Találatok a következő kifejezésre: 21 éves a barátom 22 (3 db)

21 éves vagyok a barátom 22. Nem sok ideje vagyunk együtt, de mindketten érezzük hogy nekünk egymás mellett van a helyünk. Mit csináljak? Szüljek vagy várjak még vele?

Most még tanulok,és van még hátra 2 évem hogy meglegyen az érettségim.Szakmám már van.Már nagyon régóta szeretnék egy kis babát,és a barátom azt mondta ha jönne akkor örülne neki.Szerintetek merjem igy válalni? A párom dolgozik. Egy héten csak 2x kell suliba mennem.A többi nap szabad.Van egy osztálytársam és ? most fog szülni májusba.Mit csináljak? Merjek bele fogni? Vagy birjam ki amig vége a sulinak? (de nem tudom h menni fog-e) mert nagyon vágyom/vágyunk rá.Segitsetek kérlek!! köszi

Legjobb válasz: Ezt a döntést neked kell meghozni,nem könnyû,én a helyedben megpróbálnék várni a suli végéig,addig bele tudtok húzni az anyagiakba,mire jön a picur,minden ok legyen.De ha úgy érzed, hogy mindenetek megvan és a párod is maximálisan szeretné, végül is miért ne.Mondjuk az anyagiakra mindig lehetne várni,mert hol ez kell, hol az.Reméljük sikerül jól döntened!

Ezt a döntést neked kell meghozni, nem könnyû, én a helyedben megpróbálnék várni a suli végéig, addig bele tudtok húzni az anyagiakba, mire jön a picur, minden ok legyen.De ha úgy érzed, hogy mindenetek megvan és a párod is maximálisan szeretné, végül is miért ne.Mondjuk az anyagiakra mindig lehetne várni, mert hol ez kell, hol az.Reméljük sikerül jól döntened!
Szerintem jobb, ha kicsit több idõt töltötök együtt. Én is egy ideálisnak tûnõ kapcsolatban vállaltam babát, most pereskedünk, hogy az xem fizessen gyerektartást. A másik: ha nem dolgozol, GYED-et sem kapsz a baba után. Az oké, hogy ketten megvagytok egy fizuból, de hárman... Szerintem várjatok, tapasztalatból mondom.
Így van nem késtél, és jobb érzés hogy fel tudtok anyagilag készülni rá, és a kapcsolatotok is erõsödik, nagyobb lesz a kötöttség, jobban megismeritek egymást.
Szerintem maradjatok még egy kicsit kettesben. Késõbb Ez egy életre szól.... Nem késtek le semmirõl, két év múlva sem. Max tapasztaltabbak lesztek, minden téren...:-)))
Szia! Szeritem nem muszáj várni, én 20 éves vagyok és fõiskolára járok. Párom (férjem) dolgozik és mi január óta próbálkozunk sajna még nem sok sikerrel. Az iskolán nem múlik semmi, addig amíg be kell menned a suliba biztos lesz valaki aki vugyáz a picire. Egyébként én úgy hallotam hogy ha valakinek akkor születik babája amíg suliba jár, bár amikor megszületik akkor még nappalin, akkor neki jár a gyed.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Mindenesetre át gondoljuk még.Végülis két évérõl van szó...és akkor sem késtem vele még:)
Rosszul hallottad, nem jár. A fizetésbõl számolják, tehát nincs mibõl kiszámítani. Nem tudom, ki terjesztette el ezt a hülyeséget, de nagyon sokan csak utólag néznek utána.
Szerintem nézz utána elõször te is mert az Oep.hu-n is írják hogy jár.
Bocsi, én ott dolgozom (OEP), lehet, hogy van róla valami halvány sejtésem :)

22 éves vagyok és a barátom is, de azt mondtam neki, hogy 21 vagyok. Ez nagy hiba volt? Megharagszik ha elmondom neki?

Legjobb válasz: 1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?

1. Miért csinálsz ilyet 22 évesen? 2. Mi a [email protected] értelme van annak, hogy EGY évet tagadsz le?
Te még nem vagy érett egy párkapcsolatra...
legközelebb tizet tagadj le, annak van értelme...
Csak, ne reggel mondd el neki ... mert, ez egész napra szét viszi az agyát :D Én, ha tisztán emlékeznék rá, hogy azt mondtad 21 éves vagy és 22 lennél késõbb, akkor megkérdõjelezném, hogy én vagyok a hülye, vagy te......
De most tényleg ennek mi értelme volt?
Csak akkor haragszik meg ha azt is hazudtad, hogy lány vagy, pedig fiú.
Szopóka-nyalóka, én a diplomámat titkolnám, meg a volt csajaim számát. Egyébként eléggé szívás, nagyon rosszul veszi ki magát. Megoldás: Egyszer hozd fel a témát, és természetesen valahogy mondd neki, hogy de hát én már egy évvel idõsebb vagyok, mint te stb. Rákérdez, elmondod, hogy 22 vagy, nem 21, így max. félreértésnek tûnik majd.
Nõ vagy. Nálatok letagadni 1-2 évet csak az átlag duma. Persze csak ha le is lehet.
Én is 19 múltam 1 hónapja, de még tök sokszor 18-at mondok, pl. mikor általánosságban beszélek, hogy jaj, mi 18 évesek.. nehéz megszokni:) mondd, hogy megszokásból mondtad te is. De amúgy 22 évesen minek tagadsz le akármennyit is, mikor tök fiatal vagy?:D
1 év az semmi... Azon senki nem akad ki. Én lassan 10 éve ünneplem a 30-dik születésnapomat..:)
De miért tagadtál le egy évet?
A kérdező hozzászólása: Amikor még nem jártunk, csak egy baráti körben voltunk, mindenki 20-21 éves volt, akkor még õ sem töltötte be a 22-t. Én már nyár óta 22 vagyok de gyarló ember voltomra, valahogy kényelmesebb volt letagadni 1 évet. Majd késõbb járni kezdtünk, a korom felhozódott néhányszor és mindig mondta, hogy 21 és a végén már nem mondtam el neki hogy: 'amúgy én...' Elég kínos és idétlen szitu! Valószínûleg vmelyik tippeteket alkalmazom majd! Kösz!
Nyilván az élet nagy problémája ez ... Bár, csak ez lenne a legnagyobb bajom, ami most neked :D :D :D :D :D
Bocsi, ez a 22 meg 21 megzavart. Szóval azt akartam elõször írni, hogy mondd azt, hogy megszoktad a 21-et mondani és nem is gondolkoztál mikor megkérdezte csak ezt mondtad mert ezt szoktad mondani.
Hát én se mindig mondom pontosan. Persze nem ismerkedésnél, de a szövegkörnyezettõl függõen néha azt mondom, hogy 18 évesen... stb. tetszés szerinti folytatás. (Pl. ha azt akarom hangsúlyozni, hogy nagykorúként mi lenne a normális.) Pedig valójában 19 vagyok, de mikor gyorsan beszélek és a mondanivalóm lényege nem a pontos életkor, hanem a viszonyítás valamihez, akkor nem mindig mondom pontosan. Hát remélem érthetõ, amit most leírtam. Szóval mondhatnád azt, hogy a 22-höz vagy közelebb (ha már ahhoz vagy)és nem is gondolkodtál rajta mikor ez szóba került csak úgy mondtad. Vagy tegyél úgy mintha te végig 22-t mondtál volna és akkor azt fogja hinni, hogy õ emlékezett rosszul vagy a 22 nyelvbotlás volt csak a részedrõl.
A kérdező hozzászólása: Naa ne már, nem gondoltok arra, hogy kissebségi komplexusom van vagy hogy pszichikai problémák állnak a háttérben? Belátom, hogy furcsa eset de megoldásokat vártam srácok!
ne csinálj többet ilyen csúnya dolgot, a bizalomnak annyi. szegény fiú, megtudja, hogy kivel volt eddig..kardjába dõl De ha már beakarod vallani neki az igazságot, mond azt, hogy harminc vagy..inkább egy jól kinézõ 30-as, aki 21-nek néz ki, mint egy szottyadt 21 de 22-nek. Jól gondold meg, hogy mit mondasz...
A kérdező hozzászólása: Hát én vagyok a nem komplett ez nyilvánvaló! Azt hiszem szívom is majd a levét!
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Azt fogom tenni, hogy elmondom : mindig letagadok 1 évet a koromból! Vagy teljes hülyének néz, vagy a dolog abszurditása miatt elnézi a hülyeségem!
A kérdező hozzászólása: Haha jogos! Éppen azért mert totálisan abszurd, kérdezem, hogy megharagszik-e ha elmondom ... :/
mond azt hogy kicsit zavarba voltál elõtte és véletlenül 21-et mondtál. sztem el fog ájulni tõled xD

14 év körüli lányok, ti hogy reagálnátok ha egy 21 és 22 éves lány akarna bekerülni a baráti társaságotokba?

Úgy értem ha egy közös fiú ismer?sötök mutatná be ?ket, aki egyid?s veletek. Hülyének néznétek ?ket hogy mit akarnak itt? Vagy nem számitana a korkülönbség csak a személyiség?

Legjobb válasz: Egyértelmûen nem számítana a korkülönbség. Nem szeretem kor alapján megítélni az embereket, és azt sem szeretem, ha mások tesznek így, Vannak éretlen, gyerekes 25 évesek, és komoly 13 évesek is. Nálam csak a személyiség döntene.

Egyértelmûen nem számítana a korkülönbség. Nem szeretem kor alapján megítélni az embereket, és azt sem szeretem, ha mások tesznek így, Vannak éretlen, gyerekes 25 évesek, és komoly 13 évesek is. Nálam csak a személyiség döntene.
Minden esetre biztos van egy csomó dolog, amit tanulhattok tõlük!
Szerintem elsülhet jól a dolog.Én a te korodban örültem az idõsebb barátoknak-barátnõknek.Nem nézném hülyének, szerintem is inkább csak a személyisége számít.Ha bunkó, elõbb utóbb úgyis kiutálják a bandából, ha meg rendes, akkor csak örülj neki :)
az elsõ válaszolóval teljesen egyetértek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!