Találatok a következő kifejezésre: 21 éves lehetnek (9 db)

Mi a boldogság? Lehetek boldog 21 évesen, ha már egy ideje ugy érzem h nem?

Legjobb válasz: Az ember élete hullámhegyekbõl és völgyekbõl áll. Korai 21 évesen azt mondanod, hogy nem leszel boldog többet. ( mellesleg a boldogság mindenki számára mást jelent, neked kell tudnod mi tesz boldoggá és meg kell próbálnod elérni) Még ha úgy is érzed hogy valami olyan történt veled amit nem tudsz kiheverni, az idõ gyógyít.

Az ember élete hullámhegyekbõl és völgyekbõl áll. Korai 21 évesen azt mondanod, hogy nem leszel boldog többet. ( mellesleg a boldogság mindenki számára mást jelent, neked kell tudnod mi tesz boldoggá és meg kell próbálnod elérni) Még ha úgy is érzed hogy valami olyan történt veled amit nem tudsz kiheverni, az idõ gyógyít.
Persze hogy lehetsz boldog , hiszen még az élet elõtted van még akkor is ha most egy kicsit úgy érzed hogy a dolgok nem éppen kedvezõen alakultak számodra.Én azt mondom fel a fejjel!-És örülj hogy még ilyen fiatal vagy!
A boldogság az út:) ahogy élsz, ahogy élni akarsz!!!! a boldogságod nem függ mástól , mint akarattól, hozzáállástól, nyitottságtól! lásd meg ami szép és legyints arra ami rossz! csak attól vagy boldogtalan, aminek hajlandó vagy jelentõséget tulajdonítani!! Ha pedig valami tényleg fontos és rossz, akkor legyél tevékeny és mindenáron oldd meg, nem leülni és onnan sírni!! SOk sikert

21 éves férfinak lehetnek gondjai a prosztatával, nem idősebb korban jelentkeznek az esetében a problémák?

Legjobb válasz: Általában idõsebb férfiak szenvednek prosztata-gondokkal. De sajnos van aki peches és fiatalon lesz problémája. Sajnos a fiatal kor nem ment meg minket a betegségektõl, csak a valószínûségét csökkenti. Igen, lehet 21 éves férfinak is prosztata betegsége. Menjen vele urológushoz, hogy mihamarabb segítsen neki.

Általában idõsebb férfiak szenvednek prosztata-gondokkal. De sajnos van aki peches és fiatalon lesz problémája. Sajnos a fiatal kor nem ment meg minket a betegségektõl, csak a valószínûségét csökkenti. Igen, lehet 21 éves férfinak is prosztata betegsége. Menjen vele urológushoz, hogy mihamarabb segítsen neki.
Páromnak is szokott vele gondja lenni (25 éves), úgyhogy mi vettünk neki ilyen Gentos tablettákat, ami csökkenti a gyulladást.
A Gentos szerintem is (legalábbis a férjem szerint) teljesen jó! Sokat segített neki akkor, amikor elég sok problémája volt ezzel szegénynek, és még kint a hidegben is kellett dolgoznia, amitõl még nagyobb a felfázás veszélye..

Ugye nem lehetek azért meddő, mert 14-21 éves koromig szedtem fogamzásgátlót?

Sajnos nagyon korán elkezdtem szedni, és az orvos sem világosított fel semmir?l, csak felírta és kész. Már nagyon bánom :( Most kezdünk el próbálkozni, már fél éve nem szedem a bogyót. El?fordulhat, hogy a korai gyógyszerszedés miatt nem alakult ki megfelel?en a petefészkem stb? Egyébként rendszeres a menstruációm.

Legjobb válasz: Talán a hormonháztartásod felborulhatott tõle. Az, hogy a petefészked fejlõdésében okozhatott-e gondot...nem hiszem. Fõleg, ha már rendszeresen menstruáltál elõtte. Mert ugye akkor feltételezhetõ, hogy elkezdett rendesen mûködni. Mindenesetre nem hiszem, hogy jó ötlet egy 14 évesnek hormonokat szedni, ha nem muszáj.

Talán a hormonháztartásod felborulhatott tõle. Az, hogy a petefészked fejlõdésében okozhatott-e gondot...nem hiszem. Fõleg, ha már rendszeresen menstruáltál elõtte. Mert ugye akkor feltételezhetõ, hogy elkezdett rendesen mûködni. Mindenesetre nem hiszem, hogy jó ötlet egy 14 évesnek hormonokat szedni, ha nem muszáj.
hát igen... egy év alatt nem valószínû, hogy óramûre beállt volna a menzeszed annó, úgyhogy valószínûleg valami erõsebb hormontartalmú bogyót kaptál... a mensid viszont rendszeres, pedig sokszor az a gond a gyógyszerrel, hogy az elhagyás után nem áll vissza. úgyhogy nem hiszem, hogy gond lenne a szervezeteddel. ne aggódj, egyrészt nagyon-nagyon fiatal vagy még, és még csak fél éve próbálkoztok, tehát nem vagy semmirõl lecsúszva, annyi lehetõség van manapság. meg kell nyugodnod, hogy nem vagy meddõ, és ne görcsölj rá a babatémára. aztán ha nem jön össze még pár hónapig magától, nézesd meg magándokival, hogy a peteérésed és a méhnyálkahártya-növekedésed rendben van-e (esetleg, ha úgy érzed, úgyse tudsz másra gondolni, csak erre, akkor minél elõbb menj el orvoshoz, hogy megnyugodhass).
a kismami vagyok! mostmár ne bánkódj, ne edd magadat. sokmindent csinálunk meggondolatlanul. Hiszem hogy sikerólni fog neked is, csak ne görcsölj rajta! a 16+4 hetes kismami :-)
hány éves kortól menstruáltál? és melyik doki írt fel ilyen fiatalon fogigtlót???? nem igazán szoktak, éppen azért hogy kialakuljon a megfelelõ hormonrendszer is! én 19 éves kortól szedtem fogigátlót 33 éves korig.11 évesen menstruáltam. egyéb védekezés nélkül 1, 5 hó alatt összejött a baba. drukkolok neked. orvostól kellene ezt megkérdezned, és õ küldhetne vizsgálatokra. fel a fejjel. 16+4 hetes kismami
A petefészked fejlõdését nem befolyásolja a fogamzásgátló. A mûködését azonban nagyon is. Azonban az igen-igen ritka, hogy valaki ettõl teljesen meddõ lenne. Sokkal gyakoribb az ún "nehezített teherbe esés". De ha a gyógyszer nélkül is rendszeres a menszeszed, akkor azt mondanám, hogy csak idõ kérdése, amíg jön a gólya. Egy év várakozás még teljesen normális. Türelem!
Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót. Bár én már 30 éves vagyok és tavaly júniusban tettem le. Elmenten nõgyógyászhoz kértem rákszûrést, õ megvizsgált, mindent rendben talált. Ezt ajánlom neked is! Menj el nõgyógyászhoz egy rákszûrésre és mondd el neki ezt õszintén. Nagyon jó vitaminokat választottál! Köztudott hogy a fog.gátló elvékonyítja a méhnyálka hártyát ami létfontosságú a baba megtapadásához. Erre az E vitamin a legtökéletesebb! Sokan javasolják ahányszor csak jólesik a tengeri sós ülõfürdõt (lehet citromfû olajjal kombinálni) DM-ben, Müllerben olcsón beszerezhetõ 10-15 perc fürdõzés van aki ezután esett teherbe! De csak a só is szuper! Tanácsos 8-18 napig kétnaponta szeretkezni a babáért ha nem figyeled az ovudat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ, hamarosan el fogok menni orvoshoz. Sajnos nincs saját orvosom, mindig csak a fogamzásgátló ambulanciára mentem. Mióta abba hagytam nem voltam ellenõrzésen, de azt hiszem ideje lenne elmenni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
Egyébként a hõmérõzést kipróbálhatod, sokmindent lehet látni a görbén. Nem a rágörcsölés miatt, de a hormonok mûködésérõl kaphatsz egy hozzávetõleges képet. Én is akkor kezdtem el, mikor a fogigátló után kicsit megkavarodott a szervezetem.
Bár az ovutesztet én is ajánlom neked, mi is fél éve próbálkozunk babával, ebben a hónapban kezdtem ovutesztelni, és nagyon jó tapasztalataim vannak róla.Kiderült, hogy sokkal hamarabb van pé.m mint ahogy gondoltam, és valszeg ezért nem jött még a baba.Nem drága, én a neten rendeltem 25+2db-ot 2000ft-ért. Én 19, párom 35 éves. Még mindig utolsó voltam.
Én 17 évesen kezdtem el szedni, az 13 évvel ezelõtt volt és már akkor is voltak olyan alacsony hormontartalmú gyógyszerek, amit fiataloknak fel lehetett írni. Valószínûleg te sem valami brutál hormonkészítményt kaptál! De szerintem ha elmész dokihoz és elmondod ezt neki, nem fog tiltakozni egy kivizsgálás ellen és akkor te is nyugodtabb leszel. Ja és nekem is lehetett utána gyerekem!
- tavaly -tartják Ja és azt mondta a dokim, akkor, h. a petefészek, a vezeték stb. 28 éves korunkig nõ, tehát ha téged gátolt ebben a bogyó akkor szerintem még behozhatod a lemaradásod. De én elmennék, megkérdezném a dokimat errõl.Sõt ultrahanggal megis tudják mérni, a méreteidet. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Én régen 1 évig a Tri-Regolt szedtem, de minden hónapban hánytam tõle, így utána váltottam Lyndinettre. Azért mérges vagyok a dokira, hogy nem világosított fel :(((
A kérdező hozzászólása: Próbálok nem rágörcsölni, nem hõmérõzök, nem használok ovulációs tesztet sem. Viszont egész nap a teherbeesés kérdéseket olvasgatom:) Plusz szedek c-vitamint, folsavat és E vitamint.
Szia!Az lehet, hogy nem alakult ki rendesen a petefészked.Én tavaj, 18 évesen akartam íratni gyógyszert.A doki rendesen megvizsgált, és közölte, hogy kicsik a petefészkeim, a méhem, a vezetékeim, szóval az egész berendezésem, és azt mondta, h. õ nem szívesen ír ki, mert ezek a gyógyszerek vissza tertják a növekedésben õket. De ha nagyon akarom, akkor is a legalacsonyabb hormontartalmút írja fel.Ígyhát nem szedek gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Nekem 12 évesen jött meg elõször. Nem tudom már ki írta fel, tini ambulancián voltam. Bementem, mondtam, hogy szeretnék gyógyszert és felírta. Meg se vizsgált, semmi... Annyira hülye voltam! :(( Most 22 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, egy picit megnyugodtam :)
Szia, szerintem ne aggódj. Én is kb.7 évig szedtem a Lindynette-t, aztán mikor abbahagytam egy év kellett hogy teherbe essek.Sajnos nagyon rendszertelen lett a mensim, volt hogy 2 hónapig sem jött meg. Annyira nem voltunk ráálva a gyerekre sem, csak éppen nem védekeztünk. Aztán mikor már nagyon akartuk, elkezdtem e-vitamint szedni s rögtön terhes is lettem. Minden másnap együtt voltunk s sikerült is, annak ellenére, hogy rendszertelen volt a ciklusom s fogalmam nem volt, mikor lehet peteérésem.Ma már 20 hónapos a kisfiam. Ne aggódj, sikerülni fog. :)

Szerintetek miért lehetek még 21 évesen mindig szűz?

Fb-n mindig szoktak lányok írkálni, de talán 1-2 akad aki tetszik, de az sose jön össze, a k*rvák meg tapadnak rám állandóan, egy csaj felajánlotta nekem hogy meg**szhatom, de én nem akartam, és érdekes annak bármilyen hülyeséget mondhatok akkor sem néz hülyének, de én mindig csak a kinézetem miatt tetszek valakinek, jó azok is csúnya lányok általában 1-2 van amelyik talán jobb. Félős vagyok amúgy. Mit ronthatok el? Egy képet is linkelek azért, hogy tudjátok milyen vagyok.

Legjobb válasz: #9: Én meg azt várom, hogy a földönkívüliek 20 centisre hízlalják a farkamat. Lehet, hogy a farkam elõbb kész lesz......

#9: Én meg azt várom, hogy a földönkívüliek 20 centisre hízlalják a farkamat. Lehet, hogy a farkam elõbb kész lesz......
ne facebookon ismerkedj járj szorakozni kikapcsolódni túl rá vagy állva a témára lazíts jönni fog az a lány magától is..
Pózolj putriban!
Oke csak ha mar eleve elutasitod oket, mert bejon nekik a kulsod, akk hogyan varod el h jobban megismerjen? Amugy meg az nem baj ha a megfelelo lanyra varsz, de akk meg engedd magadhoz kozelebb oket. 20/L
A kérdező hozzászólása: De most komolyan, amelyik lány a külsõ alapján ítél az nem is szerethet igazán :/
A kérdező hozzászólása: Én azt várom hogy a belsõm miatt szeressen egy lány, ne a külsõm alapján...
-"Szerintetek miért lehetek még 21 évesen mindig szûz?" -"...egy csaj felajánlotta nekem hogy meg**szhatom, de én nem akartam..." -"Mit ronthatok el?" -"Félõs vagyok amúgy."
"egy csaj felajánlotta nekem hogy meg**szhatom, de én nem akartam" Ez eléggé hozzájárul. "de én mindig csak a kinézetem miatt tetszek valakinek" Inkább a pénzed miatt szeretnél tetszeni valakinek?
Valamiért errõl a képrõl azonnal az ugrott be, hogy rajtad ló szokott ülni, azért ilyen a fejed.
Válogatós vagy... az a nõ, amelyik szétteszi a lábát, azt bizony meg kell... de te várd továbbra is a kedves, aranyos, szende, szûz hercegnõt akivel a piros ház mögött fogtok egész éjszaka szeretkezni, miközben az éjszakai égbolton hullócsillagok táncolnak, a kert végében pedig egy szimfonikus zenekar éppen Mendelssohnt játszik.
:D ha pozitív hozzáállást akarsz, akkor ne itt várd el, mert itt kettõs dolog szokott lenni Szerintem én sem vagyok szebb, üdv: kepfeltoltes.hu/120713/DSC00010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mert olyan vagy mint a kérdésed.Senkit se érdekel.Pozitív válasznak csak annyi jut eszembe hogy megkíméltél pár lányt egy kis csalódástól.
Talán mert olyan vagy mint a kérdésed.Senkit sem érdekel.Sajnos pozitív válasznak csak annyi jut eszembe hogy megkíméltél pár lányt egy kis csalódástól.
helike13 behaltam a válaszodon. Kérdezõ: Azé vagy szûz 21 évesen mer ha 1 lány azt mondja dugjál meg te elküldöd. Mégis mit mondjon? Nyílván veled van a gond, nem akarod elveszteni a szûzességedet, ezért utasítod vissza az olyan ajánlatokat amiért a férfi társadalom egy része kénytelen fizetni. Ez van haver. Fektesd meg azt amelyik önként adja magát, az igazit meg közben is lehet keresni. Ha arra vársz hogy a belsõ értékeid miatt akarjon veled lefeküdni valaki akkor hajrá, de 3 év múlva mikor azt írod hogy 24 évesen miért vagy szûz én nem fogok rá válaszolni. Béka veletek skacok és skacolinák

Minek a tünetei lehetnek ezek? Alvászavar, menstruációs zavarok, izzadás, fokozott faggyútermelés, hőhullámok.21 éves vagyok.

Legjobb válasz: Menj endokrinológushoz! Én amúgy Cushing-ra tippelnék, ha hízás is van, de ez így kevés.

Menj endokrinológushoz! Én amúgy Cushing-ra tippelnék, ha hízás is van, de ez így kevés.
Valoszinu a hormon haztartassal nincs minden rendben. Erdemes lenne elmenj egy normalis nogyogyaszhoz.
Háziorvos elõször, mivel az endokrinológiára beutaló kell tõle.
endokrinológia - hormonzavar
PCOS? IGT? pajzsmirigy? szorongás? Szóval irány a doki.

Lehetnék magántanuló, akkor ha 21 éves vagyok, most elkezdtem egy középiskolában nappalin egy okj-s képzést?

Vannak gyakorlati órák és nem tudom, hogy így átmehetnék-e magántanulónak, különben abba kell hagynom. Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Erre a suliban választ tudnak adni. Sztem a gyakot mindenképp meg kéne csinálnod. Miért nem kerestél levelezõt?

Erre a suliban választ tudnak adni. Sztem a gyakot mindenképp meg kéne csinálnod. Miért nem kerestél levelezõt?
A kérdező hozzászólása: Mert a levelezõre is be kell járni hetente és a környékünkön nincs
A levelezõs OKJ képzéseken is csak az elmélet levelezõs, a gyakorlat nem.

21 éves vagyok, és tegnap volt két hete hogy elkezdtem az első fogamzásgátló tabit szedni. A mensim 10-11 napja múlt el. Viszont az este együtt voltam a barátommal, és bennem ment el. Igy is lehetek terhes?

Várnunk kellett volna egy hónapot hogy a tabi hatása meglegyen,de csak két hete hogy szedem.Lehet bel?le terhesség?

Legjobb válasz: Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!

Szerintem kicsi az esélye, de azért én csinálnék egy tesztet a várt mensi ideje körül!
A kérdező hozzászólása: ha 3 nap mulva csinálok egy tesztet ki fogja mutatni?
Csak a következõ esedékes menstruáció elsõ napján fog biztosat mutatni!
No, akkor tisztázzuk: 1, a betegtájékoztatót ne mdísznek rakják a gyógyszerek, így a fogamzásgátlók mellé sem.Tehát olvasd el, hogy mikortól is véd 100%osan.Benne van. 2, 3 nap múlva még semmit sem fog mutatni a teszt, így teljesen felesleges csinálnod. Ha kimarad a következõ mensid akkor csinálj, de a tabi miatt megeshet, h kimarad/késik a mensid, mivel csak most kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: és folytassam a tabi szedést, vagy hagyjam abba amig nem vagyok biztos benne hogy az vagyok e?

Üdv mindenkit 4 ével ezelőtt tanáromat kirúgták miatam mert ki kezdet velem és más diákok is bízonyitótták 21 vagyok ő 35 éves és most fel jelentet pedófilt montam rá és azért de nem volt még rendőrségi dolgom lehete ebből nekem veszteségem?

Legjobb válasz: Ha nem tudod bebizonyítani, hogy pedofil, akkor megbüntetnek rágalmazásért. 21 évesen illene megtanulnod helyesen írni. Egy 3.-os gyerek is jobban ír.

Ha nem tudod bebizonyítani, hogy pedofil, akkor megbüntetnek rágalmazásért. 21 évesen illene megtanulnod helyesen írni. Egy 3.-os gyerek is jobban ír.
kamu... Több okból is - 17 évesen már nem tudsz pedofil gyanújával senkit beperelni, még a tanárodat sem. 17 évesen már nem törvénybeütközõ a szexuális élet. - Kizártnak tartom hogy valaki 21 évesen ilyen borzalmasan írjon mint te. Ha igaz akkor te egyszerûen egy primitív fél analfabéta vagy. Nem unjátok még a kamu sztorikat??
lol ba.zmeg, hogy fogalmaztad ezt meg:d biztos nem 5 éves vagy?
looooool
jézusom, hogy valaki 21 évesen így írjon és fogalmazzon... :O
Szerintem hagyjad úgysem lesz semmi komoly az uncsi tesóddal sem fog járni vagy valami mást tenni. Keress inkább idõsebb csajt akivel komolyra is fordulhat a kapcsolat. Mellesleg ez a csaj csak játszik veletek majd meglátod. Van egy ismerõsöm aki ugyan ilyen de szerintem a végén megfogja bánni ha pont egy szemét csávót fog ki.
Mekkora ribanc :D XD én a helyedben hagynál a fenébe...
Jah hagyjad... tényleg nagy ribanc lehet. Jól néz ki legalább?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!