Találatok a következő kifejezésre: 21 éves nő, (52 db)

Mennyi fehérjét kell ennie egy felnőtt nőnek, aki nem végez megterhelő fizikai munkát? Hatalmas különbségeket látok egyes helyeken.21 éves nő?

Egy orvosi könyvben azt olvastam, hogy 0,8-cal kell beszoroznom a testtömegem, ez alapján 45g fehérje kell egy nap. Egy másik helyen pedig 2xtestsúly számítást láttam, ezek szerint már 90g-ot kellene ennem, viszont azt is olvastam, hogy a túl sok protein leterheli a vesét és ha nem épül izomzatba csak kipisiljük. Mi az igazság? Vegetáriánus vagyok és napi 35-45g fehérjét szoktam bevinni, és nem tudom eldönteni vegyek e tejsavófehérjét, amiből egy adag 22g-ot tartalmaz.
Remélem, hogy létezik, mert az enyém is "seszínû", 17 vagyok. Bocsi, tudom, ez nem kielégítõ válasz:)
A kérdező hozzászólása: Elég fura! :D Már mint, soha nem hallottam ilyesmirõl...az oké, hogy a kisgyerekeknek meg a babáknak változik a hajszíne. Na de felnõtt korban?
Semmi tudmányos tényem nincs rá, de a tapasztalataim alapján a haj bármikor megváltozhat. Göndörbõl egyenes (pl édesanyámnál szülés után eltûntek a göndör fürtök), szõkébõl szürke (én legalábbis így hívom a hajszínem), és a szürkébõl nagyon sötét szürke is lehet. Volt már velem olyan, hogy napozás hatására répavörös lettem - biztosan azért volt, mert vörös pigmentek is vannak a hajamban.
A haj valóban bármikor tud változni. Kiskoromban szöszi voltam, akkor nem szerettem. Most seszínû a hajam és mindent megadnék azért, ha eredeti hajam olyan kis szöszi lenne, mint kiskoromban. De olyan már úgy sem lesz, viszont most felcsillant a remény, hátha nekem is lesz sötétebb a hajam, mert ez nem túl jó. :D 17/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Te is tudod, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: én tudom. de barátom engem mond butának azért mert butának találom a lányt.
Hát a barátod sem lehet egy lángész...
Minek vennéd fel a koszos alsónemût? Ez ugyan az..
Ha nem kellettél neki, akkor kit akarsz visszaszerezni?Ne fuss olyan szekér utàn, ami nem vesz fel!Ha csak nem akarsz làbtörlõ pozíciót betölteni...
Emese, véget ért az esti pesti mese?
nem 3 hónap nem volt elég akkor nem.
Atyaég! Mekkora egy barom vagy! Nem is értem.. Írod, hogy tudod, hogy neked nem lenne jó. Hát akkor mirõl beszélünk? Ha az elsõ 3 hónapban sokat veszekedtetek, akkor az egy szar kapcsolat volt és nem szerettétek egymást. Meg ahogy levettem, elég primitív lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves femlon! Már ne haragudj de miért is vagyok primitív?? Miért gondolod ezt? Mibõl vetted le egyáltalán? Kifejtenéd lennél kedves? Ja és nem vagyok barom, szerettük egymást hiába volt szar kapcsolat, arra írtam h nem lenne jó, nem a szexre, hanem arra h a végén ha már eldobna más miatt, nekem az nem esne jól, h csak addig vagyok jó, amíg nincs másik nõ! Ráadásul a féltékenység is elkapna valószínû azért mert mással van! Lehet h egy idióta de akkor is! Akárhányszor megbántott akkor is!
Emese: csak annyit jegyezz meg, ha egy kapcsolat jol mukodik es esetleg van jovoje akkor az elso 3 honapban, sot szinte az ELSO 3 EVBEN szinte nincs semmi konfliktus. (Veszekedes nagyobb nagyon ritkan lehet, vagy kisebb apro vitak). De ha ket ember szereti es elfogadja egymast ott az elso par evben nincsenek ilyen gondok..Eljegyzes? Ne viccelj...ha meg leakar veled fekudni megint, ne hagyd, hogy kihasznaljon. Kuldd el a francba.
A kérdező hozzászólása: Kedves 8. hozzászóló! Na ez egy igazán hasznos és pozitív komment! :) Köszönöm szépen jó tanácsaidat , úgy vélem van benne igazság amit mondasz, gondolom egy olyan ember vagy, aki nálam több élet tapasztalattal rendelkezik és biztosan idõsebb is vagy! Sajnos igen, tényleg nem mûködött volna a kapcsolatunk még csillagjegyileg sem illünk össze! Õ Oroszlán én Vízöntõ vagyok. Sajnos igaz, ami igaz, nem érthetünk mindenben egyet de azért nem ártott volna ha tudunk kompromisszumot kötni! Igaz az is, hogy nem kellett volna annyi vita, de emellett szerettem õt õ mégsem állt ki mellettem. Félt már a sok balhézástól , tudta már õ is h nem lesz jobb ez a kapcsolat. Az Oroszlán meg uralkodó természet és elvárja h csodálják õt amit tõlem meg nem kapott volna meg. Rettentõ makacs és önfejû, nem tudja elviselni ha valamiben alul marad. Egy vitában v bármiben. Ha érzi a vesztét , megfutamodik. Pláne azt nem értem, miért nem úgy látja az élet dolgait, ahogyan kellene. Neki meggyõzõdése h minden úgy van, ahogy õ azt elgondolja.
a 10-11. hszed kicsit ellentmondásos, de azért érthetõ is. az érzelmi részre pontosan megválaszoltad magadnak a kérdést. viszont a testiség is fontos. és akár bevalljuk, akár nem ha csak "egészségügyire"is de szüksége van rá az embernek. legyen fiú, vagy lány. pláne olyannal, aki nem önzõ, és ha csak alkalmi is az együttlét, de figyel a másikra. most már csak azt kell tudnod eldönteni, h az alkalmi boldigságok megérik-e az utánuk következõ kétségbe esést, fájdalmat, vagy esetleg megérné kockáztatni, és egy új kapcsolatot építeni, legyen az akár hosszútávú, vagy akár alkalmi?
A kérdező hozzászólása: A másik dolog! Inkább vele megyek bele a szexbe mint mással , v egy vadidegennel mert vele legalább tudom h jó és tudom azt, h mire számítsak vele kapcsolatban! Mert már ismerem õt és a szex vele nem új keletû dolog! Tudom h nem is használna ki, mert megmondta h õ nem olyan ember, és én is megmondtam h nem vagyok és nem leszek a k....ja!
A kérdező hozzászólása: Kedves 5. kommentelõ! Igazad van, abszolút h dugni akar, mert még mindig kívánja a testem, csak ezzel az a baj, h tudom h a végén csak nekem lenne rossz, mert meg is mondta h ha már lesz mellette másik csaj akkor vége lenne a dolognak. :( De ugyanúgy ahogy neki is hiányoznak a testiségek és az erotika úgy nekem is! Viszont egy dologban biztos vagyok! Hogy a szex jó vele még ha nincs is olyan sok türelme hozzám! Na emiatt is volt h besértõdött és mindig azt hitte én hisztizek!
szex az ex után.. ez jobb film!
Sajnos sehogy nem tudod visszaszerezni. 3 hónap az nem jelent semmit. Csak dugni akar..ne dõlj be neki. Inkább keress mást aki jobban megérdemel és nem dob el 3 hónap után és szeret. Küldd el a fenébe. Dugjon mással.
A kérdező hozzászólása: De kellettem volna neki és szeretett is, de túl sok volt közöttünk a vita! Õszintén szeretett, el is akart jegyezni, szünetet is tartottunk h jobb legyen a kapcsolatunk de nem volt értelem! A viták és veszekedések általában õ miatta robbantak ki! Mert soha nem értett egyet velem, nem is adott igazat csak a magáét és fújta és önmagát védte! Még õ volt besértõdve ha vmi miatt jogosan leszídtam!
Igen-igen! Jól látod. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. kommentelõ! Tessék??
A kérdező hozzászólása: Igen Kedves 16#-os teljesen igazad van. Most lehet h naivnak tûnök de vállalom az esetleges következményeit még ha tudom jól, h én leszek az aki koppan a végén. Elviselem. El fogom tudni viselni úgy érzem. Ha már annyi minden bántást, szíven ütést, rám mért csapást elviseltem tõle akkor ez is menni fog. Vállalom a kockázatot, mert azt érzem h szükségem van a közelségére, bárki bármit mondjon, tudom hülyeség, és nem kéne belemennem. De megígértem magamnak h még 1x utoljára vele leszek és élvezem fogom magát a pillanatot, h együtt vagyok vele, és most itt nem csak a szexre gondolok. Neki Az, hogy ezzel lehetõséget adok magamnak h újra együtt lehessek vele és érezhessem bõrét, az érintését az nekem mindennél többet jelent. Tudom, most sokakban ezzel nem tetszést válthatok ki, lehurroghattok ezért, nem érdekel, mással igazából már nem is foglalkoztat(na) sem az alkalmi sem a hosszútávú kapcsolat. Megmondom az õszintét. És valahol engem is meg lehet érteni. Nehéz elfelejteni, nagyon nehéz. Fõleg úgy, hogy mindennap beszélsz vele. Bár most kezdem még csak túltenni magam rajta, mégis hiányzik. Azt kívánom bár másképpen alakult volna a történetünk, v csak ne így végzõdött volna. Bárcsak megtudott volna javulni és bár el tudtam volna fogadni azért, amilyen. De nem tudtam. Õ jobban elfogadott engem én nem tudtam õt akárhogy akartam, késõbb már nem akartam. Mert rájöttem nem tudom lenyelni a stílusát és a felfogását egyes dolgokról. Ma már csak a szép percekre és emlékekre tudok visszagondolni. Voltak rossz dolgok is nem 1, nem 2, viszont azokra már vmiért képtelen vagyok visszagondolni! Így a szakítás után több mint 10 nappal! Szeretnék neki is és magamnak is örömet szerezni most csak ez érdekel. És hogy újra láthassam. Talán nem érdemel meg és talán odafent az égiek is azt mondják h jobbat érdemlek de az sem érdekel. Minden vágyam jóban maradni vele. Mert van egy olyan jó tulajdonságom h meg tudok bocsájtani.

Egy 33 éves férfi szerintetek kezdene egy 21 éves nővel ha az már van olyan érett felfogásban mint a korabeli nők?

A pasi elvált, a felesége 31 éves volt.

Legjobb válasz: Igen, kezdene. De ez nem kor, mint inkább egyén függõ, h tetszik-e neki a lány...stb.

Igen, kezdene. De ez nem kor, mint inkább egyén függõ, h tetszik-e neki a lány...stb.
A párom sem az a plázacica fajta. Okos, értelmes, és nem csak az jár az eszében, hogy riszálja majd magát a hétvégi buliban. Komolyan áll az élethez, ennek ellenére azért nagyon ritkán kiütközik hogy csak 19.
A kérdező hozzászólása: Van közös bennünk úgy vettem észre! Viszont én nem vagyok magassarkús 30 kilós (nem is 100 :D ) aki sminkeli magát állandóan, de azért szerintem nem nézek ki rosszul na :D :D
Igen, általában azok voltak kb.2-3 év korkülönbséggel.
Szerintem sima ügy, ha tetszel neki rád ugrik :) )) Nekem is úgy alakult, hogy 19 volt a lány én meg akkor már több mint 31 :)
A kérdező hozzászólása: És volt elõtte idõsebb, korodbeli párod ?
Szia! A párom 19 lány, én 32 fiú. A szülei elõször nem örültek, de megismertek azóta semmi pánik. Egyébként a lány kezdeményezett!
Szia! Én 23 vagyok a párom 35. Viszont õ kezdeményezett.
Ha egy FÉRFI akar valamit, akkor kezdeményezni fog, ha nem, akkor meg mindegy.
A kérdező hozzászólása: És mi a véleményetek arról, ha a közeledés elõször a nõ felõl kezdõdik. Inkább a férfinak kellene kezdeményeznie? Lehet hogy õ nem mer ?!
Szerintem kezdene, korbeli kulonbseget sem mondanam nagynak.
A kérdező hozzászólása: Köszi köszi!
Részletezzem? Teljesen összeillö pár (korban!!!).
A kérdező hozzászólása: Megnyugtattál! :)

30-éves pasi összejönne egy 21 éves nővel?

Mondván engem nem zavar a 9 év különbség, csak szerintem ?t igen, és ezért kérdezném...

Legjobb válasz: Ez akkor lehetséges, ha egyik felet sem zavarja a korkülönbség. Köztem és a párom közt 8 és fél év van. 7 éve vagyunk együtt.

Ez akkor lehetséges, ha egyik felet sem zavarja a korkülönbség. Köztem és a párom közt 8 és fél év van. 7 éve vagyunk együtt.
Így ismeretlenül meg nem tudom mondani, ez mindkettõtöktõl függ. Ha egyikõtöket sem zavarja, akkor ok. Én pl. 21 éves létemre nem jönnék össze egy 30 éves pasival, de ha te igen, akkor hajrá. Annyira azért nem vészes a korkülönbség.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom , h zavarja-e, mikor kiszámolta, h 21 vagyok, akkor csak sejtelmesen vigyorgott egyet...
Az biztos h izgatja õket egy fiatal nõvel való kapcsolat, csak kérdés az h hosszú távra tervezne-e veled, de az meg már úgyis attól függ h milyenek vagytok együtt... Nem hiszem h nagy hátrányt jelentene neked az a -9 év.
Õt is majd csak a mikor költözünk össze , hol fogsz eljegyezni kérdések környékén fogja zavarni...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mert ezen is elgondolkodtam, mert nem kezdeményez, viszont mindig úgy néz, hogy ha nemzeni tudna a tekintetével már rég terhes lennék, elég feltûnõen csinálja...
Bassz ezt még nem hallottam soha XDXDXD
A kérdező hozzászólása: ...jó, mindig idõsebb nõi voltak, vagy 5 évvel nála...

17 éves srác vagyok megtetszett egy 21 éves nő. Nagyon jókat beszélgetünk véleménye szerint aranyos és koromhoz képest értelmes. Nagyon meg akarom kapni komoly kapcsolatra. Miket tegyek?

Legjobb válasz: Nem lehetetlen!Beszélgess vele még többet, személyesen is.Engedd hogy megismerjen és ismerd meg te is õt jobban.Semmiképpen se rohand le.Ha igazán akarod,sikerülni fog,csak add önmagad és legyél kitartó!Sok sikert!

Nem lehetetlen!Beszélgess vele még többet, személyesen is.Engedd hogy megismerjen és ismerd meg te is õt jobban.Semmiképpen se rohand le.Ha igazán akarod, sikerülni fog, csak add önmagad és legyél kitartó!Sok sikert!
Nem lehetetlen. Egy volt kollégám 15(!) évesen szedett fel egy 21 évest, szûz srácként. 3 évig jó volt nála. :D
Apró jelekkel utalhatsz arra, hogy te többet is szeretnél, például kihívhatod egy üdítõre, egy sétára!
szia:) szerintem elõször is, ne éld bele túlságosan magadat, csak ha biztosan te is úgy tetszel neki, mert lehet, hogy zavarná a korkülönbség... ezt csak azért írom, hogy ha nem jön össze, ne csalódj:) de tényleg nem lehetetlen:) legyél kedves, ne rámenõs, hanem olyan aranyos:) sok sikert!
Viselkedj úriemberként (pl ajtót nyisd ki elõtte, ilyenek) és semmiképp ne rohand le. De vigyázz, hogy kutyába se csússz át. llletve az sokat segít, ha látja rajtad, hgoy ambíciózus vagy. Értelemszerûen jövedelmed ennyi idõsen még nem lehet, de terveid legyenek és tegyél is értük. Ha egyetemre mész, akkor lássa rajtad, hogy keményen tanulsz.
21 éves nõ azért túlzás. Csajszi az még bõven. Ne extrázd agyon, és ne hallgas az elõzõekre, mert bu-zinak fog nézni a csaj vagy mama kedvencének. Ne legyél feltétlenül csicska, vagy nyuszi, és kapd le amikor ott az alkalom! Hameg éppen olyanod van nyugodtan hajtsd el a pcsába, majd kiengeszteled, legalább megtanulod, azt hogyan kell. A gentleman stílus 50 felett menõ amikor már gondok vannak a merevedéssel. Gyúrd ki magad, lássa, hogy feszülsz, és hogy nem vagy töketlen. Ne legyél bunkó, de ne is hagyd hogy a papucsává tegyen, és ha ott a lehetõség élj vele, de keményen! Ne lelkizgess vele sokat, arra tartson barátnõt.
lúúúúúúzer!
Sose törõdj vele mit mondanak mások. Telefonszáma sincs meg? Beszélj vele telefonon, és úgy hívd el egy elõre megbeszélt helyre.
Nézd, neki is céljai vannak. Te reménykedsz, mert fogalmad sincs arról mik a céljai, és nem is próbálod kideriteni. A csajnak meg közben egy vagy a gyüjteményébe a könyvespolcán, és majd idõvel észreveszed, hogy akkor porol le és vesz elõ amikor úgy tartja kedve. Reménykedhetsz életed végéig, ha pékdául csak lelki szemetesládának kellesz. Minek vesztegetnéd az idõd ha közben 3 másikon is túl lehetsz? 17 évesen ne dédelgess álmokat, hogy majd életed szerelmét találod meg és örökké együtt maradtok, mert ez baromság. Elszalad melletted az idõ, csak reménykedsz végig, tapasztalatod meg semmi nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Tudom igazad van csak idõ kellene nemtudom lehet ki se jönne velem beszélgetni mert nem ér rá meg soha nem találkoztunk nem tudom mi lenne a reakciója.Arra gondoltam hogy eggyik este kihívom eléjük és beszélgetek vele egy kicsit !:)
Vá. Hát nem az a fontos, hogy te meg õ boldogok legyetek, meg jól érezzétek magatokat? Szard már le mások véleményét. Max csak irigykednek majd, ettõl szerintem nem kell félni, hogy mit gondolnak majd rólatok. Amúgy meg szerintem éreztesd vele finoman, hogy nem közömbös a számodra, azaz nem csak barátkozni akarsz. Tegyél utalásokat. De csak finoman. Azt kérdezted miket egyél nem? Akkor fogadd már el a tanácsainkat pls.
A kérdező hozzászólása: Itt lakik ahol én csak ahol lakok itt egybõl néznének minket meg nemtudom hogy kijönne-e félek megkérdezni meg minden:(( Nemtom lehet azt gondolná h akarok valamit és akk nemjön ki meg ilyenek de én nagyon meg akarom szerezni.Meg dumálnának hogy járkál velem ilyenek meg dumálnának és emiatt lehet nem jönne el velem:(.De meg akarom õt kapni!
Egy 21 éves csaj totál másképp mûködik mint ahogy elképzeled, nem érdekli mit mondanak a barátai, ha tõled megkapja ami kell neki! Ez bármi lehet, megértés, szabadidõ, vigasz, elismerés, szex, pénz, nyaralás, egomasszázs... Pl ha tavaly sem volt sehol nyaralni akkor tudod mivel kapnád meg szinte azonnal? Ha beparkolnál a háza elé egy átlagos, vagy azon felüli kocsival, és közölnéd, hogy pakolj bébi 2 hétig miénk a fater nyaralója a balcsin. Ennyi az egész. Ha ezt még nem tudod összehozni, akkor addig is dumálj vele sokat személyesen, és ne fszbukon meg egyéb nem valós helyeken. mérd fel mi hiányzik neki, próbáld megadni, aztán fogyaszd el a törõdésed gyümölcsét, ha beérik. Kérdezd meg mit szólna ha örökbefogadnátok valamiylen állatot, és felváltva gondoskodnátok róla (kutya, macska, kanári , akármi) máris van ami összeköt benneteket, és közös témát ad. Ha meg egymástól 500 kilométerre laktok akkor felejtsd el az egészet, akkor abból max annyi lehet, hogy elhívod bulizni, és megpróbálod megfektetni vagy összejön, vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Nem hasznos válasz tuti nem kapom le mert feleslegesen küzdöttem érte egybõl elfog zavarni mert azt hiszi hogy csak arra a bizonyos dologra kell nekem!!! Én megbecsülöm és szeretem a barátnõmet és remélem õt mondhatom majd barátnõmnek!
Persze összejöhet, de azért valljuk be. Ha 1 % esélyt mondanék, már az is sok. Próbálkozz, de ne éld bele magad túlságosan. Neki már inkább férfira van szüksége, nem pedig egy srácra, akit meló után felszedhet a gimi elõtt. Viszont, ha most nem is, de pár év múlva lehet esélyed.
A kérdező hozzászólása: Remélem sikerülni fog nagyon örülnék neki.Csak van 1-2 barátja lányok akik lehet mondanák neki hogy hát mit akar 17 évestõl és lehet õk befolyásolnák és akkor nem akarná:(
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem tudom hogy tetszem-e egyáltalán neki. KÉrdeztem hogy nem -e idegesítem ah ráírok azt írta hogy nem! Nagyon meg szeretném szerezni megbecsülném és szeretném tiszta szívbõl az biztos.Kitartó leszek csak mivan ah õ nem veszi észre hogy akarok valamit és lessz neki más?
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért lennék lúzer! Majd szépen lassan megpuhítom nem kell itt okoskodni!!! Amúgy meg már tulvagyok egy hasonló csalódáson szóval ha nem sikerül talpra tudok állni mert megerõsödtem!

21 éves nő vagyok, 31 éves a párom, és alig vagyunk együtt. Másfél éve élünk együtt minden jól indult, de gombám volt amivel nagyon sokáig szenvedtem. Most már nincs, máskor erre hivatkozott, de most még sem jobb. mi a baj?

egy hónapba egyszer vagy kétszer vagyunk együtt. ha próbálkoztam,már akárhogy is,mindent minden féleképp megpróbáltam,azt mondta hogy én csak erőltetem és neki így nem jó.amikor nem is próbálkoztam akkor talán 2 hét után volt valami rövid aktus.biztos nem csal meg,mert együtt vagyunk éjjel nappal,egy helyen is dolgozunk.próbáltam már titokzatos lenni,kislányos,vad meg minden...de nem.. azt mondja ha nem törnék ki néha a hisztimmel talán jobban kívánna.de könyörgöm. 21 éves vagyok havonta egyszer szexelek,nem lehetek ideges?????? 2 felesége volt.20 évesen egy vele egyidős,aki erőltette a szexet,volt ezzel orvosnál is hogy problémája van, aztán elvált. egy 8 évvel idősebb nővel házasodott utána össze,onnan is egy gyerek és ott is mint az elsőnél megcsalta a felesége egy 18 éves sráccal.azt mondta nekem hogy a második feleségét még sok idő után is kívánta. na de mégis???!!!! most mi a baj velem. önbizalmam azért van,nem vagyok csúnya,nem vagyok hülye,úgy szinte minden meg van bennem amire egy férfinak szüksége van,akkor ????? segítsetek kérlek,mert a szex nem válótéma,de sajnos én nem erre szerződtem le mellé,és másfél évvel ezelőtt nem így mutatkozott be. valamelyik nap hazaért a boltból míg főztem, és amit még soha nem csináltam,megpusziltam,lelöktem az ágyra és mondtam neki pár izgató dolgot......és semmi. félig láttam benne valamit,de az is elszállt. szeretni tudom hogy szeret,de ez normális??? más férfi mit is tett volna ilyen helyzetbe na????? tudom hosszú lett,de lassan ez jelenti a végét a kapcsolatomnak....

Legjobb válasz: Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..

Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..
Azt próbáld ki, hogy parancsolj rá hogy csak 3 percet kap és nem többet. Fõzõórát állítsd 3 perc múlva csörgõre. Ügyelj rá hogy a csörgéssel vége legyen azonnal a mókának. Majd másnap megint. :D
Egyébként úgy tûnik, neki van problémája, elveszett a motiváció-talán az elõzõ nõk miatt is, esetleg van még emellett némi pszichés vagy szervi impotencia is, ami meg nyilván tabu egy férfinál, ezért nem is megy vele specialistához. A gomba feltehetõleg csak egy kapóra jövõ kifogás volt. Kommunikáció nélkül nem fog menni, csak [email protected]ódik az életetek egymás mellett. Esetleg próbálkozzatok valami potencianövelõvel, amíg meg nem jön az önbizalma megint, aztán újra menni fog magától is (hacsak nem meleg a férjed). Azért az fura, hogy harmincegy évesen ez már a harmadik házassága...
világ nyomoréka istenem... ien pénzes v mi ?:D tök felesleges itt nyavalyogni rég kuka kéne hogy legyen, gáz a pali , ien sztorit még nem hallotam :D palimadár , inkább szakítanod kéne mint szenvedni
A kérdező hozzászólása: tudom hogy valami nem passzol.sokat beszélünk róla gyengébb pillanatokban, csak amikor azt mondja változtat és elhatározott utána még sem történik semmi.és ugyan az. milyen pszhiés dolog állhat emögött ha véletlen ez lenne a baj? a sok együttléten pedig valóban nehéz változtatni :-) különköltöztünk de ennek ellenére ugyanúgy mindketten igényeljük hogy mindig együtt legyünk.
A második vagyok ismét. Valóban, nagyon jól írja az elõttem szóló, hogy nagyon káros az egésznapi együttlét. A menzeszed körüli hisztit még el lehet viselni (bár a párom sosem nyavalyog velem, de a munkahelyemen a titkárnõ menzeszét mindig megsenyvedjük, mert olyankor egy gonosz döggé változik, de kibírjuk)A féltékenység az sokkal rosszabb. Érdemes lenne ezeket valahogy leküzdened, és ha tudsz munkahelyet váltan (ezekben az idõkben, minõ álom) akkor tedd meg. A különlét használ. Neked kell ezen elgondolkodnod, te látod, van-e még értelme küzdened. Ha tényleg szereted, akkor küzdj, de ha nincs szerelem, akkor tovább kell lépni... sok értelme nincs magadat gyötörnöd.
Irtad, hogy szinte folyamatosan együtt vagytok. Az nem biztos, hogy jo. Lehet, hogy -akár, tudtán kivül- a mamája v nötestvére lettél szép lassan. Nem tud rád gondolni sem (milyen jo lesz hazamenni és egy jot szexelni a párommal), mert a valoság megköti a fantáziát, a párja ott van mellette és éppen a munkáját végzi tetötöl talpig felöltözve. Ilyesmire gondoltál már?
Elég gáz ember:D, mielõtt összecuccoltál volna vele, kicsit ki kelett volna ismerned szóval nem sajnállak..az h 2 x vált el az meg igazi luzerség :D rég kuka az ien mivel tényleg nem szeret , ha szeretne nem ilyen lenne, egyértelmû AKI EGYÜTT él a másikkal és havi 1x hát ott k.rva nagy baj van, tév úton jársz ha azt hiszed szeret akkor rég mondaná mi baj , keress mást mert ez jobb nem lesz
A kérdező hozzászólása: tudjátok õ azt mondja hogy neki nem olyan fontos a szex, és nem minden az. de mondtam neki hogy ez nem normális mert minimum heti 4 alkalom az ilyen idõs kapcsolatoknál a normális, de õ ezt valahogy nem tudja elfogadni, és nem akar muszáj szexelni, amit én sem akarok. de a probléma hogy nekem is már egyre ritkábban jut eszembe a szex iránti vágy, nem csak felé hanem más férfiak iránt is. nem gondolok rá, talán elfogadtam.ha pedig eszembejut, és visszautasít a 10.alkalommal is befordulok, és csak vita van belõle, mert annyira szeretném, de elveszi az összes önbecsülésem, és szarnak érzem magam.azt mondja várjam meg amíg õ megkíván, mert érzi hogy ráerõltetem. talán egyhetente megszoktam próbálni, bugyiba mászkálok elõtte, felhívom magamra a figyelmet de..... ez BAJ
A kérdező hozzászólása: a második hozzászólónak.. a hiszti??? féltékenység, apró hülyeségek, ami mindig akkor jön elõ mielõtt megjön a menstruációm és nem tudok uralkodni rajta. pornó??? tudod akartam de meggondoltam magam...miért jó az ha más nõ látványától izgul fel?? mert tudom hogy felizgulna. sajnos nyilván igazad van :-(
Ott kell hagyni az ilyet. Ennyi az egész.
Szia! Bocsi, hogy ezt írom, de nagy gáz van kettõtök közt. Nincs meg részérõl a vágy, a vonzalom. Megkockáztatnám, hogy rég nem érez irántad semmit, csak megszokásból vagytok együtt. 31 évesen 2-szer vált el? Te jó ég....
nagyon sajnalom hogy nem kivan a parod :( en az enyemet hetente 5-7-szer is agynak dontom, es egy agy szesszio tobb oras aktus, tordes, simogatas, stb... tenyleg nem tudom mi lehet a baj de eggyertelmuen a srac problemaja. picit elszomorodtam olvasva a helyzetedet
Mit takar ez a "hiszti kitörés"? Talán akkor tudok mondani valamit. Egy férfit nagyon lelomboz az olyan nõ, aki valamiért hisztizik, de nem mindenféle hiszti miatt. Ezt leszámítva azonban nem sok jövõt látok a kapcsolatban. Valamiért elhidegült (nem mondom, hogy megundorodott) és az ilyen nagyon lassan jön helyre. Nem szívesen adok ilyen tanácsot, nem tudod megoldani, hogy pornót nézzetek? Általában a férfiak nagy része ettõl beindul. :(
Nem veled van a baj, ahogy mar idokozben biztosan kiderult. Ez a ferfi aszexualis es impotens. A korabbi kapcsolatai is mind ezert mentek tonkre. Meg kellene talalnia az okokat.

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, körülbelül 1 hónapja áll fenn a panaszom, ami egy hete erősebb és állandó: a hüvelyem jobb oldala tompán fáj, ill. jobb oldalon a szeméremdombom, csontom. Közösüléskor pedig még erősebb. Mi lehet az oka? (3 hete volt

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, körülbelül 1 hónapja áll fenn a panaszom, ami egy hete erősebb és állandó: a hüvelyem jobb oldala tompán fáj, ill. jobb oldalon a szeméremdombom, csontom. Közösüléskor pedig még erősebb. Mi lehet az oka? (3 hete voltam nőgyógyásznál, akkor nem láttak semmit) Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ön azt írja, hogy a nőgyógyászati vizsgálat eredménye negatív, így ezen az úton sajnos én sem tudom megítélni a fájdalom lehetséges okát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ön azt írja, hogy a nőgyógyászati vizsgálat eredménye negatív, így ezen az úton sajnos én sem tudom megítélni a fájdalom lehetséges okát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, körülbelül 1 hónapja áll fenn a panaszom, ami egy hete erősebb és állandó: a hüvelyem jobb oldala tompán fáj, ill. jobb oldalon a szeméremdombom, csontom. Közösüléskor pedig még erősebb. Mi lehet az oka? (3 hete volt

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, körülbelül 1 hónapja áll fenn a panaszom, ami egy hete erősebb és állandó: a hüvelyem jobb oldala tompán fáj, ill. jobb oldalon a szeméremdombom, csontom. Közösüléskor pedig még erősebb. Mi lehet az oka? (3 hete voltam nőgyógyásznál, akkor nem láttak semmit) Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ön azt írja, hogy a nőgyógyászati vizsgálat eredménye negatív, így ezen az úton sajnos én sem tudom megítélni a fájdalom lehetséges okát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ön azt írja, hogy a nőgyógyászati vizsgálat eredménye negatív, így ezen az úton sajnos én sem tudom megítélni a fájdalom lehetséges okát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!