háttér...arról meg már ugye ne is beszéljunk, h már nem lesz kettecskén nyaralgatás, romantikászás, reggelig bulizás, vagy épp csak borozgatás... én még ezért várok, mert egyenlore kozos emlékeket akarok gyujteni a barátommal, majd utána 3an vagy 4en :) ) meg persze még egyetem is van, meg kell egy kis megspórolt pénzecske...
Szia! De igen, tervezett baba volt, a párom is iszonyúan akarta, én pedig 14 éves korom óta szerettem volna anya lenni, és végre sikerülni fog :) Egyrészt biológiailag sokkal jobb megoldás, mint 40 évesen kezelésekre járni, gyógyszereket szedni, telenyomnak hormonokkal, stb, másrészt hogyha felkészültnek érzem magam, nem értem, miért kéne várnom, anyagilag sosem lesz az ember 100%-on! Boldog Babavárást mindenkinek :) 20/L
"és tavaly novemberben már egyszere teherbe esett, 2 hónap múlva elvetélt, na ne tudjátok meg azt a depit, szóval nem akarom, hogy megint az történjen, egyszeruen csak reálisan nézem a dolgokat, " Na ez egy olyan mondat, amit még gondolnod sem szabad, nem hogy kiejteni vagy leírni.Szerinted õ akarja, hogy az történjen, szerinted õ akarja, hogy megint meghaljon a gyermeke.?Ugye nem.Kívánom, hogy soha ne kelljen átélned, de hidd el ez kortól független, és bárki megzuhan tõle lelkileg, még a 20 éves is. Nem lesz a babának semmi baja, egészséges lesz, és boldog családban nõ fel.Te meg gondolj arra, hogy ha te leszel terhes, és édesanyád így érezne, ahogy most te, akkor hogy éreznéd magad.Szerintem pocsékul.Ne rontsd el a boldogságát, inkább örülj vele, és neked is könnyebb lesz.
De nem veszíted el anyut, hanem nyersz egy kistesót! :)
Az én Édesanyám 41 éves volt, amikor születtem, a testvéreim 22 és 21 évvel idõsebbek nálam. Imádjuk egymást!
Hogy pepita is legyen: közeli rokon elvett egy 38 éves elvált 3 gyerekes nõt. A legnagyobb akkor 18 volt, ott jött a baba. A két kisebbet a bíróság az apának ítélte, mert anyu alkalmatlan a gyereknevelésre, de azért az új férjjel bevállaltak egyet, aki szinte egyidõs az unokával. A gyerek azóta kisiskolás, és ugyanúgy le van tojva az anyja által, mint a többi. Na, ha hasonló a helyzet, akkor én se örülnék, de szerintem kicsit más :)
Mesélek cifrábbat:Szüleim elváltak én közbe terhes lettem 18 évesen.Anyának van egy élettársa aki még fiatalabb is nála 3 évvel.Megszültem és kb.3hétre bejelentette anyám hogy terhes a lányom és a féltestvérem között nincs 10 hónap.anya 37éves és már a 4.gyereke, van még neki egy 17 és egy 13éves gyereke.És én az öcsémre még most se tudok tekinteni, csak mint anyám gyerekére.Megértem a helyzeted, de szerintem élvezni fogod ha babázhatsz.
a mai világban egy 40 éves nõ még nem öreg. Talán nekem is ciki lenne, magamra nézve, de ahogy írták elõttem, ti hamarosan kirepültök, magára maradna. MIért zavar a boldogsága? Inkább örülj neki, hogy nincs besavanyodva.
elõzõ Én falra másznék ha pár év múlva unokám lenne, Úristen, ha belegondolok:-((( Még jó hogy nagyfiam is csak 11, kicsi meg 2, ú hgyogy remélem egy ideig még nem leszek nagymama.
1. ez nem te dolgod, szerintem téged szült korán Én is 40 éves éves leszek, semmi kivetnivalót nem tlánék abban, ha valaki enyi idõsen terhes. Nekem sokkal furább ha 18-20 évesen szül valaki
Én anyukám 44 évesen már unokázik - hála nekem :) - abszolút megértem, mennyire furán érzed magad. DE úgy, ahogy én sem tûrtem el a bírálatokat, miért szülök ilyen fiatalon, õt sem bánthatod ezért!!! Van aki (sajnos) az elsõ babáját szüli 40 évesen, és nem is vállal többet anyagiakra, karrierre, és a korára hivatkozva, így azaz 1 db kisbaba sokkal inkább el lesz kényeztetve.... A kistesód valószínûleg egy boldog, kiegyensúlyozott környezetben nõhet majd fel :)
Féltestvéretek lesz? Talán azért nem esik jól neked, mert nem az Apukátoktól van a baba?
A kérdező hozzászólása: Kedves 20 éves lány, tiszteletben tartom a te véleményedet, és nagyon orulok neki, ha terveztétrk, és ráadásul annyak, hogy sikerult olyan barátot "szerezni", aki ilyen fiatalon már érett az aopaságra..Nekem errol egy kicsit más a véleményem, én még önzöen pár évig csak a barátomnak szeretném minden szeretetemet ajándékozni, és majd utána a gyermekemnek...Meg hát most jön a tesó, nem akarom hogy egyszerre szuljek anyummal :) )

21 éves vagyok és gyakorlaton vagyok a kórházba, most épp a szülészeten. Nagyon gáz hogy sokszor gondolok arra hogy milyen jó lenne egy kisbaba?

Tudom hogy fiatal vagyok mondjuk most még nem szeretnék babát,csak sokszor elképzelem hogy nekem is születik.Olyan jó látni ahogy születik a baba és hogy milyen boldogok utána a szülei :)

Legjobb válasz: Ez normális :)

Ez normális :)
Én annyira szerettem ezt a közeget, hogy még önkéntesnek is visszamentem a szülészetre. Szerintem teljesen normális.
Szerintem is normális, én is sokszor érzem úgy, hogy lassan eljön ennek is az ideje. El is mosolyodom sokszor, ha babakocsis anyukát látok, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy pár év és én is tologatom remélhetõleg már a babámat. :) Hatalmas öröm és boldogság lehet. :) Azt is megfigyeltem magamon, hogy az idõ elõrehaladtával egyre együtt érzõbb vagyok a nagypocakos kismamákkal is. Egyre több barátnõm vállal már gyereket, ami nagyon fura, de csak még inkább beindítja az ösztönöket és a fantáziát, hogy hamarosan nekem is lesz. :)
Szerintem is normális, hogy így érzel!Bennem is szoktak felmerülni ilyen gondolatok, ha meglátok az utcán egy anyukát, aki a babájával sétál.Egy szülészeten, meg pláne normális, hogy ilyenekre gondolsz!:) 22/L
Én is voltam gyakorlaton szülészeten-gyerekosztályon! Az elsõ szülés után, amin mi is jelen lehettünk, szabályosan elsírtam magam! Csodálatos érzés volt látni, ahogy megszületik egy kis élet! Szinte egész nap kézrõl-kérze adtuk a babákat! Mikor vége lett a gyakorlatnak, szintén könnyes szemmel léptem ki az osztályajtón! Teljesen normális, hogy így érzel!
Szerintem tök normális. A legtöbb nõben pici gyermek láttán megindul az anyai ösztön. Legalább te lelkiismeretesen végzed ott a feladatod. :)
Miért lenne baj? Nekem vannak gyerekeim, de a helyedben biztos bemennék a csecsemõosztályra megbabusgatni egy-egy picikét és megsimizni a talpát. Annyira édesek ezek a kis nyivákoló csomagok.
Én is mosolygok, ha aranyos babát látok, de sajátot nem akarok.
Normális érzések, az unokatestvéremnek is most van egy fél éves babája, 21 éves amikor nem vagyok velük akkor nem is gondolok erre , de ah meglátom engem is elönt az érzés. Bennünk is megvan az ösztön azért...kell az utód.
Jó helyen vagy, lopj egyet magadnak.
Teljesen normális gondolat :) Én ugyan ezt nem éreztem, mikor szülészeten voltam gyakon, de nem vagyunk egyformák, a te reakciód is normális, az enyém is, és azé is, aki azt mondja többé nem teszi ide a lábát :)
Édes vagy! Ha NEM gondolkoznál babán, az NEM lenne normális! Az anyai ösztön a lányokban igen korán megvan... Az én kislányom 1 éves és eteti a sajátját! :)
Utolsó tévedsz. Elég sok embernek nincs ilyen ösztöne, vagy késõbb jön. Ettõl még senki nem mûködik abnormálisan. Van, aki 30 éves koráig rá sem bír nézni a gyerekre, annyira ki nem állhatja, utána bumm, megjön a vágy, van, akinek sosem jön meg. Szóval semmi abnormális nincs abban, aki nem érez ilyet, fõleg nem 21 évesen.
Utolsó! Nm azt írta a 18:34-es hogy az az abnormális ha 21 évesen nem gondol ilyenre, hanem hogy ha egyáltalán nem gondol arra, hogy majd egyszer lesz e. Aki meg egyáltalán nem akar babát az tényleg abnormális mert akkor minek élünk egyáltalán, mert akármilyen szomorú az életnek ez az egy értelme van....az utód, mert halálod napján nem fog számítani hogy mennyi pénzed van meg hány ingatlanod, felesleges lesz a egész.
Teljesen normális. Több kollégámnak is nemrég született kisbaba, még páromat is magával ragadta az érzés férfi léttére, azóta babamániája van, pedig mi nem tervezünk 4-5 éven belül sajátot :) 22/N
Milyen szakon vagy gyakornokként?
21 évesen szült meg az anyám! és rendes házas...

21 éves vagyok és eddig minidg rendesen jött meg a havim. Mult hét kedden jött meg és ehét kedden mult el, de most péntekre ujra megjött reggel. BArnás, olyan mint amikor tisztulok. Mitől lehet?

Barátommal 3 hete voltunk együtt utoljára akkor is védekeztünk. Elötte egy héttel volt h egy 2 két percet gumi nélkül de nem élvezett el meg semmi ilyesmi. Mostanában eléggé sztresszes vagyok meg ideges.

Legjobb válasz: Ne fogd a stresszre, tessék elmenni dokihoz. Senki nem lát beléd, ultrahang kell, nincs-e ciszta vagy valami. Hetete senkinek nem jön meg normális esetben.

Ne fogd a stresszre, tessék elmenni dokihoz. Senki nem lát beléd, ultrahang kell, nincs-e ciszta vagy valami. Hetete senkinek nem jön meg normális esetben.

Azt szeretném meg kérdezni, hogy 21 éves vagyok és a nagybácsikám szeretne a gyámom lenni míg az egyetemet el nem végzem. Van e erre lehetõség. Most még az érettségit fogom elkezdeni s utána az egyetemet?

szóval 21 évesen és utána meddig lehet gyámom a nagy bácsikám felesége, illetve ezt 21 évesen el tudom e intézni?

Legjobb válasz: Nagykorúnak gyám? Hacsak nem szellemileg korlátolt az illetõ...

Nagykorúnak gyám? Hacsak nem szellemileg korlátolt az illetõ...
21 évesen csak ha korlátotottan cselekvõképes, vagy cselekvõképtelen vagy akkor.. Ha szellemileg minden rendben veed, akkor már nem lehet gyámod, hiszen akár márte is legetnél gyám. Nagykorú vagy. Minek neked gyám?
Hogyhogy most érettségizel?
Nagykorunak csak akkor kell gyam, ha szellemileg korlatozott. Igy nehez lenne egyetemet vegezni, de meg erettsegizni is.
A gyám egy jogi kategória, 18 év feletti szellemileg ép embernek nincs, és nem is lehet ilyen. Annak semmi akadálya nincs, hogy a rokonaid erkölcsileg és anyagilag támogassanak, de ez nem jogi, hanem személyes kategória, ezért semmilyen papírmunka nem szükséges hozzá.
A kérdező hozzászólása: Még annyi van hogy van nekem SNI-s (Sajátos Nevelés Igényû) tanulásban akadályozott (speciális szakiskolás) s így mi a lehetõség?
Mehetsz-e szavazni? Ha igen, akkor cselekvõképes vagy, és nem lehet gyámod. Egyébként nem kötekedni akarok, de ha tanulásban akadályozott vagy, akkor miért akarsz egyetemre menni?
Az a demokrácia idejében volt. Most ha nem a fideszre szavazol, gyámság alá kerülsz.

15 éves vagyok és attól tartok kezdek beleszeretni egy 33 éves férfiba! Most mégis mit tegyek? Eddig azt hittem, hogy 21 éves De most megtudtam, hogy 33 és mintha sokkot kaptam volna.

De szeretem és az mondta hogy míg 18 leszek nem nyúl hozzam és szeretné ha vele lenék mert szeret és éni szeretem öt a szüleim előtt hogy titkojam el vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)

Most idetolhatnám azt a sablont, hogy a szerelem nem ismer határokat (korhatárokat sem). De... ...és kicsit szeretném megértetni veletek a kérdésben is szereplõ jelenség miértjét, mert nem ez az elsõ ilyen kérdés itt GYK-n. Hozzáteszem, ez csak az én véleményem. Manapság nagyon sokakban (25-) az a régi sztereotip kép él a harmincas pasikról, hogy tele vannak lóvéval, kocsi, lakás sõt család, gyerekek. Ez megállja a helyét... pénz, kocsi, lakás tekintetében egy szûkebb rétegben, család, gyerekek tekintetében még szûkebb rétegben, 30-40 évvel ezelõtt általános volt. A mai magyar valóság viszont ettõl egy kicsit eltérõ. A harmincas férfiak vastag rétegének nincsen lakása, a szüleinél él..., vagy ha van lakása, az amolyan "majd egyszer, ha fenn tudom tartani" kategóriás. Nagyon sokaknak nincsen autója, de még jogosítványa sem. És szemben azokkal az idõkkel, amikor még egy harmincas férfi egy hivatali irodai munkából is el tudta tartani a családját, ma ez sokszor nem ritkán diplomával sem menne (ld. nagymértékû országos kivándorlás). Egy mai harmincas férfi szeret a haverokkal bulizni és jól érezni magát abból a "kis" pénzbõl, amiért cserébe feladja a szabadidejét. Ellenben a harmincas nõk már gyakran gondolnak családra és az érzelmi mellett anyagi biztonságra. Az említett harmincas pasik viszont ezt nem tudják megadni nekik. Ezért visszakanyarodnak a 15-25ös lánykorosztályhoz, ahol a lányok elsõsorban "csak" érzelmeket, kiegyensúlyozott és tartalmas kapcsolatot és jó szexet igényelnek. És amúgy egyre gyakoribb a harmincasaik elején járó nõknél is a 40es, 50es férfiakkal való kapcsolatkialakítás, pontosan a fentebbi részletek okán. Ha pedig megnézzük a dolgot a lány szemszögébõl, a harmincas férfiben már egy kiforrott, kialakult értékrenddel rendelkezõ és tapasztalt partnerre találnak. Aki megbízható és már nem biztos, hogy minden esetben a farka után megy. A tapasztalatok kimondottan elõnyösek, ha a lány párkapcsolatai és szexuális élményei terén még mindenek elõtt áll. Ha ugyanezt analitikusabb oldalról nézzük meg, a lány részérõl lehet egyfajta apakomplexus, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyerekkorából hiányzott az apa sõt talán épp ellenkezõleg. A lány viszonya az apjával olyan jó, hogy azt az erõt, tapasztalatot, oltalmazást, magabiztosságot, határozottságot a párkapcsolatában is szeretné megkapni, ami valljuk be õszintén, leginkább harmincon felül gyakoribb. A férfi esetében annak az oka, hogy tizenéves lányt választ származhat egy kamaszkori hiányérzetbõl..., késõn kezdett nemi életet és kimaradt az életébõl az az érzés, milyen tiniként szerelmesnek lenni, és milyen tiniként a szexuális élet és azáltal, hogy egy tinilányt választ, kicsit õ maga is megfiatalodik és bepótolhatja a kimaradt érzéseket. Természetesen minden eddigi állításomra erõsen vonatkozik a vastörvény azaz "minden esetben tisztelet a kivételeknek". Egy 15L & 33F azért jó kombó, mert mindkét félben van valami, ami a másiknak kellhet. És ezáltal kiegészítik egymást és mindkettõnek jó. Pláne ha mindez mindkét félnél szeretettel, netán szerelemmel társul. A férfi részérõl az a minimum, hogy nagyon vigyáz a lányra, de ettõl még a kiskorú lány szüleinek teljes joga van beleszólni a lány döntéseibe. És azt sem szabad elfelejteni, hogy az idõ mindkét fél feje felett elhalad és amikor a lány még mindig csak 20 éves lesz, a férfi már 38. Amikor a lány mondjuk 28 évesen gyereket szeretne, a férfi már 46. És amikor a lány már nõvé cseperedve belép a harmincas éveibe, amikor a hormonok által újra olyan erõvel kezdi kivánni a szexet, mint tinikorában, a férfi már az ötveneseiben lesz. :)
Nem tudooom, de szerintem ezt hagyjad! 15/l
De te egy kislány vagy õ meg felnõtt férfi! Mit tudsz te nyújtani neki? Semmit! Nõj már ki az álomvilágodból.
A kérdező hozzászólása: ö akar velem leni meg síratam mikor úgy mond le akartam zárni ezt ara gondoltam csak meg fektetni akar de nem mert már rég meg tette volna akkor szeretem öt az a baj és õis engem
Tényleg baj hogy neki sincs több esze mint neked. 34/F
A manusz egy szerencsétlen te meg egy tipikus naiv, butus tini vagy. 5 év múlva sírva röhögsz majd ezen a kérdéseden. Komolyan azt hiszed, hogy 33 évesen egy 15 éves minden vágya? Ha igen az se jobb, mert akkor vele komoly gondok vannak. De ne is hallgass ránk, te úgyis okosabb vagy..
A kérdező hozzászólása: az az hogy énis szeretem õtt sajnos és lehet igazatok van de akkor meg mit tegyek az érzeseimel és vele ???
Dehogy szereted.Ez csak fellángolàs. Akkor szereted ha igazán emberileg is ismered és elfogadod de ez nincs meg. Szakìtsd meg vele a kapcsolatot és keress egy normális korodbelit.Ha utánadjön akkor szólj apádnak.

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ő 32 éves volt. Bennem volt a hiba vagy mi történhetett?

21 éves leány vagyok és most szakítottunk a barátommal ? 32 éves volt. Nem tudom hogy mi volt a baj, egy hónapig ismerkedtünk 3 hétig jártunk de csak hétvégén találkoztunk, mert én messze tanulok. Szinte 10 szer ha láttuk egymást. Képes lett volna sms be szakítani velem mert ö még nem szerelmes. Szerintem rossz kifogás én se voltam még ennyi idö után szerelmmes bele hisz alig ismertem. Felhívtam kértem még egy utolsó találkozást, 5 percig sirt azt mondta ez volt a legrövidebb kapcsolata és a legfájóbb búcsuzása! ! ! És azt mondta nagyon szeret! Nem jött el a találkozóra átvágott! Nem tudom hogy miért nem akarta a szemembe mondani hogy mi van? Azt mondta majd egyszer felhív és elmondja hogy miért? És majd újra kezdjük jó? Mintha próbababa lennék! Bizonytalanságba hagyott ott én ebbe nem nyugodtam bele nöi praktikákkal kilett csalva a válasz! És azt irta idézem:32 évesen már eltudja dönteni az ember hogy mindent visz vagy csak felszínes érzéseket vált ki belölem. Én egy olyan valakire vágyok aki miatt fáj ha nem látom és ha látom akkor minden sejtem beleremeg. Ezt megjegyzem nem nekem irta. Talán egy 16 éves erre vágyik de szerintetek az ö korába már ez a legfontosabb? Ha hónapok múlva mondta volna ezt megértettem volna, de 10 találkozás után. Nekem ez magas! Alig ismertük egymást! Mikor együtt voltunk soha semmit nem vettem rajta észre, sugárzott a boldogságtól. Nem egy másik nö volt a dologba ezt biztosan tudom! Nem is veszekedtünk hozzá teszem. Ennek a kapcsolatnak vége de aki tud segítsen.Elöre is köszönöm!

Legjobb válasz: Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.

Valószínûleg a pasi rájött, hogy nem rád vágyik. Ezzel nem azt mondom, hogy benned van a hiba, hanem egyszerûen csak más kell neki. Lehet, hogy olyan nõ kell neki, akivel minden nap együtt lehet. Lehet, hogy nem tudott szerelmes lenni beléd, mert nem tudott megismerni elégé mivel keveset találkoztatok. Gondolom nem volt neki jó így a kapcsolat. De ne emészd magad rajta, jön majd más, akivel boldog lehetsz.
Szerintem túl fiatal vagy hozzá képest! hisz te még tanulsz, míg lehet, hogy õ már családra vágyik! De a legegyszerûbb válasz szerintem az, hogy nem váltottad ki belõle azt a bizonyos érzést! Lehet, hogy kedvel, szeret mint barátot!

21 éves vagyok. Gáz, hogy pasi létemre babamániás vagyok? És most itt, ne arra gondoljatok nem vagyok AZ! Csak egyszerűen szertem a kisbabákat! Barátnőm még nem nagyon volt! A kettőnek van köze egymáshoz?

Legjobb válasz: Szerintem nem=) Nem hiszem, hogy lenne köze a kettõnek egymáshoz, talán rossz helyen próbálkoztál eddig, vagy téged is le kell vadászni:) Ismerek hasonlóan gyermekcentrikus palit, õt egyszerûen fel kell szedni, mert túl kezdeményezõkész.

Szerintem nem=) Nem hiszem, hogy lenne köze a kettõnek egymáshoz, talán rossz helyen próbálkoztál eddig, vagy téged is le kell vadászni:) Ismerek hasonlóan gyermekcentrikus palit, õt egyszerûen fel kell szedni, mert túl kezdeményezõkész.
Abszolút nem gáz! Sõt! Biztosan nagyon jó apuka leszel majd, ha megtalálod az igazit! Én szorítok neked. ;)
Nem gáz! Nagyon jó hogy vannak még ilyen pasik, mint te. És jó hogy be is vállalod.Az elöttem szólóval értek egyet, biztos jó apuka leszel. Kívánom hogy megtaláld a párodat és mielõbb legyen babátok.
Szia! Nekem apukám imádja a picibabákat, nekem 4 hónapos a lányom, minden nap itt van munkából haza jövet :) Gondozza is ha kell, ráhagyhatom bármikor, ellátja. Ritka pasik vagytok az biztos, remélem a párod is ilyen lesz mint te :)
Szia! Szerintem ez egy nagyon jó tulajdonságod. Az én párom is szereti a gyerekeket. Amikor megszülettek a tesóm gyerekei rajongott értük, de nagyon féltette õket még magától is, alig merte megfogni õket. Azt mondta olyan picik és fél hogy valami bajuk lesz, pedig ez butaság, a gyerekek is nagyon szeretik õt. Kicsit tartottam tõle, hogy majd a mi gyerekünket sem meri megfogni, de mikor megszületett a kisfiunk teljesen más volt. Nagyon óvatos vele, óvja mindentõl, de már olyan ügyes, hogy pelust is tud cserélni:) Nagyon büszke vagyok rá:) Kívánom neked, hogy találd meg a párod és szülessen tündéri kis babátok! egy 3 hetes kisfiú 20 éves anyukája
ez egy nagyon ritka dolog a férfiaknál, szóval Gratulálok, szerintem tök jó dolog!És Neked érdemes szülni az bisztos, a barátnõdet nem értem ilyen embernek nem szülni??????
A kérdező hozzászólása: Szia! Ez jó erre nem számítottam! :D De te biztosan elöbb megtalálod a barátod..:S Nekem még tartós kapcsolatom sosem volt! De azért köszi és neked is sok sikert! sziaa (:
utolsó vagyok. azt el felejtettem, hogy én is kislányt szeretnék :P
szia. én 22 éves lány vagyok, és dettó ugyan ez van velem. rajongok a babákért, és már naon szeretnék sajátot. nekem egy évem van a suliból, remélem nekem is sikerül OLYAN barátot találnom akinek szülhetek mihamarabb, és akinek ilyen tulajdonsága lesz mint neked. imádom ezt a tulajdonságot egy pasiban. Sok sikert neked.... Szió:-)
utolsó vagyok. nem tudom. nem szabad csüggedni. csak pozitivan:-) lehet te elõzöl meg:P sosem lehet tudni. köszi szépen. szia :-)
hát szerintem inkább barátnõért kéne rajonganod ebben a korban!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kössz a tanácsot, de ezt már kiveséztük!! :|
hiába veséztétek ki, attóírhatom a véleményem, vagy fáj az igazság?
Ne is törödj másokkal! Szerintem ez egy csodálatos dolog!! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a komit! :) Igen azt meg elis felejtettem mondani, hogy énis kislányt szeretnék majd! :D
Szia! Abszolut nem gaz, ilyen ne is jusson eszedbe. Nekem is van egy gyerekkori baratom a ki 24 eves es teljesen oda van a babakert foleg a kislany babakert. Orakig el van a kicsikkel, szerintem ha tudna szoptatni akkor napokig el lenne veluk. Hamarosan talalkozok is vele es bar nekem fiam van(6 hetes) de tuti h ellopja majd egy kicsit:) Amugy az en Apukam is nagyon oda van a kicsikert.Mindig azt mondja h legszivesebben vinne magaval mindenhova az unokajat:) . 21 evesen meg nem vagy lemaradva semmirol es en is azt mondom h szerencses lany lesz majd a baratnod:) Sok sikert neked!
Nincs Veled semmi gond! És nem is vagy egyedi eset, csak a nagy többség nem meri felvállalni. az a nõ, aki igazán hozzád való értékelni fogja ezt. Azt meg ne sajnáld, hogy van, akinek már 20 évesen is van gyerkõc. Nem maradtál le semmirõl. És igenis jól látod: elõször legyen munka és biztos anyagi háttér, mert akárhogyis nézzük(és szeretnénk ha nem így lenne), de egy baba nem csak apró lábak, kezecskék és kis pocak simizésébõl áll! :) :) :) A legjobbakat Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!! :) Errõl a dologról nem igen beszélek senkinek. És, mint mondtam még nincs barátnõm! De jó érzés, hogy legalább itt tudtok segíteni ebben!
bocs. azthittem van barátnõd, aztmár nem olvastam hogy nincsen:)
A kérdező hozzászólása: Semmi gonnd! :)
Szerintem igenis van összefüggés. A nõk általában a sablonpasikat kedvelik, olyan igazi macsó típust. Ha valaki valamivel kilóg, fõleg pozitív irányba, nem igazán értékelik. Aztán lehet, hogy ez csak az én véleményem...
Utolsó, szerintem itt minden nõ azt fogja írni, hogy nincs igazad, bár szerintem is nagyon sok olyan nõ van, akit kimondottan zavar, ha egy pasi olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amik inkább nõkre jellemzõek. De szerintem igenis értékelendõ és pozitív dolog, ha egy férfi így viszonyul a gyerekekhez. Én legalább is - mint fiatal egyedülálló anyuka - ezt nagyra értékelném. Persze nem ez az egyetlen szempontom, de mindenképpen fontos, hogy a pasi gyerekszeretõ legyen.
Boldog lesz az a nõ, akit elveszel feleségül! Kívánok minden jót, hogy mihamarabb megtaláld!
Bár az én párom lenne ilyen :) Õ 26 éves, és kissé óckodik más gyerekét a kezébe venni! Arról pedig h babusgassa szó sem eshet... Azt mondja h majd az övével másképp lesz, de ki tudja.. Én igenis örülnék ilyen pasinak mint te :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!!! :) Már csak 2 évem van a suliból remélem addigra találok valakit! "Biztosan nagyon jó apuka leszel" Hát igen lehet hülyén hangzik, de már várom! :D De elöbb a munkahely legyen meg a többi meg utána...Van pár ismerõsöm akik szinte most hagyták el a 20. életévüket és van kisbabájuk. Na meg unokatesómnak a kislánya 2, 5 éves. Nemis rokonom, de annyira szeretem, csak sajna nem láttam már 1 éve! :(
A kérdező hozzászólása: Igen ez az köszi!!! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!